Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Аз предлагам да има Модертор/и  (Прочетена 914 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Събота) 17 Септември 2016, 10:19 »

Формулата за постигане на едно такова истинско общество, където хората не се водят статестически регионални християни по място и страна на живеене отдавна е открита.

Дори съм ходила в такъв цял град (за съжаление няма да ти кажа къде е, защото там са само чисти хора, отказали се отдавна от нарцистично-сатанинския си начин на мислене). Магазините им са без без продавачка, жилищата им не се заключват, защото няма кой от тях да ги окраде.

 Е, разбира се отвън градчето  си има охрана, за да не нахълтат злонамерени Сатанисти, на които  сигурно им пречи едно такова общество."Помня, че един от лекторите ми по археогия веднъж посочи, че изобретяването на ключалките било нещо много значително. Сега... ако изследвате ферма от Желязната епоха, сигурно бихте очаквали да намерите ключалки, резета и болтчета и тн, за да спрат бягството на добитъка от кошарата... Само че използването на ключалки за контрол на движението на ХОРАТА може да е доста чуждо за едно такова място. Не само, защото нещата не са си заслужавали кражбата, но най-вече, защото хората е щяло да разпознаят вещите. Щели са да кажат "Хей, това там не е ли моето си нещо? Какво прави в тебе?", защото вещите на почти всички най-вероятно са били разпознаваеми от почти всички останали.

Светът е бил толкова МАЛЪК, че на практика не е било много възможно да се измъкнеш, като откраднеш вещ от някого, защото после е нямало да може да й се наслаждаваш, било е трудно всъщност да я използваш, без някой да я разпознае. Така че в кражбата не е имало много смисъл.

Само че... ако отидете в по-голям град, бихте си помислили, че наоколо има толкова много хора, че някой може да ми открадне нещо... и никога повече да не видя това нещо или крадеца, всеки в този град ми е напълно непознат. Този град е толкова голям, това е толкова по-голямо общество, че наоколо има странници и непознати, те са навсякъде... и може би някой от тях може да ми гепи нещата! И после може да му се размине и да се измъкне, може да замине нанякъде, или пък в толкова голям град като този, може повече да не го видя с моето нещо в негови ръце. Така че, ще си заключа нещата!

Затова ако откриете катинар в археологията, може и да си кажете "О, това е лошо. Не е ли толкова жалко, че след този период хората вече просто не са си имали доверие...". Можете да си помислите и "О, имало е голяма престъпност, защо иначе ще се намират ключалки, ако не е имало престъпност...". Това е ЕДИН от начините да се разсъждава. Съвършено смислен е и върши работа - това мислене, че изобретяването на катинара демонстрира как нещата са тръгнали на зле за човечеството.

НО!... Защо пък да не погледнем и от другата страна, и защо не кажем "Ами... може би, изобретяването на катинара... е създало възможност за възникването на големите общества". Разбирате ли, не е могло да има много голям град, масивен град, с много странници и непознати в него, скитащи по улиците по цял ден, доверяващи се един на друг за честна търговия и отношения, било е трудно да отидеш на пазара и да търгуваш на доверие... Може би парите още да не са били изобретени, но все пак винаги е имало някакъв вид бартер, размяна на някакви стойностни неща... И не е можело да е налично цялото това голямо доверие, нужно за търгуването, ако хората не са имали уважение към собствеността в лицето на всички тези непознати наоколо. Това е можело да стане само ако по някакъв начин човек е можел да опазва сигурността на собствеността си.

Така че... може би... катинарът може да се възприема и като ОСВОБОЖДАВАЩО изобретение. Не можем ли да кажем "А! Това е толкова хубаво! Хората са били ОСВОБОДЕНИ от изобретяването на катинара!" Защото сега вече, след като едно общество разполага с ключалки, то в действителност може да порасне. Защото не е възможно да съществува достатъчно доверие в един свят, пълен с непознати.

Правени са редица експерименти, които намекват, че човек може да живее в добре позната среда само в общество от около 100-150 човека. Човек може да знае кои са, какво правят, кои са принадлежностите им, с какво се занимават на ден днешен, можеш да ги помолиш за услуга, и тн. Когато обаче човек отиде в град с хиляди и десетки хиляди хора, тогава, не може да се доверява на всекиго... Не може да има свят, който сам се милиционира единствено на база социалните норми. Нужни са закони.... И... може би... неща като, ключалките."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Първо.
Обърнете внимание, че в това изказване се преоткрива сатанинската цивилизация.

Второ.
Обърнете внимание, че това преоткриване на сатанинската цивилизация се НАЛАГА от факта, че хората са на различно ниво на вътрешна духовност. Колкото по-малко е обществото, толкова по-лесно е да се отсее група хора на еднакво духовно развитие. Колкото по-голям е града, толкова по-невъзможно е всеки един да е на духовното развитие на всеки друг.

Трето.
Обърнете внимание, че говоря за един от класическите проблеми на централизацията. ДЕцентрализацията дава възможност, вариант за съществуване ИЗВЪН сатанинската цивилизация, защото преоткриването на сатанинската цивилизация всъщност се налага именно от стремежа към централизиране.

Сега, относно това, което galaxsis казва.

С тази мизерна информация, която предоставя, не може в действителност да се прецени, дали става дума за открит начин за нова, не-сатанинска цивилизация... или просто става дума за преоткриване на сатанинската цивилизация, просто в ранните етапи на децентрализираност, точно преди да се зароди стремежа към централизация.

С други думи, няма достатъчно информация, дадена от galaxsis, за да се прецени ДАЛИ въпросните хора от въпросното общество осъзнават нуждата от Една планета - Една раса (Истинският Нов Световен Ред) пълноценно... или непълноценно. Ако е непълноценно, това значи, че те ще повторят стремежа към централизация с плитко разбиране, повтаряйки и сатанинския сценарий. Ако е пълноценно - те ще имат дълбоко разбиране за нуждата да се ОБЕДИНИ планетата и човечеството, но ще осъзнават финните и важни разлики между Обединение и централизация.

(за съжаление няма да ти кажа къде е, защото там са само чисти хора, отказали се отдавна от нарцистично-сатанинския си начин на мислене). ...за да не нахълтат злонамерени Сатанисти, на които  сигурно им пречи едно такова общество

galaxsis, ти нямаш философска отправна точка, за да можеш да прецениш в какъв град си била. Ти не познаваш основната философска дефиниция на палитрата от социалните поведения на човек, нямаш знание за философските, принципни дефиниции на каквото и да е, свързано с държавността и с идеята за държавност.

Само че твърдиш, че си преценила това място, на което си била? Как по-точно. Естествено, че не си преценила каквото и да е...

galaxsis, обаче, казва, че УМИШЛЕНО не дава достатъчно информация, за да е възможно да се направи такава преценка от четящите. Защо? ...Крие ли... нещо? Аз, като обикновен читател, какво би трябвало да си мисля? Ами, като обикновен читател, от това аз си мисля, не че тя крие нещо съществено и не че се опитва да ни пробута сатанинско общество... не... Мисля си, че тя просто крие пред нас ЛИЧНАТА Й неспособност да прецени този социален експеримент, крие неукостта си по въпроса, защото се стреми да поддържа фалшив образ на знаеща личност. Затова умишлено винаги оскъдно споменава коя да е информация, а не че целенасочено ни пробутва отрови, съвсем не. Просто прикриване на собственото Его.

Така разсъждавам.

На някои винаги им е било по-лесно да ме демонизират (на гузните), отколкото да признаят, че проумяват логиката, от която изхождам.СЕГА! Относно форума! И защо всичко това е в тази тема.Всичко това е в тази тема, защото искам да ви запозная с идеята... че когато е налице общество с рязко различаващи се по духовно развитие индивиди... е НЕВЪЗМОЖНО, admin, да правиш град без ключалки. УТОПИЧНО Е.

Когато е налице общество, в което всеки един участник е на различно ниво на вътрешно развитие... И когато това общество РАСТЕ... са НУЖНИ - Модератори.

АКО няма Модератори... тогава такова общество НЕ расте.

38394 Публикации в 2128 Теми. От 15 Членове.  630 мълчащи членове: 600 от тях - защото са умрели.

АКО се появят Модератори... такова общество ЩЕ нарасне. Това означават думите

Нямам достатъчно време да те чакам, admin.

Не е заяждане. Исках да кажа "admin, няма време да чакаме всички форумни участници да се настигнем по духовно развитие един друг и да се хомогенизираме". Просто е твърде късно за това. Защото се изказваш неточно, admin - форумът не е КАТО реалния живот, той СЕ ОПИРА на реалния живот.

Тоест - КЪСНО Е да се прави не-сатанинска структура на този социален експеримент (този форум), след като той стъпва на досегашната цивилизация. Моментът това да се избегне е отдавна изпуснат, и този момент дори не се намира в интернет, така че в интернет е невъзможно да се случи тази утопичност, която си представяш.

Затова, въпреки че Админо-Модераторо-Потребителската структура е сатанинска йерархия на организиране на едно общество... форумът ВЕЧЕ се опира на нея, защото хората в него идват от такава робска цивилизация. И няма как да е по друг начин.

Така че... АЗ, лично, като единичен участник с ник "форум", изказвам мнението си, че искам да има Модератор.

Това би било добра идея, както по-горе обосновах мисълта си. Някой, който да е тук, и да ПРИСЪСТВА. За разлика от admin, който не присъства. Това е и въпрос към теб, admin, защото ако ти все пак си се захванал с градежа на утопия... ами... това си е твоя работа. ОК. Но що се отнася до очакванията на всички останали участници - пътят към постигане на тези очаквания минава през Модератора.И не. Аз НЯМА да съм Модератор, дори и да ми събирате пари. Казвам го просто за да разсея гарантирано малоумните коментари на гарантирано малоумните, всеизвестни на всички ни личности.

« Последна редакция: (Събота) 17 Септември 2016, 10:35 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Събота) 17 Септември 2016, 11:02 »

Е, разбира се отвън градчето  си има охрана, за да не нахълтат злонамерени Сатанисти, на които  сигурно им пречи едно такова общество.

ИЛИ при регистриране във форума трябва да се упражнява контрол.

При регистриране във форума трябва да има въпросник, който да осигурява поне някакъв подбор на хора със сравнително равностойно духовно вътрешно развитие. За да може да няма Модератори.Само че това означава, че въпросникът при регистриране трябва да се изготви от най-развития вътрешно форумен участник. Няма смисъл да ти обяснявам колко е трудно да се определи такова нещо... но просто искам да посоча факта, че този, който състави въпросника за подбор на регистрациите, ще постави прага на нивото на форума.

За да може да няма Модератори.

Това пък означава, че форумът периодично ще надскача онзи, изготвил въпросника. Така че ще е нужна СИСТЕМА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ ДУХОВНОТО РАЗВИТИЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ, за да може периодично да се избира най-развития и да се съставя нов въпросник за подбор на регистрациите.

Това е единствения начин да няма Модератори, и форума да расте.


И - честито на онези, които са се вързали.

Защото това е ЧЕТВЪРТИЯ ПОСТУЛАТ НА САТАНИЗМА. Да.. това би било сатанинско общество.


Искам да демонстрирам, че няма не-сатанински път за развиване на един интернет форум. Защото интернет не е КАТО истинския свят. Той НАДГРАЖДА истинския свят, основава се на тази сатанинска цивилизация.

Така че не можеш да имаш такава утопия, admin.

Хем без Модератор, хем да расте? - Няма как.

Хем да расте без Модератор, хем без контрол на достъпа отвън? - Няма как.

Защото и в двата случая няма как да се получава мотивация за духовно настигане на духовно развитите. Мотивацията я няма.Искам да кажа - на теб, admin - и на всички вас, активни и пасивни участници - НЯМАТЕ ДРУГ ИЗБОР.П.П.

За любознателните: Да. Точно така. Това, което galaxsis описва, с ченгето, което упражнява външен контрол на достъпа, Е сатанизъм. Даденото за пример общество не може да съществува извън сатанинската цивилизация и се опира на Четвъртия постулат на сатанизма - Евгениката.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Събота) 17 Септември 2016, 11:14 »

Сиреч, admin... Излиза, че искаш да направиш форум, който да е отражение на реалния живот.

Само че ти не знаеш кой знае колко за реалния живот и на какво се опира.

Така че се получава един форум, който отразява личния живот на admin.А в личния живот на admin има много повече сатанизъм, отколкото предполагаш, братле.
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Събота) 17 Септември 2016, 12:00 »

Админа очевидно в момента е зает и не е влизал отдавна във форума. Това налага наистина да има помощник - модератор!  Но той си знае!
Активен

bojinkata
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #4 -: (Събота) 17 Септември 2016, 13:29 »

Цитат
 Помня, че един от лекторите ми по археогия веднъж посочи, че изобретяването на ключалките било нещо много значително. Сега... ако изследвате ферма от Желязната епоха, сигурно бихте очаквали да намерите ключалки, резета и болтчета и тн, за да спрат бягството на добитъка от кошарата...

Ако намекваш за този град и търсиш отново информация от мен, ще ти кажа че жителите му си влизат  и излизат, когато поискат.
 Пази се от Вълците и вандалите. Но вътре вълци няма, както и вандали, има хора с високо самосъзнание, и са от всякакви раси,  които отдавна са осъзнали  единството за една раса на планета, с изкоренено ЗЛО, носеща името ЧОВЕЧЕСТВО - не потъпкващо свободната воля на човека.
« Последна редакция: (Събота) 17 Септември 2016, 13:43 от galaxsis » Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Събота) 17 Септември 2016, 13:52 »

...ще ти кажа че жителите му си влизат  и излизат, когато поискат.

 Пази се от Вълците и вандалите. Но вътре вълци няма, както и вандали, има хора с високо самосъзнание, и са от всякакви раси,  които отдавна са осъзнали  единството за една раса на планета, с изкоренено ЗЛО, носеща името ЧОВЕЧЕСТВО - не потъпкващо свободната воля на човека.

Доказателствата?

О, извинявай, че не ти вярвам. Казвам ти, че искрено съжалявам.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #6 -: (Събота) 17 Септември 2016, 14:07 »

Като те видя, че си достигнал самосъзнанието на тия хора, ще ти дам координати, даже ще ти пратя хора да те заведат до него.
Щот в ютуб го няма и даже и блогърите не го знаят къде е...ами сега..  Sad
Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #7 -: (Събота) 17 Септември 2016, 14:30 »

  А  какво  ще  стане,  ако  има  опция  харесва  ми  и  обратното?  За  модератори  сме  малко. 
   А  какво  ще  стане,  ако  е  модератор  Форум?  Нещо  ми  стана  много  тъжно,  но  пък  Форум  ще  е  щастлив,  леле  ще  има  власт,  какъв  престиж!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Събота) 17 Септември 2016, 14:46 »

Каква е, значи, позицията на Митко.

Той казва:

 А  какво  ще  стане,  ако  има  опция  харесва  ми  и  обратното?  За  модератори  сме  малко.  
   А  какво  ще  стане,  ако  е  модератор  Форум?  Нещо  ми  стана  много  тъжно,  но  пък  Форум  ще  е  щастлив,  леле  ще  има  власт,  какъв  престиж!

И без това сме малко за модератори, така че на него си му харесва обратното.

Ето това му харесва:

Ако Русия започнат световна война,не Америка-а те ще са унищожените!И Бог ще накаже както тях така и онази сляпа *урва на Сатаната Ванга дето искаше да зароби целия български народ с лъжите си за Русия!

ПО-ДОБРЕ 1 милион свободни ДЕМОКРАТИ,отколокото 9 мимиона РОБИ!  Cool
 

       Тоя  Бог  го  изпрати  за  да  провери  търпението  ни!  И  да  не  упрекваме  Форум  -  има  и  по-закъсали  от  него!!!  


Позицията на Митко е, че на него му харесва да му тестват търпението. Няма нужда нещо да се прави по въпроса - търпението на Митко в момента се тества. На него му е приятно и забавно, така че той желае нещата да са ТОЧНО такива, каквито са в момента. Той е доволен.

Доволен ли си, Митко? Чудесно. Митко е с доволните.


galaxsis, ти също ли си доволна от завръщането на бившия си приятел? Ако и Митко е доволен, предполагам, че и ти си доволна. Поправи ме, ако бъркам...


П.П.
Никога обаче няма да разбера, Митко, как това да се осмиваш постоянно ти доставя удоволствие. До там си стигнал, че не е нужно аз да те наричам малоумен. Ти сам ще се самонаречеш малоумен, ако те пощадя и не те изтъкна на публичното внимание.

Хора разни.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #9 -: (Събота) 17 Септември 2016, 20:15 »


П.П.
Никога обаче няма да разбера, Митко, как това да се осмиваш постоянно ти доставя удоволствие. До там си стигнал, че не е нужно аз да те наричам малоумен. Ти сам ще се самонаречеш малоумен, ако те пощадя и не те изтъкна на публичното внимание.

Хора разни.


       Разбира  се,  че  няма  да  разбереш.  Ти  въпреки,  че  умело  жонглираш  с  думите  имаш  стандартно  /линейно/  мислене,  липсва  ти  обхватност,  затова  изпитваш  неистовото  желание  да  се  наложиш  на  всяка  цена. 
       Ето  обяснявам  на  теб  и  Психея! 
       Това,  че  се  присмивам  /осмивам/  себе  си,  ми  помага  много  -  предпазва  ме  от  опасността  да  ме  завладее  високомерието,  нито  за  миг  да  не  си  помисля,  че  съм  богоизбран,  че  със  знанията  и  моженето  съм  повече  от  другите.  Не  не  съм  повече  от  другите.   Разговарям  с  всеки  като  с  равен,  това,  че  вие  нямате  чувството  за  уважение  към  годините,  възможностите  и  знанията  ми  си  е  ваш  проблем.
       Много  пъти  съм  казвал,  че  не  ми  достига  интелект,  да  осмисля  знанията  си  за  ирационалното.  Не  не съм  малоумен,  всеки  който  ме  познава  знае,  че  да  ме  смята  за  малоумен  е  много  опасно.
        Правилният  въпрос  е  - Защо,  Митко,  не  отвръщаш  на  обидите  които  сипем  по  теб  аз  и  Психея,  а  и  някои  други?Huh???   Търпението  е  добродетел  Форуме!!   И  смятам,  щом  докажа  възможността  да  съм  по-търпелив  от  някого,  то  значи,  че  съм  по-силен  от  него,  разбираш  ли,  защо  ти  търпя  обидите.  И  като  паметливо  момче  /всички  злобари  са  паметливи/  ще  ки  спомниш,  че  веднъж  имахме  спор  в  синият  форум  и  ако  имаш  доблест  ще  кажеш  как  завърши  историята.  Реванш  не  ти  се  полага  защото си  същият  -  не  си  се  променил.   
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Събота) 17 Септември 2016, 23:17 »

Спорт-Здраве е мъртъв, Митко. Не се учудвам, че се опираш на умрелите. Спорт-Здраве умря, защото заслужаваше да умре. О, да.

Аз съм жив, защото заслужавах да надделея над него. Освен това имах както правото, така и дълга да го убия, защото беше мой.АЗ пък казвам, че живееш в старчески илюзии. А старците демонстрират мъдрост, когато се оттеглят, за да не пречат - не когато пропагандират илюзии и замъглен разсъдък.

Отговори ми честно - Прочел ли си въобще нещо от нещата, които публикувам?
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #11 -: (Неделя) 18 Септември 2016, 00:46 »

        Помогнах  да  си  отиде  Спорт-Здраве  ще  помогна  да  си  отиде   като  несъстоятелен  и  Форум.  
         Да  чета  всички  ви,  даже  Психея.  Не  виждам,  обаче,  в  писанията  ти  нищо  твое.  Само  с  цитати  и  заяждане  на  личностна  основа  не  се  става  лидер.   Лидер  може  да  станеш  само  с  личен  пример.    
         Отидеш  ли  си,  значи  те  е  победил  един  /избери  си  епитет/,  а  ти  ще  си  отидеш,  сигурен  съм.
          Аз  за  разлика  от  теб  не  убивам  нищо  от  себе  си,  даже  питбула  си  пазя  толкова  години.  Мимикрията  ми  е  чужда. 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #12 -: (Неделя) 18 Септември 2016, 01:17 »

Виждаш ли защо те наричам лицемер?


Току що изтъкна годините и опита си.

И точно в следващото си изказване ТИ САМИЯ не проявяваш уважение към годините си.Пикльо, кой си мислиш, че заблуждаваш? Кой си мислиш, че съм аз? За какъв ме вземаш МЕН? Наистина ли си мислиш, че в момента говориш с простата си внучка?

Това просто не ти прави чест на годините. Всичко това идва от теб. Ти си един загубеняк, който живее с илюзията, че старостта е някакво покривало от безплатна мъдрост и уважение, което сполита всеки човек рано или късно, независимо колко е прост.Затова те наричам лицемер, не за друго. Ти си лицемер пред себе си - имаш "раздвоение на личността". В теб има две егота, и ти постоянно лицемерничиш пред едното.

От начина, по който ми говориш, ми става пределно ясно, че ти нямаш капка уважение към себе си и живота си. И ти си този, който най-добре знае причините за това. Така че въобще няма да споря с подсъзнанието ти, напротив - ще се съобразя с него!Не  виждам,  обаче,  в  писанията  ти  нищо  твое.  Само  с  цитати...

Точно заради тези като тебе превеждам всичко това. Защото без МЕН, никога няма да имаш информационен достъп до въпросните източници. На никой друг не му дреме да превежда точно това, което аз ти поднасям на тепсия. На НИКОЙ.

Казвам ти го и на тебе, galaxsis, защото шаврантийския ти *ъз не познава граници и срам. ТОЗИ, КОЙТО ПОДНАСЯ НА ТЕПСИЯ, СЪМ АЗ! А не ти!

На никой не му дреме, че някакви си българи не знаели английски. На никой. Аз съм единствения, който проявява доверие в българина до такава степен, че безвъзмездно да подарява както време от живота си, така и труд, за постигането на мъничката цел на някои си българи да им се отвори врата към информация, която няма да влезе в полезрението на ниииииииикой друг.

А ти, боклук долен, се занимаваш единствено с това да си сравняваш егото с това на останалите. И да ги преценяваш на база това сравнение.
Отидеш  ли  си,  значи  те  е  победил  един  /избери  си  епитет/,  а  ти  ще  си  отидеш,  сигурен  съм.

Плод на вдетинен от възрастта ум. Децата си измислят такива игрички, докато подскачат през действителния свят.

Реално погледнато, ти не си оставил нищо тука. Моите никове са стигнали до доста места и се познават не само тук. От друга страна никой не знае кой е тоя "Митко".  Така че съвсем не се притеснявам от изчезване. Когато става дума за моите никове, за много време напред ще става дума за "смяна на състоянията на присъствие", както е било и до сега.

Ти, надявам се, ще си по гръб с краката нагоре, преди времето да е доказало каквото и да е.Аз  за  разлика  от  теб  не  убивам  нищо  от  себе  си...

Не можеш. Трябва сам да си създал себе си, за да убиеш самия себе си. Ти не си Господар на себе си и е късно да бъдеш.
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #13 -: (Вторник) 10 Януари 2017, 13:19 »Защото,Страшко,...........
Предлагам ти или да ни дадеш правата за форума,за да го изчистим от спама,подредим и систематизираме,инда тръгне като хората,или поне дай някви частични права върху модерацията.

Освен това,ако държиш ти да останеш админ,то всички сме нясно с безкрайната ти толерантност и тактичност,(аз лично те разбирам,защото баща ми такъв),но за това ти предлагам следното нещо.
За да не ти се налага да вземаш решения против волята си,нека в този форум следваме максимата "глас народен,глас Божи".

Когато имаме проблем,правим анкета/допитване и готово

Просто не става както до сега.
.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални