Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Урокът, който не научих  (Прочетена 776 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« -: (Вторник) 14 Юни 2016, 17:12 »

     
       Мислех днес да пиша за 'Абсолюта', в темата " Кой или Какво е Иисус Христос!?", но преди това бях върната на Земята с друг аспект на 'Абсолюта', този на клеветника.
       Защото ако приемем, че Абсолюта е вездесъща  стойност, то трябва да приемем и всичко като отглас на Абсолюта. Например - "Абсолютната глупост". Или да приемем, че ние всички дружно се носим с един балон из някакво абсолютно пространство извън 'Абсолюта' или сме съня му, където всички грешки отлежават, докато 'Абсолюта' ни приеме като част от него, както сенчестите области от подсъзнанието ни бидейки осветени се превръщат в активно съзнание... Но Абсолюта казват не може да твори, да има грешки, нищо от това не е абсолютно. Защото дори да снесеш, пардон инициираш една монада се изисква минимален, разсейващ творчески напън. Но тогава какво се случва с 'Абсолюта' и неговата цялост?! А Бог от къде идва?! - От Сянката...?!
.......
        Признавам. Когато усетя наглост от всякакъв характер трудно броя до десет. Обичайно съм спокойна, дори безмълвна. Мога да търпя с години посегателство над "свободата", да речем на личното ми пространство, защото личното  ми верую ме скланя да осезавам всяко кътче в природата за мое. Адаптирам се дори и към най-несвойствени за природата  ми привички, които никога не стават мои, а аз макар и чужда на средата се сливам незабелязано, все едно съм част от нея. Мога и да избера 'да стана'  и да разваля удоволствието на околните, без помисъл, просто защото не се хиля на забавната тъпотия, която следят с интерес, който не споделям. Не правя нищо, просто присъствието ми натежава осезаемо.
......

        Това многоточие бе опит да преброя до десет!

   Не зная кой и защо и с какъв ум и ограничена натура реши преди време да надраска поредната пошлост във форума от мое име. Премълчах. А не трябваше. Това е урок, който уча от както се помня. Че другите не са като мен! Че змията е змия, кучето куче, прасето прасе и те не говорят моя език.
   Не мога да нарека деятеля на това скудоумно писание 'човек', понеже в моите представи 'човек' звучи извисено. Мога да го нарека лъжец, защото не е сложил своето име, а моето под нещо 'сътворено' от него. Губи ми се една дума, често ми се случва, когато в мен ври чувство, поради нечия пошлост. Не, не мога да се сетя как се наричаше това. Да оскверниш някого. Да оцапаш нещо просто ей така и да се притаиш безнаказано. Защото кой мислиш 'ти', ще те наказва като не те знае кой си. Ти. Ти си знаеш кой си и защо си. Мен не ме интересува. Просто ми напомниха за теб, за жалост. Защото според мен  нищо не идва случайно и всяко скрито се разкрива. Никой няма да те търси. Но защо се скри точно зад моето име?! Реши, че ще си решиш проблемите наведнъж. Имал си проблем с някой от съфорумниците? С Анонимния раздел, с galaxsis или може би с мен. Защото тогава ме нямаше. Как избра да пишеш от мое име, когато точно тогава не пишех?!  Явно не ме познаваш или разчиташе, че ще си замълча, защото ме няма, или ще се появя и ще се обяснявам, та още по-лесно да се покриеш?!

             Драги съфорумници! Пиша за следното -  Преди време някой си написал недотам грамотно, че да му се обръща внимание, следната клевета от "мое име", която уви предизвика интерес, явно всред тези, на които не е чужд подобен акт, а имено "клеветата" :

   
Гласът лъже
« -: (Понеделник) 29 Февруари 2016, 19:55 »
Гласът на истината лъже!Никакъв циганин не е.Даже е доста бял.Той лъже непрекъснато.Не живее в България.Той сега е в Германия и името му е Миро.Работил е в БАН при някакъв арабин,но сега работи в Германия.Той и galaxis не само се познават,те са спали заедно!Лъже ви през цялото време и ви прави на глупаци.Нищо от това,което казва не е истина.   

 
   1. Дали един човек е черен, червен, бял, с цвят на овес или ряпа не ме интересува! Интересува ме дали е добър човек. Просто е.
   2. Добрия човек не е клеветник.
Пиша всичко това, понеже днес получих писмо от един съфорумник, който няма да разкривам, но ще поставя писмото му и отговора ми тук. Надявам се да стане ясно, че подобен род интриги нямат място в моя вътрешен свят и няма да ги толерирам по никакъв начин, дори с мълчанието си!

       Писмо от "доброжелателен"  съфорумник, по повод цитираното съобщение от Анонимния раздел от 29.02.2016/ "Гласът лъже" , по повод което се твърди "Анонимния раздел" бе затворен:

(Без заглавие)
« Изпратени до: Мила -: Днес в 10:04 »
« Вие сте отговорили или препратили това съобщение. »

Привет, Мила.
Понеже ти си донякъде причината за затваряне на анонимният раздел, бих искал да те осветля относно самоличността на нашият многоуважаем глас на истината, чиято самоличност си мислиш че си разкрила.
Не е млад, и не е в западна Европа, а си е в България. И е доста популярен напоследък.
Галаксито вероятно му е протеже, но едва ли е спал с нея поради обясними причини.
Водещ е на едно доста нескопосано и ориентирано ню ейдж предаване по скат всяка неделя от около 19 часа следобед.
Жокерът ми мисля, че е достатъчен.
И не ме питай от къде знам.
Лек и спорен ден!   


          Да. Ето отговора ми, който изчерпва коментара ми по темата:

Re:(Без заглавие)
« Изпратени до: *** -: Днес в 14:34 »

Привет!
Бъркаш.Това, което някой е написал в "Анонимния раздел", повод на което е неговото затваряне, не е писано от мен. Ползвал е името ми!
Писах за това, но явно не си прочел!
Не ми е в стила и ако ме познаваше, дори задочно от писаното тук в този форум, щеше да знаеш, че не ми е по вкуса да се обсъждат интимности от всякакъв харектер, засягащи трети лица, независимо от моите лични интереси или субективно мнение. Ако искаш можеш да изследваш това като четеш написаното от мен и вникнеш в стила и намеренията ми. Този, който е би толкова нагъл, че да ползва името ми е имал явно своя причина. Явно не е мой приятел, нито е такъв за galaxsis и Гласа на Истината. Но този човек не ме е познавал достатъчно или е бил "притеснен", та докато е извършвал лъжата си от мое име е допуснал да пише  препинателните знаци приближено до думите. Още в най -  ранна детска възраст се научих да отделям дума от препинателен знак и да има интервал между знаците, както е небходимо! (пиша от три годишна!) Живяла съм в семейство на писатели и художници. Имам естетическо чувство и не понасям мерзости и скодоумие, каквото е този акт на престъпно сквернословие спрямо galaxsis и Гласът на Истината. Много моля, осъществи свое лично раследване и се обърни към правилния извършител на деянието. За мен този човек извърши тройна клевета! Накърни достойнството и на galaxsis, и  на Гласа на Истината и моето.

П. П: Човекът е знаел, че лъже! Т. е действал е тенденциозно и провокативно. Имал е намеренение да предизвика някакъв ефект!  Ползвал е кратки изречения, което говори, че не е обмислял в момента на писаното, а е бил предварително наясно какво следва да напише. И още нещо. В периона от края на месец декември 2015 до около началото на април тази година живях в условия, които не допускаха наличието на интернет. Написаното е от този период. Няма нито един пост от мен в този период, освен написаното на тази дата, ако искаш провери! Мога да помоля и админа публично,  да ти съдейства за това, за да си наясно че извършителя не съм аз.
   Наистина не би ме вълнувало дали анонимния раздел е затворен, освен поради факта, че може би има хора, които би ги ползвал.
 Явно друг би имал интерес от информацията ти.
Успех! 


             Ще помоля админа да ми отговори в тази тема, която отворих специално по повод "повода"... Възможно ли е да знам, да бъде разкрито кой е писал от мое име и кой отвори поле за разпространяване на гореспоменатите интриги, с чиято" помощ"също бе закрит "Анонимния раздел". Не съм на мение, че пошлостта следва да манипулира действията и решенията ни. Моля за съдействие да бъде разкрита истината - "Кой стои зад клеветата?" Нека да си получава известията лично, а не да му ги получавам аз! Нека сам си носи отговорността, не да му я понасят други!  Не за друго, а защото няма друг  начин за някой да разбере какво причинява другиму, освен като си поема отговорността за помислите и делата.
« Последна редакция: (Вторник) 14 Юни 2016, 18:42 от Мила » Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #1 -: (Вторник) 14 Юни 2016, 19:34 »

Боже, този сеир съм го пропуснала..
Ама не се връзвай, коня отдавна е у реката, изобщо се чудя има ли админ тук?

П.п.Ако искаш, махни цитата от Л.С. който разкрива самоличността на Гласа..някак..не е много " коректно", щото той ако искаше, сам щеше да си каже кой е.
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #2 -: (Вторник) 14 Юни 2016, 20:47 »

Боже, този сеир съм го пропуснала..
Ама не се връзвай, коня отдавна е у реката, изобщо се чудя има ли админ тук?

П.п.Ако искаш, махни цитата от Л.С. който разкрива самоличността на Гласа..някак..не е много " коректно", щото той ако искаше, сам щеше да си каже кой е.


    Psyhea,
 Аз не разкривам самоличността на Гласа, а поредната интрига, в която сме намесени: аз, galaxsis и Гласът!
 Кой каза, че това, което казва някой си за Гласа е истина?! Нима е истина съобщението, написано уж от "мое име"?! Нека се вижда ясно от всички, а не да се замита скришно и после да се разнасят неверни неща! Затова моля админа за съдействие, за да стане ясно кой се е крил зад името ми, написвайки въпросното съобщение от 29.02. 2016, да не повтарям с цитат кое.
 Нищо няма да трия. Нито аз, нито galaxsis, нито Гласа, нито никой не е длъжен да плаща данък "обществено мнение" ! Тези, които лъжат, клеветят, интригантстват е нужно да си трият пошлостта, не потърпевшите!
 
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #3 -: (Сряда) 15 Юни 2016, 16:32 »


Цитат на "доброжелателен гост"

Привет, Мила.
Понеже ти си донякъде причината за затваряне на анонимният раздел, бих искал да те осветля относно самоличността на нашият многоуважаем глас на истината, чиято самоличност си мислиш че си разкрила.
Не е млад, и не е в западна Европа, а си е в България. И е доста популярен напоследък.
Галаксито вероятно му е протеже, но едва ли е спал с нея поради обясними причини.
Водещ е на едно доста нескопосано и ориентирано ню ейдж предаване по скат всяка неделя от около 19 часа следобед.
Жокерът ми мисля, че е достатъчен.
И не ме питай от къде знам.
Лек и спорен ден!     


Хубаво Мила, че разкриваш доброжелателите на тоя форум  Smiley

Не знаех, че си обвинена в затваряне на анонимния, но сега разбирам от този анонимен ЛС, че ти си причината.

Стилът ми напомня на един анонимен, който беше отворил темата за "Странджа". И се у Астрала се блъскаше, да разбере кой кой е, но все грешна информация му подаваха от "изкуственото биополе или сфера  "Астрал" , та в последните дни се бе закачил яко за меандер, да го освети, но не се получи.

Сега обаче в този ти ЛС, си мернах инициалите и  разбрах, че съм ПРОТЕЖЕ на Стамен Стаменов, от "Дневниците му за извънземните ",
и всяка НЕДЕЛЯ, му предавам информация от Германия, а той я предава на ВАС по СКАТ... Grin Grin Grin
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #4 -: (Сряда) 15 Юни 2016, 18:57 »

   Всъщност не очаквах да стане така забавно. Не, че имах цел да е тъжно.
Изобщо  не знам кой е Стамен Стаменов.
Просто "доброжелателя" бе подведен да прати писмото си до мен, понеже онзи е решил, че следва да отговарям вместо него. Мисля сега може да си чете пощата. Може и да благодари за информацията ако реши.
... 
и всяка НЕДЕЛЯ, му предавам информация от Германия, а той я предава на ВАС по СКАТ. 

     Smiley Не е лоша идеята.
Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 16 Юни 2016, 00:47 »

             Ще помоля админа да ми отговори в тази тема, която отворих специално по повод "повода"... Възможно ли е да знам, да бъде разкрито кой е писал от мое име и кой отвори поле за разпространяване на гореспоменатите интриги, с чиято" помощ"също бе закрит "Анонимния раздел". Не съм на мение, че пошлостта следва да манипулира действията и решенията ни. Моля за съдействие да бъде разкрита истината - "Кой стои зад клеветата?" Нека да си получава известията лично, а не да му ги получавам аз! Нека сам си носи отговорността, не да му я понасят други!  Не за друго, а защото няма друг  начин за някой да разбере какво причинява другиму, освен като си поема отговорността за помислите и делата.
Мила, мисля че няма смисъл да им отдаваш такава почит на тези неща. Дали интрига или някоя сплетня, все са в графа - битовизма на сивото ежедневие. Поне аз натам ги насочвам.
Относно този който е писал коментара от твое име - минало е време, според мен вече е невъзможно да се проследи кой е бил.
Другото е, че аз почти нищо не мога да следя през форума, понеже и други хора ме питат с неща относно потребителите, генериран трафик, посещения и т.н. ...още когато правех форума, от сорс-кода съм изтрил почти всичко в тази връзка - няма менюта, статистика, филтри, нищо не виждам. В това отношение съм почти като "кон с капаци". Повечето хора оставам с впечатлението, че не ме разбират, когато съм правел опити да обясня защо съм го направил, но тези неща ме товарят и съм се дистанцирал от тях.
-------------------------
Всъщност по-важното да кажа, че се радвам да ви видя, макар и поводът да не е много радостен ...но това са подробности. drinks
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #6 -: (Четвъртък) 16 Юни 2016, 01:31 »

Цитат
Мила, мисля че няма смисъл да им отдаваш такава почит на тези неща. Дали интрига или някоя сплетня, все са в графа - битовизма на сивото ежедневие.

Безспорно!

Цитат
Повечето хора оставам с впечатлението, че не ме разбират, когато съм правел опити да обясня защо съм го направил, но тези неща ме товарят и съм се дистанцирал от тях. 

Разбирам. Товарят.
Поне човека ще си вижда пощата в тази тема.

Цитат
Всъщност по-важното да кажа, че се радвам да ви видя, макар и поводът да не е много радостен ...но това са подробности.  drinks 

Повода винаги може да се обърне. 
Прощавай за притеснението! Просто има хора, които не разбират, че не всеки търси интриги. Някои се чувстват засегнати. Други от подобни атаки спират да пишат. Знаеш за безскрупулен човек няма граници. Да. Ние само пишем. Но има хора, които и чувстват. Понякога попадам на такива.
« Последна редакция: (Четвъртък) 16 Юни 2016, 01:50 от Мила » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални