Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кафето, цигарите, алкохолът и захарта  (Прочетена 11174 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен ladonnae
Sr. Member
****
Публикации: 319

« Отговор #15 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 15:29 »

Eксперимент? Смяташ ли, че има път назад, че има към какво да се върнеш?

Няма връщане назад. Трябва да го направя и да бъде доброволно. Не желая да се срещам с чичко Доктор. Експеримент е, защото все още не е излязъл крайният резултат.

Всичко, което написа е тъжно, но вярно. Зная  за какво се самонаказвам, конкретният повод, а и причината. И смятам да устоя докрай, не може все да е гадно.
Приемам забележката и на този етап ще се покрия, като не вземам участие по никакви въпроси. След като се отърва от психическия дискомфорт и зависимостта, може и да споделя опит, който да бъде на някого от полза.

Но с удоволствие ще чета и следя развитието на темите.
Успех на всички, които ще проявят воля за развитие.Активен
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #16 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 17:01 »

Мили* Веско, много е грозно да се наблюдава отстрани как хората са Неосъзнати лицемери или се имат за много повече, отколкото реално са (тук и сега). Във форуми е по-трудно да се открие, защото не можеш да ги видиш в реалния свят с действията и начина им на живот. Давам само един пример (за да не съм голословен и това да е някаква теза, без доказателство) и се връщам към основната тема: едната божествена хубавица в съседната тема обича да пише как ако видиш Абсолюта навсякъде и приемаш другите такива, каквито са – всичко е прекрасно. Обича да пише за Любовта (че и за Божествената Любов), но когато прочетох как ако види мъжа си да пожелае друга – щяла да спре взаимоотношенията си с този човек и да му се случи случка (образно казано) – и в такива случаи напира в мен или онзи Чистосърдечен Смях, или онзи стил на Tangrata, когато почне да ръчка другите и да им казва, че са лицемери и само говорят, без да вършат и практикуват Реално нещото. (За което в случая е напълно прав и съм съгласен с него.)

* тук нямаше ирония в обръщението, Еон-чо. :) Така че в случая, те поне са искрени и си казват, че пушат. Ти започваш да ги виждаш и опознаваш какво реално са, малко по малко. И стигаме до написаното от Форум. :)


~~~

Браво, Форум/Спорт-Здраве! :))) Искам да ти Благодаря за темите (не само тази), които правиш! Не знам дали ще повярваш, но 1-2 дни, преди да се завърнеш във форума – си мислих точно за теб и си припомнях стари твои теми. Опитах се да достъпа старите ти блогове, но нещо ги няма. :) Благодаря ти за Информацията и Вътрешното желание да я споделяш с другите! :)


А сега по темата: ако другите наистина Осъзнаят причините за това тяхно поведение в живота им – то те ще решат проблема с опиатите/външните си зависимости. (В противен случай – дори да успеят временно да ги откажат, не са ли ги решили качествено – те ще изплуват и ще се проявят в друга форма.) И разсъжденията ти за Непълноценността, Затъпяването, Самоубийството и Комуникацията са право в десетката. :) Ще продължа разсъжденията ти с мои наблюдения и опит:

Ако някога сте се доближавали до поне онази част от Истинския Ви Аз, ще знаете, че желанието за Споделяне е напълно Естествена наша черта. Тези, които дърпат конците на Земята в момента, познават по-добре самите нас в някои аспекти – и използват това като свое оръжие срещу нас. Ето ги примерите: свеждат комуникацията на днескашния човек до 0 и 1 (не само като начин на мислене (полярно), но и като средство (информацията в компютъра)). Създават социални мрежи и много добре знаят, че хората ще искат да споделят. Но когато ти предварително си се погрижил те да са затъпели и си ги накарал да повярват, че единствената адекватна комуникация е тази с думи и говор, резултатът няма как да е различен. Хората си създават профилчета, споделят си (в 80% празни откъмто съдържание неща), но тъй като вече са проявили това свое естествено състояние (въпреки изопачената и принизена форма) – Съзнанието им е спокойно и доволно (защото, пак повтарям, то е проявило това естествено състояние). Опасността е, че това нещо се превръща в омагьосан кръг/цикъл и ако Вътрешно не Осъзнаеш някои неща (в случая, че такъв род комуникация и споделяне НЕ са това, което би могло да бъде и което Е в различните плътности. А от къде ще дойде желанието за нещо повече? От желанието за Дълбочина (което, изненада, пак е Естествена наша черта на Истинските Аз).
Ако не сте ампутирани от обществото и сте свързани със Себе си, Вие ще имате този Импулс за Дълбочина. Всички го имаме, просто  Системата се грижи да сведе мащаба на Дълбочината Ви само до .... дълбочината на половите органи на другия пол. Примерно казвам. :) И Съзнанието пак е доволно, нищо че отново Дълбочината е принизена като концепция и мащаба й е смален до 1-2 сфери в живота Ви. Разбирате ли това колко брутален капан е за самото Съзнание и в какво се превръщат по-голямата част от нас? Какво се предава на следващите поколения? Или не, важното е да правим купища деца, за да се чувстваме горди, отговорни и оценени от другите и изискванията им ... пък сега някакви тъ-ъ-ъ-нки и дълбоки нюанси не ни интересуват. Обещавам аз да си направя една тема за животинските инкарнации на Земята и как имате огромния процент да родите хуманоидче, чиято есенция е животинска. По-голямата част от населението е такова в момента. Много ценна и важна информация, но друг път ще задълбая в нея. Защото Знам колко много ми е помогнала тази Информация и колко полезна би била на другите, на онези, които Истински желаят и копнеят за нова, дълбока и дива информация. За развитие и движение. :)

С думите си Не искам да прехвърлям ‘вината’ (не обичам тази дума) на обществото и на другите в него, защото реално ние го изграждаме това общество. Ако човек отиде още по-надълбоко в мислите си и в Себе си, ще види, че тъй като Горе е отражение на това Долу, горе (в по-високите плътности) Не сме толкова Развити, Балансирани и Зрели (колкото някои си мислят, че са априори). И не случайно сме тук и привличаме в живота си определени хора, обстоятелства, преживявания.)

Освен примера със социалните мрежи и форумите, Форум пишеше за самото пушене и как това е принизен и изопачен начин на сближаване и комуникация между хората. Хората, които пушат, имат проблеми с комуникацията в поне една сфера от живота им. Няма да давам примери с хора от моя живот, защото коментара ще нарасне експоненциално. :) Въпросът е вие да започнете да го забелязвате (още повече пък ако сте пушачи).

~~~

Какво означава самия акт на пиене? Тъй като знам, че болките и болестите, свързани с гърлото – са именно проблеми с поемането и преглъщането на информация (мислете абстрактно, отвъд храната и питиетата) – тези хора имат проблеми точно с поемането и преглъщането на информацията в живота си. :) Душата им (Истинския Аз) (отново по един Неосъзнат начин за нас) кара Тялото подсъзнателно да иска да приема течности и/или храна, за да подскаже на Съзнанието, че определено то самото НЕ осъзнава как има проблеми в тази област (приемането и преглъщането на информацията).
Това означава ли, че за Съзнание, което винаги търси нова и дива информация (или просто е обзето от огромен интерес към някаква тема) – Тялото няма да изпитва глад и жажда?! Именно! Защото в случая Душата няма да покаже чрез Тялото глада и жаждата за нова информация – Съзнанието я намира и то знае за този глад! Затова Не го изпитва с Тялото! ;)

Преди разграничавах Себе си от Тялото си – да, това доведе до дълбоки преживявания и нова и дива информация. После смених перспективата на нещата и разглеждах Тялото като продължение на Душата ми – това също доведе до дълбоки и диви преживявания. Може да смените отново перспективата и да се разграничите и от душата, и от тялото си. И ще изследвате това до какви преживявания ще доведе. Всякакви вариации, без мерене и сравнения коя е по-правилна и плодотворна. Те всички са правилни, но за плодотворни и резултатни – не знам. :) Много относително става кое е резултатно и кое не е за всеки. Тествайте, експериментирайте, отвъд 0 и 1 ... И ако желаете, споделяйте, отново отвъд 0 и 1 ...

~~~

Намекнах по-горе, че хората сме заблудени да вярваме, че единствената адекватна комуникация е вербалната. Просто се опитайте да живеете, без да говорите. Всички, които твърдят че Ви „обичат истински” (най-вече любимата Рода и Семейство) – ще помислят, че Не им говорите – защото сте обидени! WTF? После ще Ви сметнат за луд, защото било нормално човек да използва думи и да Не се усмихва само. Естествено аз мога да кажа, че е нормално човек да е запазил умението си да чувства себе си и другите и да прави каквото пожелае – и тогава те са Ненормалните – но тъй като ги познавам добре тези хора, те няма как да го зацепят, защото начина им на мислене е 0 или 1 (или аз съм прав, или те са прави и аз греша). И ще следват още агресия и нападки, защото аз не използвам думи. :))) (Те си мислят, че щом не говоря, то не им обръщам внимание и не ги слушам. Това е напълно погрешна логика!)
От друга страна пък, хората, с които Наистина сте изградили или изграждате Дълбоки Взаимоотношения (базирани на Непреходни и Естествени за нашата природа ‘ценности’) ще се задълбочат неимоверно, ако използвате думи само тогава, когато е нужно. Може ли да комуникирате с другия от разстояние? Да му пратите Радост и Любов или някоя мисъл? Да го накарате да почувства с Дълбочината на Съществото си някакво преживяване, което Вас е докоснало Дълбоко? А искате ли такъв род комуникация? Защото ако копнеете и истински жадувате за такова нещо – то ще спрете да използвате извратения и осакатен начин на комуникация (за който пишех в началото – с 0 и 1, с думи, думи, думи по социални мрежи и форуми). Ще изпитате такова Страдание, че Ви липсва Дълбочината (не само в комуникацията) със Себе си и с Другите, че само малцина ще минат през този период качествено. Повечето ще се откажат, защото ще осъзнаят колко осакатени са и няма да могат да понесат истината за себе си (и ще се самоубият). А другите, които няма как да разберат за какво пиша – този Интимен копнеж и стимул за Дълбочина вече е сведен до 1-2 сфери и не могат да видят отвъд тези сфери. В случая третата сфера/аспект ще е комуникацията на такова по-дълбоко ниво.

Аз Не съм постигнал такава Дълбочина, за която пиша в момента. Не на 100%, но поне за някои неща знам какво трябва да направя, за да я постигна – а за други, честно казано и идея си нямам, но пък ще пробвам всякакви неща, докато постигна тази Дълбочина със Себе си. А относно Другите – ако Другият не желае такава Дълбочина, максимумът от възможностите Ви ще е да почувствате и преживеете този човек, но нищо повече. Което Не е малко, ако е в този Изчистен Вид, за който пиша.

Стига толкоз думи. Толкова за днес от мен. Който разбрал, разбрал, който иска да разбере – няма да чете думите на диагонал, ще чете бавно, ще препрочита, ще се спре за миг на всяко изречение и ще си каже – „не го разбрах това”, или „може би го разбрах какво е искал да каже”. Може и да изкривите думите ми – да им предадете смисъл и емоция, която Не са присъщи за нея. Знаете ли защо? Защото липсва тази Дълбочина у Вас. Ако я имахте – Разбирането и Осъзнаването на думите ми – щеше да е Мигновено и в Дълбочина. Без изкривяване! :) И нямаше вече да сте същите – щяхте да сте Истински Обогатени от това нещо (в конкретния случай – от едно чуждо мнение). :) Това няма как да стане в глобален мащаб, няма как да стане и тук. Всеки е на различен етап от развитието си и малцина са тези, които имат желанието и/или уменията за такава Дълбочина – и те ще Разберат и почувстват думите, без да ги изкривяват. :)

Препоръчвам Ви един мой любим филм, в който има много интересни неща. Дори само заради самия символ на Дървото си струва да се гледа. :) Ще плачете от смях и от страдание едновременно. „1000 Думи / A Thousand Words”.

~~~

Както казах – няма лошо да се използват думи и самия звук! Има много Творческа Сила в тях. Всяка изказана дума е увеличена мисъл (конкретно в тази плътност и реалност)! Вие какви мисли и думи използвате Съзнателно и Несъзнателно? После оплаквате се от живота Ви, или сте Щастливи от това, което Създавате и привличате в живота си? Ако знаехте какво създавате на момента, щяхте ли нещо да промените? Красотата на трета плътност е именно, че имаме време да оправим Нездравословните и Н*балансирани (Полярни) мисли и наклонности. Минусът е, че Не се материализират на Мига (както е в по-горните плътности). Но забелязах, че колкото По-развито е Съзнанието, толкова по-бързо се случват нещата за които мислим или говорим! :)
(И, моля Ви, престанете с шибаните глупости за телепортацията и телекинезата. Това ли за Вас е развито и зряло Съзнание?! Ох, сладури .... :) )


Истинска Дълбочина, Свобода, Движение, Любознание ..... във всички аспекти ...


Да си Цени човек Красотата, Енергията и Времето си ...

Пожелавам Ви Успех на всички останали с това, което правите и Ви интересува в Дълбочина!

Благодаря за отделеното време. Дано е било обогатяващо за Вас и си е струвало времето ни. :)


~~~

Малко шеговито към Форум: ако не напуснеш по-скоро орбитата на близнака-философ (ironiq), ще те сметна за самоубиец. :D Чета я от доста години (макар че времето, прекарано в четене едва ли ще се равни на повече от ден-два, т.е. 48 часа), още от стария xnet (както и повечето потребители тук), и общо взето – явно и аз съм Неосъзнат Самоубиец, щом продължавам да я чета и да се смея. Мотивът ми е главно, за да видя колко Толерантен към чуждото мнение мога да бъда, както и да развивам умението ми за Разбиране на другия човек (дори той/тя самия да Не се разбира), пък и колко много съм се смял на нея .... :D

Интересни времена бяха. :) Само съвет – бягай от орбитата на ironiq, ако си цениш времето и енергията. :)) Това правя от доста месеци насам и рядко чета другите, които са изпразнени като 40-годишните ходещи трупчета или са Неосъзнати лицемери. Не си струва отделеното време и енергия.

Ха, сега дочетох коментара ти (Форум) към нея в темата „Хората...”. :))) Тя ще изкриви думите ти, защото е неспособна да се погледне отстрани и няма истинско желание да разбере чуждата позиция и себе си. :) Някои неща ги прави напълно Съзнателно, междудругото. Ще се убедиш в бъдещето.

Активен

Неактивен Tangrata
Hero Member
*****
Публикации: 779

« Отговор #17 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 18:20 »

Това да не е някой нов ник на Иронията?
нещо се изчерпаха ъглите на манипулация и обръщаме наопъки ..  Grin
Активен

"От човешката глупост по-забавно нещо няма. Това комиците са го открили много отдавна."
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #18 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 18:24 »

Форум, я ми разясни това (Захарта заблуждава ) какво означава .

П.С.За другото съм съгласен, ама за сладката отрова никогиш  Grin.


old, захарта сама по себе си е необходимост. Докато все още говорим за въглехидрати. И има по-подходящи и по-малко подходящи, и всеки вид се усвоява добре от различните видове хора. Друг е въпросът за това какво количество въглехидрати реално покрива нуждата на всеки.

Но когато говорим за бялата кристална захар... говорим за опият и наркотик. За бялата отрова знаеш достатъчно, няма смисъл да го повтаряме. За кафето, цигарите и алкохола не мога да кажа нищо, защото никога не съм консумирал тези неща... но към захар съм бил пристрастен.Във въпросния период изяждах по един голям шоколад милка (онези от по 400гр за 5лв) сутрин, на събуждане, и един след вечеря. През продължението на деня изяждах два нормални шоколада от други марки. Разнообразявах и със специални из*ъзици - мед и шоколад например, шоколад с плодове, шоколад с кисело мляко и др.

Това не беше в безпаметния ми период - осъзнавах какво правя. Но не исках да го спирам. Харесвах преживяването от този начин на живот, беше ми любопитно да се чувствам така, да имам своя собствен опият, на който да се отдавам. В известен смисъл това ме караше да се чувствам като останалите хора. Понеже това ми е проблем, често имам нужда да се чувствам нормален, или стандартен, не винаги имам сили за всичко... това.

Метаболизмът ми беше - както винаги е - на такова ниво, че да мога без проблеми да понеса системно отравяне и определени ексцесии върху себе си (стига да ги очаквам предварително) без това да ми се отрази здравословно. Визуално имаше ефект - винаги има. Лицето ми беше доста нечисто, през цялото време на захарната ми криза.

За щастие обаче, при условие че всичко останало беше в състояние на излишен порядък, нещата по лицето ми се появяваха бързо, и точно, така че винаги ми беше ясно какво се случва. В зависимост от това къде ми се появеше пъпката на лицето, или каквото и да е, знаех в коя система има засядане на нещата, от които трябваше да се отърва. Ако след ден или два същото нещо ми се появеше на огледалната част на лицето, симетрично на предното, това например беше белег, че нещата са отново в ритъм и циркулират в определената система, и когато преминат през нея, ще бъдат изхвърлени по един от начините.


Държах се под контрол, и извършвах върху себе си грандиозни ексцесии. Не се случваше проблем, единствено защото ги планирах и се подготвях така, че да ги понеса без да оставят след себе си резултат.
Да, ама не. Един зъб ми изгърмя. Възстановявал съм кариеси преди.. пренареждал съм и всички зъби също.. само че това е толкова трудоемък и бавен процес, че наистина е по-добре да не се случва. Нужни са години, прекарани в ежедневна концентрация върху мениджмънта на тялото, а едно време, когато бях по-малко обременен, това беше по-лесно. Може ли в българия днес някой да ти гарантира, че нищо няма да се промени за няколко години и че ти ще можеш да правиш каквито и да е планове за себе си.
Да не говорим, че в първия ми и единствен път, се случи по щастлива случайност, и аз имам само бегло предположение как се прави... на база анализ на миналото.

И сега имам черно петно. Замразих го разбира се (поне това знам как се прави - да се спре и замрази развитието на каквото и да е в денталния свят), но възстановяването му до предното състояние си е пътешествие из неизвестното.

Това беше случката, която ме отрезви. Може би това исках вътрешно... може би исках да стигна до края, да видя предела, може би исках сам да надмогна способността си да се държа под контрол. И го направих - изпуснах юздата, и в момента, в който стана, този начин на живот спря да ме привлича и прекъснах всичко с щракване на пръсти.В момента най-сладкото нещо, което ям, е ябълка. Единственият продукт, който консумирам и съдържа нишесте, е суровата тиквичка.

Нямаш представа колко са сладки ябълките... Ако изям ябълка преди ягода, ягодата ми се струва въскисела и въобще не сладка, даже и ако е презряла. Ако днес опитам лъжица мед, сигурно ще се гътна или ще колабирам. Вкусовите възприятие се променят много бързо (или може би при мен се променят много бързо, въпреки че се занимавам с няколко човека, и наблюдавайки ги, мисля че като цяло вкусовите предпочитания са бързо променящи се).
Преди бях стигнал състояние, в което медът ми беше безвкусен. Изяж един шоколад, и после опитай лъжица мед. После спри всичко за три-четири дни, и опитай лъжица мед, и след това изяж един шоколад. Ще видиш, че шоколадът има космически нива на сладост.

Мисля, че тялото никога не е предполагало, че може да има такава степен на сладост. Нищо чудно нещо да избие някъде, дори не знам защо не се случва още след първия шоколад.Но знам защо направих всичко това. Направих го, защото не бях готов да приема част от живота си като част от самия себе си. Липсваше ми любов... липсваше ми близост с други хора.. липсваха ми ласки от нещо, някой... Светът ме потискаше с това, което е. Знаех много, но не знаех достатъчно, не знаех какво мога да направя по различните въпроси. Не знаех какъв беше смисълът на това да знам каквото и да е, потискаше ме мисълта, че боравя с всичко като със самоцел. Имах нужда от нечие покровителство. Хем знаех че прахосвам това, което ми е подарено, хем ме беше страх да го правя.
Не бях сигурен каква точно е вината, която си капарирам, не знаех каква е собствената ми роля в моя личен свят. Имах нужда да получа възпитание от нещо, което е наясно с това, което евентуално ме очаква в бъдеще.

Бях загубил увереност в предназначението си.

Изпитвах неясния вътрешен стимул да умъртвя част от себе си... да се върна умишлено няколко крачки назад, да деволюирам... да изживея отново последните няколко етапа от развитието си, сякаш се надявах, че по този начин може да погледна на нещата по друг начин. Действие от отчаяние, с което се опитвах да се върна назад, и да открия ново разклонение, по което да продължа... без да знам дали има разклонение.


Когато станах свидетел на черното петно в устата си, изживях момента твърде символично - бях си самопричинил нещо, което е почти безвъзвратно. Бях намалил идеалната граница на максималния си потенциал, бях смъкнал летвата на своя оптимум. Това значи невъзвратимост.

Аз така или иначе щях да го направя, по един или друг начин. Усещах, че ми се случва, и усещах вътрешния смут от това. Бях смутен и защото не разбирах този процес, и следователно нямах контрол.
Трудно е да се каже, дали се бях отдал на захарна зависимост защото това ми се случваше, или това ми се случи заради това че се бях отдал на захарна зависимост. Нещата... сякаш нямат причинно-следствени пръзки... сякаш хората, които го повтарят, понякога са прави. В определени моменти, нещата се припокриват едно друго, и следствието се случва едновременно с причината. Наречи го съдба.Това, което ме извади от тази обърканост, е визуалният контакт с моя вътрешен демон. Побъркваше ме усещането, смута.. заплахата за еволюцията ми, която интуицията ми ми носеше. Когато го видях изразено в материалния свят - като петно изгнила кост - тогава го разбрах. Трябваше да се превърна в своето падение, за да изпитам мир. Трябваше да се превърна в заплахата за себе си, трябваше да се преобразя в ролята на своя убиец. Чрез тялото си трябваше да проявя душевната си обърканост, както се проявява негатив. Трябваше да го видя върху себе си.

Натравянето със захар направи това възможно. Може би беше инструмента, с който преодолях психическата си криза. А може би беше нещото, с което си я причиних.
« Последна редакция: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 18:35 от форум » Активен

Неактивен old4
Hero Member
*****
Публикации: 1105
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 18:58 »

Форум благодаря ти за отговора, струва ми се че разбрах за какво иде реч.

За кафето, цигарите и алкохола не мога да кажа нищо, защото никога не съм консумирал тези неща... но към захар съм бил пристрастен.

Струва ми се че беше споменавал затова че си бивш билдър или се лъжа, сега продължаваш ли да тренираш или заряза тежестите?

П.С. За кафето, алкохола и цигарите бих написал десетки трудове  Grin, минимум по 3-4 кафета на ден, 3 кутии цигари и 500 и нагоре грама алкохол, само твърд във вид на домашна ракия, никога не съм харесвал уискита и разни други из*ъзици ... та това в продължение на 30 тъмни години унищожих това което с толкова труд бях направил преди това ... но това е отминала страница от живота ми, алкохол спрян преди 9 години, цигари и кафе преди 5 ... та така стоят нещата при мен, от 3 години почнах да ям плодове и открих че е нещо много добро, сол ям минимално, захар бяла не консумирам но обожавам баклава, шоколад ииии ....... но реших че ще трябва да си оставя поне един порок щот ориола ми свети много силно инак и пречи на околните  Grin.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 20:19 »

Не билдър.
Бях на път да ставам кик-боксьор в тежка категория, но се отказах от това. След време, когато инедията ме грабна, и по неволя се осведомих за лечебното гладуване, тялото ми падна до лека категория, ако трябва да ползвам боксьорската сравнителна скала.
С годините се пре-структурирах, от всичкоядец станах суровоядец на почти изцяло вегетариански принцип... а физическите занимания минаха през много форми, за да се закотвят на ден днешен в криворазбрана йога и авторска гимнастика.
Активен

Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 21:46 »

Ключарят,

врага не винаги е враг . Лошото е, че понякога движението спира, безумните спорове, не умението да общуваме, зависещо от всички нас тук,  пусто его.
« Последна редакция: (Четвъртък) 12 Юни 2014, 22:39 от Веско » Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #22 -: (Събота) 14 Юни 2014, 08:18 »

 Grin
Цитат
Цигарите затъпяват.
Кафето заслепява.
Алкохолът помага да приемеш реалността.
Захарта заблуждава.
Мба.Яз съм доволен от тях.Много ми помогнаха да си опазя живота.
Пропуших официално след казармата.Минимум по две кутии,стигам и до четири на ден.И съм доволен.Даже и са пускам с професионални футболисти на мачле,те каталясват мен още ми са търчи.
Цигарите много помагат на нервната система,и докарва до нерви няки.Та СЗО са бори със туй благо.Що? А даже и някои врещят,и гледат пушачите накриво.А знаете ли че демоните не понасят тютюневия дим/
Алкохола е вреден,но дестилата е елексир.Като остана без дестилат съм притеснен.Спазвам българския обичай,дойде ракиено време, след  работа ракийка.
Шекера кат бях малък ,съм го ял с лъжицата.Шоколадите бяха кът,имаше марципанчета.
Няма вредни неща,има неправилна употр*ба.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #23 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:09 »


Няма вредни неща,има неправилна употр*ба.
 Cool
[/quote]Съгласна!!!
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #24 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:19 »


Няма вредни неща,има неправилна употр*ба.
 Cool
Съгласна!!!
[/quote]

Нещо като има вредни храни/ повечето са вредни / и ако искам да се тровя трябва да ги консумирам иначе не. И аз се съгласих.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #25 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:24 »

Не Веско.
хич не става дума за това.
Иде реч,за туй,че всяко нещо е полезно.Зависи за какво/как и в какви количества ще го употребиш.
И като казвам всяко нещо,имам предвид точно това.Всяко нещо..Дори и дрехата..
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #26 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:28 »

Не Веско.
хич не става дума за това.
Иде реч,за туй,че всяко нещо е полезно.Зависи за какво/как и в какви количества ще го употребиш.
И като казвам всяко нещо,имам предвид точно това.Всяко нещо..Дори и дрехата..

Обясни ми ползата от цигарите.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #27 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:29 »

Най-елементарната..КЕФ!

Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #28 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:32 »

Най-елементарната..КЕФ!Ще ти отговоря с мълчание.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #29 -: (Събота) 14 Юни 2014, 11:48 »

О,разбираемо..Пред някои факти и боговете мълчат!  Grin
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални