Страници: 1 ... 4 5 [6] 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НОВИНИ  (Прочетена 9596 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #75 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 15:32 »

Тревога в НАСА: Повече от 1000 астероиди са се насочили директно към Земята
http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/10/trevoga-v-nasa-poveche-ot-1000-asteroidi-sa-se-nasochili-direktno-kam-zemyata/
Активен
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #76 -: (Сряда) 23 Ноември 2016, 19:40 »

51 неизлечимо болни хора са криоконсервирани в клиника в Русия
https://www.vbox7.com/play:25cdaec432

Няма субтитри засега, предполагам ще ги качат по-късно, но направих превод на клипчето.

[00:52]....Първоначално беше малка група от 6 човека, искахме да създадем организацията за самите себе си и нашите близки, без да планираме някакво мащабно комерсиално предприятие, но тъй като трябваше да се поддържа финансовото състояние на организацията, ние започнахме да вземаме и други хора. Научиха за нас, започнаха да ни звънят и да ни молят за помощ, защото някой умира и ние естествено не отказваме помощ на никой.
[01:43]....След като спира кръвообращението, в течение на няколко часа клетките на човека са все още живи. Някои от клетките са живи значително по-дълго(*бел. прев. Може би се има в предвид клетките на другите живи организми?), но при човека те са много чувствителни, затова след около 2-4 часа те започват да се подуват(увеличават) и след това умират. Това се случва при нормална температура, но ако главата на пациента се охлади веднага почти до нулата, тогава в десетки пъти се забавят тези процеси и естествено може да се говори за няколко часа или дори дни, през които може нещо да се направи.
[02:37]...Това са нашите креостати, два от които работят, третият все още се подготвя. В тях се намират нашите крео-пациенти. Тези от тях, които са с цялото си тяло са разположени надолу с главата, а тези на които е замразена само главата, са разположени най-отдолу в контейнери от неръждаема стомана.

Ще има ли наистина полза от това за самите "пациенти", както ги нарича той и за техните близки или е само друг вид бизнес, подобен на погр*балния?
 Undecided
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #77 -: (Неделя) 18 Декември 2016, 14:19 »http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2016/06/0012.png
НОВИНИ


 Учените са създали огледални лабиринти от златни частици за отделни молекули, в които излъчваната от молекулите светлина се е заблудила и се е върнала към източника, създавайки състояние на границата между материята и светлината.


  Група физици от Кеймбриджкия университет са успели да поставят молекули вещество в нанокухини, които ограничавали стремежа на фотоните, излъчени от молекулите, да отлетят колкото се може по-далече. В резултат излъчваната енергия през цялото време преминавала от енергия на молекулите в енергията на светлина и обратно.

  Предишните опити да се постигне такова състояние са били много сложни за реализация и са изисквали охлаждане на системата до свръхниски температури. В кеймбриджкия експеримент резултатът се постига при стайна температура.


http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2016/06/00162.jpg
НОВИНИ
Молекулата на оцветителя, уловена в нанокухина между златния филм и златните наночастици.


 Златните частици били разположени на огледална повърхност по такъв начин, че структурата да съдържа бъдещите „капани“ за светлината. В миниатюрните капани между частиците метал и повърхността била поставена оцветена молекула ку*урбитурил, която се оказала като в огледален лабиринт.

 Голямата молекула ку*урбитурил била необходима, за да задържа молекулите на оцветителя в необходимото положение.

 В резултат спектрите на разсейване на молекулите на оцветителя се разделили на две, което послужило като признак на смесеното състояние, средно между светлина и вещество.
 Статията, която описва експеримента, е публикувана в изданието Nature.


 Прилича ли ви на нещо?  Wink


Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #78 -: (Неделя) 18 Декември 2016, 22:57 »

Според богомилите Адам бил двойствено създание, съставено от материя според своето тяло и природно съзнание, а според най-вътрешната си същност бил Божие създание, защото притежавал безсмъртна божествена душа.
Богомилите учили, че по пътя на живото Христово посвещение човек можел да се превърне отново в Божи син и да се освободи от колелото на раждане и смърт. Постигналите степента “съвършени” наричали себе си “небесни жители”, защото подобно на Христос, те били “в този свят, но не от този свят”.

НАСЛЕДСТВОТО НА БОГОМИЛИТЕ

 Също като частицата, която се връщала отново при източника и после се разделяла на две, за да пребивава в матрицата.
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #79 -: (Неделя) 08 Януари 2017, 16:26 »

Tова е като дъжд, който се изпарява преди да достигне земята, което създава тези невероятни формации за кратки секунди. Казва се ВИРГА (VIRGA)
Думата произлиза от латинската virga означава "клонка" или "клон".
В метеорологията, вирга се наблюдава като ивица или сноп облаци, които падат като дъжд, който се изпарява или сублимира, преди да достигне земята. [1] На голяма надморска височина валежите падат, главно като ледени кристали преди топене и най-накрая се изпаряват; Това често се дължи на компресирана топлина, тъй като се увеличава налягането на въздуха, по-близо до земята. Вирга е често срещана в пустинята и в умерен климат. В Северна Америка е често срещана в западната част на САЩ и канадските прерии. Той също е много често срещан в Близкия изток, Австралия и Северна Африка.

Вирга може да предизвика различни атмосферни влияния, тъй като дъжда се променя от течно състояние в пара, отвеждайки топлината от въздуха, вследствие високата топлина от изпарението на водата. Валежите, попадащи в тези хладни течения, в крайна сметка могат да достигнат земята. В някои случаи, тези джобове от по-студен въздух могат да се спускат бързо, създавайки мокри или сухи микровзривове,  които могат да бъдат изключително опасни за авиацията. 

 Обратно, валежите, които се изпаряват на голяма височина, могат да компресират топлината и да доведат по-ветровити, ниски микровзривове, които могат съществено и бързо да затоплят температурата на повърхността. Това е сравнително рядко явление, прилив на топлина, също има тенденция да бъде от изключително сух въздух.

 Виргa също има роля като сеялка на буреносни клетки, при което малки частици от един облак се издухват в съседен, преситен с въздух и действат като зародишни частици за следващия буреносен облак, който започва формиране.

http://en.es-static.us/upl/2015/07/virga-new-mexico-6-2016-jay-chapman-lg-e1465408723193.jpg
НОВИНИ


http://www.ultimatequora.com/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-03-at-12.14.52-PM.png
НОВИНИ
Активен
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #80 -: (Четвъртък) 23 Февруари 2017, 16:38 »

''Голямото'' откритие на наса  Grin.... все пак трябва да му обърнем внимание...
 7 Exo Planets Discovered on Trappist 1 - NASA Press Conference 22/02/2017
https://www.youtube.com/watch?v=Hmowig6nrxA
Активен
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #81 -: (Петък) 26 Май 2017, 06:39 »http://bultimes.com/uchenite-sa-izumeni-ot-vnezapno-poyavilata-se-misteriozna-bariera-okolo-zemyata/


А доб'рутро!
Най-накрая да заговорят за тоя астрал,че хората си мислят,че е некъв имагинерен топос,находящ се на майната си..упс,пардон..Масата си мислят,че астрала е нейде у задния джоб на бог,почти до сърцето му..Smiley
И бай дъ уей,именно това е електронното одеало което пречи на връзката ни с Космоса,и също така,именно това магнитно поле,е отговорно за изтриването на спомените ни когато навлизаме в земната матрица и се инкарнираме във физическо тяло тук.
Нали помните старите ленти за касетофон?
Като я минеш с магнит,и записа се изтрива/разрушава.
Същото става и с нас
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #82 -: (Петък) 26 Май 2017, 07:05 »

 Grin
Голяма новина няма що.Ма друго е като го кажат учените.Тва май ви го казах миналата година,че аурата на Земята е възстановена,да видим кога случайно ще открият короната и,нали е Царица.
Цитат
И бай дъ уей,именно това е електронното одеало което пречи на връзката ни с Космоса,и също така,именно това магнитно поле,е отговорно за изтриването на спомените ни когато навлизаме в земната матрица и се инкарнираме във физическо тяло тук.
Тая опция е само за падащите от луната, земните червейчета  нямат такъв проблем.Щото те не падат от луната а изпълзяват от земята.
Тука тея дни във брадвата една феноменка най сетне каза че България също цялата е покрита с някаква решетка,а кога беше тука гласа кат му казах че аурата на България е възстановена.
Нещо много им закъсняват новините на учените.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #83 -: (Петък) 26 Май 2017, 07:19 »

Дреме ми кво си ми казал ти и кога...
Масата от нас са наясно от години..

Става дума за това,че лека полека започват да подготвят стадото да свиква с мисълта за капана...
Ето,това поле го описват като "предпазващо",а не блокиращо.
Разлика в двете думи от земята до небето.
Дори самите вибрации с които са натоварени..
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #84 -: (Петък) 26 Май 2017, 07:45 »

И понеже сте на ясно от години тука само си веете устите риба, форум, най-умните... а всъщност само хейт и се оплитате още повече... вместо да дадете решение как да се справим с проблема.... Меандър казва как и ти пак никакво уважение... а после го търсиш...  няма как да стане! Уважението се печели! Далай Лама казва- ако не помагате, поне не наранявайте... или имаш друго мнение Smiley))))
« Последна редакция: (Петък) 26 Май 2017, 08:03 от Dora » Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #85 -: (Петък) 26 Май 2017, 08:06 »

И понеже сте на ясно от години тука само си веете устите риба, форум, най-умните... а всъщност само хейт и се оплитате още повече... вместо да дадете решение как да се справим с проблема.... Меандър казва как и ти пак никакво уважение... а после го търсиш...  няма как да стане! Уважението се печели! Далай Лама казва- ако не помагате, поне не наранявайте... или имаш друго мнение Smiley))))

Кво искаш ма,пача?
На всяка манджа мерудия,или се опитваш пак да свирки да правиш?
Уважението на всекиму толкоз,колкото си е заслужил!
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #86 -: (Петък) 26 Май 2017, 08:07 »

Точно,де!
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #87 -: (Петък) 26 Май 2017, 09:05 »

Тва май ви го казах миналата година,че аурата на Земята е възстановена,да видим кога случайно ще открият короната и,нали е Царица.

Идиоте. Вместо да четеш глупостите на Бултаймс, потърси източника.

Ето го източника на новината - статията, публикувана в научните списания: https://link.springer.com/article/10.1007/s11214-017-0357-5

Тя обаче е платена, разбира се. В Резюмето й става ясно, че така наречения "щит"... което е евфемизъм за контрол на паниката... не е никакъв "щит", а е електромагнитно поле в следствие на антропогенната дейност.

Ще рече, че това е НЕЕСТЕСТВЕНО вълново поле, следствие от VLF, експерименти свързани с химически разпръсквания в космоса, ядрени тестове в космоса и вълново-честотни експерименти с йоносферата - това са антропогенните фактори, които влияят НЕГАТИВНО на космическия климат около планетата ни.

Основната причина за възникването на това ПОЛЕ (а не позитивно натовареното "щит") е VLF - Very Low Frquency, сиреч, не български радио вълни с Много Ниска Честота на вълната, които са супер популярни в днешно време, за разлика от 60те години.


Това е новинарски научен сайт, който дава по-голямо резюме на иначе платената статия: https://www.sciencealert.com/nasa-space-probes-have-detected-a-human-made-barrier-shrouding-earthНо новината настрана. Тя е поредната гробовна новина за това, че сме унищожили дори космическия си климат. Интересното за мен е и друго.

Интересното е, как meander, понеже не знае английски, не може да проследи информационната диря и не може да стигне до източника.

Нещо повече: Той НЕ ЖЕЛАЕ да стига до източника. И НЕ ЖЕЛАЕ въобще да се сеща, че тази новина идва от английското пространство въобще.

Защото начинът, по който Бултаймс представят нещата, УЙДИСВА НА СОБСТВЕНИЯ МУ КОМФОРТ, така че той предпочита да приеме тази изкривена версия на нещата, която обслужва комплексите му. Както обясних и на друго място...


И още нещо - това е много добро показно как meander си фантазира неговата небивала комсомогония на база провинциални и сензационни родни жълти блогове и сайтчета.


Така... макровълновото замърсяване на космическия климат в следствие антропогенната дейност, се превръща във "възстановената аура на земята"... не заради друго, а защото жълтите сензационни клюкари от Бултаймс наричат макровълнотовото VLF замърсяване "защитна обвивка".

"Защитна обвивка", забележете!! И това се прави с цел да няма паника, масови протести и търсене на отговорност!
Активен

Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #88 -: (Петък) 26 Май 2017, 14:40 »

Уф,бе Форуме..
Снахата взе,че се засрами.. Roll Eyes

Хич и не ми се ровеше да търся откъде е новината,щото и така в тоя и вид,ми е достатъчно прозрачна..
Ако трябва да съм честна,дори не я четох задълбочено,скролнах и отсях за кво иде реч..


Има нещо друго което искам да кажа,че както съм си написала горния пост,излиза,че едва ли не астрала е създаден изкуствено..

Просто в това "електронно одеало" се заглушават шумовете (предполагам двупосочно ),и до извесна степен модифицира и астрала,не че самото одеало е астрала..

Пишейки се сещам за "Шоуто на Труман" и хартиеното небе: )
И оня..Tomorrowland...
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #89 -: (Петък) 26 Май 2017, 14:51 »

Така де. То е нарочно създадено. Ти мислиш ли, че някой си ще каже "ми ние нарочно го създадохме, сега ви казваме да си знаете".

Точно затова е нарочно създадено. Просто СЕГА вече можем да говорим за нещо конкретно и с повече сигурност. Защото ако тръгне човек да слуша какви ги говорят глупаците тип "мама Земя", виждаш къде се отива - на четвърти километър. Щото на тая запазена марка езотеристи с фенерче да им светнеш, и те вече отприщтват славянските теории и се опитват да представят старото отхвърлено зло, като нещо по-добро от днешното зло, което още не сме отхвърлили.


Просто ми е забавно да соча с пръст меандър какъв идиот е. Той нали затова е тука, да ни забавлява.
Активен

Страници: 1 ... 4 5 [6] 7   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални