Страници: [1] 2 3 ... 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За различните същества и раси - демони, рептилоиди и др.  (Прочетена 9661 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Вторник) 27 Май 2014, 12:13 »

Интересува ме по-конкретно кои са анунаките, дали наистина са рептили, според писанията на шумерите, те са по-нисши от Нефилимите. Едни и същи ли са Нефилимите и анунаките и те ли са тук на Земята?


Титулярът на темата Всичко за рептилите, без съзнателно да го желае разбира се, разпространява чиста дезинформация. Това не е нещо лошо, напротив - невежеството се преодолява само чрез постоянното му упражнение. Ако невежеството се ограничава в порявите си, то никога няма да отмине. Добре е че толкова хора говорят за това и че се обръща все повече внимание на темата, без значение по какъв начин.

Но ако някой търси РАЗБИРАНЕ, няма да го намери при този род автори на теми. От този поглед на нещата се почва.. но това е началото, а разбирането е по-нататък. Информацията изнесена в първото мнение от темата (и линка към блога) е вярна за онези, които разполагат с почти нулева информация. И това е истина, върху която имат шанса да изградят разбиране. Но за хората, които разполагат с някаква положителна, качествена информация, горното не е вярно.
"Нещата", така да ги нарека, са твърде сложни, за да се подлагат на такива унищожителни генерализции.

Защо са сложни?
Защото...
За да разберем мотивацията на някой друг, ние трябва да сме запознати с неговите нужди. При положение, че сме много млада раса* (ще обясня какво означава раса по-долу), която е едва ли не новородена спрямо останалите, с които имаме активен контакт, ние все още познаваме много бедна палитра от нужди.
Вземете например войната, еволюцията на войната е следната: първо, когато в едно общество не съществуват неповторими неща, обществото не познава липсата. В момента, в който в средата на това общество се появи нещо, с което не всички могат да разполагат едновременно, тогава това общество разбира какво е ценност (разбира какво е нещо да ти липсва). Тогава това общество се запознава с нуждата. След време тази нужда се превръща в емоция - да имаш нуждd от нещо е примитивно, да жадуваш за нещо е характерно за по-сложното съзнание. Със засилването на себеосъзнаването (като АЗ и като его) жадуването се превръща в алчност и ненаситност.
С появата на нуждата се появяват препирните. С появяването на жадуването, препирните се превръщат в аргументи и спорове. С появата на алчността, аргументите се превръщат във воини. С появата на ненаситността се ражда Науката за Войната.

Може ли един примитивен човек, който не познава що е ценност, да разбере що е алчност? Как този примитивен човек, който ниога не е познал какво е да имаш нужда от нещо, може да си обясни поведението на алчния човек? Той не е способен да намери обяснение.
Може ли един примитивен човек, който не знае какво е спор, да си обясни какво е война? Невъзможно е да се проумее мотивацията, причината за разрухата и защо воюващите правят това, което правят.

Аборигените в отдалечените централни области на Африка например нямат разбиране нито за алчността, нито за войната. Нямат разбиране. Затова другите хора за тях са богове. (те буквално ни смятат за странни и смешни богове)

Ние обаче, притежавайки по-сложно съзнание, сме способни да знаем какво е страх (страхът е характерен за самоосъзнаваенто като его и като АЗ). Страх е онова, което изпитваш пред нещо необяснимо и непознато. За разлика от твърде примитивния абориген, когато ние се сблъскаме с нещо необяснимо, изпитваме страх. Това води до агресия. Тя води до определяне на хора като нас (твърде напреднали спрямо нас самите) като дяволи и демони.
Аборигенът е имунизиран срещу такива негативни емоции. Но не защото съзнанието му е по-сложно, а защото невежеството му го прави невинен, поради невежеството си той не може да се запознае с негативизма на ума и сърцето. Около него има балон, който му пречи да научи повече за света, и така го предпазва и от лошите неща включително.Така че... можем ли ние да си представим какви нужди има раса, и цивилизация, която се е сблъсквала с проблемите на съществуването милиони години по-дълго от нас? Невъзможно е. И колкото повече интерпретираме поведението им чрез и спрямо нашата собствена логика, толкова повече тези същества приличат на дяволи и зли духове.

Вие бихте ли казали на някой африкански абориген, че ние - цивилизованите бели хора - сме зли, демонични духове? Може би няма да имате друг избор, защото е невъзможно да му обясните каквото и да е в общи линии. Така че искате или не искате, ще трябва да го запознаете с една единствена наша черта, която аборигенът ще ползва по наш адрес докато е невеж. Как ще го направите без да го излъжете?

Замислете се над това, когато някой твърди, че другите цивилизации само ни лъжат и манипулират.
Но има и друго.
Ние не само говорим за неразбираеми нужди. Ние говорим за друга раса. До сега ползвахме примера между нас и аборигените в Африка, в който пример имаме обща расова основа. Така че можем да си представим евентуалните нужди и да разберем еволюцията им.

Но когато говорим за различна раса, дори това е невъзможно.
Вземете за пример морските животни. Давате ли си сметка, че поради особеностите на сушата, ние имаме изцяло двуизмерна ориентация, и доминираща двуизмерност в мисленето? Един делфин има доминираща триизмерна ориентация, и следователно доминираща триизмерност в мисленето. Броят на вариантите, в които ние интерпретираме всяка една ситуация, е абсурден за делфина, защото броя случаи, в който той е способен да интерпретира всяка една ситуация, е много по-голям. Делфинът подхожда към всеки един проблем по коренно различен начин от нас, тъй като той винаги е разполагал с едно допълнително измерение за гледане на нещата.

Така че как може да разберем вътрешния свят на едно морско животно? Невъзможно е, защото ни е невъзможно да го преживеем. Когато ние плуваме, ние продължаваме да мислим равнинно, просто приемаме, че равнината ни постоянно варира във височина и дълбочина, но не разсъждаваме за плуването в неговия широк, сферичен смисъл. Защото не притежаваме такава ориентация на движение.

Единственият начин да разберем един делфин, е да се вселим в неговото тяло и да изпитаме средата чрез това ново тяло.

Един от най-големите проблеми пред инженерите е как да се конструират плавателни подводни съдове, които да са основани на естествената ориентация на морските обитатели (защото такава ориентация е най-функционална за средата, за която говорим). И този проблем не е разрешен все още от десетилетия.Как тогава можем да си представим палитрата от варианти за разрешаване на всяка една ситуация, която е в главата на същество, идващо от друга среда на живот? Друга раса? Ако случайно тази раса е и по-напреднала в изследването на света и е съществувала по-дълго от нас, тогава разбирането помежду ни е нещо доста невъзможно.
Забележете обаче, че различната раса също така означава и различна крива на усвояване на опита от дадена ситуация. Не всеки извлича еднакво количество опит от решаването на даден проблем - това също зависи от редица фактори, така че възрастта на една цивилизация не е линейно определение за нейната развитост и сложност на съзнанието. Така че в тази светлина дори горното обобщение е вредно и грешно.Но... за щастие... изходът от еволюцията е винаги хуманоидна форма.
Защото всяка галактика има свой висш закон. Висшият закон на нашата галактика е хуманоидната форма - без значение откъде животът е тръгнал, крайният изход и финалният етап на развитието на съзнанията в нашата галактика винаги е хуманоид.
Това означава, че ако непознати за нас същества имат хуманоиден план на развитие, значи те идват от нашата галактика. Ако нямат общо с хуманоидната форма - това са пътешественици от чужда галактика.


РАСА - какво означава тази дума.

Тази дума обозначава гледната точка за съществуването и света.

Когато една раса еволюира по естествен начин - или по Дарвинов път (защото Дарвин Е ПРАВ относно еволюцията) - тя преминава много и различни форми на съществуване, преди да достигне хуманоидна форма.
Представете си например вариант, в който се е тръгнало от водата. Да кажем се е минало през риби. После нека тези риби да са излезли на сушата, и да са станали влечуги. Нека после тези влечуги да са станали бозайници, и в последствие тези бозайници да са достигнали хуманоидна форма.

Тялото, плътта, имат памет. Тялото помни. Душата има своя собствена памет.

Раса, която е продукт на Дарвинова еволюция, ще има много богата телесна памет. Тя ще има толкова дълбоки инстинкти, че те ще са нещо по-близо до вродена мъдрост и интуиция, отколкото инстинкти. Тоест еволюцията повдига качеството на натрупаните и развити инстинкти, превръщайки ги във вродено познание.
Това означава, че раса, която се е развила според Дарвинова еволюция, ще разполага със знание за своето предназначение, за смисъла на живота и ще има усет за очакваното бъдеще на сътворението.


Можете ли да си представите по какъв начин такива едни същества възприемат света и проблемите на съществуването? Смесете това с факта, че са много по-напреднали от нас и имат неразбираеми нужди, и това, че евентуално идват от различна среда на нашата.

Невъзможно е да се нарече нещо добро или лошо. Невъзможно е да се обожестви каквото и да е, или да се демонизира.


Защото ние не сме продукт на еволюция. Защото Дарвин ГРЕШИ по отношение на нашата еволюция (с каквато ние не разполагаме). Ние сме създадени в епруветка.
В следствие на това ние не познаваме себе си, нямаме ясно усещане за смисъла на живота, не знаем какъв е смисълът на сътворението, бъдещето за нас е хаос и нямаме ясно усещане за висш порядък. В такъв случай, ние имаме нужда от религия. И това е нужда, която други раси, продукт на еволюция, не познават. Това е само една от причините да сме любопитни за различни групи.

Това са трите основни разлики между нас и тях - еволюцията, натрупания опит, средата на произход.


А по-конкретно за съществата и расите...
« Последна редакция: (Вторник) 27 Май 2014, 12:28 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Вторник) 27 Май 2014, 13:12 »

Галактиката ни има много сектори. Това, което знаем, е че ние се намираме в 9ти сектор (това го знаем от Империята). От пътешественици знаем, че има и 56ти сектор.

Империята е политическото тяло, което владее почти целия 9ти сектор и Земята е тяхна собственост. Земята обаче понастоящем е узурпирана от друга политическа сила, която ясно се разграничава от Империята.

Това трябва да подскаже на читателя, че космическият междугалактически живот е сложен, и има много групи.
Относно Империята и основните елементи, които ни касаят най-пряко...

Какво означава РЕПТИЛ и други подобни определения.
Това означава, че предшественикът на еволюцията е влечуго. Това НЕ ОЗНАЧАВА че рептилоидите са гущероподобни. Например рептилоидите от Орион (основателите на Империята и централното политическо тяло на Империята) са изключително красиви хуманоиди (от наша гледна точка), които нямат нито люспи, нито раздвоени езици, нито рога, нито опашки или каквото и да е.
Тяхната плът е като нашата плът. Когато на една маса ви плеснат един суров мускул от крокодил, от говедо и от човек, ще кажете ли кое е рептила от трите? Няма никаква разлика (тя е на ниво, което не сме способни да забележим).

Така-наречените "рептили" от Орион са напълно сексуално съвместими с нас и поколението ще бъде пълноценен хибрид в добро здраве. Орионците изглеждат точно като нас, с разликата, че техните мъже - както се досещате - не са космати. Имат забележимо по-тънки талии, по-широки са в раменете, всичките им черти са грациозни (и мъжките и женските) но това са неща, които всяко едно цивилно облекло ще прикрие.

И ние ги наричаме рептили. Но те имат толкова общо с влечуго, колкото който и да е от нас има общо с орангутан. Нашият предшественик е огромно приматоподобно същество, а техният предшественик е влечуго.

В момента обаче ние всички сме хора И братя в това еволюционно отношение.Има рептили, които имат много повече запазени рептилоидни черти. Имат МАЛКИ рога, на места имат люспи, може да имат раздвоени езици и евентуално дори опашки.
Те също произлизат от региона на Орион, но не са същата раса като Орионците. Има много пътища за еволюцията, която определя характера на хуманоида в края на еволюцията. Например, еволюцията може да почне от водата като риби, които са станат първо НАСЕКОМИ, после ЗЕМНОВОДНИ, и после ВЛЕЧУГИ. Но също така от риби могат да станат ПТИЦИ, и после ВЛЕЧУГИ.

И тези различни пътища на еволюцията определят различните раси. Орионците са рептили, да... Но рептилите на Дейвид Айк не са Орионците от Империята.

Рептилите, които понастоящем са запазили някои животински черти, и които рептили са способни на трансформация (shapeshift), се наричат SSA-TA. Това са узурпаторите на планетата, защото те са дисиденти на Империята и са считани за терористи в 9тия сектор.

Те са в ожесточена и отворена война с Империята от неизброимо за нас време. Земята попада под техен контрол чрез мащабен политически саботаж точно след Потопа. Земята е тотално под техен контрол, в момента, в който се появява Египет.
Съществата, отговорни за създаването на нашата плът (които са инжинирали телата ни), като раса, се наричат RRR (ръмжене). Техният предшественик е хищен бозайник, смесица между вълк, голяма котка и мечка. Това същество е имало грива, два чифта рога и два чифта уши.

Понастоящем, те са доста изчистени хора, точно като нас. Разбира се, мъжете им са по-космати от нашите (а може би жените също разполагат с някакво засилено окосмяване), чертите им са по-изсечени и четвъртити. Имат по-силна конструкция от нашата, но са по-ниски от Орионските рептилоиди и са по-ниски от нас самите - горе-долу до гърдите ни. Но поради засилената агресивност и патриархална ориентация на културата им, онези от тях, които са на властови позиции, са доста едри и силни индивиди (те ценят това).

RRR са част от Империята, и са доста голямо звено от Имперския живот. Орионците са политическия център, но RRR са онези, които доминират във военните имперски действия и в правораздавателните органи.

Беше нужно да опиша това по този начин, защото нещата са по-сложни. Това описание е грешно, и за да добиете правилна представа, сега трябва да го надградя с някои исторически промени.В действителност Орионците (рептили по предшественик) и RRR (хищни бозайници по предшественик) отдавна са една и съща раса. Ето как става това.


В началото, Орионците са били мощна империя в Деветия сектор. Много по-късно, когато те вече са империя, далече от тях се заражда тази нова раса, RRR. Тези бозайници завземат територията около себе си много по-бързо, отколкото Орион, и въпреки че са много млади и още в животински стадии, RRR допират граница с империята на Орион.
Тогава Орион взимат решение да ги направят свои васали, за да се избегне война, която да отслаби и двете страни. И това е началото на Империята с главна буква - Орион и техните васали - която ще завземе целия Девети сектор по-късно.

Условието на васалитета е, че RRR ще продължат да се самоуправляват, при условие че всеки техен владетел винаги взима за жена принцеса от Орион. Само поколението между патриарх от RRR и принцеса от Орион ще се смята за наследник на властта.
С течение на милиони години техните култури така се сливат, че понастоящем това е ЕДНА КУЛТУРА и това е ЕДИН НАРОД - Империята.
Представете си го като Рим - от даден момент в римската империя народността спира да има значение, защото всяка нова култура се излива в общата Римска култура, и всеки народ се влива в общия Римски народ. Така че без значение кои са родителлите ти и от каква култура идваш, ти си римлянин.


Езикът на Империята

RRR са всъщност доминиращата расата, която идва от Сириус. Първородният език на Орион е съскащ (гущерни думи, които ние едва ли можем напълно да произнасяме). Езикът на RRR е лаещо-ръмжащ - език, който със сигурност не можем да говорим.
Когато RRR стават васали на империята Орион, за да се образува Империята с главно И, те приемат ново име - SSS-RRR-SSS. Това звучи като едно ръмжене между две съскания. На тяхната лексика новоприетото име означава "RRR - раждащи се в името на SSS и умиращи в името на SSS".

Тоест Сириус.

Но с течение на времето, езикът се смесва, и става един общ език - просто Имперски език.

Точно както е например с Римския език.
Езикът на Империята звучи различно на всяка една планета, но това е единствено от съображение към различните физиологични особености на расите, населяващи тези планети. Езикът е в общи линии с напълно еднакви основи навсякъде из Деветия сектор (освен при расите с телепатична комуникация разбира се - това е типично например за расите, които имат насекомо за предшественик).

Тук на Земята Езикът на Империята е именно шумерският и акадският и също така египетският (но там вече се срещат първите морфологични заменки и изменения, въпреки че е почти същия по произнушение).


А относно расите, които не ни засягат толкова пряко, колкото тези...
« Последна редакция: (Вторник) 27 Май 2014, 13:21 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Вторник) 27 Май 2014, 14:05 »

Трябва да разберем, че расите и цивилизациите са толкова много, че дори най-развитите от тях, колкото и възможности да имат, едва ли се знаят с всичко. Или поне не се знаят в по-голяма степен, отколкото едно наше външно разузнаване знае за същестувването на друго наше външно разузнаване.


Има раси... на които никога не им се е налагало да развиват технология.
Например има раси, които още в животинския си стадии са били способни да излизат в космоса с крилата си... и ако например са имали достатъчно сили за това, да се придвижат до съседни луни само с помощта на животинските си тела. Има рептили например, които не разполагат с технология и никога не са имали. В открития космос много пъти са забелязвани гигантски дракони, точно както нашата митология ги помни. Забелязвани са гигантски дракони и по повърхността на Луната.

Но това не означава, че тези рептили имат нещо общо с рептилите на Дейвид Айк (SSA-TA) или Империята. Те могат да са толкова различни от другите, като все едно не са рептили.

Също тата, това не означава че само рептили могат да вършат това. Представете си например, че има такива с предшественик мекотело. Или предшественик насекомо. Или предшественик същество с екзо-скелет, което да е имало достъп до открития космос още преди развитието на хуманоидната си форма.


Представете си, че има същества, които нямат своя родна планета... защото те самите са огромни колкото планети. Имат кръгла форма и основна конструкция на планетоид, но са изцяло изградени от плът. Това също е наблюдавано.


ДЕМОНИТЕ, ИЗВЪНЗЕМНИТЕ и ДУХОВЕТЕ

Едни от тези видове раси, които никога не са срещали нуждата да разполагат с технология, са демоните от класическите ни представи. Има много извънземни, които всъщност нямат "родна планета", защото като вид и като живот и като еволюция никога не са се зараждали в нашия физически свят.

Това е доста дълга тема, защото за да е ясно на читателя за какво говоря, ще трябва да има сериозни познания в други сфери. Но въпреки това ще се опитам да спомена в общи линии какво имам предвид.
Както ни е познато нашето физическо същестувване и физическа вселена, по същия начин Смъртта е напълно валидна среда - която също съществува, в която също се развива живот и която също като нашия познат начи нна съществуване има свой начин на съществуване на нещата.

Съзнанието също Е материя - точно както тялото ни. Съзнанието си има обем, и плътност, и повърхност... но не всички раси разполагат с осезание за това. Ние сме една от расите, които не разполагат с ясно осезание за повърхността на Смъртта, или за повърхността на Отвъдното така да кажем.Расите, които са се зародили и еволюирали в Отвъдното (в "празните "пространства между нашите физически атоми) не е задължително да имат осезание за това, което за нас е осезаема повърхност.

Точно както ние имаме планети, галактики и прочие... Точно така Отвъдното е цял сбор повърхности, "места", "обеми", "географски ширини"... Това е най-общо казано обратният вариант на нашите възприятия, обратният вариант на нашите ограничения и обратинят вариянт на нашите разбирания.

Това не означава, че тези неща са недостъпни за нас само защото са обратни. Много хора са способни да осъзнаят тоза набор от светове - например шестимата/седмината/деветимата безсмъртни от Даоистката алхимия, възнеслите се по един или друг начин като Исусовци, Буди, Лао-Дзъсовци... както и множество възнесли се тибетски монаси и прочие, да не говорим за индийския пантеон.
Това са все индивиди, успели да променят себе си по такъв начин, че да се сдобият с осезание за другата палитра от светове.


Разбере също, че не говоря за два свята. Говоря за две палитри от светове. Земята е нашият свят, Марс е друг свят, Юпитер е друг свят... и нашата палитра от светове е огромна, организирана в Галактики и може би Вселени, и вариантите на живота и цивилизациите в нашата палитра светове е огромна.

И по същия начин Отвъдното е цяла палитра от светове.
Демоните не са извънземни. Духовете не са демони. Извънземните не са духове...
Но демоните същестувват. Извънземните съществуват. И духовете съществуват.
И ВСИЧКИ имат контакт помежду си.


Разберете, че ние сме извънземни. Ние сме част от онази гурпа същества, която населява един от многото светове в Нашата палитра светове. Затова ние сме извънземни за другите извънземни.

Другите извънземни имат техннология, която може да засегне демоните, или духовете например. Защото технологията и изграждането на "цивилизация" е характерна черта за нашия тип същества. И това е начина, чрез който ние имаме отношения с останалата част от Света.

Демоните нямат отношения само с нас - по същия начин по който ние ги познаваме, така ги познават и останалите извънземни.

С духовете е същото.

Тези видове същества не се изключват взаимно, и това не са определения, които се припокриват. Те просто съществуват съвместно, и ние заедно с тях.
Например рептилоидите на Дейвид Айк, расата SSA-TA, имат активни отношения с демони. Представете си че те обменят информация с тях, "търгуват" с тях, въртят политика с тях... и прочие. Това не прави SSA-TA демони, нито прави демоните извънземни.
SSA-TA имат активни отношения с демони, Илюминати имат активни отношения със SSA-TA, и масоните имат активни отношения с Илюминати. А ние пък имаме директни ежедневни отношения с масони.

Точно както онова, което се случва с Китай засяга целия свят, защото целия свят има отношения с Китай чрез дълги или къси вериги от медиатори на тези взаимоотношения.

Настоящето ни разбиране просто трябва да започне да приема мисълта и идеята за сразяващото богатство на Света, и вариантите, в които съзнанието и живота се развиват и еволюират.Например всичко това не означава, че няма демони, които имат технология, или че няма духове, които имат цивилизации. Напротив - има голям брой раси, които са духове по тяло (материя, която не е осезаема за нас), но поради една или друга причина имат облекла, скафандри, апарати и прочие технология, която е от осезаема за нас материя.


Нека читателят не забравя и това, което споменах за галактиките - всяка галактика има свой висш закон. И въпреки, че всички галактики са част от нашата палитра светове, съществата с хуманоидна форма са много малък брой - единствено тези, които са родом от нашата родна галактика. Ами онези от другите галактики? Дали човек ще може правилно да ги познае и да ги определи като духове, извънземни или демони, само защото нямат хуманоидна форма?


Така че в действителност извънземните са най-малкият ни и лесен проблем за възприемане.
Читателят разбира също така... че в целият този хаос от форми и варианти на живот, тази смърт, която ние си представяме, не съществува наистина.

Това, че дадена раса пие кръвта на други живи същества... е нещо напълно нормално. Това, че друга раса идва тук и отвлича хора, за да пие кръвта им, НЕ ОЗНАЧАВА, че тази въпросна раса има каквито и да е вредни намерения спрямо нас. Такива събития просто обозначават временно непреодолима разлика в нашите ценностни системи.

Хората са свикнали на порядък в живота си. Когато животът стане хаотичен, ние боледуваме, страдаме и умираме. За нас всичко, което носи порядък е добро.

Но давате ли си сметка, че това е просто смъртен начин на мислене? Давате ли си сметка, че за същества, които са по начало безсмъртни и не познават смъртиня живот, ХАОСЪТ ще бъде техния добродетелен фаворит? И те ще искат да споделят с нас своята добродетел, и ще се гордеят с нея като свое постижение.


Това, че дадена раса или същества не търсят предварителното ни мнение, за да ни въвлекат в техния начин на възприемане на нещата (от който ние после страдаме значително) не означава, че който и да е е лош, или демоничен. Това просто означава сериозно разминаване в нивата на възприятие.

Това е като да искате разрешение от всички миниатюрни мимолетни същества в тревата, преди да прекосите някоя тревна площ, бързайки за автобуса. И при всичко което им носите с действията си, вие все пак нямате нищо общо с епитетите, които евентуално летят по ваш адрес, като демони, дяволи и бого-неподобни чудовища, които кой знае защо искат да унищожат Вселената.Това, че някой ни контролира, манипулира и умишлено ни причинява болка, може да означава огромно множество от неща.

Може дори да означава злонамереност!

Истината е, че както описах в началото на тази тема, ние нямаме директен начин за преценка и осмисляне на намеренията на който и да е, освен на съществата под нас - които вече познаваме като "животни". Защото онези, които са над нас като възможности за разбиране и осмисляне, са способни да пътуват извън своя собствен свят.
Ние още не го умеем - това, че имаме няколко неща в космоса (като например американския и китайския космичеси флоти) въобще не означава, че разбираме какво правим. Означава единствено, че в момента се учим да го правим.


НЕЩО ПОВЕЧЕ: голям брой раси умишлено ни пречат да напуснем нашия собствен свят, поради страх, че нашето невежество ще ги стъпче, без дори да разберем.


П.П.
И сред целия този огромен живот... няма писани правила.

Например това, че демоните са родом от отвъдното, а ние - извънземните, сме родом от тук и нашите светове (планети), не означава че няма демони, които живеят тук при нас... или че няма извънземни, които са пренесли цивилизацията и популацията си в Отвъдното. Въпреки че едните са родом от там, а другите - оттук.

Междудругото извънземни цивилизации, които са пренесли съществуването си в Отвъдното, се смятат за цивилизации от тип 4 (говоря за скалата на Кардашев). Това също така не означава, че има строга йерархична градация между Тук и Отвъдното... или че йерархията е такава, каквато ние си мислим или каквато ние можем да възприемем.
« Последна редакция: (Вторник) 27 Май 2014, 14:24 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Вторник) 27 Май 2014, 14:48 »

ОТНОСНО СИВИТЕ


Не може със сигурност да се твърди какво по-точно представляват сивите извънземни.

Има няколко раси, чиито тела са близки вариации на традиционните сиви, които познаваме. Тези раси имат различни езици и някои от тях говорят. Други използват телепатична комуникация и не е ясно дали не могат или не желаят да говорят.
Ето една записана реч между сиви:
http://www.youtube.com/watch?v=aLerBrNtENU

Някой може би ще избърза да определи речка като рептилоидна, но всъщност това е ИНСЕКТОИДНА реч.

Има прибрани трупове на сиви, и някои от тях са с напълно инсектоиден произход... но някои от тях са с рептилоиден произход. Тоест инсектоидните сиви имат насекомоподобна анатомия и строеж на физическото тяло, докато рептилоидните сиви имат много подобен на нашия телесен строеж, с разликата че очите им имат рептилски черти (включително зеницата), и кожата им е розова и със ситни нежни люспички (под костюма).

Това означава, че въпреки голямата външна прилика, това са две тотално различни групи. Едно от предположенията за голямата физическа прилика може да е например почти идентична среда на произход.

Кръвта на сивите е различна - има доклади за синя, оранжева, безцветна и за зелена (това последното е доклад на инквизицята междудругото, когато сиво извънземно е било хванато и измъчвано като демон във Фрайбург (това е в Германия) от инквизицията ако не се лъжа към края на 17ти век... било е накарано да си признае греховете, но уви, умряло е от раните си, и е имало зелена кръв).

До сега няма доклад за сиви, които да имат червена кръв. Всъщност мисля, че до сега няма доклад за извънземно с червена кръв (включително и Саскуоч).

Някои сиви имат пълни скафандри - сивотата на кожата им е измамна, понеже това е нещо като био-технологичен костюм-скафандър, и отдолу е истинският им облик.
Други сиви имат частично оборудване, като се вижда предимно истинският им облик, с някои високо-технологични био-механични части, които ние не можем да различим като технология. Например очите им не са големи и черни - това са стъкла - технологични лещи върху очите им, които се махат.

Това разбира се не означава, че няма сиви, чиито истински очи са големи и черни едновременно. Но този вид сиви обикновено мигат, за разлика от другите.

Цялата тази работа подсказва средите на произход. Нормално е да се предположи, че колкото по-голи са, толкова повече тяхната домашна среда прилича на нашата. Но това е само в случай, че се изолираме от фактора на различната степен на предпазливост и различните обезопасителни мерки, които различните групи решават да използват. Това също така може да зависи от съответната мисия или случай.
Има сиви, които са изцяло биологични - или частично биологични - но които играят ролята на скафандри.

Някои раси разполагат с технология, която прави възможен трансфера на съзнанието в различни тела. По този начин е излишен риск да се ползват космонавти на място... след като може да се клонира тяло, подходящо за целта, или пък да се измайстори био-механично тяло за целта, след което съзнанието на космонафта да се прехвърли в него.
Така, при злополука и смърт, ще се загуби просто един скафандър, а космонафтът ще бъде запазен като кадър и съзнанието му ще се върне в неговото родно тяло у дома.

Такива сиви-скафандри е почти невъзможно да се разбере коя или каква раса представляват, ако нямат отличителни знаци или не го комуникират директно.Затова препоръчвам да избягвате автори, които сипят генерализации по адрес на сивите и им дават точни политически определения.
« Последна редакция: (Вторник) 27 Май 2014, 14:57 от форум » Активен

Неактивен ladonnae
Sr. Member
****
Публикации: 319

« Отговор #4 -: (Вторник) 27 Май 2014, 18:06 »

Примитивността би могла да се определя от много критерии, различаващи се единствено от гледната точка на "наблюдаващия". Нещо което е поанта в мнението ти и уважавам усилията за обективност, и подробност едновременно. Да речем, че самото определение (с антитеза - цивилизованост) има няколко отправни точки - нравствени, еволюционни, технологични, ако щеш естетични. При цялата условност на влаганите смисли, според мен белег за "добро", дори да става въпрос за различни същества и раси е респекта към свободната воля на  "различните", съчетан с намерение за общуване и евентуално разбиране, с цел разширен кръгозор, приятелство и т.н.Това не предполага автоматично, че ще позволя някой да ми се "катери по главата". Способността за гъвкавост и адекватни действия е мъдрост, която се учи в движение.
Но нека стане въпрос за Земята. Отказан ли е достъпът до други светове и планети - да. Имам предвид пътешествия с технология Smiley. Отказана ли е възможността да имаме обективна истина и факти, извън събраните фрагменти оттук-оттам и СМИ. Да бе, сигурно сме много страшни. Защо не изучаваме "Галактическа история", нима нашите мъдри колонизатори се боят от истината или нямат необходимите средства? Може би просто изводите ще бъдат красноречиви и недвусмислени. Какво говоря, на болшинството хора дори свободните пътешествия в рамките на планетата са отказани по дефолт. Сигурно има някаква "висша перспектива" на живота ни тук, още по-конкретно България. Честно казано, не виждам разлика между последната и планетата. Геополитика някаква. И не че не разбирам войните, не виждам смисъл в насилието, жестокостта и цялата тази изродщина, включително и "човешка". Хищниците воюват за територия/ресурси, сводниците също. А за идеи само глупаците. И едните, и другите манипулирани/с изкривена психика. Измислената "йерархия" на агресията и невежеството заедно. От нисшата си и примитивна, при това женска логика, ми се иска, за разнообразие да опознаем и раси, различни от тези с имперски интереси. Примерно като Ноксовете от Stargate. Smiley
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Вторник) 27 Май 2014, 22:24 »

Точно поради това, което казваш... е нужна голяма и задълбочена духовност, за да посетиш друга планета. Нужна е силна способност за емпатия. А ние не разполагаме с такава осъзнатост все още.

Трябва да вземеш предвид невероятно много фактори, които варират от възможността без дори да разбереш да унищожиш цялата еко-система и планета само с присъствието си, до това предизвикаш собственото си унищожение.

И това не са просто фиксирани положения, колкото и да е стара и опитна дадена цивилизация, космосът е достатъчно необятен, за да има безкрай изненади. Така че не може да има наръчник за пътуване по други светове - отговорността е огромна.От целия ми опит с изследване на човешката природа практически, както и теоретически (чрез различни научни системи за това) мога уверено да заявя извода си за момента, че хората нямат отговорност за самите себе си, и не разполагат с капчица непоколебима духовност. С това не адресирам групи, или обкръжения, а тоталността на човечеството, което по официални данни е 7 милиарда.

Също така вземи предвид особеното положение в нашия случаи. На нас са ни били разкрити забранени знания в твърде ранната ни история, които в последствие са ни покварили и са послужили за инструмент, с който да се избием и доведем до окаяно състояние.

Вземи предвид и това, че извънземните не са единна сила. Това е палитра от политически формации. Имаме всичко, от приятели до врагове и между тези екстремуми, както отвън нашия свят така и вътре в нашия свят. Ситуацията не зависи от нас, или от Тях... Ситуацията зависи от всички Тях и от нас едновременно. А това е политика която надхвърля логиката на който и да е от нас.Но преди за нас космосът да стане цивилна зона, ще трябва да преживеем Катарзиса (Апокалипсиса).
Активен

Неактивен user2
Sr. Member
****
Публикации: 296

« Отговор #6 -: (Сряда) 28 Май 2014, 11:52 »

Цитат
Настоящето ни разбиране просто трябва да започне да приема мисълта и идеята за сразяващото богатство на Света, и вариантите, в които съзнанието и живота се развиват и еволюират.
    Както сам разбираш това е и препъни камъка, в който се спъва Човечеството, защото тази 'осъзнатост' се спира и умишлено. За това е ценно да се говори.
Един Път човека се спъва, защото се учи да прохожда. После, както сам отбеляза му се 'дадоха' познания, които човека в детството си възприе като играчки и сега нивата на израстване са хаотични. Като да връча електронна игра в ръцете на дете, а да искам после да хване книга. Ако не му са развити  - Стремеж Към себе - познание, то ще се вкопчва в 'играта' или в друго, ще отбягва да 'чува' себе си, ще 'оглушее', ще притъпи и без това трудно развиващи се сетива, ще се изкриви, при съмнителни норми, които ще приеме като верни стожери, макар да не са действащи, а разболяващи. Ако се избърза с това осъзнание за 'себе си' ще изпадне в изкушението на его-формите.  Дори без тях, по - лесно би видяло, поради нужда. Ала именно нуждата бе заменена със щение и тази замяна е един вид изневяра спрямо себе си.* Това за мен е прелюбодействие спрямо висшите ценности, подменени с фалшиви -лесни заместители.
Кажи ми какво е лечението за това... освен свободния процес на Индивидуално Самосъзнание, въпреки 'пречките' на всяка крачка в този свят.
 Никой не ще да приеме една опитност, която не разбира, не отработи сам. Много има да се чака - В Мълчание, докато нивата се изравнят и достигнем до 'обиколките' из Вселената, за което пишеш, без при това да се пречи на себе - откриващия се 'Аз' или на 'Другостта' - различните прояви на този Аз, поради незнание, непознаване законите на Духовната еволюция.. Много Мълчание за Истини, които поднесени не навреме, както сам знаеш породиха 'смърт', а за човека още не бе разкрита нейната временност -илюзорността на границата. И сега още не приема тази илюзорност, а вече му се поднася 'десерта' - Както спомена - Катарзиса. Търпение и сърдечност за мен са единственото решение. Емпатията, за която писа е нужна По сърце, защото много са подмолните камъни за Човека на Мисълта. Тази осветеност гори със студен пламък, а човека търси в този огън  топлина.- За мен това е Тъжно, форум.
* В темата за гладуването добре си доразвил идеята, която подхващам тук, тя е сходна и с идеята за постите и пр., затова не дообяснявам какво имам предвид под заменени ценности и истинска нужда.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Сряда) 28 Май 2014, 13:48 »

Кажи ми какво е лечението за това... освен свободния процес на Индивидуално Самосъзнание, въпреки 'пречките' на всяка крачка в този свят.

Единствено Катарзис :\ Единствено когато хората осъзнаят че са смъртни, когато познаят смъртта приживе. При което, разбира се, ще има и загинали - точно както е вече написано за Апокалипсиса. Но най-лошото е, че смъртта сама по себе си не е състояние, а събитие. Състоянието след смъртта е онова, което е натоварено с всички опасения.

П.П.
Да, постенето като психологически процес е контролиран проточен катарзис.
Активен

Неактивен user2
Sr. Member
****
Публикации: 296

« Отговор #8 -: (Сряда) 28 Май 2014, 14:03 »

Цитат
Единствено Катарзис :\ Единствено когато хората осъзнаят че са смъртни, когато познаят смъртта приживе. При което, разбира се, ще има и загинали - точно както е вече написано за Апокалипсиса. Но най-лошото е, че смъртта сама по себе си не е състояние, а събитие. Състоянието след смъртта е онова, което е натоварено с всички опасения.

П.П.
Да, постенето като психологически процес е контролиран проточен катарзис.

            За първи път от многото прочетено в д*бати по този въпрос, мога да се съглася с написаното, без никакъв коментар и чувство за противоречие!
 Този Път е като лед, как ти виждаш човеците да го изберат самоволно? Дори инициациите за посвещение знаеш не са били доброволни в минали времена. Сега в тази епоха личната воля е далеч отклонена от 'познанието за смъртта', от там и от Живота и неговия същински смисъл.
   
   
Активен

Неактивен user2
Sr. Member
****
Публикации: 296

« Отговор #9 -: (Сряда) 28 Май 2014, 14:29 »

     Хубаво е, че направи тема за различните същества.
Има ли някой някаква опитност с тях за мен би било интересно. Как той анализира тази опитност, ако има такава? До къде в изводите го е довел този анализ за него самия?
      Тази база данни, която поднесе е добра основа за разграничение, както и за премахване на някои предразсъдъци. сега съм по-спокойна, че няма да изхвърлим 'бебето с мръсната вода' и да обявим динозаврите за наши врагове.
      За мен причината да пиша във форумното пространство бе, че търсех информация за опитност на хора, преживели срещи с извънземен разум, друг 'вид' или както го разбира всеки за себе си. В това търсене обаче се сблъсках с нови конспирации и прочие и така или иначе за моя личен опит езика на тази литература до известна степен бе напълно чужд или пък на места пресилен, а някои понятия подменени с други. Така написаното от теб,  се приближава до моята първична информация. Разбирам, че за да сме наясно едни с други е нужно да доближим понятията. За мен това е особено трудоемко. Описанието ти е безупречно в много отношения.  Слагам цитати, само когато има спор, но в случая не мисля, че е необходимо, до възникването му. Ако е нужно да уточня защо подкрепям описаното конкретно ще се уточня по същество, при условие че има дискусия по темата за опитност или срещи с 'други видове'.
     Моето описание за това, което изживях като опитност преди години не се потвърди от никакво подобие, което прочетох, затова не спрях да търся и в това търсене обходих доста разностранни кътчета на човешкото познание. Намерих късчета от разпиляна информация за това, което търся, ала без опита тя стои като странна извадка от фантастичен роман и поражда куп противоречия в обсъждането и.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Сряда) 28 Май 2014, 14:49 »

В темата БИБЛИОТЕКА на начинаещия мистик може би ще намериш връзки към любопитна за теб информация.

Това ще стане съвсем скоро. Както пояснявам там, първо искам да изложа неоспоримата информация - подкрепена с десетки документи, с десетки архиви, с неопровержимо съществуващи хора ВЪТРЕ в Системата, с високи научни титли и военни чинове, заемали или заемащи властови позиции и обявили публично, че са готови да свидетелстват в съд.

Трябва да се започне с информацията, която не може да се отрече. Както пояснявам, ще вървя към информация, подкрепена с все по-малко документалистика... идваща от все по-далечна ръка, в която се намесват все по-външни мнения и анализи... и информация, която има повече от една версия.

Накрая ще стигна до видео и писмени материали, които са спорни откъм своята автентичност - дали е представление/кино продукция или оригинален истински материал от определено място.Това, което мисля особено ще ти се понрави, се намира в тези финални стадии. Защото ИМА кадри. Но спасяването на бебето от мръсната вода е цялата цел на въпросната тема.
Активен

Неактивен user2
Sr. Member
****
Публикации: 296

« Отговор #11 -: (Сряда) 28 Май 2014, 14:55 »

  Съвсем не 'случайно' за мен точно тези документи за нацизма са част от необходимата 'сглобка', която ми е необходима, в един стадии на търсенето и в последно време бях в 'тази посока'.
...
  Напълно ме разбра!
Активен

Неактивен knowledge
Full Member
***
Публикации: 134
Пол: Мъж

« Отговор #12 -: (Сряда) 28 Май 2014, 15:20 »

"Какво означава РЕПТИЛ и други подобни определения.
Това означава, че предшественикът на еволюцията е влечуго. Това НЕ ОЗНАЧАВА че рептилоидите са гущероподобни. Например рептилоидите от Орион (основателите на Империята и централното политическо тяло на Империята) са изключително красиви хуманоиди (от наша гледна точка), които нямат нито люспи, нито раздвоени езици, нито рога, нито опашки или каквото и да е.
Тяхната плът е като нашата плът. Когато на една маса ви плеснат един суров мускул от крокодил, от говедо и от човек, ще кажете ли кое е рептила от трите? Няма никаква разлика (тя е на ниво, което не сме способни да забележим).

Така-наречените "рептили" от Орион са напълно сексуално съвместими с нас и поколението ще бъде пълноценен хибрид в добро здраве. Орионците изглеждат точно като нас, с разликата, че техните мъже - както се досещате - не са космати. Имат забележимо по-тънки талии, по-широки са в раменете, всичките им черти са грациозни (и мъжките и женските) но това са неща, които всяко едно цивилно облекло ще прикрие.

И ние ги наричаме рептили. Но те имат толкова общо с влечуго, колкото който и да е от нас има общо с орангутан. Нашият предшественик е огромно приматоподобно същество, а техният предшественик е влечуго.

В момента обаче ние всички сме хора И братя в това еволюционно отношение."

Това означава ли, че човешката хуманоидна форма е венеца на еволюцията в нашата галактика?
Активен
Неактивен Вещичка
Hero Member
*****
Публикации: 820
Пол: Жена
Виждам те!

« Отговор #13 -: (Сряда) 28 Май 2014, 16:50 »

Това означава ли, че човешката хуманоидна форма е венеца на еволюцията в нашата галактика?

Хуманоидната форма в нашата галактика е правило, а не изключение.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #14 -: (Сряда) 28 Май 2014, 17:13 »

Хуманоидната форма в нашата галактика е правило, а не изключение.


Това означава ли, че човешката хуманоидна форма е венеца на еволюцията в нашата галактика?

Да, точно така.

Но само в нашата галактика (не че нашата галактика нещо малко). Всяка галактика има свой Висш закон. Точно както в твоя организъм всяка клетка си има специализация, така и всяка галактика се специализира в един определен изход/резултат на еволюцията.
Това също означава, че галактиките са само част от йерархията на съществуването... на Организма... Но галактиките са най-голямото нещо, което ние можем да осъзнаем от сегашната си позиция - точно както за някои твои клетки максимумът на осъзнаването им е специализираната тъкан, от която са част.
Да не говорим, че ние не "осъзнаваме" галактиките, просто ги виждаме че са там, с телескопи.

Това не означава, че не можеш да надраснеш хуманоидната форма. Означава просто, че надрастването й е свързано с напускането на галактиката.

Ние сме създадени директно на върха (споменах това, като обърнах внимание, че нямаме еволюция).

Това не значи, че произходът ни е изкуствен. Това означава, че произходът ни е плод на естествен процес, реализиран по изкуствен начин. Зеленчуците в един парник например са напълно естествени растения - те не са изкуствени растения. Но целта на тяхното съществуване не е естествена - целта за която са отглежадни е изкуствена, защото парникът е нарочен.


Разликата между нас и Тях е, че ако ние сме плод на естествен процес, предизвикан по изкуствен начин... то Те са плод на естествен процес, възникнал по естествен начин. С други думи - за да достигнат хуманоидна форма, те са минали през еволюция.
Тъй като ние сме създадени директно в тази форма, и не сме преминали през еволюция, ние тепърва започваме да трупаме опита, необходим за да заслужим човечността си.


Ние не сме единствената подобна раса... Много раси са създадени директни хуманоиди, и те споделят голяма част от нашия път на съзряване.

Междудругото... създаването на раси е широко разпространена практика. В космическото общество, вместо всеки да заема някаква вторична усвоена роля, Те предпочитат да създадат специализирана раса. Да кажем са необходими администратори - те създават такава хуманоидна раса, за която дейността на администратор да бъде удовлетворителна... да бъде жизнено важна... вместо да бъде роля, маска, усвоена длъжност, да бъде СМИСЪЛЪТ на тяхното съществуване - начинът, по който да опознават вселената и начинът, по който да еволюират. Да еволюират през призмата на администратори.

Да кажем, че са необходими военни. Прави се борбена, войнствена раса, за която това поприще да бъде смисълът и начинът им да се развиват.
Нужни са повече кадри в комуникацията? Ще се създаде раса, за която телепатичното комуникиране ще бъде всичко, ще бъде смисълът на съществуването. И ще се направи така, че през целия си живот да предават съобщения от едно място до друго... и това ще ги задоволява, това ще ги развива, това ще им носи удоволствие да са живи.

Създаването на раси е нещо почти рутинно... Затова разновидностите от сиви са толкова много например - не всички от тях са плод на еволюция, голямо множество са създадени поради същите съображения, поради които сме отгледани и ние.
Виж нещата от тази страна например:

Възможно най-успешния начин да се бориш с насекомите-вредители по насажденията, е ако отглеждаш други насекоми, които се хранят с вредителите, но не и със зеленчуците. Например много земеделци насърчават популациите от калинки - защото са враг на доста от листните въшки. Чувал ли си за този тип земеделие?

Има едно правило, че майсторът се познава по това, че винаги постига най-много резултати с най-малко усилия.
Представи си, че искаш да направиш кисело зеле. Или лимонада. Единият начин е да намешаш съставките, след това да обгрижваш сместа и да поддъраш редица фактори в правилни съотношения, стискайки пръсти нещо да се получи.

Другият начин е да се изплюеш вътре, и да си отидеш. Устната ти кухина е естествената среда за бактериите, които правят лимонада, кисело зеле, оцет и вино. В момента в който ги поставиш на правилното място, процеса става необратим, ако не вкараш антибиотик.Замислял ли си се какво иска природата от теб? Кое е единственото нещо, което абсолютно всички организми тук споделят?

Серат.
Всеки организъм отделя. Отделя, отделя, отделя, отделя. Единственото, което природата иска от теб, е да сереш - всичко повече от това е твоя воля. Това, което ДЪЛЖИШ на природата, и което СЕ ИСКА ОТ ТЕБ, е да сереш. Всичко друго избираш ти.

Тоест всеки организъм в замяна на живота си дължи на планетата определен минимален обем ПОЧВА.Не е ли интересна такава мисъл, че ти и събратията ти сте създадени на тази планета, с идеята, че последствието от естественото ви съществуване... резултатът от метаболитния процес на вашия житейски път... ще бъде облагородяване на околната среда?

Има ли някакъв шанс човечството да е популация от калинки, които да осъществяват превенция на определена група вредители в посевите?

Активен

Страници: [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални