Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Произход на символа на ЧЕРЕПА  (Прочетена 2336 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Петък) 07 Август 2015, 13:51 »

ПРОИЗХОД НА ОКУЛТНИЯ СИМВОЛ НА ЧЕРЕПА
ПРИЧИНИ, И КАКВО ОЗНАЧАВА


обърнете внимание на униформените прически


Извадки от книгата на Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър „По-дълбоки прозрения във формулата на илюминати
Deeper Insights into the Illuminati Formula by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler


Избрани извадки и пасажи от
Глава 8: Науката на телесното манипулиране и програмиране

Обърнете внимание: преводът ми е свободен, с чести елементи на преразказ, защото бързам с превода на други неща и просто нямам време. Но в никакъв случай не орязвам и не съкращавам смисло-носещите взаимосвързани елементи на речта.


...

...В Глава 6 обсъдихме имплантите, манипулиращи тялото и функциите му. Имплантите за манипулиране на тялото бяха поместени там, за да може да се придаде завършен вид на информацията, въпреки че не всички телесни импланти са на принципа на електрическата активация. Миналата ни книга „Формулата на илюминати за създаване  на неоткриваем тотално контролира роб“ (1996) покриваше 12-те науки на майндконтрола, само че нейната Глава 8, посветена на манипулирането на човешкото тяло, не спомена онази информация, свързана с древните тайни относно манипулирането на черепа, нито модерните тайни относно манипулирането на съзнанието чрез прилагане на радиация в комбинация с химикали...


А. ЧЕРЕПНИ МАНИПУЛАЦИИ – Важни свръх-секретни методи на илюминатското програмиране на съзнанието…

…Всяка травма на главата, без значение дали е нещастен случай, злощастно падане, рана от *уршум, или резултат от ПТП, може да доведе до невъзстановимо нараняване на мозъчната структура. Но онова, което понякога се представя по новините като битови инциденти, често са добре прикрити, внимателно обмислени и перфектно изпълнени черепни манипулации, измислени от илюминати с цел създаването на специфични умствени промени и промени в личността.
За да стигне до дъното на този вид майндконтрол, авторът, Фриц, си набави същите книги, които и черепните остеопати изучават и същите книги, които разкриват модерните научни изследвания върху формата на главата, лицевите характеристики и връзката им с характера. Авторът се опита да се приближи максимално, колкото е по силите на някой външен непосветен, за да разбере какво се върти в главата на един програмист чрез черепно манипулиране.

…Това са тайни, известни само на шепа хора по света. Тези тайни са пазени внимателно от векове и са изключително използвани от сатанистите. Как се сдобих с тези тайни е дълга история. Резултат от сливането на множество паралелни изследвания, събиращи се в един контекст...

…В самата академична литература на това изкуство (черепното манипулиране, бел.прев) се говори за „Силата“. Онази Витална Сила, смятана за Универсалната Сила на Интелекта, присъстващ във всички неща… … Описва се като Сила, подобна на „Колективното безсъзнателно“  на Юнг (и нищо чудно, Юнг е илюминат, бел.прев)…

…Дори и Мафията са способни да създадат безжалостни престъпници като алтернативни личности у някого чрез манипулация на черепните кости, а те далеч не са най-способните в тези неща. Как реагират жертвите на подобен майнд-контрол? Повечето следват скритите напътствия на съзнанието, напълно невежи относно факта защо съзнанието им иска да отиде в определена посока. Някои дори обясняват умствените си наклонности с метафизичното… …Въпреки невероятната липса на общодостъпна информация относно този тип манипулиране на съзнанието, изглежда, че е много по-разпространено, отколкото някой може да предполага.

…Полезното от този тип влияние над съзнанието е, че промените в тялото и структурата на главата на жертвата са постоянни и невидими, за разлика например от хипнотичните и дрогираните състояния. Друго предимство е, че някой вещ в тази дейност може да обработва друг без втория да го осъзнава. Някои от процедурите притъпяват вниманието на обекта, откъсват го от спомените му и го правят по-податлив на други форми на майнд-контрол, дори и обекта да не е имал никакво предишно програмиране.

...


…Един пример за техника, която предизвиква рязка адаптация на черепните кости със съпътстващи я неврологични ефекти, е лекият удар по тила отзад и отдолу, точно в момента на издишване (удължаване)(авторът има предвид, че при издишване, ребрената кутия се свива, дърпайки раменния пояс леко надолу, при което вратът леко се издължава и разстоянието между раменния пояс и тила се увеличава, бел.прев)…. последван от повдигане на костите на кутията… (ето тези: )

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Parietal_bone_superior3.png
Произход на символа на ЧЕРЕПА

… нагоре от слепоочната област точно в момент на вдишване (свиване), след което рязко да се издърпа кутията назад и надолу… след това клиновидната кост да се изкълчи във вертикално- или странично-обтегната позиция. (клиновидната кост: )

https://classconnection.s3.amazonaws.com/67235/flashcards/861786/jpg/sphenoid-bone-3.jpg
Произход на символа на ЧЕРЕПА

Тези процедури също така ще забързат напредъка на видимото остаряване. Това е само един пример как може да се контролира съзнанието на друг човек. И, както ще стане ясно от секцията на Циско, властта (включително властта над другите хора) е целта на окултния подземен свят.

...…Много изследване беше посветено за изготвянето на този рафиниран доклад. На пръв поглед, изпипаността на тази глава, която е изпълнена с толкова много източници, може да заблуди някои хора да си мислят, че този вид майнд-контрол въобще не е бил тайна. Тъкмо обратното, парчетата от този пъзел бяха добре скрити…

Бел.прев: Не мога сега да се занимая с цитиране тук на източниците, които споменават, защото са много. Но ще гледам да запазя онези, които ми се струват важни. Опитвам се да не давам излишни поводи на кретените с претенции, като публикувам кратки мнения или незавършени неща… но сега просто няма време. В крайна сметка, книгата е цитирана горе, намира се свободно из нета, източниците които сега пропускам са второстепенните, всеки сам може да изсърфира целият този източник и да прочете Глава 8 от първа ръка. Цялата тази публикация е само в помощ на не знаещите английски, като им даде посоки за размисли и евентуално за сърфиране на езика, с който се чувстват най-уверени.


… Илюминати седят върху планина от технология и знание, които са в състояние да създадат едва ли не Рай на Земята, но те трупат това познание, с цел да го потиснат и задушат (точно това използвах като един от своите аргументи наскоро в тази тема, коментар #7, бел.прев). Не само това, но вместо да помагат на човешкия род, те използват знанието си за черепа, за да награждават онези, близки до Луциферианската им йерархия, и да злоупотребяват с онези, които дръзнат сериозно да спънат дневния им ред. След като прочетете тази глава и бъдете вече наясно, че тайните на черепната манипулация могат да спасят деца с церебрална парализа, и някои деца със Синдром на Даун, вие също ще започнете да надигате глас заедно с този автор срещу ненужното страдание, което илюминати извършват върху човечеството в похода си за планетарно господство.


Следва продължение…
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Сряда) 12 Август 2015, 12:13 »


Извадки от книгата на Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър „По-дълбоки прозрения във формулата на илюминати“
Deeper Insights into the Illuminati Formula by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler
ЧЕРЕПНОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ се пази в ТАЙНА

Наскоро, един доктор - Йошиаки Омура (Dr. Yoshiaki Omura), откри, че кръвното налягане в мозъка е много по-различно от кръвното налягане в останалата част на тялото. Кръвното налягане в мозъка на човек е от основно значение за неговото мислене (като например раздразнителност и безсъние)...

Студени душове, бел.прев.

...и също така афектира и други неща в тялото, например стегнатостта на мускулите на врата. Високото мозъчно кръвно налягане се нарича синдром на цефалическата хипотония. И въпреки това, когато този доктор отишъл да прегледа какво медицинските книги/изследователски институти имат да кажат по въпроса за мозъчното кръвно налягане, не открил нищо. Той разгласява откритията си в публични разговори. Наскоро говори пред голяма публика от китайски лекари. Когато авторът на тази книга се срещна с д-р Йошиаки Омура, безуспешно се опитах да кажа на Йошиаки, че причината, поради която това знание се потиска, е интереса в полето на контрола над съзнанието.

Значимостта на контрола над човешкото съзнание, публикация #8, бел.прев.

Д-р Омура лекува различни заболявания, работейки с мозъчното кръвно налягане на пациента. Омура диагностицира и други проблеми, като например ранните стадии на рак, ПО-РАНО, отколкото MRI тестовете могат да ги диагностицират, просто като следи мозъчното кръвно налягане (MRI - mdgnito-resonance imaging, сканиране с магнитен резонанс, бел.прев).


Бел.преводача: С други думи - магнитният резонанс не става за чеп, в контекста на диагностиката на ранни стадии на рак.ЦЕРЕБРАЛНАТА ГРЪБНАЧНА ТЕЧНОСТ се пази в ТАЙНА

Друга важна течност в мозъка, открита от други хора, е Церебралната гръбначна течност. Има множество технически подробности за тази ЦТ, които са изключително важни за функционирането на съзнание-тялото. В тази глава ще обсъдим редица полета на медицинската наука, акупунктурата, персонологията, и тн, във връзка с мозъка, които полета, когато са известни и прилагани от опитните практици, могат да дадат на практика контрол над друг човек.

Бел.прев: персонология - теория на личностната психология, развивана от Хенри Мъри (Henry Murray) и други. Физиогномика включително.


Мистериозните школи и определени кръвни линии пазят голяма част от това знание за себе си и продължават да пазят най-добрите тайни. Даниел Уайтсайд (Daniel Whiteside), пионер в поведенческата генетика и разбирането на връзката  между формата на черепа и характера, дава някои важни потвърждения за това как Мистериозните школи предават това тайно знание за черепа.

В многозначителната му работа "Историята на Структурата/Функционирането" (стр. 2-3), той подчертава, че Структура/Функциониране се е изучавало и преподавало от Елинските Мистериозни школи и е било основата на психологията, упражнявана в Римската империя...

Бел.прев:
"Езотерика", като дума, ПЪРВОНАЧАЛНО е означавала ТАЙНИТЕ УЧЕНИЯ на елинските философи, в сравнение с техните ОБЩЕСТВЕНО ДОСТЪПНИ НРАВОУЧЕНИЯ - "екзотерика". Това, че най-вероятно тайните учения на елинските философи са били в контекста на себепознанието (и как да се приложи успешно по екстровертен начин), просто се прибавя към значението на думата, но не е нейния истински произход.

...Католическата църква потиснала това знание. Животът на това познание се поддържал от Кабалистичните философи и арабите, докато Тамплиерските рицари не го върнали. Ако надградим върху информацията, предоставена от Даниел, откриваме, че от Тамплиерите, това знание  достигнало до лидерите на Prieure de Sion ("Орден на Сион" в превод, бел.прев), които на свой ред разпространили негови нисши форми сред окултните групи, които били под техен контрол. Например, Орденът на Розенкройцерите за Северна и Южна Америка, в техния Том 8 от Розенкройцерския наръчник (Сан Жозе, Калифорния: Върховна Велика ложа AMORC) (San Jose, CA: Supreme Grand Lodge AMORC) стр. 91-108 говори за гръбначния стълб, нервите и влиянието на цветовете и музиката върху нервната система, итн. Великия Майстор Люис пише на стр. 103 "Розенкройцерите бяха първите, които направиха пълно обрисуване на тази система [нервната система] и първите да узнаят точно коя част от човешкото тяло е свързана с всяка друга част."

Един свидетел докладва на автора, че бил гледал как специалист по акупунктура отново и отново работи върху мозъците на клиентите си, като вкарва 3 дълги тънки игли през церепа. Акупунктурният специалист се хвалил на свидетеля, че можел напълно да контролира друг човек чрез уменията си с иглите. Показал на свидетеля как да успокоява болката, и как може да елиминира личната воля, докосвайни миниатюрни области от мозъка. Той също така бил вещ в манипулирането на съзнанието на клиентите и по други начини, отново с иглите.

Положени са големи усилия в изследвания, за да се определи  какви са различните предназначения на различните области в мозъка. Няколко изследователи независимо един от друг установили, че способността да се взима избор, тоест това което наричаме "свободна воля", е локализирана близо до Област 24 на Броудман в Предния Cingulate Sulcus.


Бел.прев: тука
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/22/Gray727_anterior_cingulate_cortex.png
Произход на символа на ЧЕРЕПА


Намесването в тази зона може да разстрои способността на човек да упражнява свободна воля. (За повече информация относно това, можете да започнете с Франсис Крик, Удивителната хипотеза - Научното търсене за Душата... Francis Crick, The Astonishing Hypothesis The Scientific Search for the Soul.)


Следва продължение...
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Сряда) 12 Август 2015, 15:25 »

...Акупунктурата била практически неизвестна на широката общественост американци, допреди журналист от Ню Йорк Таймс в Китай не докладвал, че бил успешно лекуван с акупунктура през 1971г. Ключови точки могат да бъдат манипулирани и чрез акупресура, което е сходно с акупунктурата, с разликата, че вместо игли се използват пръсти. Това е само един пример за техника в този контекст, която беше незабелязана с десетилетия (всъщност столетия) на Запад.

...

Рефлексологията е от поне 2330-тата година Преди Христа в Египет. Шаяцу е японски дълбок акупресурен масаж и е на повече от 1000 години. Костните манипулации на главата и черепа, които този доклад разкрива за първи път, са били използвани в древен Египет и други части на древния свят. Този ноември, 91 статия от списание Таймс не споменава, акупресурата/акупунктурата е знание, което тайните общества в Китай изучавали и пазели в тайна стотици години, като част от бойното изкуство Ушу/Вушу (Wushu, бел.прев).

Например, в скорошна китайска книга "72 ненадминати бойни тайни на Шаолинския храм" (публикувана от Фуджан Наука и Технологии, Китай, 1990г) (Fujian Science & Technology Pub. Co. Ltd., Fujian, China, 1990) с автор Ву Яминг (Wu Jiaming) и преведена от Роу Ганг... се дават диаграми и обяснения относно важните точки на главата/тялото (за акупресура/аукупунктура и Кунг-фу). Важното за нашия контекст на майндконтрол са Кинг-фу (Вушу) точките на главата.
Тази книга дава 4 точки отпред на главата, седем отстрани, и 4 отзад. Шаолинските будистки монаси бойните си изкуства в тайна, скрити в храма им в планината Сонг, провинция Хенан. Будисткият манастир има дълга традиция в перподаването на Кунг-фу и увеличава влиянието си в света с разпространението на Кунг-фу. Японците взели Кунг-фу от китайците преди много години и от него развили специализирани форми кунг-фу, като например Карате, Джудо и тн.П.П.
Тривиална информация, но служи за аргументативна база на каквото ще последва.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Сряда) 12 Август 2015, 18:11 »

http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/skull_bones11g_01.jpg
Произход на символа на ЧЕРЕПА

Извадки от книгата на Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър „По-дълбоки прозрения във формулата на илюминати“
Deeper Insights into the Illuminati Formula by Fritz Springmeier & Cisco Wheeler


ВРЪЗКАТА С КИТАЙСКОТО ТАЙНО ОБЩЕСТВО

Важният въпрос, който този абзац ще подчертае, е, че китайските тайни общества изучили акупресурните точки по черепа напълно. Те узнали, как черепът може да се манипулира и какво ще причини това на човек. Разбира се, тази информация била разкривана само на най-добрите китайски кунг-фу експерти. Понякога това се нарича умението на КОСТНОТО НАМЕСТВАНЕ (bone setting). В Китай, намествачите на кости са вид китайски знахари, популярни сред някои групи от китайското общество. Тези костни намествачи от много поколения пазят тайните си в рамките на семейния кръг, който представлява цели семейства, специализирани в умението да се напасват кости, както и в рамките на Триадните общества.Бел.прев: Така-наречените "Триади" е тайно общество в рамките на китай и прилежащите му региони, което има почти огледална на илюминати структура.
Може да се каже, че това са китайските илюминати... но аз, в следствие на моя си интерес и информиране по въпроса, ПОДОЗИРАМ, че илюминати и Триадите нямат един и същи произход. И двете имат за корен Сатана и се ползват от една и съща демонска равнина... но ВЪЗНИКВАТ ПАРАЛЕЛНО, а не са отцепки от една оригинална структура.
Комунистическото правителство си призна, че не е успяло да изкопчи фамилните тайни от намествачите на кости, които ги предават един на друг от поколения чрез онаследяване. Това отчасти се дължи на силното китайско вярване в почитането на предците и силните семейства. Тайните на едно семейство се считат за един от източниците на силата му. Една тактика на комунистите за изтръгване на тези тайни системата им "народен босоног знахар", която комунистите се надявали да привлече като членове много намествачи на кости.

През 1990г. Джинкси Ли писа, че един китайски кунг-фу документ показва, че манипулацията на костите се е практикувала още през 27000г. Преди Христа. Тайните са се редавали от много години. Американски писател писа, през 1983г, "Традиционната китайска медицина и хиропрактика невероятно си приличат в основните си теории... Чрез дълбок масаж на тила [occupit], например, съвременните китайски практици откриват, че могат да снижат високо кръвно налягане, похват, аналогичен с този на хиропрактиците".


Бел.прев:
Occupit е тази черепна кост:


Превод от английската уикипедия за "хиропрактика":

Хиропрактиката е форма на алтернативно лечение, което се фокусира върху диагностицирането и лечението на механични разстройства на мескуло-скелетната система, особено гръбнака, заради вярването, че тези неизправности влияят на общото здраве през нервната система.
Основателят на това нещо е Даниел Палмър, този вид лечение възниква в САЩ през 1985г....
Този абзац го съкращавам до извода, понеже само това ми се струва съществено:
Едно от висшите илюминатски семейства в Китай а фамилията Ли, и това семейство, наред с останалите си фамилни тайни, пази и знанията си за напасването на кости.
...


Дават се няколко примера за ефекта от притискане на акупресурни точки по черепа, които смятам за безинтересни. Предизвикват смърт, припадъци и прочие, каквото се очакав и без това...

...
Вушу (китайските бойни изкуства) се преминало в подземния свят на китайските окултни тайни общества, защото владетелите се страхували, че то ще направи обикновените хора прекалено могъщи, затова често забранявали учението на бойни изкуства. Учителите на Кунг-фу учат учениците си, че Кунг-фу има и външна работа с ръцете, краката и тялото, и вътрешна работа, което означава окултна духовна работа, осигуряваща енергията и духа, които майсторите на Кунг-фу демонстрират.

Майсторите от Шаолинския храм изучавали човешкия скелет много внимателно стотици години наред... ...Изкуството по манипулиране на черепа и други кости се е прехвърлило от тайните общества към горе-долу 20% от докторите на Китай. Както бе споменато, това умение се нарича "напасване на кости" [bone setting].


...

Спестявам досаден абзац, състоящ се от затормозяващо обяснение произхода на една въпросна книга, издадена в америка, нещо като доклад... направен в следствие на една медицинска конференция в Сиатъл през 1974г... и прескачам директно към описание на съдържанието на книгата.

...

След Втората Световна война, китайските намествачи на кости започнали да използват рентгенови лъчи (стр. 261).

Китайските намествачи на кости имали свои собствени асоциации (стр 261-261).

Затворените кръгове на намествачите на кости са преплетени с тайни общества, като връзката помежду им е кунг-фу (бойните изкуства), които са контролирани от тайните общества. Намествачите на кости развиват анатомичните си познания отчасти чрез практикуване на кунг-фу, защото част от инструктирането се отнася до това как работят мускулите и костите (стр. 262).

Намествачите на кости, за да практикуват в Хонг Конг, като цяло намират считат за предимство купуването (или по друг начин осигуряването) на протекция от Триадите (китайски тайни общества, контролирани от илюминатското семейство Ли, както и други властни китайски семейства). Докторите получават лиценз в Хонг Конг според Британски стандарт, а намествачите на кости не са получили много признание от Британското правителство. Но някои, свързан с ЦРУ, вербално пусна информацията, че те (Британското правителство) са много заинтересувани от изучаване на китайското наместване на кости.


...

Друг досаден абзац, изводът от който е, че в средите на Тай-чи инструктурите често се откриват такива, с познания в тайното умение по наместване на костите.
...

Следват няколко абзаца, посветени на Брус Лий... само че той не е обекта на тази тема. Обектът на темата е, че символът на черепа от много древната практика да се управлява съзнанието на друг човек чрез черепни манипулации. Затова продължаваме нататък без Брус Лий, и без това всички знаят, че е от богат род на илюминатската китайска фамилия Ли и че е убит от Триадите.
...Професор Лоурънс Милър (Laurence Miller) в статията "Необичайни синдроми от нараняване на главата..." (Списание за конгитивна реабилитация - The Journal of Cognitive Rehabilitation - 11-12/94г, стр. 13) пише "Нарушенията в паметта са на практика общоразпространени, когато става дума за нараняване на главата и е типично да са в първите редове на списъка със симптомите на пострадалите. Стандартно за пост-травматичното разстройство на паметта - и по принцип за органичните разстройства на паметта като цяло - е старите спомени да са добре запазени, закърпени или ограничени спомени за събития веднага преди нараняването (ретроградна амнезия) и след нараняването (антероградна амнезия), и последващи трудности при ученето и запомнянето на нова информация."

Това е точно обратното на онова, което дресьорите (хендлърите) искат. Те искат жертвата да забрави за извършеното насилие върху нея, но да е в състояние да запомни серия нови команди за поведение с точност. Това подчертава причината, поради която човекът, извършващ нападението, ТРЯБВА да бъде вещ в процедурата. Няма съмнение, че китайските бойни изкуства се използват за нападения над хора, чието мислене трябва да се промени. Тайният потенциал на китайските бойни изкуства да разместват черепните кости на човек и по този начин да влияят на мисленето му е била тайна, чието запазване си заслужава убийствата. Милър също изтъква, че нараняванията на предните лобове могат да разхлабят силата, с която човек възприема реалността. Въпреки че Милър пише за инцидентни наранявания, в статията си представя изключително добре изследване върху широкото разнообразие на менталните проблеми, които различните наранявания причиняват. Медицинският свят е наименувал множество от тези специфични проблеми, например Синдром на Гансер, Синдром на Капгас и Синдром на котард [Ganser Syndrome, Capgras Syndrome, Cotard’s Syndrome]. Този вид изследване може да е полезно за установяване какви специфични симптоми различните видове наранявания могат да причинят... но то материалът не конкретизира КАК нарочно да се създаде симптом.Следва продължение...
П.П.

Също така искам да обърна внимание на известния ви факт, че ИСТИНСКИТЕ извънземни издължени черепи се познават именно по това, че черепната им кутия има една голяма кост, а НЕ Е сложно-съставна като нашата черепна кутия.

С оглед на тази тема, публикация #8 ....въпросът е - НАРОЧНО ли сме направени така, че на съзнанието ни да се влияе лесно и по множество начини?
Активен

Неактивен silver11
Newbie
*
Публикации: 4

« Отговор #4 -: (Петък) 14 Август 2015, 18:07 »


 за да въздействаш на някого с описания метод, ти трябва пряк физически контакт. ако това е невъзможно, то и замисъла ти за вреда или някакво друго въздействие върху жертвата отпада. има други много по вещи хора, които могат да прилагат методите си от разстояние, независимо колко голямо е то.

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Петък) 14 Август 2015, 20:21 »


 за да въздействаш на някого с описания метод, ти трябва пряк физически контакт. ако това е невъзможно, то и замисъла ти за вреда или някакво друго въздействие върху жертвата отпада. има други много по вещи хора, които могат да прилагат методите си от разстояние, независимо колко голямо е то.


Пропускаш какво искам да покажа, silver11.

Както забелязваш, темата е с тесен контекст. Из форума има множество теми, които се занимават с методи за контрол над друг човек, защото методите са голямо множество.

Целта въобще не е да се оцени коя е най-практична, или най-ефикасна - защото няма такава. УСПЕХЪТ е това, което е важното. А успехът зависи от правилния МОМЕНТ, правилната ПОЗИЦИЯ и адекватната за случая МЕТОДИКА. Вече съм дал информация за това, комбинираната методика за ТОТАЛНО поробване се постига, когато всички подходи се сглобят в ЕДИННА СИСТЕМА. За да можеш да правиш каквото е нужно, както е нужно, когато е нужно.

Можеш да намериш информацията от мен тук: (и от други на други места из форума)
http://xcombg.net/index.php?topic=1282.0


Това, което показвам в тази тема, е на каква основа е обществото Череп и кости. Защо череп.

Череп - защото това е илюминатско общество, малък, вътрешен за илюминати кръг... което общество пази редиците си чрез знанието за манипулиране от черепа, наследено от обществата на Акад и Шумер, и чиято цел е стремежа към власт чрез контрол над другите. Поради това са избрали черепа за свой символ.

И поради това черепът е символ на много други общества, свързани с илюминати (например една обособена група пирати, извършвали отвличания на хора за техните нужди - ритуали и експерименти), и други окултни ордени.Поради окултното наследство от Шумер и Акад, черепът е универсален символ за ВЛАСТ над друг човек.
Активен

Неактивен silver11
Newbie
*
Публикации: 4

« Отговор #6 -: (Събота) 15 Август 2015, 17:53 »


да, черепа е ясен символ. не случайно победителите са си правили чаши от черепа на враговете си.
 може би с това показват, че имат контрол над съзнанието на враговете си.
всичко е свързано с власт и контрол. всички ритуали, манипулации и каквото се сетиш , води до искането за пълен контрол - над умовете, над поведението , а от там и на парите на манипулирания човек.
 
това обаче са нисшите форми на манипулация - има много по изискани и по страшни неща, които древните са вършили.

ПП - благодаря за линка, ще прочета всичко.
Активен
Неактивен silver11
Newbie
*
Публикации: 4

« Отговор #7 -: (Събота) 15 Август 2015, 18:02 »

а какво ще кажеш за кристалните черепи ?
Активен
Неактивен eva
Newbie
*
Публикации: 9

« Отговор #8 -: (Неделя) 20 Септември 2015, 08:51 »

Silver11, напълно съм съгласна с теб. Черепът е символ на властта и мощността на хората.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални