Страници: 1 ... 23 24 [25]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Владимир Путин  (Прочетена 19577 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #360 -: (Неделя) 30 Юли 2017, 11:35 »

Сега този подполковник е известен на целия свят…
автор: varg1

 В нощта, когато пада Берлинската стена, огромна тълпа от повече от 5 хиляди души извършва погром върху сградата на немското разузнаване ЩАЗИ. Тълпата изнася всичко, включително папки и документи с имената на разузнавачи на ГДР. Съдбата на много от тези хора се променя ужасно, защото архивите попадат в ръцете на тълпата. А сградата била разрушена напълно. Зад стената на същата сграда се намирала и резиденцията на Комитета за Държавна Безопасност на СССР. Началникът на резиденцията, виждайки тълпата, бяга. Осъзнавайки, че тълпата всеки момент ще влезе в сградата на КГБ, а със сградата ще се случи същото като с тази на ЩАЗИ, останалият старши по чин офицер, подполковник, звъни на съседната военна част за помощ. Генералът отсреща отговаря, че не може да изпрати войници за охрана без заповед от Москва. А Москва мълчи, не отговаря на повикванията и никой не знае какво да прави. В това време тълпата нахлува в двора на сградата на КГБ. Пет хиляди души. Пияни и с бутилки бира в ръце. Подполковникът, останал старши след началника, излиза срещу тази тълпа в опит сам да спре разярените хора, обръщайки се към тях с думите: „Това, че падна Берлинската стена, това е добрата воля на нашата страна! Това е сграда, която ние охраняваме. Тя е собственост на Съветския съюз! Разберете правилно – това е собственост на друга страна! Ние сме офицери – изпълняваме своя дълг…“ А те, офицерите, били всичко осем човека. По прозорците с оръжие в ръка. Излезлият офицер с дванадесет патрона в себе си преграждал пътя на тълпата. Тълпата спряла и подполковникът казал: „Вие знаете – аз съм офицер. Имам 12 патрона. Един патрон ще оставя за себе си. Но, изпълнявайки своя дълг, аз ще стрелям. По друг начин не мога – аз съм офицер!“ Казал това и започнал бавно да се изкачва по стълбите към входа на сградата. Качвал се бавно, напълно очаквайки, че някой ще хвърли в гърба му камък или бутилка. Изкачвал се много бавно. А, когато се качил и се обърнал, видял, че тълпата започнала да се разнася. Никой от немците в тази нощ не влязъл в сградата на КГБ на СССР. Никой не се докоснал до документите на архива. В Дрезден и до сега мнозина разказват тази история. Тази история, станала почти легенда в Дрезден, е жива и до днес. Немците с гордост разказват, че тогава послушали неизвестния подполковник, чието име тогава на никого не говорело нищо.
Сега този подполковник е известен на целия свят.
Президентът на Русия, Владимир Путин.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #361 -: (Вторник) 17 Октомври 2017, 09:13 »

От науката до финансите: какви санкции  въведе Россия  против Северна Корея.
 Ограничават се научните контакти, руските банки, филиали се закриват в КНДР и др.
http://rusvesna.su/news/1508189226

Поредното навеждане на Путин пред Фашингтон! Имаш ли имоти и пари на Запад - няма мърдане!
РФ подкрепи налагането на санкции срещу КНДР, въпреки че можеше да наложи вето!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #362 -: (Петък) 12 Януари 2018, 13:20 »

Путин В.В. 4 марта 2014 года:   
«И пускай попробует кто то из числа военнослужащих стрелять в своих людей, за которыми мы будем стоять сзади, не впереди, а сзади. Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей! И я посмотрю на тех, кто отдаст такой приказ на Украине!»

И украинские военнослужащие попробовали стрелять!
И не только попробовали!
За 3 года на Донбассе убиты тысячи русских людей!
Опозорен лозунг «Русские своих не бросают!»
Срамно за президента РФ, срамно за Россию!
  от grom024
http://rusvesna.su/news/1515752099

Да, бяха убити и сега убиват деца, жени, старци в Донбас   укропрестъпниците, но Путин си мълчи! Защото на 4 април същата година от Швейцария дойде един счетоводител и 4 часа си говориха. И Путин забрави за гореказаното! Но даже и такъв е пак неудобен за Фашингтон. Иска се пълно преклонение и загуба на суверенитет  от Русия.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #363 -: (Сряда) 21 Март 2018, 13:09 »

Путин: Укротете лудите, че ракетите наистина ще полетят накрая...
автор: koshava

Тереза заплаши Русия с ядрен удар... Путин: Укротете лудите, че ракетите наистина ще полетят накрая...   image


Британката премиерка Тереза Мей на питане в парламента заяви, че Великобритания е готова да ползва дори ядрено оръжие срещу Русия. "Имаме значителен арсенал, какъв е смисълът му, ако врагът не се страхува, че ще го ползваш?" - каза Мей пред смаяните депутите. Великобритания има 120 ядрени ракети, повечето от които са разположени на подводници, тип "Трайдънт". Никой не счита, че някога това оръжие ще влезе в употр*ба. Разярена около педофилския скандал, който е покривала лично като вътрешен министър, полудялата английска лидерка започна да размахва атомни бомби пред Путин. Това е пълен абсурд, дори ако действително Русия бе виновна за случая "Скрипал". Отговорът е напълно несъразмерен. Заплахата стигна и до руския президент Владимир Путин, по време на среща с избиратели, за да им благодари за изборната победа. Той бе попитан как ще коментира въпросните думи на Мей. Путин каза: "Английският Парламент трябва да вземе мерки срещу лудите хора в правителството, защото ракетите наистина ще полетят накрая..."
Г.Н.


Влечугото Мей май е откачило!Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #364 -: (Вторник) 27 Март 2018, 13:10 »

Руският план "Ердоган" работи безотказно, Путин стисна Европа за джобовете. Чака веселите фигури Туск и Юнкер на килимчето в Кремъл
 
Владимир Путин може само да се кефи и да се почесва доволно от добре свършената работа. Постави европейските джендъри в проста ситуация с два избора - или пръскат луди пари по Реджеп Ердоган, или отиват да се помолят в Кремъл, за да спре рекетът на турския президент.

В създалата се ситуация във Варна Реджеп Ердоган беше най-силният политик по време на срещата. В момента турският президент е на тръни и се занимава с много по-важни въпроси и по никакъв начин Европейският съюз не е на преден план в дневния му ред. До 2 или 3 седмици ще има изостряне на конфликта в Близкия изток, което далеч повече тревожи Ердоган от това, дали турците щели да имат визи или не за Европейския съюз.

В следващите две седмици, които се очертават да са много интересни, ще назреят и други два сюжета – обещанията на Владимир Путин за смяна на икономическата политика и заплахата на Русия към Запада да не смее да бомбардира правителствения квартал на Дамаск.

На този етап срещата между Ердоган и ЕС не представлява никакъв интерес, колкото и нашите министри и политици, които гравитират около Бойко Борисов, да се опитват да я изкарат значима и историческа. Случи се най-очакваното. Турският президент дойде, за да извива ръцете на джендърите от Европа. Единственият човек, който може да го спре, е Владимир Путин, но не иска да го направи, защото няма изгода. Чрез Ердоган Владимир Путин стисна Европейския съюз за джобовете. Едно от основните неща, които Кремъл цели, е западните европейци да позвънят на руската врата и да се молят за помощ. Когато Ердоган вземе страха на веселите бюрократи Туск и Юнкер, накрая няма да имат избор, защото знаят, че единственият фактор, който турският президент слуша е руският му колега. В крайна сметка Путин ще ги остави 4 часа да го чакат, за да дойде и да им пожелае много здраве. Тогава ще ги попита, дали не са се канили да изгонят посланиците на Русия от европейските столици, а те вероятно с половин уста ще му отговорят, че е минало и вече никой не помни случая с Великобритания. Европейският съюз има два избора – или да даде луди пари на Ердоган, за да не отвори шлюзовете с нови мигрантски потоци, или да отидат и да се молят на Владимир Путин за помощ.

Евросъюзът не трябва да дава пари на Турция. Ердоган също няма право да ги поиска. Разликата обаче е в това, че турският президент е изключително силен и може да си позволи да рекетира когото си поиска. В момента Гърция може да се противопостави, тъй като има оръжия и може да си позволи да воюва, не дай си Боже. Ние нямаме нищо освен Туск и Юнкер, които не будят особен респеткт у Ердоган. Турският президент беше победител още преди да дойде на срещата във Варна. За Владимир Путин остава само да се кефи на успеха си и да се почесва доволно.

В същото време е разбираема солидарността на Обединените патриоти с Бойко Борисов. Докато Тайпи кацаше в моркста ни столица, нямаше и помен от стария Волен, който при предишни посещения е ходил да прави панаири. Сидеров много добре знае, че като си в опозиция, пада голяма веселба, но ходиш гладен. И обратното - в управлението получаваш някои неща, но не можеш да говориш много.

*Анализът е на политическия коментатор В.В., който помоли редакцията да запазим анонимността му.
Активен

bojinkata
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #365 -: (Вторник) 27 Март 2018, 20:36 »

При цялото ми уважение към
политическия коментатор В.В.
, нема начин да не отбележа следния цитат:
В момента Гърция може да се противопостави, тъй като има оръжия и може да си позволи да воюва, не дай си Боже.

Проблема е, че Гърция е първата страна в Европа, която ще падне под мусулманско управление, и ще бъде последната освободена страна в Европа. Не знам, какви оръжия имат, но им е писано да плащат (явно имат стари несплатени дългове) Laugh
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #366 -: (Четвъртък) 29 Март 2018, 11:12 »

Западът наказа  Россия: ще може ли сега той да се оправи.   

Въпреки демонстрираното единство на ЕС, крайната цел на САЩ - прекъсване  на икономическите връзки и най-вече газовите - /Северен  поток-2/ с РФ не бе постигната. А преминаването на Европа от евтината руска тръба на скъпия газ от САЩ е двойно изгодно - не само ще си продават газа, но и стоките от ЕС ще имат двойни цени, а не е тайна горещата търговска война между САЩ е Европа.  САЩ -"нищо лично, просто бизнес!"

Но варианти още безкрай.  В Англия и САЩ е пълно с избягали олигарси, "скрипали", «политэмигранти» и т.н.
Много удобни цели сега са Родченков /допинга/ и Навални, които вече са бити карти и безинтересни за спецслужбите на Запада. Особено Родченков, който дори си направи пластична операция, за да се скрие от Путин, който щял да го убива. Това не му попречи да се покаже по СМИ с новото лице.

http://rusvesna.su/news/1522267123
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #367 -: (Четвъртък) 29 Март 2018, 19:55 »

Лавров озвучи достатъчно очакваните  мерки, в отговор на  изгонените  российски дипломати.
Отговорът е напълно огледален: 
1. От  России  ще бъдат изгонени дипломатите на тези страни, които са експулсирали  российски дипломати. Принципът е  прост - колкото са изгонени от тези страни, толкова ще бъдат изгонени  и от Русия.
2. Ще бъде закрито  консулството на США в Санкт-Петербург. То бе избрано след обявено гласуване от народа.

https://colonelcassad.livejournal.com/

Каквото повикало, това и обадило. Сега да видим чичо тръмп с какво ще отговори, защото се беше се заканил, че ако РФ отговори адекватно, ще бъде още по-лошо наказана! Shocked
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 23 24 [25]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални