Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НОВИНИ  (Прочетена 7657 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 417

« Отговор #75 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 15:32 »

Тревога в НАСА: Повече от 1000 астероиди са се насочили директно към Земята
http://nepoznato.energetika-bg.com/2016/10/trevoga-v-nasa-poveche-ot-1000-asteroidi-sa-se-nasochili-direktno-kam-zemyata/
Активен
Неактивен The Dark Lord
Jr. Member
**
Публикации: 54
Пол: Мъж

« Отговор #76 -: (Сряда) 23 Ноември 2016, 19:40 »

51 неизлечимо болни хора са криоконсервирани в клиника в Русия
https://www.vbox7.com/play:25cdaec432

Няма субтитри засега, предполагам ще ги качат по-късно, но направих превод на клипчето.

[00:52]....Първоначално беше малка група от 6 човека, искахме да създадем организацията за самите себе си и нашите близки, без да планираме някакво мащабно комерсиално предприятие, но тъй като трябваше да се поддържа финансовото състояние на организацията, ние започнахме да вземаме и други хора. Научиха за нас, започнаха да ни звънят и да ни молят за помощ, защото някой умира и ние естествено не отказваме помощ на никой.
[01:43]....След като спира кръвообращението, в течение на няколко часа клетките на човека са все още живи. Някои от клетките са живи значително по-дълго(*бел. прев. Може би се има в предвид клетките на другите живи организми?), но при човека те са много чувствителни, затова след около 2-4 часа те започват да се подуват(увеличават) и след това умират. Това се случва при нормална температура, но ако главата на пациента се охлади веднага почти до нулата, тогава в десетки пъти се забавят тези процеси и естествено може да се говори за няколко часа или дори дни, през които може нещо да се направи.
[02:37]...Това са нашите креостати, два от които работят, третият все още се подготвя. В тях се намират нашите крео-пациенти. Тези от тях, които са с цялото си тяло са разположени надолу с главата, а тези на които е замразена само главата, са разположени най-отдолу в контейнери от неръждаема стомана.

Ще има ли наистина полза от това за самите "пациенти", както ги нарича той и за техните близки или е само друг вид бизнес, подобен на погр*балния?
 Undecided
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 327
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #77 -: (Неделя) 18 Декември 2016, 14:19 »http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2016/06/0012.png
НОВИНИ


 Учените са създали огледални лабиринти от златни частици за отделни молекули, в които излъчваната от молекулите светлина се е заблудила и се е върнала към източника, създавайки състояние на границата между материята и светлината.


  Група физици от Кеймбриджкия университет са успели да поставят молекули вещество в нанокухини, които ограничавали стремежа на фотоните, излъчени от молекулите, да отлетят колкото се може по-далече. В резултат излъчваната енергия през цялото време преминавала от енергия на молекулите в енергията на светлина и обратно.

  Предишните опити да се постигне такова състояние са били много сложни за реализация и са изисквали охлаждане на системата до свръхниски температури. В кеймбриджкия експеримент резултатът се постига при стайна температура.


http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2016/06/00162.jpg
НОВИНИ
Молекулата на оцветителя, уловена в нанокухина между златния филм и златните наночастици.


 Златните частици били разположени на огледална повърхност по такъв начин, че структурата да съдържа бъдещите „капани“ за светлината. В миниатюрните капани между частиците метал и повърхността била поставена оцветена молекула ку*урбитурил, която се оказала като в огледален лабиринт.

 Голямата молекула ку*урбитурил била необходима, за да задържа молекулите на оцветителя в необходимото положение.

 В резултат спектрите на разсейване на молекулите на оцветителя се разделили на две, което послужило като признак на смесеното състояние, средно между светлина и вещество.
 Статията, която описва експеримента, е публикувана в изданието Nature.


 Прилича ли ви на нещо?  Wink


Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 327
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #78 -: (Неделя) 18 Декември 2016, 22:57 »

Според богомилите Адам бил двойствено създание, съставено от материя според своето тяло и природно съзнание, а според най-вътрешната си същност бил Божие създание, защото притежавал безсмъртна божествена душа.
Богомилите учили, че по пътя на живото Христово посвещение човек можел да се превърне отново в Божи син и да се освободи от колелото на раждане и смърт. Постигналите степента “съвършени” наричали себе си “небесни жители”, защото подобно на Христос, те били “в този свят, но не от този свят”.

НАСЛЕДСТВОТО НА БОГОМИЛИТЕ

 Също като частицата, която се връщала отново при източника и после се разделяла на две, за да пребивава в матрицата.
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 327
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #79 -: (Неделя) 08 Януари 2017, 16:26 »

Tова е като дъжд, който се изпарява преди да достигне земята, което създава тези невероятни формации за кратки секунди. Казва се ВИРГА (VIRGA)
Думата произлиза от латинската virga означава "клонка" или "клон".
В метеорологията, вирга се наблюдава като ивица или сноп облаци, които падат като дъжд, който се изпарява или сублимира, преди да достигне земята. [1] На голяма надморска височина валежите падат, главно като ледени кристали преди топене и най-накрая се изпаряват; Това често се дължи на компресирана топлина, тъй като се увеличава налягането на въздуха, по-близо до земята. Вирга е често срещана в пустинята и в умерен климат. В Северна Америка е често срещана в западната част на САЩ и канадските прерии. Той също е много често срещан в Близкия изток, Австралия и Северна Африка.

Вирга може да предизвика различни атмосферни влияния, тъй като дъжда се променя от течно състояние в пара, отвеждайки топлината от въздуха, вследствие високата топлина от изпарението на водата. Валежите, попадащи в тези хладни течения, в крайна сметка могат да достигнат земята. В някои случаи, тези джобове от по-студен въздух могат да се спускат бързо, създавайки мокри или сухи микровзривове,  които могат да бъдат изключително опасни за авиацията. 

 Обратно, валежите, които се изпаряват на голяма височина, могат да компресират топлината и да доведат по-ветровити, ниски микровзривове, които могат съществено и бързо да затоплят температурата на повърхността. Това е сравнително рядко явление, прилив на топлина, също има тенденция да бъде от изключително сух въздух.

 Виргa също има роля като сеялка на буреносни клетки, при което малки частици от един облак се издухват в съседен, преситен с въздух и действат като зародишни частици за следващия буреносен облак, който започва формиране.

http://en.es-static.us/upl/2015/07/virga-new-mexico-6-2016-jay-chapman-lg-e1465408723193.jpg
НОВИНИ


http://www.ultimatequora.com/wp-content/uploads/2016/03/Screen-Shot-2016-03-03-at-12.14.52-PM.png
НОВИНИ
Активен
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 417

« Отговор #80 -: (Четвъртък) 23 Февруари 2017, 16:38 »

''Голямото'' откритие на наса  Grin.... все пак трябва да му обърнем внимание...
 7 Exo Planets Discovered on Trappist 1 - NASA Press Conference 22/02/2017
https://www.youtube.com/watch?v=Hmowig6nrxA
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални