Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мач!Нашите и Вашите се бият!Резултата е 1:1..Наште се опитват да изравнят..  (Прочетена 1651 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #15 -: (Сряда) 25 Ноември 2015, 21:29 »

Наскоро слушах някакво "свидетелство" на едно момиче от Еквадор - Анжелика Замбрано. Като се замислих над това което "свидетелствува", конфликтът е неизбежен. Ами само един свободен човек да има на планетата, означава уличаване в лъжа на ловците на души и техните слуги наричащи гордо себе си роби и овце. Нали са големи моралисти и не обичат лъжата. Нищо чудно, че господарите им и егрегорите към които са закачени ги водят към война (Лука 19:27) срещу всички които не са като тях. Ако си мислят, че проповядвайки "подчини се или умри" води до спасение, много им здраве.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #16 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 08:10 »

Ми не съм много по темата ма карай..

Едно писмо бях писала до съфорумец..Слагам го и тук,да чуя и вашите мнения..ЗНачи ако приемем,че обитаваме 7 пластова реалност,където 7 е най-висшата,а 1 най-нисшата,човекът и изобщо тази специфична форма и фаза на материята в която сме,е налична само в 3-то ниво..Аз мисля,че това трето ниво е много свързано с емоциите/от там и спецификата на материята ни,ама това е тема на друг разговор..
Извънземните/Унията,които са същества от 3-то/възникнали и родени в плътност като нашата/,пък са се научили как да владеят и боравят и с 4-то ниво което ги прави направо богове в очите на другите съществата от 3-то..
И така,Унията завладява и колонизира световете,като си следва горе-долу един модел,само леко префасониран според спецификите на вида който колонизират..
Те умишлено саботират еволюцията на човешкия(хуманоидния) апарат на вида както и на психиката/съзнанието..
Форсирана-контролирана еволюция,която в крайна сметка да доведе до "естествено" унифициране и промиване/програмиране в сервилност на дадения вид..
Нещо коренно различно от моята визия за утопия..
Където всички различия се синхронизират и се запазват като различия..Баси..ми скучно е картина с един цвят нарисувана.. Huh?
И сега вече..нашата Земна драма..
Става заварката с бебето Исус,няма значение подробности,да кажем,отбор А са измислили плана,а отбор Б да са го саботирали?
Като обаче и двата отбора,са пропуснали/забравили в уравнението си,наличието на 5-то,6-то и 7-мо ниво.Една вметка,за 5-то не съм много сигурна дали и него не владеят,но пък си остават 6 и 7..
И ето,че 7-мо ниво решава да спомогне за изясняване картинката в 3-то,и в един момент в тялото на Исус,не се вселява дух директно от там?..Като целта е да покаже на материята/съзнанието от 3-то ниво,какъв е нейния потенциал на развитие,и какви чудеса може да прави съзнанието с материята тук,откъде идваме изобщо и накъде отиваме .. Ъмм.. Roll Eyes
Сега не знам дали тези ми опити да намеря Исус(той,не,че се е губил де,май аз съм изгубената в превода Grin)..ама чудя се дали резултат от промивката на мозъка,макар никога да не съм била кой знае колко религиозна,но е имало период в който и там съм потърсила истината,ама много бързо ме отврати лицето на християнството а и си бях дете..на 17-18 се кръстих в църквата,сама пожелах..Ама..Как да е..
Бързо разбрах,че всичко смърди на фалш и кинти и се отдръпнах..
Та така..сега не знам дали е остатък от религиозната промивка или..Де да знам,интуиция,че има нещо истинско около Исус.. Huh?..
Истинско в смисъл..
За мен винаги е стоял въпросът,как така Бог ще внедри целия си капацитет(осъзнат!!!) в едно човешко тяло,с цел да покаже на останалите какво могат?Защо ще го прави,ако приемем,че го е направил и ,че в тялото Исус е живяло най-рафинирана степен на Божието съзнание ?Защо?Нали не бърза за никъде,нали Бог(Cool е Вечност/Безвремие(ама пък Вселената не е вечна нали?!?)...
И може би именно защото може да не стигне времето и балонът да се спука,преди определен % първични атоми,да са постигнали висша степен на осъзнатост,което за самият Бог еманатор на тази игра,би означавало може би своеобразен провал,знам ли..
Иначе,защо ще нарушаваш закона за свободата и не намесата в собствената си Игра и собствените си закони?
8-това е ниЩото,което винаги може да прелее в неЩо,а импулсът който причинява това преливане е пресечната точка на 8-мицата..8-мицата е балансирана 0,а 0-лата си раздута точка.. Roll Eyes
И в 9,ако точката реши да излезе от състоянието на покой,тя отново се раздува като 0 и излъчва нова мисъл/лъч/1-ниво за следващ Свят/Вселена..
И вече имаме 10..
Само,че от процесите до 8,зависи какво ще е ..ъмм...да кажем "естеството" на 10
процеси-дали са събирани 2+1+5=8,или пък 3+4+1=8 или 2+2+2+1+1=8 и т.н.
Нали..ти само го казваш..някои събития просто са неминуеми(предопределени),може би защото се определят от природни закони които дори не познаваме..Няма значение,важното,че 8 е неминуема фаза,но може би има значение КАК е стигнато до нея?

Не знам..Разсъждавам си просто,още нямам теза..Исус..А ми стои и ме човърка толкоз години..


п.п.За тока..Разбирам,виждам в ума си,но още не мога да говоря,понятията ми бягат,кое точно се отнася за еди-кой си детайл от картината в главата ми..Вселената я виждам като гигантски часовников механизъм от зъбчати колела,ама не мога да опиша детайлите..Когато чета тяхно описание,някак интуитивно вътре в мен,някъде в гърдите го чувствам,в сърцето...чувство,че знаеш кое какво е и за какво се отнася,но докато отведа това чувство до мозъка,за да го класифицира и архивира като обработена и осъзната информация..минава много време..понякога дори пък дори не усещам кога се е наредил някой пъзел..Събуждам се и воала..Но с тока ми е много трудно..


За човека конкретно нашия вид..
Мисля,че или без да искат..или Еа целенасочено го е направил(пак саботьор Grin..май бъга в системата винаги се оказва,спусък за ъпдейт,еволюция).. знам ли,ама пък тогава значи е имал визията какво точно прави,което ще рече,че не сме единствените  по рода си..
Как да е..Дали сме уникат или има и други редки видове като нас,все тая..
Важното,е,че са забъркали такъв коктейл от материя/хормони,че самите те не могат да го проумеят..
Щото само в такава материя можеш да запалиш искра/страст, която директно да те изстреля до ниво 7.
Т.е.обитавайки ниво 3,ти да владееш и да си в едно,да боравиш и да манипулираш с всички останали нива..Това е човекът/хуманоидът Бог..Крайната цел на Играта.. Хем да си в плът и кръв,хем да имаш достъп до всичко останало и осъзнато да си ..кво беше,Танграта веднъж каза..да си смирен,значи да си в едно с Мира/останалия свят..
Е,за 100% осъзната смиреност иде реч ,облечена в хуманоидна дреха..Човекът Бог..
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #17 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 08:11 »

Алооо...Земята вика Мила!!!

Искам да чуя и ти какво мислиш.
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #18 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 18:27 »

Psyhea, какво разбираш под лице на християнството? На мен ми звучи като общуване с вярващи, религиозни и от този сорт хора. Нещо като "магическо огледало" в което "виждаш" образа на Исус Христос и религиите като цяло. От писачите на "свещенните писания" до последния тълкуващ и вярващ, като се замисля, всичко е хуманоид в човешка форма.

 
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #19 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 18:36 »

Християнството за мен е всичко онова,което в пълен противовес с Христовото Съзнание/съзнанието на 7-мо ниво
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #20 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 20:25 »

В случай, че позоваването е на база Библията, защо му е на едно напреднало същество да се обявява за господар на света, месия и единственият път за спасение? Нов световен ред основан на строга божествена йерархия (по силата на божествено право) на чийто връх е божеството на евреите Йехова/Яхве, сина му (Исус Христос) и надолу по йерархията. Едва ли не сме собственост на някакво божество на номадско племе от близкия изток преди повече от 5000 години. За всеки без еврейски корени би звучало като абсолютна лудост за проумяване.

Ако позоваването е на база Ню-Ейдж, кое е от Библията като свидетелство, кое е от Ню-Ейджа? Поне на мен ми е невъзможно да кажа кое от чудесата, които според библейските писания е вършел Исус Христос е истинно. Дали е имало "майсторство над материята", дали е шарлатания/измама, дали е измислица като в приказките, дали е непозната технология, дали е смесица от няколко неща и т.н. Или пък каква е връзката между карма и Христос?

Позоваването ако е на база лична опитност, поне на мен винаги ми е било интересно, как нечия лична опитност може да е в полза на някой друг? Един има преживявания, друг се ползва. Ако се четат и гледат свидетелствата на хората с опитности, картинката прилича на някаква тотална каша. Всеки си проповядва нещо си. Моралисти срещу хедонисти, вярващи срещу невярващи, попове срещу окултисти, анунаки срещу рептилий... иди ги разбери кой какъв е и за какво се бори.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #21 -: (Понеделник) 30 Ноември 2015, 16:45 »

Setih se,в "Атлантис" е показана версия човек Бог

Леонора Варела играе ролята на жена,чиито народ се е възнесъл,но тя е останала и във физ.форма за да помага на планетата им..
И когато идват неприятелските кораби,тя се превърна в енергийна сфера и просто ги помете..

Докато гледах "Марсианецът",си мислех,но как за Бога,човекът ще овладее Космоса без никаква технология...

И се сетих за този епизод..

My Immortal

Клипчето към песента е компилация на кадри от въпросния епизод,и показва ясно как унищожава корабите..Войн..
Другото и лице,е на закрилница,пазителка,на хора,природата и духовността..https://www.youtube.com/watch?v=SZKbYVoWa84


В случай, че позоваването е на база Библията, защо му е на едно напреднало същество да се обявява за господар на света, месия и единственият път за спасение? Нов световен ред основан на строга божествена йерархия (по силата на божествено право) на чийто връх е божеството на евреите Йехова/Яхве, сина му (Исус Христос) и надолу по йерархията. Едва ли не сме собственост на някакво божество на номадско племе от близкия изток преди повече от 5000 години. За всеки без еврейски корени би звучало като абсолютна лудост за проумяване.

Ако позоваването е на база Ню-Ейдж, кое е от Библията като свидетелство, кое е от Ню-Ейджа? Поне на мен ми е невъзможно да кажа кое от чудесата, които според библейските писания е вършел Исус Христос е истинно. Дали е имало "майсторство над материята", дали е шарлатания/измама, дали е измислица като в приказките, дали е непозната технология, дали е смесица от няколко неща и т.н. Или пък каква е връзката между карма и Христос?

Значи,първо..Напреднало общество,не значи непременно по-балансирано!Едни напредват в доброто,други напредват в злото,а трети напредват в баланса..

Второ..Не ми е нужен Исус,за да знам,че чудесата/манипулациите с материята са възможни.
Това,че някои имитират подобна дейност,без действително да могат,си е друга бира..
Логиката,разума ми говорят,изобщо не за фантасмагории иде реч..


Карма и Христос са толкова свързани,колкото аз и Рапунцел..
И все пак..Всичко в тази Вселена е свързано
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #22 -: (Понеделник) 30 Ноември 2015, 18:05 »

Значи,първо..

Рано е още да коментираш. Той ще влезе да ти отговори другата неделя по същото време, следобед преди новините по Бтв.
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #23 -: (Понеделник) 30 Ноември 2015, 18:20 »Позоваването ако е на база лична опитност, поне на мен винаги ми е било интересно, как нечия лична опитност може да е в полза на някой друг?


...Тва  мислех да го подмина,че ме мързеше да пиша,ама.. Huh?

Бъркаш ли с гола ръка в огъня?
Ако,не,Защо?


Памет!Памет му се вика..Всеки личен опит,остава записан в меморито на самата материя,и това е начинът на еволюция..
Българския народ го е казал..От стара коза,яре!

Ама едва ли ще вденеш..
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #24 -: (Понеделник) 30 Ноември 2015, 20:11 »

Psyhea, нямах предвид това което наричаш памет. Не отричам вековете еволюционен опит, нито ефекта на стоте маймуни, нито изследванията на учени като Рупърд Шелдрейк с неговите морфогенетични полета.
Лична опитност го написах в смисъла на така наречените опитности в рамките на човешкия живот. Духовни учители, гурута, хора с ярки религиозни преживявания и от този сорт. Какво можем да ползваме от свидетелствата им и поученията които проповядват? Не е само момичето от Еквадор и не е само Петър Дънов (Карма + Христос), нито е само Гласът на Истината и другите с опитностите във форума. Съгласявам се, че ако трябва да се пише по тази тема ще стане доста обемисто.       
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #25 -: (Понеделник) 30 Ноември 2015, 20:19 »

Psyhea, нямах предвид това което наричаш памет. Не отричам вековете еволюционен опит, нито ефекта на стоте маймуни, нито изследванията на учени като Рупърд Шелдрейк с неговите морфогенетични полета.
Лична опитност го написах в смисъла на така наречените опитности в рамките на човешкия живот. Духовни учители, гурута, хора с ярки религиозни преживявания и от този сорт. Какво можем да ползваме от свидетелствата им и поученията които проповядват? Не е само момичето от Еквадор и не е само Петър Дънов (Карма + Христос), нито е само Гласът на Истината и другите с опитностите във форума. Съгласявам се, че ако трябва да се пише по тази тема ще стане доста обемисто.       

Ами всеки гледа,но вижда различно..
И ако ти не виждаш смисъл в Пинокио,то аз да.
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #26 -: (Вторник) 01 Декември 2015, 19:09 »


Марко 5: 7;8
Затова те го помолиха настойчиво с думите
" Изпрати ни в свинете да влезем в тях "П.п.

Марко 5 : 7
И извика със силен глас : "  Какво общо имам аз с тебе Исусе, Сине на Всевишния Бог? Заклевам те в Бога да не ме мъчиш !

Марко 5: 8   
Защото Исус му казваше : " Излез от човека нечисти духовни !"

Марко 5: 9
И го попита как се казваш ? А той му отговори името ми е легион, защото сме много.

Марко: 5: 10
И многократно го молеше да не гони духовете от тази област.

Марко: 5:11
И по планинския склон пасеше голямо стадо свине.

Марко 5:12
Затова те го помолиха настойчиво с думите : Изпрати ни в свинете да влезем в тях.

Марко 5:13
И той им позволи. Тогава нечистите духове излязоха ...и влязоха  в свинете.
И стадото, с около две хиляди свине се хвърли от ръба на пропастта и се удави в езерото.

Марко 5:14
А свинарите избягаха и съобщиха за случилото се в града и околностите, и хората отидоха да видят какво беше станало.

.....    ........
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #27 -: (Петък) 04 Декември 2015, 08:56 »

Така..темата и без тва стана бълвоч, за това продължавам със спама..

Докато си пия кафето препрочитах статиите на ПР.
Често го правя,и почти всеки път откривам по нещо "ново",или просто нещо което да провокира нови размисли..ъъм..и страсти.. Grin

http://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/57--2.html


'Събитията, които са се случили в Старата Вселена са имали голямо влияние върху развитието на нашата Вселена. Цивилизацията, която съществувала в Старата Вселена се казвала Империята. Империята контролирала почти цялата Вселена и била изключително зла. За да завършат пленяването на цялата Вселена, учените на Империята създали същества, които се хранели със Съзнанието (Mind Eaters). Те били геоплазмени енергетични същества, които се прикрепвали към физическия мозък и към аурата на съществата, които нападали като премахвали мисловните модели на жертвите си и ги заменяли с такива, програмирани от Империята.
Учените пуснали хранещите се със Съзнанието в незавладени светове, а също ги ползвали да програмират и собствения си народ.
'"


Za мен Мултивселената изглежда точно така.
Всяка отделна Вселена е един мехур.


Сега..попаднах на такова изображение


Прокрадва се идеята,че всички Вселени се излъчват от една единица съзнание,което е отразено като единна "точка" в графиката..

Не мисля,че е точно..

Мисля,че във всеки "ъгъл" на ниЩо-то,може да се зароди неЩо..

Да,на едно ниво като погледнем,Океана от ниЩо е еднороден..единен в същността си..Но понеже той обхваща всички възможни "посоки",някак ми е нелогично да мисля,че само от един топос се излъчват Вселените..

Както и да е..Не това точно е целта на поста ми..

Знам,че Вселена се ражда или при Първичен Взрив,или при сблъсък на две вече съществуващи Вселени,и от получения взрив се поражда нова Вселена..
За сблъсъка между двете..На ниво първично съзнание(точки еманатори) си го представям все едно под лист хартия да сложим два магнита,а отгоре им по един пул..Да кажем,червен и син..
И когато придвижим отдолу магнитите(точките съзнание) един към друг и ги срещнем,двата пула отгоре(двете Вселени)също ще се "срещнат"..Взрив
 И да кажем,че от любовният акт на двете точки съзнание,слели телата си(двете вселени),се ражда нов живот..
Модел..

И сега вече се замислих относно четивото..  
Остатъци от стара Вселена?
Мисля,че е възможен изкуствен мост/тунел свързващ две Вселени ..Като абордажна кука..И ако Империята наистина е вид оцелял от друга Вселена,и този вид е намерил начин не само как да колонизира световете вътре в своя мехур Вселена,но извън него,пускайки пипалата си в други..
Ми то наистина нещата излизат извън "контрол"..  Huh?


п.п.Но понеже снощи пак гледах "Юпитер" и се замислих..Възможно е разбира се,в един момент,кралицата бунтовничка да е изпитала погнуса и отвращение към "божествената храната",точно както човек който до вчера е ял мръвки,в един момент започва да не може да ги преглъща..В крайна сметка,еволюцията не подминава никого..Знам ли..


А и друго..Значи,фактът,че една единица съзнание може да оцелее и да се развие в рамките на друга Вселена,не тази в която е "родено",ми мяза на паразит..Но пък е интересен и вълнуващ,откъм опции..
А също така,предполага и еднородност на самите Вселени,или поне наличието на сходни..Нещо като трансплантация на орган..Все пак не можеш да си сложиш орган просто ей така..Нужна е съвместимост..Сходното привлича сходно..
Но това не значи,че + и - се отблъскват,напротив..
Но е по-вероятно мъж католик да се ожени за жена католичка,отколкото за жена мюсюлманка,нали?  

А да..

И те Вселените по принцип са свързани с такива вортекси..

Да кажем,че гладката сфера дето е изобразена,не е съвсем коректна..Сфера с множество вортекси по повърхността и(като вендузите на октопода Grin)..И още със сформирането си тя се свързва със "съседните"Вселени..
Ама пространствата са толкова големи,че си мислим,че просто се реят,като отвързани балони,ама не е точно така..Вързани един за друг и изграждат мрежа с тези свързващи ги нишки..


И на ниво 7,колкото и да е перфектен балансът,факт е,че той се състои от две противоположности..
Тва,че са от 7-мия етаж,не обезсмисля понятията + и - ...И не отменя факта,че тяхната еманация в колкото по-ниските и плътни нива на материята се простира,е толкоз по-крайна и не балансирана .. Тотално раздвоение..
И в този ред на мисли,може ли Исус да бъде + ,а Дявола - ?
Или ..много страсти,мисъл йок.. Undecided
« Последна редакция: (Петък) 04 Декември 2015, 09:22 от Psyhea » Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #28 -: (Петък) 04 Декември 2015, 10:13 »

Добре де..Мила ми драсна два реда..
И ..коригирам се..

Ако Исус е 9,то тогава..Може ли в 7 да позиционираме Луцифер и Сатана? Undecided


ба маама му и какфония
Активен
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #29 -: (Събота) 05 Декември 2015, 13:31 »

Е нали това с числата сме го умували преди мнооого време. 9, и обърната  девятка 6 ....сатана(6) е обратното на Бог(9), но всъщност са си ''братчета''.........А 7 си е еврейското число....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални