Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Силата на водата  (Прочетена 1246 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« -: (Сряда) 25 Декември 2013, 01:21 »

Водата има уникалното свойство да запаметява всичко, което се случва около нея. Това се дължи на нейната структура, която се състои от кластерни джобове - енергийна решетка, която може да бъде управлявана и програмирана.

Водата реагира не само на физическо въздействие, но и на вибрациите на всяка наша дума или мисъл. Най-силно обаче й въздействат емоциите. Трите й агрегатни състояния са най-общата проява на нейната всепроникваща памет.

Тя съхранява, пренася, обновява и пренарежда информацията за света, в който живеем, в най-дълбоката му същност. Оттам идва и категоричната необходимост на всичко живо на планетата от нея.

Водата има памет - http://youtu.be/xCCy-Isp_ks  http://www.watermessage.hit.bg/

Друг свят в капка вода - http://www.epochtimes-bg.com/2010-01/2010-02-20_01_d.html

http://news7.bg/%D0%92%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B0/%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0_l.baa_i.40225_b.25228.html

http://www.star07.in/videogallery.php?video_id=66  http://vbox7.com/play:6f67267cb4

Сензационно: Откриха четвърто агрегатно състояние на водата

Тайните послания на водата - http://vaseto.info/books/23.pdf

Вода - Новое измерение (2013, документальный)
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6896
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Вторник) 02 Септември 2014, 08:42 »

- Преди да ходиш на лекар, да искаш лаборатория виж сам себе си: ЦВЕТЪТ НА УРНАТА ПОКАЗВА ЖАДЕН ЛИ СИ ИЛИ БОЛЕН!
Автор: zaw12929

Ако един ром си позволява да нарита доктора, че … се бавел?! Ако интелигент се възмущава, че в купеното пиле или във „фреша” от нитробулет има… вода, както  се казват тук има
„балкан разлика”

Балканската  философия да оценяваме водата като хитрост, измама в това, което ни продават,  което  пием е не  просто грешна, а вредна, да видим защо : 
В продукта от нитробулета-плод и /или зеленчук, ядки- каквато е рецептата ( наричан още ексек) водата служи да забави скоростта на усвояването- тя  да  съответства на процеса на клетките и храната   да се оплолзотвори,  ексекът да се усвои без излишъци,  складирани,  като мазнина или  изхвърлени.  Не се затрудняват панкреаса  и черния дроб да доставят на стомаха ензими, те са разградени-самите плодове и зеленчуци съдържат ензимите. Водата служи  не само да забави най бързия процес:  още за водата-   ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ :

Ако сте   с телесно тегло 50 кг трябва   на ден да приемате  поне  литър литра вода, при 70 кг- над 2 литра вода, като при белтъчини и  мазнини, които се разграждат за часове е препоръчително, водата да се приема  четвърт час преди ядене и по вече от полоин час след.  Да се ЗНАЕ, ДА СЕ спазва не смесване  В ТОЗИ СЛУЧАЙ на водата с храна, ......................................
http://zaw12929.blog.bg/politika/2014/09/02/predi-da-hodish-na-lekar-da-iskash-laboratoriia-vij-sam-sebe.1293700
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6896
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #2 -: (Понеделник) 10 Юли 2017, 08:54 »

 ТЯЛОТО ПРИ ХРОНИЧНА ЖАЖДА АВАРИРА-  БОЛЕДУВАМЕ, СТАРЕЕМ И ЗАГИВАМЕ РАНО: ХРАНАТА БЕЗ ВОДА  НЯМА КАК ДА НИ НАХРАНИ
Тялото ни, състоящио се от 75% вода изисква ежедневно „доливане вода“  по  25-30 грама на килограм телесно тегло, която има следните функции:  1  запълва празни пространства в организма.  2  е транспортно  средство на кръвните клетки. 3. ВОДАТА  е разтворителят за всички вещества  и на кислорода    4  Водата  свързва твърдите части на клетките, клетъчните мембрани става леплива така, както е леплив ледът. Водата около мембраната - защитна бариера около клетката.5.Невротрансмисионните системи на мозъка и нервите зависят от бързото придвижване на натрия и калия навътре и навън през мембраната по цялото протежение на нервите. Несвързаната вода преминава свободно през мембраната и задвижва помпата, придвижваща елементите.  6. Някои от помпите, придвижващи елементите, генерират напрежение.  ефикасността на невротрансмисионните системи зависи от наличието на свободна несвързана вода в нервните тъкан. С осмотичния натиск за влизане в клетката водата генерира енергия, задвижва помпата,  вкарваща  калия в клетката и изкарва натрия така, както водата върти турбината в хидроелектоцентралата, за да произведе електричество. И  днес, човекът, овладял толкова явления, сътворил модерната цивилизация обаче, не  обръща нужното внимание на ролята на водата , за здравето на тялотознаем да поемаме храна: закуска, обяд, вечеря, а за водата – нищо не знаем, освен, че без вода загиваме за 4-5 дни.  да  разгледаме веднъж  подробно защо пием вода  защото храната без вода  няма как да ни нахрани: защото  7. Водата е главният регулатор на енергията и равновесие в тялото. Натрият и калият прилепват за протеините на помпата и действат като „магнита на динамото", а водата върти протеините. Въртенето на тези катионни помпи генерира енергия, която се съхранява на различни места под формата на три типа запаси. АТФ е единият тип енергиен запас. Друг тип запас е гуанозин трифосфатът (ГТФ). Третият тип се намира в ендоплазматичния ретикулум, който залавя и натрупва калций. На всеки две единици складиран калций отговаря енергиен еквивалент от една единица АТФ, който се свързва с два атома калций. На всеки две единици калций, които се разделят и освобождават, се отделя една единица енергия, за да се образува нова единица АТФ. Този механизъм за залавяне на калций като начин за складиране на енергия прави костната структура не само скеле, но и място  за инвестиране резерв.
 При наличие на тежка дехидратация / обезводняване/ и последва намалено снабдяване с хидроелектрическа енергия, тялото се обръща към костите да му отпуснат от складираната в тях енергия. Поради това  основна причина за остеопорозата е продължителната дехидратация / нередовно, недостатъчно ежедневно пиене на вода / .
  8.Храната, която консумираме, е продукт на енергийно превръщане на първоначалното  електро-енергогенериращо свойство на водата. Всички живи и развиващите се биологични видове, включително хората, се запазват благодарение на генериране на енергия от водта. Основен проблем на тялото е неосъзнаването на размера на енергийната зависимост на  тяло от хидроелектричеството,  продуцирано от клетъчните мембрани, само така подготвят за химичните си реакции. При нормално хидратирано тяло водата в кръвта е около 94%
  9. Червените кръвни телца в действителност са „водни торбички", оцветени от хемоглобина. Идеално  съдържание на вода в телесните клетки е около 75%. Различното съдържание на вода отвън и вътре в клетките нормално обуславя осмотичен поток на водата отвън навътре. В клетъчните мембрани се намират стотици хиляди помпички, генериращи напрежение, които наподобяват турбините на хидроелектрическите станции. Те се задвижват от водата, която преминава през тях. Това нахлуване на водата генерира хидроелектрическа енергия. В същото време елементи като натрия и калия се обменят като част от същия процес. Само свободната вода, която може да се мести—питейната вода, генерира хидроелектрическа  енергия в клетъчните мембрани. По-рано приетата вода, която вече изпълнява други функции, е свързана и не може да се премества на друго място.   Ето защо питейната вода е най-добрата напитка и трябва да се приема през целия ден на равни интервали. Водата изработва необходимата енергия за попълване резервите на клетките, а ако има излишно количество, то се изхвърля от организма (носейки със себе си токсични отпъдъци от клетките). Водата не се складира. Когато има дехидратиране поради неприемане на достатъчно вода, клетките изразходват произведената вече енергия. По- нататък те трябва да разчитат за генериране на енергия повече на приетата храна, отколкото на водата. Принудени са  да натрупва мазнини и да използва белтъчните и въглехидратните си резерви, тъй като тези елементи се разграждат по-лесно от складираната мазнина. Това е причината, поради която се генерира наднормено тегло. На пълния човек  тялото  е заето с постоянно кризисно справяне с дехидратацията. Думата хидролиза (разделяне, разтваряне, разчупване или разцепване посредством участието на вода  се използва, когато водата се въвлича в метаболизма на други материали. Дейности, които зависят от хидролизата, са например разграждането на протеините до съставните им аминокиселини и на мазнините до мастни киселини. Тогава хидролизата не може да се осъществи без вода. Следователно хидролитичната функция на водата е същевременно и нейният метаболизъм.Това означава, че самата вода трябва първо да бъде разцепена—хидролизирана, за да могат да бъдат използвани различните компоненти на храната. Ето защо трябва да снабдим тялото с вода преди приемането на твърди храни. Половин час преди хранене, трябва да изпием чаша вода, лечебен чай, а не заедно с храната.

 Децата, на които не се дава достатъчно вода не могат да развият умствените си способности , възрастните- оглупяват, стават раздразнителни и стигат до алцхаймер, инвалидна количка и ... катафалка преждевременно. Пиите всеки ден вода половин час преди и до час след храна вода и ако сте а*уратен ще сте здрав, умен, работоспособен без болести. Въздух, вода, храна, движение- това е което ни прави живи, здрави  дълголетни, весели ... запомни и... не се оплаквай от болки и болести!
Здраво тяло- здрав дух: няма как болният хленчещ човекда  има  здрави мисли , да генерира идеи. Под въздействие на лекарства в тялото процесите се променят- докато се лекува от едно, няколко други места  понасят вреди. Боледуваме заради елементарни пропуски-  не знаем колко вода да пием, колко сме пили
Съставете си  Ред за пиене на вода:  вода, храна, вода за здраве. Не повтаряйте мантри: Здравето е най важно, а се грижете ежедневно за нуждите на тялото си!
  Жажда: вече симптом на заболяване  Жаждата е нормално чувство, благодарение на което организмът сигнализира за прием на течности. Но, ако дълго време- години сме се лишавали от  правилното количество вода  започва да чувстваме непреодолимата жажда:. Непреодолимата жажда при висока кръвна захар (хиперглицемия), е  важен признак за откриване на диабет.  Причини:

Диабет;
Повишена загуба на вода и соли (поради недостатъчен прием на течности, обилно потене, диария или повръщане);
Преминаване на телесни течности от кръвообращението към тъканите, дължащо се на сериозни инфекции (напр. Сепсис) или изгаряне, или сърдечно, чернодробно или бъбречно заболяване
Кога да потърсим лекарска помощ?

Когато жаждата е продължителна, необичайна и необяснима;
Когато жаждата се придружава от други необясними симптоми като двойно виждане или силна умора;
Когато жаждата е придружена от често и обилно уриниране.
 Правилото гласи пием  вода по 30  милилитра  на  всеки  килограм  телесно  тегло 3   Ние  сме  до  водата. Огледайте  се. Няма  село  или  град, което  да  не  е  до  река  или  друг  воден  басейн. Остава  тя  да  е  и  вътре  в  нас. Колко  вода  трябва  да  пием, за  да  поддържаме  нормален  жизнен  цикъл ? Формулата  на  професор  Мермерски  е : 30  милилитра  на  всеки  килограм  телесно  тегло. Ако  тежите  примерно  80  кг, дневната  ви  нужда  е  2,4  литра. Всеки  сам  може  да  изчисли. Ако  забравите  формулата  няма  страшно. Два  литра  на  ден  е  ключовото  число. Обратно  по  формулата  това  е  дозата  при  тегло  от  65 - 67 килограма. Водата се пие регулярно всеки ден, а не литър наведнъж! Защото  въпросът  всъщност  е : КАК ДА ПИЕМ ВОДА  и отговора е

1 чаша при ставане, чаша преди всяко ядене  и час след ядене 8  бр и 1 чаша преди лягане= минимум 10  водни  чаши- грамажа над  100 до 200 гр за чаша е  ваша грижа, за спазване ..........................
http://zaw12929.blog.bg/politika/2017/07/05/podrobno-za-vodata-faktor-za-zdrave.1555341
Активен

bojinkata
Неактивен joro80
Newbie
*
Публикации: 3

« Отговор #3 -: (Неделя) 06 Август 2017, 12:55 »

Водата е част от нашето тяло и е свързана с нашите процеси. Водата участва във всичко и всеки, но има едно голямо НО. Водата освен, че е основен източник, пазител на информацията,  тя ни създава проблемите с болестите - затова номера е да изтрием инфото от водата и да си рестартираме физическите тела. Как  става това без пиене на вода в период от 30 дена Smiley
Активен

Портал за безплатни обяви разделен на разнообразни категории.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6896
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #4 -: (Понеделник) 13 Ноември 2017, 15:35 »

Защо трябва да приемаме лекарства цял живот ?
автор: radostinalassa

 Отговорът е мното прост.
Защото те не лекуват, а само потискат симптомите.
Напр. астмата, язвата, артрит, хипертония, диабет, шипове, и т.н.
Но лекарствата дават странични ефекти.
Причината за много болести в медицината е неизвестна.
Кое е естественото лекарство от много заболявания ?
Как ще прозвучи това на медиците, които заработват парите си на  невежеството и сляпата вяра на болните ?
Като отнемане на хляба им. Но кого го интересува това ?
Докторите са длъжни да не вредят на пациентите си.
А как е тогава със страничните ефекти ?
А нещастните бащи, чиито деца са се разболели след ваксини ? Защо държавата винаги има пари за ваксини?
Кои са неверните твърдения днес:
1. Организмът се обезводнява главно заради стареенето ни.
Установено е,че когато не ни достига вода се увеличава производството на хистамин.
Как да се лекуваме - с пиене на вода или с антиалергични препарати, изберете сами.
2.Хистаминът, и регулираните от него регулатори на разпределението на водата, предизвикват болка,контактувайки с чувствителните нерви.
Затова хроничната болка, която не е свързана с инфекция , трябва да преценяваме като сигнал на обезводняване в района на болката.
Опитайте при хронично главоболие, запек, болка в краката,препиване с главоболие  - пийте няколко дни по 2.5 л вода ,преди да пиете антихистамини,антиацидни средства .
Дългото приемане на обезболяващи таблетки заглушава симптомите на хроничното обез-
водняване. Те често довеждат до кръвотечения от храносмилателният тракт, увреждат черния дроб и бъбреците.
Напр.диспепсията , язвата  е признак на обезводняване и трябва да се лекува главно с вода. Това е изпитано при много пациенти на практика.....
Активен

bojinkata
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1578
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #5 -: (Понеделник) 13 Ноември 2017, 16:18 »

 Grin
Цитат
Водата е част от нашето тяло и е свързана с нашите процеси. Водата участва във всичко и всеки, но има едно голямо НО. Водата освен, че е основен източник, пазител на информацията,  тя ни създава проблемите с болестите - затова номера е да изтрием инфото от водата и да си рестартираме физическите тела. Как  става това без пиене на вода в период от 30 дена
Пълни глупости.
Ето част от писанието на гласа,на лични.
Цитат
Та,се отбих малко за тази вечер да сменя „трола“ за да ти кажа,че туй водното дето Го правите веч НЕ Действа и да „та светна“,че Дъртата веч е МНОГО добре и заплаха за нея НЯМА!
Май това им е проблема,и всякакси изопачават истината за водата.
А между другото гласа се оказа стаменов, само че иван.Тоя от извора.Колко е малък света.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1578
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #6 -: (Четвъртък) 16 Ноември 2017, 09:35 »

 Grin
Ха, пак ново пет.
https://spisanie8.bg/%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0/5839-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B5.html
И мнението ми се потвърждава.Бият от всякъде по общуването със водата и налитат като мухи на лайно.
Учените пак си показаха рогата.Трябва да си хептен без акъл да не се сетиш че информационното копие е копие на целия продукт( и тея са учени).И щом в него има химия и тя е в копието.Но целия удар е замислен енергийно затова няма следи в материалното тяло на хайваните.Т.е. лекувайки уж болест,разболяват енергийното тяло на пациента.А те са болни щото не им е събрана имунната система.
Даже имам съмнение че се опитват да заземят тровенето което ни правят през енергийното на енергийното тяло.И сега атакуват и през материалното.
А и защо ми е енергийно копие което сам да вкарам в ен.тяло ,и да се прецакам щото вкарвам чужди енергии в мене си,а да не си общувам със водата и да си фръцкам дупето.Та нали болестите са чужди енергии които ни морят и се проявяват на материялно ниво тяло като различни заболявания? А и материалното тяло успява някакси да се отърве от химията и отровите и сега го прескачат.
Явно имат голям зор и я удрят през просото.Но си е за тяхна сметка.
А и са намесени една фондация и израел.Те пък как милеят за хората и мило и драго дават да ги затрият.

 Cool
П.п.
А и забелязах тия дни че явно пробват новото ноухау,щото ми бутат в устата през енергийното вода.Ма са много далече от истината.
Даже минаха и от тука за да разберат какъв е секрета,така и не го разбраха.И си го начукват голям.даже има промяна в правилата които засягат енергийното където "уж са крале" и са изпокриха кат мишки.И работят само под прикритие/невидими/.Пак се натрупва деяние и стават видими заради деянията си.Тъпанари,които ще си прецакат и тая техника.
« Последна редакция: (Четвъртък) 16 Ноември 2017, 10:06 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 544
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Петък) 17 Ноември 2017, 09:55 »

Ония дето са в Земята едно птиченце ми каза че заради кемтрейлса нещат да се разграждат? Що си траеш?  Люлки едно друго енергийни специалисти вършат ли работа? Надяй са. Май някой веке не е съгледвач, щото си позволява да праща някакви? Поздрави на юрката? малко е див, ма иначе е добряк.
Хубу та гласят за деяния май? Пък за муски дето таковаш, нямам думи...
Глей дан посягаш!
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални