Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ  (Прочетена 17513 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #225 -: (Сряда) 24 Май 2017, 16:03 »

БОМБА в Европейския парламент: РУСИЯ е много ПРИВЛЕКАТЕЛНА за Балканите! Ако не спрем славянските държави, Те първи ще влязат в Евразийския съюз!


Председателят на групата на демократите в Европейския парламент Джани Питела заяви, че ако Евросъюза не вземе превантивни мерки, Балканите ще се окажат много скоро в руската зона на влияние.

И това ще стане, допълни Питела, не толкова заради натиск от Русия, а защото много държави на Балканите отдавна искат да станат членове на Евразийския съюз.

Чиновниците в Евросъюза  усещат, че Балканите и особено славянските държави в този регион все по-настойчиво и категорично искат от своите „политици“,  страните им да напуснат ЕС и да се присъединят към Евразийския съюз.

Само че ЕС – политиците не искат да разберат, и по-точно не искат да признаят,  какви са причините за това императивно желание, което обхваща вече по 85% – 90% от населението на малките балкански държави.

А причината е една единствена и твърде  категорична. Народите разбраха, че Запада иска да унищожи техните цветущи в миналото страни, заедно с хората, които живеят в тях.

А когато искаш да унищожиш някого, той естествено се съпротивлява. Едни стачкуват, като гърците. Други воюват, като сърбите. Трети отново набират сили и гняв за отчаян щурм, като българите.

Но онова, което обединява всички балкански народи, подложени на изтребление от „добричкия“ Запад, е клокочещото недоволство, което с всеки изминал ден става все по-мощно и съвсем скоро няма да има сила, която да го спре.

Не знаем дали някой е казал на Вашингтон и Брюксел, че онова, което искат да направят е  НЕИЗПЪЛНИМО  по принцип.  Просто защото няма как хем да се опитваш да привлечеш и задържиш народите в Евросъюза, хем да се опитваш да ги унищожаваш в рамките на този наднационален Франкенщайн.

И цялата работа е там, че от ЕС-овското чудовище искат да избягат не само балканските народи. От тиранията на „Европа“ искат да се оттърват почти всички държави от европейския континент.

Включително и най-големите страни-основателки на този „съюз“. Свидетели сме, че Великобритания вече избяга. На опашката чакат Германия, Франция, Италия, Испания, Австрия, Чехия, Словакия, Полша и т.н.

С други думи, Русия е привлекателна не само за Балканите. Руската федерация стана привлекателна за народите от цяла Европа и от целия свят.

Но нека оставим света и да се съсредоточим върху славянските народи на Балканите. Ако разгледаме по-задълбочено събитията, ще установим, че освен икономическите и политически причини като мизерията и пълната липса на каквато и да било „демократичност“, хората имат и други, много по-важни причини да искат „развод“ с така наречения Европейски съюз.

Защото ЕС-началниците, освен всичко друго,  се стремят да заличат и  културната, религиозната и етническата идентичност на славянските народи. Още помним наглите опити да се премахне нашето Аз-Буки, кирилицата,  и да бъде заменена с латиница. Само че нашенските соросоиди и техните чужди господари забравят една много важна подробност. Ние, българите, дадохме на целия славянски род писменост, за да се развива и усъвършенства. И тази писменост е Кирилицата.

Вашингтон и Брюксел забравят, че ние българите, заедно с гърците сме в основата на днешната европейска цивилизация. Забравят, че когато германският  император Карл V е говорил на немски само с конете си, то в „дива“ и „балканска“ България вече се създаваха  книжовни школи на старобългарски език, които развиваха науката и изкуствата.

Запада забравя, че България и Русия са братски страни, защото имат еднаква писменост, съвсем близък славянски език, почти еднакви традиции и обичаи, както и еднаква православна религия. Нека си припомним огромната обич и съпричастие с Русия, които избухнаха от самите недра на българското общество, когато през ноември 2013 г. САЩ организираха украинския майдан.

Затова няма и не ще има сила, която да раздели България от нейната посестрима Русия.

Затова чиновниците от Евросъюза могат да ни унищожат, но не могат да ни победят. Не и докато има българи, които  обичат своята родина.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #226 -: (Четвъртък) 25 Май 2017, 19:43 »

Стръв за нови балъци

Автор: 1997

Дума 25. Май 2017 , брой: 100 Валентин Георгиев
Брюксел "изплю камъчето"! Щял да представи следващата седмица "неустоимо предложение", което ще направи примамливо приемането на единната валута за всички страни от съюза, които все още са извън еврозоната. Тази сговорчивост на "началниците" е доста прозаична и твърде коварна. Очевидно маските лека-полека взеха да падат. Та нали уж има фиксирани критерии, при това доста строги? Или има-няма, кой ти гледа вече, след като тръгна разпадът на ЕС? Проблемът сега е да не повлекат крак и други държави след "Брекзит". А това ще е далеч по-трудно, ако са вързани, пардон "приобщени", и с обща валута! Защото и рибарите се стремят да направят стръвта на кукичката по-привлекателна и направо неустоима.
Нима смятат, че потенциалните мераклии ядат доматите с колците? Ако са го направили полезно и изгодно, досега всички да са го приели или да се прескачаха в навалицата. Но явно случаят е съвсем друг. В този му вид ЕС е обречен независимо с или без еврозоната и еврото. И май тия от Вишеградската четворка се оказаха доста по-умни и прозорливи, като си запазиха собствената валута за всеки случай! Сега могат да отстояват собствени позиции пред ЕС и много не им пука, като им скръцнат със зъби. Да не говорим за Великобритания, която каза "чао" на самия ЕС, на Дания, на Швеция... А ние, дето сме се вързали предварително с договора, сега сме като пред гилотина, която чакаме да падне.
Безсрамно е, от една страна, да искаш да заличиш различията между Севера и Юга - поне на думи, а от друга, да обявиш Европа на 2 скорости. Ясно ли е всъщност какво точно иска Брюксел и къде е България в този план, че да могат и българските политици да разберат какво трябва да правят, вместо да чакат нещо да се случи от само себе си. Защото ако нашите политици не взимат решения какво да правят, ще правят каквото някой друг решава. И тогава няма нужда от тях. "Офертата" в модифицирания й вид ще е само стръв за нови балъци! А стръвта, както се знае, е закачена на кукичка.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #227 -: (Понеделник) 29 Май 2017, 11:36 »

Вярно е, че Тодор Живков не беше интелектуалец. Човекът си беше селянин.

автор: koshava…

Спомняте ли си прочутата фраза на Тодор Живков: „Таз година полупроводници – догодина цели!“. Не съм сигурен, че я е казал или просто това е един от многото вицове за него – които самият той, впрочем, слушал с удоволствие. Но е популярна.

 

Тази реплика, за полу- и целите проводници, е привеждана много пъти като доказателство за глупостта на тогавашния ни държавен глава: сиреч, какво можем да очакваме от такъв неграмотник?

Вярно е, че Тодор Живков не беше интелектуалец. Човекът си беше селянин. Това си личеше и беше, кога с по-голямо, кога с по-малко основание, повод за насмешки, подигравки и гаври с тогавашния ни държавен лидер.

А сега нека си представим, че му беше хрумнало друго нещо, много по-оригинално от репликата за целите и половинките проводници.

Например – да забрани детските балончета.

Да, да, същите тези балончета, които са една от любимите играчки на децата – надуват се, докато се спукат или отлетят нанякъде. По-често се пукат. И това също е едно от удоволствията от играта с тях.

Защо да ги забрани ли? Ами, защото може, например, някое дете да се задави със спукано балонче и да умре.

Смешно ли е? Ами, смешно е. Защото ако някой посочи дете, умряло заради глътнато балонче, ще заслужи награда на Световната здравна организация за невероятна медицинска сензация.

Щеше ли Тодор Живков в този случай (е, заедно с останалите от Политбюро на ЦК на БКП, където се вземаха подобни важни решения) заслужено да бъде обект на подигравки?

Охо, и още как – човек лесно може да си развихри фантазията, за да си представи коментарите, гаврите и ехидните подмятания как комунистите се опитват тъпо, глупаво и некадърно да демонстрират фалшива грижа за човека; а пък за кого е истинската грижа, то е ясно, даже и името се знае на човека!

„Свободна Европа“, „Свобода“, „Гласът на Америка“ и други „черни“ радиостанции щяха да си пълнят рубриките години наред с присмехулни легенди за „опасните спукани балончета“ – и щяха да ги сочат като нагледен пример за спукания балон на фалшивата комунистическа идеология.

Или пък друго можеше да хрумне на комунистическия диктатор Тодор Живков – да икономисва енергия. Електричество. Ток. Нищо, че имаме АЕЦ. И за целта да забрани производството на прахосмукачки, по-мощни от, да речем, от 1600 вата. Тогава май не произвеждахме прахосмукачки – но, да речем, че беше забранил вноса им. Не лично той, де – можеше да излезе такава директива пак на Политбюро или на Държавния съвет или на някоя друга комунистическа диктаторска институция. И пак щяха да валят като радиоградушки присмехулни коментари по „черните станции“ (съвсем заслужено, разбира се), и пак щеше да има подигравки за мощната социалистическа енергетика, която не може да издържи натоварването от прахосмукачките на домакините-чистофайнички.

Ами ако Тодор Живков, заедно с цялото Политбюро беше забранил кривите краставици? Тук вече градушките от подигравки щяха да се превърнат в тайфун, който сигурно нямаше да утихне до края на „студената война“. Може да си представим възможните хумористични идеологически предложения кривите краставици да се поправят, примерно, като се изпращат в специално охранявани складове-лагери на *урсове за превъзпитание, за да следват правилната партийна линия, която може да бъде само права и никаква друга.

Ами ако Тодор Живков беше заповядал всички прасета да си имат играчки в кочините, за да бъдат „щастливи“? И кокошките- и те с играчки?

Щяха ли да са справедливи всичките тези насмешки, подигравки и гаври по адрес на Тодор Живков? Очевидно, да. Разбира се – на кой идиот може да му хрумне да забранява на децата да надуват балончета? Или „прекалено мощните“ прахосмукачки над 1600 вата – като че ли до тях е опряло да се икономисва ток? И кокошките и прасетата да бъдат щастливи, като им дадат да ритат топки – и с този идиотизъм да се занимава висшият орган на властта в една държава? Ами кривите краставици?

Идиотизъм ли са подобни „управленски решения“?
Идиотизъм пълен.

Кретенизъм?
Кретенизъм тотален.

Чиновническа дивотия?
Дивотия ненадмината.

Щяха да съсипят бай Тошо от подигравки.
И с основание.

Добре, но нали същите тези неща, и то под формата на „директиви“, ги нареди т. нар. „Европейска комисия“ – върховният орган на властта в Европейския съюз, която управлява същия този съюз.

По същото време, когато Европа се тресе от конфликти и терористи се развъждат – „развъждат“ в буквалния смисъл, раждат се и израстват също в буквалния – съвсем буквалния!, смисъл под самите прозорци на същата тази Европейска комисия, в прочутия терористичен брюкселски квартал „Моленбек“ – в това време въпросната Европейска комисия се занимава да забранява кривите краставици, детските балончета,“мощните“ прахосмукачки, и да се грижи за „щастливите“ кокошки и прасета!

Как да наречем този Европейски съюз, който се управлява от такива „органи“, занимаващи се с подобни идиотизми?

Дали пък да не го наречем идиотска организация?


Ами как иначе, щом го ръководят идиотски органи?

Очевидно една организация, ръководена с идиотски управленски решения, създадени от чиновнически идиоти, „работещи“ в идиотски управленски органи, може да бъде наречена само идиотска – и това е най-точното нейно определение.

През 1988 г. в ЕС влезе в сила прочутата директива за забрана на кривите краставици – Директива на ЕК номер 1677/88.

За изминалите години европейският идиотизъм не намалява. Никак. Той се развива!

През октомври 2011 г. влезе в сила директивата за забрана на детските балончета.

На 1 януари 2012 г. влезе в сила директивата за „щастливите кокошки“.

На 1 януари 2013 влезе в сила директивата за „щастливите прасета“.

На 1 септемвир 2014 г. влезе в сила директивата за „мощните прахосмукачки“.

Но защо никой не нарича чиновниците, управленците от ЕС, които се занимават с подобни идиотизми, идиоти? Защо „свободните и демократични“ медии не се гаврят с тях и не ги подлагат на унищожителен присмех – както щяха да сторят с някогашните комунистически тартори?

Защо Тодор Живков беше осмиван заради няколко думички – при това без да се знае дали наистина ги е казал (но, забележете, и до ден-днешен той не е подиграван или осмиван НИТО ЗА ЕДНО свое управленско решение!) – а демократичните европейски чиновници-идиоти биват отминавани с мълчание?

Защото са на европейско идиотско ниво – което е ро-високо от балканското идиотско ниво? Но нали именно затова трябва да се гаврят с тях?

И какво се оказва в края на краищата: че „дребният балкански хитрец“, „селяндур“, „червен сатрап“ Тодор Живков не е успял да се издигне даже до половината ниво на идиотизъм на европейските чиновнически идиоти?

Нищо чудно, ако той беше начело на Европейския съюз, идиотията на тази организация с всичките й „директиви“ да беше намаляла минимум наполовина.

Уви, като гледаме резултата от нейното съществуване, можем само да си мечтаем: ако Тодор Живков беше…

Любомир Чолаков
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #228 -: (Четвъртък) 15 Юни 2017, 07:26 »

СКАНДАЛНО :
4 бона пенсия и 22000 евро заплата за родните евродепутати
EU kolaj

Миличките, бедни родни евродепутати …Цели 108 години трябва да работи един средностатистически българин, за да достигне стандарта им.
Може пък девизът да е бил – Продай Родината, че да я обикнеш … Европата, де …

Meсечната заплата на едвродепутатите удари тавана с космическите 21 209 евро. Още толкова допълнителни средства избраниците ни взимат чрез фиктивни договори .
Представителите на европарламента си докарват доходи с 878 % по-високи и от обикновените граждани на Европейския съюз.

Стряскащите данни лъснаха в изследване на германския портал за сравняване на цените Preis Verglech. Средната заплата на членовете на Европейския парламент е 17 827 евро, или 214 хил. евро годишен доход.

Към тази сума обаче евродепутатите получават най-различни добавки, например за пътуване и други разходи, а също пари за офиси и персонал, с което месечната им заплата достига 21 209 евро. Евродепутатите печелят почти девет пъти повече от средния европеец и с цели 20 пъти повече от средния български гражданин, се посочва още в публикацията.

Редовите граждани на ЕС трябва да работят средно 55 години, което е далеч повече от трудовия им живот, за да спечелят сумата, която получава един депутат в Европейския парламент за петгодишен мандат – около 1 милион евро. У нас обикновеният гражданин трябва да работи 108 г., за да достигне дохода на един от 18-те български евродепутати, при това само за един мандат, става ясно още от данните на германския портал за сравнение на цените.

Много са народните представители в Европейския парламент, които се подписват на гишето за получаване на дневните пари и си тръгват. Активен борец срещу това е журналистът и евродепутат в продължение на три мандата (1998 г. – 2014 г.) Ханс-Петер Мартин от Германия. Той записа със скрита камера как депутатите се редят на опашка за дневни пари с куфарите си, след което си тръгват. „Евродепутатите практически получават повече пари от канцлера Ангела Меркел, но искат да го скрият този факт от своите избиратели”, обяснявал е неведнъж германският представител.

Ето и какви са останалите признати разходи за всеки евродепутат на месец:

1. Разходи за персонал на един евро депутат: ¼ от тези пари могат да се плащат за различни услуги, използвани от евродепутата. – 21379 евро на месец = 21379 евро на месец

2. Признати офис разходи: 4230 евро на година – 252,5 евро на месец = 21631,5 евро на месец

3. Пътни разходи за всички събития като пленарни сесии, срещи на комисии, срещи на политически групи: самолетни билети, билети за влак, разходи за пътуване с автомобил до 1000 км на събития (по 0,5 евро на километър + такси за магистрали, винетки) – около 4000 евро на месец = 25361 евро на месец

4. Разходи за пътуване извън ЕС – 4264 евро на година 355,33 евро на месец = 25986,83 евро на месец общо

5. Разходите за срещи на ЕП извън сградата на ЕП: всички разходи за хотели и пътни се поемат от европарламента – Huh?? Euro

6. Разходи за пътуване в ЕС: неограничено за пътните разходи, не се поемат разходите за хотел: Huh?? Euro

Евродепутатите имат и осигурена пенсия, след като се пенсионират на 63-годишна възраст. Пенсията се формира от 3,5% от заплатата за всяка пълна година работа като евродепутат – максимум 70% от годишния приход.

Например, ако депутатът не работи нито един ден: 8020 евро – 5 х 3,5 = 17,5 = 1403,5 евро = 2745 лв. на месец заедно с пенсията от НОИ за 5 години работа по 15 дни на месец. Ако само се подписва, че присъства на заседанията, евродепутатът може да получава по 2206 евро на месец пенсия за един мандат, както и пенсията от НОИ. Пенсията се плаща от бюджета на Европейския парламент.

Сред българските евродепутати е разпространена практиката да си присвояват и парите за сътрудници. Така например избраник от ДПС отчитал заплати от 2000 евро за всичките си сътрудници. От тези 2 бона те получавали само по 700 евро.

Евродалавери, а …

Под лупа по avantage.bg
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #229 -: (Събота) 17 Юни 2017, 09:17 »

Борисов и ГЕРБ готвят окончателно ЗАЛИЧАВАНЕ на България! Вижте какво ще НАПРАВЯТ! Истината ще ви разтърси от ГНЯВ!

 
Преди няколко дни директорът на Института за икономика и международни отношения Любомир Кючуков заяви пред форума „Европа отново на път“, че „От политическа гледна точка присъединяването на България към Еврозоната е стратегическо и означава участие в Европейския съюз на бъдещето.“

Всички знаем, че участието в Еврозоната означава ликвидиране на нашата национална парична единица „лев“ и замяната й с чуждата парична единица „евро“.

Налага се да поясним, че наличието на национална валута/лева/, наличието на национална банка, възможността да имаш свой монетен двор и да печаташ свои пари, както и произтичащата от това самостоятелна бюджетна и финансова политика, са в основата на всяка държавност. Страна, която няма своя валута, свой монетен двор и своя бюджетна и финансова политика, не е никаква държава.

Нещо повече. Националната валута дава независимост на държавата. Тя не зависи от другите страни в най-важната област на своята дейност – финансово-бюджетната област. Тоест националната валута е важна част от СУВЕРЕНИТЕТА  на всяка страна.

Ако ликвидираме лева и го заменим с евро, ние се сбогуваме със своята самостоятелна бюджетна политика. Сбогуваме се и с българската държавност.

На практика това означава, че бюджета на България ще се прави в някой брюкселски кабинет. Най-важното нещо в държавата – нашата финансова политика –  ще се определя от така наречената Европейска централна банка. Българска народна банка изчезва. И ако ни кажат увеличавате данъците, защото са най-ниски в Еврозоната, ние трябва да козируваме и да ги увеличим. Ако ни кажат спирате детските надбавки или намалявате заплатите, ще трябва да го направим. Каквото ни кажат, това трябва да изпълним. Защото приемайки еврото, сме се отказали напълно от своя суверенитет.

Ликвидирането на българската държавност след 1300 годишното съществуване на нашата държава е една от най-страшните последици от така наречената Еврозона. Неслучайно Великобритания изобщо не прие еврото и на всичко отгоре избяга през глава от Европейския съюз. От ЕС искат да избягат и много други държави като Франция, Италия, Испания, Португалия, Гърция…А държави като Полша, Чехия и Унгария изобщо не бързат да приемат еврото.

Нас обаче, упорито и целенасочено ни обработват да приемем западната измишльотина, наречена евро. И понеже не могат да кажат нищо положително за  еврото, такива „експерти“ като Любомир Кючуков ни разправят приказки от Хиляда и една нощ, че влизането в Еврозоната било „стратегическо участие“ в „бъдещето“ на Европейския съюз.

Обаче ако приемем еврото, нас ни очаква само бъдещето на страна-васал, която е напълно лишена от своята самостоятелност. Кой печели от това? Ами разбира се, управляващата партия-майка ГЕРБ и премиерът-слънце Борисов. Те и без това винаги се оправдават с чиновниците от Брюксел. А сега ще имат и пълното основание да казват „така ни наредиха от ЕС и ЕЦБ“.

Приемането на еврото има и друга, също толкова страшна последица. Това е ликвидирането на българския народ. Знаем, че 90% от хората трудно свързват двата края. Да не кажем, че изобщо не могат да ги свържат и висят с неплатени данъци. Или си плащат данъците и нямат пари да купят на децата си една вафла.

Сега живеем в мизерия и беднотия. А ако приемем еврото какво ще стане? Ами ще стане следното: цените на стоките няма да  се променят и  един лев ще стане едно евро. А заплатите и пенсиите ще намалеят наполовина. Например ако получавате 600 лв. заплата, тя ще се превърне в 300 евро. Тоест цените на стоките остават същите и ще се повишават всяка година, защото ще се увеличават цените на ток, газ, бензин, отопление и всичко останало. А парите, които ще получаваме ще са два пъти по-малко. Значи увеличението на цените, което ни готвят е поне 200%. Така беше във всички страни, приели еврото. Затова имаше и големи сътресения. Но западните страни криво-ляво издържаха, заради силните си икономики и високите заплати. А ние нямаме икономика и заплатите ни са африкански.

С други думи, ако приемем еврото,  80% от хората ще живеят в още по-непоносима мизерия. Ще се увеличат самоубийствата, психическите болести, клошарите, крадците, бандитите. България ще се превърне в гето на обречени и умиращи хора.

Ето това ни готвят Борисов и гербаджиите!

Но ние българите, сме горд, упорит и непреклонен народ. И няма да ни унищожат. Докато се борим. И докато усещаме до себе си рамото на нашите руски братя. Защото без тях наистина сме загубени!

Автор Иво Македонски
http://nikikm.blog.bg/politika/2017/06/16/borisov-i-gerb-gotviat-okonchatelno-zalichavane-na-bylgariia.1552097
Активен

bojinkata
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #230 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 09:12 »

https://www.vesti.bg/sviat/evropa/van-se-vriaza-v-miusiulmani-v-london-atentat-na-otmyshtenieto-6070477


Ван се е врязал в тълпа мюсулмани в Лондон. Насилието води до насилие.
Активен

Живота е свещен.
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #231 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 09:26 »

Тея там лордове от много време морят целия свят.Ще видят зора когато исляма ги надуши.
Когато буташ чужди къщи и твоята ти пада на главата.
« Последна редакция: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:55 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #232 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 09:34 »

Мхм. Тва тия технолозите са си опекли питката. Целия свят е настръхнал срещу ортаците им.
Само се чудя що развалиха дослука? Undecided
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #233 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 09:59 »

 Grin

Хм.По вероятно е че губят контрола.Вдигането на вибрациите на Земята,вреди на контрола им.И интранета им ще се скапе нацяло.Тогава само личната ни енергия е защитата.А и огледалната аура създава смущения щото отразява сигнала обратно във АЗ излъчватела и забива от претоварване.Минаваме полека полека на минимум енергийни пикове,а за контрола им  им трябва много енергия,която освен че става кът,но и пика и опира във небето което слиза полека към Земята.И о ужас,може и да има гръм от ясно небе върху нечии чутури.
Предстоят грозни времена но после смях на корем.
Така че се ориентирайте да си решавате проблемите със по малки изблици на енергия.Хем е икономично, и хем е безопасно.
Когато кротко поставите проблема си и го изведете правилно то тогава той няма съпротивление и стига където трябва.Пак зависи от енергията ви.Но ако напъвате ,борите се,воювате изкривявате всичко около вас и няма да ви станат нещата.Такава е ситуацията тука.Кротко стават нещата.
 Cool
« Последна редакция: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:08 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #234 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:07 »

Имам чувството, че всичките терористични атаки от 9.11 насам са имитация. Театрална постановка.
Не схващам какво постигат с циркови номера? Или пък само до там е "позволено"? Undecided
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #235 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:11 »

 Grin
Хазарите имат термин -Приятелски огън.Така обозначават необходимите им жертви от държавата приемник за техните ритуали.Първо налазват някоя държава и после приятелски огън.Да и *бат мама**.
Кръвта вече не е това което познават и тея ритуали ще им излизат през носа на място.Още повече че небето ще мине през астрала и ще е пълен панаира.
За мене службите вършат тая работа със атентатите.А всички тайни служби са под контрола на кои?
Тяхния начин да се бъркат във живота на Земята е през енергийното и после със ритуал го заземяват за да им стане каквото и да е.И затова още не са дали фира.Но астрала се чисти и нямат много време,щото там им е базата.Кат няма база  тука са едни нищожества и ще се види.
Енергийната част от живота ни са банките.Кои ги държат.
Сигурността е другия стълб.Кои държат тайните служби.
Правителствата са третия стълб.Кои са съветниците и кои се избират за управление.
Държат на за топките уж.
Но освен България на Земята няма друга държава.Всичко останало е нарушение,което има последици.А за държавите нещата стигат до духа.А там е голям зор и имитации и лъжи не минават.А той слиза на Земята.Няма кой вече да държи небето,за да правят каквото им скимне.
 Cool
« Последна редакция: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:58 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #236 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:19 »

Истинските жертви са службите/служителите им.(нали някой трябва да опере пешкиря). Интересно дали схващат какъв са си го навряли?
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #237 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 10:25 »

 Grin
За да правиш това което правят те, трябва да се познават на макс реда и правилата тука.Което значи че знаят какво ги чака.Само дето не им се ще да си понесат отговорността и са пробват каквото са сетят белким им са размине.Но тука е Земята и няма прошка и давност за деянията ни.Тука нивото е най високото.И нищо друго освен истината.Тялото е от там , и водата е от там.
Мърдане на никъде няма.Фанаха най високото за нейде и са са чудят как да избягат.Щом са го фанали техен си е ,не сме луди да ядем чужд *ур.
Като се има в предвид че бая от елита им даде фира,разбираем е хаоса във който са.А при тяхната ерархия няма взаимозаменяемост.Там са расте всеки със своя номер и не си споделят или учат един на друг щото ще му се случи приятелски огън и ще се гаврят със пострадалия.
При нас е кат ми се припикае,само се обаждам и чистача застава на мойто място и работата пее.
Явно са пропуснали и още един факт че минахме маказа но още сме на една гара.И това което беше заложено напред във бъдещето ни остана на техния коловоз.И няма как да го преместят на нашия.Гърмят си патроните напразно.А и имат още някой друг.И кат ги свършат за тях следва безвремие.
Вай.
 Имат и друг зор.Вече няма последващо деяние за да правят синджир от деяния и да бягат от закона.Сега всяко деяние си е само за себе си и кат му мине времето за изчакване тръгва след деятеля и а го стигне и му се качва на гърба като раничка.На нас са хилеха че сме нефелни.Сега ще ги видим колко са яки.И да избяга от правосъдието на Земята,деянието е енергийно а от енергийното "правосъдие" няма как да избягат.Още повече че деянията вече са на АЗ ниво,тялото вече не изкупува грехове,то и никога не изкупува нищо.Мерака им беше да прехвърлят деянията си на него ма без негово съгласие а със вуду чалъми.Тея номера не вървят.

 Cool
« Последна редакция: (Понеделник) 19 Юни 2017, 11:00 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #238 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 11:01 »

Някъде спомена, че женското е проявител освен материализатор. И ще им се видят истинските  лица.
Това за тук/материалното ли важи, щото напоследък като си вървя по улицата бая уродливи и грозни лица виждам? Undecided
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #239 -: (Понеделник) 19 Юни 2017, 11:07 »

 Grin
Тялото е мъжкото участие от най високото място.Женското участва като вода,и е пак от там.
А жената е от ниво само истината/дух,и всичко което е във нея може да го развие на макс.Ма трябва яко бачкане.
Едно време имаше гърбави,лилипути и още бая такива.По едно време изчезнаха и май станаха вип персони и са пъчат навсякаде и са правят на какви ли не.Но тялото проявява винаги това което е във него като АЗ.Телата се възстановяват към оригинал от бърникането и ще се видят кои са вътре.
Тъй че на чака  и грозната част.Ще е като на детските,крадеца си личи,вещицата си личи и т.н.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални