Страници: [1] 2 3 ... 18   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ  (Прочетена 17389 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Петък) 20 Декември 2013, 21:05 »

 forexninja - Трябва ни ясна доктрина
12.12 12:54
Европейският съюз, НАТО и всякакви ораганизации към които БГ се присъедини в периода на "преход" не допринасят нито за сигурността, нито за цялостта на България да не говорим за просперитет. Нямаме армия, а Турция иска Лудогорието и Тракия. Ежегодните ни вноски в ЕУ са по-големи от парите, които сме взели от еврофондовете. За сметка на това пазарът ни е поробен от западни компании и техните продукти. Българското производство е немислимо. Нашите стоки са нежелани във големите вериги. Все неща, които си ги знаем.

Парите от ЕУ са нашите собствени пари, но "изпрани" през "центрофугата ЕУ" (уж идват от там пък всъщност са нашата годишна вноска за съюза). Управляващите не допускат кой да е до фондовете. На практика излиза, че ако не бяхме държава от ЕУ данъците които плащаме щяха да влизат 100% в държавната хазна, а не както сега да отиват в ЕУ, а от там по-малко от това, което сме внесли да се връща в България и управляващите да го прибират чрез подбрани фирми.

За какво ни е ЕУ тогава? Не ни осигуряват достъп до техните пазари в размерите, които искаме. Квотите ни за износ са силно ограничени. Единственият плЮс е липсата на визи.
Англия, Холандия и разни други "по-отворени" държави постоянно ни използват за плашило
и ни бият стопове за каквото им хареса.

Благодаря Ви Европа!
http://doktora757.blog.bg/politika/2013/12/11/istinskata-syshtnost-na-evrokomisarite-i-falshivata-demokrac.1218055
             Кратко и ясно!!!!
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Понеделник) 23 Декември 2013, 22:57 »

Смених името вместо теб ...... Така е по- вярно от европейски съюз.... Wink
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #2 -: (Неделя) 16 Февруари 2014, 20:35 »

Адмирирам унгарците.....В последно време направо съм възхитен от тях и Орбан....
Ей ги, изхвърлили са знамето на евроГейския съюз от парламента им..... happy clap2


Изхвърлиха знамето на ЕС от унгарския парламент (видео)Докато евроустремените украинци, като мантра постоянно повтарят фразата “Украiна – цe Єvropa” (Украйна – Европа), унгарците, които вече получиха изобилие европейски “ценности”, всячески протестират срещу “потисничеството” на ЕС.

В края на работната седмица знамената на ЕС в знак на протест бяха изхвърлени през прозореца на унгарския парламент. Акцията бе организирана от членовете на партия “Йобик” Тамаш Гауди и Балаш Ленхардт.


Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Събота) 01 Март 2014, 00:02 »


Опасно за нас споразумение между ЕС и САЩ се готви зад гърба ни
28.02.2014, 15:29 (обновена 28.02.2014, 15:44)
Николай Драганов
пленарна зала

© БГНЕС

В полусекретен режим и зад гърба на европейските граждани се подготвя споразумение за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) между Европейския съюз и САЩ, като сериозните анализи на ползите и рисковете се броят на пръсти, сигнализира народният представител от "Коалиция за България" Борис Цветков.

В парламентарен въпрос към вицепремиера по икономическите въпроси Даниела Бобева Цветков се опита да разбере каква е официалната позиция на страната ни, участваме ли в подготовката на споразумението, кой води преговори и с какви организации са се съгласувани нашите становища. Правени ли са разчети как ще отрази то на българската икономика, попита Цветков.

Според "червения" депутат, зад позицията, на когото застава и лявото сдружение "Солидарна България", въпросното споразумение крие огромни рискове за по-малките икономики и ще работи в голяма степен в интерес единствено на големите транснационални компании.

Достъп до пълната документация на споразумението имат основно представители на международните корпорации, като само американските делегации се състоят от над 600 корпоративни адвокати и лобисти на отделни компании, обяви Цветков от парламентарната трибуна. Организират се срещи с подбрани неправителствени организации, но зад закрити врати, не скри той притесненията си.

Големият проблем се крие в това, че се очаква ТПТИ да изземва суверенитет както от националните държави, така и от ЕС, поставяйки се над разпоредбите на национално и европейско ниво, обясни той.

Планирано е създаване на специални трибунали за арбитраж при спорове между инвеститори и държави, които ще се състоят от корпоративни юристи, неподлежащи на граждански контрол, които лесно могат да се превърнат от съдии в защитници на могъщите си клиенти, предупреди Цветков.

Сред целите на ТПТИ е не само отпадането на митата от двете страни на Атлантическия океан, което ще доведе до загуби за националните бюджети и бюджета на Европейския съюз, но и с даването на изключителни привилегии на транснационалните компании.

Тютюневият концерн "Филип Морис" например съди Австралия за закони ограничаващи тютюнопушенето, посочи Цветков и се усъмни, че американските корпорации ще се противопоставят яростно и на още куп нежелани от тях регулации.

С ТПТИ ще се свалят гаранциите за произхода и качеството на храните, ще се заобиколи европейското ембарго върху продукти с недоказана безопасност, включително включващи ГМО, като е вероятно да се преодолее и отхвърлянето на споразумението АКТА.

Ако всичко това успее, то ще се окаже, че демокрацията не само у нас ще става все по-формална и фасадна, каквото и да гласуват избраните от нас европейски народни представители, от тях ще зависи все по-малко, настоя Цветков пред Бобева.

В своя отговор Даниела Бобева обясни, че българската икономика е силно зависима от външната търговия и от гледна точка на България премахването на митата и насърчаването на инвестициите, както и пречките пред търговия би подобрило значително достъпа до пазара на САЩ. Щатите са важен пазар за малките и средни предприятия от ЕС, което сред основните акценти в преговорите, обяви тя.

Между очакваните ползи от споразумението са повишаване качеството на продукцията при уеднаквяване на стандартите, стимулиране на клъстерното сътрудничество, трансфера на иновациите. "Подписването на подобно споразумение би решило значителна част от проблемите, които имаме в търговско-икономическите отношения със САЩ", настоя Бобева.

Тя бе категорична, че споразумението няма как да бъде използвано за връщане на АКТА през задната врата. Премахването на ненужните пречки пък няма да означава премахване на регулациите, касаещи качеството и занижаване на стандартите, обяви вицепремиерът. Бобева все пак обеща, че ще покани Цветков и всички НПО-та на д*бат по темата.

"Казахте ползите, които са предполагаеми, но не успяхте да развиете въпроса за загубите, които са много по-реалистични", отвърна Петков и директно даде за пример подобно споразумение между САЩ и Мексико, при което мексиканският пазар е бил залят от стоките на много по-мощните компании от силната икономика на САЩ, което е довело до огромни загуби за Мексико.

По-късно Цветков обяви пред news.bg, че той и "Солидарна България" няма да отстъпят от своята позиция и че много сериозно се съмнява в ползите от споразумението, което не може да се каже за рисковете.

"Червеният" депутат обясни, че в момента преговорите между САЩ и ЕС по споразумението се спрени заради острата реакция в определени европейски страни, като се очаква да продължат след европейските избори.

Цветков се зарече да покани всички медиите на срещите, инициирани от Бобева, за да се държи в течение обществеността и в максимална степен да се защити българския интерес.


http://kolevm38.blog.bg/politika/2014/02/28/opasno-za-nas-sporazumenie-mejdu-es-i-sasht-se-gotvi-zad-gyr.1243315
Активен

bojinkata
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #4 -: (Събота) 01 Март 2014, 13:26 »

     Друг  начин  за  завладяване  на  територия
http://www.youtube.com/watch?v=ymCmWAz2yIk
      Вчера  четох  какво  пишат  руснаците  за  България  и  равносметката  им  направо  ме  блокира  просто  не  можех  да  кажа  нищо  за  наше  оправдание  ама  нищо!  Да  живее  Европа,  все  пак  Германия  я  завладя  и  сега  ще  работим  за  нея!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #5 -: (Събота) 01 Март 2014, 13:33 »

     Друг  начин  за  завладяване  на  територия
http://www.youtube.com/watch?v=ymCmWAz2yIk


Да де, това е номерът с кредитирането! Като не можеш да връщаш пари - връщаш недвижимост. Такава е била още и идеята с Първата криза в САЩ - началото на ХХ-ти век. Банкерите - евреи скрили парите в касите и на безценица се завзели къщи, земя и фабрики. И от тогава, все така! Схемата е отработена перфектно!
Активен

bojinkata
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #6 -: (Събота) 01 Март 2014, 13:37 »

 Grin
 МИТКО
Цитат
Да  живее  Европа,  все  пак  Германия  я  завладя  и  сега  ще  работим  за  нея!
Таратанци.Аз за евреи,мюслита,данайци и прочие не работя.Който и да ни е завладял ,винаги потъва.Защото не е на нашето енергийно ниво.И зад всички завладяващи ни, са едни и същи,Юдите.Така и не се научиха,ма вече ще се.Сега си докараха крайните времена.
 Cool
П.п. Между другото всяка 'територия' си има собствена честота, и не бива да се мешат.Имунизациите вече не са миродавни,а оттам и последствията.
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Неделя) 02 Март 2014, 12:53 »

Работиш...работиш и още как.....Данъците ти къде мислиш, че отиват.....А вноската към еврогейския съюз от къде мислиш, че я плащаме......А с какви пари се пълни еврогейската централна банка, която спасява банкстерските организации из еврогеята.....Не само ти, а дори и баба Гичка от с.Гинци със 140лв. пенцийка пълни гушите на евреи, мюслита, данайци........

Кой източва еврофондовете? България, разбира се?!


Де факто, загубите от корупцията се равняват на европейския бюджет за една година. Досега Европа отказваше да признае, че е затънала в корупция и че огромна част от всичките €327 млрд., които се отпускат за общо 271 региона в 27 държави-членки попадат в ръцете на организираната престъпност, местната олигархия и политици, обвързани със схеми за източването на фондовете...
 

Европейската комисия публикува първия си доклад относно нарастващата и придобила рекордни нива корупция в Евросъюза

С огромно закъснение ЕК най-накрая състави и публикува доклад относно корупцията, която се шири във всички държави-членки.

Според докладът, корупцита нараства осезаемо и се „шири в целия съюз“. Годишните загуби поради корупцията и източването на европейските фондове струва над €120 млрд. годишно на европейския бюджет. Де факто, загубите от корупцията се равняват на европейския бюджет за една година.

Досега Европа отказваше да признае, че е затънала в корупция и че огромна част от всичките €327 млрд., които се отпускат за общо 271 региона в 27 държави-членки попадат в ръцете на организираната престъпност, местната олигархия и политици, обвързани със схеми за източването на фондовете.

Обичайно държавата, която получава най-малко средства от еврофондовете и която и за новия програмен период отново ще получи най-малко средства се превърна в „носна кърпа“, в която всеки европейски лидер или чиновник от евросъюза се избърсва, когато бъде повдигната темата за рекордните нива на европейската корупция.

Истината е, че България е държавата, която най-малко може да бъде обвинявана. Въпреки, че българските политици и най-вече управляващите смирено приемат всеки размахан пръст и заплаха за спиране на средствата от еврофондовете по конкретна програма. Ии иначе казано – европейските лидери, чиито държави получават стократно повече средства от европейският бюджет отклоняват вниманието от себе си, сочейки превърналата се в „боксова круша“ България.

Математика за първи клас

Простата сметка показва, че България е получила за първите седем години от членството си в Евросъюза цели 24 пъти по-малко средства от изчислените загуби поради корупция в ЕС от € 120 млрд.

Страната ни е получила в пъти по-малко средства от предварително „договорените“ (доста пресилено е да се нарече „договаряне“ чинното изпълнение на всички желания, които ЕС ни постави, за да бъдем приети в 2007г.) – точно  5 050 688 522 лв до края на 2013г. По-трагичното е, че за същия период сме внесли в евробюджета повече, отколкото получихме - 5 227 600 000 лв. Или просто казано: за всяко € 1,3, което държавата ни внася в бюджета на съюза в края на годината получава € 0,70. Очевидно е, че митът за милиардите евра, които ще завалят над България и „светлото европейско бъдеще“ се сгромолясаха доста бързо и на преден фон изтъкна геополитическата действителност – България бе приета в НАТО и ЕС като поредния постсъветски „трофей“, в които Русия вече няма контрол.

След 8-месечно разследване на Бюрото по независима журналистика и авторитетното издание „Financial Times“ адреса на крадците се оказа далеч от Източна Европа

В разследването си Бюрото и изданието Financial Times през 2010г. проследиха как е било разходвано всяко евро и къде е отишло то. Проследено е как общо над 646,000 реципиенти са разходвали получените от еврофондовете средства. През 2010г. все още от Европа отказваха да признаят, че континента и съюза тъне в ширещи се безработица и корупция и дори възпрепядстваше подобни разследвания, отказвайки да предостави информация. От Бюрото заключават, че като цяло във всички държави-членки няма ясна публична отчетност и информация как се разходват парите от фондовете. България е дадена за пример като държава, в която регулярно в интернет сайт се публикува информация, добре забутана сред цялото съдържание на уебстраницата, което е повече от недостатъчно и ненадеждно средство за информиране на българските данъкоплатци как практически се разходват техните пари – защото, както сметнаха и „първолаците“ България внася повече пари, отколкото получава, но пък е принудена да разходва тези пари само по инфраструктурни проекти и подобни, а не по начин, който реално да подобри икономиката и социалните условия на българските граждани.

Бюрото и „Financial Times“ заключават, че примерно една от най-крупните, сраснала се с властта италианска мафиотска организаци – Ндрагента изцяло се е „специализирала“ в източването на еврофондовете, а Италия е страна, която получава много повече от европейския бюджет, отколкото България.

Очевидно е, че по-наложителна нужда от мониторинг има в държавите, които получават най-много пари от европейските фондове и съответно са основните виновници за огромните загуби на европейски бюджет и съответно нашите и на всички европейски данъкоплатци средства, а не само за България и останалите държави-членки в „задния двор“ на евросъюза.
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #8 -: (Неделя) 09 Март 2014, 21:55 »


Тревога! Искат да ни забранят да отглеждаме истински домати като биволското сърце
07/03/2014


Read more: http://snaiper-bg.net/2014/03/trevoga-iskat-da-ni-zabranyat-da-otglezhdame-istinski-domati-kato-bivolsko-sa-rtse/#ixzz2vUtTWPvh

Внимание! Проект за нов европейски регламент застрашава някои от емблематичните български сортове зеленчуци. Ако документът бъде приет без поправки, дребните български зеленчукопроизводители ще бъдат лишени от правото да произвеждат някои от любимите местни сортове чушки и розови домати.

Привърженици на всевъзможни конспиративни теории предупреждават, че в някои страни вече забраняват производството на плодове и зеленчуци за лична консумация. Мотивите за това официално са “загриженост”, но всъщност истинската причина е да не изгубят мастодонтите в бранша и един купувач на пълните им с химия ГМО продукти.

Защото напоследък се надига истинска вълна за връщане назад към естествените продукти, към старите сортове, които не са манипулирани. И не само, защото са по-истински, а защото модерните – почти всички, са еднакъв вкус на пластмаса. Но това очевидно е страшна заплаха за богатствата на мастодонтите.

И ето че в ЕК сме свидетели на пореден неприкрит лобизъм в полза на шепа хора и във вреда на 500 милиона европейци.

Хора, да бъдем бдителни! Български евродепутати, ако проспите и това, както гласувахте услужливо за разрешаването на отглеждане на ГМО култури в ЕС, значи откровено се нареждате в редиците на прислугата на корпорациите без дори да ви трепне окото колко ужасни ще са последиците от това.

Но и ето подробности за задаващата се поредна голяма опасност:

Новата регламентация все още е в процес на обсъждане, но ако българската държава не се намеси пред Брюксел, напълно реална е опасността емблематичен сорт домати като розовия „биволско сърце” да бъде забранен. Същата съдба може да сполети и други местни разновидности на плодове и зеленчуци.

„Когато се приеме този регламент, тези сортове може да отпаднат като употр*ба и да се загуби ценен генетичен материал”, коментира директорът на Института по растителни и генетични ресурси в град Садово доц. Тенчо Чолаков.

„Разбира се, че ще има протести, ако забранят тези бабини сортове. Това е нашата история, няма как някой да ни я забрани”, категоричен бе зеленчукопроизводителят Данаил Стефанов.

Според новия еврорегламент, зеленчукопроизводителите няма да имат право да търгуват и разменят семена и разсад от несертифицираните местни сортове. В момента цената на хибридните чужди семена е непосилна за дребните български производители. Затова те сами си селектират разсада и забраната да го разменят ще ги постави в тежка ситуация.

„Произвеждаме си ние семето, също така е много скъпо да си купим семе! Една семка на пазара струва около 25 стотинки”, възмути се зеленчукопроизводителят Атанас Ненков пред бтв.

„Трябва да знаят хората там, че ние си ги селектираме. Някога тия домати бяха много криви – с дупки, чернотии и ние си ги селектирахме с течение на годините”, допълни колегата му Венцеслав Червенков.

Родните зеленчукопроизводители предпочитат типичните български сортове, защото са с по-добри вкусови качества и потребителите са готови да плащат по-добра цена за тях. От Института по растителни и генетични ресурси призовават министерството на земеделието да се намеси и да защити българските интереси.

Read more: http://snaiper-bg.net/2014/03/trevoga-iskat-da-ni-zabranyat-da-otglezhdame-istinski-domati-kato-bivolsko-sa-rtse/#ixzz2vUtGDthk

http://snaiper-bg.net/2014/03/trevoga-iskat-da-ni-zabranyat-da-otglezhdame-istinski-domati-kato-bivolsko-sa-rtse/
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #9 -: (Вторник) 11 Март 2014, 09:51 »

Типично по еврогейски, еврогеята въвежда трети пол, а ти си тръгнал да се кахъриш за някакви си домати.... Wink....Те нас са на път да забранят, па да не говорим за доматите.....
Вече започват да ни натискат яко и за гей браковете......Божеееее...надявах се да не доживея това извращение, ама май няма да имам това щастие.....Все си мислех, че ще ни се размине, ама уви....и с двата крака сме цамбурнали у еврогейското блато.....След такива отвратни новини, започвам да харесвам джуджан кремълски късий....без майтап.....

Европа въвежда трети пол


Транссексуални и интерсексуални хора ще са с правата на мъжете и жените

Европарламентът въвежда трети пол. Нововъведението се състои от две подкатегории - транссексуални и интерсексуални хора, които ще са с правата на мъжете и жените. Революционната реформа е записана в резолюция, приета на 4 февруари. Тя дава картбланш за изготвяне на "пътна карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията заради сексуалната ориентация и половата идентичност, пише в. "Телеграф". Според резолюцията Еврокомисията трябва да ги включи в термина "пол" и да ги въведе в специална директива, която ще им гарантира равни възможности с мъжете и жените. Синдикатите пък ще са длъжни да ги защитават. Комисията заедно със Световната здравна организация трябва и да премахне хомосексуалността от списъка на психическите разстройства. А в най-скоро време дори ще бъде прекласифицирана като "непатологична". България, както и другите страни, които все още не са приели гей браковете като законни, са "насърчени" да обменят "добри практики с държавите", в които това вече е факт. Директивата дава право на хомосемейства да се движат свободно из всички държави от съюза, както и "правото на събиране на семейство да се прилага по националното законодателство. Ако директивата се приеме в нашето законодателство, това може да позволи на хомодвойки, които са сключили брак в друга държава, да се установят в България, а от това произтичат всички права, които имат семействата на наша територия, включително и правото да осиновяват деца. Резолюцията дава и зелена светлина за отпускане на пари за обучение в "добрите практики" на полицейските сили, следствените служби, съдиите. Преди седмици в нашия парламент беше внесено предложение за въвеждане на еврорезолюцията в Закона за защита на дискриминация, но то бе отхвърлено. Поне 11 депутати от БСП са били мъмрени от лидера си Сергей Станишев, че не подкрепят промяната, която според запознати, отваря врати за гей браковете. "Европарламентът признава наличието на дискриминационни практики с тази резолюция", обясни Моника Писанкънева, която следи правата на хората с различна полова ориентация. На друго мнение е Веселина Савова, която създаде инициативен комитет "За защита правата на християните". Тази резолюция отрича естествения ред на нещата, твърди Савова. Според нея, тя "приравнаява сексуалната ориентация като определящ принцип, каквито са например расата и етносът. Противоестественото поведение се приема като ценност. С приемането на подобни резолюции на практика се предопределя в каква насока да се развива европейското законодателство, а оттам и законодателството на държавите членки," допълни тя. Савова казва, че се въвежда терминът "сексуална ориентация" вместо "Сексуална ориентация съобразно естествената полова принадлежност. И започва законодателната защита на правата на този трети пол." Според нея целта е да се въведе "Сексуално малцинство", "Народ и "общност", след което започват да действат механизмите за защита на човешките права. Очаква се и становище на Светия синод.

Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #10 -: (Неделя) 30 Март 2014, 20:32 »

Ако имаше референдум за излизането на България от ЕС, ти какво би гласувал?
http://anonybulgaria.wordpress.com/2014/03/25/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0/#pd_a_7912104#pd_a_7912104

Към момента, според това проучване, 78%  от българите искат да напуснем ЕС.  То нещо хубаво да сме видяли от този съюз?Huh?
Активен

bojinkata
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #11 -: (Понеделник) 31 Март 2014, 21:51 »

Към момента, според това проучване, 78%  от българите искат да напуснем ЕС.  То нещо хубаво да сме видяли от този съюз?Huh?
Тоза значи,че хората не спят Божи Laugh
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #12 -: (Вторник) 01 Април 2014, 17:22 »

Към момента, според това проучване, 78%  от българите искат да напуснем ЕС.  То нещо хубаво да сме видяли от този съюз?Huh?
Тоза значи,че хората не спят Божи Laugh

Поне тези 3000 души дето са гласували не спят! Това е добре!
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Сряда) 02 Април 2014, 01:20 »

Само за справка.....
Около 2 000 000 000 Евра са ''инвестициите'' от евроГейския съюз за България. И това е под формата на изпратени пари от работещите българи към семействата им. С две думи, българите, които работят на вън са най-голямия инвеститор. И, ако не са те да подкрепят финансово семействата си, самозапалванията у нас ще са в пъти по-голями....абе добре, че сме у еврогеята, та имаме право на достъп до пазарите на труда, че тук ша мрем от глад.....Я си представете, че ако и 2 500 000 българи, които се трудят у еврогеята и са изпратили над 2 000 000 000 Евра на семействата им са тук в тази мизерия кво ша стане..... Huh? Huh? Huh? Shocked Shocked Shocked Shocked.......Смърт тотална и фатална.....За тва да не бързаме с генералните заключения....нека да сме у еврогеята...НО да осребряваме правилно членството си, а не в поза партер..... Wink


п.п Знам, че коментарът ми няма да се хареса на повечето форумници, но ще използвам фразата  ....

Икономиката, глупако !!!!*


Та мисълта ми е, че требе да се мисли и за икономиката дето пълни стомасите ни, па после за другите неща.....


*Мотото, с което Бил Клинтън печели президентските избори на САЩ през 1992 г. Grin
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #14 -: (Сряда) 02 Април 2014, 14:14 »

АРРИ, бе то ние да си кажем какво мислим, пък нека си стоим в Евгея! То от цялата работа се налапаха пак дупетатите- у нас и в евгейския парламент, ма нищо идва видов ден!
Активен

bojinkata
Страници: [1] 2 3 ... 18   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални