Страници: 1 [2] 3 4 ... 84   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украйна  (Прочетена 56398 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #15 -: (Петък) 20 Декември 2013, 13:21 »

Един точен коментар от ФБ:
"Украинците даже не схващат, че не им се предлага пълноправно членство в Европейската Общност, а се касае само за предлагане на търговски договор...който ще им смачка икономиката напълно.

Добре субсидираните с незаконно напечатани пари западни фирми ще залеят украинския пазар с евтина стока, а украинските земеделци ще хапнат дръвцето...ако даже и то не им бъде отмъкнато..."
             
Както стана с нашата икономика!
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #16 -: (Петък) 20 Декември 2013, 21:26 »

Още не са станали евроГейци и вече ги заля *едераЗтията  Grin Grin Grin Аре, да им е честито на бъдещите украинци, евроГейския съюз, дето толкова мечтаят и се борят за него.... Grin

  Гей скандал в партията на Кличко
Един от активистите на Евромайдана заснет в мъжко порно


Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #17 -: (Събота) 21 Декември 2013, 12:25 »

КОЙ И ЗАЩО ПРОТЕСТИРА В УКРАЙНА? Автор: Петър Волгин, Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov
Разделението в Украйна е политическо, икономическо и културно-религиозно, а не интелектуално-естетическо. Източна и Западна Украйна са толкова различни, че даже е чудно как все още съществуват в една държава.

Четейки статиите на някои български десни анализатори по повод случващото се в Украйна, оставам с впечатлението, че те мързеливо преписват собствените си текстове, посветени на летния софийски протест. Тогава десните анализатори ни обясняваха, че викащите „Оставка!“ са умни, красиви, боговдъхновени, вълнуващи се от дълбоки екзистенциални въпроси и изобщо прекрасни във всяко отношение, докато тези, които не викат, са прости, зачукани, грозни, не ги интересуват високите материи, а се вълнуват единствено от дребнавости като сметки за ток, заплати и пенсии.

Днес десните анализатори се опитват да ни пробутат същата тъпа манипулация

само че по отношение на Украйна. Ако направим глупостта да повярваме на анализите им, трябва да приемем, че протестиращите в Киев са рицари на европейската цивилизация и безстрашни борци против тиранията на Москва. А пък останалите са страхливи граждани със съветски манталитет, които никога няма да разберат какъв кеф е да се бориш за тържеството на западните ценности, опитвайки се да преминеш с багер през полицейските редици.

Да, в Украйна действително съществува дълбоко разделение. Само че то не е между „умните и красивите европейци“ и „грозните и тъпите антиевропейци“, както се опитват да ни убедят десните български анализатори. Разделението в Украйна е политическо, икономическо и културно-религиозно, а не интелектуално-естетическо. Източна и Западна Украйна, които географски са разделени от р. Днепър, са толкова различни, че даже е чудно как все още съществуват в една държава.

Най-напред трябва да се знае, че Западна Украйна никога не е била част от Русия за разлика от Източна Украйна, която Богдан Хмелницки присъединява към руската държава още през 1654 г. с договора от Переяслав. Руските войски стъпват в Западна Украйна едва по време на Първата световна война и съвсем не оставят добри спомени с действията си, включващи депортации, масови арести, концлагери, изселване на свещеници. Не след дълго Западна Украйна насилствено е включена в рамките на Съветския съюз, което никак не допринася за засилване на добрите чувства на тамошното население към руснаците.

Мнозинството от жителите на Източна Украйна, обратно, винаги са се чувствали свързани с Русия. Това е и индустриалният център на страната, където са концентрирани основните предприятия от въгледобивната и военната промишленост, корабостроителството, черната металургия, нефтопреработката. Този факт е поредният повод за задълбочаване на разделението, изразяващо се в често срещаните твърдения, че „Изтокът продължава да храни Запада“. Естествено, жителите на Западна Украйна не остават по-назад в претенциите. Те твърдят, че за Изтока е характерна носталгията по соца, че там престъпността е по-голяма, а СПИН-ът е по-разпространен. Писателят Василий Шкляр дори заяви, че Донбас и Крим трябва да бъдат отрязани като гангренясал крайник.
Колегата му Юрий Андрухович смята, че жителите на тези райони по принцип си ги тегли към соца и затова е по-добре те да бъдат махнати от същинската Украйна. Става дума за онази същинска Украйна, която се отличава преди всичко със силните си антируски чувства. В продължение на векове жителите на тези земи са възприемали „московците“ като основни свои врагове. Да вземем например историята на класическия западноукраински град Лвов. Основан през XIII век, той е бил включван в рамките на Полша и Реч Посполита (1349-1772), на Австро-Унгария (1772-1914), за съвсем кратко на Русия (1914-1919), отново на Полша (1919-1939) и едва след Втората световна война става част от Съветския съюз.

В Западна Украйна просто няма как да обичат руснаците и ще използват всеки повод, за да протестират срещу всяка власт в Киев, която им се стори твърде податлива на влияния от Кремъл. В Западна Украйна се отнасят с дълбоко подозрение към всичко, свързано с Москва, и с открита неприязън към проруски настроените си съграждани от източните части на страната. Западните украинци наричат източните „москали“, а на днешните митинги един от най-често скандираните лозунги е „Кто не скачет, тот москаль!“. Националистите призовават жителите на източната част на Украйна да бъдат изселени в Русия и особено не обичат украинците с еврейски произход.

Антисемитизмът е твърде болезнена за Украйна тема. Еврейски общности съществуват по тези места още от времето на Киевска Рус. Именно на територията на днешна Украйна евреите развиват някои от най-значимите си религиозни и културни движения, като например хасидизма. Непосредствено преди Втората световна война евреите съставляват около една трета от украинското градско население. По време на хитлеристката окупация са избити близо един милион украински евреи. Емблематични в това отношение са кланетата в Одеса, Бабий Яр, Лвов. Убийствата са извършвани основно от германските айнзацгрупи, но в подготовката и извършването на украинския холокост активно участие вземат и полицейските части, съставени от местни граждани.

Украинският антисемитизъм
има многовековна история

и затова не бива да бъдат подминавани с лека ръка опитите за съживяването му. На днешните протести в Киев едни от най-екстремистки настроените участници са членовете на опозиционното Всеукраинско обединение „Свобода“. Това е партията с големите сини знамена с нарисуваната върху тях длан с трите пръста. Това е партията, която редица западни анализатори наричат ултранационалистическа, ксенофобска и антисемитска. И имат всички основания да я наричат така. През 2004 г. лидерът на „Свобода“ Олег Тягнибок отдава почит на всички онези украинци, „които се бореха с москалите, с немците, с чифутите и с всички останали нечестивци, които искаха да ни отнемат държавата“. По-нататък Тягнибок заклеймява „москалско-чифутската мафия, която управлява страната“. Срещу лидера на „Свобода“, който и днес е един от най-активните митингуващи, е повдигнато обвинение за разгаряне на междунационална вражда. След Оранжевата революция обаче обвинението е снето.
В актива на „Свобода“ има и други ярки антисемитски прояви.

През 2011 г. партията прави опит да провали ежегодното поклонение на евреи от цял свят в град Уман, Черкаска област. Всяка година там пристигат ортодоксални евреи, които се покланят на гроба на един от най-известните хасиди - раби Нахман. Активистите на „Свобода“ обвиняват дошлите на поклонението евреи, че с нетрадиционния си външен вид обиждат дълбоките християнски чувства на местното население. Ето защо не е никак учудващо, че в списъка на десетте най-върли антисемити, съставен от американския Център за защита на правата на човека „Симон Визентал“ през миналата година, Олег Тягнибок е поставен на почетното пето място.

Няма да намерите тези факти в никой от анализите на българските десни анализатори, посветени на събитията в Украйна. Тези факти се премълчават, защото не се вписват в толкова любимата на десните черно-бяла картинка

в която едни ангелоподобни същества се бият със силите на тъмнината. Така де, не е много прилично да признаеш, че някои от най-активните „борци за демокрация и европеизация“ всъщност са крайни националисти и яростни антисемити. Някак си много лесно се забравя, че ако постоянно крещиш „Долу Путин!“, „Оставка!“ и „Червени боклуци!“, няма да се превърнеш в демократ. Ще се превърнеш в същия авторитарен персонаж като тези, против които твърдиш, че се бориш. Този принцип важи с пълна сила както за Украйна, така и за България.
Преса

Автор: Петър Волгин 11.12.2013
Петър Волгин е журналист и писател. Работи в програма "Хоризонт" на Българското национално радио, където води предаванията "12 плюс 3" и "Деконструкция".

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/12/15/koi-i-zashto-protestira-v-ukraina-avtor-petyr-volgin-avtor-k.1219482
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #18 -: (Събота) 21 Декември 2013, 22:26 »

Относно Украйна си мисля хипотетично, ама само хипотетично де....Ако, на чело на Украйна, само хипотетично де, стои истински държавник, а не парцалеса като настоящия президент. Та държавника, може умишлено да я цепне на две и да направи нещо като съревнование м/у ръшша и евроГейския съюз. Да ги тури всеки да налива яки кинти в своята си половина и след година-две, Украйна ще е най-богатата разцепена държава у целия свят....Еврогейците ще се опитват да да се изкарат по-богати от ръшша, а ръшша от своя страна да не остане по-назад и тя ще налива яки пари у своята си част......Леле мамооооо....тва ще е държава рай......Бедна ни е фантазията какво чудо ще е....Ама уви.....хем ще я цепнат, хем ще са бедни и двете и части....Просто нито на едните, нито на другите им пука за Украйна....Факт....Ще я хвърлят на псетата да я оглозгат до костното и мозъче, както направиха с нас.... Cry.....
Поне такава е целта за сега де....може да има вече и друг план....нямам достъп до секретния канал.....За тва и имам лошото усещане, че каквото и да са намислили, със сигурност ще е зле за украинците.....Просто няма вариант, нещата там да се оправят за напред....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #19 -: (Неделя) 22 Декември 2013, 21:25 »

За сега Янукович изнуди Путин и намали с 30% газта, което никак не е малко. Отцепи и едни 15 милиарда пак от Путин. На първо четене е добре за  Украйна.Но Кремъл се цели в Крим и може да си го вземе. Не се знае какво са си говорили двамата и какво е заложено! Undecided
Активен

bojinkata
Неактивен teo333
Jr. Member
**
Публикации: 79

« Отговор #20 -: (Събота) 28 Декември 2013, 17:57 »

СКАНДАЛНА ИЗПОВЕД НА СТУДЕНТКА ОТ ЕВРОМАЙДАН

Всичко това не мога вече да го премълчавам – с какво се занимаваха младите момчета там, вероятно също студенти, които бяха заставени да бъдат на Евромайдана. Нееднократно бях свидетел на пиянски истории, целият Евромайдан прилича на нарко- бардак, в палатките хората си позволяват не само да пият, но и да употребяват наркотици. На Евромайдана раздават безплатни презервативи, развратът е на всеки ъгъл. .............
цялата статия....
http://worldtodaybg.com/2013/12/25/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B5%D0%B2%D1%80/
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #21 -: (Сряда) 01 Януари 2014, 22:30 »

 Кой организира Евромайдан? Листовките раздавани в Украйна са еднакви с египетските!? http://www.zarubezhom.com/
Автор: grigorsimov
Листовките раздавани и издигани в Украйна са напълно еднакви, по текст, оформление и хартия, с листовките раздавани в Египет на Анти-Мурзавистите!
Pamphlets in Ukraine handed out during protests and pamphlets that were handed out in Egypt
Надписът гласи: Нужна екипировка и инструменти
www.reddit.com/r/conspiracy/comments/1sqc3i/pamphlets_in_ukraine_ha..

Следват извадки от: http://www.zarubezhom.com/:
Писмо от киевлянин до д-р Столешников:
"Добър ден, Докторе!  На 11.12.2013 бях в Киев, около станция Арсеналная на метрото. След затварянето на централните станции, всички майдановци, основно се концентрират около Арсенална, и вече от там тръгват към центъра на всичките събития, на Евромайдан. За 3-те часа които прекарах там, не чух нито един майдановец да коментира сегашната ситуация, нито перспективите от един или друг избор за Украйна, а всички, без изключение, обсъждаха. кой, колко пари е получил на Евромайдана, и кой, колко трябва да задели за храна (в рамките на групата. Споровете бяха изключително около парите, получени за стоенето им на Евромайдан.)

Също, както 1917 г. в Петербург такива разговори са водели дезертьорите и разпасаните матроси, убиващи своите офицери, когато Бронщайн (Троцки) раздавал пари, дадени му от Яков Шиф
http://zarubezhom.com/Images6/Ukr1917.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Jacob_Schiff.
Интересен е гербът на защитниците на Украйна - Лъвът на Йерусалим със златни корони

http://ic.pics.livejournal.com/uglich_jj/22518204/289207/289207_original.jpg

http://ic.pics.livejournal.com/uglich_jj/22518204/289207/289207_original.jpg

И гербът на Йерусалим  у бендеровците:
http://en.wikipedia.org
/wiki/File:Emblem_of_Jerusalem.svg -

А това е един от лидерите на организацията УНО
http://g.io.ua/img_aa/large/2693/40/26934021.jpg - Фамилията и носът говорят достатъчно.
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/12/29/koi-organizira-evromaidan-listovkite-razdavani-v-ukraina-sa-.1223430
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #22 -: (Четвъртък) 02 Януари 2014, 14:16 »

Ерик Кантона призоваваше франсетата за масово теглене на парите си от банките, но се оказа, че неговите фенове, по-скоро дължат пари на банките, от колкото да се вложители ..... С две думи, елита крепи банкстерите, а бедните отново да го дух*т... Wink.....


   Евормайдан подготвя грандиозна банкова криза

  Участниците в украинския Евромайдан,  успоредно с всеобщите  стачни действия, подготвят едновременно теглене на пари от банковите сметки.

“ Успоредно с подготовката на украинската стачка,  се организира кампания за едновременното теглене от страна на  гражданите на парите им от банковите сметки. Какво бихте предложили? “ – пише координаторът на гражданското движение „Спільна справа“ Александър Данилюк на страницата си във Фейсбук.

Той не уточнява колко хора възнамеряват да вземат участие в акцията и кои банки ще бъдат засегнати.

Както е добре известно едновременното теглене на пари от сметките може да доведе до недостиг на парични средства и  банкова криза.

Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #23 -: (Четвъртък) 02 Януари 2014, 20:28 »

 Сергей Глазев откровенно за Украйна в интервю  за Business FM
..................
Ключови фигури в украинското правителство са били запознати под секрет със съглашението за влизане в ЕС. След прочитането и вникването в детайлите от страна на на промишлеността е имало паническа реакция - необходими били  150 млрд евро инвестиции, за модернизация на украинската икономика, само да се изпълнят техническите регламенти на ЕС. Това разбира се не им попречило като развалена плоча да говорят за евроинтеграция.
..................
http://anna-news.info/node/13190

Янукович тогава поиска от ЕС 160 млрд евро, които естествено няма кой да му ги даде. Обещаха му 4, при условие, че те се върнат като покриване на предишен заем. Тоест - нищо.
           АРРИ, тези дето са на Майдана едва ли знаят какво значи да имаш влог в банка. А и да имат, като ги изтеглят, какво, ще ги крият под дюшеците, за да има какво да тарашат квартирчиците!
Активен

bojinkata
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #24 -: (Четвъртък) 16 Януари 2014, 13:45 »

http://nstarikov.ru/blog/35386
Интересен сайт за анализи на Николай Стариков. Не само за Украйна, има интересни разсъждения.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #25 -: (Вторник) 21 Януари 2014, 12:45 »

  Камера, показваща площада в реално време, но не винаги, за съжаление.
http://www.ustream.tv/channel/euromajdan
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #26 -: (Сряда) 22 Януари 2014, 17:16 »


Никакви разговори  за разцепване  на Украйна!
Лавров:
Опозицията в Киев  се стимулира от чужбина

Никакви разговори за разцепване на Украйна!
Сергей Лавров. Снимка: Reuters
Външният министър на Русия Сергей Лавров категорично отказа да води
разговор за възможно разцепване на Украйна,
предаде ИТАР-ТАСС.
„Силно не искам да подкрепям провокативни разговори за разцепване
на Украйна.
Ние правим всичко да помогнем да не се допусне това, да помогнем
за стабилизиране на ситуацията“, подчерта Лавров. Той допълни, че за Русия
Украйна е съсед, партньор, приятел и брат.
Лавров е убеден, че вътрешните проблеми на всяка държава, включително
и Украйна, трябва да се решават чрез диалог в полето на правото,
без намеса отвън.
„Не знам кой и защо ни се обижда на нас в ЕС във връзка със събитията
в Украйна, но ние бихме предпочели нашите колеги да не се държат
толкова безцеремонно“, посочи Лавров.

Той нарече „просто неприлични“ посещенията на политици от ЕС на Майдана
в Киев и участието им в антиправителствените демонстрации.
Точно това според Лавров подгрява ситуацията
„Погромите,нападенията над милицията,палежите,коктейлите Молотов,взривните устройства –това е зловещо,това е абсолютно нарушение на всички европейски норми на поведение“,подчерта Лавров.

Той допълни, че действията на някои от лидерите на опозицията
само подчертават,
че ситуацията излиза извън контрол.
Руският външен министър посочи,    че на Москва й е известно,че активизирането на дейността на опозицията в Киев                       в немалка степен се стимулира от чужбина.

„Но се получава така, че тези стимулатори дори не отчитат интересите на самата опозиция, опитват се да провокират насилие“,смята той. 

Той припомни, че когато             подобно нещо се случва в страни от ЕС,никой не поставя под съмнение необходимостта от твърди мерки за пресичане на насилието и безредиците.
Като пример той посочи евроскептиците в Гърция,
противниците на Латвия в еврозоната.
„И какво сега,
да се излиза на улицата
и да се иска отмяна на еврото, да се палят автомобили, да се завземат правителствени сгради?“, запита министърът.
Той припомни, че лидерите на други страни искаха от президента на Украйна
„да се вслуша в гласа на народа“,
а ако не го направи,
предричаха хаос в страната.

„Това какво е –
пророчества и предвидливост?
Не знам,                   но вероятно някой е заинтересован от този хаос.
Ние не сме!“, подчерта Лавров.

Той за пореден път изтъкна, че Русия и Украйна ги свързват много неща.
„Ние желаем Украйна да бъде стабилна“,заяви руският министър.
Лавров посочи, че Москва е готова заедно с ЕС да обсъжда пътя за решаване на украинската криза.
„Готови сме да обсъждаме с ЕС пътя за решаване на украинската криза.
„Готови сме да обсъждаме с ЕС мерките,
които ще позволят да бъде прекратена политиката на задълбочаване
на разделителните линии,
да бъде прекратена политиката на отношение към Украйна, към други страни от „Европейското партньорство“,       по принципа „или с нас, или против нас“,заяви Лавров. Според него именно тази линия прокарват някои европейски партньори.

................................................
http://nomer1edno.blog.bg/regionalni/2014/01/22/koi-vsyshtnost-lamtiat-za-ukraina.1230621
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #27 -: (Сряда) 22 Януари 2014, 20:55 »

Едно мислят, друго говорят...а трето вършат....Не им се доверявай....Украйне ще си я делнат, и окото им няма да мигне...
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #28 -: (Четвъртък) 23 Януари 2014, 22:27 »

Айдееееее......по разцепването на Украйна, вкараха и старата марионетка горби.....
С две думи, моли Русия и САЩ да се приберат който каквото иска, и всичко това ни се представя под благородния предтекст, да няма кръвопролития...... Wink.....И защо ще вкарва обама мама в играта.....нали Украйна иска уж да влиза у ЕС, а не у съединения американски съюз......Охххххх, толкова са жалки и прозрачни.....че нямам думи.... Lips Sealed

А края на сърцераздирателния вопъл на марионетката, направо ме покърти и разплака .....
Боже, та той бил истински миротворец и пацифист.....За да не се лее кръв(която умишлено предизвикаха) е готов да рзцепи Украйна на две, и хиените да я ръфат до колал.....Нас ни изръфаха, но поне не ни цепнаха...За сега.....Горбачов призова Путин и Обама да се намесят в Украйна


По-рано днес бе разпространено отворено писмо на Михаил Горбачов до президентите Владимир Путин и Барак Обама с призив да започнат преговори по украинската криза. То е по повод подобен призив от ръководители на руското Движение "За правата на човека" държавните глави на Русия и САЩ да помогнат за незабавно прекратяване на насилието и предотвратяване на масово кръвопролитие.

В текста се казва още:

"Напълно и изцяло подкрепям този призив. Уверен съм във вашите сили да постигнете тази цел. Противоборстващите страни са длъжни да седнат на масата на преговорите.

Сега се чуват взаимни обвинения, виновни за изострянето на ситуацията в Украйна се търсят в Русия, на Запад, в украинските структури на властта и в редиците на украинската опозиция. Това само усложнява обстановката. Сега не е време да се занимаваме с разследване. Главното е да се спре опасната ескалация.

Не може да не се види, че ходът на събитията в Киев заплашва не само самата Украйна и нейните съседи, но и Европа и целия свят.

Аз, както и мнозина в Русия, приемат много присърце всичко, случващо се в Украйна. Просто не мога да си представя, че там ще се стигне до разкол на нацията, до разкол на обществото. Това безпокойство е понятно. Русия и Украйна векове наред са били много близки. Става дума не само за исторически връзки. Има тесни родствени връзки между хората.

Няма нужда да търся примери на друго място. В семейството ми майка ми беше украинка, а баща ми - руснак. Покойната ми съпруга Раиса Максимовна беше украинка. Такива примери има хиляди. Може направо да се говори за кръвна връзка на нашите хора, народи и страни.

Не бива да се допуска украинци да воюват с украинци. Това е страшен абсурд. Но обстановката видимо е приела такъв характер, че без помощ, без съдействие от авторитетни представители на нашите две страни, това може да доведе до катастрофа.

Владимир Владимирович, господин Обама, моля ви да намерите възможности и да направите решителна крачка, за да помогнете на Украйна да се върне по пътя на мирното развитие.

Много се надявам на вас."
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #29 -: (Събота) 25 Януари 2014, 00:39 »

http://espreso.tv/
   ТВ предаваща на живо от площада Майдан.
Активен

bojinkata
Страници: 1 [2] 3 4 ... 84   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални