Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Придобиване на способности и умения след инцидент, злополука  (Прочетена 3906 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #15 -: (Петък) 06 Декември 2013, 14:02 »

Брей латински, къде си брисала с тоя латински?
А относно руския, съм го научавал за няколко седмици свободно да говоря. Като се прибрах в България, не можех да говоря български. После пак се повтаря същата работа - отивайки в Русия за няколко седмици научавам руския, прибирайки се обратно след половин/една година съм забравил българския. Това става дума когато съм бил под 10г.
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #16 -: (Петък) 06 Декември 2013, 14:14 »

П.П. Някъде бях чела за жена, която след катастрофа започва да вижда като рентген вътрешните органи на хората...
Ако го намериш източника го пусни в темата. Това според мен си е етерно виждане с физическите очи. Както кирлиановата фотография показва етера на всяко живо нещо, дори и на камъка, така и човек има способност да вижда етера със самите си очи. hi
Активен
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #17 -: (Неделя) 08 Декември 2013, 01:13 »

Ами самата Николета Йорданова от Червен бряг разказваше как са се засилили ясновидските й способности, след инцидента, когато собствения й баща я удря със щанга "Кози крак" по главата. Но каква цена е готов да плати човек за да стане по-съвършен и дали е вярна поговорката "Всяко зло за добро", но в случая кое е доброто и кое лошото, ние не можем да преценим, точно защото сме все още несъвършени и страхливи, но както Кубрат Томов разказа за някои племена в които избирали определен човек за жрец и го удряли с копието през фонтанелата, това добро ли е или лошо, както в темата за мотивите на извънземните фракции, кои са добри и кои са лоши, ние не можем да проумеем, щото сме подвластни инстинкта си за самосъхранение, който не можем да контролираме, но след като те са овладяли и промяната на собственото си ДНК, сигурно са овладяли и страха и за тях това е като детска игра.
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #18 -: (Сряда) 25 Февруари 2015, 20:15 »

Сираче се върна от смъртта след 8 минути и предсказа бъдещето! / И България е в  него/

Автор: kokomoko  
Невероятно чудо се случи в бразилския град Манаус! Сираче, блъснато от кола по улиците на опасния град изпадна в клинична смърт за 8 минути и двадесет и три секунди и се събуди, разказа шокиращи неща!

9-годишното сираче Матиас от бедния източен район на големия бразилски град е било ударено от кола на 14 февруари, според бразилския ежедневник Естадо де Минас.

Удивителната история е представена на българските читатели първо от Bradva.BG.

Шофьорът се е смилил над детето /което е доста голяма рядкост в престъпния град/ и го е закарал до спешното отделение, където лекарите установили, че Матиас има тежка мозъчна травма, счупена ръка, две пукнати ребра и сериозни охлузвания по тялото. Най-притеснително било мозъчното сътресение, което се оказало фатално точно преди да започне операцията за намаляването на налягането в черепа.

Момчето било обявено за мъртво в 21:24 местно време.  Лекарите покрили тялото и били абсолютно шокирани, когато точно след 8 минути и 23 секунди момчето започнало да се тресе под покривалото.

След това се случило чудото! Матиас буквално възкръснал плачейки! Лекарите стабилизирали състоянието и детето „прескочило трапа“. След ден, когато излязъл от упойката, Матиас шокирал неговия лекар, като разказал какво видял докато бил в клинична смърт!

Отбелязано е от д-р Густаво Кайо, който е записал разговора на смартфона си, че момчето е говорело на изключително изискан бразилски, присъщ за учен възрастен мъж. Подобен изказ от 9 годишно дете, още повече имайки в предвид, че става въпрос за неграмотно сираче от улиците на града е крайно нетипичен!

ЕТО РАЗКАЗА НА МАТИАС:

Пронизваща бяла светлина заблестя в очите ми! Но чувството не беше на топлина, енергията беше смразяваща, пронизваше всяка молекула на моята същност!

След това от бялата студена светлина започнаха да се образуват „гледки“ пред очите ми! Чувството, което изпитах трудно може да се опише, но бих го нарекъл с думата „истинско“, можех да усетя помириша въздуха на местата, които се разкриваха пред очите ми! Усещах и чувствах всичко, което се появеше пред мен с хармонията на сетивата си!

Видях неща, които са страшни и ужасяващи, и вярвам от дълбините на душата си, че това послание ми беше поверено, за да го предам на света! ИМА И СВЕТЛА НАДЕЖДА!

- Видях велико зло от изток. Хора с черни маски и черни души, които използват името на своя бог да извършват най-свирепитежестокости, на които човек е способен.

Те пускат отровата в „кръвоносна система от информация“ и всяват страх и ужас!*  
__________________________________________

*Става ясно, че пророчеството на Матиас визира злото на Ислямска Държава, и техните брутални екзекуции, които се промотират чрез интернет - кръвоносната система от информация! Според топ експерти ИД са майстори на онлайн пропагандата и използват социалните мрежи, в които хлапетата се таг-ват в мола, за да насаждат страх на запад като показват ужасяващите екзекуции!__________________________________________

Алчността, концентрирана в „богатите“ страни няма граници, и тя ще доведе до колапса на сегашната система. Тази алчност  вече е настроила великаните на света толкова силно един срещу друг, че те не обръщат внимание на истинския коварен враг, който дебне и може да ги повали!  /

__________________________________________

Дали пророчеството на Матиас не визираконфликта в Украйна и изострянето на отношенията между Русия и Западния свят, в момент,когато джихадистите дебнат!

__________________________________________

Човешката алчност директно заплашва съществуването на хората! Светът е пренаселен, а малка група от хора гълта гигантските ресурси на човечеството!Желанието за власт и богатство, комбинирано с отрицанието на ближния или на по-бедния прави живота на масите все по-тежък!

Те нямат друг избор, освен да ядат вредна храна, да са зависими от неприродни лекарства, които променят мозъците им и ги карат да стават роби на черната енергия на парите. Този порочен кръг няма да продължи още дълго!

Даже и великите кукловоди ще са безсилни пред хаоса, който са създали, и точно за това „безсмъртният“ им строй ще се срине. Усетих много смърт, страдание и болка, след като осъзнавах, че съм попаднал в АДА, всичко се промени мигновено! Усетих как ледената светлина, която ме обграждаше от стана топла и приемствена. Почувствах, топлота, любов и надежда във всяко кътче от съзнанието си!

Видях как в различни точки на света, светли умове блестят и как мрака на робството е пронизан от светлината на разума и колективнотоим познание. Видях как тези светли умове управляват света така, че  да има достатъчно за нуждаещите се! Слънцето ще  дава живот, водата ще дава енергия, а природата ще дава храна!

__________________________________________

Може би Матиас визира иновативния начин за добиване на енергия, наречен Студен синтез, чрез който една чаша вода може да захрани с ток цял град за ден! Има  технологии, които увеличават реколтата посредством слънчева енергия, с които проблемът с глада по света може да бъде решен!

И тук наистина става интересно!

Пред очите ми се отвори новия енергиен център на света, който ще разпръскваблагоденствие и щастие, не чрез потисничество и експлоатация, а чрез генерирането на идеи и знание, които ще насочват прогреса на човечеството в правилната насока! Този енергиен център ще се образува между връх Кекеш /който се намира в Унгария/ и сливането на Средиземно и Черно море /Босфора/!

Коментар на Bradva:BG: Ако тълкуваме пророчеството на Матиас, виждаме как той визира район, в който България попада директно, както и други източно европейски съседки. Според пророчеството, този район на Европа ще е място, където ще се генерират идеи, където ще се развиват новите технологии, които ще позволят на хората да ползват свободна енергия, да се хранят със здравословна храна и да са здрави, без да са зависими от фармацевтичната индустрия! Потенциала на прогрес чрез стимулирането на инвестиции във високите технологии е осъзнат и възприет от вече доста източноевропейски държави, които се превръщат в световни IT центрове. Добавената стойност на високите технологии носи богатство и „цивилизация“ на една т.нар. територия. В България потенциала огромен, децата са ни умни!  Бизнеса има нужда от правилните инвестиционни стимули и образовани кадри, за да превърне страната ни в „Силиконова долина“ на Европа от, където да бълват идеи, прогрес и благоденствие! А не да си изсичаме горите и да режем соц-предприятията за скрап за жълти стотинки!

Пророчеството на Матиас завършва със следните шокиращи за много управници думи:

Светлите умове, които ще поведат човечеството към благоденствие ще са жени!  
След като изрича тези думи с бавен, ясен и монотонен глас, момчето си затваря очите! Д-р Кайо свидетелства, как момчето не е мигнало нито веднъж, докато е изрекло пророчеството!

Раните на детето се възстановяват и се очаква да се възстанови напълно. Случаят му е поет от социалните служби в града и най-вероятно момчето ще бъде настанено в сиропиталище. От този момент Матиас не е промълвил и дума. Единственото свидетелство за неговото пророчество е записът на I-Phone-а на доктора, който го е предоставил на журналистка от бразилския вестник.

http://bradva.bg/bg/article/article-36602#.VO4FdXysXrR
http://kokomoko.blog.bg/sport/2015/02/25/sirache-se-vyrna-ot-smyrtta-sled-8-minuti-i-predskaza-bydesh.1341433
Активен

bojinkata
Неактивен tetragrammaton
Newbie
*
Публикации: 11
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Петък) 27 Февруари 2015, 00:49 »

Здравейте на всички,

специално се регистрирах тук заради тази тема. До сега само ви четях, но сега реших да се включа.
По темата: Първо на първо реших да се включа, защото импулсивно ми стана много смешно как всичко ставало било с много труд и бла бла бла, а тук се говори за внезапна поява на умения развити за секунди или минути. Предполагам сте гледали видеа с Дейвид Айк и други подобни които развиват теорията за Сатурн, неговите пръстени (от там имаше връзка и с Лорд ъф дъ Рингс) и Луната. Та Този Сатурн както си излъчва матрицата, нашите антени са настроени на тази честота за да създават Матрицата и в тази Матрица ти си бояджия и боядисваш прекрасно, но с друго не можеш да си изкарваш прехраната и имаш определени интереси, а пък аз съм автомонтьор и разбирам много от коли. И това е до живот. Ти обичаш коприва, аз пък я мразя и това е Smiley В един хубав ден си падаш на антената и изкривяваш сигнала и примерно почваш да говори на 8 езика перфектно и/или почваш да свириш на каквото ти падне като виртуоз.
Другото за което ми стана много смешно е че всички велики били постигнали всичко с МНОГО ТРУД. Е да ама ДРУГ път. Много от така наречените велики умове са получавали информация от някъде. Алберт Айнщайн се затварял в кабинета си с часове и изпадал в нещо като сън и от там му идва тази теория за относителнотта и и други велики работи, някакъв Индийски велик математик е споделял, че всички формули ги получавал като информация докато спял. И т.н. и т.н. Всеки велик откривател на нещо има история я със сън, я с медитация по време на който/която получава информацията наготово.

Лично аз си спомням за два удара сериозни по задната част на главата. Единия беше по фонтанелата докато бягах с колело "Зайка" от баткото на едно момче на което направих нещо не помня какво и той ме настигна и ми стовари юмрук върху фонтанелата в резултат на което все едно ми спря тока за секунда може би, но не съм паднал от колелото. Това се случва 1988-1989 година. Една от двете.
Вторият случай беше брутален. Бях на гости в София квартал Борово с баба ми на роднини. Бил съм малък може би 1986 или 87 най-много (аз съм 82-ра). Излизаме до детската площадка и тогава беше модерно да се люлеем на люлките прави и наобратно обърнати. Как съм пуснал люлката не помня, но падам по гръб и си удрям главата. Това го помня, но изпадам в безсъзнание и се събуждам горе в апартамента на едно легло имаше извикан лекар разбира се. В интерес на истината, никакви специални заложби не съм развил от тия преживявания (явно не съм си треснал правилно антената Smiley )
Активен
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #20 -: (Петък) 27 Февруари 2015, 08:25 »

В един хубав ден си падаш на антената и изкривяваш сигнала и примерно почваш да говори на 8 езика перфектно и/или почваш да свириш на каквото ти падне като виртуоз.
Здравей, tetragrammaton , добре дошъл тук.

МНОГО ми хареса как си го казал това за антената.... Grin

Изказвала съм сходно мнение по повод астралните проекции, ясновидството и др.подобни явления. Моят аргумент беше, че при абсолютно всички /100 от 100/, първият път проявлението на тези умения е било СПОНТАННО.
Чак после са се вглеждали в него, доразвивали са го, доизучавали са го и т.н. Но първия път винаги е СПОНТАННО. т.е. БЕЗ ДА ИСКАШ И БЕЗ ДА ПОДОЗИРАШ.../това отрича идеята, че тия неща се случват целенасочено и волево с ТРУД/.

Има нещо друго, обаче. От инкарнация в инкарнация се пренася опит. И количествените натрупвания водят до качествени изменения....в някакъв момент. НЕсъзнателно.
Отделно от това - нещата МНОГО зависят от инкарнационния план на душата и от избора на физическо тяло. Защото "специалните умения" МНОГО зависят от физическите характеристики на мозъка /за справка - Вещичка/...И тук спора кое е първото - кокошката или яйцето може да се вихри с дни...
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен Вещичка
Hero Member
*****
Публикации: 820
Пол: Жена
Виждам те!

« Отговор #21 -: (Петък) 27 Февруари 2015, 11:42 »

Хахааа, то ако ставаше от удар по глава до сега трябваше да бъда полиглот, да владея телекинеза, телепатия и още сто такива дивотии...  Grin

Последния зверски удар беше преди 10-12 години на ски. Хуквам по неизчистена писта, ските ми заорават в преспите и аз се пльосвам по гръб в някакъв сняг, под който имало голям камък. Тресвам си главата и губя съзнание за две-три минути. После станах, отръсках се и продължих да си карам ските  Grin. Отделно от това имам над 15 белега само по главата си от какво ли не... А бе "кротичко" дете си бях хич да не е...  


За такива неща труд няма. Ако го имаш като даденост то можеш с труд да го доразвиеш само, но ако го нямаш, то като тибетските монаси цял живот може да си кюташ в манастира и да чакаш да ти се спусне свише...

Активен

Неактивен tetragrammaton
Newbie
*
Публикации: 11
Пол: Мъж

« Отговор #22 -: (Петък) 27 Февруари 2015, 17:32 »

Първо Благодаря за приветствието mira  Smiley

Идея си нямам какво може да съм правил при предни инкарнации, но специално аз имам голям проблем с демоните и по специално някакъв който си ме е харесал и ми съспива живота от едно време, но до преди година съм споделял какво ми е с роднини, но не съм предполагал къде е проблема. Четох си ексорсизъм много пъти и малко се пооправиха нещата, но напоследък пак стана лошо интересно. Та в този ред на мисли след този кратък трагичен увод намесвам и ангелските и демонските сили които "дават" и вземат таланти и възможности в живота. Сега не се знае този математик Индийския ангели ли са му предавали информацията или някакви други и други като него на които е подавана информация чрез съня, но определено тези същества влияят на нашия живот без повечето от хората да го осъзнават. Този образ Динамо илюзионист или магьосник, както Ви е удобно да го наричате който стана популярен преди време и май още е + много като него има теория според която демони му помагат за тези нереални изпълнения, макар, че повечето хора вярват че това е просто добре направена сценка и илюзия (илюзия е точната дума тук, защото не е ли всичко което виждаме, докосваме и чувстваме в този живот една илюзия? ). Много актьори и артисти като цяло, музикални изпълнители, фокусници и прочее твърдят, че са обладавани докато са на сцена и това не са те или че получават информация от някъде. Най-силно впечатление ми направи Майкъл Джексън в едно интервю в което казва така: "Ако сега седна на пианото и искам да напиша най-яката песен, то няма как да стане това. Всичко идва отгоре като информация.".

В заключение искам да кажа, че без никакви пактове и тем подобни, много пъти в живота си било то за решения или изучаване, разб иране на нещо (език, занаят) получаваме помощ от някъде и усвояваме нещата по-лесно и без усилия.
Аз лично съм добър с езиците по принцип и говоря 6-7 езика (някой по-добре от други, но на всички мога да се оправя), но живях 4 месеца с Испанци и след някаква настройка на езика вече ги разбирах в голям процент от това което казват и там е работата, че някои от думите които нямат сходни на Английски, (за да каже човек, че от там съм се досетил) аз все едно получавах информация какво значи. Питам това ли значи и те да  Grin и те така, за 4 месеца тест Кеймбридж по Испански и се оказа имам Ниво А2 почти B1 (знаете езиковата рамка и се досещате, че това не е никак зле Smiley
« Последна редакция: (Петък) 27 Февруари 2015, 18:06 от tetragrammaton » Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални