Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разпродажбата на БЪЛГАРИЯ  (Прочетена 3834 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #15 -: (Четвъртък) 12 Декември 2013, 14:43 »

И прави впечатление, че нашето външно близо три дни мълча като риба, и се обадиха едва когато гърчулята се начумериха.....Номерът на ердогЪн щеше да мине, ако не бяха гърчулята........От това иде на ум, че Гърция няма да се съгласи тяхната Тракия да отиде под турска юрисдикция, както предлагат нашите еврогейски депутати....НОООООО....изобщо не съм сигурен за нашата Тракия.....пишете я оттекла към турция.....Поне това се чете м/у редовете.....Мълчат три дни, ако мине номера, а след това се обаждат уж като глуха защита на Гърция.....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #16 -: (Петък) 13 Декември 2013, 18:24 »

КОЙ ХОДИ ДА СЕ ЦЕЛУВА С ЕРДОГАН, НЕ БЕШЕ ЛИ ТОВА САМИЯТ БОЙКО БОРИСОВ?!
Публикувано на 13.12.2013 

Борисов направи една долна инсинуация, твърдейки че ДПС отваря място на нови политически проекти. Благодаря на г-н Местан, че се разграничи от това твърдение. Само че нашето място беше отворено от недоволствата и февруарските протести. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков при откриване на офиса на движението в Бургас. Според него не отговарят на истината твърденията, че се търси дискредитация на „Атака“. Проблемът по думите му е, че не беше чут призивът на движението да се премахнат партийните субсидии. Точно заради това стана възможно Бойко Борисов да отиде в Израел, а Волен Сидеров – в Куба.

 „Ние поискахме държавният глава да върне Закона за бюджета точно заради партийните субсидии“, обясни Бареков и допълни, че вместо това президентът е тръгнал да защитава корпоративните интереси на хора като Цветелина Бориславова и върнал текстовете за ВЕИ.

За господин Местан обаче имам една лоша новина, каза лидерът на „България без цензура“. Ние не сме в дясно, а при хората и в центъра. А след като сме там, с това свършва тяхната роля на балансьор. Николай Бареков каза, че има достатъчно подкрепа, която се доказва от социологическите проучвания и че в следващия парламент ролята на балансьор, ще бъде отнета от ДПС.

По отношение на разграничаването на ГЕРБ от думите на турския президент Ердоган, че Тракия е тяхна територия, Бареков зададе въпроса кой ходи да се целува с Ердоган и не беше ли това самият Борисов. Лидерът на „България без цензура“ допълни, че други агенти на Ердоган са Реформаторския блок – на тях социолозите им дават около 2% подкрепа заради Кунева и още толкова заради Костов, а още 1% се държи от Касим Дал. Така излиза, че точно той е човекът, който държи коза дали реформаторите ще успеят в следващия парламент или не. А както е известно Дал е един от агентите на Ердоган. Така излиза, че националните предатели са Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Меглена Кунева и Касим Дал.

„Виждате какво дясно имаме – което се финансира от Турция“, заключи Бареков.

Afera.bg
 

http://afera.bg/reporter/53515.html
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #17 -: (Сряда) 25 Декември 2013, 03:06 »

Нема да се плашите.....Дори България да изчезне от Балканския полуостров, на друго място, или места, ще има държави с това име....Ние като сме недостойни да си я запазим държавата, ще се кефим на чужди Българии.....

Втора република в Русия поиска преименуването си на България
“Чувашите” поискаха републиката им да се преименува на Волжка България и чувашите официално да бъдат преименувани на БългариТова е третата република в пределите на Руската федерация, която иска подобно нещо.

Чувашите определят себе си като потомци на древните Българи и като част от една от Българските държави, имала статут на империя.

Република Чувашия е част Руската федерация и граничи с друга държава, в която също жителите искат да бъдат официално признати за Българи.

Чувашия е част от древната империя, съществувала под иметоВелика България, която днес познаваме като Волжко-Камска България или Волжка България.

Република Татарстан също е част от тази бивша империя. Тамошните Българи, които са били подложени на изтребление и разселване са били насилствено преименувани на “татари”.

През XX век републиката е просъществувала за две години под името Булгарлък.

Подобна съдба има и друга руска република – Кабардино-Балкария (Стара Велика България), къдетоБалкарците се водят отделно от Българите и нямат право да се самоопределят като такива.

Въпреки, че Кабардино-Балкария е наследница на Българо-Онгурската империя (Онгурия), откъдето идва и името на Унгария, както се твърди в официалната унгарска история и както е написано в официалнитеунгарски учебници, в медиите рядко се говори за нея.

Дори без да се броят татари, чуваши и кабардинци, при последното преброяване на гражданите в Руската федерация, се оказва, че Българите там са повече отколкото в днешната Република България.

Тези факти, които бяха потъпквани по времето на руското влияние след 44-та година и на други такива влияния след 90-те години на “прехода”, тепърва излизат на яве.

Вече никой не може да скрие или изопачи историческата истина, запазена през поколенията.

По въпросите за Българските републики в Русия излязоха много книги, а интернет позволи на много Българи да направят връзка с организации и хора от тези републики, които се борят за Българската сиидентичност и съхранение, въпреки негативното отношение на руските власти.

В недоумения, обаче, остават Българите в Русия, които не виждат от никое правителство на Българиясъдействие. Не само това, но често важни събития, които се случват в тези републики, биват “случайно” пропуснати от не само от външното ни министерство, но и от редица медии.

Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #18 -: (Сряда) 25 Декември 2013, 14:40 »

Дай Боже, повече Българии! Лошо няма! Обаче тези наши управници, дет се плашат от сянката си, трябва да ги сменяме! hi
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Сряда) 25 Декември 2013, 15:59 »

Дай Боже, повече Българии! Лошо няма! Обаче тези наши управници, дет се плашат от сянката си, трябва да ги сменяме! hi


Съгласен на 100% с теб. Лошото е, че няма нито един читав зад когото да застанем....А още по-лошото е, че нямаме армия и генерали.... Wink.....Това да разсипят армията беше една от първите задачи на оправящите ни, та да може на воля да си краднат и безчинстват....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #20 -: (Неделя) 05 Януари 2014, 22:17 »

Чужденци изкупуват ударно Странджа
Турци, сирийци, ливанци и катарци само за една година са придобили 11 хиляди декара
Публикувано: 5 дек. 2013
 
Малко Търново, България
Странджанското село Кости също обезлюдява в последните години
Чуждестранни организации, фирми, фондации и религиозни общности изкупуват земята на Странджа планина в последната година.Според експерти от агенции за имоти, за последните три години в района са инвестирани над 60 милиона евро, а само за последната година сделките са за над 11 хиляди декара, пише „168 часа”.

Цените са атрактивни за хора с пари ,защото декар земеделска земя излиза около 300 евро, а същата площ от гората върви по 500-600 евро. Една нормална двуетажна къща пък може да се купи за 15 хиляди евро.

Новите собственици са пъстра смес от националности, главно от Близкия Изток и Азия, които обаче разполагат със солидни финансови ресурси. Сред тях са турци, сирийци, ливанци и катарци. Според български брокери, парите за сделките със земя идват основно от ислямски фондове.

Тяхната стратегия е да се комасират парцелите и да се усвояват пари по европейските програми за развитие на селските райони. След като бежанската вълна ни заля, започна да се коментира и варианта част от тях да бъдат настанени в такива места.

Преди около месец в района на селата Визица и Заберново е сключена сделка с парцел от 300 декара от Бенедектинския орден, който има пръснати по света 344 манастира. Засега не е ясно какви са намеренията на ордена, но няма да е изненада, ако на това място се появи още един манастир на бенедиктинците.

Малтийският орден също е станал собственик на земя в района на село Голямо Буково. Имоти търсели и от сектата „Свидетели на Йехова”.

Това струпване на етноси и религии е било предсказано още през пети век преди Христа, твърдят местни хора. Тогава оракул е предсказал, че планината ще стане център на различни религии.

Странджа планина е с отлична локация. Тя е близо до Черно море, лесно проходима е климатът е подходящ за хората и за отглеждане на големи стада овце. В същото време българското население драстично намалява.

Ако през 1989 година по селата е имало около 100 000 души , сега тяхната бройка не е повече от 6 – 7 хиляди. Затова земята ще продължи да бъде изкупувана от чужденци, прогнозират местни хора. /БЛИЦ
http://kolevm38.blog.bg/politika/2014/01/05/chujdenci-izkupuvat-udarno-strandja.1225509
Активен

bojinkata
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #21 -: (Вторник) 07 Януари 2014, 12:22 »

http://auction-house.ru/lot/14216
Разпродажбата на БГ е в пълна сила. Продават резиденцията на царя в Карлово, царя май е обеднял нещо, щом е опрял до резиденцията. Същата агенция продава и много други големи обекти в България. Може да ги разгледате. Страшна работа.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #22 -: (Вторник) 07 Януари 2014, 18:39 »

 Grin
 hacko
Има едно Българско поверие,шти го шушна.Който продаде, или предаде, и педя българска Земя ,заминава в небитието.
Ако искаш да ти го преведа,Земята е, за да се храним,а не да вадим печалби от нея.А другото идва, с грижите ни за нея.
Надявам се да си ме разбрал.А за другите ,жална им майка.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #23 -: (Четвъртък) 09 Януари 2014, 11:55 »

Строят еврейски aнклав край Пловдив върху 500 дка. Земята е на Язов ООД, еврейско мекере.
 На клипа ББорисоф се прегръща и целува с Ердоган. Голяма любоффф.
http://legna.blog.bg/novini/2014/01/07/stroiat-evreiski-anklav.1226164
Активен

bojinkata
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #24 -: (Четвъртък) 09 Януари 2014, 12:20 »

Строят еврейски aнклав край Пловдив върху 500 дка. Земята е на Язов ООД, еврейско мекере.
То това е отдавна - във всички по-големи областни градове ще се опитат да построят такива комплекси и не е свързано пряко с евреите. Сега тия комплекси се афишират като осигуряване на спокоен живот - в смисъл на улицата е опасно да си пускаш детето да играе, има наркомани, скинари, психично болни хора-убийци и т.н. ...незнаеш какво може да се случи и така като си купиш дом в затворен комплекс си осигуряваш едно спокойно бъдеще на семейството  ...един вид всеки се опитва да се погриже за семейството си и така малко или много тия всичките комплекси ще се построят и хората ще ги приемат като необходими. Една част от хората живеещи вътре ще са добронамерени - просто като имат възможност, защо да не се възползват и да живеят на по-сигурно. Другата по-голямата част която ще се настани вътре е ясно какви ще бъдат - ционистчета, лихварчета, *ъзаро-мазаро-зидари , масончета, илюминатчета и т.н. hi
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #25 -: (Четвъртък) 09 Януари 2014, 20:47 »

Доколкото разбрах от поста  - става въпрос само за избрани люде от юдепрозизход! Това със затворените градове го има отдавна и не само у нас. В града на Язов, бог да го прости, няма място за гои!!!!
Активен

bojinkata
Неактивен teo333
Jr. Member
**
Публикации: 79

« Отговор #26 -: (Петък) 10 Януари 2014, 18:18 »

Вашингтон иска да разположи екстремисти до българската граница

САЩ се готви да разсели 3,000 бойци от премахната (целенасочено) през 2012г. от списъкът с терористични организации  Mojahedin-e-Khalq (MEK) в Европа. Голяма част от тях може да бъдат изпратени в Крайова, Румъния до българската граница.
въпреки усилията на хора като Хилъри Клинтън да извадят МЕК от списъка с терористични организации то тя още се счита за терористична от Ирак и Иран. В „лобирането“ за МЕК се включиха освен известни политици и бивши директори на ЦРУ и ФБР.Дестабилизацията и ислямизацията на Балканския полуостров е целенасочена и съвместна политика на Анкара и Вашингтон отдавна, а вторите определят Турция като „Бъдещ стълб на Балканите“.

http://alterinformation.wordpress.com/2014/01/10/984194105015016/
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #27 -: (Вторник) 28 Януари 2014, 19:40 »

Мораториумът върху земята - незаконен, реши КС
Решението на парламента е противоконституционно
http://www.dnes.bg/temida/2014/01/28/moratoriumyt-vyrhu-zemiata-nezakonen-reshi-ks.214024


Ха, честито! Поредната предателска  стъпка на този КС!
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #28 -: (Вторник) 28 Януари 2014, 19:51 »

По конституция, конституционните съдии се избират от парламентарно представените  партии.....А всички знаем, че тези у насралмента са назначени НЕ от нас, а от задкулисните играчи. От там е ясно, че и конституционните съдии са парцалени кукли на конци в ръцете на  насралментаджиите......Е, ти кво очакваше.....? Да отсъдят в полза на нацията и държавата ли....И друго....Винаги има вратичка по която да се позоват и да спрат продажбата на земя....Ама ВИНАГИ...!!! Стига да имат желание де....Ама те нямат....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #29 -: (Петък) 31 Януари 2014, 23:19 »

УНГАРИЯ ОТХВЪРЛИ КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО. НАШ РЕД Е!
Автор: rrosso Категория:
Защо Виктор Орбан може да забрани продажбата на земя на чужденци, а ние – не?

            Много често сме принудени да слушаме излиянията на безброй разбирачи, умници, анализатори и прочее доброжелатели от разни тинк-танкове, тръстове и центрове за еди-какво си как предложенията на националистите, законопроектите им, проектите им за решения и въобще целият План „Сидеров“ били неосъществими, били хвърляне на прах в очите на избирателите, евтин пиар и див популизъм без капка основание.  Обвиняват ни, че сме казвали това, което народът искал да чуе, ерго сме популисти. Всичко това щеше да звучи наистина прелестно и много правдоподобно от устите на въпросните „експерти на прехода” – журналисти, социолози и политолози, ако ги нямаше редицата примери от европейски контекст, които да опровергаят „неосъществимостта“ на програмата ни за национално възстановяване. Най-пресният пример: на 28 януари Конституционният съд единодушно обяви за „противоконституционен“ удължения по предложение на АТАКА мораториум върху продажба на земя на чужденци. Не можело, казват. Противоречало на членството ни в Европейския съюз, на „евроатлантическите ценности“ и т.н. Оказва се обаче, че май не е съвсем така, щом в Унгария – страна-членка на ЕС, сходна с нас по площ, население и историческа обремененост, се подготвя нов закон, който тотално да забрани на чужди граждани да купуват земеделска земя. Напук на чичковците от Брюксел. Значи в Унгария можело, а в България – не? Дали пък не е защото премиерът там не се казва нито Борисов, нито Орешарски? Казва се Виктор Орбан, и макар партията му ФИДЕС да е член на ЕНП, правителството му се самоопределя като гражданско, национално и християнско. През 2010 г. с подкрепата на 53 на сто от избирателите то пое кормилото в Будапеща след 8-годишния либерален разгул на „социалистите“ във властта, които доведоха страната до ръба на пропастта с рецесия от -6,4 %, огромен бюджетен дефицит и прехвърлящ 80-те % публичен дълг, заради което последните бяха постигнали договорка с МВФ и ЕС за отпускането на 25 млрд. $ кредит в замяна на строга и рестриктивна фискална политика. С други думи, Гърция 2.0. Да, ама не. Оказа се, че опитният Виктор Орбан (вече управлявал веднъж през 1998-2002) не е особено пламенен привърженик на яростно налаганата от инквизиторите в Брюксел и Берлин неолиберална догма за „свободния пазар“, постигнат през оттегляне на държавата от икономиката, свиване на държавния сектор под 20 % от БВП, деиндустриализация, колонизиране от чужди „инвеститори“, затягане на коланите и прочее. По тази спирала на смъртта ние вече сме се спускали. Вместо това, след като тримата предходни премиери бяха изправени пред съд, новото унгарското ръководство пое по добре отъпкания път, извел Щатите от Голямата депресия, и очертан от икономиста Джон Мейнард Кейнс. Път, който преминава през намеса на държавата в икономическите отношения, одържавяване, индустриализация и развързване на кесията, за да се стимулира растежът.  Неокейнсиански подход, който е залегнал и във финансово-икономическата платформа на АТАКА. За да налее пари в бюджета, Виктор Орбан национализира активи на частните пенсионни фондове (приватизирани от „социалистите“) в размер на 13 млрд. долара. Въведе специален данък върху огромните печалби на банките и големите корпорации. С думите „Колонизацията свърши!“ принуди частните ЕРП-та на два пъти през 2013 г. да намалят цените за електроенергия с общо 20 % – като прелюдия към пълната ренационализация на електроразпределението. Мярка, заради която у нас падат правителства, само и само да бъде избегната. Преговорите за обратно изкупуване от държавата вече текат за няколко големи енергийни компании. И докато в България АЕЦ „Белене” е замразен, приоритет за Орбан е изграждането с руска технология на 2 нови енергоблока в унгарската АЕЦ „Пакш” с цел делът на мирния атом да достигне до 70 % от произвежданата електроенергия, а страната да се превърне в регионална енергийна сила.

За разлика от България, Унгария не се бои да развива отношения с Русия, Китай и въобще със света отвъд ЕС, само защото някой чичко зад бюрце в Брюксел или Вашингтон можел да се разсърди. Верен на своите принципи, Орбан възстанови контрола и върху унгарската централна банка, където оряза нереално раздутите заплати – мярка, разчетена от международните финансови институции като „недопустима намеса“ в независимостта на банката! Самозвани кредитни агенцийки от типа на Fitch и Standard&Poor’s пък взеха да се надпреварват в понижаването на рейтинга на Унгария. Вместо да се стресне от воя на световното банкерство обаче, правителството в Будапеща отиде още по-далеч, като в средата на 2013 г. изплати предсрочно дължимия кредит към МВФ и елегантно призова директорката на Фонда Кристин Лагард да закрие мисията си в страната, защото тя е вече безпредметна. В резултат Унгария излезе от дълбоката криза с растеж на икономиката, намаляващ публичен дълг, рекордно ниски нива на инфлация от 1-2 % и бюджетен дефицит от само 3 пункта.

„Унгарското чудо” напук на Брюксел, борбата за силна държава и за икономическа независимост се превърнаха в заплаха за неолибералния модел и реакциите не закъсняха. Евросъюзът опита да наложи санкции, като в началото на 2012 г. замрази 495 млн. евро, защото Унгария уж била в свръхдефицит, възлизащ на… 3 %, т.е. в рамките на Маастрихските критерии, за разлика от една Гърция напр. Опозицията, отговорна за колонизацията на Унгария, опита да дестабилизира страната с някакви протести, но се провали жалко, след като над 200 хиляди унгарци демонстрираха в подкрепа на Орбан и срещу диктата на ЕС. Стигна се до парадокс фондацията на немските социалдемократи „Фридрих Еберт”, т.е. на европейската „левица”, бащински да съветва унгарските „социалисти” да съсредоточат критиките си срещу национализациите на Орбан, против държавната намеса в свободния пазар и скъсването с МВФ! Чудовищен абсурд, който за пореден път доказва несъстоятелността на политическото противопоставяне по оста „ляво-дясно”.  Защото атаките срещу Орбан не са понеже той е „десен”, също както атаките срещу Чавес не бяха, понеже лидерът на Венецуела беше „ляв”. Германските социалдемократи неслучайно са се събрали с Меркел в широка коалиция, която пък е проекция на доброто сътрудничество между ЕНП и ПЕС на европейско ниво. В днешните условия няма и не може да има леви и десни. Има глобалисти и антиглобалисти. Има гигантски сблъсък между националните демокрации, държавите и легитимните и избрани от хората правителства, парламенти и партии от едната страна, и могъщия транснационален капитал с неговите корпорации, банки и неправителствени „граждански” организации от друга. Сблъсък, очертан още през 1972 г. в речта на чилийския президент Салвадор Алиенде пред ООН.

По вече стародавна традиция най-настървени срещу национално отговорните и социално ориентирани държавници са медиите, като в унгарския случай особено злостни са немските. Заглавия като „Унгария – една затъваща страна” („Дойче Веле”), „Унгария рискува да стигне до фалит” („Цайт”) и „Хиляди бранят демокрацията от Виктор Орбан”заляха медийното пространство, но и това не спря кръстоносния поход на „европейския Чавес”. Последва нов медиен закон, насочен срещу пропагандата на безнравствен живот и предвиждащ солени глоби и санкции за лъжите и клеветите, тиражирани от продажни журналисти. Още по-голяма истерия настана около новата унгарска конституция, влязла в сила през 2012 г. след ратификация от парламента, в който Орбан има мнозинство от 2/3. Либералните кръгове нямаше как да преглътнат фразата в преамбюла „Боже, благослови унгарците”, както и текстовете, криминализиращи абортите и утвърждаващи брака като съюз между мъж и жена. Увенчани от девиза „Soli Deo Gloria” (Само на Бог слава) на правителството на протестанта-калвинист Орбан, тези виждания се оказаха в тежък разрез с транслибералните „евроатлантически ценности”, базиращи се на мултикултурализма и политическата коректност, чиято крайна цел е едно извратено неомарксистко общество, в което привилегирован да бъде не пролетариатът и угнетеното мнозинство,  а всевъзможните сексуални, етнически и религиозни малцинства. И въпреки многостранния натиск, Унгария на Орбан устоя като по чудо. Народът, въстанал пръв срещу съветската империя през 1956 г., заяви чрез своя премиер: „Не искаме да живеем в Европейска империя, която си има свой център в Брюксел и в която казват на нас в периферията какво трябва да правим”. През 2013 г. евроинституциите, обявени от Виктор Орбан за недемократични и нелегитимни, в крайна сметка се примириха и размразиха 2 млрд. евросредства за страната. През април тази година управляващата партия ФИДЕС се готви за пореден изборен триумф и пълно мнозинство, както и за третото поред намаление с 10 % на цената на електроенергията, в резултат на което Унгария ще се превърне в европейската държава с най-евтин ток и най-високи данъци за банките.

А извличаме ли си поука ние от всичко това? С решението си за мораториума (анти)българският Конституционен съд за пореден път се доказа като закостеняла и неефективна институция, която, благодарение на огромните си правомощия, можеше и трябваше отдавна да е пресякла редица наистина противоконституционни закони и решения в ущърб на българския народ.

 Като обществена реакция освен гнева обаче долавям и един отчетлив фатализъм и униние как България „загивала”. Усеща се една безнадеждност. Огромна грешка, защото нито Куба преди Кастро, нито Венецуела преди Чавес или Унгария преди Орбан са били в по-цветущо положение от нашето. Даже напротив. Колониалният модел няма да е вечен и нито КС, нито някоя друга олигархична структура може да попречи на социалните и на националните процеси, които са неизбежни. Както казва Алиенде в последната си реч, „историята е наша и народите пишат историята”. Ето защо атаката продължава. Убеден съм, че е все по-близо часът на нашата победа, когато ще пренесем Будапеща в София!

Георги Сенгалевич

 

http://sengalevich.wordpress.com/2014/01/30/%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82%D1%85%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%82/

http://rrosso.blog.bg/politika/2014/01/31/ungariia-othvyrli-kolonialnoto-robstvo-nash-red-e.1233921

Да, а сега медиите ни подадоха поредната дъвка измислена от РП/прецедента/. А за продажбата на земя - ?


 
Активен

bojinkata
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални