Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разпродажбата на БЪЛГАРИЯ  (Прочетена 3831 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« -: (Неделя) 10 Ноември 2013, 23:03 »

МНОГО ВАЖНО, ВРЕМЕ Е ЗА СЪПРОТИВА !

"Г.Л.
Събудете се!
ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА
-----------------------------------------------------------------
* Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз - Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия" най-официално: от "Делегацията на българските социалисти" към европейския парламент. И от утре вече започва конкретната работа по продажбата.
-------------------------------------------------------------------------

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.
Организаторът е официален (запомнете го добре) - "Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент." Външнополитическият акт се състоя в най-официално място - в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

На конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация "Открит форум", заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам)

"ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ" чрез "СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС"

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция", добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.
Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.
Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

----------Замисълът ---------------
Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България - най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).
Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма - за да не разконспирира замисъла.
Идеята - нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

И най-важното:
Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември - онзи ден, а от утре започва работа специална работна група за идеята!
На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива "СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ". Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара - предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има - измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.
Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:
"Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС...
... Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ."

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред - юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.
Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата - освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва - заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми "Дуел" са на път да бъдат надминати.
Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда - "Уморените коне ги убиват, нали".

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско - засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.
ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!
Другото е онова, което става в Турция - там вече студентите - младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.
И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с "какво ме засяга", "дреме ми на онова това правителство и коалиция" нямат място, ако искате да имате държава - дори и в това състояние, което е сега.
И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!
НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ. "

И това ако проспим, ще заспим за винаги !

НАРОДЕ ? ? ? ?
Активен
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Понеделник) 11 Ноември 2013, 09:51 »

Готвят без пари да ни разпарчетосат..... Angry Evil Angry Evil Angry Evil


Премянов ще "вади" Тракия от територията на България, Турция и Гърция


  Да бъдат премахнати границите на географската област Тракия и тя да бъде обособена като административен район в Европейския съюз, който се простира на територията на три държави- България, Гърция и Турция.
Това представи като идея председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов.

Той смята, че това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС, но за интеграцията може да се работи и чрез предприсъединителните фондове, които ЕС отпуска на Турция, като трите държави използват европейските средства за осъществяването на различни проекти от общ интерес в региона.

Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция, добави Премянов. /БЛИЦ

 
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #2 -: (Понеделник) 11 Ноември 2013, 11:41 »

Из фейсбук страниците:
Цветослав Николов
Тихомълком се създава новото Косово - т.нар "ЕвроТракия" - чрез евросубсидиите за Турция и под егидата на неоосманистите . Всички стъпки на продажната ни политкаста от всички цветове водят натам - неприемането на мерки за защита на територията ни , раздаване на "вакъфски" имоти , действията на недоразумението , наречено президент , задкулисните срещи и мълчанието на "управляващи" и "опозиция" (те всъщност са едно - продажници ) ... Османската империя обезлюди навремето Беломорска Тракия , сега е ред на останалата част . Опомнете се !

В ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛИЩА ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ ПРАЗНИ КЪЩИ И ЩЕ ИМА ПРОЦЕС НА ОЗЕМЛЯВАНЕ НА БЕЖАНЦИТЕ, ЗАЯВИ ЧИРПАНЛИЕВ
http://obshtestvo.net/%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B0/

Иначе аз съм добре вие как сте?
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Понеделник) 11 Ноември 2013, 13:09 »

ОТВРАТ! Тези продажници се самозабравиха. И бързат. А ССъсела се скри? Красимир Премянов беше  част или в ръководството на СИК или един от организаторите. За това трябва да се протестира, а не за измислени /платени/ причини.
     Не може ли тази обособена част да бъде към България, а ще е към Турция. Толкова са прозрачни тези предатели- социалисти!
Активен

bojinkata
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #4 -: (Вторник) 12 Ноември 2013, 15:45 »

Министър Зеев Елкин: В лицето на България виждаме един от най-близките партньори на Израел сред европейските държави
п.п. Миналата година от ГЕРБ се похвалиха официално, че България е "житницата на Израел". Въпрос на време е чифутското управление на страната ни да обяви съвсем официално, че България е "новата обетована земя"

http://www.focus-news.net/news/2013/11/12/1847216/ministar-zeev-elkin-v-litseto-na-balgariya-vizhdame-edin-ot-nay-blizkite-partnyori-na-izrael-sred-evropeyskite-darzhavi.html
Активен
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #5 -: (Събота) 16 Ноември 2013, 11:49 »

Божи, към територията на Тракия спада и Пловдив. Така че, пловдивчани требе да се стягате или за революция, или да турате фесовете и шалварите.... Sad
Предполагам, че ще изберете първото и ша избесите премянов и калфин на централни стълбове....За назидание на следващите, през чиито глави им мине отново идеята да разпарчатосват България.....
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Вторник) 19 Ноември 2013, 17:44 »

Между другото, има устно споразумение so called "genttlemen agreement" между САЩ и Русия относно това, САЩ да не накърняват по никакъв начин руските икономически интереси в България,в замяна на което Русия да не накърнява политическите интереси на САЩ тук,на тази територия,и споразумението изтича в края на тази година. Това обяснява освен засилените совалки на пърдю, така и внесеното на бързо предложение в ЕК за Тракия. Панически се бърза и за революции и за разпарчатосване и за шистовия газ. Мисля, че всичко си зависи от нас....медиите за сега гузно мълчат, но няма да е за дълго....Дано...дано...дано успеем да спрем поне разпарчетосването на България....Относно шистовия газ съм скептичен....Днес мин. на икономиката е призовал в САЩ, за пълно сътрудничество и инвестиции от тяхна страна в областта на земеделието(монсанто) и енергетиката(шеврон)....
Не го е казал директно, но се подразбира...особено за монсанто....те друго земеделие освен ГМО нямат..... Wink.....А за шафрантиите от шефрон е повече от ясно....


Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #7 -: (Вторник) 19 Ноември 2013, 17:50 »

    Божинка  пиши  ме  доброволец  за  първа  линия  -  може  и  камикадзе,  започне  ли  патакламата!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #8 -: (Вторник) 19 Ноември 2013, 18:39 »

Мите, Стани, стани юнак балкански........ Да събуждаме хората, иначе......
      Смятам, че тази договорка вече я има, защото от 20 години не бях чувал Кр.Премянов и онзи ден нещо бръщолевеше по "Хоризонт". За да го извадят от нафталина, има причина!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #9 -: (Вторник) 19 Ноември 2013, 19:00 »

Да повдигнем малко завесата пред очите ни:
 Полк. Николай Марков: Таен план „Йовчев” налага до май червен фашизъм
...........................
За БСП ли говорите?
 
- Мандатоносител на всичките политически партии в България е ДПС, и който има други представи за политиката просто се заблуждава.
 
- Каква е връзката на ДПС с бежанския проблем?
 
- За навлизащите у нас неконтролируемо и масово имигранти, трябва да се даде обяснение от лидера на ДПС, говоря за почетния и за юридически регистрирания в съда лидер. Но в никакъв случай няма нужда да се обясняват на обществото хора, които са свързани с БСП. Просто трябва да е ясно, че в позиционирането на тази власт БСП са маша, или инструмент, но от най-простите оръдия.
 
- Управляващите успяха ли да дефинират заплахите пред държавата от този поток от нелегални имигранти?
 
- Заплахите за нас са същите, които дефинира г-жа Меркел в Германия. Проблемът не са хората, които търсят някакво убежище, проблемът е радикалният ислям, който навлиза чрез определени лица, които имат мисия. Чрез тях навлизат и опасни капитали на ислямистки фондации, които идват у нас със стратегически цели и в един бъдещ етап, могат да се окажат фатални за България. Радикалният ислям е средна опасност за Европа, но стъпил в България може да унищожи страната. Европа все пак е силна, има богати държави, които могат да отделят ресурс, за да противодействат, но България е беззащитна. В момента на нашата територия се случват неща, които се прокарват от една политическа партия и пак повтарям – тя не е БСП.
 
Като говорим за тази съдбовна за нас тема, трябва да е ясно, че не става дума за омраза към чужденците, нито за ксенофобия, а за национални интереси. А  още по-важно е, ако обществото осъзнае този проблем и като национална кауза, защото нашата сигурност и идентичност вече могат да бъдат защитени само, ако се превърнат в кауза на българите.
 
- В телевизионно интервю преди дни министър Цветлин Йовчев категорично отрече Турция да стои зад целенасоченото вкарване на джихадисти у нас?
 
- Министър Йовчев не е добър пример за стратегически анализ. Твърде млад е, но освен това е и твърде зависим, за да може да представи реална оценка на случващото се в България. Добре да се избягват съвети и оценки от зависими хора. Освен това, в негово лице аз не припознавам политик или държавник, за който българският народ да си е дал гласа на изборите, за да дава Йовчев оценки и анализи. Ако думата преврат има реално измерение в лексиката на тази страна в настоящия момент, то тя е свързана с този силов министър, а не с ранобудните студенти.
 
- Да оставим Йовчев настрана, влизат ли контролирано опасни ислямисти на наша територия, наясно ли са държавниците с този проблем?
 
- Влизат и това е безспорен факт, който и Йовчев не отрича. Но става дума за политическо решение, което е взето в България. То не е официално, а задкулисна договорка в случая с Република Турция, но не и без знанието на ЕС. Проблемът е, че нашият национален интерес, ако въобще можем да говорим за национален интерес не се припокрива в момента с временния интерес на южната ни съседка, или на партньорите от съюза.
 
- Реалистичен ли е сценарият, че този пробив в националната сигурност се случва планирано на фона на политическа конфронтация, стачки, протести, окупации, митинги?
 
- Като хипотеза е възможно, но няма толкова добри диригенти в България, за да свържат много събития в една мащабна провокация. Аз не познавам такъв човек или организация с потенциал да осъществи подобен заговор по такъв сценарий. По-скоро политици и свързани с тях корпоративни интереси се възползват от тази лабилна ситуация в държавата и подлагат на риск националната сигурност. Но трябва да е ясно, че всичко това не е проблем на настоящето, а преди всичко на бъдещето. Бъдещето на България е заложено на карта. Дори сега, когато се говори от МВР и службите за сигурност, че има контрол на нелегалните бежанци, у нас реално влизат много повече, отколкото преди да се пусне в действие планът „Йовчев”. Гражданите просто са сугестирани и не виждат и не чуват истинските проблеми.

- Таен ли е планът „Йовчев”?
 
- Говоря за напълно реален план, който е създаден в Института по психология на МВР, но в никакъв случай не е факт за обществото. Той предвижда няколко точки, с които да се  ограничат източниците на напрежение и да се стабилизира  държавата. Но в същността си този план предвижда цялата държавност да се изземе в ръцете на поредни политически и олигархични кръгове, а на хората да се внуши, че имаме стабилно и силно управление на държавата и негов гарант са главният про*урор Цацаров, Цветлин Йовчев и Сергей Станишев. Тези намерения разбира се са забавни, но в действителност те са реални и вече са вкарани в действие. Надявам се всеки да ги усети.
 
- В новия бюджет за 2014 г. за подслушване са предвидени към 50 млн. лв., а предишното правителство бе обявено за най-опасното „ухо” с ресурс от 20 млн., каква завера се крие зад тези удвоени цифри?
 
- Всяка политическа класа, която изземе власт има определен план, как да постигне това по най-оптимален начин. Генералният план на тази власт, която управлява в момента, е да се реализира безапелационно проектът „Белене”. Докато не се стигне до реализирането на тази точка, няма да се спре с изземването на властта и тоталното контролиране на държавата. Всичко това се извършва по образец, който ние сме забравили преди 24 години. Но в момента ни промиват мозъците и ни внушават, че едва ли не се прилагат европейски модели и форми на управление в условия на демокрация. Тоест, ние отново сме в пълна заблуда и този голям бюджет за подслушване е само малка част от този мащабен план за контрол на държавата. Контролират се политици от опозицията, от извън парламентарните партии, контролират се журналисти, интелектуалци, всички са хвърлени в кюпа. Ако бъдем достатъчно търпеливи до месец май догодина, просто ще бъдем в ситуация на червен фашизъм. Но това може да се случи, ако бъдем дебилно търпеливи -  нямаме избор, чака ни червен фашизъм.
 
- Последните седмици улиците на София са пълни с полицаи, до колко с насилие може да се задържи една диктаторска власт?
 
- Последните 50 години властта в България се държа с милиционерщина, а сега може да се случи с полицейщина.
 
- Къде отиват тогава европейските ценности?
 
- Добрите пожелания за Европа не са конкретните измерения за ставащото в България. България не е Европа, това, че сме формален член на съюза съвсем не ни прави носители на ценности, култура и демокрация, които са непознати на наша територия. Да не забравяме, че сме източна държава, с източни нрави и при нас продължават да важат източни правила повече, отколкото западни. За  да станем западно общество, трябва първо да имаме съзнание на общност, да започнем да си говорим открито и да осъзнаем ценността на този народ каква е и да разберем, че сме българи и трябва да сме единни в защитата на националните ни интереси, независимо на кой сме член. Интересът на една нация за мен не е ксенофобия, а национално осъзната гордост. Ние не можем да забравим Паисий Хелендарски, само защото знаем, кой е Бисмарк. Но европейските ценности изискват и германците да знаят кой е отец Паисий.
 
- Има ли задкулисие, което обезсили студентските протести и вместо радикализация, младите свиха тихо знамената?
 
- Задкулисие има винаги, но в случая студентските протести бяха овладени с полицейската машина, от полицаи, които не действат с щитове, каски и палки. Неслучайно на обществото набиха в съзнанието плътните полицейски кордони. Целта беше с това масирано присъствие на униформени в София да се отклони вниманието към тях, а реално цивилни с костюм - агенти, овладяват студентите и намеренията им без никой да ги вижда и усеща. Най-тъжното е, че се използват познатите комунистически методи. И всички тези стратегии за овладяване се изготвят в Института по психология на МВР. Сега там работят ударно. Нямам никакво съмнение, че развитието на студентската стачка е овладяно чрез службите, а не е резултат от личната воля на младите. Ако трябва да сме точни – окупацията е потушена, тя не е овладяна. Скоро ще бъде и смазана, дори и самите студенти няма да разберат как. Срещу тях е изправена машина, работила дълго и с голям опит. С нея не могат да се справят деца на 20 години. Срещу тази машина може да се изправи успешно само цялата нация, но както виждате нацията е в състояние на пълна упойка. Змийска отрова тече по вените ни, ако сами не си вземем антиотровата - сме мъртви.
 
- На фона на тези задкулисия в държавата, как се проектира аферата „Бисеров”?
 
- С тази тема се прави политическо преиграване.Отдавна задавам въпроса - как се движат определени стратегически капитали, свързани с ислямски организации.По какви пътища и чрез кои банки тези пари стигат до България. Съвсем не става дума за капитали, които се носят в джоба. По един или друг начин Бисеров е бил заплетен в мрежа от такива капитали. Вероятно е играл ролята на предпазен бушон, но по тази схема всички българи можем да се окажем бушони. Христо Бисеров в крайна сметка няма да види полза ни от пари, ни от позиции. В момента идват неговите черни дни. Но  по-сериозният въпрос е кога ще излязат сметките на хора, които са над него в тази партия. Съмнявам се, че само Христо Бисеров има такива сметки. Не ме притеснява ДПС като партия, а ислямизмът и неоосманизмът, а те вече са част от тази система.
 
- Реалистична ли е претенцията на Волен Сидеров атакист да поеме ръководството на МВР?
 
- Волен Сидеров не е част от схемите, които се реализират, твърдя го с категоричност. Той е част  от периферията. И каквото и да казва, никой не се интересува от него. Ситуацията е неопределена, за всичко се говори само в бъдеще време. Обществото се отклонява от факта, че в България се извършва метеж, но не от студентите, а от властта, която ни управлява. Защото само хора с власт, интереси и много пари могат да правят метежи. Тези хора се знаят кои са, но проблемът е, че няма кой да им отговори на този етап.
 
- Каква е възможността за реакция на опозиционните партии?
 
- Те също са в желязна хватка, няма лидер от опозицията, който да не е хванат за гушата за определени неща, които е вършил. Неслучайно всички мълчат. Или, ако кажат нещо, то ще е със задъхващ се глас, трептящ. Все пак има лъч светлина, той е част от народопсихологията ни. Ние българите съвсем не сме толкова кротки и търпеливи и в определен момент робът се надига, и отговаря на тези, които се опитват чрез политика да си прокарват много големи финансови интереси, превръщайки България в роб, а народът в безгласна буква. Почти съм сигурен, че много скоро с решенията, които взимат тези хора, ще възпроизведат реакция срещу себе си. Да нямат усещането, че като са на власт имат сигурност. Ще им бъде отговорено и то точно така, както не очакват, съвсем не сме телета. Българинът може да е всякакъв, но не е и глупак. Вече има хора, които са вдянали какво се случва в държавата и анализите на Цветлин Йовчев вече не са актуални.
 
- Изоставени ли сме от Европа и САЩ?
 
- На този етап да, но българинът се ориентира и действа най-добре когато е изоставен. Така е по време на Съединението и по време на Априлското въстание. И тогава се е случвало великото чудо. Българинът изразява себе си, когато е сложен до стената. Тогава се събужда нашата енергия, тогава Бог ни помага. И сега има хора, които са готови да се жертват с цената на всичко. Добре ще е, ако политиците бъдат достатъчно интелигентни, да не се стига до тази крайност.

http://www.faktor.bg/mnenia/intervyu/14226-polk-nikolai-markov-taen-plan-iovchev-nalaga-do-mai-cherven-fashizam.html
http://strannica.blog.bg/politika/2013/11/19/polk-nikolai-markov-taen-plan-iovchev-nalaga-do-mai-cherven-.1208305
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #10 -: (Сряда) 20 Ноември 2013, 14:53 »

Цитат
- Изоставени ли сме от Европа и САЩ?
 
- На този етап да, но българинът се ориентира и действа най-добре когато е изоставен. Така е по време на Съединението и по време на Априлското въстание. И тогава се е случвало великото чудо. Българинът изразява себе си, когато е сложен до стената. Тогава се събужда нашата енергия, тогава Бог ни помага. И сега има хора, които са готови да се жертват с цената на всичко. Добре ще е, ако политиците бъдат достатъчно интелигентни, да не се стига до тази крайност.

Ей тва ми хареса най-много...... Laugh Laugh Laugh
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #11 -: (Вторник) 03 Декември 2013, 14:18 »

  Това няма да го прочетете в "нашите" медии:

БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ” – ДОКЛАД НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ
Posted by admin on дек 03, 2013 | Leave a Comment
Доклад изнесен на конгреса “Проблеми на демографската политика в Европейския съюз”.

Под егидата на Европейската комисия, в края на месец април в Брюксел се състоя конференция на тема:
“Проблеми на демографската политика в Европейския съюз”.
В рамките на конференцията бе изнесен доклад от еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хан, озаглавен “БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ”, който, както е видно от заглавието, засяга изключително много съдбата на България, така както я виждат европейските бюрократи.
Не се наемаме да дадем оценка на съдържанието и изводите, направени в доклада, и затова оставяме читателите сами да решат как да го приемат.
Ще отбележим само, че въпреки съдбоносните за България тези, изложени в него, този доклад бе прикрит от българските медии! А ето и доклада:
”Уважаеми дами и господа, колеги,
Знам, че това, което ще изложа пред вас, ще засегне особено болезнено българските ни колеги, но ние няма как да си закрием очите пред действителността, такава каквато е, ако искаме Европейският съюз да оцелее и да се радва на едно сигурно и стабилно бъдеще.
Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със заглавие “ЕВРОПА СЛЕД ЕВРОПЕЙЦИТЕ”.
За какво става въпрос?
Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост.
Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение.
За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи.
Ще ви го кажа директно – ДО ЧЕТИРИДЕСЕТ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ! БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО НАРОД И ТОЗИ ПРОЦЕС Е НЕОБРАТИМ!
Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология.
Българите, по това което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие.
Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени.

Демагозите от върховете на Европейския съюз!
Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани.
В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.
Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също.
България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст.
В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници.
Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията.
Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.
И така, да повторя:
в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа, не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза.
Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята.
През отминалия месец, в-к “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска.
Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България.
Все повече руснаци си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас.
И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещето население на тази територия ще бъде настроено про-американски и ще защитава техните интереси на Балканите.
Общо взето почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да си прави сметки как да приобщи тази територия към себе си, било чрез създаване и подпомагане на собствено малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси.
И тук идва най-важният въпрос – как в този сблъсък на интереси ние можем да действаме в защита на нашите собствени.
Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират.
Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от Еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.
Ако обаче българите не намират сили и воля да се борят за своята държава, ако са готови да я напуснат и да я изоставят без жал, без дори най-малък опит за съпротива, ние не бива да допускаме да изгубим територията й.
Затова предлагам следното:
да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом.
Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза.
Територията на България има голям потенциал за развитие, както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин.
Българите, които пожелаят ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат. Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят.
Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза.”
Човекът, който погребва България и българите!

Източник: https://www.facebook.com/saprotiva/posts/531313113579343
23 април 2013 г.
http://afera.bg/pozitsia/53081.html

Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #12 -: (Вторник) 03 Декември 2013, 15:43 »

Не, че няма да се случи някой ден, но това е от БЪЗИКИЛИЙКС .......  Smiley

http://neverojatno.wordpress.com/2013/04/23/bulsled/
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Четвъртък) 12 Декември 2013, 13:50 »

Гаджалите си я имат вече Тракия за своя територия....И как не, след предложението на нашите еврогейски депутати во главе с външният ни министър, Тракия да се обособи като самостоятелна географска област под юрисдикцията на анкара.... Evil
     

София предупреди Ердоган за имперското му изказване


   Министерството на външните работи, изхождайки от традиционно добрите отношения между България и Турция, и в светлината на предстоящото заседание на Смесената комисия по нерешените въпроси, смята, че подобни изявления не допринасят за развитие на двустранния диалог, насочен към търсене на ефективни и прагматични решения (В предизборно изявление за местните избори в Кешан Ердоган е казал, че „Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион”).

България, като страна, основана преди повече от 1300 години, има значително и трайно историческо, културно и духовно присъствие, наследство и традиции в Югоизточна Европа.

Водени от опита на историята смятаме, че към интерпретации, свързани с миналото на нашия регион, следва да се подхожда особено внимателно, отчитайки неговите особености, както и чувствителността, която те могат да предизвикат.

Бихме искали да напомним, че както за добросъседските отношения, така и за европейската перспектива на всяка една страна са основополагащи зачитането на международното право, включително принципите на суверенитета и териториалната цялост.

Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #14 -: (Четвъртък) 12 Декември 2013, 14:20 »

Ще се бъзикат с нас след като послушно си нарязахме СС-23 и др.! Остана една "армия", подходяща само за ОХР на чуждите интереси!
Активен

bojinkata
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални