Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Духът на времето  (Прочетена 6450 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #75 -: (Неделя) 27 Декември 2015, 14:43 »

 Grin
 galaxsis
Цитат
Питах теб , за да разбера чий си ...в Астрала ..  и честен ли си  с пишещите  и " светиите " ,  дето те подкрепят там...
И ти почна нещо кат мангала да питаш лични работи.Кат си толкова можеща, ми виж ма.Тука на Земята всичко се вижда,ма който може.
И не съм казвал че светии ма подкрепят където и да е.Всичко е лична отговорност,а ако се наложи да се работи, и със други има си ред и правила.При нормалния живот подредбата е друга, не като на мангала тумбата,да имат покровител,за да ги "пази".
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #76 -: (Неделя) 27 Декември 2015, 18:19 »      
Не знам дали говорим за едни същи същества, Митко тъй като всеки има своите индивидуални преживявания и откровения дадени му от Духа . Демонологията ще я оставя настрани, че там нещата са твърде  тежки като материя, за обяснение. В много от случаите  се предават индивидуално и не биха били  възможни да бъдат обяснени без да бъдат изживяни.

Ще се върна на тези, които наричаш тъжните( не знам дали говорим за едни и същи същества) Случвало ми се не  веднъж Духът ми да ме отведе  на места, и да както ти казваш "стаи" или стая в която са събрани хора, поне така се представят. Предимно се представят за починали такива, които не са успели да получат смирение на Духа си или както веднъж се изразиха - да бъдат приети там където трябва.
Открих обаче, че обичат много да лъжат и манипулират Астрално, различни земни жители, които са склонни да вярват в прераждания и често могат да се представят за твои близки починали. Ако не успееш навреме да ги разкриеш че нямат нищо общо с тях.
Как става точно при мен? По принцип не мога по всяко време, когато аз си пожелая да излизам от тялото си. Но когато трябва нещо да науча, като познание и ми бъде предадено, то тогава Духът ми ме изкарва от тялото и ме води да определеното място, където ми показва това което трябва да видя. Показвано ми е как се вкарва болест в човешко тяло и как се инсталира програма в съзнанието на човека. Също как може да се накара човек, да се самоубие, да се самозапали или самовзриви. В много от случаите всичко става така, че се подготвя като матрица в астрала и ми се показва конкретна личност, върху която ще бъде приложена програмата. На следващият ден разбирам от  самата личност ако лично я познавам или местния вестник , че в действителност е била докарана до това състояние което са и заложили в астрала. Има една субстанция, която магьосниците извличат от кръвта, наричат я безцветен кръвен субстанционален прах и с нея могат да бъдат заразени много хора с демонични сили, без да подозират това. Особено, когато става въпрос за масово поразяване на населението с вирус или зараза.
Като спомена, че си ходил до кланница ще споделя, че вибрациите там са много тежки и аз също не мога да ги понеса, тъй като сетивата са ми много изострени. Но ще вметна нещо важно, предадено ми. В България, знам че в много от частните предприемачи, занимаващи се с месо-бизнес, са си изградили транжорните, където разфасоват месото и се лее кръвта, върху жилища, където отгоре живеят хора. Това е изключително опасно за самите обитатели на сградата, тъй като е свърталище точно на тези демонични сили, извличащи силата си от кръвта. И ако човек не е посветен и не знае как да се справи може да завърши не там където му е мястото.      Четейки  поста  ти  стигам  до  извода,  че  говорим  за  едни  и  същи  същества,  разликата  идва,  може  би  от   това,  че  въпросните  същества  се  държат  различно  спрямо  мен  и  теб.  Склонен  съм  да  приема  твърдението  ти,  че  са  манипулатори.  Галаксис,  на  манипулация  са  податливи  личности,  които  непрекъснато  искат,  а  задоволяването  на  каквото  и  да  е  желание  предоставя  възможности  за  манипулация.  Смятам,  че  тъжните  се  възползват  от  този  факт  и  то  успешно!  Трябва  да  отбележа,  че  от  това  се  възползват  и  доста  хора  в  нашата  реалност  и  от  тях  ме  е  повече  страх
       За  стаята  -  Това  си  е  моя  лична  стая  в  астрала.  В  нея  влизам  първо  аз  казвайки  -  Който  ме  обича  и  ми  мисли  доброто  да  заповяда!  Бъдещето  ми  е  позволено  да  виждам  само  що  се  касае  за  мен,  за  другите  не.
       Благодарен  съм  на  ПХ,  че  ме  научиха  да  проверявам  всичко  и  тогава  да  действам,  нещо  което  не  мога  да  проверя,  го  приемам  само  за  сведение.   “Колко  по-гадна  /твърда/  е  проверката  -  толко  по-достоверна  е„  ПХ  


      Превъплътяването  съществува  напълно  реално!!  
« Последна редакция: (Неделя) 27 Декември 2015, 18:27 от МИТКО » Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #77 -: (Понеделник) 28 Декември 2015, 11:12 »

 “Колко  по-гадна  /твърда/  е  проверката  -  толко  по-достоверна  е„  ПХ  
В човешките отношения важат съвсем други правила. И, ако подходиш с "гадна проверка" става накрая така, както казва Стамен Стаменов: "Накрая хитрата сврака - с двата крака"... Sad  /"хитрата сврака" - това в случая е "проверяващия"/
С цитата на П.и Х. можеш да проверяваш сделки, но не и сърдечни човешки отношения. При сърдечните човешките отношения важат съвсем, съвсем други правила. Съвсем други.  Sad
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #78 -: (Понеделник) 28 Декември 2015, 11:39 »
Лютви Местан е колабирал по време на прословутата реч на Ахмед Доган в т.нар. сараи на 17 декември, съобщи Илхан Андай собственикът на сайта 24rodopi.com

„Местан колабира и никой не смее да гъкне. През два-три стола от него е седяла съпругата му. Подвикнала му: „Лютви, Лютви” и му подала вода.

От този момент нататък Местан не знае какво се случва. Всеки в залата разбира, че това е искане за оставка”, разказва Андай.


„Новината не излиза от ДПС, аз я научих новината в София и три дни се опитвахме да получим потвърждение от ДПС. Всички мълчат. По един друг канал ни дават акцентите от речта и едва когато на 21 вече я пуснахме, на следващия ден Доган заповядва на пресцентъра си да разпространят редактиран вариант на речта, в който са орязани и други проблясъци”, казва още журналистът.

...

 Груба грешка беше, че Местан отиде в турското посолство. Той ще бъде тотално употребен...Според мястото, на което Местан се намира във Времето... единственият шанс да не бъде "поразен в сърцето" (тялото И ума, много е възможно на Местан да му се "случи" сърдечен удар или инсулт)... е ако в следващите две седмици комуникира колкото се може повече, да има колкото се може повече изяви и в никакъв случай да не се обвързва политически с който и да е.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #79 -: (Вторник) 29 Декември 2015, 23:36 »

Утре, 30.12.2015, е ден Гущер, с тон 3.

Тон 3 представлява действието, движението и комуникацията. Резониране с ритъма, вибрацията и мелодията от движението. Неспокойствие, живата природа на движението.

Една от лошите страни на числото 3 е, че намеква за съмнение, за риск, за препятствие и несигурност. Намеква, че намеренията се размътват и нещата не се случват по план. Лошото на 3 е, че пречи и спъва реализацията на проектите и поставените цели, така че е най-добре да се изчака по-добър момент или по-подходящо време. Например, маиските жреци са избягвали да започват церемонии на ден 3.Това е лошата позиция, в която казах, че се намира Лютви Местан. Тъй като е трецената на Вятъра, сега той ТРЯБВА да комуникира. И той ТРЯБВА да го направи днес, трябва да направи нещо днес, което да раздвижи обстановката. И именно в това е лошото... Защото той трябва да ЗАПОЧНЕ нещо ново, иначе тези две седмици ще са краят му.
Той е ПРИНУДЕН да раздвижи обстановката днес (30.12)... но не може да избегне лошите страни на днешния ден. Така че днес (30.12) той е принуден да действа на сляпо... абсолютно на сляпо. Ако направи нещо днес, то ще се обърка напред във времето и няма да се случи както го е замислил. А ако не направи нищо днес, това ще е последният му залез и повече няма да се върне в обществения фокус.
И това по никой начин няма да се отрази добре на лабилното му физическо състояние и предразположеността му към инсулт или инфаркт.

И тази ПРИНУДА да действа от НЕБЛАГОПРИЯТНА позиция е последствието от грешния му избор - че се скри в турското посолство на 23ти и че на 24ти не отиде в сараите, вместо да посрещне несгодите на съдбата открито.


П.П.
Още повече, че утре е точно една седмица от грешката му.
« Последна редакция: (Вторник) 29 Декември 2015, 23:45 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #80 -: (Четвъртък) 28 Юли 2016, 21:06 »

02.08.2016 и 18.08.2016

Две дати, астрологично свързани с инсценирани (нарочно създадени от задкулисни сили) масови трагедии.

02.08 е дата, изключително подходяща за задкулисно вещерство, магьосничество и ритуали.

18.08 - за геноциди.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #81 -: (Събота) 27 Август 2016, 20:06 »

Готови ли сте за слънчевото затъмнение на 1-ви Семпетмври след 5 дни? Време разделно е.Моите дела също, бидейки в унисон със света, също влизат в преломен момент. Колко успешно са изпълнени, времето ще покаже (имам много добри очаквания)... а сега е време плановете ми да навлязат в следващата по логика фаза.

Нужно е неотлъчната ми грижа да огрее другаде. Така че ви оставям, форумът е вече завършен, и е време да продължи сам напред. По-късно през Септември можете да очаквате само още един... последен... важен материал, с който пост-фактум ще изтекат и надписите на цялата тази история.С онези от вас, с които разделното време ни поставя на една и съща писта - нашите неща си ги знаем.
Активен

Неактивен playlife
Newbie
*
Публикации: 23

« Отговор #82 -: (Събота) 27 Август 2016, 23:08 »

Е жалко ,те и други хора явно ще намалят участието си във форума,защото писането им се свежда до това да те контрират ,а не да дават информация. Иначе за затъмнението наистина се оказва съдбоносно,не знам дали за добро или не,по-скоро гледайки в миналото подобни събития не са носели добри последици.Странно ,че няма повдигната тема тук за него.Като гледаме и събитията в световен мащаб ,явно този период ще е доста опасен и удобен за някои да всеят разруха и страх.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #83 -: (Неделя) 28 Август 2016, 19:22 »

Да, злото набира голяма скорост от сега насетне. Няма никакъв смисъл някой да се съревновава с него от този момент. Важното е, че основата е положена и това вече не може да се изтрие. Тя ще послужи отлично на новото начало.

Ако си умен, пропусни тази буря, никой не може да спечели от нея. Скрий се, подсигури себе си, и докато бурята бушува, полагай грижи за новото начало. То със сигурност ще дойде след това, защото вече е заченато. Затова, полагай грижи за по-късно, стъпи на осигурената основа, остави глупаците на настоящето да се налудуват.

Активен

Неактивен playlife
Newbie
*
Публикации: 23

« Отговор #84 -: (Неделя) 28 Август 2016, 22:25 »

хаха тези твои думи идват точно в период ,в който взех все по-често да се замислям да спра да влагам нерви и енергия да се занимавам с околните....Може би не случайно и аз го чувствам така ,че трябва да спра да слушам за войните,за това кой какво направил или се готви да направи.И да се насоча към бъдещето ,към личностното развитие и сигурност ,вместо да се мъча да вкарвам акъл на други...
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални