Страници: 1 [2] 3 4 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Филми  (Прочетена 22227 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #15 -: (Сряда) 03 Април 2013, 18:32 »

 Grin
Ангъ зейте ,ама без да са втелясвате,вече са други нещата.
http://www.filmifen.com/trilari/1106-constantine-konstantin-2005.html
 hi
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #16 -: (Четвъртък) 04 Април 2013, 18:38 »

Пападнах на нещо интересно:
http://vbox7.com/play:m5990a8f58
Инелия Бенц - Интервю с Бил Райън от Проект Авалон

http://vbox7.com/play:m888360fb4   
Инелия Бенц за България
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #17 -: (Неделя) 07 Април 2013, 11:12 »

Испанско филмче за пробуждане: http://vbox7.com/play:cadabee2dd
Активен
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #18 -: (Понеделник) 08 Април 2013, 10:36 »

Премиера на шокиращ документален филм за НЛО в края на април

Новият филм се нарича Sirius, чийто автор е д-р Стивън Гриър

Както съобщава openminds.tv, вече е създаден нов документален филм за НЛО, извънземни и авангардна чиста енергия. Авторите са представили доказателства, че правителството е разбрало как работят НЛО и скрива технология, която може да предостави на хората екологично чиста енергия.

http://www.epochtimes-bg.com/2013-02/2013-04-07_09.html , http://io.ua/v8bfb24454b739a22dc7658248ecf1f78

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:693128
« Последна редакция: (Понеделник) 08 Април 2013, 10:59 от Наско » Активен

Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #19 -: (Вторник) 09 Април 2013, 15:04 »

Реална история за Рептили шейпшифтъри
http://www.vbox7.com/play:8c85d1a884

Извънземни от древността:
http://www.vbox7.com/play:a015b16f91
http://vbox7.com/play:c5ee10ec21
Активен

Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 18 Април 2013, 09:25 »

История дружбы / ИСТОРИЯ НА ДРУЖБАТА

Проектът "Дружба"  е за контакта между хора от Земята и извънземни същества,
който се е провел между средата на 50-те и края на 70-те години.Италиански документален филм от 2011 г., на Studio 3 TV
Озвучен на руски език, 1 час и 17 минути.
Ето, това е Съдържанието на филма и е  свободен съкратен превод от руски:

Необикновена история за контакт на извънземни с хора, пазена в тайна половин век, и сега най-после е разкрита. В местността Пескара, Италия, през 50-70-те години на 20 век група извънземни директно контактува с много земни жители. Проектът се нарича “Дружба”. Земляните посетили базите на извънземните, дори се качили на борда на НЛО.

Почти всички земни участници принадлежали към висшите слоеве на италианското общество. Сред тях бил известният съветник Алберто Пераго. Свидетелите на този необикновен опит решиха да проговорят. Удивителни са фото- и киноматериалите на тази история.

“Дружба” – това е история, която ще измени вашата представа за взаимоотношенията между земляните и извънземните.

През 2007 г. Стефано Бречия, инженер от Лакила, публикува поразителни статии, които разкриват многократни директни срещи на повече от 120 души с извънземни същества, които живеят на многочислени секретни бази на нашата планета.

Главният герой на статиите е Бруно Самочича. Всичко се случило главно в Пескара. Започнало през 1956 г. и продължило много години. Има снимки и видеоматериали, свидетелства на участниците в събитията.

Стефано Бречия бил един месец в дома на Бруно Самочича, за да запише неговите разкази.

Гаспаре де Лама и жена му Мирела са също участници в групата.

Групата W56 е група от извънземни същества, прилетели от разни места от Вселената. Не са били от една раса. Макар че изглеждали като хора, значително се отличавали по ръст, който варирал от 1 до 6 метра.

Първата среща се случила през април 1956 г.
Бруно Самочича бил там с неговите приятели Джанкарло и Джулио.

Приятел на Бруно му дал един пергамент, защото Бруно колекционирал древни артефакти. На пергамента била нарисувана карта, приличаща на карта на съкровища. Те посетили мястото, близо до един замък.

Една вечер към тях се доближили две фигури. Единият бил много нисък на ръст, около един метър. Другият бил висок около 2,5 метра. Иначе изглеждали като обикновени хора. Двамата пришълци говорели много добре на италиански. Излъчвали много силно чувство на любов.

Те казали на Бруно и на неговите приятели, че Земята била създадена с позитивна цел, но хората обърнали всичко в зло и че нивото на човешкия морал е много по-ниско от тяхното.

Казали, че сегашният момент е най-критичният в историята на човечеството. Атомното оръжие може да унищожи планетата за няколко минути. Всичко е подложено на огромен риск заради ниското ниво на морала на земните хора. Тяхната задача е да се погрижат ситуацията да не излезе извън контрол. Казали, че не са дошли тук да завладяват, защото няма какво да се завладява. Всичко се нуждае от любов и уважение.

Те в съвършенство знаели земната история, философия и религия. Казали, че се намират на Земята от много векове, живеейки в секретни бази на различни места на планетата. Предпочитали да не се разкриват публично, защото хората не са готови за контакт.

Така започнала необикновената история на тази дружба. Срещите с групата W56 продължили няколко месеца. Извършвали често продължителни разходки по бреговете на Пескара. Извънземните съобщили на хората много сведения. За улеснение, италианците измислили италиански имена за извънземните, защото извънземните имали друга концепция за имената.

Информация за техните бази. Казали, че имат много бази в Италия и по целия свят. Най-важната база в Европа била в Италия. Това била огромна база на дъното на Адриатика, която почти се докосва до континенталния шелф, ориентировъчно между Понтона и Римини, а по ширина от средата на Адриатическо море до Апенините, площ около 300 на 350 километра (?). Освен това имат множество по-малки бази, по-близо до повърхността: от които три около Пескара, една в района на Милано... Много от тях служат като центрове за поддръжка.

Извънземните обяснили също така как са строили базите си. Те можели да свиват материала, да го разширяват настрани. Земята се уплътнявала и се превръщала в стени. Но щом обърнат “превключвателя” и всичко се връща в първоначалното си състояние. За тях било обикновена операция да отворят и да затворят базите... Същата система се използвала за създаване на входни коридори. Дори базите близо до повърхността, нямали постоянен вход. Когато трябвало да влязат, те просто отваряли коридора, а после отново го затваряли.

(На 3 декември 1966 г. американският полицай Херберт Шермер в Небраска имал контакт от трети вид със същества от НЛО. Пуснали го на борда на едно НЛО. Казали му, че пилотите на НЛО имат на земята различни бази за поддръжка и че те се намират под земята и под водата.)

В контакта “Дружба” Бруно Самочича бил лидерът. Той е посещавал базите на извънземните, срещал се лично с тях, имал развита телепатия.

Те помолили за материално-техническа помощ. После помолили за плодове в промишлени количества, после им потрябвали метали, също в промишлени количества. Също минерали като стронций и бариев нитрат, които било трудно да се намерят, защото по онова време не се използвали.

За да разтоварят камион с плодове, W56 използвали телепортация. Те доказали, че могат да телепортират всичко, дори хора, без никакви проблеми. Те взимали целия товар с плодове и го телепортирали, и това продължавало само няколко секунди.

Било много скъпо да се купуват материали в такива големи количества. Понякога извънземните заплащали разходите изцяло или частично. Парите се материализирали от нищото.
Но най-голямата част от разходите заплащал Бруно.

Извънземните имали напреднали технологии и можели да си материализират всичко. Това шоу с поръчките на плодове и материали може би го измислили, за да поддържат чувство на сплотеност в групата на земляните.

Много от земните участници в групата “Дружба” виждали летящите обекти на W56. Такива наблюдения се подготвяли предварително. W56 предварително съобщавали деня и часа, за да могат земляните да подготвят фото- и киноапаратура. Понякога снимките се публикували в италиански вестници, например снимките над Милано през февруари 1962 г.

... W56 помолили Гаспаре сам да избере мястото за наблюдението. Гаспаре приготвил камера и снимал около 2 минути. Получил се много хубав запис с движеща се летяща чиния, която се придвижвала почти до земята.

Много добри снимки на летящи обекти в предградието Торено. Докато се връщали в Милано с лека кола, обектът ги следвал, като се държал на разстояние от тях.

На едната серия снимки е заснет обект с диаметър 4-5 метра.

По време на контакта «Дружба» са събрани огромно количество фото - и видео материали със заснети летящи чинии. Стотици снимки, видео - и аудиозаписи.

Много от земляните лично се срещнали с W56. В контакта «Дружба» са взели участие около 120 земни участници, от разни слоеве на обществото.

Контактът се осъществявал и в други страни извън Италия - във Франция, Швейцария, Италия, но също и в Сибир, в Аржентина, Австралия и пр.

Телепортацията била една от най-забележителните възможности, които имали извънземните приятели. Те я използвали за материализация и дематериализация на всякакви предмети, дори листове хартия с написани на тях отговори на въпроси, зададени от тези, които присъствали на събранията.

Гаспаре: Техните технологии са безгранични. Аз видях толкова различни неща.Най-много се запомняха телепортациите. Направо отгоре се появяваха ролки с кинолента. Понякога даже видеозаписи с летящи обекти, които ние после разглеждахме. Те се материализираха направо насред стаята. Понякога се появяваха от пода. Понякога виждах как те се материализират направо във въздуха.

Имало и общуване на земляните с извънземните приятели с помощта на обикновени радиоприемници. Тяхната технология по същество не се отличавала от магия. Дори когато земляните взимали два радиоприемника и ги настройвали на една и съща честота, на която очаквали «обаждане», сигналите се получавали на единия радиоприемник, а в същото време на другия ги нямало.

Някои съобщения били записвани с помощта на записващи устройства от онова време. Гаспаре пуска сега една магнетофонна лента и ние можем да чуем «гласа» на W56:

«Скъпи приятели, не се съмнявайте в нас!... Дръжте се заедно! Бъдете толерантни към недостатъците на другите... За вас е трудно да разберете нашия свят.... Във всички случаи с любов и доверие вие можете да бъдете по-близо до нашите сърца, които винаги са открити по отношение на вас... Прегръщаме ви с топло чувство на истинска дружба. Ваш Сидир».

W56 контактували със земляните и с помощта на телевизора. Веднъж земляните гледали телевизия и изведнъж предаването било прекъснато и се появили летящи обекти и се чули гласове, които приветствали земляните.

Професор Паоло ди Джероломо също е бил сред участниците в контакта «Дружба». Той се срещнал с «приятелите» няколко пъти. Веднъж той седял с няколко души от земните участници в една стая и слушали радио. В един момент радиопредаването било прекъснато и се чул глас:
«Говори Сиджис. Здравей, Паоло! Бъди честен с всички нас!»...
Бруно поставил пакет с предмети върху телевизора. Всички видели нещо като светкавица над телевизора и след това пакетът бил изчезнал...

Бруно имал куче – овчарка. Извънземните му казали, че кучето ще играе ролята на антена, когато имат да му предават важно съобщение. Те поставили «ядро» под козината на кучето...

W56 разказали за конфликт с изкуствена раса, която наричали «рилос» или «CTR”, което идва от «ConTRares” - противници. W56 били нравствени, а тези врагове били тяхната противоположност, били материалистични. Но ставало въпрос не за война, а за конфликт.

W56 казвали, че са тук, за да държат CTR под контрол. W56 смятали, че CTR са без морални принципи и хората вървят по пътя, по който вече са минали CTR.

За W56 били много важни чувствата на любов, топлите чувства на дружба и хармония, които те създавали между себе си и групата на земляните, както и между земляните.

За тях сплотеност, дружба, преданост и пр. бяха не просто думи.
За тях тази енергия служеше като гориво, движеща сила, средство за защита.

W56 казвали, че ако в групата на земляните няма хармония, те могат да станат жертва на CTR.
W56 казали, че любовта, алтруизмът трябва да ръководят всяка мисъл и действие и казали, че тези нравствени ценности са жизнено важни за еволюционното развитие. Това е урок, който човечеството трябва да премине на практика, ако иска да избегне риска от ужасно саморазрушение.  

Етиката и моралът пронизват всяко действие, постъпките и мислите на W56. Даже техните технологии и машини са напоени с това съзнание, кето за нас е немислима концепция.
Те казали, че не са способни да причинят вреда на никого.
Те казали, че дори техните устройства биха отказали да причинят вреда.
В случай, че нанасянето на вреда не може да се избегне, те биха се самоунищожили.

Бруно Гибауди водел програма за моделиране на малки самолети.
Гибауди бил журналист, който можел да публикува статии с информацията, получена от извънземните. Известен кинорежисьор взел интервю от Гибауд
« Последна редакция: (Четвъртък) 18 Април 2013, 11:14 от Наско » Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 18 Април 2013, 10:53 »

Къде е линка към филма!?
Активен

bojinkata
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #22 -: (Четвъртък) 18 Април 2013, 11:03 »

История дружбы
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #23 -: (Четвъртък) 18 Април 2013, 12:38 »

Супер!!!
Активен

bojinkata
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #24 -: (Четвъртък) 18 Април 2013, 15:22 »

НЛО глазами очевидцев / Документальный фильм  -  http://youtu.be/L1mnpbbrWNE

Документалният филм разказва историята на хората, които наблюдават феномена НЛО.
За конспирацията  на правителството и тайните лаборатории в САЩ.

НЛО в России Самые убедительные доказательства - http://youtu.be/sX0hz--4rOA
Активен

Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #25 -: (Сряда) 24 Април 2013, 22:28 »

Филма Сириус : http://www.dailymotion.com/video/xz96sc_sirius-1-2-part-2-is-uploading_shortfilms#.UXf7sUptNOL

The Sirius Documentary Film is a feature length documentary that follows Dr. Steven Greer – an Emergency room doctor turned UFO researcher – as he struggles to disclose top secret information about classified energy & propulsion techniques. Along the way, Dr. Greer investigates new technology and sheds light on criminal and murderous suppression. He accumulates over 100 Government, Military, and Intelligence Community witnesses who testify on record about their first-hand experience with the cover-up.

Though he feels the pressure of an imminent assassination attempt, he comes upon an amazing find: a possible ancient E.T. skeleton, 6 inches long, is discovered in the Atacama desert. Dr. Greer, along with his team, backed by crowd funding supporters, travel to Europe to get a sample of bone fragment in order to have an IVY league university run genetic tests on the skeleton. What they find will completely change the reality of human existence.

While on this odyssey, the audience gains a whole new perspective on technology, human evolution, and clandestine organizations who have manipulated and controlled the public for centuries.
PART 2: http://www.dailymotion.com/video/xz9f7a_sirius-2-2_shortfilms
 
Активен
Неактивен BAYO
Newbie
*
Публикации: 19
Пол: Мъж

« Отговор #26 -: (Сряда) 24 Април 2013, 23:49 »

Е и в Арената го има, само че няма букви още, а и не знам дали ще има въобще. В английския вестник СЪН веднага се появи новина, че това човече 6 инчовото, което се казвало АТА същност било човек  Laugh Grin ...и играта свършва..

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4901320/tv-show-reveals-truth-of-6in-skeleton-found-in-atacama-desert.html
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #27 -: (Четвъртък) 25 Април 2013, 15:37 »

 Grin
Един филм който почва много интересно,има едни имена подобни на земните.
http://nfilmi.com/496-john-carter-dzhon-kartr-mezhdu-dva-svyata-2012.html
 Roll Eyes
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #28 -: (Петък) 17 Май 2013, 14:06 »

http://star05.net/infusions/videogallery/VIDEOSalbum_1/poster_the_phase.jpg
Филми

Михаил Радуга - Фазата
Michael Raduga - The Phase (2013)

Това е поразително съвпадение: в абсолютно мнозинство от хрониките на свръхестественото, независимо дали са библейските чудеса или паранормални явления, главното действащо лице заспива или се събужда в определен ключов момент. Очевидно е, че зад всичко това стои един феномен, който неизменно има огромно влияние върху историята и културата на човечеството, нещо за което ние не знаем нищо.

Какво се крие от нас? Който е построил империята си за сметка на нас лишавайки ни от пълноценен живот? Кой спря развитието на човека и кой печели от това? Какво се крие във всеки от нас и какво го задържа за в бъдеще?

http://youtu.be/9ccwvj3s7WI

За повече информация: www.obe4u.com
Активен

Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #29 -: (Петък) 17 Май 2013, 14:33 »

Grin
Един филм който почва много интересно,има едни имена подобни на земните.
http://nfilmi.com/496-john-carter-dzhon-kartr-mezhdu-dva-svyata-2012.html
 Roll Eyes

Този Уеб Сайт е времeнно спрян ! Но гледайте филма тук:
Джон Картър-между два свята бг.субс част 1
Джон Картър-между два свята бг.субс част 2
Джон Картър-между два свята бг.субс част 3
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални