Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Демоните на да Винчи и програмиране Монарх  (Прочетена 1339 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« -: (Четвъртък) 12 Ноември 2015, 00:04 »

В тази прекрасна вечер (22:00+, 10/11/2015), пускайки нежна музика на заден фон, тръгвам да пиша за не чак толкова положителни и изпълващи с ентусиазъм неща. Даже напротив – но е част от Мирозданието и до къде може да стигнете, ако дееволюирате като Съзнание ... или не сте внимателни и се забъркате в неприятности. Да започвам, че да свършвам.*

През 2013 година видях трейлъра на „Демоните на да Винчи” и реших да му дам шанс (щедростта твоя, Марко, край няма). Оказа се хубаво сериалче – потопих се без проблеми в атмосферата преди 500години. Визуалните ефекти бяха на ниво – сигурно защото бях свалил 5ГБ+ торент на първия сезон. :D Харесваше ми идеята за множествените главни герои – пък и в днешно време да направиш филм (или сериал) само с 1-2 главни герои е белег за творческа немощ и обречен на провал. Дори не може да ги убиваш, защото няма да останат главни герои! :D Явно затова Game of Thrones жъне успех. Макар да псувам в повечето случаи, когато убият читав персонаж. Но няма как – има ли задкулисни игрички и липса на ценности и морал – добрите няма как да виреят в такава обстановка. Или посичат лошите (ама те много, мама им стара – множат се като рояци, без да имат качествени *ашаци), или просто зад гърба им забиват вилица или градински чук.

В сегашната тема ще обсъждам първия гореспоменат сериал, така че ако ще го гледате, не е желателно да четете темата, защото ще го преразкажа, за да може след това (когато ще изискам от Вас да изгледате една специфична серия, чийто линк ще е валиден само 14 дни), гледайки епизода – да имате възможността да разберете ходещите геройчета … а по-нататък (когато ще е анализа на специфичната серия) да преживеете моя гений, който разкодира персонажите (докато си получаваше множествени оргазми), разбирайки защо бяха предоставени така от Душата на да Винчи, изживявайки по един феноменален начин програмиране Монарх (и евентуалното депрограмиране). :)
Хм, доста дълго изречение се получи предходното – но пък сега не е момента за скромност. :D

Започвам повествованието (в напълно сериозен тон): В първа серия на „Демоните на да Винчи”) се запознаваме с надрусан турчин (ама не мюсюлманин по „философия” :D а „патриот” от ‘синовете на Митра’), който опиянява с тютюна си нашия човек (Леонардо), разказвайки му врели-некипели от рода на: „Съдбата те е избрала Леонардо” – но, разбира се, няма да разберете до края на сезона за какво го е избрала тя. Съдбата е като средностатистическа жена, облечена в 3 ката дрехи, носеща дамска чанта с 50 принадлежности – с две думи: неразбираема и непредсказуема. Да Винчи контрира умело турчина с: „Аз нито вярвам на предсказания, нито на Съдбата като концепция, надрусан ориенталец такъв! И мен надруса, мама ти стара!” :D Турчинът (Ал Рахим, да не се бърка с Али Ръза) се измъква остроумно с: „Тогава вярвай в себе си!”.
Показват сцени с хомосексуализъм (и то от религиозен католик) – хем да отблъснат част от аудиторията (програмирана по старому), хем да са в крак със сегашните евтроатлантически ценности и да програмират поновому младите зрители. Лео(нардо) рисува гола девойка (Ванеса), а след това асистентът му (Нико Макиавели) лети като Икар в небесата. Изобретява летящи птички, прави секс с елитна проститутка (Лукреция) … но не го прави както 90%+ от мъжете го правят. Дори Лукреция е изненадана от тази нежност, страст и внимание на Лео към персоната й. Тя не е просто поредната и не е просто проститутка за една нощ, или просто да си балансират хормонките. Уви, на края на епизода разбираме че Лукреция работи за папата и общо взето доносничи против Лео и нейния главен компанион – управителя на Флоренция, Лоренцо (не е Ламас! :D а де Медичи). Запознаваме се и със Зороастър (Истински приятел на Лео през целия филм! Защо не ръкопляскате? Защото не знаете какво следва по-нататък … или вече сте гледали и кимате одобрително).

Давам по-накратко: Джироламо е антипод на Лео (не само заради символиката, че държи втория/дуалния ключ, който ще му трябва по-нататък). Папата го е отгледал и възпитал, давайки му Студал през тежките зими и хранейки го с манна небесна през лятото. Джи се превръща в безскрупулен негов убиец и верен човек – това ще е впечатлението на аудиторията през първия сезон. Дори убива малката Амелия по заповед на папата, ако се не лъжа тя бе сестра на Лукреция. Будният читател с право ще попита: „А защо Лукреция доносничи на папата?”, защото той държи в плен истинския папа – брат близнак негов, но най-вече неин баща. Тя желае чистосърдечно да спаси татко си и затова играе по свирката на папата. Нелепо е (в моите очи), пък и Лео е отвратен по-нататък, като разбира как тя е предавала информацията (и доверието) му на папата + че продължава да спи с Лоренцо, към когото няма чувства … (Целта не оправдава средствата, Лукреция …)
Папата се опитва да събори властта във Флоренция (разбирайте фамилията Медичи). Убийства, интриги … и идваме до момента, в който Лео пак спасява града няколко пъти + самия келеш Лоренцо (който на всичкото отгоре иска да го убие, задето да Винчи се влюбва в компанионката му).

Стигаме до втория сезон, когато да Винчи отлита на запад, с корабче по морето – търсейки … майка си (:D и свещената книга на листата). Залавят ги инките (действието се развива у Мачу Пикчу). По време на пътуването Джироламо се влюбва в една негърка-робиня. Хареса ми това! Защото героят му започна да придобива двупластовост ... и човечност. :) Но и самият жест към негърката – когато я освободи и приюти, когато не се възползва от сексуалните услуги (макар тя да му ги предлагаше) … а едва като я имаше за равна и се обичаха, тогава се любеха. :)
Уви, режисьорът реши, че инките ще резнат кучана на негърката. Джироламо естествено побесня и обвини да Винчи, защото заради него дойдоха в тази шибана Америка (дори царевиците им бяха ГМО по това време). (Всъщност защото Джироламо слушаше безусловно папата – нещо, което щеше да осъзнае на по-късен етап. Какви зверства е извършил в името на религията, което си е неспицифично програмиране Монарх). Намират двамата една златна статуя с гласа на майката на да Винчи и успешно се измъкват от инките. Връщат се във Флоренция … ех тази Флоренция – с гърди големи, устни сочни, очи игриви, бузки заруменели, лице продълговато и дашна по природа.

Междувременно, се появява някакъв негър (изниква изневиделица от мазето в замъка, пълно с вино) – Карло, който бил *опеле, но е от фамилията Медичи. Напомпва жената на Лоренцо, която беше лоялна към него, макар че мъжа й (както тя в трети сезон ще спомене) да има как ще оноди всяко двукрако (и въобще не се интересуваше от нея :( отражение на това как пред публиката/народа се държат за ръце и уж са щастливи като семейство, ама зад лицемерните усмивки лъсва истината, че браковете са правени заради интереса, който клати феса, а не от любов) … В знак на бунт, пък и то може ли да му откажеш на този напорист жребец … от черен сой – знаете какво следва? Продъниха леглото (от качествен дъб) тия двамата Медичи. :D Как не ги е жал за дървото …

Карло обаче е от една тайна групировка (Лабиринтът) и убива Верокио (учителят и символичният баща на Леонардо. Хубав човек беше. Мир на праха му. Да намери четирилистна детелина в астрала му пожелавам от все сърце! :D).

~~~

Стигаме до трети сезон, а аз започвам истински да съм сериозен (колко добре звучи, момент да му сложа болднатото), защото навлизаме в блатото. Мюсюлманите атакуват християните. Леонардо е потресен, защото Осъзнава … че ‘синовете на Митра’ са го използвали за свои цели. Откраднали са идеите за оръжията му и са ги дали на турците, за да може да се случи войната. Леонардо трябва да се изправи (освен срещу предателството) срещу творенията си – но не защитаващи от опасност, а използвани за нападение и избиване на хиляди … Психиката на Лео – великият хуманист, инженер, художник, архитект, защитаващ някои непреходни идеи и проявяващ такъв тип качества – е смачкана … Дори загубва майка си и баща си. Пак казвам – представете си, че имате такъв тип качества и стремежи, че имате геният да сътворите технология, която обаче да бива използвана в ущърб на хората … Невероятна трагедия и драма за такъв тип Съзнания …

Прикачил съм Ви тук последните пет минути от трета серия на трети сезон. Лабиринтът (напомням, че това е идейният антипод на ‘синовете на Митра’) е перфектна илюстрация на Тъмната полярност. На скритите им ложи, начин на мислене и живот, както и на методите им за контрол. Изгледайте прикачените пет минути.

Обяснявам как се е стигнало до залавянето на да Винчи – Джироламо бива вербуван и подложен на програмиране Монарх (старовременния начин на изтезания, какъвто видяхте току-що + важната алхимия). Той работи за Лабиринта и предава в гръб да Винчи, изпълнявайки поставената му задача. Следва мой превод на диалога от тези пет последни минути:

Лео: Кои сте вие?
Карло: Ние сме сянката на Лабиринта! Знам как се чувстваш …
Лео: Нямаш си никаква идея как се чувствам!
Карло: Ние сме изоставени от тези, които обичаме. Манипулирани от тези, на които сме вярвали. Веднъж бях от Синовете на Митра, но моят баща Косимо ме предаде, така както Ал Рахим предаде теб. Това е нашата възможност, Да Винчи! Да се обединим срещу тези, които постъпиха недостойно. Да вземем контрол над Съдбата си. Но първо ... трябва да извършиш пътя. Твоят ум/Съзнание трябва да се слее с нашия. Да станеш едно! Ти си сам, Да Винчи ... Сега ще се присъединиш към нас. Колко мъже има в това пространство?" (х5)
Лео: Майната ти!

След това за миг може да си помислите, че наистина се появява Зороастър и спасява Лео. :) Да Винчи, подивял от ярост: „Погледни ме в очите! Искам да видиш какво видяха те, преди да умрат – лицето на убиец!”

Това бе брутално … Веднага бях изумен от видяното – как успяха чрез алхимията (подбрани субстанции) и chanting (постоянно повтаряне на думи) да вкарат Лео в транс – за да могат да създадат стаите в него:

„След като Единството престане да бъде холографска фракталност, и започне да представлява фрагментна система, ТОГАВА вече вътре в човека могат да се изграждат структури.

Разберете, че всяко едно нещо вътре в човека, е отделен "човек". Понякога ще говорим за вътрешно-осезаеми предмети, като например замъци. Това са ЛИЧНОСТИ, вътре в човека. Това са ПАРЧЕТА от съзнанието на човека, които сами мислят себе си като за замъци, и се възприемат като замъци от всички останали парчета от личността на разбитото съзнание на жертвата.

Разберете, че когато говорим за стаи по-долу, ние говорим отново за вътрешни алтернативни личности. Отделни малки човечета, отделни части от същността на жертвата – които обаче не знаят какво са, които са накарани да се мислят за стаи. И се държат като стаи. И жертвата ги вижда вътре в себе си като стаи, и ги усеща като стаи.

Но тези стаи са живи. Защото те СА жертвата. Те СА капки от духовната му същност, която е била разпокъсана на парчета. Отломки от разкъсаната му на парчета душа, които отломки са били моделирани да наподобяват неодухотворени предмети.”


(Цитат на Форум)

Но удивленията ми тепърва щяха да продължават. Следва епичната четвърта серия, която Ви качих тук. А в този ахрив са българските субтитри + магнитни линкове за всичките три сезона. Макар че може да си намерите сериала и сами из торент сайтове.


Активен

Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #1 -: (Четвъртък) 12 Ноември 2015, 00:17 »

Епизодът започва по един „странен” начин за зрителите, незапознати с програмиране Монарх. Душата/Ядрото на Лео създава света, така както вие в момента (включително ‘всичко’ от обстановката около вас) сте продукт на Душата си – нейните мисловни модели, емоционални характеристики, чувства, страсти, стремежи, качества, недостатъци. В същото време, тъй като всички сме свързани – то ‘част’ от обстановката в реалността Ви може да се разгледа от валидна перспектива, че е ‘чужда и външна’ на вас ... или да го кажа с други думи – има вероятност да попаднете на ‘външни влияния’, но на какви точно отново ще зависи от вашето вътрешно Ядро и мисловни модели. Т.е. няма случайност в това, че Мирозданието създава във вашия живот например обирджии, вместо някакъв луд с брадва, който да Ви нападне. Причината за манифестацията (точно на обирджии) е вътре във вас (примерно се страхувате да не загубвате материалните си вещи), но Мирозданието просто използва някои принципи, за да отрази това – и е нелепо и незряло да казвате „аз съм жертва на външните влияние. Светът е отвратителен”. Сами сте си го привлекли в живота. Най-хубаво е когато може да видите тези примери в един-единствен живот. Материализацията на вашите качества, мечти, стремежи или страхове и нежелания. Тогава това не е просто теория, но осъзнавате че всяка мисъл, чувство, емоция, действие … и отношение имат значение. Отношението е важно – не може само да повтаряте като папагал някакви мисли и да си вярвате, че ще се получат нещата. Същото е и ако само правите физически дейности, без да сте Съзнателни какво наистина правите и защо го правите. Вие си мислите, че го правите и ще Ви донесе щастие например, но ако в самото правене не изпитвате щастие – то каузата Ви е загубена. Или ще последва нещастие (заради нереалните очаквания), или ще си замажете очите, че уж сте щастлив и всичко е наред в живота Ви – макар че очевидно Ви трябва доза сладко, за да се подсладите, защото я няма емоционалната сладост.
Ще сте жертва дотогава, докато не узреете и не оправите Ядрото си. Докато фокусът Ви е насочен само навън и интерпретира нещата от вън на вътре. Ще пиша отделна и подробна тема за тези неща, живот и здраве ... и вдъхновение, и сладост. :)

Аналогично тялото може валидно да се разгледа като „външна част” от вас – с неговите инсталирани инстинкти и програми от предците Ви … но ако Съзнанието Ви узрява и е силно, то можете да вземете управлението във ваши ръце на 90% или на 100%, без да сте под „външни влияния”. (Не казвам, че е лесно и става с едно щракване на пръстите.)

Правилно може да попитате: „Тогава, ако напусна тялото си и съм само в Дух форма, бидейки в астрала (четвърта плътност) – някой друг може ли да симулира/контролира реалността ми?” – И да, и не. Зависи. Всичко е възможно. На мен ми се е случвало, както и на други изследователи. Важните въпроси в случая са: „Как го правят?”, „Кога е възможно това?”, „Възможно ли е аз сам да създам 100% от реалността си – напълно самодостатъчен и без външни влияния и Съзнания, които не желая?”. Не знам всичките отговори на въпросите, но знам, че има повече от един … и даже могат да бъдат парадоксални, зависещи точно от зрелостта Ви като Съзнание. Както обясних по-горе – дали имате стремежа да сте Съзнателен за всичко случващо се в живота Ви и да проявявате правото си на избор (включително кои ще са Ви приятелите и в коя част на Мирозданието ще виреете), да може да прекроявате реалността си както Вие желаете, без да се оправдавате и оставяте други да решават вместо вас … или сте по-пасивен, нямащ нужните качества, за да вземете живота си в ръце.
Винаги може да се промените – към по-добро или надолу по спиралата. Не се отчавайте или страхувайте от промяната и бъдещето.


Случаят с възрастния да Винчи доказва думите от книгата, която Форум превеждаше в горепосочения линк, че е много по-лесно програматорите да манипулират едно неоформено Съзнание (до 5-годишна възраст). В такива случаи те ще имат 90%+ (или направо 100%) контрол, но само защото Съзнанието е неузряло и е в началния стадий (можещ да избира равноправно между всичко, без да го е грижа и да има индивидуалност в решението му!), няма да може да направи адекватен избор – т.е. вероятността то да избере чуждия/външния път е много по-голяма! (И когато ти си този, който му предлага изборите, нали осъзнавате каква мощ има във вас, защото определяте бъдещето му. Поне докато то самостоятелно не почне да разсъждава и да се свързва с душата си, включително подлагайки на съмнение и изследване това, което сте му дали като родители … или програматори от Монарх.)

Погледнете обаче във филма как се развиха нещата. Ядрото на да Винчи вече е оформено (възрастен и съзнателен е) и създаде следната реалност, в която:
1) Лукреция беше отражение на копнежа на Леонардо да бъде с нея в „реалния свят”. В „из-мислен-ия свят” тя беше негова жена. Може да се интерпретира и като символ на Интуицията му – Душата на Лео му показваше чрез нея от какви неща трябваше да се пази и какво да (не) прави;
2) Андреа (детето му) неслучайно притежаваше същото име каквото учителя и символичен баща на Леонардо –> Андреа Верокио, който бе посечен с брадва от Карло както написах по-горе. И в реалния свят, и в „илюзорния” Карло успя да премахне Андреа от света на да Винчи. В случая не уби малкия келеш, а просто го отдалечи от баща си безвъзвратно. Образът на детето беше отражение и на слабия пункт в психиката на Лео – детето е творението му! Така както в реалния свят творенията на Леонардо бяха използвани против него, така и в „илюзорния” (създаден отчасти от Душата на Лео, отчасти от програматорите благодарение на алхимията и контрола върху тялото) детето му бе използвано против него. Разбира се, че той го изживя тежко, защото същият проблем бе слабото му място. (Перфектен пример как ако не решите нещо тук и сега, то остава с вас за другите реалности и измерения. Същото и с качествата и натрупания опит. :) Разликата е, че в другите реалности може да останете с впечатлението, че има други Съзнания – а те всъщност да не са реалните създания. Плод и творение ваше. :) Ето защо фанатикът чрез силата на мисълта ще материализира 77 девици в астрала – но те са плод на мисълта и емоциите му, а не реални Съзнания. Уникално нали? Каква сила имат мислите … Тук (в това измерение и плътност) е същото, но по-бавно се материализират/манифестират нещата. :) )

Забележете как програматорите използваха образа на детето, за да накарат Леонардо да стане безчувствен към (да не мрази) Лабиринта, а след това и да го приеме. Ако това се бе случило, то програмирането щеше да е успешно – и те едва тогава щяха да „събудят” завързания Лео. Защото щяха да знаят, че той ще приема Лабиринта. Щяха да активират тази личност винаги чрез думите „направи това в името на Лабиринта, направи онова …”
3) Зороастър – истинският приятел, който Лео не беше оценил достойно през сезоните и дори изостави неохотно, за да изпълни плана си, обединявайки се с папата. Нямаше как Душата на Лео да не отрази  случващото се в психиката му и реалния свят тук по този начин – образът (мисъл-формата) Зороастър се бореше против Лабиринта и отново бе истински приятел, макар и да негодуваше заради предателството и незрялостта на Лео.
4) Ванеса – отражение на ‘младия и истинския’ Лео. Ако забележете отношението му към Ванеса (но преди трети сезон, преди травмите му и безчувствеността към приятелите му), ще си обясните защо Душата му избра точно тя да е със Зороастър. Междудругото, мотивът на Леонардо да стане безчувствен към тях и да се справя сам беше, че не желае да вижда повече близки хора умрели заради него. Разбираема и валидна гледна точка, макар че може да се интерпретира по всякакъв начин от всички участващи страни … Не е лесно да си бил приятел с някого и след това той да те изостави.
5) Карло – същата роля както в реалния свят.Други наблюдения:

1) както в единия свят (реалния) Леонардо построи хвърчащо устройство, така Душата му направи същата проекция в илюзорния;
2) аналогично на 1) е случката с пещерата. Ако сте гледали първия епизод от първия сезон ще знаете за миналото на Лео и това негово преживяване;
3) синът му чуваше гласове точно както да Винчи чуваше такива в реалния свят;
4) заигравката с „прераждането” като концепция в разговора между Архитекта и Джироламо в началото;

5) думите на Архитекта: „Ще му предложим на да Винчи спасителна нишка. Ще бъде с нас … или ще умре, без да има шанс да работи за синовете на Митра” – типична позиция и думи на Дуално Съзнание. В случая на Тъмната полярност, без да има лицемерие за пред другите. Например Архитектът в трета серия каза на Джироламо следното: „Ние сме врагове на себе си – жертва на нашите желания, копнежи или съмнения, страдания ...”, което е програмираща концепция, целяща да отречете индивидуалността и уникалността ви! Може да я видите като инструмент, използвана и от другата полярност. След това Архитектът в трета серия продължи със специфична пропаганда, че да се радва как бил част от тяхната ложа, а не от другата (методът им бил по-научен, вместо да се основават на вярата и чувствата) … Тъпотии големи. Но пък ако сте Съзнателни, то вече няма да отдавате енергията и свободния си избор на други/външни Съзнания – без значение от тази реалност ли са, или са някакви „божества” от друга. Вие сте Божеството, от което зависят те. Не го ли осъзнавате? :)) Те се нуждаят от вас (енегрията, духа Ви), но се възползват от вашите слаби места, за да започнете Вие да се нуждаете от тях. И другата полярност желае същото, макар подхода да е друг.
Напълно различно е да обменяте Енергийно и физически да взаимодействате с друго, недуално и уникално Съзнание. Сладост, сладост голяма! :) Както си го направите де – може и да се карате за глупости, подхранавйки негативизъм и взаимно изтощаване ...

6) тъй като да Винчи и в илюзорния свят притежаваше качествата, които ги имаше в реалния – той успя да се депрограмира. (Няма как да е другояче, когато те са били подхранвани и проявявани от него с години, а даже в момента няма да се спускам да философствам и разсъждавам от личен опит с другите ми инкарнации – т.е. умения, качества, информация предавани един на друг, но и страхове, страдания, непроявени копнежи и преживявания … И тук е ‘нерешения парадокс’ за Интроверта – ние можем ли да сме 100% сами и да няма нищо извън нас, или сме част и резултат и от другите + всичко живо? До колко ние взаимодействаме с другите и те определят нашата реалност … В никакъв случай не стигайте до там, че да не оцените какво правят другите за вас с техния свободен избор, пречупвайки го с „Моите мисловни модели са причината другите да ми носят богатство.” … Да, вярно е субективно, но е и вярно, че другият може да ти плесне един шамар и да спре да ти носи това богатство, докато не осъзнаеш че самият той също има равен принос към реалността ти! Ох, захлупени Интровертчета. Не сте сами, ахахаха! За шок и ужас ваш! :D Утре ще им спре Интернета и ще трябва да викнат кабеларя … Така че нека уважаваме другите извън нас. Земята веднъж ще пръдне (изригне) и дотам всички. :))) Тук е трета плътност и образите на другите са проводници на техните истински/реални Души – поне на тези, които имат Душа и Дух. В по-горните плътности, като си създавате с мисълта образи на мюсюлмански девици – е другояче.)

7) Душата на Леонардо чрез сън и образа на жена му (разпъната и убита), му даде отново знак как трябва да постъпи. Много повратен момент. Лео послуша Интуицията си както символично, така и конкретното й проявление (жена си) – тръгна да чете от книгата. Интересна заигравка с преживявания от тип „сън в съня”. :)

8) множествени оргазми изпитах и когато Душата манифестира финалните Ключове за депрограмирането на Лео! Визирам следните две преживявания. Първото е на 33:58 минута – забележете в страницата как информацията от по-горна плътност (разгледано вертикално) и в дълбините на Ядрото му – предаде съобщението: ‘Wake up’ (Събуди се!). В същия момент Карло казва „Недей. Изречи една дума и ще бъде последната ти.” Тъмните се опитват да използват страха от смъртта като начин за манипулиране на Лео, но както ще видите 2 минути по-късно (второто преживяване), вътрешният Импулс за Свобода и Истина успяват да депрограмират Леонардо. Ванеса (образа на Истинския Лео) изговаря неговите думи в „реалния свят”, изричани по време на втори и трети сезон, в най-тежките моменти, вдъхновяващ и мобилизиращ себе си: „Можеш да поправиш това!” и Ванеса продължава с: „Не е твърде късно, но трябва да се Събудиш!” ; Леонардо Осъзнава загубата на Истинския Аз … и се събужда с вик! :)

Ех, този Зороастър – „Бих направил всичко за този човек …” :)

Както виждате, накрая Душата (елиминирайки всички проекции и образи) и тъмните от Лабиринта (завършвайки алхимичния процес в реалния свят и своите ходове в илюзорния свят) оставят на да Винчи да направи сам своя избор … Всичко зависи от правото Ви на избор. Вашата Съдба и Път! Какъв велик дар е това?! :) Упражнявате ли го?

8) Джироламо постъпи меко казано Хуманоидно! :))) Много се зарадвах, че помогна на да Винчи, въпреки всичките различия и трудности помежду им (който е гледал сериала, ще знае) … Джироламо прояви едно качество, което убягва или просто е невъзможно за някои Съзнания на сегашния им етап …
Съзнанието на Лукреция също узряваше и по-нататък ще направи един … ох, всъщност два жеста (ако броя и последната серия) … М`дам … Обичат се младите. :)))

Препоръчвам Ви горещо да изгледате шеста серия – ако тази Ви е харесала и резонирала със съществото Ви. Все още няма български субтитри, но Вие следете тук за такива. :) В шести епизод Леонардо ще върне жеста и ще депрограмира Джироламо. Ще може да видите как веднъж станал „едно с Лабиринта” – Архитектът има достъп до Съзнанието на Джироламо. Така че по-кротко ако прекалявате с ченълинги от рода на „аз съм брат Ви ангел бла-бла и сме едно с вас. Приемете ни в Съзнанията си и отворете сърцата си за нас, братя мили. Водим междугалактическа битка с тези, които управляват света ви …” – докарвам ли го? :D Много са забавни за четене. :) Или например Дънов, обладан от друго Съзнание … По-внимателно, джедайчета … :))

~~~

Разговорът между Леонардо и сина му под дъба е доказателство за това, което писах по-горе – много по-лесно е да програмираш младо и неоформено (започващо от нулата) Съзнание. В случая детето беше неспецифично програмирано – чрез училището, религията … Ние всички сме подложени на такъв тип програмиране (а не чрез физическо насилие и изтезания) – те отново използват повторенията (например рекламите по телевизията, мантрите в религиите, сцени във филмите), чакайки да се пречупите … :( И когато го направите, си казвате примерно: „Ама аз не съм щастлив, докато не преживея или имам еди-какво си” … И вече се поддавате на манипулация и контрол, защото зависите от външното нещо, защото фокусът Ви е навън и чака щастието отвън да запълни празнотата вътре … Няма как да стане … Откажете се от този вреден мисловен модел. Изкоренете го. Знам, че е трудно.

Ако сте вътрешно богат, тогава ще може да се изпълните и от външен продукт (оценявайки чуждото индивидуално и творческо Съзнание) – някакво музикално изкуство, рисунка, текст, изобретение, прегръдка, целувка, усмивка, природата с нейните проявления и т.н.т. Но ако вътрешно не сте готов – то за вас например природата ще е „неразбираема загадка”, или ще реагирате с: „Как може хората да стоят с часове сред природата? Полудявам без технологии или каквото и да е занимание … Чувствам самота, а не радост ...” – ето как като изследвате тези ваши реакции, може да разберете къде са вашите слаби места. Започнете да дълбаете: „Защо например чувствате самота сред природата вместо хармония, за която много други са писали?” и макар че ще е тежко в началото, то приемането и осъзнаването са първите стъпки към излекуването на психиката Ви. Към връщането на пълноценността Ви! :)

Понякога е възможно да попаднете на Съзнание, което има чисти мотиви и е минало през определен/същия тип травми и страдания. То ще знае каква благодатна почва да Ви предостави, как внимателно към всеки детайл и грижовно, изпълнено с любов, спокойствие блажено и радост от прогреса Ви (дори да е минимален) да постъпва. Ако това Съзнание е щастливо, здраво и пълноценно – то и Вие ще преминете успешно през излекуването на травмите си. Ще разцъфтите и ще виждате напредъка си. Ще развиете нови качества и умения, ще започнете да се радвате на живота, без да зависите от своя лечител, макар че ще сте му безкрайно благодарни и ще можете да чувствате Любовта и добрите му намерения. :) Но … процесът на излекуването, както и на интегрирането на всякаква информация тръгва отвътре навън, от самия човек искащ да се справи с проблемите си и да се развива. В противен случай каквато и атмосфера да предложите, другият ще е сляп за тях и няма да ги Оценява … или ще се съмнява в мотивите Ви (заради миналите си травми например). Дори този текст е благодатна атмосфера и е предвиден за вас. Въпросът е да не сте слепи. ;)

Ако сте сами – е с една идея по-трудно и продължително, но пък това също има свои допълнителни ползи (освен излекуването на Съзнанието – което се случва и в двата случая).
Препоръчвам Ви самотния път, защото са малцина тези, които от сърце ще помагат на другиго в какъвто и аспект да е.

* приятните неща не бива да свършват. :P Това е глупаво програмирано, ориентирано към тялото и материалното – „всичко имало начало и край”. А корабчета плуват ли в очите Ви? :D От нас зависи това – запомнете го, вечно-търсещи звездички … :) След като написах първото изречение си казах: „И защо текста да не го превърна в някаква ирония, пулсираща с позитивизъм и забава – въпреки тежката тематика. Я да пробвам.” – и се наслаждавах на текста, а хуморът течеше естествено в първата част. :) Читателите да му мислят ако не са се забавлявали, ахахаха! :D


Успех с депрограмирането Ви. :) Wake up! Събудете се! Събудете се! Събудете се и Живейте Пълноценно! Тук и сега. Завинаги. :)

Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 12 Ноември 2015, 01:03 »

Само да попитам между другото познавате ли истински Монарх роби  и имате ли опит и знание как " функционира съзнанието  им "   от личен  опит   Smiley

Активен
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #3 -: (Понеделник) 16 Ноември 2015, 22:48 »

Само да попитам между другото познавате ли истински Монарх роби  и имате ли опит и знание как " функционира съзнанието  им "   от личен  опит   :)

Под "истински Монарх роби" да разбирам травмирането от бебе и почти нулевия шанс да депрограмираш това Съзнание, без да имаш цялостна информация за програмирането му, личностите му и живота му? Не, нямам такъв опит. Но знаеш, че в днешно време на Запад, почти всички певци например са такива. Наблюдения от поведението и интервютата им, от официалния им начин на живот може да се водят, но това с нищо няма да помогне за депрограмирането им ... Да не говоря как ще успееш да преодолееш хендлърите ...

Темата ми по-скоро е насочена към неспецифичното програмиране (макар че да Винчи си го програмираха и чрез физически травми), но това не означава че те не са "истински Монарх роби". Дори в някакъв аспект само да са програмирани.

Без да съм влизал в Съзнание на "истински Монарх роб" и на база на автоматичното (програмирано от Матрицата) и с липса на Съзнание поведение у повечето щъкащи двуноги (с животинска есенция) - то едва ли функционирането им е различно ... Но поне при "истинските" има малък шанс за Осъзнаване и еволюция. При животинските есенции липсва само-рефлексия.


А сега е време вместо да питаш с едно изречение, да се изкажеш по темата и отговориш на същия въпрос, както и на това, което не написа  - намеренията зад въпроса ти. :)

Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #4 -: (Понеделник) 16 Ноември 2015, 23:49 »

Ами да познавам доста такива хора и затова ти зададох този въпрос  Smiley
Благодаря ти за отговора.
И все пак не  става ясно  защо са нужни?
Нито Фриц го  изяснява,  нито форум.
Това с травмите е абсолютна глупост.   Smiley

Има и друго!
Търси!
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Вторник) 17 Ноември 2015, 14:11 »

И все пак не  става ясно  защо са нужни?
Нито Фриц го  изяснява,  нито форум.

ТОВА, за разлика от долнопробния спам, до който си изпаднала (а може би се е показало истинското ти лице след толкова време?), е полу-вярно. Забележката ти е полу-вярна (най-близо, колкото можеш да се приближиш до съществена забележка без да искаш, чрез спам).

Бях го написал обаче на последния блог, който изтрих.
Това е интерфейс. Оперативен софтуер за по-голямо случване, Монарх-робите са чипчета - те са роби само като странична екстра, по силата на това, че всяка технология, бидейки технология, е инструмент и следователно роб на оператора. Но ролята на роб не е целевата им функция - никой не прави чипове и платки с идеята да пороби пластмасата, нали така.

Всеки Монарх-роб е функционална част от интегрална схема. От МАШИНА, за чиито сървър, както бях написал, се използва планетата Сатурн (носещото тяло за СЪРВЪРА на тази Машина е силната гравитация на Сатурн), а Луната е интернет-точка - Wi-Fi антена. Самото програмиране Монарх, като система, е софтуера за IP връзка на интегралните чипове към Сървъра.

Това е подлещажото ми виждане, на чиято основа написах тези публикации преди време.
http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23227#msg23227
http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23588#msg23588
http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23591#msg23591

Но няма никакъв смисъл да обяснявам това отново. Ключаря преди дни пусна линк в тази посока, ТУК.
Писал съм за видео-игрите не заради самите видео-игри. Монарх-програмирането вкарва човека в игра, вътрешна видео-игра, от която не може да избяга и няма друг начин, освен да я играе, или изиграе (ако има край) (филми като "Играта").
http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23608#msg23608
« Последна редакция: (Вторник) 17 Ноември 2015, 14:19 от форум » Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #6 -: (Вторник) 17 Ноември 2015, 15:15 »


Ето че отново ме преследваш по темите за да се заяждаш с мен и спамиш.

Спри да се занимаваш  с мен и да ми казваш аз  какви истини знам и какви не - След като изобщо не ме  познаваш   Smiley
Ако твоята информация е от книжките и видео игрите , то моята е получена директно от кухнята в продължение на 10 години - знания подавани по различен път и срещи с различни хора, както и с такива дето им казваш "извънземни" - Ако исипеш подобна простотия пред тях ще ти се изсмеят от сърце. Също и онези черепи , дето ми ги праща на ЛС и  си мислиш че са на   "зета -хибриди" , си отново в пълен мрак. Имах цяло СД - с деца от "зета хибриди ", но ми го вземаха за да не го ползвам за конспирации

Има много неща, които Фриц не казва и не изяснява, защото може би самият той не е имал достъп до тях. Многоооо...ама мнооого....неща, които ги няма в книжката ...Има много истини, но и полу (такива), както лъжи .  Обяснява повечето технологичната част, но му се губи много от демонологията, окултната и езотеричната част на нещата, както и духовната връзка  му е прекъсната.

п.п .Темата е за филма на  да Винчи, така че няма да отклонявам на човека темата в други, насоки.
И още веднъж ще ти кажа да спреш да се занимаваш с мен , спамиш и злословиш по мой адрес, след като изобщо не ме познаваш. Smiley
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Вторник) 17 Ноември 2015, 19:10 »

Ако твоята информация е от книжките и видео игрите , то моята е получена директно от кухнята в продължение на 10 години - знания подавани по различен път и срещи с различни хора, както и с такива дето им казваш "извънземни"...

А.. Ей тази ключова реплика чаках да чуя. Това дежа-вю закономерно изскача от устите на една определена група хора, служи ми като ориентир. Сега вече ми е напълно ясно точно къде се намираме в комуникацията помежду ни.
Активен

Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #8 -: (Четвъртък) 19 Ноември 2015, 14:52 »

Филма и аз го гледам. Обаче ми се струва, че не иде рач само за монарх робите, а е много по-дълбок и многопластов.... Undecided
Казвам само, че имам такова усещане и за сега не зная точно какво цели филма, а не, че съм сигурен на 100% де...Нека да видим новия сезон и ще чуя гласа и на моята ''митница'', и едва тогава ще дам изявление пред медиите по въпроса  Grin...И все пак, ако и някой друг има подобно на моето усещане, нека да сподели.

форум, ти какво мислиш, само за монарх ли иде реч, или има и още нещо?
« Последна редакция: (Четвъртък) 19 Ноември 2015, 14:58 от ARRI » Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Четвъртък) 19 Ноември 2015, 15:56 »

форум, ти какво мислиш, само за монарх ли иде реч, или има и още нещо?

Не съм гледал филма, и не смятам да го гледам.

Но генералната идея е, че всеки един трябва да стане Монарх роб. Тяхната цел е Монарх-програмирането да се възприеме като стандартна следродилна програма за новоредине във всички цивилизовани болници.

Което само по себе си говори, че не става дума само за Монарх-програмирането, а че се гони цел. Както по-горе коментирахме.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални