Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Циганизацията на България, и защо я няма в новините?  (Прочетена 5293 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #30 -: (Събота) 26 Март 2016, 19:58 »

"Отказвам да уча за цигани и турци, те са ни държали 500 години под робство... " - третокласник разкърти държавната политикаДете от 3-ти клас претвори сцена от "Под игото" като хвърли в пълен мат цялата държавна политика на либерализъм и толерантност. На тест хлапето на въпрос, свързан с "ромите", написа следното:

„Отказвам да уча за роми (цигани и турци) те са ни държали 500 години под робство.“ (вж.снимката)

Коментарите по случая са разнородни, но доминират тези, които сочат, че цялата изкуствена политика на мултикултурализъм и фалшива толерантност са се сринали, и народът всъщност вижда истината.
Подобен казус описва Иван Вазов в романа си "Под игото". В глава 9 "Радини вълнения", при изпит на децата в училището едно от тях казва следното:

"...Едно живо, русокосо момиченце стоеше вече пред него и го гледаше кротко в очите.....................
http://nikikm.blog.bg/politika/2016/03/26/quot-otkazvam-da-ucha-za-cigani-i-turci-te-sa-ni-dyrjali-500.1439966

В тези деца ми е надеждата! По-големите вече са обработени, тотално зомбирани!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #31 -: (Вторник) 19 Април 2016, 19:08 »

Расизмът на циганите

Публикувано на 19.04.2016 в България
В България, а и в доста други европейски страни, се харчат значителни средства за така наречената „ромска интеграция”, като успехът навсякъде е нулев. Интересно е да разгледаме основната причина за неуспеха на това иначе толкова благородно дело. За тази цел в следващите редове ще Ви представим някои непознати за средностатистическия човек факти за това как циганите гледат на останалите народи и в частност на нас, Българите.

Подробно ще се спрем на тяхната расистка култура и привички, които са причина те да бъдат гонени през цялата им история от всяко едно място, където са попадали.
Всеки от вас ще може сам да прецени, дали причините за изгонването им през 1500-та година от Холандия, преследванията през 18-ти век в Англия, стерилизирането им през миналия век в скандинавските държави и екстрадирането им от Италия днес се крие в коренното население на съответните държави или расистката циганска култура предизвиква естествени защитни реакции във всеки един народ, без значение от епохата, в която са се разигравали дадените събития.
За начало е добре да уточним, че нещата трябва да бъдат наричани с истинските си имена. Ако говорим Български език, трябва да наричаме мургавите ни събратя “цигани”, защото това е Българската дума. От доста време медиите опитват да наложат думата “ром”. Тази дума е неподходяща, защото звучи чужда и смешна за много цигански групи, които не я употребяват като самоназвание. Но основната причина да не използваме думата “ром”, е циганският расизъм, който стои зад нея.
 Напаст

Циганите имат специална дума за „нециганин”

Тази дума е „гаджо” или „гадже”. Тя е обидна и означава „дивак; некултурен човек”. Този факт е засвидетелстван от всички изследвания за циганската идентичност, като също така е записан в „Енциклопедия Британика”. Проектът Rombase на университета Karl-Franz в Грац, Австрия, пише следното:

„Всички определения за „нецигани”, използвани от циганите, са основно с обидно значение.” Те имат поговорка като: „Гаджо никога не казва нещо вярно”. С течение на времето циганите са изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи. Тези граници обаче са непреодолими само в една посока – един „гаджо” никога не може да стане истински „ром”. Нециганин, който говори цигански език и спазва циганските традиции, който е приет в общността и смята себе си за „ром”, бива възприеман като „ром” в по-малка степен от един асимилиран циганин, който не говори цигански.

Да бъдеш „ром” се счита за право по рождение, а да бъдеш „гаджо” може да бъде научено. Предимно негативният образ на нециганите е много ясно изразен, особено в литературата и в устните предания на циганите. Те гледат на нециганите с недоверие, присмех и презрение.” По-горният цитат е взет от изследване, проведено с подкрепата на Европейската общност в рамките на програма „Sokrates” и със съдействието на австрийската академия на науките. От него става ясно, че циганите са „изградили непреодолими граници между себе си и останалите народи”.

Никой у нас не говори за това. Никой не казва, че циганите сами се изолират и гледат на останалите народи с „недоверие, присмех и презрение”. Защо тогава останалите презрени народи трябва да плащат за благоденствието на циганите-расисти? Българите нямат дума за „небългарин”.

Българите нямат проблеми да живеят с представители на други народи, включително с цигани, стига те да живеят като нормални хора. От друга страна, циганите доброволно се отделят в гета, в които почти не допускат представители на други етноси, освен циганския. Кой е расистът в случая?

 slivenski-cigani-se-vyoryjiha-do-zybi-zaradi-sluhove-za-pogromi-25305
Циганите имат специална дума за „Българин”

В циганския език съществува думата „дас”. В миналото тя е означавала „роб”, а в настоящето циганите в България наричат Българите със същата тази дума. Според проекта „Ромско езикознание и ромски език“ на Манчестърския университет, „циганите наричат другите народи с думата „гадже“ или „гаджо” и в частност славяните – с „дас“, от оригинална индийска дума за „роб“ – игра на думи, вдъхновена от подобността на гръцките думи ‘склавос’ (роб) и ‘славос’ (славянин)”.

Така наречените „Български цигани” (цигани, чийто майчин език е Българският) се наричат от циганоезичните цигани „даскане рома”, а турците ги наричат „гяур ченгенеси” (източник: „Ромското всекидневие в България”, 2006, Алексей Пампоров, стр. 62). Сиреч „дас” в превод на турски е „гяур”. За жалост на Български тази дума не може да се преведе, понеже няма Българска дума за „небългарин”. Накратко казано – ние Българите за циганите сме не само диваци, но и роби.
Циганската традиция „махриме”

Различните специалисти, проучвали „ромската” идентичност, са стигнали до извода, че тя се основава на разделението „ние – другите”, „бог – дявол”, „чист – нечист”. Тук предоставям информацията от проекта Rombase, споменат по-горе: Циганите имат една дуалистична философия, която разделя доброто от лошото.

„Махриме” наричат ритуалната нечистота. Терминът се отнася до разделението „чист – нечист”. „Махриме” определя границите между половете, между възрастите, между циганите и „гаджетата”. Причината, заради която спазващите традициите цигани се стараят да имат минимален контакт с нецигани, е най-вече от социално естество. Донякъде тази изолация е избрана от тях самите и е тясно свързана с разбирането, че те са различни и превъзхождат нециганите в културно отношение.

Трябва да се отбележи, че достъпът на циганските жени до света на нециганите е много по-ограничен, а преминаването на границата се наказва много по-строго в сравнение с мъжете. Например, за много цигански групи отношения между цигани и нецигански жени за позволени, докато отношения между циганки и нецигански мъже са строго забранени. Без значение на пола, винаги когато е възможно те отбягват работа, която води до зависимост от „гадже”. Още за „махриме” от книгата „Ромското всекидневие в България”, 2006, на Алексей Пампоров, стр. 286-288:

Вярванията, свързани с ритуалното омърсяване, са представяни като сърцевина на ромската култура, която служи, за да изрази и подсили етническата граница, и която създава фундаменталното разграничение между ромa и гаджe.

В България махримето бива представяно като възлов елемент в развитието на циганския етнос, а наличието му като критерий, че групата се придържа към ромската традиция.

Според Марушиакова, до махриме може да се стигне, при неспазване на груповата ендогамия; неоказване на помощ на член от групата неуважение към вътрешните органи на властта и предпочитане на органите на макрообоществото. Също така източник на махриме са някои ритуални забрани, както и хранителни такива за контакт с нечисти в ритуален смисъл индивиди. Де факто, всички изследвания акцентират върху два вида махриме – един, който разграничава мъжете от жените и друг, който разграничава циганите от не-циганите.

Съответно в една скала на ритуалната чистота най-чист е мъжът ром, а най-нечиста е гаджи – жената нециганка. Според разделението на „ромската дуалистична философия”, нециганите са част от „лошото”, те спадат в категорията „други”, а отношенията с тях са в категорията „нечисти”.
ima-bylgarski-cigani-sred-izgonenite-ot-frenskata-policiq-v-lion-88047
Изниква въпросът – как и към какво да се интегрират Български граждани, които считат останалите Български граждани за нечисти, избягват контакти с тях и не искат да работят работа, в която са подчинени на представители на друг етнос?
Някои изследователи правят уточнението, че в България тази традиция е размита, понеже по времето на централизирана планова икономика циганите са били принудени да работят и да се хранят редом до нецигани. Само че сега вече имаме пазарна икономика и съгражданите ни не са принудени да се трудят. Нашата икономика освен това е от такъв тип, че трудещите се са задължени да издържат нетрудещите се. Следователно циганите имат всички условия да продължат да спазват расистките си традиции.

640_21953f209e48afa1cc4e4e7fa3eccee0

Циганската сегрегация

Според различните програми за „ромска интеграция”, циганите живеели сегрегирано – в гета – и трябвало да бъдат „десегрегирани”. Никой не задава въпроса „А кой ги е сегрегирал”? Истината е, че циганите сами искат да живеят в гета. По времето на комунизма се раздаваха апартаменти на цигани в блокове с Българско мнозинство, с цел десегрегация. Но самите цигани доброволно продаваха тези апартаменти и купуваха апартаменти на Българи, живеещи в цигански квартали.

Небезизвестният квартал Столипиново в Пловдив възниква по подобен начин – цигани се заселват, купуват апартаменти от Българи, други построяват незаконни къщи и постепенно създават едно огромно гето. Циганската сегрегация всъщност се дължи на гореспоменатите цигански традиции, според които те трябва да отбягват контакти с нецигани. Всички Българи, представители на НПО-та и други, които твърдят, че циганите били жертви на дискриминация, също се страхуват да минат сами през някоя непозната циганска махала.


Значи те също спомагат за сегрегацията. Тези хора казват, че са за „интеграция”, но същевременно одобряват изучаването на цигански език в училище и „запазване на ромските традиции”. Ако искат да се борят против сегрегацията, трябва да се борят срещу циганските традиции и циганския език, защото те са расистки по своя характер. Самото начинание „интеграция чрез запазване на традициите и езика” е безумно.

Думата „интеграция” произлиза от латинската дума „integer”, която значи „цял”. Който иска интеграция, трябва да работи в насока малцинствените култури да се приобщават към културата на Българската нация, която трябва да бъде цяла и единна, а не както в момента да подхранват расистки настроения в малцинствата.

Пиша ви това, с ясното съзнание, че няма да публикувате нищо, защото когато циганин обезглавява възрастна жена, смазва черепа на друга или съсича с брадва 80 годишен мъж за 5 лева или един хляб – това е „културна особеност“, а когато някой каже „СТИГА ЦИГАНСКИ ЗВЕРСТВА В БЪЛГАРИЯ“ – това е расизъм!
http://nikikm.blog.bg/politika/2016/04/19/rasizmyt-na-ciganite-http-bultimes-com.1445819


Живял съм с цигани в едни вход! Бяха само едно семейство по "онази програма".  Няма оправия!!!! Изнесоха се!  Не щяха да се "интегрират"! Според мен основната причина беше, че трябваше да плащат комуналните разходи като нас, а в махалата - свобода и комунизъм!!!!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #32 -: (Събота) 30 Април 2016, 20:28 »

Калфин реши: Яслите и детските градини стават безплатни за циганчетата!
Публикувано на 29.04.2016  в България
 
Министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин предлага да има по-ниски или никакви такси за яслите и детските градини, за да се предотврати ранното отпадане от училище.

Калфин коментира това пред журналисти, след като откри XI изнесено заседание на Експертния комитет по въпросите на ромите към Комитета на министрите на Съвета на Европа, пише Всеки ден.

По време на заседанието министърът отчете, че имаме успешен опит в ранното включване на ромите в образование и предучилищно възпитание, и стъпката към улесняване на достъпа на най-малките до детска градина ще е допълнителен принос за това.
„Важно е да се даде възможност на всички деца, не само за роми, да влязат в детско заведение и това да е достъпно за родителите им от най-ранна детска възраст“, каза министърът. По думите му това ще помогне и на работещите родители, и на родителите с ниски възможности.

„Вече е доказано в България с много експерименти в общините, които могат да си го позволят, че ранното включване в предучилищно образование и възпитание, допринася за по-доброто интегриране в училище и предотвратява отпадането на ученици от образователната система“, аргументира се министърът.

източник: BNews.bg
http://bogolubie.blog.bg/drugi/2016/04/30/kalfin-reshi-iaslite-i-detskite-gradini-stavat-bezplatni-za-.1448503

Това е то - циганите си построиха комунизма! Всичко безплатно - на всекиго според потребностите! Калфин - стара номенклатура на БКП!
За българите - труда, за циганите - социалната политика /придобивки/!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #33 -: (Четвъртък) 12 Май 2016, 20:44 »

„Убийте българите, да се знае кой командва тук”, крещял Сурай Пашата, докато спуквал от бой момчетата от Раднево

Автор: jivko1128

 Младеж от фитнеса едва укротил рома да не ги убие
Раднево, България

  
Ромски престъпен авторитет, държащ в страх и подчинение катун, наброяващ над 500 души, е главният виновник за разпалилата се със страшна сила етническа война в миньорския град Раднево. И циганите и българите знаят името на местния злодей, предизвикал агресията на мирното население. Това е ромският бос Сурай Пашата, за когото мнозина под сурдинка говорят, че държи в джоба си представители на местната власт, съобщава „Уикенд”.„Сурай Пашата е гангстер, който винаги е над закона. Той е на 34 години и контролира част от незаконния дърводобив в региона, както и две незаконни кариери с интертни материали, които продава на мощни строителни фирми, строящи пътища и магистрали. Държи в подчинение стотици роми от незаконното гето „Кантона”, на които нарежда къде да работят, какви престъпления да извършват и за кого да гласуват. Има наказателен отряд от около 50 тренирани и неграмотни роми, които са въоръжени до зъби с хладно и даже огнестрелно оръжие”, разказват жителите на Раднево.

Искрата на тлеещото от години напрежение между българи и роми пламва в понеделник следобед, когато синът на Сурай Пашата – 19-годишният Стефан, наричан Малката Паша, се спречква с три момчета от Раднево. Конфликтът се разиграва на уличка до циганското гето „Кантона”.

Свидетел на конфликта разказва, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес. Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван грозно на майка от рома, не се стърпял и му отвъртял един шамар. След това тримата отишли да тренират.

През това време Стефан се оплакал на баща си. Сурай Паша, чието българско име е Калчо, спешно събрал орда от 15 души, които атакували трите момчета.

„Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от озверели цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Мелето беше кърваво и продължи 3-4 минути. След това циганите се оттеглиха, а българите лежаха в локви кръв”, разказват очевидци.

„Сурай Пашата крещеше: „Убийте българите, да се знае кой командва тук!”. Добре, че се намеси едно момче от фитнеса, който по някаква линия работи съвместно със Сурай, та го спря, иначе наказателната му бригада щеше да убие момчетата”, кръсти се свидетел на мелето, разиграло се пред фитнес клуба.

Това предизвика бурните протести на местните жители, които във втория ден прераснаха в опит за саморазправа с ромите и сблъсък с полицията.

„Такова нещо можеше да се очаква в Раднево. Тук българите сме като местните по време на апартейд в ЮАР”, заяви млада майка, излязла на протест с невръстния си син.
 
Жителите на града и тази вечер се стягат за демонстрация.

След страшната нощ в Раднево: Полицай със чупен нос и пет арестувани хлапета
 449981

В Раднево става страшно! Рокери от цяла България готвят кървава вендета срещу ромите
 6534696

Лидерът на ДРОМ поиска засилено полицейско присъствие в Раднево (СНИМКИ)
 273221

Ромската фамилия редовно тормозела хората в Раднево, над 2000 души излезнаха на протест срещу агресията
 237234

Напрежението в Раднево ескалира, протестиращи пробиха полицейските заграждения
 6411441

Шефът на Старозагорската полиция пред БЛИЦ: Провокатори опитаха да манипулират протеста в Раднево
 466502

Роми в Раднево ронят сълзи: Тук ни наричат кърлежи, а в Италия – българи
 6311778

Калчо и биячите от Раднево с обвинение в опит за убийство
 3915577

ВМРО: Тече ислямизация в ромската махала на РадневоВМРО: Тече ислямизация в ромската махала на Раднево
 204000
автор: readerТова е истината, а не лъжите в медиите!!!!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #34 -: (Петък) 17 Юни 2016, 22:00 »

24 ноември: ген. Чочоолу премазва циганското гето в Пловдив с танкове

автор: koshava
Преди 37г. – през лятото на 1978г. група цигани нападат млада двойка влюбени съпрузи с цел да ги ограбят. Младият мъж оказва съпротива, за да защити бременната си съпруга и по време на неравностойната схватка е прободен фатално с нож, отговорът на българските власти е безкомпромисен…

 7_744

Историята е ужасяваща и наподобява американски екшън. Лятото на 1978 г. е. Млада семейна двойка се разхожда в квартал „Изгрев“, непосредствено до копторите в „Столипиново”. Тълпа цигани се юрва срещу семейството, за да плячкосва.

 

Мъжът оказва съпротива и е заклан заедно със съпругата си, която е бременна в третия месец. Милицията така и не залавя убийците.

Закланият младеж е племенник на ген. Стою Неделчев – Чочоолу, който по това време командва армейските части в Старозагорски окръг. Той пристига в Карлово, където е дислоцирана една от най-големите за соцлагера въобще танкова бригада. Нарежда два батальона да се отправят към Пловдив и повежда колоната. Хората му обграждат „Столипино“, където като мишки се се скрили 50 000 цигани.

Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите.
Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън, преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада  и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия, пише „Десант“.

Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят клетви към блюстителите на реда и военните.
При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход.

„Столипино“ изтръпва в панически страх. След няколко дни някой „пропява“ на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на про*уратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода.

Случилото се така наплашва обитателите на „Столипино“, че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление. За самоволно проведената от Чочоолу акция му е наредено да излезе в неплатен отпуск, а на следващата година (1979 г.) генералът е отстранен от всички длъжности.

Стою Иванов Неделчев – Чочоолу е роден през 1908 г. През 1934 г. е заловен и влиза в затвора с 8-годишна присъда. Там се запознава с комунистически деятели и възприема техните идеи. Амнистиран е от деветнадесетомайците, които го включват в градските бойни отряди на партията.

Когато възниква партизанското движение, той създава и оглавява отряда „Христо Ботев“, а освен това е и командир на Старозагорската въстаническа оперативна зона. Два пъти е осъждан на смърт по Закона за защита на държавата, но е неуловим. Тогава се сдобива с прозвището Пантерата. Тази му дейност е пресъздадена във филма „Осмият“, в който главната роля се изпълнява от артиста Георги Георгиев – Гец.

alterinformation.wordpress.com/2015/11/24/9905106596/#more-9020

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #35 -: (Петък) 16 Декември 2016, 11:29 »

ОТ АПОСТОЛА ДО БЕРЛИН

БЕРЛИНВсичко си дойде на мястото.

И сега ако не прогледнем, ще означава, че сме свършени.

Преди около четири години, цигани от Добрич, като истински скотове, поругаха портрети на Апостола, на Княз Борис Покръстителя и на Цар Симеон Велики.

Изплюха се в лицето ни.

И нищо.

Сега друго животно, пак от Добрич, ни опозори пред целия свят.

Някои политически мишки се тюхкат – какво щели да кажат в Берлин.

Важно е обаче, какво ще кажем най-после ние за тия диваци -

и за жалките им адвокати от „Българския“ Хелзински Комитет.

Защо не се ангажират сега със защитата на този дивак?

Защо мълчат и мошениците, които от години се препитават от лъжите си за „езика на омразата“?

Този циганин мерзък нарита не само невинното германско момиче.

Нарита и нас.

Стовари подлия си удар право в лицето на България.

Така удрят тия животни – подло, откъм гърба.

Виновни сме обаче ние, защото ги търпим.

Къде е сега циганката, която искаше да ме съдят, понеже съм нарекъл ония цигани от Добрич животни?

Защо си мълчи страхливо тая „журналистка“ Будинова?

И за този ли дивак ще ходатайстват тя?

Защо мълчи опакованият като външен министър Митов – досега сто пъти трябваше да каже нещо.

ЦИГАНИКъде, в коя миша дупка се е сврял Главният Циганолюб Кънев?

И, впрочем, българин ли е той – или циганин, в което, само по себе си няма нищо лошо.

Но ако е циганин, това няма ли да постави под съмнение ръждивата му дейност като цигански Апостол?

И нашите власти също са виновни.

Не по-малко.

Думица не смеят да обелят.

Защото корумпираха циганите, превърнаха ги в стока по време на изборите. И затова не смеят да гъкнат и слугуват на циганския кеф.

Мълчанието за диваците от Добрич фатално променя и представата за стотици хиляди цигани, които Прехода оскоти до крайна.

Мълчат за диваците – и приравняват по този начин и всички останали с тях.

„Умница“ пък една казала по телевизията, че не трябвало да се разпространява позорния берлински клип – това си е чиста проба майкопродавство.

Тя е от избранниците на Плевнелиев – за тях българската чест е без значение: хайде да се завием през главата с юргана, заедно с поредния позор – пак с щемпела на циганското варварство.

КЕВОРК КЕВОРКЯНКеворк Кеворкян

https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/?fref=ts
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #36 -: (Събота) 31 Декември 2016, 12:11 »

ЖИВЕЯ КАТО СКОТ, ДИСКРИМИНИРАН В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, А ЦИГАНИТЕ СА В „СИСТЕМА ЗА СИГУРНОСТ И ИНТЕГРАЦИЯ“!

БОЙКО БОРИСОВЗдравейте, г-жо Томова, да Ви разкажа нещо, за което трябва да питате със силния си глас:

Днес бях на опашка в Изи- пей кв. Аспарухово да си платя тока. Пред мен беше една жена от цигански етнос. Каза името на някаква фирма да си плати наема, тока и други. Не можаха да я открият по име, затова жената звънна на някакъв /по нейни думи денонощен телефон/, веднага й вдигнаха и й казаха, че името на фирмата е променено – сега била „Система за сигурност и интеграция“. Цялата сметка на жената беше 60 /ШЕСТДЕСЕТ ЛЕВА/.

Моите сметки са: наем – 320, ток – 200, кредит – 300, вода и телефон – 100. Потърсих в интернет, по регистри, но не намерих нищо с това име. Та питам се – има ли нещо гнило в Дания /разбирай България/, защото аз съм на висока мениджърска позиция, но със заплатата си  не успявам и си доплащам всеки месец и от кредит, за да живея като скот и едвам си отглеждаме бебето, / за второ жена ми не ще и да чуе/.

Питайте, г-жо Томова, ние не сме ли вече дискриминирани в собствената си държава и има ли схеми за подпомагане на  определени групи с публични /наши/ средства.

Весели празници…

Георги Иванов

Бележка на АФЕРА: Магаре ни язди, господин Иванов, и ние му позволяваме. Когато се вбесим от собствения си страх и от собственото си малодушие, може и да ги пометем. Дотогава – „весели празници“… С примка на шията.

Колаж: Матей Димов
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #37 -: (Петък) 30 Юни 2017, 16:13 »

 ЦИГАНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НИ УНИЖАВАТ, изкрещете го http://www.budnaera.com

Автор: nikikm

Автор Калин Руменов

Цигани дойдоха първо за старите български майки.

Биха ги, насилваха ги, колеха ги в собствените им къщи. Толкова пъти идваха, а българи не отмъстиха нито веднъж.

Нито веднъж не измиха кръвта с кръв, нито веднъж не размениха око за око и брадва за брадва. Мама и без това беше на години, дай сега да не си разваляме етническия модел на гроба й.

Затова и толкова безстрашно цигани дойдоха за децата в Асеновград. Дойдоха със същите брадви, а българите бягат да се скрият пред камерите и в ефир да изплачат колко много се страхуват.

Като българи ви моля, не го правете повече – заплашете, отвърнете, но не изглеждайте жалки и смачкани. Иначе ги каните пак да повторят.

ЦИГАНИ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА НИ УНИЖАВАТ. Креснете, за да чуе махалата. Направете каквото и да ви струва, за да го разбере гетото. Та те посегнаха на децата, какво още трябва да стане.

Или ще си върнем респекта, или ще треперим пред тях. Средно няма, средното е Асеновград.

Познавам ви от известно житейско време и помня, че някога не бяхме такива. Някога не се страхувахме от най-страхливите, някога не бяхме срама на човешкия страх.

Някога не бяхме обречените в ежедневната битова война. А днес сме разгромени от орда, която не е печелила и една истинска битка. Която никога не е влизала в равен бой, за която е културна особеност трима млади и прави да бият баба или 30 души с прави лопати да налагат ученици.

Чувам ви всеки ден да си разменяте въздишки по изгубеното Някога – ех, едно време онези не смееха да припарят извън махалата, а днес са като изтървани. 

Познавам ви от известно време, но днес не мога ви позная. Станали сме европейци, които могат да преживеят закланата си майка, да надживеят детето си, но не и да сменят фалшивите ценности с истински човешки емоции.

Полека заприличваме на изтънчения френски скот, на когото убиха жена му и бебето им остана без майка, а той написа писмо до терористите в „Батаклан”, че не може да ги мрази – просто не е толкова задръстен.

И същият човек модерното човечество го тупаше по рамото, вместо да плюе в лицето му – по дяволите, човече, ти трябва да си някакъв емоционален перверзник.

Не е възможно да си чак толкова безразличен към палачите на собственото ти семейството, просто не е човешко. Това е емоционално оскотяване заради натрапена толерантност към същинските скотове. 

Това е доброволен отказ от всичко човешко заради нечовеци. Отказ от човешки живот и от човешко достойнство, с примеси на фанатична вяра, че нечовеците един ден ще оценят човещината. Че след като обладаят старите ни майки, поне на децата няма да посягат.

Познавам ви и знам, че все още не сме загубили напълно балканския си ум, макар и да сме поизгубили смелост.

Затова и имаме нужда от държавник, който да ни даде клетва, че повече няма да бъдем унижавани - от цигани и от тяхната неправителствена прислуга.

Държавник, който сам да предизвика сравнения с Милошевич и да не се страхува от тях. Времето е бременно с него и е въпрос на време да го роди. Дотогава -  Бог да поживи рокерите и футболните агитки.

http://www.lentata.com/page_9640.html


Четете още на: http://www.budnaera.com/201702f/17021140.html#ixzz4lUhqgDWH
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #38 -: (Събота) 01 Юли 2017, 20:26 »

СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ЛУДИ!

АСЕНОВГРАДБългаринът, който ритна една жена в Берлинското метро, се извинил на потърпевшата.Така казаха по телевизията.
Какъв българин, бе идиоти?
Толкова ли ви е страх да кажете, че този дивак е циганин?
Питайте го – и той сам ще ви го каже.
Докога ще се държите като скопените ни политици?
Щом толкова искате да се лигавите – вие се извинете.
Но не вкарвайте в лигочта обикновените българи.
И не замазвайте истината.Сега „Берлинският“ циганин ще го изкарат луд.
Само че, тия дето го фасонират като българин, са още
по-луди.

Понеже не виждат какво се задава.

Дори и Асеновград не може да им отвори очите.

***

От години пиша за необявената война с циганите.

Ето как.…

Апатията на Властите е бездънна.
Те просто хитруват, защото са истински страхливци.
Да сте чули някой от по-известните ни политици да е изкряскал от ярост?

Не сте – няма и да чуете.
Позорните хитрувания на страхливите ни управници, които траят вече повече от четвърт век, ни тикат постепенно към онова, което ни очаква: Гражданска война.
***
Ако някой пресметне, колко българи са насилвани през последните години, равносметката ще е ужасяваща.

Дали Българската История ще понесе и този позор?

Десетки, ако не и стотици, са вече и убитите българи в Тихата война.

Тя е започнала.

Властниците ни, както винаги, нито могат, нито искат да се ориентират в наближаващата Буря.

А е много просто: трябва да обичат българите поне толкова, колкото циганите.
***
Властниците не се стреснаха дори от случващото се в Гърмен.
Там видяхме две армии една срещу друга.
Това беше боен фронт – в навечерието на Сблъсъка.
Но изобщо не мислим за това.
Ония от политическата Секта поне да си бяха признали, че изобщо не знаят как да се справят с Бедата.

Те се оказаха ялови и в това отношение, както и във всяко друго.

Напъваха се политическите мушмороци да наричат циганите „роми“ – и така смятаха, че са изпълнили патриотичния си дълг.

***

Циганите станаха роми, а нашите будали изобщо не забелязваха, че в същото време българите стават цигани.

И това бе неизбежно, след като постепенно бяха изоставени от собствената си държава.

Напълно изоставени.
***
Още преди десетина година циганите вече постепенно налагаха геноцида над старците от бедняшките български села.
По време на пернишкото земетресение, един старец не искаше да отключи вратата си, когато съседите му искаха да го измъкнат навън – мислел, че са обирджии цигани, уплашен бил като животно.
Друг обикновен човечец каза може би най-прочувствените думи за годините на целия Преход, когато му отмъкнаха всичко от сиромашката къща: „Не искам някой циганин да яде с моята лъжица!“
Убиха като куче проф. Калоянов – обаче Сектата си затрая.

В Красна поляна циганите вече ревяха „Смърт на българите“ – оттогава минаха немалко години, Огънят бе запален, но идиотите от Сектата сякаш са и нестинари – ходят по жаравата, и изобщо не я усещат.

***

Сетне започнаха да поругават български гробища, да обръщат и трошат надгробия.

Още по-сетне поругаваха със сексуални жестове първенците на Българското, особено упорито се гавреха с Левски.

И още, и още – край няма тази Агония на Българското.

***
И това не бяха случайни прояви, нищо подобно – циганите упорито проверяваха пределите на българското търпение.
На българския Страх.Днес са наясно.Много сме търпеливи.И много страхливи.

***
Формулата за етническия мир удобно – и тарикатски – бе пренасочена единствено към турците.

А истинският тътен винаги се е чувал именно откъм циганите.

Но Сектата не чуваше нищо.

***
И тогава циганите пристанаха на турците.Те търсят арбитраж при тях.
А утре ще го търсят и другаде.
Те са нашите вътрешни имигранти, не по-малко страшни от външните.Ония идват, абсолютно подвластни на вярата си; тукашните пък са абсолютни безверници.
 когато двете орди се слеят – това ще е краят.

***
Българите отдавна нямат никакво желание някой да ги изслушва и сетне да им дудне нещо си.
Те са затъкнати до гърлото от нечии празни думи, а също и от собствените си стенания.
От циганската махала в Гърмен идваше победоносният тътен на тъпани и зурли – а българите трябваше да задоволят да скимтят.

Докога?

Та те отдавна са минали критичната линия.

***Циганската война няма нищо общо с глезотиите в провинциалната ни политика, където властват превземките, а шизофренното се приема за нормално.
Направете една анкета между по-видимите нашенски политици, питайте ги може ли да бъде разрешена циганската криза – и ще видите, че пустословието им ще стигне до небесата.
***
Няма да се намери нито един политик, който да признае поражението на държавата, а то е факт.
Свършени сме и в това отношение.
Срещу себе си имаме една сила, с която вече е невъзможно да се справим.
Анимализирахме до крайна степен циганите и когато те започнаха кърджалийските си набези, политиците се заровиха в Лъжата.

***
Например, „Десетилетието на ромското присъединяване“ е една от най-позорните страници в българската история – заради изначалното си притворство.

„Десетилетието на ромското присъединяване“ беше, всъщност, Десетилетието на Българското Опозоряване, когато изстъпленията срещу Българското минаха всяка граница.Дотам, че вече никой дори не трепва, когато опикават националните ни светини.

Циганите озверяха – а българите се свиха в себе си.И само страхливците от политическата Секта не искат да видят това.
***
Абсурдното като замисъл циганско „присъединяване“ се превърна в брутално Циганско Неподчинение.
Страната е проядена навсякъде от проказата на това неподчинение – от Гърмен до Аспарухово.
Във варненския квартал тъкмо циганското неподчинение предизвика катастрофата, но и нея вече не я помним.
Държавата отдавна функционира в режим на беззаконие.
***
В Гърмен властниците можеха да провидят в една миниатюра онова, което ще се случи съвсем наскоро навсякъде – но те пак се скриха зад позорно лъжливи фрази.
Нарекоха случващото се там „Битов инцидент“ /Румяна Бъчварова/.

Но ако сме честни и виждаме отвъд инфантилните обяснения, циганският натиск тепърва ще се засилва – „присъединените“ цигани видяха, че сме слаби, страхливи и немарливи към собствената си съдба и ще продължават да ни хранят със собствения ни позор.

***

Ордата няма да се спре, докато не циганизира българите – и тъкмо ще помогне на държавата, която безучастно гледа на недоимъка, в който тъне немалка част от българското население.

Няма да доживеем държава, в която някой управник ще хвърли оставка, защото се е уплашил от Агонията на Българското.

***Тия дни Стихията стигна до Асеновград…

***
КЕВОРК КЕВОРКЯНКеворк Кеворкян

https://www.facebook.com/kevorkkevorkianVN/posts/786772368169536:0
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #39 -: (Неделя) 02 Юли 2017, 20:45 »

МВР и Жандармерия охраняват Ислямска държава в Асеновград
 
Докато почти целия цивилизован свят се бие с Ислямска държава, в Асеновград го охраняват!Бойко, Валери Симеонов, Волен, политическите партии въобще, МВР, про*уратура и съд, със съдействие на част от журналистите и БХК, са събрали въоръжена жандармерия и полиция от цялата страна, но не да извършат обиски (такива няма), арести и разследване, а да пазят клетките на терористите и да бият българите! Които пречат на техните хора от Ислямска държава да създадат свой анклав на територията на Асеновград.

Интересното е, че на ''арестуваните'' (по-скоро ги прибраха на сигурно място и ще ги пуснат веднага след като пребият и укротят българите) 9 човека, между които и доказан човек на Халифата пропагандиращ шариата, са наети едни от най-скъпите адвокати в страната?!
http://borsi.blog.bg/novini/2017/07/02/mvr-i-jandarmeriia-ohraniavat-isliamska-dyrjava-v-asenovgrad.1554923
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #40 -: (Вторник) 04 Юли 2017, 08:18 »

Зъболекарка и дъщеря и пребити от 10 цигани с колове и бухалки, властта наложи информационно затъмнение… (СНИМКИ)
Публикувано на 03.07.2017  в БългарияЗа поредното Брутално Циганско Насилие отново безнаказани ни сигнализира нашата читателка Мила Михайлова от село Мокреш община Вълчедръм област Монтана.
Тя се свърза с нас с думите:
Моля Ви, дайте гласност на това:
„Тази нощ майка ми и 14 годишната ми сестра са били бити брутално от цигани над 10 човека с бухалки и дървета. Конфликтът е започнал преди няколко дена, след като въпросните са отровили кучето на майка ми. Тя е стоматолог на 51 години и се грижи за непълнолетната ми сестра. Дайте гласност на случая – Моля Ви. Никой не прави нищо в тази Държава“
И добавя искам:
„Справедливост и Наказания!“
Публикуваме снимките с надеждата така наречените органи МВР и Про*уратура да се размърдат и да предприемат Действия! /  IBTNews.bg

 

http://bultimes.com/%D0%97%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D1%8A%D1%89%D0%B5%D1%80%D1%8F-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%BE%D1%82-10-%D1%86%D0%B8%D0%B3/
Активен

bojinkata
Неактивен Рамбо Силек
Newbie
*
Публикации: 18

« Отговор #41 -: (Вторник) 04 Юли 2017, 21:14 »

Чистка трябва да има, чистка сред циганите.
Тези примати и техните братовчеди бежанците  разбират само от бой. Колкото повече си добър с тях и ги толерираш, толкова по-нагли стават. Доказано е. Така че е редно да се смени подхода.
Обаче стиска ли им на полицията да го направи? Ясно че не.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #42 -: (Сряда) 05 Юли 2017, 08:15 »

Чистка трябва да има, чистка сред циганите.
Тези примати и техните братовчеди бежанците  разбират само от бой. Колкото повече си добър с тях и ги толерираш, толкова по-нагли стават. Доказано е. Така че е редно да се смени подхода.
Обаче стиска ли им на полицията да го направи? Ясно че не.

Управляващите не дават! Такива са указанията от Брюксел и фашингтон. А нашите управници са подписали пълна капитулация пред тях! Крайна цел - унищожаване на България!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #43 -: (Събота) 22 Юли 2017, 19:06 »

Разкритие: Сорос и ЦРУ Готвят нов КАПАН за БЪЛГАРИЯ! Виж Зловещите подробности ТУК:


На циганските своеволия МОЖЕ да се сложи край. Веднъж и завинаги. И това може да стане много бързо. Буквално за няколко часа. Или за няколко дни.

Но за да се прекратят безобразията на ромите, трябва най-напред да се спре циганизацията на държавата и властта. Защото западната глобализация постепенно ни превръща в страна, в която властва законът на джунглата. В която по-голямата риба изяжда по-малката. И по-силния убива по-слабите.

А така наречения „цигански“ проблем може да се реши много бързо. Но само при едно условие: Ако правителството на Борисов защити правораздавателните органи полиция, про*уратура и съд, така както защитава циганите. Но нито премиерът, нито „обичащите“ го медии, които са на заплата при Сорос, правят нещо за да могат хората, които се грижат за нашата безопасност, да си вършат бързо и качествено работата.

Нещо повече: Пред полицаи, съдии и про*урори се поставят все повече препятствия, като ниски заплати, безкрайни дежурства, липса на бензин за колите, липса на елементарни ежедневни пособия като ксерокс хартия, компютри, принтери… заплахи и забранени зони за хората на закона от най-различно естество. Като най-забранената зона са циганските издевателства над мирните хора.

А истината е, че голяма част от  циганите не са разбойници. Всеки ден ги виждаме да обикалят населените места и да ровят в казаните за боклук. И да се опитват да оцелеят в мизерията, в която нарочно са натикани. Истината е, че разбойниците и убийците сред тях са отдавна познати на полицията. И могат до един да бъдат вкарани зад решетките за няколко дни.

Само че някой пречи това да се случи. И този „някой“ са Брюксел и неговите слуги във васалното българско правителство. Именно те, чрез унищожаване икономиката на България и криворазбраната си толерантност, научиха циганите да не работят. Да чакат „помощи“. Да раждат по 10 и повече деца, за да преживяват. Развъдиха сред тях наркоманията, проституцията, кражбите и разбойничеството. И от една общност, в която все пак имаше някакъв ред, ги превърнаха в гнездо, генериращо престъпност.

Истината е, че  престъпниците сред циганите трябва да бъдат в затвора. А за останалите навремето имаше строителни войски, където ромите се научаваха на някакъв ред. И получаваха професия. И сега може да се измисли нещо подобно. Ако парите, които държавата дава за „интегриране“ на циганите не потъваха в дълбоките джобове на депутати и фирмаджии.

Но вместо да създаде условия първо да се спазва стриктно законовия ред и престъпниците да получават бързи и справедливи наказания, Борисовата власт създава у ромите чувството на пълна безнаказаност. Вместо да създадат условия, в които основната маса цигани да се научат на работа и труд, отговорните за това правителствени чиновници, които на всичкото отгоре получават стотици милиони на година, уж за да „интегрират“ циганите, не вършат нищо. И единственият резултат от тяхната „дейност“ е още по-голям хаос и циганска престъпност.

Ето защо не са виновни циганите за сегашното състояние на държавата. Виновни са брюкселци и техните тукашни пудели. Те умишлено и нарочно създадоха „циганския“ малцинствен проблем. И досущ като циганите, само крадат пари от бюджета на държавата и не правят абсолютно нищо, за да нормализират нещата.

Нещо повече: Вместо да решават, създадения от самите тях проблем, те раздухват още повече лумналите пламъци на омразата между българския и циганския етноси. Етническото противопоставяне им върши много добра работа. Защото вместо да се борят да подобрят своето маргинализирано положение и отчаяно състояние на държавата си, българите тръгнаха да отмъщават на циганите. Тоест, не на когото трябва! А циганите пък скочиха да отмъщават на българите. Борисов и неговите пудели са виновни за това, че гражданите на България се избиват помежду си. И къде тогава е държавата, ако ние сами ще си раздаваме правосъдие? Ако сами ще бъдем и полицаи, и про*урори, и съдии!

Ето ви един пример: Само преди дни евродепутатът Ангел Джамбазки, за да се хареса на потърпевшите от отглежданата с години от такива като него, циганска наглост и безочие, заговори, че ще ни каже за какво се употребявало въжето. Мисълта му беше, че циганите трябва да се избесят.

Самият евродепутат Джамбазки е слуга на Брюксел, от където получава по 30 000 евро всеки месец, а само след два мандата в Европарламента му се осигурява и пенсия в размер на 12 000 евро. Затова сега той се опитва да ни внуши, че ЕС е най-доброто нещо на света. И че Русия е заплаха за нас. Че приемане на еврото, влизане в еврозоната и други подобни ужасии, които още повече заробват българите, трябва да ги приемаме едва ли не като манна небесна.

Разпалвайки омраза между българи и цигани, Джамбазки не решава „циганския“ проблем. Той се опитва да реши само своите псевдо-националистически, а от там и финансови интереси. Тоест, да докаже, че не е против българите и техните интереси. Че защитава България от циганите и т.н.

Само че вместо да издига лозунги от типа „циганите на въжето“, Джамбазки и нему подобните трябва да предлагат законови мерки за предотвратяване и изкореняване на престъпността сред циганите.

И както казахме, това не е толкова трудно да се направи. Стига човек да има желание. И да насочи парите, които се отделят за решаване на този проблем в посока, обратна на джобовете на властниците. Това е!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net
Активен

bojinkata
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални