Страници: 1 ... 17 18 [19] 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Миротворческата" дейност на САЩ - справедливо или не справелдливо са очерняни  (Прочетена 19246 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #270 -: (Вторник) 19 Септември 2017, 15:44 »

Висш британски разузнавач: Железния юмрук на Путин провали плановете на Вашингтон и Лондон
Автор: doktora757


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image             
ЦРУ и МИ-6 подготвяли рухването на Русия, но претърпели унизителен провал

Висш британски разузнавач: Железният юмрук на Путин провали плановете на Вашингтон и Лондон
image23033 | 16 авг. 2017 | 13:08

The Guardian публикува интервю с бившия шеф на британското разузнаване МИ-6 Джон Скарлет, което впоследствие беше свалено от сайта, но все още е достъпно в кеширан вариант

         
 

The Guardian публикува интервю с бившия шеф на британското разузнаване МИ-6 Джон Скарлет, в което той разкри интересни подробности от стратегическия план на САЩ и Великобритания срещу Русия. Впоследствие статията беше свалена от сайта, но все още е достъпна в кеширан вариант.

В нея Скарлет разказва детайли от плана, който е трябвало да доведе до рухването на Руската Федерация. Става въпрос за "революцията на розите" в Грузия, идването на власт на Михаил Сакашвили и 5-дневната война, която доведе до отцепването на Южна Осетия и Абхазия. Според Скарлет "революцията на розите" е била обща акция на ЦРУ и МИ-6, която е преследвала няколко цели. Тя обаче е била провалена от решителните действия на руския президент Владимир Путин.

"Щателно проработеният стратегически план на Вашингтон и Лондон, който предвиждаше рухването на Русия през следващите няколко години се провали с гръм и трясък", заяви бившият шеф на МИ-6.

Според него, след идването на власт на Михаил Саакашвили в Грузия, Западът е планирал да разположи на територията на Южна Осетия военни и разузнавателни бази. В по-нататъшните планове влизало привличането на радикални ислямисти за дестабилизиране на обстановката.

"Трябва да признаем, че войната в Грузия от 2008 г. ни показа железния юмрук на Москва против нашия глобален план за действие в Кавказ", казва Скарлет.

"И макар кризата между Украйна и Русия се изостри на няколко етапа, Владимир Путин нанесе трети смъртоносен удар по този стратегически план чрез присъединяването на Крим в Русия. Надеждите ни за рухването на Русия не се сбъднаха и практически цялата операция беше прекратена", обобщавабившият шеф на британското разузнаване.

Освен всичко друго, Вашингтон и Лондон планирали и стъпки за изграждане на военни бази на украинска територия.

"Планът предвиждаше, след идването на Саакашвили на власт, Русия да бъде стратегически фрагментирана и дезинтегрирана в три стъпки. Първата беше създаването на военни и разузнавателни бази в Южна Осетия. Втората стъпка предвиждаше радикални ислямисти да вземат властта в Дагестан, Чечения, Северна Осетия и Черкезия (става въпрос за Карачаево-Черкезия, кавказка република в рамките на Руската Федерация, бел. ред.). Тази част от плана предвиждаше взаимодействие на между ЦРУ, МИ-6 и висши офицери по сигурността от Турция и Саудитска Арабия. Ако ислямистите бяха успели да вземат властта, то НАТО на практика щеше да получи достъп до северните части на Кавказ", признава Скарлет.

Третата фаза на плана трябвало да настъпи след стабилизирането на Украйна като военна и разузнавателна база. Предвиждало се да бъде предизвикан конфликт между Украйна и Русия, в резултат на който НАТО да окупира Северен Кавказ и цялото руско черноморско крайбрежие. Този етап от плана трябвало да бъде финализиран чрез формалното приемане на Украйна и Грузия в НАТО, което щяло да доведе до рухването на Русия, издава бившият шеф на разузнаването.

В крайна сметка, превантивните удари на Путин, първо в Грузия, след това в Крим, доведоха до пълния провал на плана, признава Джон Скарлет.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: http://epicenter.bg/article/Vissh-britanski-razuznavach--Zhelezniyat-yumruk-na-Putin-provali-planovete-na-Vashington-i-London-/134193/7/0

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #271 -: (Сряда) 11 Октомври 2017, 11:45 »

Спецслужбите на САЩ водят война срещу собствения си народ!
Стрелбата в ЛВ: Стрелците са били най-малко трима, на различни позиции, много по-добри от тези на нарочения пенсионер:
http://www.kramola.info/vesti/protivostojanie/strelba-v-las-vegase-skolko-chelovek-strelyali-po-tolpe

Това се потвърждава и от засечените полицейски разговори, клипове на  очевидци и обикновени разчети за ползване на автоматично оръжие - време, скорострелност, далечина, ъгъл на стрелба и т.н. Твърдението  е подкрепено с обширен видеодоказателствен материал.

Коментират се и възможни мотиви, цели за операцията.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #272 -: (Събота) 28 Октомври 2017, 14:19 »

Доколко е реална Третата световна война?

Оръжие на победата» — това сега е всеобщата затъпяване  и оскотяване  на масите, фейковите новини, тоталния контрол  на  спецслужбите.

ТСВ могат   да предизвикат само  Россия и США, ако се лишат от разума и атакуват една друга. И въпреки кризата с Украйна, вероятността да избухне война  между тях е близка до нула.  Победителят и проигралия ще бъдат определени по друг начин, по-безопасен за екологията.

 И в тази сфера, трябва да се признае, у американците и тези глобални сили, които използват США за свои интереси, имат големи преимущества. Зад тях — наистина глобален ресурс и колосален геополитически опит. Обаче нищо не е  предопределено, иначе този свят отдавна би  загинал.
Источник: http://rusvesna.su/news/1504462010


http://rusvesna.su/news/1504462010
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #273 -: (Вторник) 07 Ноември 2017, 09:48 »

 САЩ готвят УЖАСЯВАЩО оръжие, за да УНИЩОЖАТ Русия и СЛАВЯНСКИТЕ народи! Вижте ЗЛОДЕЯНИЕТО, което може да сложи КРАЙ на СВЕТА! Вижте ТУК!
Автор: zahariada
 

От няколко дни набира сили зловещ скандал, в центъра на който, както можете да се досетите, е незаконната, тайна и по същество шпионска дейност на американски „неправителствени“ организации на територията на Руската федерация.

В началото на седмицата, Владимир Путин обяви неочаквана и дори зашеметяваща новина. Руският лидер заяви официално пред Съвета за развитие на гражданското общество и правата на човека в РФ, че някой, с неизвестни цели събира биологичен материал от хората по цяла Русия.

Прес-секретарят на президента, Дмитрий Песков допълни, че спецслужбите на Руската федерация разполагат с данни за събиране на биологичен материал от западни емисари и неправителствени организации. Споменатите организации събират такъв материал от представители на различни руски етноси. Но най-вече ги интересувал биологичния материал на европеидните руснаци.

imageУжасени, хората от Русия, научиха още, че в своето безгранично нахалство, правителството на САЩ, преди два месеца, е обявило на своя официален сайт, поръчка от АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ и по-точно от Военно-въздушните сили на САЩ, за закупуване на живи тъкани на руснаци. Тази информация с един замах ликвидира всякакви съмнения, че янките събират биологичен и генетичен материал от руснаци.

Министерството на външните работи на Русия, незабавно отправи питане към Държавния департамент на САЩ, защо Пентагонът събира биологичен материал от руски граждани, без съответните руски власти да бъдат уведомени по установения ред. Отговорът на Вашингтон бе смехотворен. Неправителствени организации събирали биологичния материал за… чисто „научни цели“?! И продавали този материал на военните.

Пентагонът и „научни цели“?! Това изобщо не се връзва. Защото няма никакво значение какви са тези „научни цели“. Щом Военното ведомство на САЩ ги финансира, то е ясно и за несведущите, че резултатите от тези „научни изследвания“, ще се използват във все още необявената, но течаща с пълна сила ВОЙНА на Щатите срещу Руската федерация.

Но щом американските военни ще се занимават с „чиста“ наука, то защо руското министерство на отбраната да не обяви закупуване на биологичен материал от американски граждани? И да твърди, че това не се прави с лоши намерения, а в името на „чистата наука“!? Да…, и смешно, и жалко. Но, както знаем, Пентагонът е стигал и до по-високи върхове на безочието и човешкото скудоумие.

Руски научни и военни експерти веднага заявиха, че събирането на биологичен и генетичен материал на руснаци от Пентагона, със сигурност може да се използва в подготвяна биологична и бактериологична война срещу Руската федерация. А членове на руската Държавна дума заговориха за налагането на строг контрол върху всяка такава  съмнителна и ужасяващо заплашителна за хората в Русия, дейност.

imageЗам. министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, направо и без особена дипломатичност заяви, че САЩ са маскирали биологичното оръжие под формата на инфекциозни заболявания сред хора, животни и растения. Рябков допълни, че тревогата се засилва и от извънредно голямото финансиране на щатските микробиологични лаборатории с двойно предназначение. За граждански, и най-вече за военни цели.

Събираният биологичен материал ще даде възможност на янките да изучават и променят генома на хората в РФ, твърдят учените. Което на практика означава, че освен смъртоносно опасните зарази и болести, може да бъде променена самата същност на руските хора. Може да бъде променена същността и на славянските народи. И те, както и всички хора по земята да бъдат превърнати в безволеви роби на глобалната плутокрация. Или пък да бъдат унищожени.
Затова председателят на главната лекарска комисия Генадий Онищенко заяви, че вече не става дума само за биологично оръжие. Става дума, че САЩ разработват и генетично оръжие, което има огромни и зловещи възможности, ако се използва във военната сфера.

imageРуският президент заяви още, че цялата дейност на американските НПО-та, се води много целенасочено и професионално. И че тук няма място за емоции. Необходимо е заплахата за Руската федерация да се оцени бързо, точно и във всички възможни аспекти. И да се действа с цялата строгост на закона.

Владимир Путин допълни още, че руските специални служби са наясно с всички организации, които се занимават с тази зловеща дейност. Както и с всеки отделен човек, който работи в тях и с тях. Знае се точното местонахождение на всеки. И на всяка заплаха, предупреди руският лидер, ще бъде даден мигновен, категоричен и респектиращ отговор.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.ne

В България това оръжие е успешно изпитано и дава отлични резултати!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #274 -: (Петък) 15 Декември 2017, 17:20 »

Войната на САЩ срещу ЕС...
Автор: rumen221

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Войната на САЩ срещу ЕС…
.
Анализ на “Булг-стратфор”
.
Приятели,
.
Войната водена от САЩ срещу Е.С., за пълното налагане на американския Либерал-садизъм, започна през 2014 година и продължава нормално кърваво с три Главни цели…:
1. Лишаване на Е.С. от най-платежоспособните му и близки пазари;
2. Лишаване на Е.С. от евтини руски, арабски и африкански суровини и енергии;
3. Масови кръвопролития и разрушаване европейските, християнски ценности и морал;
.
Имаме Нов американски губернатор, но старата “слонска” либерал-садистка политика за пълна
доминация на САЩ продължава, защото…:
- Иистаблишмъта, който назначава американските президенти, много държи в света, дето бил едно голямо (американско) село”, в “случайното” да няма нищо случайно…!
.
И през 2018 година войната си срещу Е.С., САЩ продължават с 3-тия етап – “Ескалация”, на принципа:
- “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”, но в защита на себе си и по съвместителство и в защита на Е.С., във тази война активно се включи Русия…!
(истаблишмънта нарече спасяването на ЕС “хибридна война”…)
А Чиновниците в ЕС, които защитават единствено заплатите си, изглеждат като хипнотизирани зайчета през змия боа... и която маже да им плати повече...
.
1. Началото:
- Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с умишлено предизвикани “бюджетни кризи” в Гърция, Италия, Испания и Португалия.
(ЦРУ – “Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
.
2. Съпровождащи операции срещу пазарната и икономическата периферия на ЕС:
- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
- САЩ предизвикаха с долари “Арабската пролет”…
- С фашистки преврат и 5 милиарда долара запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна” или подялбата и между Полша, Унгария и Русия…
- С едностранното признаване на Йеросалим за столица на Израел, предизвикване на нов Арабо-Израелски кървав конфликт…
- Чрез политически Пакт между България, Македония и Албания, целят създаване на втори изолиращ вал, (първия е Турция), за изолиране на ЕС от арабски и руски енергии и суровини…!!!
.
3. Ескалация в 2018г.
- Освирепяване на войните в Близкия изток, Северна Африка и Украйна…
- Предизвикване на нов арабо-израелски конфликт с признаване Йеросалим за “столица” на Израел и по възможност и нова Война на Балканите…
- Турция се включи във войната в Сирия и Ирак…, Путин я държи на “къса юзда”…, но САЩ и развързаха ръцете за започване агресия срещу балканските страни (…”вариант – Б”, ако не слушкат…големия брат…)…
(България прави отчаяни опити за сплотяването на Балканите..., за да не се повтори османската агресия… от ХІІІ – ХІV век…!)
- “Санкции” и пак “санкции” срещу Русия, но само подкопаващите икономиката на ЕС, а иначе стокооборота САЩ-Русия си расте…
- Предизвикване на Банкова криза (КТБ) в “русофилска” България… Саботиране с агенти за влияние строителството на АЕЦ-Белене, “Южен поток” и безкрайни заробващи България многомилиардни заеми, безмозъчно вложени в асфалт…!!!
- Чрез агентите си за влияние принуждаване на Е.С. и България, да приемат нови стотици хиляди дезертьори-акънджии, наети от американците, от Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, тежащи на бюджета и чакащи заповед “отгоре” за терор…
(“акънджии” – религиозни наемници за насилствено налагане на ислям, от времето на Османския бейлик)…
- Изнудване на слабоволевите “съюзници” на САЩ, като Молдова, България, Румъния и Полша, за пряка и яросна конфрантация с Русия, дори да ниво на кръвопролития…
(най-вероятно в Украйна, Приднестровието и защо не отново на Балканите)…
4. Последващи действия:
- Предизвикване на национал-сепаратизъм, отново в най-слабите звена та ЕС, Испания, Италия, Гърция… (Каталуния, Галиция, Ломбардия…)
- Нова война на Баланите…!!!
(Изявленията на Ердоган за ревизия на мирните договори от първата световна война не са “солово” изпълнение… Да не забравяме договора за стратегическо сътрудничество между САЩ и Турция…)
- Предизвикване с армията от дезертьорите-акънджии (армия за нахлуване), кървав терорна Балканите и целия в Е.С.
- Чрез мрежите от американофилски НПО-та, чрез “мирен” уличен терор в стил Майдана, (а в България и чрез цигански провокации и терор…) предизвикване на процеси, водещи до… разрушаване единството, християнските ценности и мира в българското и европейското общество…
5. Крайна цел:
- Скъсване на икономическите и енергийни “артерий” на Е.С. с Арабския свят и Русия, за предизвикване на икономическа, политическа и финансова изолация на ЕС с цел, последващ икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!
(…в този сценарии “проблемите” Русия, Сирия, Балканите, Йеросалим или Украйна са само “технически” подробности…)
- Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!
6. Спасението за Европа е в… същинските цели на Е.С.:
- Икономика №1 в тясно енергийно, технологично и суровинно сътрудничество с Арабския свят и Русия…!
- Еврото, след реорганизация на валутния съюз, да стане валута №1 в света…!
- Да забраним и разгромим създадените от САЩ терористични мрежи (от типа на Сороските, “акънджийските”, Ал,Кайда и ИДИЛ) около и в самата Европа, в единодействие с Русия…
- Приемане на Русия в НАТО…!!!
.
За България политиците ни да се водят само от националният ни идеал…:
- Чрез развита икономика, към благоденствие на българската нация”
.
Само така, САЩ ще “духат супата”, защото Русия вече се намеси и, май, ПАК ЩЕ ПОМОГНЕ НА ЕВРОПА ДА СЕ СПАСИ от Фашизма… или Либерал-садизма…
(разликата между двете се оказа “твърде тънка и неуловима”…)
.
(Х.2014г.; ХІ.2015г.; І.2016г., ХІІ.2017г.)
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #275 -: (Вторник) 26 Декември 2017, 15:03 »

 Гледайте Сноудън, за да разберете в какъв филм живеем
Автор: harisons

Гледах предпремиерно филма Сноудън, който от утре тръгва по кината у нас и, въпреки че знаех фактологията, останах поразен. Историята му не просто извади на бял свят инфото как една тайна служба от Щатите – АНС следи всички телефонни обаждания, мейлове, Фейсбук и всякаква друга комуникация на всеки човек, който си пожелае. Не просто обяснява как това се използва не за защита от тероризма, а за рекет срещу конкретни хора. Не просто показва лъжите на Обама, дошъл като президент с обещанието да промени Америка и да й върне демокрацията, а прави обратното. Това е филм за филма, в който ни накараха да живеем, докато ни обясняват колко удобен правят живота ни. Всъщност го правят напълно контролиран. До този момент смятахме, че 1984 на Оруел е роман – утопия. Не, той ни е действителност 70 години след написването си. Една ужасна, тъжна и отвратителна истина. Само че онова, което той нарича телекран, днес е смартфон и компютър, които през всяка своя камера и функция, дори изключени, докладват на тайните служби къде сме, какво и с кого говорим и правим. Оливър Стоун, който направи този забележителен проект е класикЪТ на световното кино. И не го обвинявайте в антиамериканизъм, защото той направи и Взвод, и Роден на 4 юли, и куп други култови шедьоври на седмото изкуство. Това е човек, който просто се е посветил на мисията да казва истината. На Америка за Америка, а така – и на света. По тази причина в Сноудън сме склонни да му простим плакатността, която личи в определени моменти. Но то е направено, заради по-посредствените зрители в САЩ и ЕС, които не са тъй интелигентни, пък и за разлика от нас, преди не са живели в контролирано общество. Където на тях не им се отива, а на нас не ни се връща. Е, имаме новина – ние вече живеем именно в такова контролирано общество Филмът Сноудън не можа да бъде спрян като продукция, въпреки натиска от правителството на, хм, Демократическата партия и президента Обама върху всеки, обещал на Стоун финансиране. Стоун обаче означава камък. Оливър успя да завърши продукцията. От яд, на феста в Кан тази пролет беше наложено да не го показва Смелостта да го прожектират първи беше на организаторите на по-малкия кинопреглед в баския Сан С*бастиан. На тях им дойде дюшеш, за да покрият със слава града си точно в годината, когато той е столица на културата на Европа. А и там на шпионите гледат с уважение, защото от Доностия (така е баското му име) е самата легендарна Мата Хари. Аз чаках този филм още от момента, когато в една прекрасна слънчева сутрин на юни 2013 г. си пиех шампанското на терасата край морето в Кемпински Палас Порторож и си разлиствах световните вестници. Където разкритията на Сноудън как Фейсбук, Гугъл, айфоните и всички останали комуникационни средства работят за Агенцията за национална сигурност на САЩ като във всеки момент предават информация какво мислим! За да го използват срещу нас, разбира се. Не можех да повярвам, връщах се отново и отново и четях. Зная какво се случи с журналистите, които дадоха думата на Сноудън. Незаконно британските власти откраднаха и унищожиха всички хард дискове на компютрите в редакцията на Гардиън – гордият вестник, който дръзна да публикува историята. Арестуваха многократно автора на интервюто със Сноудън - първото. Независимо, че е бразилски гражданин, задържаха в Лондон и незаконно обискираха приятеля му и иззеха неговия компютър. Също в духа на евроатлантическите ценности, не казаха и дума на съжаление за подслушването и следенето на канцлера Меркел и френските президенти от последните 3 мандата. Нито пък за същото на Дилма Русеф. Понеже тя не си затрая по темата – единствена (Меркел просто спря да говори на Обама повече от година), от пореден опит, тези дни я свалиха от власт. Най-много обаче си изпати Русия. Подгониха вестоносеца Сноудън, който умно съобщи истината на света от Хонконг – територия на Китай, където спретнаха, но не успя цветна револция на чадърите. Когато Москва го прие, защото му затвориха всички врати, месец и половина след това Грузия започна сензационна война в резултат на която изгуби 30% от територията си от руски ориентирани области. Но приятелят на американския президент Буш – Путин изведнъж се превърна в образ на злото, само защото не дава Сноудън, който да бъде разкостен в САЩ просто, защото е казал истината. Веднага си помислих, че трябва да се направи филм. Тези работи ги няма във филма. Той разказва историята на един човек, който каза истината на света. Едуард Сноудън. Другото го гледайте в киносалоните. Борис Ангелов http://m.19min.bg/news/8/79917.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #276 -: (Вторник) 09 Януари 2018, 11:58 »

Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe…
Публикувано на 08.01.2018 в Свят
САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелването на Студената война.

Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ.

“Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхме да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша…” – каза почти ядосано президентът.

Водещият го попита защо счита така, и инвестициите в съответните държави, които САЩ са направили, дали не са изградили силно и лоялно на атлантическите ценности, общество.

“Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг…” – обясни Тръмп.

Тогава водещият попита: “Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ?”

“Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това – в името на някаква абсурда идея, че “атлантизмът” ще ги направи богати и силни. Но какво е “атлантизмът”? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите…” – завърши човекът от Белия дом.
http://afera.bg/8-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%81-1-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #277 -: (Четвъртък) 01 Март 2018, 14:44 »

България в СМЪРТОНОСНИЯ КАПАН на ЕС и НАТО! Ще ни Помогне ли Русия! Автор: zahariada
автор: grigorsimov
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Напоследък шумният хор на българските евроатлантически жаби, които от години квакат, че трябвало да сме лоялни членове на ЕС и НАТО и друг изход сме нямали, стана непоносим. В своя блатен хор те дори успяха да въвлекат и президента. Но ако за Румен Радев все още има извинение, тъй като той не е бил досега в политиката, то за старите гербаджийски политикани в управлението – няма такова.
Между другото  членът на ръководството на БСП Валери Жаблянов заяви вчера в ефира на Нова телевизия, че ако ЕС и НАТО ни задължават за някаква опасна политика, ние трябва да преразгледаме членството си в тези организации. И да ги напуснем. Много е опасно, каза Жаблянов, България да се превръща в натъпкана с оръжие или с ГМО,  територия.

Пределно ясно е, че отдавна  по въпроса за членството ни в ЕС и НАТО има много и кардинално различни мнения.

Всъщност Истината е следната:  Приказките за нашия, тъй наречен „цивилизационен избор за бъдещето на България“ са лъжа открай докрай. Понеже цивилизацията, към която сме се запътили загива. Защото се превръща в монстър. В чудовище, което в предсмъртните си гърчове се опитва да унищожи целия свят за да удължи поне с още малко живота си.

Неопровержимо доказателство на този факт е  унищожението на България и на българския народ, което бе осъществено само за 25 години от „добричките“ ЕС и НАТО и техните български слуги.


Неопровержимо доказателство са лудите щатски и европейски либерал-глобалисти, които за да завладеят света, решиха да унищожат Русия. А заедно с нея и по-голямата част от човечеството. Защото в пепелищата на евентуална ядрена война малко хора ще оцелеят. Само господарите от Запада и една шепа роби. И това унищожение трябваше да се случи не за друго, а защото „господарите“ смятат, че сегашното човечество с милиардите хора по земята е прекалено голямо за нейните изчерпващи се ресурси. И прекалено неуправляемо. Но ако огромната част от човечеството загине в пламъците на ядрените експлозии, тези които оцелеят ще са малко. И много лесно ще бъдат командвани. Като роби.

Засега този апокалиптичен сценарий временно се отложи. Заради намесата на Русия и донякъде на Китай. Но работата на западните неолиберални глобалисти по мракобесния антихуманен проект продължава.

И сегашната „дейност“ на тъй наречения Европейски парламент го доказва неопровержимо. Те, в сговор с нашите „евродепутати“,  приеха „всеобхватното“ античовешко споразумение СЕТА. Което иска да направи националните държави слуги на щатските и западни мега корпорации. А след това постепенно да ги унищожи (не корпорациите, а държавите-б.а.). Естествено, заедно с народите, които ги населяват. Чувал ли е някой досега обикновено търговско споразумение, за каквото искат да представят въпросната СЕТА, да е „Всеобхватно“. Търговските споразумения са за отделни области и сектори на икономиката и търговията. Но да са всеобхватни – такова чудо могат да измислят само обхванатите от мания за величие  евроглобалисти (юдо-сатанисти). Които искат да стъпчат със своя кървав ботуш целия свят.

Знаем страшилките,  с които ни плашат Бойко Борисовите слуги на Запада и НАТО. Че ако не сме в ЕС и НАТО няма кой да гарантира сигурността ни. Турция на мига щяла да ни нападне, щяла да ни пусне милиони мигранти,  Джихадистите ще ни изколят… (А не ни ли принуждава насила, именно, ЕС, да не пазим границата си и да пускаме колкото се може повече мигранти, които са прогонени от родните им огнища, - от САЩ и послушния им съюзник - ЕС, - точно от тези, които уж щели да ни пазят от мигрантите? - Григор Симов)

Извадка от:

Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #278 -: (Петък) 02 Март 2018, 11:35 »

Русия каза тежката си дума, САЩ да си отпушат ушите
Автор: worldissue

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Тазгодишното официално обръщение на руския президент към депутатите и представителите на управлението на страната (то се провежда всяка година, този път съвпадна с предизборната кампания) беше повече от просто протоколно обръщение. Ако първата част на речта на Путин се отнасяше към вътрешните работи на Русия, то втората и основна част на изявлението му имаше ефекта буквално на бомба (или балистична ракета, както ви харесва повече) и отекна далеч отвъд руските граници.

Това, естествено, не беше случайно. Москва направи недвусмислен намек на американците и подчерта руската позиция по отношение на действията на САЩ и НАТО.

Западните медии тепърва ще започнат да истерясват и да вдигат тревога, обвинявайки Русия във всички смъртни грехове, но всичко случващо е закономерно.

Да не забравяме, че наскоро в Щатите заговориха, че могат дори да нанесат локален ядрен удар (!) по някой от противниците си. Вариантите, разбира се, не са много. Ако не броим Северна Корея, основна мишена е Русия. Към това трябва да добавим и факта, че около руските граници постоянно изникват все нови натовски бази и противоракетни установки. Янките твърдят, че щатските установки са отбранителни, но те могат да изстрелват без проблем и нападателни ракети. Подобни установки се очаква да се разположат в Южна Корея и Япония, което още повече да затегне ракетния обръч около Русия. На всичкото отгоре американците открито наричат Русия и Китай основни противници (тоест врагове, които би било добре да бъдат унищожени).

И Русия трябва спокойно да гледа на всичко това? Само луд човек може да седи спокойно, докато в лицето му навират заредена пушка.

В Москва естествено не седят идиоти и се приемат съответните мерки, при това процесът не започна днес или вчера. Русия от години предлага на Вашингтон да потърсят компромис, за да се избегне напрежението и нова ядрена надпревара. Американците обаче не искат никакви компромиси и продължават да провокират руснаците. Пък и за какво им е на Щатите да се съобразяват с някой, нали те са най-великата нация във Вселената и всички трябва да им се подчиняват. Единствения компромис, който те предлагат на руснаците е Русия да се предаде доброволно и да забрави, че има национални интереси. Подобен „компромис” е меко казано неприемлив и звучи като предложение за самоубийство.

А щом Русия не иска да приеме варианта за самоубийство, САЩ продължават да вдигат залозите и да устройват нови провокации. За съжаление ястребите, глобалистите и либералите във Вашингтон не искат да осъзнаят, че вече не живеем през 1990-те и САЩ не са глобалния хегемон от близкото минало. Щатите са все още достатъчно силни, но вече не са всесилни и са неспособни да контролират целия свят, да не говорим за Близкия Изток. Щатските умове обаче знаят само една стратегия – постоянно да настъпват и завоюват. Ресурсите за поддържането на тази перманентна експанзия обаче вече не достигат и янките все по-често започват да размахват ядрената си бухалка (наскоро Тръмп даже си мереше ядреното копче със севернокорейците в туитър).

Речта на Путин и демонстрацията на новите ракетни разработки показват, че Москва сериозно възприема заплахите, идващи от Запад. Пък и самите американци постоянно доказват сериозността на своите заплахи. Сигналът отправен днес е с достатъчно ясен смисъл – ние имаме с какво да ви отговорим, така че ядрените ви ракети няма да ви донесат победа.

Американците разчитат да нанесат безнаказан ядрен удар по Русия, без да може тя да им отговори. Именно за това и по руските граници се трупат противоракетни установки, чиято цел е да не позволят на руснаците да открият ответен огън по Америка. По такъв начин теоретично янките биха могли да постигнат лесна и бърза победа, без да пострадат.

Само дето се оказва, че Русия има разработки, които са способни да зачеркнат тази схема и да нулират предимството на Щатите. Демонстрираните днес руски ракети, способни да достигнат всяка точка на планетата, очевидно доказват, че Вашингтон не би могъл безнаказано да нанесе ракетен удар по Русия. Всъщност бойния лазер и хиперзвуковата ракета за пореден път развенчаха и мита за „ръждясалите танкове” и „падащите руски самолети”. Оказа се, че някои руски технологии са изпреварили американските (дори самите американци признават изоставането си в някои области). При това руснаците харчат десетки пъти по-малко пари, а постигат по-висок резултат от кон*урентите си.

Реакцията на Вашингтон обаче ще е предсказуема – те най-вероятно пак ще демонизират Русия и ще обявят увеличение на военните си разходи (което е добре дошло за американските корпорации, които само и търсят нови поводи да източат щатския бюджет). Американското разузнаване, учейки се от военните, също проси още повече пари за „борба с Русия”. Парите разбира се ще бъдат изхарчени за съвсем други неща, но какъв е проблема – Федералния резерв просто ще напечата допълнителни долари. 

Надали американския елит и олигархат ще се опомнят и ще започнат да водят най-накрая конструктивна политика спрямо Русия. Все пак те са толкова егоцентрични и самовлюбени, че не възприемат никого за равен, дори той да има десет пъти повече ядрени ракети от янките. Но въпреки това днешната реч на Путин и видеото, което той демонстрира, ще накарат американците сериозно да се замислят преди да протегнат отново пръст към ядреното копче.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #279 -: (Петък) 16 Март 2018, 11:16 »

"Голямата грижа" на САЩ и НАТО, доставената "хуманитарна помощ", за мирното население на следните страни и дадените жертви от него:

http://qna.center/storage/photos/dimon_rumkin/556559.jpg 
Авторът е изпуснал СФРЮгославия, където жертвите от мирното население също надхвърлят 100 000 души, плюс замърсена околна среда с "обеднен" уран и други химически отрови от разрушените заводи и предприятия.
   Демокрацията в действие! Видими резултати!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #280 -: (Неделя) 25 Март 2018, 22:17 »

ПОМНЕТЕ!
Автор: blackpredator К
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


          19 години от кървавите бомбардировки на терористите от ИДИЛ над Сърбия.
          И килотонтите подаръци тротил за сръбските деца с надпис:
          „Нашият подарък за вашия Великден!”

          Коледното зайче за Св.н.муч. од NATO. Милица дете:
http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2018/03/25/pomnete.1600800
rustam - Първите бомбардировки   в  Европа след края на ВСВ. Без обявяване на война, без санкции на ООН. Пътувах през Котленския проход и над главата ми летяха турски и американски самолети. А разрешението за прелитане над наша територия го гласуваха на...следващия ден. В петък.
Винаги е важно кой започна пръв. Обикновено тези, дето почват първи най-много после плещят за нарушение на правилата.

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #281 -: (Сряда) 11 Април 2018, 15:51 »

“Comprehensive Sexuality Education”, CSE
автор: koshava
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgg
ООН ИЗДАДЕ ПО ИНИЦИАТИВА НА САЩ ДИРЕКТИВА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБУЧЕНИЕ НА 5-ГОДИШНИТЕ ДЕЦА В ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ

Директивата е от 20 март т.г. и съдържа нови "всеобхватни" препоръки по секс-обучение на децата в детските градини и учениците, задължаващи възпитателите в детските градини и училищните учители да "преподават" хомосексуалните джендър-постановки вкл. и техните извращенски практики...

"ООН выпустила «Международное техническое руководство по просвещению детей в вопросах секса», которое ликвидирует права родителей и деморализует детей, диктаторски навязывая им разрушительную идеологию гомосексуалистов.

20 марта 2018 года СМИ сообщили о том, что с подачи американцев Организация Объединенных Наций (ООН) приняла и опубликовала новые «всеобъемлющие» рекомендации по обучению «сексу» детсадовцев и школьников, обязывающие воспитателей детсадов и учителей школ преподавать детям обязательную теперь на Большом Западе "гендерную идеологию гомосексуалистов" и даже их извращенческие практики.

Специальный департамент Объединенных Наций по вопросам образования, науки и культуры (ЮНЕСКО) (The U.N. Educational, Scientific, and Cultural Organization (UNESCO)) переработал и переименовал свой документ от 2009 года - «Всеобъемлющее сексуальное образование» (“Comprehensive Sexuality Education”, CSE).

Американские родители уже назвали этот агрессивный документ - «полномасштабным и тотальным нападением (атакой) ООН на родительские права и традиционную нравственность» с целью «морального разложения» поколения современных детей.

Несмотря на возражения различных государств-членов ООН новый документ под названием «Международное техническое руководство по просвещению детей в вопросах секса» (“International Technical Guidance on Sexuality Education”) предписывает всем странам мира пропагандировать аборты без уведомления родителей и гомосексуальные извращения для детей, начиная с 5-ти лет, во всех образовательных учреждениях мира.

Ученые уже указывают, что основная опасность «Новых стандартов сексуализации детей от ООН» заключается в кардинальном изменении традиционных нравственных норм и в изменении мировоззрения детей в рамках одного поколения..."
https://fluffyduck2.livejournal.com/1008375.html

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #282 -: (Четвъртък) 12 Април 2018, 18:25 »

 Западът се управлява от доказани идиоти
Автор: kuschel К

 
    image Plamen Darak     

Аз няма какво да добавя !

И ето ви истината: капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее. Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е – какво ще струва това на всички нас?

Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война. Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви обещая: не се съмнявайте нито за секунда – Русия няма да отстъпи. И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!
===============================================

Андрей Раевски е роден през 1963 г в Цюрих. Баща му е холандец, майка му – рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователски структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави. Живее във Флорида.

Съвсем наскоро той публикува доста забележителна статия със заглавие "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?" В тази доста емоционална статия той пише:

"Аз съм изплашен, удивен и смутен. Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 г. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, НАТО-ски лъжи, блюдолизството на източноевропейците ит.н.

Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо... Сега съм много, много изплашен.

Какво виждам днес на ЗАПАД? Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати /психопати в клиничния смисъл на думата/. Но това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че всичко което става – "не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости. Какво, … е станало с вас? Всички сте се превърнали в зомби?

Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер! Нека ви задам прост въпрос: вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога? Ние се готвим да започнем война. Възможно – термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!

Заради какво? Заради това, че Западът днес се управлява от уродлива банда невежи, високомерни психопати? Уви, това е така! Нашата демокрация не работи. Върховенството на закона се разпростира само върху слабите и бедните, за богатите законът не важи. "Западните ценности" сега, в най-добрия случай, са тъжна шега.

И ето ви истината: капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее. Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е – какво ще струва това на всички нас?

Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война. Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви обещая: не се съмнявайте нито за секунда – Русия няма да отстъпи. И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!

Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат. Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен. Те не се страхуват от насилието. Путин ясно го каза и него – поне по този въпрос – го подкрепят повече от 95 % от хората. Вслушайте се в думите му внимателно: "Защо ни е свят, в който няма да я има Русия”?

Гавин Уйлямсън, мамино синче, неизвестно защо отговарящо за "отбраната" във Великобритания, каза, че Русия трябва "да се разкара и да млъкне". Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първият руснак "да се разкара и да млъкне". И това е просто факт!

Аз недоумявам – вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са Империя. Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън... Ама вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати?

Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г. Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?"
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #283 -: (Понеделник) 30 Април 2018, 14:11 »

Пълен списък на войните и интервенциите, осъществени от САЩ
автор: elianna

 Автор: Александър Никишин, http://kolokolrussia.ru/ В световните медии и социалните мрежи наскоро бяха публикувани много списъци на войни, интервенции, окупации и военни операции, проведени от Съединените щати. Всеки списък се основава на публикации на журналисти и изследователи, които на свой ред в повечето случаи се препращат един към друг. Въпреки това, практически няма научни изследвания по темата, които в хронологичен ред, въз основа на историческите факти, биха отразили сравнително пълна картина. Подобни изследвания са до известна степен антипропагандни по своята същност и затова не получават финансиране от Запад, нито от държавните, нито от частните спонсори. Ето защо всички сериозни работи по тази тема се извършват от ентусиазирани учени, които за своя сметка работят в различни архиви в свободното от основната си работа време и събират необходимата информация зрънце по зрънце.  image
 

Един от тези ентусиасти е д-р Золтан Гросман - професор по география в държавния колеж Evergreen State College в Олимпия, щата Вашингтон. Той е работил в началото на своята кариера като главен редактор на енциклопедията „Британика“. В резултат на дългогодишни изследвания на архивите този историк е съставил най-пълния списък на американските военни операции и интервенции за периода 1890-2014 г. Брифингът с резултатите от тази работа е подготвен под формата на презентация на PowerPoint. Като източници на тази работа са включени в допълнение към новинарските репортажи в медиите от различни години, и the Congressional Record (23 June 1969), 180 Landings by the U.S. Marine Corp History Division (Записи на Конгреса (23 юни 1969), 180 д*баркации на морската пехота на САЩ), Ege & Makhijani in Counterspy (July-Aug, 1982)(Контрашпионаж), “Instances of Use of United States Forces Abroad, 1798-1993” (Примери за използване на американските военни сили в чужбина, 1798-1993) и Ellsberg in Protest & Survive (Протест и оцеляване).

 

Резултатите от тази работа позволяват на Съединените щати да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции.

 

Да минем директно на списъка с военните операции. Поради голямото количество данни, описанието на всяка агресия се прави в съвсем кратка форма

 

Краят на XIX век

 

1890 (-?) г. - Южна Дакота, американските правителствени войски убиват и разстрелват 300 пленени индианци от племето Дакота.

1890 г. - Аржентина, намесата на армията на САЩ в Буенос Айрес.

1891 г. - Чили, морски пехотинци потушават въстанието на местното население.

1891 г. - Хаити, армията на САЩ потушава бунта на чернокожите в Навас.

1892 - Айдахо, армията на САЩ потушава въстанието в сребърните мини.

1893 (-?) г. - Хавай, военноморските сили на САЩ свалят правителството на Независимото кралство и анексират държавата.

1894 г. - Чикаго, армията на САЩ брутално потушава стачката в железопътните линии, общо 34 убити.

1894 г. - Никарагуа, армията на САЩ в продължение на един месец окупира Блуфийлдс.

1894-1895 г. - Китай, военно-морският флот на САЩ и морската пехота участват в китайско-японската война.

1894-1896 г. - Корея, окупацията на Сеул.

.................................................................
http://elianna.blog.bg/politika/2018/04/29/pylen-spisyk-na-voinite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sas.1606126
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #284 -: (Вторник) 01 Май 2018, 12:39 »

   zaw12929 - Взех този впечатляващ КОМЕНТАР от ...

Взех този впечатляващ КОМЕНТАР от gessos -
Не ми прилича да се занимава с политика, но намерих нещо интересно и искам да го споделя с вас: за АНДРЕЙ РАЕВСКИ роден през 1963 г. в Цюрих, Швейцария. Баща му е холандец, майка му - рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователските структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави.Живее във Флорида. Съвсем наскоро той публикува доста забележителна и емоционална статия със заглавие : "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?"

А аз я намерих със заглавие:
ЗАПАДЪТ ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ХИТЛЕР

Капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее

Наистина ли искат да влязат в сблъсък с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога досега?

Аз съм изплашен, удивен и смутен! Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 години. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, натовски лъжи, блюдолизството на източноевропейците и т.н.
Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо...
СЕГА СЪМ МНОГО, МНОГО ИЗПЛАШЕН!
Какво виждам днес на Запад?Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати (психопати в клиничния смисъл на думата) Но това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че "всичко, което става не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости. Какво е станало с вас, хора? Всички сте се превърнали в зомби!
Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер! Вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия? Ние , Западът, се готвим да започнем война. Възможно - термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!
Заради какво?
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални