Страници: 1 ... 17 18 [19]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Миротворческата" дейност на САЩ - справедливо или не справелдливо са очерняни  (Прочетена 17630 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #270 -: (Вторник) 19 Септември 2017, 15:44 »

Висш британски разузнавач: Железния юмрук на Путин провали плановете на Вашингтон и Лондон
Автор: doktora757


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image             
ЦРУ и МИ-6 подготвяли рухването на Русия, но претърпели унизителен провал

Висш британски разузнавач: Железният юмрук на Путин провали плановете на Вашингтон и Лондон
image23033 | 16 авг. 2017 | 13:08

The Guardian публикува интервю с бившия шеф на британското разузнаване МИ-6 Джон Скарлет, което впоследствие беше свалено от сайта, но все още е достъпно в кеширан вариант

         
 

The Guardian публикува интервю с бившия шеф на британското разузнаване МИ-6 Джон Скарлет, в което той разкри интересни подробности от стратегическия план на САЩ и Великобритания срещу Русия. Впоследствие статията беше свалена от сайта, но все още е достъпна в кеширан вариант.

В нея Скарлет разказва детайли от плана, който е трябвало да доведе до рухването на Руската Федерация. Става въпрос за "революцията на розите" в Грузия, идването на власт на Михаил Сакашвили и 5-дневната война, която доведе до отцепването на Южна Осетия и Абхазия. Според Скарлет "революцията на розите" е била обща акция на ЦРУ и МИ-6, която е преследвала няколко цели. Тя обаче е била провалена от решителните действия на руския президент Владимир Путин.

"Щателно проработеният стратегически план на Вашингтон и Лондон, който предвиждаше рухването на Русия през следващите няколко години се провали с гръм и трясък", заяви бившият шеф на МИ-6.

Според него, след идването на власт на Михаил Саакашвили в Грузия, Западът е планирал да разположи на територията на Южна Осетия военни и разузнавателни бази. В по-нататъшните планове влизало привличането на радикални ислямисти за дестабилизиране на обстановката.

"Трябва да признаем, че войната в Грузия от 2008 г. ни показа железния юмрук на Москва против нашия глобален план за действие в Кавказ", казва Скарлет.

"И макар кризата между Украйна и Русия се изостри на няколко етапа, Владимир Путин нанесе трети смъртоносен удар по този стратегически план чрез присъединяването на Крим в Русия. Надеждите ни за рухването на Русия не се сбъднаха и практически цялата операция беше прекратена", обобщавабившият шеф на британското разузнаване.

Освен всичко друго, Вашингтон и Лондон планирали и стъпки за изграждане на военни бази на украинска територия.

"Планът предвиждаше, след идването на Саакашвили на власт, Русия да бъде стратегически фрагментирана и дезинтегрирана в три стъпки. Първата беше създаването на военни и разузнавателни бази в Южна Осетия. Втората стъпка предвиждаше радикални ислямисти да вземат властта в Дагестан, Чечения, Северна Осетия и Черкезия (става въпрос за Карачаево-Черкезия, кавказка република в рамките на Руската Федерация, бел. ред.). Тази част от плана предвиждаше взаимодействие на между ЦРУ, МИ-6 и висши офицери по сигурността от Турция и Саудитска Арабия. Ако ислямистите бяха успели да вземат властта, то НАТО на практика щеше да получи достъп до северните части на Кавказ", признава Скарлет.

Третата фаза на плана трябвало да настъпи след стабилизирането на Украйна като военна и разузнавателна база. Предвиждало се да бъде предизвикан конфликт между Украйна и Русия, в резултат на който НАТО да окупира Северен Кавказ и цялото руско черноморско крайбрежие. Този етап от плана трябвало да бъде финализиран чрез формалното приемане на Украйна и Грузия в НАТО, което щяло да доведе до рухването на Русия, издава бившият шеф на разузнаването.

В крайна сметка, превантивните удари на Путин, първо в Грузия, след това в Крим, доведоха до пълния провал на плана, признава Джон Скарлет.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: http://epicenter.bg/article/Vissh-britanski-razuznavach--Zhelezniyat-yumruk-na-Putin-provali-planovete-na-Vashington-i-London-/134193/7/0

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #271 -: (Сряда) 11 Октомври 2017, 11:45 »

Спецслужбите на САЩ водят война срещу собствения си народ!
Стрелбата в ЛВ: Стрелците са били най-малко трима, на различни позиции, много по-добри от тези на нарочения пенсионер:
http://www.kramola.info/vesti/protivostojanie/strelba-v-las-vegase-skolko-chelovek-strelyali-po-tolpe

Това се потвърждава и от засечените полицейски разговори, клипове на  очевидци и обикновени разчети за ползване на автоматично оръжие - време, скорострелност, далечина, ъгъл на стрелба и т.н. Твърдението  е подкрепено с обширен видеодоказателствен материал.

Коментират се и възможни мотиви, цели за операцията.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #272 -: (Събота) 28 Октомври 2017, 14:19 »

Доколко е реална Третата световна война?

Оръжие на победата» — това сега е всеобщата затъпяване  и оскотяване  на масите, фейковите новини, тоталния контрол  на  спецслужбите.

ТСВ могат   да предизвикат само  Россия и США, ако се лишат от разума и атакуват една друга. И въпреки кризата с Украйна, вероятността да избухне война  между тях е близка до нула.  Победителят и проигралия ще бъдат определени по друг начин, по-безопасен за екологията.

 И в тази сфера, трябва да се признае, у американците и тези глобални сили, които използват США за свои интереси, имат големи преимущества. Зад тях — наистина глобален ресурс и колосален геополитически опит. Обаче нищо не е  предопределено, иначе този свят отдавна би  загинал.
Источник: http://rusvesna.su/news/1504462010


http://rusvesna.su/news/1504462010
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #273 -: (Вторник) 07 Ноември 2017, 09:48 »

 САЩ готвят УЖАСЯВАЩО оръжие, за да УНИЩОЖАТ Русия и СЛАВЯНСКИТЕ народи! Вижте ЗЛОДЕЯНИЕТО, което може да сложи КРАЙ на СВЕТА! Вижте ТУК!
Автор: zahariada
 

От няколко дни набира сили зловещ скандал, в центъра на който, както можете да се досетите, е незаконната, тайна и по същество шпионска дейност на американски „неправителствени“ организации на територията на Руската федерация.

В началото на седмицата, Владимир Путин обяви неочаквана и дори зашеметяваща новина. Руският лидер заяви официално пред Съвета за развитие на гражданското общество и правата на човека в РФ, че някой, с неизвестни цели събира биологичен материал от хората по цяла Русия.

Прес-секретарят на президента, Дмитрий Песков допълни, че спецслужбите на Руската федерация разполагат с данни за събиране на биологичен материал от западни емисари и неправителствени организации. Споменатите организации събират такъв материал от представители на различни руски етноси. Но най-вече ги интересувал биологичния материал на европеидните руснаци.

imageУжасени, хората от Русия, научиха още, че в своето безгранично нахалство, правителството на САЩ, преди два месеца, е обявило на своя официален сайт, поръчка от АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ и по-точно от Военно-въздушните сили на САЩ, за закупуване на живи тъкани на руснаци. Тази информация с един замах ликвидира всякакви съмнения, че янките събират биологичен и генетичен материал от руснаци.

Министерството на външните работи на Русия, незабавно отправи питане към Държавния департамент на САЩ, защо Пентагонът събира биологичен материал от руски граждани, без съответните руски власти да бъдат уведомени по установения ред. Отговорът на Вашингтон бе смехотворен. Неправителствени организации събирали биологичния материал за… чисто „научни цели“?! И продавали този материал на военните.

Пентагонът и „научни цели“?! Това изобщо не се връзва. Защото няма никакво значение какви са тези „научни цели“. Щом Военното ведомство на САЩ ги финансира, то е ясно и за несведущите, че резултатите от тези „научни изследвания“, ще се използват във все още необявената, но течаща с пълна сила ВОЙНА на Щатите срещу Руската федерация.

Но щом американските военни ще се занимават с „чиста“ наука, то защо руското министерство на отбраната да не обяви закупуване на биологичен материал от американски граждани? И да твърди, че това не се прави с лоши намерения, а в името на „чистата наука“!? Да…, и смешно, и жалко. Но, както знаем, Пентагонът е стигал и до по-високи върхове на безочието и човешкото скудоумие.

Руски научни и военни експерти веднага заявиха, че събирането на биологичен и генетичен материал на руснаци от Пентагона, със сигурност може да се използва в подготвяна биологична и бактериологична война срещу Руската федерация. А членове на руската Държавна дума заговориха за налагането на строг контрол върху всяка такава  съмнителна и ужасяващо заплашителна за хората в Русия, дейност.

imageЗам. министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, направо и без особена дипломатичност заяви, че САЩ са маскирали биологичното оръжие под формата на инфекциозни заболявания сред хора, животни и растения. Рябков допълни, че тревогата се засилва и от извънредно голямото финансиране на щатските микробиологични лаборатории с двойно предназначение. За граждански, и най-вече за военни цели.

Събираният биологичен материал ще даде възможност на янките да изучават и променят генома на хората в РФ, твърдят учените. Което на практика означава, че освен смъртоносно опасните зарази и болести, може да бъде променена самата същност на руските хора. Може да бъде променена същността и на славянските народи. И те, както и всички хора по земята да бъдат превърнати в безволеви роби на глобалната плутокрация. Или пък да бъдат унищожени.
Затова председателят на главната лекарска комисия Генадий Онищенко заяви, че вече не става дума само за биологично оръжие. Става дума, че САЩ разработват и генетично оръжие, което има огромни и зловещи възможности, ако се използва във военната сфера.

imageРуският президент заяви още, че цялата дейност на американските НПО-та, се води много целенасочено и професионално. И че тук няма място за емоции. Необходимо е заплахата за Руската федерация да се оцени бързо, точно и във всички възможни аспекти. И да се действа с цялата строгост на закона.

Владимир Путин допълни още, че руските специални служби са наясно с всички организации, които се занимават с тази зловеща дейност. Както и с всеки отделен човек, който работи в тях и с тях. Знае се точното местонахождение на всеки. И на всяка заплаха, предупреди руският лидер, ще бъде даден мигновен, категоричен и респектиращ отговор.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.ne

В България това оръжие е успешно изпитано и дава отлични резултати!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #274 -: (Петък) 15 Декември 2017, 17:20 »

Войната на САЩ срещу ЕС...
Автор: rumen221

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Войната на САЩ срещу ЕС…
.
Анализ на “Булг-стратфор”
.
Приятели,
.
Войната водена от САЩ срещу Е.С., за пълното налагане на американския Либерал-садизъм, започна през 2014 година и продължава нормално кърваво с три Главни цели…:
1. Лишаване на Е.С. от най-платежоспособните му и близки пазари;
2. Лишаване на Е.С. от евтини руски, арабски и африкански суровини и енергии;
3. Масови кръвопролития и разрушаване европейските, християнски ценности и морал;
.
Имаме Нов американски губернатор, но старата “слонска” либерал-садистка политика за пълна
доминация на САЩ продължава, защото…:
- Иистаблишмъта, който назначава американските президенти, много държи в света, дето бил едно голямо (американско) село”, в “случайното” да няма нищо случайно…!
.
И през 2018 година войната си срещу Е.С., САЩ продължават с 3-тия етап – “Ескалация”, на принципа:
- “Я не сакам на мен да ми е добре…, я сакам на Е.С. да му е зле…”, но в защита на себе си и по съвместителство и в защита на Е.С., във тази война активно се включи Русия…!
(истаблишмънта нарече спасяването на ЕС “хибридна война”…)
А Чиновниците в ЕС, които защитават единствено заплатите си, изглеждат като хипнотизирани зайчета през змия боа... и която маже да им плати повече...
.
1. Началото:
- Агресия на САЩ срещу ЕС и “еврото” започна с умишлено предизвикани “бюджетни кризи” в Гърция, Италия, Испания и Португалия.
(ЦРУ – “Отдел за финансови деструкции на неприемливи лица, организации и държави”…)
.
2. Съпровождащи операции срещу пазарната и икономическата периферия на ЕС:
- Садам и Кадафи обявиха, че ще продава нефт срещу “евро” и ги убиха…
- САЩ предизвикаха с долари “Арабската пролет”…
- С фашистки преврат и 5 милиарда долара запалиха Украйна и сега процесите водят към… кърваво раждане на “Конфедерация Украйна” или подялбата и между Полша, Унгария и Русия…
- С едностранното признаване на Йеросалим за столица на Израел, предизвикване на нов Арабо-Израелски кървав конфликт…
- Чрез политически Пакт между България, Македония и Албания, целят създаване на втори изолиращ вал, (първия е Турция), за изолиране на ЕС от арабски и руски енергии и суровини…!!!
.
3. Ескалация в 2018г.
- Освирепяване на войните в Близкия изток, Северна Африка и Украйна…
- Предизвикване на нов арабо-израелски конфликт с признаване Йеросалим за “столица” на Израел и по възможност и нова Война на Балканите…
- Турция се включи във войната в Сирия и Ирак…, Путин я държи на “къса юзда”…, но САЩ и развързаха ръцете за започване агресия срещу балканските страни (…”вариант – Б”, ако не слушкат…големия брат…)…
(България прави отчаяни опити за сплотяването на Балканите..., за да не се повтори османската агресия… от ХІІІ – ХІV век…!)
- “Санкции” и пак “санкции” срещу Русия, но само подкопаващите икономиката на ЕС, а иначе стокооборота САЩ-Русия си расте…
- Предизвикване на Банкова криза (КТБ) в “русофилска” България… Саботиране с агенти за влияние строителството на АЕЦ-Белене, “Южен поток” и безкрайни заробващи България многомилиардни заеми, безмозъчно вложени в асфалт…!!!
- Чрез агентите си за влияние принуждаване на Е.С. и България, да приемат нови стотици хиляди дезертьори-акънджии, наети от американците, от Афганистан, Ирак, Либия и Сирия, тежащи на бюджета и чакащи заповед “отгоре” за терор…
(“акънджии” – религиозни наемници за насилствено налагане на ислям, от времето на Османския бейлик)…
- Изнудване на слабоволевите “съюзници” на САЩ, като Молдова, България, Румъния и Полша, за пряка и яросна конфрантация с Русия, дори да ниво на кръвопролития…
(най-вероятно в Украйна, Приднестровието и защо не отново на Балканите)…
4. Последващи действия:
- Предизвикване на национал-сепаратизъм, отново в най-слабите звена та ЕС, Испания, Италия, Гърция… (Каталуния, Галиция, Ломбардия…)
- Нова война на Баланите…!!!
(Изявленията на Ердоган за ревизия на мирните договори от първата световна война не са “солово” изпълнение… Да не забравяме договора за стратегическо сътрудничество между САЩ и Турция…)
- Предизвикване с армията от дезертьорите-акънджии (армия за нахлуване), кървав терорна Балканите и целия в Е.С.
- Чрез мрежите от американофилски НПО-та, чрез “мирен” уличен терор в стил Майдана, (а в България и чрез цигански провокации и терор…) предизвикване на процеси, водещи до… разрушаване единството, християнските ценности и мира в българското и европейското общество…
5. Крайна цел:
- Скъсване на икономическите и енергийни “артерий” на Е.С. с Арабския свят и Русия, за предизвикване на икономическа, политическа и финансова изолация на ЕС с цел, последващ икономически колапс на Е.С… и превръщането му в колониален пазар за американски стоки…!
(…в този сценарии “проблемите” Русия, Сирия, Балканите, Йеросалим или Украйна са само “технически” подробности…)
- Американска икономическа (и малко военна) окупация на Европа, по успешният “Модел” – АКБ (Американска Колония България)!
6. Спасението за Европа е в… същинските цели на Е.С.:
- Икономика №1 в тясно енергийно, технологично и суровинно сътрудничество с Арабския свят и Русия…!
- Еврото, след реорганизация на валутния съюз, да стане валута №1 в света…!
- Да забраним и разгромим създадените от САЩ терористични мрежи (от типа на Сороските, “акънджийските”, Ал,Кайда и ИДИЛ) около и в самата Европа, в единодействие с Русия…
- Приемане на Русия в НАТО…!!!
.
За България политиците ни да се водят само от националният ни идеал…:
- Чрез развита икономика, към благоденствие на българската нация”
.
Само така, САЩ ще “духат супата”, защото Русия вече се намеси и, май, ПАК ЩЕ ПОМОГНЕ НА ЕВРОПА ДА СЕ СПАСИ от Фашизма… или Либерал-садизма…
(разликата между двете се оказа “твърде тънка и неуловима”…)
.
(Х.2014г.; ХІ.2015г.; І.2016г., ХІІ.2017г.)
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #275 -: (Вторник) 26 Декември 2017, 15:03 »

 Гледайте Сноудън, за да разберете в какъв филм живеем
Автор: harisons

Гледах предпремиерно филма Сноудън, който от утре тръгва по кината у нас и, въпреки че знаех фактологията, останах поразен. Историята му не просто извади на бял свят инфото как една тайна служба от Щатите – АНС следи всички телефонни обаждания, мейлове, Фейсбук и всякаква друга комуникация на всеки човек, който си пожелае. Не просто обяснява как това се използва не за защита от тероризма, а за рекет срещу конкретни хора. Не просто показва лъжите на Обама, дошъл като президент с обещанието да промени Америка и да й върне демокрацията, а прави обратното. Това е филм за филма, в който ни накараха да живеем, докато ни обясняват колко удобен правят живота ни. Всъщност го правят напълно контролиран. До този момент смятахме, че 1984 на Оруел е роман – утопия. Не, той ни е действителност 70 години след написването си. Една ужасна, тъжна и отвратителна истина. Само че онова, което той нарича телекран, днес е смартфон и компютър, които през всяка своя камера и функция, дори изключени, докладват на тайните служби къде сме, какво и с кого говорим и правим. Оливър Стоун, който направи този забележителен проект е класикЪТ на световното кино. И не го обвинявайте в антиамериканизъм, защото той направи и Взвод, и Роден на 4 юли, и куп други култови шедьоври на седмото изкуство. Това е човек, който просто се е посветил на мисията да казва истината. На Америка за Америка, а така – и на света. По тази причина в Сноудън сме склонни да му простим плакатността, която личи в определени моменти. Но то е направено, заради по-посредствените зрители в САЩ и ЕС, които не са тъй интелигентни, пък и за разлика от нас, преди не са живели в контролирано общество. Където на тях не им се отива, а на нас не ни се връща. Е, имаме новина – ние вече живеем именно в такова контролирано общество Филмът Сноудън не можа да бъде спрян като продукция, въпреки натиска от правителството на, хм, Демократическата партия и президента Обама върху всеки, обещал на Стоун финансиране. Стоун обаче означава камък. Оливър успя да завърши продукцията. От яд, на феста в Кан тази пролет беше наложено да не го показва Смелостта да го прожектират първи беше на организаторите на по-малкия кинопреглед в баския Сан С*бастиан. На тях им дойде дюшеш, за да покрият със слава града си точно в годината, когато той е столица на културата на Европа. А и там на шпионите гледат с уважение, защото от Доностия (така е баското му име) е самата легендарна Мата Хари. Аз чаках този филм още от момента, когато в една прекрасна слънчева сутрин на юни 2013 г. си пиех шампанското на терасата край морето в Кемпински Палас Порторож и си разлиствах световните вестници. Където разкритията на Сноудън как Фейсбук, Гугъл, айфоните и всички останали комуникационни средства работят за Агенцията за национална сигурност на САЩ като във всеки момент предават информация какво мислим! За да го използват срещу нас, разбира се. Не можех да повярвам, връщах се отново и отново и четях. Зная какво се случи с журналистите, които дадоха думата на Сноудън. Незаконно британските власти откраднаха и унищожиха всички хард дискове на компютрите в редакцията на Гардиън – гордият вестник, който дръзна да публикува историята. Арестуваха многократно автора на интервюто със Сноудън - първото. Независимо, че е бразилски гражданин, задържаха в Лондон и незаконно обискираха приятеля му и иззеха неговия компютър. Също в духа на евроатлантическите ценности, не казаха и дума на съжаление за подслушването и следенето на канцлера Меркел и френските президенти от последните 3 мандата. Нито пък за същото на Дилма Русеф. Понеже тя не си затрая по темата – единствена (Меркел просто спря да говори на Обама повече от година), от пореден опит, тези дни я свалиха от власт. Най-много обаче си изпати Русия. Подгониха вестоносеца Сноудън, който умно съобщи истината на света от Хонконг – територия на Китай, където спретнаха, но не успя цветна револция на чадърите. Когато Москва го прие, защото му затвориха всички врати, месец и половина след това Грузия започна сензационна война в резултат на която изгуби 30% от територията си от руски ориентирани области. Но приятелят на американския президент Буш – Путин изведнъж се превърна в образ на злото, само защото не дава Сноудън, който да бъде разкостен в САЩ просто, защото е казал истината. Веднага си помислих, че трябва да се направи филм. Тези работи ги няма във филма. Той разказва историята на един човек, който каза истината на света. Едуард Сноудън. Другото го гледайте в киносалоните. Борис Ангелов http://m.19min.bg/news/8/79917.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7042
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #276 -: (Вторник) 09 Януари 2018, 11:58 »

Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe…
Публикувано на 08.01.2018 в Свят
САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелването на Студената война.

Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ.

“Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхме да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша…” – каза почти ядосано президентът.

Водещият го попита защо счита така, и инвестициите в съответните държави, които САЩ са направили, дали не са изградили силно и лоялно на атлантическите ценности, общество.

“Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг…” – обясни Тръмп.

Тогава водещият попита: “Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ?”

“Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това – в името на някаква абсурда идея, че “атлантизмът” ще ги направи богати и силни. Но какво е “атлантизмът”? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите…” – завърши човекът от Белия дом.
http://afera.bg/8-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%81-1-%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%8A%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8.html
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 17 18 [19]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални