Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Никола Тесла  (Прочетена 9509 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #15 -: (Събота) 06 Юни 2015, 23:12 »

Всичко е светлина! Интервю с Никола Тесла


никално интервю с Никола Тесла, проведено от Джон Смит, в което великият учен казва: „Всичко е Светлина. В някой лъч светлина се крие съдбата на една нация, всяка нация си има собствен лъч. И запомнете: никой човек, който е съществувал, не е умирал.“

Въпрос: Господин Тесла, вие имате славата на учен от най-високо ниво. Какъв човек сте всъщност?

Тесла: Това е добър въпрос, господин Смит. Ще се опитам да ви покажа.

Футуристите казват, че 20 и 21 век са се родили в главата на Никола Тесла. Съгласен ли сте?

Наистина имам много открития, но се чувствам победен. Не постигнах най-великото нещо, което исках.

Какво е то, господин Тесла?

Исках да осветя цялата планета. Съществува достатъчно електричество, че да направим второ слънце. Светлината може да се появява като пръстен около екватора, също като този на Сатурн. През Земята преминават всякакви енергии. Те могат да имат и материални проявления. Животът съществува в безкрайно количество форми и задачата на учените е да ги откриват. В това отношение са важни три проблема, чиито решения знам, че няма да открия, но няма и да се откажа.

Кои са тези три проблема?

Първият е храна. С каква звездна или земна енергия да нахраним гладните на Земята. Вторият проблем е свързан с унищожаването на злото и страданията, които спохождат хората по света. И третият проблем е дали има излишна светлина във Вселената.

Аз открих звезда, която по всички астрономически и математически закони може да изчезне и нищо няма да се промени. Звездата е в нашата галактика. Светлината ѝ може да има такъв интензитет, че да се събере в сфера, по-малка от ябълка, а звездата да е по-тежка от Слънчевата система.

Също се опитвам да разбера как да отключа енергията, която се съдържа около нас. Това, което виждаме като празно пространство, е просто проявлението на заспала енергия. Никъде няма празно пространство. В черните дупки, за които говорят астрономите, се съдържат най-големите източници на енергия и живот.

Били ли сте женен някога? Никъде не се споменава за ваша връзка с жена.

Не, не съм се женил. Има две гледни точки: много привързаност или никаква. По средата е това, което възобновява човешката раса. Жените поддържат и подсилват жизнеността и духа на някои мъже. При други самотата върши същата работа. Аз избрах втория път.

Почитателите ви се оплакват, че нападате относителността. Странно е твърдението ви, че материята не притежава енергия. Къде е тя?

Първо е била енергията, после материята.

Това нещо подобно ли е на твърдението ви, че вие сте роден от баща си?

Точно! Нека поговорим за раждането на Вселената. Материята е създадена от изначалната и безкрайна енергия, която наричаме Светлина. Материята е проявление на безкрайните форми на Светлината, защото енергията е по-стара.

Вие стигате толкова далеч във враждебността си към теорията на относителността. Че даже изнасяте лекции срещу създателя ѝ.

Запомнете, не пространството се изкривява, а човешкият ум, който не може да осъзнае безкрайността. Ако създателят на теорията за относителността я осъзнава добре, то той би получил безсмъртие, даже физически, стига да иска. Аз съм част от Светлината и тя е музика. Светлината насища всичките ми шест сетива – виждам я, чувам я, докосвам я, помирисвам я, и я мисля. Мисленето за нея е моето шесто чувство. Частиците светлина са написани ноти. Една светкавица може да е цяла соната. Хиляди светкавици са цял концерт.

Числата и уравненията са знаци, които описват музиката на Светлината. Ако Айнщайн беше чул тези звуци, той нямаше да измисля теория на относителността. Тези звуци служат като съобщения за смисъла на живота, че Вселената съществува в перфектна хармония и красотата ѝ е и причина и следствие на Сътворението. Нютон е научил, че тайната се крие в геометричната подредба и движението на небесните тела. Той разбрал, че във Вселената действа висш закон на хармонията. Изкривеното пространство е хаос, хаосът не е музика.

Чувате ли тази музика?

През цялото време. Душевното ми ухо е голямо колкото небето над нас.

Според теорията на относителността на Айнщайн две успоредни линии ще се пресекат в безкрайността. Веднъж създаден, звукът съществува завинаги. Човек може да умре, но продължава да съществува в тишината, което е и най-голямата му сила. Аз нямам нищо против Айнщайн. Той е мил човек и е направил много неща, някои от които ще станат част от музиката. Ще му пиша и опитам да му обясня, че етерът съществува, и че неговите частици са това, което поддържа Вселената в хармония.

Какви са заключенията ви от всички тези знания?

Има десет условия за адаптация. Първото е организмът да е наясно със задачата и задълженията си. Дървото знае, че е дърво, храстът до него също знае, че е храст. Още от дете знаех, че ще направя повечето си открития. Второто условие е решителност – всичко, което се започва, трябва да се довършва.

Какво е третото условие за настройване?

Ръководене на жизнените и духовни енергии. Оттам прочистване на многото нужди, които има човек. В този смисъл на нещата аз никога не съм губил нищо, само съм печелил. Насладил съм се на всички дни и нощи. Може да напишеш : Никола Тесла е бил щастлив човек. Четвъртото изискване е да се настрои физическият механизъм за работа.

Какво имате предвид?

Първо поддръжката на механизма. Човешкото тяло е перфектна машина. Познавам процесите в нея и какво е добро за нея. Храната, която почти всички ядат, е вредна и опасна. Понякога ми се струва, че всички готвачи по света участват в една огромна конспирация.

Петото условие е паметта. При повечето хора мозъкът е пазителят на знания за света, придобити през жизнения цикъл. Но мозъкът се занимава и с по-важни неща от самото запомняне – той избира правилния спомен в правилния момент. Това е навсякъде около нас. Всичко, което някога сме виждали, чували, чели, научили, е около нас във формата на светлина. Откритията, които съм направил, стояха в ума ми дълги години, преди да ги реализирам.

Често споменавате за силата на визуализирането.

Може би трябва да благодаря за всичките си открития на тази сила. Виждам ги пред очите си, както виждам какво се случва в живота ми – реални и видими. Като млад ме беше страх от това, защото не знаех какво е, но после се научих да използвам тази сила като талант или дарба. Визуализирам даже и поправките върху изобретенията  ми. Визуализирайки, решавам сложни математически уравнения. Зрението и слухът ми са перфектни и смея да кажа, че са по-добри от на повечето хора. Чувам гръмотевици на разстояние 150 мили и виждам цветове в небето, които другите не могат. Така съм от дете, след това съзнателно доразвих тези умения.

В младостта си сте били сериозно болен на няколко пъти. Заболяванията част от условията ли са?

Да. Често заболяванията служат за прочистване на тялото и душата. Задължително е човек да страда от време на време. Душата може да излекува повечето болести. Като ученик се разболях от холера, защото върлуваше из Лика. Излекувах се, защото баща ми най-накрая ми позволи да изучавам технологии. За мен илюзията не е болест, а е умението на мозъка да преминава отвъд триизмерното пространство. Илюзиите са ме съпътствали цял живот. Бях в Париж, когато видях смъртта на майка ми. В небето, изпълнено със светлина и музика, се носеха прекрасни същества. Едно от тях беше образ на майка, която ме гледаше с безкрайна любов. След като видението изчезна, аз знаех, че майка ми е починала.

Какво е седмото условие?

Знанието как духовната и жизнената енергия се трансформират в това, което искаме. Осмото е придобиването на контрол върху всички чувства. До това знание или се стига чрез много години труд, или е вродено. Създадох от себе си това, което исках – духовна и изпълнена със смисъл машина.

Деветото условие, господин Тесла?

Прави всичко във всеки момент, така че да не забравяш кой си и защо си на Земята.

Какво е последното условие?

То е и най-важното. Напиши: „Господин Тесла си игра. Той си игра цял живот и се забавляваше.“

Това свързано ли е с вашите изобретения? Игра ли е?

Да, драги ми. Толкова обичах да си играя с електричеството. Винаги ми става неприятно, когато чуя историята за Прометей, който откраднал огъня, за да го даде на хората. Зевс нямал ли е достатъчно светкавици, че е наказал Прометей за една? А светкавиците са най-красивите играчки на света.

Обърквате ме, като твърдите, че вашите открития и изобретения са плод на една игра. Много хора ще се намръщят.

Проблемът е, че хората са прекалено сериозни. Ако не бяха, щяха да са по-щастливи и да живеят по-дълго. Една китайска поговорка гласи, че сериозността намаля живота. За да не се мръщят хората, нека се върнем на нещата, които те смятат за важни.

Читателите биха искали да чуят философията ви за живота.

Животът е ритъм, който трябва да се осъзнае. Аз чувствам този ритъм, насочвам го и го глезя. Той е бил много благодарен към мен и ме е дарил със знанията, които имам. Всичко живо се намира в сложни и прекрасни взаимоотношения: човекът и звездите, амебите и Слънцето, сърцето и кръвообращението, и всичко това в безброй мегавселени. Тези връзки са неразрушими, но могат да бъдат обладани, за да се създават нови връзки, които не нарушават предишното състояние на света.

Вселената е жива във всичките си проявления. Прилича на мислещо животно. Дори камъните са съзнателни същества като хората растенията, хората и животните. Звезда, която блести, иска да бъде видяна и ако не сме толкова погълнати от себе си, ще разберем съобщението ѝ. Дишането, зрението и слухът на човек, трябва да са в синхрон с дишането, зрението и слухът на Вселената.

Струва ми се, че долавям философия от будистки текстове?

Точно така. Има едно изначално познание, което човек винаги е притежавал. Вселената се състои само от една субстанция, която има безброй проявления. Посланията са навсякъде около нас, просто ние сме глухи и слепи за тях. Ако се свържем с тях психически, те започват да излизат наяве. Има много ябълки, но само един Нютон. Той е имал нужда само една ябълка да падне пред него.

Ще ви питам нещо, което трябваше да ви попитам още в началото на разговора ни. Какво е за вас електричеството?

Електричеството е всичко. Светлината е първоизточник на всичко. Тя е също и дистрибутор на всички проявления на Вселената. Аз съм електричество в човешка форма. Вие също, само че не го разбирате.

Работници във вашата лаборатория казват, че се наблюдават светлинни проблясъци и пламъци, когато сте ядосан или се чувствате застрашен. Вярно ли е?

Това е психически разряд и предупреждение. Светлината винаги е била на моя страна. Знаете ли как открих въртящото се магнитно поле и асинхронния електродвигател? Една нощ в Будапеща наблюдавах залеза. Спомних си за Фауст и започнах да го рецитирам. След това в диска на Слънцето видях и двете бъдещи изобретения.

Науката и поезията едно и също нещо ли са за вас?

Те са двете очи на един човек. Творящата енергия е идентична със светлинната.

Въображението е по-реално от самия живот според вас?

Въображението дава живот на живота. Аз се храня с мислите си. Научил съм се да контролирам емоциите, мечтите и виденията си. Целия си живот съм прекарал в екстаз. Това е източникът на моето щастие. Това ме е поддържало през всичките години на работа, която е достатъчна за пет живота. Най-добре е да се работи нощем, защото тогава се виждат звездите и връзката с Вселената е по-силна.

Споменахте, че аз, както всичко друго, съм Светлина. Това ме ласкае, но признавам, че не го разбирам напълно. Бихте ли обяснили?

Защо да не разбирате? Толкова е просто. Всичко е светлина. В някой лъч светлина се крие съдбата на една нация, всяка нация си има собствен лъч. И запомнете: никой човек, който е съществувал, не е умирал. Той се трансформира в светлина и продължава да съществува под тази форма. Тайната на това се крие във факта, че светлината се връща в началното си състояние.

Това прераждане ли означава?

Предпочитам да го наричам връщане към предишна енергия. Христос и няколко други са знаели тази тайна. Аз се опитвам да разбера как да запазвам тази енергия. Не го правя за себе си, а за доброто на човечеството. Вярвам, че моите открития правят живота на хората по-лесен и го насочват към едно по-морално и духовно състояние.

Интервюто е публикувано в themindunleashed. За жалост и ние установихме разминаване в посочените години.

http://megavselena.bg/vsichko-e-svetlina-intervyuto-s-nikola-tesla/Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #16 -: (Неделя) 19 Юли 2015, 15:21 »

- 9 невероятни факта за властелина на света Никола Тесла, които не знаете

Автор: mit777

 Тесла успява да натрупа цял куп поведенчески странности, които съпътстват неговата работа
9 невероятни факта за Никола Тесла, които не знаете
Значително засенчен от известния си работодател Томас Едисон, роденият в Сърбия изобретател и физик Никола Тесла е известен най-вече с работата си в областта на променливия ток и електроснабдяването и с изобретението си индукционна „Бобина на Тесла“.
Никола Тесла - дявол, магьосник или повелител на мълниите

Докато Тесла се радва на успешна кариера като изобретател, той показва много асоциално поведение и за него няма документирани романтичните отношения. В края на краищата той си отива сам и в мизерия.

Ставайки все по-ексцентричен с всяка изминала година, Тесла успява да натрупа цял куп поведенчески странности, които съпътстват неговата работа. Той наистина може да бъде смятан за първообраз на "луд учен". По-надолу в тази статия са представени двете лица на една от най-сложните мислители на нашето време.


Никола Тесла - властелинът на света
1. Той предвидил появата на днешния смартфон през далечната1909 г.

Той се опитал да направи джобно устройство, което може да получи борсови котировки и телеграмни съобщения чрез кодирани честоти. Тесла започва планиране на кулата Уордънклиф, съоръжение за безжично предаване на сигнали, което в последствие продължава като построява Телефункен - безжичната станция в Сейвил, Лонг Айлънд. Кулата е била предназначена да предава безжична телефония през Атлантика. Тя обаче никога не успява напълно да заработи. През 1917 г. кулата е иззета и взривена с динамит от морската пехота, поради опасения, че германски шпиони могат да я използват, и че тя може да бъде използвана като ориентир за германските подводници.

2. Той страдал от ойстерсаритисфобия (oystersaritisphobia) - страхът от перли

Тесла не е бил в състояние да понася дори вида на тази скъпоценност. Веднъж изпратил секретарката си обратно в къщи да се преоблече, след като се появила на работа с наниз перли на врата. Това е само една от многото мании сред които са например обсебеността от числото 3 и  изключителната му предпазливост по отношение на микробите. Това дава редица причини да вярваме, че Тесла е страдал от форма на обсесивно-компулсивно разстройство.

3. Той рядко спял

Тесола твърдял, че спи само по 2 часа на нощ и е бил склонен да прекара два или повече дни в лабораторията си, без да спи изобщо. Кенет Суийзи, един от приятелите на изобретателя, потвърждава твърденията на Тесла. Суийзи разказва как веднъж Тесла му звъннал в 3 сутринта, говорейки оживено за проблем, който се опитвал да разреши. Изобретателят задъхано сравнявал различни теории докато изведнъж просто не затворил телефона. Това не било единичен случай и Тесла често споделял, че задрямза за малко, за да презареди батериите си.

4. Той имал фотографска памет

Тесла имал способността да чете книги и периодични издания, като същевременно ги „фотографирал“ в паметта си. той използва цялата информация, която е придобил като вътрешна библиотека, която му била на разположение по всяко време. В резултат на това Тесла рядко правел чертежи на своите изобретения. Почти цялата му работа била базирана на запечатани изображения в главата му.

5. Той говорел 8 езика

Няма съмнение, че Тесла е бил гений. Той е владеел перфектно 8 различни езика: сърбо-хърватски, английски, чешки, немски, френски, унгарски, италиански и латински. Лингвистите имат термин за хора като него - "хипер полиглот" или някой, който може да говори повече от шест езика с голяма вещина.

6. Той изобретил първата водноелектрическа централа.

През 1895 г., заедно с Джордж Уестингхаус, Тесла п..................................
http://mit777.blog.bg/technology/2015/07/18/9-neveroiatni-fakta-za-vlastelina-na-sveta-nikola-tesla-koit.1377081
Активен

bojinkata
Неактивен teodordt
Full Member
***
Публикации: 151
Пол: Мъж
"Защото няма от какво (да се страхува)."

« Отговор #17 -: (Сряда) 02 Декември 2015, 17:23 »

Малко старо инфо, но...

http://lucecita.blog.bg/novini/2014/03/26/kvantov-generator-za-svobodna-energiia-bezplatno-za-vsichki.1251293
Твърдят, че дават на света квантовия генератор за свободна енергия, разработен от Тесла.

Ето и схема и ръководство за генератора:
https://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

Ако може, някой по-запознат с техниката да се опита да обясни принципа. Аз не се наемам.
Активен

В нашата история (а и в историите на други страни) от XVIII в. до сега няма нищо по-задушаващо от "братската любов" на една голяма европейско-азиатска страна с имперски амбиции и нейните "освободителни" напъни.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #18 -: (Сряда) 02 Декември 2015, 18:04 »

ВСИЧКИ апарати за свободна енергия имат общи черти, и са на база общи принципи. Разликите от апарат до апарат са единствено в това колко на брой от всички известkr до сега принципи се използват - всички, много, малко, или само един. После - как са осъществени, на какво ниво - близко ли е до ортодоксалната физика (Ленцовото семейство), или е по-далече (плазма, по-буквални форми на етера, елементарни частици).


Това, което виждам в този "Квантов генератор", се класифицира в Ленцовото семейство - става дума за няколко установени принципа на манипулиране закона на Ленц така, че да не пречи на естествените случвания.

Разбирате ли... техниката се използва грешно по принцип. Медните проводници не се ползват правилно, както природата го е измислила. Защото природата ГО Е измислила. Не си мислете, че медните проводници, металургията и индустрията са нещо чуждо за нея.
Просто техниката от самото начало не се използва правилно, защото сме позволили на инфантили да се занимават с това. С техниката трябва да се занимават САМО ЖРЕЦИ - и никой друг, не някакви случайни тъпаци.

Когато медния проводник се използва по правилен начин, от другата му страна винаги излиза повече енергия, отколкото е влязла. От ВСЕКИ един елемент в една машина излиза повече енергия, отколкото е влязло, стига всеки елемент да е използван правилно. А това не се прави. Установени са закони и нормативи, които забраняват правилната употр*ба на нещата, и тези закони и норми се вменяват в главите на хората, за да могат те самите винаги да натякват и налагат погрешното след това, както е тук например:

При соленоида двете бобини трябва да са навити в една и съща посока и дефактно няма нужда от две отделни макари, а може само с една, с обща дължина на двете и само с една намотка, тъй като двете бобини бяха свързани последователно.

Ако ТРЯБВАШЕ двете бобини да са навити в една и съща посока... тогава, не мислиш ли, че ЩЕШЕ да е само една бобина?  

Всеки технологичен апарат, който е направен правилно според природните закони, добавя допълнително енергия в света.

Въпросът е как да не се допускат грешки в техниката.Затова апаратите си приличат. И само като видя чарколяците, разпознавам в какво семейство спада въпросния уред, и мога да предположа на каква конфигурация от вече известните закони на неограничената енергия се опира. Но мога само да предполагам за подробностите.


В този смисъл, аз ще разгледам тези принципи в тази тема. Опитвал съм се да го правя в тази тема, и тази тема, както и тази тема и тези няколко публикации. И тези свързани теми също, и тази тема.

Това са принципите, те са едни и същи.


Вярно е - никъде не съм обяснявал на едно място всичко. Но така мога - така го правя. Не съм човека, който може да напише буквар, учебник или сборник, защото действам на "хаотични" вътрешни подтици, а когато започна да мисля "подредено", не знам откъде и как да започна.

Така че, предполагам, който НАИСТИНА иска да знае, трябва НАИСТИНА да се интересува, за да използва следите, които съм натрупал наоколо.
« Последна редакция: (Сряда) 02 Декември 2015, 18:11 от форум » Активен

Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Петък) 11 Декември 2015, 20:11 »

И м/у другото, Тесла е умрял девствен.....Сложете и това у досието му.... Wink.....А защо го казвам ли....еееее....това няма да Ви кажа..... Wink Wink.....Само ще чета словоизлеянията Ви, и ще се заливам от смях..... Grin Grin
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #20 -: (Вторник) 10 Май 2016, 20:04 »

ВРЪЗКАТА МЕЖДУ НИКОЛА ТЕСЛА И МАРИЯ ОРСИК ОТ ГРУПАТА VRIL ИЛИ КЪДЕ ОТПЪТУВА АДОЛФ ХИТЛЕР НА 18 МАРТ 1945 г. Част1

автор: rozzata

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.


Двама  югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за  изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по  произход югославяни, и двамата са били любители на животните,  и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж,  и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни,  и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани  от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а  Мария Oрсик  от Гестапо и СС. Никола е емигрирант в Ню Йорк, а Мария е емигрант  в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната  е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма,  а  Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води *урсове по различни езици. Един ден  тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи , свързани с  изграждането на анти-гравитационен летящ кораб

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата  VRIL, в която участва Мария Орсик..

В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода,  при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:
Първата линия е  съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е  по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL,  основаващи се на техническите данни,  предоставени от извънземни раси.

Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алд*баран. Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните  проекти на  Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са  толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.

Никола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник , че е загрижен за човечеството,  поради, което е изобретил на "Лъчите на Смъртта" с цел да може да унищожи извънземните кораби.

На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание "Time Magazine": "Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”

Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.

Мария Орсик

е била  учителка по балет и е преподавала различни езици в Берлин. На 10 февруари, 1917 г. Мария изпада в транс, един вид кома, в продължение на няколко часа. След това тя казва на майка си, че е видяла светлинни  висши същества през това време. На следващия ден  нейния транс се случва отново и тя получва съобщения от тези хора, както и заръката да не казва за случилото се на никого освен на медиумите Tрауте, Гудрун, Сигурн и Хайке.

СИГРУН

Осем дни по-късно  Мария  отново да получава съобщение, в което се каза, че съществата са пратеници на Алд*баран (Alpha Centauri). Съобщенията  представляват  два вида:  първо-метафизични учения, за вселената, за произхода на човешкия род, Атлантида, Лемурия и други светове, и второ- както подробни технически данни за изграждане на летяща машина. Данните са предадени на език, непознат за Maрия . Тя записва на ръка десетки документи с рисунки, илюстрации, скици, формули, графики, които не разбира изобщо.

Бащата на Мария търси помощ и контакт с физика д-р Винфред Oтто Шуман, който е очарован и започва да търси решения на въпроса. Езикът, на който получените данни от Мария,  са били предадени от съществата от  Алд*баран е древношумерски език.

Никола Тесла

След смъртта на Никола, племенникът му Сава Косанович, който е бил официален представител на Югославската  комунистическа партия, е бил арестуван, изолиран и разпитван от ФБР в продължение на няколко дни. Той заявил, че чичо му е разказал за своята анти-гравитационна летяща машина и за един прототип, с който Тесла е  летял до някакво неизвестно място в Мексико, но въпреки това не знаел къде се намира тази машина, нито къде се поддържа. ФБР попитали племенника дали Teсла е споменавал нещо за извънземни, но Косанович  отговорил, че не е чувал друго от чичо си, освен, че "извънзмените са сериозна заплаха за Земята." Според племеника, ФБР било заинтересовано от всички изобретения на чичо му и най-вече от летящата машина и Лъчите на Смъртта /"Ray Death"/.

Агентите на ФБР се опасявали, че изобретенията и по-специално тези , отнасящи се до "Death Ray", ще попаднат в ръцете на съветските комунисти, но когато проверили  конфискуваните документи на  Teсла,  открили документ озаглавен "Exotericon Range", написан на санскрит,  който е съдържал  гриф с надпис  "правителство". Там Тесла е записвал  как извънземните общуват помежду си и как си комуникират. Под натиска на Пентагона, ФБР е бил принудено да премахне думата "извънземни" в своите доклади, а по-късно всички записи от кореспонденцията между Teсла и Мария Орсик изчезнали.

Създаване на групата Vril на Мария Орсик

С приходите от богатите германци през март 1922г,  е бил създаден първият прототип на летяща машина, наречен  Jenseitsflugmaschine или машина с форма на чинийка. Но първият изпитателен полет е бил пълен провал: част от апарата се разпада, а другата част избухва на множество парчета.

Д-р Винфрид Oттo Шуман

е бил много объркан от резултата. Но три дни след това Мария идва и му дава нова информация, предадена и от нейните извънземни пратеници, която тя дава на  обез*уражения Шуман. След два часа  разглеждане на новите документи, той казва: "Сега може да се направи."

Корабът очевидно е трябвало да бъде пилотиран посредством  психически контрол от  земята с помощта на магнитна лента, която е трябвало да бъде поставена на предната част на челото на Мария. (A лента като тази е намерена в останките от катастрофата в Розуел от 1947 г.)

Тогава някои от най-големите инвеститори на проекта  се оттеглят, но все пак на 17.12 1923. един нов модел на Jenseitsflugmaschine е завършен. Полетът е било успешен и космическият кораб лети 55 минути, достигайки скорост от 300.000 km / h, но при неговото завръщане една неприятна изненада шокирала всички инженери: Материята на кораба е остаряла сякаш са минали 100 години от момента на неговото построяване. Мария обяснява на инженерите, че когато един обект навлезе в друго измерение, неговите свойства са променят за един миг и д-р Шуман едва тогава започва да разбира...

Мария и групата от жените-медиуми основават на обществото "Vril", а самите жени станали известни като "Дамите на Vril". По-късно същия прототип на летателната машина бил използван за друг проект, но вече без да се налага да се използването на магнитна лента за психично  пилотиране. Новия проект носел името като Vril 7 Geist.

Трауте А.

Събудения интерес за използване  на апарата като оръжие за война през 1944 г. накарало Мария да се откаже от проекта. Страхувайки се, че SS и Хитлер ще наредят  изземване на кораба, тя казала, че е необходимо да се направи подобрение на конструкцията, след което машината е изпратена в хангар в Мюнхен и нейните полети се преустановяват. След това групата на Мария Орсик започнала е да изгражда два малки модела с диаметър от 8 метра, в случай, че основното въздухоплавателно средство се открадне. На д-р Шуман назначава четирима инженери да проектират и строят малките летящи чинии на Мария. Според  данните на OSS и ЦРУ, военните инженери в крайна сметка са успели да построят в завършен вид двата малки модела.

В края на войната, през март 1945 Maрия Орсик получава съобщение от своите извънземни посланици, в което те и казват за нацисткаото поражение преди края на 1945 година. Тя е предупредила няколко от своите приятели, сред които и братята Horten, които напускат  Германия и бягат в Аржентина.

Гудрун

В четвъртък, на 15 март 1945, Maрия Орсик се среща с д-р Шуман за последен път, предава му пакет с всичките документи и планове на германските НЛО и през сълзи каза сбогом. В събота, на 17-ти март, 1945г,  Мария и нейната група отива в хангарите на  Vril Messerschmidt, Аугсбург, за да се качат на борда на двата малки летящи апарата. В неделя, 18 Март, 1945, Maрия Орсик и “Дами на Vril” от  Мюнхен заминават в неизвестна посока.

През март 1945 г., един  американски подполковник казва, че е  видял огромен кръгъл кораб без крила, висящ в небето над Мюнхен, след което се  изстрелял с висока скорост и изчезнал, а три дни след  този случай, други наблюдатели сред американските военни съобщават, че са видели друг подобен летателен апарат. Д-р Шуман,  Ханна Рейч и  Лени Рифенщал твърдят, че Хитлер е бил на борда на този последен кораб, който имал форма на камбана.

Последният двойник и "труп" на Адолф Хитлер

Мъртвия Фюрер на сутринта след действителната си смърт през 1986г в селище на име Мендоса, Аржентина. Неговата самоличност по това време се удостоверява с фалшив паспорт от Ватикана на протестански свещеник,  репресиран от нацистите.

Специални  доклади на военното разузнаване разкриват, че преди края на Втората световна война, висши офицери от SS и учени са избягали в една тайна база в Южна Америка, както и в други немски подземни военни бази  на Neuschwabenland (Нова Швабия) в Антарктида.

Работата на Тесла

Никола Тесла е построил машина, за да се свърже с извънземните и изучвайки неговите документи, някои военни учени заключават, че две извънземни раси се борят една срещу друга, както и че някои от техните представители са вече тук. Документите, конфискувани от Teсла е използвани  също и за източник на информация, когато НЛО се разби в Розуел през 1947 година.

Очевидно Teсла е бил много загрижени за безопасността на Земята и по тази причина са разработил оръжейната система ’The Death Ray”, противодействаща на чужди атаки. Заключенията на военните експерти, изучаващи документите на Тесла, че една извънземна враждебна раса е във война с друга извънземна раса, която живее под водата. През 1958 г. президентът Айзенхауер тайно, без да уведоми Конгреса, отклони огромен бюджет за топ секретен проект и изграждане на военна база, където да се работи по тези въпроси. Тази база е трябвало да изследва техническите данни от документите на Vril, документиte на Тесла, и заплахите от конфликтите между извънземните. През 1958 г., руснаците са окраднали някои от оригиналните документи  на Teсла чрез двоен агент и започват да работят усилено по подобни проекти.

В Съединените щати, през 1966г влезе в сила закон за свободата на информацията (FOIA), по силата на който можете да поискате достъп до документи или информация от федералните агенции. Така се потвърди продължаващият висок интерес  от страна американското правителство за документите  на Тесла относно  "Лъчите на смърта", на защитите посредством антигравитация, електромагнитни огнени топки-кълбовидни мълнии, възможностите за комуникация с вражески настроени извънземни раси, както и връзката на тези дейности с експеримента “Филаделфия”.

Мария и Tесла

И двамата- Никола Тесла и  Мария Орсик разбират, че някои от собствените им изобретения и идеи били копирани или откраднати от други. Тези на Maрия Орсик от SS на Химлер и Луфтвафе, а тези на Teсла от Томас Едисон, Маркони и др. Тесла умира в крайна бедност, а Мария, в деня когато той напуска Берлин през  март 1945 не носи нито стотинка в себе си,  а тръгва само с един млад гълъб в ръцете си, птиците, които обожава.

ИСТОРИЯТА НА МАРИЯ ОРСИК

Много малко информация може да се намери за тази голяма личност и легенда. Може би може да се намери във форумите на неонацистите, но това едва ли ще стане с успех, тъй като тези форуми са изпълнени с омраза и злоба към онези същества, които не са като тях.

Родена е във Виена, Австрия., откъдето е и майка и. Нейният баща обаче, е имигрант от хърватския Загреб. Мария показва симпатия към германското националистическото движение от самото начало. Движение, чиято цел е териториален и политически ангажимент за Германия. През 1919 г. тя се премества в Мюнхен с годеника си. Не е известно дали те са отишли в този град, за да се оженят, тъй като и двамат изчезват през 1945 година.

В Мюнхен, Мария  е в контакт от самото начало с Обществото Туле и скоро създава свой вътрешен кръг заедно  с Tрауте A., която е друг медиум от  Мюнхен и други приятели.

Тази група се нарича "Gesellschaft für Alldeutsche Metaphysik", което е официалното име на обществото Vril. Всички те са млади момичета, макар и малко странни, тъй като те са твърди противници на новата модна линия на къса  коса сред жените. И двете Мария и Трауте носят косата си много дълго, една е блондинка, а другата- брюнетка. Те имат много дълги опашки, форма на прическата, която се е срещала много рядко в началото на XX век. Както се очаква, това скоро се превръща в характеристика на всички жени, които интегрирани в общество Vril, съществувало до 1945 година. И това е било така по някаква прищявка, а защото те твърдо са вярвали, че тяхната дълга коса е действала като космически антени, за да могат да  получават  съобщения извън нашия свят. Въпреки това, в обществото никога не са ходели с пусната коса, а са предпочитали тя да е свита на опашка или кок, за да привличат по малко вниманието. Като идентификация, членовете на Обществото Vril, наричани още "Vrilerinnen" носеше диск, който символично е представлявал  два от най-важните медиума  на групата: Maриа Орсик  и Сигрун.

През декември 1919 г., една малка група от хора от Обществото Туле, Vril и DHvSS (Обществото на хората на Черния камък), между които са Мария и Сигрун,  вземат под наем малка къща в покрайнините на Берхтесгаден (Германия ). След това Мария  е получила редица медиумни съобщения в писмен вид. Тя нарича езика, на който е водила записките си "германски тамплиерски език". Това е език, който тя твърди, че не знае, но тези данни съдържат техническа информация за изграждането на една летателна машина. В документите, принадлежащи на Обществото Vril се споменава, че тези телепатични съобщения идват от Алд*баран, на  разстояние 68 светлинни години от нас в съзвездието Телец. Що се отнася до самите документи,  Мария е имала две купчини с документи от такива телепатични  състояния на транс, всички изпълнени с четлив почерк, на неизвестен език. Що се отнася до последното, Maрия е подозирала, че написаното е с помощта на една архаична форма на древен език, което би могъл да бъде един от езиците на Близкия изток. С помощта на  една група учени, близка  до обществото Туле, и известна като "Panbabilonistas", съставена от Hugo Winckler, Peter Jensen и Friedrich Delitzsch, се доказва, че този език не е нищо друго, а  древния шумерски език, този на който са говорели създателите на древен Вавилон. Сигрун е помогнала в  превеждането на съобщението, а след това преминават към разчитане на странните изображения на кръгла летяща машина, която е изобразена  в друга купчина документи.

Концепцията за много неща, поставени в графа "алтернативна наука"  се усъвършенства през годините, които идват веднага след тези случки. Факт е, че въпреки трудностите по финансирането, проектът за изграждането на летящата машина в продължение на три години, стартира и завършва успешно. Предполага се, че и от 1922 натам, са направени независимо един от друг няколко прототипа в няколко фабрики, финансирани от Обществото Туле и Обществото Vril.

В края на ноември 1924 г., Мaрия, заедно с Рудолф фон Себотендорф, който е основател на Обществото Туле, посещават Рудолф Хес в неговия апартамент в Мюнхен. Себотендорф  е искал да се свърже с Дитрих Екарт, който е починал миналата година. Екарт, артист  участващ в пиеси на Ибсен на немски език, публикувани в списание " Auf gut Deutsch ",  също е бил член на Обществото Туле. За да направят контакт с Екарт, се наложило Себендорф , Maрия, Рудолф Хес и други членове на Туле се хванат за ръце един с друг около една маса, покрита с черен плат.

Рудолф Хес започва да се чувства неудобно , когато вижда как Мария Орсик изпада в транс и в орбитите на нейните очи се вижда само бялата част на окото.Тя е седяла на стола и нейното лице отразявало спазми с една твърде неприятна  гримаса на устата. В същото време това, Себотендорф остава  доволен от нейното състояние, защото той разпознава гласа на Екарт, който започнал да излиза от устата на  Мария. Но след това се случва нещо неочаквано. Екарт обявява, че е бил принуден от някого или нещо да отстъпи правото на контак на друг глас, който да предаде с важно послание. Гласът  на Екарт изчезва и започва да се чува един тревожен и неприятен глас се представил като "Шуми, обитател на един далечен свят, който обикаля около звездата Алд*баран в съзвездието Бик". Всички от присъстващите са гледали с широко отворени очи, защото  до момента не били виждали и чували нещо  толкова невероятно да се случва. Странният  глас на Шуми обявил, че той е представител на хуманоидна раса, която е колонизирала Земята преди  около 500 милиона години. Руините на Ларса, Шурупак и Нипур в Ирак са  били изградени от тях. Тези, които оцелели след голямо наводнение на Ут-Напищим станали предците на арийската раса. Себотендорф,  който бил скептичен по отношение на информацията, поискал доказателства. Тогава Мария, докато все още е била в  състояние на транс, надраска серия от линии,  получени  от представителя на старинната раса, които по-късно били разпознаати като знаци на шумерите

През декември 1943 г., заедно със Сигрун,  Мария присъствала на среща, организирана от Обществото Vril в близост до морския бряг в Колберг. Предполага се, че основната цел на срещата е била да се обсъди проекта "Алд*баран". Медиумите от Обществото Vril  получила телепатична информация, отнасяща се до обитаемите планети около Алд*баран, както и за едно планирано пътуване до там. Проектът е бил обсъден отново на 22 януари 1944 г. в среща между Хитлер, Химлер, д-р Шуман (учен и професор в Техническия университет в Мюнхен) и Кункел от Обществото Vril. Решено било, моделът на Vril 7 "Jäger" (Hunter на немски език)  да бъде изпратен през времевия трансдименсионален канал в посока на Алд*баран,  без да се бръща внимание на светлинната скорост, с която това пътуване щяло да стане. Писателя N. Ratthofer,  свидетелсва , че първият тест през времевия пространствен канал, свързващ  измеренията,  който се провел в края на 1944 г. завършил с катастрофа. След  полетът  Vril 7 "Jäger"  изглеждал сякаш  е летял  в продължение на стотици години и то не само на външен вид, но и защото е бил повредени много от неговите компоненти.

По време на полети със скорост около и над светлинната посредством трансдименсионален времеви канал, моделът е можел да се експлоатира само от пилот-жена. Осве това е било необходимо, самата жена-командир да се намира в  едно перманентно състояние на оргазъм, тъй като единсвено в такова свръх екзалтирано състояние  е възможно да  бъдат контролирани събитията и летателната машина, намираща се в една безкрайна апликация на вариациите на пространствено-времевия континуум. Сигрун е била най-добрият пилот.

Следите на Maрия Орсик се губят през 1945 година. На 11 Март 1945  вътрешен документ на Обществото Vril е изпратен до всички членове. Писмото, написано от Мария. Писмото завършва с думите:  “niemand bleibt hier”  ( няма никой тук). Това е последното съобщение от Обществото  Vril  и оттогава никой не знае нищо за Maрия. Орсик, нито някой от останалите членове. Мнозина смятат, че  всички те са избягали на Алд*баран.

Данни за системата Алд*баран, получени от съобщенията до медиумите от Vril. Тeзи, както и много други детайли са станали известни от трансцеденталните медиумни съобщения до  Мария Орсик през 1922 .

Алд*баран, като основна част на съзвездието Телец, е планетна система, подобна на нашата, с неизвестен брой планети , но е известно , че две от тях са обитаеми. Жителите наричат слънцето Алд*баран- Schumi ( Sumi ), а  обитаемите планети Schumi - Er ( Sumi -ER ) и Schumi An ( Sumi - An) . Наричат всичко това с името Шумер  или Shummi ( Summi ). Техните знаци са клинописни и посещавайки Земята, те са предали същоия начин на клиновидно писмо.

http://the-truth-isout-there2422446.blogspot.bg/2016/03/vril-18-1945.html?m=1

http://rozzata.blog.bg/drugi/2016/05/10/vryzkata-mejdu-nikola-tesla-i-mariia-orsik-ot-grupata-vril-i.1450592
Активен

bojinkata
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #21 -: (Вторник) 10 Май 2016, 22:05 »

Не видях да споменеш,  че Тесла е бил аутист и  същото важи и за Айнщайн!
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #22 -: (Петък) 13 Май 2016, 11:05 »

Не видях да споменеш,  че Тесла е бил аутист и  същото важи и за Айнщайн!

galaxsis, За допуснатия пропуск, авторите  са наказани! На Тесла и Айнщайн са отнети всички изобретения и открития, дори засекретените!  Cool
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #23 -: (Петък) 03 Юни 2016, 16:39 »

Скаларни оръжия: земетресения, урагани, цунами, замръзване, горещини, заболявания, контрол на съзнанието, четене на мисли... Част1

автор: rozzata Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
1. Вероятен сценарий за скаларна война

Следното може да ви се стори като научна фантастика, но скаларните оръжия са били изобретени през 1904 г. от югославския имигрант и гений Никола Тесла (1856 или 1857-1943 г.).

След неговата смърт през 1943 г. много нации тайно развиват неговите лъчеви оръжия, които сега са така преработени и толкова мощни, че използвайки сателит притежаващите го могат да:

• нанесат поражения подобни на атомна бомба
• предизвикват земетресение
• предизвикат ураган
• предизвикат цунами
• причинят моментално замръзване – избивайки всичко живо на мили разстояние
• причинят голяма температура подобна на огнена топка над голяма площ
• постигнат масов контрол над съзнанието на цялото население
• четат мислите на всеки по света дистанционно
• афектират REM-съня на всеки като изпращат подсъзнателни картини към визуалния кортекс
• причинят халюциногенни ефекти или симптоми на химично или биологично отравяне
• причинят болестна епидемия като вмъкнат „сигнатурата” на болестта в клетъчната структура
• парализират или убият всеки който искат в радиус 50 мили
• преместят нещо от неговото място във времето и пространството по-бързо от скоростта на светлината без видимо предупреждение, чрез пресичане на 2 или повече лъча заедно всяка мишена може да бъде достигната – дори да е на обратната страна на Земята

Ако някоя от главните сили притежаващи скаларни оръжия като САЩ и Русия реши да изстреля ядрена ракета, за да атакува другата, има голяма вероятност целта да не бъде достигната, защото може да бъде унищожена със скаларната технология още преди да е напуснала „хангара”. Чрез подслушване на радиовълните, самото знание че ще бъде изстреляна би било достатъчно мишената да бъде унищожена докато е още в бункера, като по нея се стреля от космически сателит. Освен това невидими движещи се бариери и кълба от плазма (произведени от пресечени скаларни лъчи) могат да унищожат лесно всяка ядрена ракета докато тя се движи към мишена си. Ако и това не помогне ракетата може да бъде унищожена с щит на Тесла, който би унищожил всичко което попадне в неговото въздушно поле. Ракета може да бъде унищожена и от космоса чрез сателити екипирани със скаларни или лъчеви оръжия или маскирани НЛО-та (американски или руски антигравитационни дискове направени чрез обратно проектиране на извънземни чинии) или самолети използващи скаларна технология, които могат невидимо (и незабележимо със стандартно оборудване) да повредят мишената и да я свалят.

Чрез използване на скаларно-вълнова (подобна на радар) интерферентна мрежа, която покрива всички военни дейности на двете държави по въздух под земята и под водата, скаларни трансмитери изпращат вълни над големи площи на 90 градусови ъгли една към друга. Тези вълни следват принципа на отразяване в земната йоносфера и кривят около планетата. Нарича се „интерферентна мрежа” защото всички солидни движещи се обекти се показват като точка от светлина движеща се през маркираните мрежови квадрати на операторския видео екран.

Скаларните вълни са по-висша форма на радарните, но те отиват и една стъпка по-далеч като минават през всичко солидно и могат да го засекат. Освен това могат да бъдат фокусирани в лъч, който да се прицели във всичко по земята или морето. Скаларен лъч може да бъде изпратен от предавател до мишена заедно с още един лъч изпратен от друг предавател и когато се пресекат може да бъде създадена експлозия. Този метод може да позволи една ракета да бъде взривена още преди да бъде изстреляна или пък докато е в движение, ако се знаят точните координати. Ако все пак ракетата бъде изстреляна – нещото познато като „глобусите на Тесла“ може да бъде изпратено да неутрализира ракетата или пък друг летящ обект.


Тези кълба са направени от светеща плазма, които се проявяват физически чрез пресичането на скаларни лъчи и могат да бъдат направени във всякакъв размер (100 мили например). Ако бъде засечена и проследена докато се движи на скаларната интерферентна мрежа, електрониката на мишената може лесно да бъде унищожена от плазмената сфера на Тесла. При по-голяма сила горещата „огнена топка” може направо да изпари ракетата.

Глобусите на Тесла могат също да активират ядрена ракета докато тя лети, предизвиквайки ядрена експлозия. Различните части на летящите отломки могат съответно да бъдат унищожени от по-малки сфери на Тесла, при които унищожителната сила е по-концентрирана отколкото при големия глобус. Това може да бъде направено с всяка отломка като й се причини максимално продължително нагряване до степен на изпаряване на металите и материалите. Ако все пак нещо е останало да пада над Русия или САЩ, могат да пуснат щита на Тесла над конкретната област, за да блокират всичко идващо във въздушното им поле.

скаларни вълни

2. Как са били открити скаларните вълни?

Скаларните вълнови дължини са по-фини от гама лъчите или рентгеновите лъчи и са само една стомилионна от квадратен сантиметър в ширина. Те принадлежат на неуловимото гравитационно поле и са също познати като гравитационни вълни. Уникалното за тях е че се движат в множество посоки под прав ъгъл с електромагнитните вълни, като отключен енергиен ресурс наречен „потенциали”.
Потенциалите са частици, които са неорганизирани в хиперпространството – чиста етерна енергия, която е непроявена във физическия свят. В сравнение електромагнитните вълни (измервани в толкова много херца или пулса в секунда за тези които са запознати с радиовълните и т.н.) съществуват нормално във физическия свят, но могат да се измерват само до нива определени от чувствителността на оборудването, което установява на колко цикъла в секунда работят.

Скаларните вълни първоначално са засечени от шотландския математик и гений Джеймс Клърк Максуел (1831-1879 г.). Той свързал електричеството с магнетизма и поставил основите на модерната физика. За нещастие много фините скаларни вълни (които той включил в своето изследване) били умишлено премахнати от неговата работа от трима души включително Хенрих Херц, който поставил основите на това кои физични закони да се изучават като дисциплина в колежите.
Те премахнали скаларните вълни или потенциали на Максуел като „мистични”, защото те физически не се проявявали и съществували само в „етера” и така били определени като прекалено неефикасни за по-нататъшно проучване. Тези енигматични (но много по-мощни дори от микровълните, когато са впрегнати и концентрирани в лъч) скаларни вълни, може би били забравени, когато Никола Тесла случайно ги преоткрил. Той първоначално работел с Томас Едисон, който открил правия ток, но Тесла открил променливия ток.

Двамата имали противоречия и накрая се разделили, а Тесла по-късно експериментирал използвайки изследванията на германеца Хенрих Херц, който доказвал съществуването на електромагнитните вълни. Докато експериментирал с много силен прав ток, Тесла открил, че се появява нова форма на енергия (скаларна).
До 1904 г. Tесла бил направил предаватели, които да пренасят скаларната енергия от един предавател на друг, заобикаляйки времето и пространството без да могат да се засекат. Той можел да я материализира от едно място на друго през хиперпространството без да има нужда от жици. Просто била всмуквана от времепространството/вакума в предавателя и в лъч, който можел да бъде насочен към друг предавател. За нещастие той не намерил финансова подкрепа, за да замени електричеството, което използвало жици и следователно печелило пари. И до ден днешен това е причината поради която скаларната енергия не е призната в казионната физика.

Тесла, който е открил повече неща за човечеството в науката от доста други и досега не е отбелязан в научните книги за неговото откритие на скаларните вълни като източник на „свободна енергия”, която може да се използва като неизчерпаем ресурс, който не струва нищо. Други изобретатели, спорадично са преоткривали „свободната енергия”, но или са си „патили” от това или устата им била запушвана с милиони долари – малка сума в сравнение с продажната на ток, петрол, природен газ и още ред други енергийни продукти, които иначе биха били без стойност.

Гладният за пари едър бизнес смазва всяка опозиция, която може да навреди на богатствата им генерирани от всевъзможни морално остарели и замърсяващи земята фосилни горива.

3. Поглед отблизо на скаларно-вълновите форми

Тези по-фини скаларно-вълнови форми също са били откривани периодично от други математици, които са имали възможност да калкулират нови уравнения свързани с „хармонията” (използвана в хиперизмерната физика) свързвайки вълновите дължини на материя, гравитация и светлина една към друга, заключвайки се и създавайки нашето изражение за време (когато се проявява в пространството) – които сега някои откриват че са „потенциална” енергия плуваща в хиперпространството.

Времето тече като вълно-формена река в хиперпространството в решетъчен модел. То се заключава от големи преплетени окръжности, които обикалят полюсите и включват решетка от линии, които са на 30 морски мили или 55,5 км. разстояние една от друга. Когато скаларни лъчи минат през хиперпространството тези „реки на времето” се блокират и временно се пренасочват.

HAARP-Field-NightИма таен план в действие чрез който се цели да се промени времето на тази планета като се използва хиперизмерна физика и технологията на Тесла за да се върне Земята към вече мъртвата Атлантическа времева линия.
Нашата сегашна „реалност” се изразява по начин така че времето тече около коридори в хиперпространството по шаблон който заеме. Други „времеви линии” съществуват в различни други решетъчни модели създавайки алтернативни версии на нашето „настояще”. Много версии на реалността могат да се манипулират с подходяща технология и хората могат да попаднат в паралелни вселени и да правят различни неща там след което да се върнат обратно в своята си.

Това може да стане с Нулево Времеви Референтен Генератор на Тесла, който може да намести определена реалност във времева линия в центъра на тази вселена, в която тя ще стои неподвижна, действаща като котва. Правителствата на Америка и Великобритания могат да манипулират и влизат в различни реалности.

Различните измерения се състоят от сложен модел от преплитащи сe вълнови форми. Материята се състои от само един вълнов пулс който включва положителен цикъл, докато негативния цикъл се проявява като „антиматерия”. „Материалният” пулс донася нещо „във” физическа видимост, след това изчезва моментално и се завръща. Но тези ...............................................................
http://rozzata.blog.bg/drugi/2016/06/03/skalarni-oryjiia-zemetreseniia-uragani-cunami-zamryzvane-gor.1455657#last_comment

Отлична статия! Съгласен съм с всичко написано, с изключение на "полудяването на часовниците за 4 дни". Часовниците са просто машини, които имат отношение към времето, колкото един двигател, пералня, прахосмукачка, хладилник например! Те отчитат времето и толкоз. Те зависят от времето колкото всяка друга машина или устройство! И какво значи - "полудели часовници"?
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #24 -: (Петък) 17 Март 2017, 21:11 »

Етерът, Фарадей, Тесла и свободната енергия. Защо Дж. П. Морган ги преследва?

автор: budha2
Всичко в света е битка на вълни и вибрации,
но Огънят е над всичко. Когато Словото се п р е ч и с т и, то се превръща в О г ъ н. Кулминацията на Огъня се съединява с Бога.

Чрез к о н т р о л а на Словото се вселява Бог.
Без контрол на Словото няма Бог и няма спасение.

Ч и с т о т о Слово и Бог са неразделни.
Чистото Слово има голяма с и л а - къси вълни и мощни вибрации. Чистото Слово носи всички б л а г а на човека. Всичко в света се подчинява на чистото Слово.

Елеазар Хараш
"Закони на живота" - лекции 1990 г. , том I

В КАЛИ ЮГА СЛОВОТО Е РЕВЕРСИРАНО

> Как елегантно да манипулирате хората с частицата „не“Наричаме я енергия на нулевата точка. Или - "ХИГС БОЗОН".
С откриването на Хигс бозона се изяснява, как по принцип частици без маса (с нулева маса в покой) успяват да създадат маса в материята.
Позната в митологиите, като "Небе", а - във Ведаанта като "Вишну"(това ЩО Е в центъра на "Галактическото Слънце"- Брахма).
Демоните от Илюминати искат пирамидална структура на плащане на данъци(материална енергия)от живите същества по веригата на конспиративната "Unity of Command".
Целта е им е да "управлват"(и "контролират") материалната у живите същества без самите живи същества разбират за Центърът на смисълът на екзистенцията им.


Живеем в необятен океан от енергия. Всичко – всеки атом, всяка субатомна частица се намира в постоянно движение, въртейки се безкрайно. Дори в студения, тъмен, абсолютен вакуум на космоса съществува т.нар. от новата физика „квантов енергиен поток на вакуума”. Именно етерът познат на древните и живителната енергия на метафизиката са измеренията на това обширно поле от потенциал, в което са вписани пространството и времето.

Възникнала на границата на научното познание, една нова порода теоретични физици и вдъхновени изобретатели отправя предизвикателство към представите ни за овладяването на невидимите сили на природата. Въпреки насмешката, липсата на средства и открито потискане, те се възправят срещу старомодния класически възглед за света, разпалвайки една грандиозна научна революция. Те са неуморни изобретатели и учени-фантазьори, които може би държат ключа към вечна енергийна независимост на всеки човек на Земята.

В началото на миналия век Никола Тесла казва: „Електроенергията е навсякъде в неограничени количества. Тя може да задвижва световните машини, без да са ни нужни въглища, нефт, газ или друго гориво. Това е нова енергия за задвижване на машините, която се получава от енергия извън Земята – космическата енергия“. Със стотици патента на свое име, Тесла разработва безжичното предаване на електрическа енергия, когато през 1901 г. се сблъсква с интересите на Дж. П. Морган.

Амбициозният му проект да усилва и изпраща енергия на кораби в морето и впоследствие да осигури безплатно електричество на целия свят бил осуетен от Морган, което разорило и силно обезсърчило Тесла. Богатият индустриалец знаел, че амбициозният му план да опаше света с жици от мед, добита в неговите мини, щял да бъде провален, тъй като повече нямало да може да контролира тези доставки. Един смел автор от онези години нарича Морган – „Моргата на човечеството“. Вярата на Тесла в развитието на технологията в хармония с природата противоречала на преобладаващите американски възгледи от онова време – че мисията на човечеството е да подчини и властва над природата.

С пари и влияние Тесла бил отхвърлен като чудак и заличен от историческите архиви. Когато починал през 1943 г., научните трудове на Тесла били конфискувани от правителството на САЩ. Какви ли идеи и забележителни устройства би наследил нашият свят, ако геният му бе признат.

Дж. П. Морган попречил на Тесла не само да пренася електроенергия през морето. Той казал, че щом не може да й сложи електромер, няма да финансира проекта. Това буквално променило хода на историята и през последните близо сто години страдаме от този мотив за печалба.


Разбира се, бихте казали, че човечеството не е било готово да борави със страховитите сили, които Тесла само зърнал. Но XX век щял да донесе световни войни и нови технологии, далеч по-страховити от познатите на Западната цивилизация. Още преди Тесла, първите изследвания в областта на безплатната енергия били оглавени от велики учени като Майкъл Фарадей и Джеймс Клърк Максуел.

През 1831 г. Фарадей създал своя еднополюсен магнитен генератор по подобие на Земята, чието въртене около разтопено метално ядро поддържа въртенето й в самоподдържащо се магнитно поле. В резултат на тази работа по-късно било разработено динамото. Този еднополюсен генератор или Фарадеев диск е в основата на електромагнитния подход към безплатната енергия.

Например в „Н“ машината на Брус Де Палма и генераторът на космическа енергия на Парамахамса Теуари. Повторяеми експерименти регистрират аномално електричество на изходав количества, превишаващи вложените в завъртането на диска. Триенето и ограничения в напрежението намалявали ефективността, а съответно и широкото му приемане. Джеймс Клърк Максуел, прочут с уравненията на Максуел, е известен с точната формулировка на нещата чрез теориите си за електрическите свойства, които елиминират енергията на нулевата точка.

Но по-късните трудове на Максуел допускали съществуването на „етер“ – субстанция, по-фина от въздуха, считана за научен факт още от времето на Платон.

Етерът съществува, но това не е видима материална течност. Фарадей възстановил това понятие на силовите линии, но смятал, че електромагнитното поле или електромагнитното смущение в етера в действителност са извити струни. Струните се намират под напрежение и при смущение вие всъщност ги дърпате. Максуел ясно заявява, че се е заел да улови точно каквото Фарадей правел на теория със силовите линии и го постигнал.

Теорията на Айнщайн е обект на десетки научни спорове и до наши дни

Известният експеримент на Майкълсън и Морли от началото на века не установил наличие на стационарен етер, което за класическата физика потвърдило, че не съществува. Нечестната победа на статуквото отново лишава човечеството от божествения дар.

През 1905 г. популярност придобила теорията на относителността и хората решили, че нямат нужда от етер и празното пространство си е празно. 20 години по-късно, през 1925 г., когато в играта влиза квантовата механика, внезапно от уравненията й се появява нова енергия. За да имат смисъл уравненията, тя трябвало да съществува. Трябвало да има кол*бания в енергията на електромагнитното поле при много висока честота, която взаимодейства с всичко. Наричаме я енергия на нулевата точка. Оказва се, че всички елементарни частици взаимодействат с тази енергия и това се превръща в потенциален енергиен източник.

Това откриваме днес. Безплатната енергия е другото наименование на енергията на нулевата точка.

Източник: novotopoznanie
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #25 -: (Вторник) 23 Май 2017, 12:14 »

Ефект   на     Хатчисон
https://www.youtube.com/watch?v=IPlVQfIrqt4

Всичко е честота!
Активен

bojinkata
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални