Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Смешки из нета  (Прочетена 80758 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #495 -: (Сряда) 01 Февруари 2017, 23:04 »

    Що  не  ми  е  смешно? 
     А  как  ли  е  в   Германия? 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #496 -: (Сряда) 01 Февруари 2017, 23:32 »


 Няма нужда да питаш, скоро ще го видиш от първа ръка.
 

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #497 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 11:07 »

Никой не би отказал, ако го налазят десет загорели атлетични африканки. В обстоятелствата от случката въобще не е ясно кой кого пръв е налазил, монахините или бежанците.


Освен това, случката е прекрасна, защото вместо да си завират кръстове в шундрите по цял ден, сега деветте мулатчета, които ще се родят, ще бъдат християнчета, защото ще останат в манастира. А не мюсюлманчета.

Ужасяващото в цялата случка е, че ще ги направят КАТОЛИЧЕТА. А повярвайте ми, по-добре да ги бяха направили мюсюлманчета, отколкото католичета.
В самото *бане няма никакъв проблем, напротив - сливането на всички човешки раси е от първостепенна важност. Проблемът е СОЦИО-КУЛТУРЕН.


Проблемът е... че *бането си върши генетичната работа - премахва расовото разделение. Но не се справя с премахването на културното разделение, вместо това се използва за подклаждане на междукултурните войни.

ТОЧНО това е завръзката на Вавилон, Битие 11:7.

Активен

Неактивен teodordt
Full Member
***
Публикации: 151
Пол: Мъж
"Защото няма от какво (да се страхува)."

« Отговор #498 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 12:12 »

Чудя се защо изобщо се връзвате на писанията на bultimes.com?
Крум Фильовски натвори толкова fake news (най-известният беше писанието му, че на 3-ти март Ердоган щял да присъства на тържествата на Шипка, а Путин не бил поканен), че като напише "Добър ден", погледнете дали не свети луната.
Това, че е русофил - ОК, ама да "измисляш" новини и да ги пускаш в пространството е манипулация и mind control.
Активен

В нашата история (а и в историите на други страни) от XVIII в. до сега няма нищо по-задушаващо от "братската любов" на една голяма европейско-азиатска страна с имперски амбиции и нейните "освободителни" напъни.
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #499 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 12:30 »


Ужасяващото в цялата случка е, че ще ги направят КАТОЛИЧЕТА. А повярвайте ми, по-добре да ги бяха направили мюсюлманчета, отколкото католичета.Е в такъв случай може да си спокоен, понеже натам е тръгнало.

А кой на какво би отказал е въпрос на манталитет. Това че духовенството (ако приемем хипотетично, че историята е вярна) е на ниво бизон е много по-притеснително от всичко друго.

teodordt, стана ми смешно просто, нямаше значение дали е истина. Защото би могло да бъде, понеже реалното ниво на църквата е такова.
 
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #500 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 14:12 »


Ужасяващото в цялата случка е, че ще ги направят КАТОЛИЧЕТА. А повярвайте ми, по-добре да ги бяха направили мюсюлманчета, отколкото католичета.Е в такъв случай може да си спокоен, понеже натам е тръгнало.Дали ще си с хиджаб или с пижама с крилца на главата е абсолютно същото, Antistar. Явно нищо не знаеш за живота на момичетата във вярващите католически семейства и затова не можеш да направиш сравнението и паралелите с исляма.
Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #501 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 14:18 »

Ти каза, че е по-добре, нали? Или това само описва фрустрацията ти?

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #502 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 14:50 »

Да, казах че е по-добре. Защото исляма е по-очевиден за мразене и е по-лесно хората да го намразят, защото е ясно до какво води.

Но що се отнася до католицизма... той е напълно непрозрачен. Трудно е хората да го намразят, защото се води християнство. На християните им е много трудно да проумеят разликата между старозаветието и здравия разум от Новия завет. Католицизма може да действа хилядолетия наред, без да бъда разконспириран и без да излезе на яве вредата, която нанася върху човешкото съзнание. За да си даде сметка какво се случва, човек трябва да се зарови дълбоко в него, а това го правят малцина.

С исляма обаче не е нужно да си гений, за да ти е ясно какво е правилното решение.По-добре е да ги направят ислямчета, защото животът им ще е кратък, какот и да го гледаш. По-лошо е да са католичета, защото животът им ще е жлъчен и дълъг и ще имат възможността да навредят на много по-голям брой хора, разпространявайки старозаветие кто чума.
Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #503 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 16:25 »

Не можеш със сигурност в такъв случай да се поставиш на мястото на жена, да видиш кое е по-лесно за мразене и по-кратко за живеене. В тази жлъч поне може да се пребориш и да запазиш индивидуалността си, за разлика от другия вариант. Едва ли някого го интересува кое ти е лесно да мразиш.
На всички ни е ясно, че няма лесно. Всички сме   засмукани от системата.


Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #504 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 22:16 »

Antistar, не смятам да водя разговор с целенасочено субективен събеседник.
Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #505 -: (Четвъртък) 02 Февруари 2017, 23:06 »

 А аз си мисля, че целенасочената ти псевдо-фрустрация не е обективна. И разбира се е несправедлива, а ти води разговор с който си решиш.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #506 -: (Петък) 03 Февруари 2017, 00:54 »

"Целенасочената ми псевдо-фрустрация е необективна и несправедлива"...
Точка 1.
Първо, нито ти, нито МИТКО сте вярващи християни и сте още по-малко вярващи католици. Вие не сте и вярващи мюсюлмани. От какво се възмущавате тогава вие - вие се възмущавате от мисълта и представата за загубата на расовата си идентичност.

Точка 2.
Второ, именното загубата на расовата си идентичност би трябвало да приветствате. Защото е факт, че колкото повече раси има човечеството, толкова е по-слаб генетичния код на всяка една. Образуване на раси в рамките на един и същи вид е признак за обедняване на генетичния басейн на вида и свиване на потенциала му. Единственият път към възстановяване на загубения оригинален потенциал на човечеството е чрез ре-асимилиране на образувалите се раси, което може да стане единствено чрез междурасово кръстосване на поколенията. Основната пречка за това са културните бариери между обществата, макро-обществата и следователно расите.

Точка 3.
Трето, не само, че се възмущавате от онова, което е в най-голям интерес за спасяването на човечеството, но на всичкото отгоре не оценявате факта, че мулатчетата на монахините със сигурност ще бъдат възпитани в християнската религия.

Точка 4.
Четвърто, не отчитате факта на огромните прилики между католизма и исляма. Такова едно сравнение и изтъкване на паралелите помежду им е обект на друга тема, но в подкрепа на тези прилики говори факта, че самият Хитлер е говорел за замяна на католическата вяра на германския народ с ислямска - той не би разсъждавал в такава посока, ако за това не съществуваха солидни предпоставки.

Точка 5.
Пето, обреклите се на целомъдрие монахини жадуват за секс много повече, отколкото загорелите бежанци. В католическите манастири, особено девическите, винаги има по един свещеник. През повечето време той не седи в манастира, но се числи към неговите обитатели. Игуменката не е нищо повече от дясна ръка на свещеника, който е истинският властелин на обителта. Монахините са учени още от детската си възраст, че са грешници, и следователно никога няма да бъдат достатъчно чисти, за да общуват с Бог директно. Единственият начин католическите монахини да общуват с Бог, е чрез свещеника на манастира. В католическата Догма (сборник с религиозни правила, който замонашените католици изучават ВМЕСТО Библията, никой в католическите манастири не е чел Библията, защото постъпват там от деца и Библията не се разпространява в католическите манастири) свещеникът Е Бог за монахините. В това му качество на съвокуплението с Бог се гледа като на свещенодействие и израз на благоразположеността на Бог спрямо грешната монахиня. На практика, свещеникът ебе която монахиня си иска, а абортите са нещо ежемесечно в католическите манастири, това обаче, естествено, не излиза оттам и за това не се говори. Нещата, които се вършат в подземията на всеки католически манастир с характерна религиозна ритуалност, са обект на друга тема, но те са доста по-хладнокръвни и жестоки от класическите изтезания, познати от исляма.Затова считам, че вашата реакция към тази "новина", която най-вероятно е фалшива новина, изразява не само неосведоменост... не бих се фрустрирал заради това... но изразява и нежеланието ви да обмислите някои важни неща, които се опитах да предложа на невпечатлените ви внимания. А именно: истинският проблем, причина за интер-видовото разделение при хората - културните модели. В друга тема се опитах да поднеса на вниманието ви кога и как се поставя началото на интер-видовото разделение при хората - завръзката Вавилон. На няколко други места се опитах да поднеса на вниманието ви конкретния механизъм, по който интер-видовото разделение управлява гибелта на човешкия вид - евгениката и епи-евгениката.И за какво... пълна безрезултатност. Все същите хора, с все същите мнения, с все същото разбиране, с все същото мислене. Всички неща, които са ни довели до тук, си стоят непокътнати.

Което прави псевдо-фрустрацията ми не само истинска и справедлива, но разбирасе и обективна.
« Последна редакция: (Петък) 03 Февруари 2017, 01:00 от форум » Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #507 -: (Петък) 03 Февруари 2017, 08:31 »

 От какво се възмущавам, казах по-горе и няма нищо общо с изброените от теб неща. Така че, какви предразсъдъци ще ми препишеш на мен или на който и да е, предварително, само защото държиш да си дадеш мнението и да го направиш насилствено при това, без да знаеш е без никакво значение.
 А това, че мислиш подхода ти за обективен, само защото защото държиш да се защитаваш на всяка цена е чист егоцентризъм. Мнението ти в случая се появи единствено, за да вади очи.
 Също така, безрезултатността и резултатността ми отново не ти влизат в работата.  
 Ако чувстваш, че няма отклик на темите ти, съжалявам. Но след като са изчерпателни и завършени е напълно нормално. И като човек, който се е постарал да има най-много такива теми, би трябвало да го знаеш най-добре.
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #508 -: (Петък) 03 Февруари 2017, 08:42 »

Както е тръгнало,да не вземе да се изгуби хуморът от заглавието на темата.

Форум,интересни неща засягаш,важни бих рекъл.
Твоя  Отговор #497 и горният ти пост,ако бъдат изведени в отделна тема може да се получи интересна дискусия.

Поне аз бих участвал,имайки някои несъгласия с някои от твоите тези,които несъгласия обаче може да се дължат на недоинформираност/ недоразбралост от моя страна,плюс някои емоционални натрупвания,които неизбежно се процеждат в мисленето (ми).

И във връзка с горното изречение,идеята ми не е да доказвам правотата си,а да срещнем различията си и да видя какво ще се получи.
Ако ти се занимава, разбира се.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #509 -: (Петък) 03 Февруари 2017, 09:23 »

Всъщност на мен ми се занимава,защото смятам идеята за сливане на расите за един вид Картаген,който трябва да бъде разрушен.
Облечи се във всеоръжие,защото смятам тази идея за Сатанизъм,а той ще има моят отпор...поне според обхвата на клавиатурата ми.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Страници: 1 ... 32 33 [34] 35 36   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални