Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: теорията на относителсността е измама  (Прочетена 2444 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« -: (Вторник) 25 Юни 2013, 07:46 »

Добро обяснение за теорията на илюминатите.
http://www.parallelreality-bg.com/statii/alternativa/166--s-s-.html
Активен
Неактивен alexxx39
Full Member
***
Публикации: 182
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Вторник) 25 Юни 2013, 16:44 »

Интересна статия ,не съм голям математик ,но ако наистина така баламски са ни преметнали и толкова години хората тъпчат на едно място заради илюминатите ,заслужават да бъдат линчувани.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #2 -: (Вторник) 25 Юни 2013, 17:42 »

И другото е по-интересно, в края  на статията - изчезването на алтернативните източници на енергия от учебниците и отричането на етера. Нищо чудно, разбира се, при това тотално затъмнение по този най-важен проблем, наложено от илюминатите.
« Последна редакция: (Вторник) 25 Юни 2013, 19:10 от bojinkata » Активен

bojinkata
Неактивен Tangrata
Hero Member
*****
Публикации: 779

« Отговор #3 -: (Вторник) 25 Юни 2013, 18:41 »

Ако беше вярно, този който е намерил грешката е щял да си публикува и неговите сметки в статията.
Опровергаваш нещо, пишеш как е. Иначе е стил вестник "Психо".
Примерно "Учените доказаха, че всеки ден е вторник!"

Паралел реалити ми прилича да си правят евтин бизнес и просто събират статии каквито сварят и откъдето сварят.
Важното е да си продават книжките.
Активен

"От човешката глупост по-забавно нещо няма. Това комиците са го открили много отдавна."
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #4 -: (Сряда) 26 Юни 2013, 09:55 »

Един от начините за проверка на истина е като се търсят други източници и асоциации. В случая всички знаем вече , че има етер, има безгранична енергия която се крие заради контрола над човечеството и не ни се разрешава да се развиваме.
Много истински учени са умирали с "нещастни случаи". Ти вземи един Браунов генератор само да бяха изпуснали да се разработи и да се използва от всеки един от нас. Сега щяхме да сме 100 години напред. Те още "учените" не знаят що е то плазма и как работи.
А и скоро откриха, че скоростта на светлината във вакум не е най-бързата скорост. Има в нета много инфо за това.
Така че, мога много асоциации да ти направя, но най-добре е сам да се интересуваш.
Активен
Неактивен Tangrata
Hero Member
*****
Публикации: 779

« Отговор #5 -: (Сряда) 26 Юни 2013, 15:39 »

Нямам нищо против търсенето на други източници. Но ако в тях няма доказателство, това е една нова ТЕОРИЯ. Но не и ИСТИНА.
Ако в тях има доказателство, само тогава е истина.
Аз не съм ограничен, допускам нови теории и други източници.

Но това е съвсем друга тема, от тази, която аз казвам. А тя е, след като някой е говорил за някаква "двойка", то задължително е да си напише и сметките. Пък били те и сканирани от писан ръкописно лист с химикал.

Някой замисли ли се откъде авторът на статията е получил информацията? Математикът, който е открил грешката лично му е казал? Или е чел доказателството. Или е писано в друга статия. А тази друга статия има ли прикрепено математично доказателство?

Хубаво, съгласен съм, че сигурно има откриватели, които им организират "нещастни случаи".Това какво общо обаче има с тази точно тема? И изобщо с математичното доказателство на теорията на относителността?
Активен

"От човешката глупост по-забавно нещо няма. Това комиците са го открили много отдавна."
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #6 -: (Сряда) 26 Юни 2013, 15:44 »

  Ако  бяха  намерили  грешка  щяха  да  получат  нобелова  награда!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен bryghtlyght
Newbie
*
Публикации: 1

« Отговор #7 -: (Сряда) 30 Април 2014, 17:39 »

Ето тук е показана грешката при развиването в ред, за което споменава Владимир Терзийски  в линка, даден от @hacko: http://philsci-archive.pitt.edu/1006/1/Special_Theory_of_Relativity_and_the_Lorentz_Force.pdf. За съжаление, описанието на Терзийски не е много точно. Да не говорим, че някой може да приеме въпросната грешка просто за някакъв детайл и да си мисли, че всъщност наистина имаме работа с някаква велика теория, а пък авторът, напълно по човешки, понаправил тук и там някои пренебрежим пропуск. Нищо обаче не е по-далеч от истината и несъстоятелността на въпросната "теория" се вижда с просто око, без даже да прибягваме до по-сложен анализ на математическата ѝ структура.

Айнщайновата "теория" на относителността (не Галилеевата) няма качествата на научна теория, защото е вътрешнопротиворечива. Ето защо тя трябва да бъде премахната от физиката изцяло. Въпросната "теория" извежда, че едно е равно на две, което противоречи на най-елементарните изисквания на математиката, да не говорим за физиката. Веднъж осъзнали този факт, не е необходимо да се провеждат някакви дълбокомислени, наукообразни обсъждания, нито да се изписват томове книги, защото това би създало погрешното усещане, че в "теорията" има нещо дълбоко, непостижимо за обикновения ум. Такова нещо няма. Въпросната "теория" е израз на толкова ниско качество на мислене, каквото науката не познава в цялата си история. Просто от любопитство, някой може да погледне една друга "теория" на същия автор, нямаща нищо общо с относителността, в която той прави точно същата грешка, да извежда, че едно е равно на две:  Einstein A., Zur Quantentheorie der Strahlung, Verh.d.deutsche physical.Gesselschaft, 318, 47-62 (1916). Наистина, удивително е, че такъв посредствен ум като Айнщайн, е пробутан от могъщи сили за пред света, да бъде считан за най-големият гений съществувал някога. Също така, трябва да е ясно, че "теория" като обсъжданата, която извежда, че едно е равно на две, не е възможно да е имала, нито е възможно някога да има експериментално потвърждение. Поради това, многобройните примери, които пропагандата привежда, не могат да се считат за нищо друго, освен за най-груба манипулация, меко казано.

Груба манипулация на пропагандата е също така да се твърди, че Айнщайн бил извел зависимостта между маса и енергия Е = mc^2. Истината е, че Айнщайн не само няма нищо общо с въпросната зависимост, позната много преди него и съществуваща още в класическата физика, но "теорията" му даже не може и да изведе тази зависимост, независимо от неистовата пропаганда, че тъкмо тя я извеждала.

Физиката днес е в състояние на невиждан колапс, който е предизвикан както от псевдонаучната "теория" спомената по-горе, обхванала физиката подобно на нелечим рак, така и на т.нар. квантова механика, която е погрешно разбрана класическа механика. Разбира се, тук не мога да изложа всички аргументи, но който се интересува, може да надникне в youtube и да потърси каналите timeisabsolute, qmiscm, physicalmolecule и navitasexnihilo. Също така, по-напредалите може да потърсят списанието Acta Scientiae (Library of Congress Control No.: 2009200159, ISSN: 1947-7929), където са представени подробни научни аргументи, във връзка с казаното по-горе.

Относно Нобеловата награда, трябва да се каже, че въпросната награда е отдавна компрометирана и учен, който държи на себе си, не би я приел. Истинската награда, която трябва да се очаква сега, когато Айнщайновата "теория" на относителността е категорично отхвърлена, е тя и всички други "теории" основани на нея (струнни теории, голям взрив, черни дупки и изобщо цялата космология, Хигс бозон и т.н.), да се премахнат от науката. Науката обаче е стегната в такова менгеме от политически, финансови, имперски и какви ли още не интереси, че да се очаква истината да възтържествува единствено като я представиш пред света, е най-малкото наивно.
Активен
Неактивен рибар
Jr. Member
**
Публикации: 62

« Отговор #8 -: (Събота) 04 Април 2015, 20:44 »

ОТО , СТО са глупотевини, много апологети на Айнщайн, неистово крещят за да запазят статутковото във физиката от повече 100 години, а именно да пребъде във вековете глупотевината теория на относителността. Ето още опровержения на глупотевината СТО и ОТО .
http://smolyan.bgvesti.net/news/184043/Kvantova-fizika--prizrachno-deystvie-otnovo-oproverga-%D0%90ynsthayn-
И много важно опровержение на Айнщайн http://nauka.offnews.bg/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_1/%D0%A3%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D0%BE_1772.html
Дори и да не е надмината скоростта на светлината във вакуум, нейното понижаване във вакуум, е пирон в ковчега на релативизма Grin
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални