Страници: [1] 2 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мехран Кеше и неговите технологии  (Прочетена 12213 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« -: (Четвъртък) 13 Декември 2012, 22:50 »

Предлагам тема и за известният ядрен физик Мехран Кеше да има тук.

Фондация Кеше е неправителствена, независима, религиозно необвързана организация създадена от ядрен инженер Мехран Таваколи Кеше, който работи по разкриване на нови технологии и решения за основни глобални проблеми като глад, недостиг на вода, енергия която е неизчерпаема, промяна на климата и лечения на всички човешки болести, чрез използване на специално разработени плазмени реактори, които също така ще дадат на човечеството свобода да се пътува в дълбокия космос.

Важни връзки за запознаване с технологиите на фондация Кеше.
http://www.keshefoundation.org - официална страница на фондацията
http://www.youtube.com/user/keshefoundation - официален видео канал на фондацията
Български клон на фондация Кеше:
https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria тук може да се запознавате с актуална информация за технологиите на фондацията на български език. Има преведени видео клипове интервюта на Кеше.

ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКИ ХОРА, Е ЧЕ ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ПРЕДЛАГА ВСИЧКИТЕ СИ ТЕХНОЛОГИИ БЕЗПЛАТНО НА ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА.
България чрез правителството ни не прояви интерес от технологиите на фондацията, затова ще се търсят частни лица за да произвеждат генераторите за БЕЗПЛАТНА енергия.
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #1 -: (Четвъртък) 13 Декември 2012, 22:54 »

Фондацията формира обучаващи групи за онлайн обучения.
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=3191
Ще се разискват всички технологии в групата. Който иска може да се включи.
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #2 -: (Неделя) 06 Януари 2013, 22:19 »

Интересно видео със бг субс. Гледайте го, няма да съжалявате.
http://vimeo.com/56833184

М.Т.КЕШЕ - КОНФЕРЕНЦИЯТА В БРЕША, ИТАЛИЯ, 15.12.2012 - БГ СУБТИТРИ
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #3 -: (Сряда) 16 Януари 2013, 19:29 »

Filip Filipov
about an hour ago
РЕПОРТАЖ ОТ СЪБИТИЕ (13-15.01.2013): Срещата с г-н Мехран Кеш и Дирк Лауренсенс беше уникално преживяване! Поговорихме си за бъдещето, Космичния човек, Вселената като живо същество и величието на Персийската култура, родила Заратустра и Манес, и исторически свързана с няколкото български древни държави. Искрено Благодаря на Анди, защото помогна и стартира процеса в България! Благодаря на Елия, че организира, балансира и импулсира процесите в решаващ момент! Благодаря на Павел, че създаде условията за срещата по перфектен начин. Дирк беше човека, който ни посрещна и прие с топли обятия - без него просто нямаше да има среща, нямаше да има и книги и много други неща. БЛАГОДАРЯ НА Г-Н МЕХРАН КЕШ, КОЙТО НИ ДОКАЗА, ЧЕ И В НАШЕ ВРЕМЕ ИМА ВЕЛИКИ МИСЛИТЕЛИ, ОТКРИВАТЕЛИ И ГЕНИИ, ПРОМЕНЯЩИ ЧОВЕЧЕСТВОТО БЕЗКОРИСТНО ЗАВИНАГИ.

Г-н Мехран КЕШ ни прие в центъра на фондацията, усмихнат и приветлив - шегуващ се с Дирк за това, че имало скептици, които не вярвали дори в съществуването на сградата, в която ние влизахме... Срещата се случи 14.01.2013 в периода 20:00-02:00 ч. на около 30 км. от Брюксел - Белгия.

Разговорът започна с това, че обясних на г-н Кеш, че ние българите сме се организирали - около 5000 човека и искаме да направим реални стъпки напред в основаването на български клон на Кешефондаци. Той започна да разказва, как организацията на световни центрове в различните държави е в много напреднала фаза и че принципът на организацията е свободата и общата безкористна собственост на всички новооткрити технологии и методи в науката.

Започна един много естествен и непренуден разговор за България и неговите интересни и добри спомени за държавата ни и народа ни. Оказа се, че не само често е идвал в България, правил е икономически инициативи у нас - помагал е на народа ни в икономическо отношения по време на кризата след 1989, но дори много добре знае, това което ние обсъждахме в предварителните разговори с г-н Дирк Лауренсенс - че Иран(Древна Персия) са много дълбоко свързани исторически с България.

Апропо, Дирк впечатли и трима ни, когато ни разказа за своя естествен и интересен опит и преживявания с г-н М.Кеш. Дирк е учил социални науки, изобретател е, създава изключително интересна теория пряко свързана с струнната теория, топологията и философската визия за холоните (същност, която е едновременно цялост и част - твърде близка визия до фракталната геометрия), и заедно с това от 14-годишен се занимава с астрология. Точно тук обменихме интересна информация - показах му 3-измерния модел на хороскопа, а той ми сподели полезни идеи в областта.

Г-н Мехран Кеш ни даде съвети как да процедираме и организираме работата си по приложението на новите идеи в България. След това ни сподели как Италианската група за много кратко времe е успяла да повтори самостоятелно около 90% от маграв технологията, защото Италия е била силно заинтересована институционално и научно от делото на инж. М.Кеш.

Г-н М.Кеш ни показа медицинска апаратура на фондацията и ни обясни по какъв невероятно безкористен и благороден начин лекува хората. Обяснини, как неговата нова физична теория си прилага успешно към лечение на рак и други тежки болести.
След това, показа с конкретна демонстрация с магнити, че принципа на вълново-честотните явления са налични само там където има форма и физически проявени процеси, но на едно по-фино ниво, примерно на нивото на проява на плазма-обектите честотата и резонанса спират да имат значение (тук не трябва да се разсъждава с конвенционалното разбиране за това какво е плазма, а с новите разбирания, създадени от него).

Инж. Мехран Кеш е изключителен хуманист, искрено искащ световен мир и проява на благородни и хармонични отношения между народите. Препоръча ни да прочетем речта на иранския президент пред ООН, където лично самия президент разказва за новите идеи и технологии на М.Кеш. Когато го попитах, че според личните си наблюдения към определени космически обекти има видими промени. Той ни разказа, че в Галактиката ни има истинско общество от високо напреднали в морално, духовно и технологично отношение цивилизации и че той създава своята физична теория и технологии, като съзерцава галактиката ни като живо същество. Това много ме зарадва, защото напълно се покрива с моята гледна точка и с древните езотерични идеи, които съм научил от българската езотерико-християнска школа. Сподели ни и ни разказа подробно, че в много близко бъдеще ще има изключително важни и интересни новини от Кешефондацията и че ще се радва, да дойде в България да се срешне с будните хора в нашия народ, за да изнесе лекции за новите идеи и технологии.
Активен
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #4 -: (Сряда) 16 Януари 2013, 21:11 »

hacko аз съм Наско и ти препоръчвам да си публикуваш източника
Можеш го да прочетеш и тук
Активен

Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 17 Януари 2013, 23:30 »

Сори адаш, бързах и съм пропуснал. По принцип винаги слагам и източник.
Благодаря за корекцията.
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #6 -: (Петък) 18 Януари 2013, 00:34 »

Има ли нещо за принципа на действие на технологиите? Показвани ли са такива работи?
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #7 -: (Петък) 18 Януари 2013, 13:20 »

Страшку, в този форум има всичко за Кеше
 http://bgforumkeshe.foroactivo.com/forum
Активен

Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #8 -: (Неделя) 20 Януари 2013, 21:43 »

Има ли нещо за принципа на действие на технологиите? Показвани ли са такива работи?

Не само принципа е обяснен подробно от Кеше,  а и самата работа. По ясно от това няма. Само ни трябват малко бг специалисти с подходяща апаратура и ще имаме реактори.

http://youtu.be/ECCNh6_iBLs
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #9 -: (Сряда) 30 Януари 2013, 22:52 »

източник: http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1527-Truth-already-is-there!&p=7424#post7424

Днес farhadazari пише в форум Keshe: Какво се случи на 7 юни 2012 г.?

На 7 юни 2012 г. в 08:40 PM, ирански военни кораби, намиращи се в западнa Тартус -пристанище на Сирия, пуснаха космически кораб да пътува до няколко страни и да се приземи в Иран в открито място, в северната част на столицата, в близост до Великата планина Албоурз. Събитието, създаде много объркване и спекулации, но нито една близо до истината. Много се опитаха (по-специално американските медии) да "натопят" руснаците,че се каса е за случай на тестване на руска ракета ... и най-накрая руснаците казаха, "ние имаме достатъчно територия, за тестване на ракети в нашата страна". Освен това факт е, че ракетите досега нямат скорост повече от 2 match/2 пъти скоростта на звука/, не са в състояние да се въртят на 45 градуса, да променят хода си, да обикаля в кръг почти дванайсет ирански градове и да се приземят някъде/ в смисъл където пожелаят/! Дори медиите се опитаха да наложат идеята за метеорити .. същите стари истории .... но истината е била нов ирански, разработен космически кораб (аз го нарича K чиния) който пътувал от кораб на иранската флотилия до сирийските западни стратегически земи/части/!

Пътуването започна от кораб в сирийските земи/?/, след това преминава над Ливанско западно крайбрежие, докостигна Палестинската граница, продължи над израелски градове, като хиляди хора и дори военни, полиция ... го видяха и го снимаха , дори се страхуваха от него! Кораба промени хода си и премина през Йордания и отново влезе в сирийска територия ,под 9 градуса зави на ляво към остров Кипър , след това зави отново и премина над няколко града в Южна Турция, над Армения ,прескочи над Азербайджан, зави на 9 градуса на юг от иранския град на Табриз. Премина градовете Санандей, Керманшах (моя град), премина към Хамадан,Заниан, Исфахан, Шираз, Фашам на север, Машхад в североизточната част, а след това в Техеран (столица), Карай и накрая, като Златен орел от Загрос, дома на който е някъде в Голямата планина Албоуз, се приземи. Това изглежда като фантазия, но повярвайте ми, това е истински случай, който западните медии се опитаха първо да развенчават, второ да пренасочат, трето да го игнорират. И изненадата беше, когато на 12 юни 2012 г. попитаха иранският министър на отбраната г-н Ахмад Вахидивас за светлината в небето над Близкия изток , той отговори:

"НЛО не представляват заплахи за нашата сигурност". И "Ние сме под контрол/в смисъл в готовност/" (цитат от г-н Вахиди).Тази новина никога не бе показана или анализирана в западните медии. Има много свидетели и независими доклади за случая от 7юни в сайтове ....

Бих искал да подчертая, че причината, поради която те не успяха да убедят хората във версията за метеорит е огромната контролирана скорост и промяна на височината! както посочиха някои независими изчисления скоростта е била отпорядъка на 25-35 match/25-35 пъти скоростта на звука/ . И накрая, защо корабът не носи никакви оръжия ; защо не преминава през иракска територия (където американските военни вече имат база, по-голяма от Ватикана и околоност). Не забравяйте, Уважаемия Г-н Мехран Кеше подчертава, че използването на тази технология няма да служи за унищожаване на живота на планетата, а за развитието на човешкия живот и баланса на властта между бедни и богати нации. благодаря
Превод: Eliya Kostova
https://www.facebook.com/groups/21.september/
Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #10 -: (Четвъртък) 31 Януари 2013, 23:01 »

Още нещо много интересно:

Източник: http://bgforumkeshe.foroactivo.com/t120-topic

ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЛИ ОТКРИТИЯТА НА ФОНДАЦИЯ КЕШЕ ЗАПЛАХА ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ ЕНЕРГИЙНИТЕ ГРУПИ И НЕФТЕНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ
Отговорът е НЕ.
Те могат да станат по-богати чрез тази технология и ние сме обяснявали това на богатите на петрол държави.Те трябва да разберат, че съществуват начини да бъдат облагодетелствани от тази нова технология.

Представляваме ли заплаха за енергийните групи?
Не. Те могат да бъдат по-ангажирани и по-ефективни, ако разбират нашата работа.

Могат ли новите технологии да са заплаха за фармацевтичните компании?
Посредством новите технологии, собствениците им биха имали повече полза отколкото някога биха могли да мечтаят.Ние не сме тук, за да се кон*урираме с някой от тях.Разработихме космическите технологии на принципа, по който работи Вселената. Сега ще позволим на човека да се запознае с всичко ново, което може да бъде направено. Новите системи за енергия, лечение и гориво са допълнителни продукти от това ново откритие, така че всеки да може да се ползва от него. Организациите, които първи могат да разберат как това да се направи, ще допринесат най-голяма полза на човечеството.

Ние сме тук, за да направим тези системи удобни за всеки.Понеже не всеки ще може да си ги направи сам, за това е необходимо тези организации да се погрижат системите да бъдат доставени за болните, младите и старите.Новите технологии трябва да бъдат приети, разработени и изкарани на пазара, за да напреднем. За тези, които не разбират от технологии, е необходимо организациите да го направят за тях така, както го правят сега. Например, съвременната медицина сега е под формата на таблетки и инжекции, и това е нещо ново през последните 100 години. Сега с новата технология, фармацевтичните организации ще трябва да осигуряват Magravs системи в болниците, които ще осигуряват решение за различни заболявания. Или пък могат да продават системи за лечение в домашни условия и информация за лечение на заболяванията по интернет, с помощта на машина, която те са предоставили.
Това е нов начин на мислене и тези, които първи го разберат ще повишат своята организация, ще станат по - човечни и по - етични от тези, които са ни познати в сегашната система. И така, по един начин, различен от днешният, те ще изкарат достатъчно средства, за да се чувстват подсигурени, когато дойде време да се пенсионират.Фармацевтичните компании ще знаят, че не могат да вършат зло, защото в случай на неправилно използване на нашите технологии, другите хора, които също ги притежават, ще ги предоставят безплатно. Това е етичен контрол и това е най-ефективният начин. Измама** и създаването на изкуствен правен контрол винаги спира под различни форми и извинения новите знания и начини за лечение.


Ето защо ние освобождаваме технологията за правителствата и за хората и по този начин даваме предимство на правилния път за всички. Така, че всички да знаят всичко и всички да си помагат един на друг, за да намерят един по-добър път за цялото човечеството, без злоупотреби. Структурата в рамките на тези международни организации ще подкрепи възрастните, нуждаещите се, младите и тези, които не разбират технологията във всичкте аспекти. За това именно тези организации ще трябва да започнат да работят по различен начин. Не всеки има култура на образованието и науката, за да изгради своя собствена система, за това сега тези организации могат да постигнат повече, отколкото по-рано.
Сега те трябва да разучат не само сухопътните системи, но и да работят извън пределите на тази планета, с нов начин на мислене, защото има толкова много работа за тях.Чрез това ново развитие ще бъдат създадени много нови работни места. Заетостта в света на информатиката днес ще изглежда като прашинка на фона на планината, в сравнение с броя на работните места, които тази технология ще създаде през следващите години.Настъпващата промяна ще бъде толкова голяма, че хората сега не са в състояние да я разберат в нейната цялостност.

Представете си хора, които живеят в някое малко село, което само Бог знае къде е, и които са свикнали да се предвижват на магаре и да се хранят с една и съща храна всеки ден. Какво ще стане, ако тези хора дойдат сега в света на компютрите, самолетите и множество културни ресторанти в големите градове. Всички вие ще бъдете изненадани от това, което тези хора ги очаква. Но трябва да се разберат съпътстващите трудности и радости, защото сега вратата е отворена и не трябва да се затваря отново.

Енергийните организации, фармацевтичните компании и нефтената промишленост ще трябва да реагират бързо на тези промени, в противен случай ще останат назад и има реална опасност да бъдат изпреварени от тези, които са разбрали, промяната и са я използвали.

M. T. Keшe

Превод: Manuela Chrestina Alcyone


Активен
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #11 -: (Петък) 01 Февруари 2013, 11:21 »

Мехран Кеше ще идва в България в София на 4-6 май тази година.
"See you on the 4-6 of May in conferences in your beautiful city of Sofia. " M. Keshe
Източника е тук: http://forum.keshefoundation.org/showthread.php?1598-The-first-prototype-by-Bulgaria-scintst&p=7796&viewfull=1#post7796
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #12 -: (Петък) 01 Февруари 2013, 14:31 »

Най-интересното за мен ще е следното - да покаже, че съществува движение по-бързо от скоростта на светлината. Ако Кеше направи това нещо, цялата досегашна наука отива на бунището, където и е мястото. Всички теории, фотони и чудесии на Айнщайн - всичко се крепи на това, че във Вселената не може да същестува движение по-бързо от скоростта на светлината.
Ако Кеше направи това нещо публично и го докаже има вероятност да умра от кеф, докато гледам пуфтящите физиономии и почесванията на една голяма част от научните чародеи. Smiley
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен user
Hero Member
*****
Публикации: 723
Пол: Жена

« Отговор #13 -: (Петък) 01 Февруари 2013, 17:47 »

във Вселената не може да същестува движение по-бързо от скоростта на светлината.

Няма невъзможни неща Страшку.
Иначе може би по-бързото нещо от светлината може би е  мисълта. Undecided Grin
Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #14 -: (Петък) 01 Февруари 2013, 21:30 »

Инженер из Ирана предлагает свои услуги в технологии, позволившей создать «летающую тарелку»
Источник перевод для mixednews – Stonehenge

6.04.2011

Инженер по ядерным технологиям Мехран Тавалоки Кеше предложил свои услуги по разработке технологии, используемой в новой иранской «летающей тарелке». Его технология заявлена как использующая магнетизм и гравитацию для перемещения по всей солнечной системе и за её пределы.

Бескомпромиссное новостное агентство «Fars» выпустило пресс-релиз 16 марта 2011 года, в котором утверждается, что Иран разработал «летающую тарелку». Беспилотная «тарелка», названное «Зохал», как утверждается, оснащена системой автопилота, GPS и системой обработки изображений. Утверждается, что летательный аппарат может летать внутри помещений и снаружи. Первоначально в пресс-релиз была включена стандартная фотография летающей тарелки, которая, очевидно, была взята из старого научного фильма. Это изображение позже было заменено на изображение, напоминающее обычный квадрокоптер. Подобное изображение, скорее, означает, что ничего экзотического в этом летальном аппарате нет.

Сегодня инженер-ядерщик, Мехран Таваколи Кеше, у кого мы взяли интервью, опубликованное в наших новостях пару лет назад, предлагает свои услуги по разработке технологии управления гравитацией, используемой в иранской летающей тарелке, что-то, что уже было обнародовано в прошлом до официального сообщения в Иране.Комментарий к рисунку: Фотография квадрокоптера, показанная в иранском пресс-релизеКомментарий к рисунку: Фотография летающей тарелки в прежнем пресс-релизе

Мехран Кеше является директором фонда Кеше. Он утверждает, что разработал специальный реактор на плазме, который позволяет управлять гравитационным и магнитными полями для передвижения. На этот реактор зарегистрированы многочисленные патентные заявки, и подробности этого технического изобретения объясняются на многочисленных веб-сайтах фонда. Существенным является тот факт, что в недавнем интервью с Уильямом Алеком из Vortex Network News Кеше утверждает, что его технология включена в разработку новой тарелки Ирана. Он также утверждает, что передал свою технологию правительству Ирана несколько лет назад и активно с ним сотрудничает. Это противоречит прежнему представлению, что тарелка является некоторым типом многотурбинного вертолёта.

Мощный и доступный двигатель

Эта технология звучит слишком хорошо, чтобы оказаться правдой. Утверждается, что она позволит воспроизводить как гравитационное, так и магнитное поле вокруг летательного аппарата. Гравитационное и магнитные поля используются двигателем. Они работают в одном направлении либо в противоположном направлении по отношению к полям других тел в космосе, например, планет, звёзд или даже галактик. Устройство, которой весит от семи до десяти килограммов, как утверждается, порождает подъёмную силу во много тонн. Подъёмная сила создаётся без необходимости в традиционном топливе. Эти устройства дёшевы в изготовлении. Компоненты небольшого реактора стоят всего около тысячи долларов.

Преимущества этой удивительно технологии охватывают многие аспекты и обращаются к многочисленным проблемам, обнаруженным при космических путешествиях. Если говорить прямо, окажется, что это изобретение сочетает в себя все возможные технологии, связанные с инициативой создания вымышленного космического корабля. Например, магнитное поле, создаваемое летательным аппаратом, защищает космонавтов от космического излучения. Очевидно, это поле является настолько интенсивным, что небольшие частицы пыли, которые при обычном стечении обстоятельств могли бы разрушить космический летательный аппарат, просто рассеиваются на атомном уровне. Из-за того обстоятельства, что летательный аппарат создаёт своё собственное поле, космонавты могут перемещаться в нём обычным образом и испытывать ту же степень гравитации, как и на Земле. Это позволит предотвратить мышечную и костную деградацию, испытываемую при длительной нулевой гравитации.  Кроме того, космонавты не почувствуют инерционных воздействий при внезапном ускорении.

Если заявленные возможности подтвердятся, то эта технология позволит сделать скачок человечеству в эру космических исследований, подобно путешествиям в сериале «Star Trek». Утверждается, что эта технология предложит не только быстрый перелёт (быстрее световых скоростей), но почти мгновенное перемещение в космосе. Теоретически, летательный аппарат сможет переместиться до ближайшей звёздной системы, отстоящей на 4.2 световых года, за считанные секунды! Естественно, эта технология предлагает свои преимущества и на уровне планетной атмосферы. Летательный аппарат, использующий эту технологию, не будет входить в физический контакт с воздухом благодаря сильному магнитному полю вокруг летательного аппарата. Это позволит исключить медленное перемещение и не допустить звукового удара. Также утверждается, что летательный аппарат сможет перемещаться под водой без какого-либо замедления!

Потенциальный проект, который может изменить теорию гравитации

Такая теория в основе реактора и то, как он генерирует подобную мощность, является потенциально революционной. Кеше утверждает, что всё вещество (включая протоны и электроны) состоят их антивещества, тёмной материи и обычной материи. Гравитация порождается магнитными полями этих различных типов вещества, взаимодействующих друг с другом. Эти различные компоненты могут быть освобождены друг от друга при обращении вещества в плазму. Осуществление подобного обращения может позволить создать мощные магнитные и гравитационные поля.  Кроме того, тот же самый процесс может использоваться для генерации неограниченного источника энергии.  Это можно сделать простым добавлением специальных катушек рядом с вращающейся плазмой.

Очень легко отвергнуть эту технологию как фантастическую, исключив то обстоятельство, что уже сделаны многочисленные конкретные патентные заявки. Очевидно, что работа над технологией, решающей проблему создания двигателя, закончена. Существуют небольшие блоки (менее десяти килограммов), которые могут генерировать тонны подъёмной силы. Первый прототип сгенерировал настолько много подъёмной силы, что пришлось встать на него, чтобы он не смог подняться ещё выше! Эта технология совместно используется различными государствами, включая США, Иран и Россию. НАСА и другим аэрокосмическим агентствам предоставлена вся информация по технологии.   Утверждается, что в настоящий момент увеличиваются масштабы технологии, но Кеше утверждает, что он не может говорить о подробностях.

Целью фонда Кеше является открытие университета, в котором студенты со всего мира, потратив шесть лет на обучение технологии и разработке таких систем  вернутся домой, чтобы научить других. Это гарантирует, что все другие государства будут иметь доступ к этой технологии. К 2015 году фонд также планирует создать полномасштабный летательный аппарат, который позволит туристам посещать Луну.

Существует только три варианта. Кеше создал технологию, связанную с важным научным открытием, у которой есть потенциал изменить наш мир, либо он абсолютный лжец либо он  высказывает иллюзорные предложения. Между этими вариантами нет никакого промежуточного варианта. Либо его утверждения истинны либо нет. Тонны подъёмной силы от устройства весом в десять килограммов не могут быть ошибкой измерений.

По ту сторону от технологий «Star Trek»

Ниже изложена авторская позиция относительно реальности этой технологии. Автор статьи искренне верит, что это окажется правдой. Кроме того, нет причин, по которым изобретатель может солгать. Но небольшая распространённость его потенциального прорыва необъяснима. Эта технология позволила бы преодолеть любое обстоятельство для межзвёздного космического путешествия и предоставить неограниченный источник энергии. Если изобретатель говорит правду, наша цивилизация может продвинуться далеко за 24 век…

Эта технология не предлагает ничего похожего на то, что вы можете увидеть в сериале «Star Trek».

Двигатель деформации пространства? Проверен!

Активная зона деформации пространства? Проверена!

Экраны? Проверены!

Искусственная гравитация? Проверена!

Инерционные затухатели? Проверены!

Группа дефлекторов? Проверена!

Связь с иранской «тарелкой»

Критической проблемой является получение подтверждения, что его технология используется в иранской летающей тарелке. Нам необходимо в некотором роде официальное упоминание, заявление либо документ, непосредственно связывающий его технологию с летательным аппаратом. Автор отослал Кеше по электронной почте перечень вопросов о его участии в «летающей тарелке». Вопросы, которые были заданы изобретателю, представлены ниже, вместе с ответами, которые инженер дал 7 апреля 2011 года в 00. 46:

1) В своём последнем интервью вы упомянули о том, что существует видео реактора, генерирующего тягу, но видео не сделано достоянием общественности.  Как вы думаете, когда общественность сможет его увидеть? Ответ Кеше: «Решение принимает правительство Ирана».

2) Существует ли какое-либо упоминание, которое вы можете предоставить, чтобы непосредственно связать вашу технологию с технологией, используемой в иранской летающей тарелке?

Ответ Кеше: «Мы публикуем этот материал уже два года, и я только что вернулся из Ирана в январе для 7-дневной деловой встречи, что задокументировано на моём форуме, мы упоминали о том, что Иран покажет космические технологии в своё время. Об этом вы можете спросить официальных представителей правительства Канады, которые забрали мои документы с собой в Торонто, и они расскажут вам, кто я и где я работаю в Иране (см. более подробно здесь, англ.) .

3) Вы лично видели иранскую «летающую тарелку»? И если так, где и при каких обстоятельствах? Ответ Кеше: «Я разработал первоначальную систему для тяги и проверил ее 2.5 года назад в Иране. До того времени Иран лишь создавал ракеты и никогда даже не упоминал о космических программах».

4) Осуществляли ли вы авторский надзор за проектированием, созданием и тестированием «тарелки»? Если нет, то кто и как мы можем с ним связаться?

5) Можете ли вы описать физические и эксплуатационные характеристики иранской «тарелки»? Например…

- Какой элемент она использует для генерирования плазмы? Ответ Кеше: «Базовые элементы».

- Насколько она велика?

- Сколько подъёмной силы она генерирует? Ответ Кеше: «Это не существенно для систем позиционирования Magravs».

- Какова её дальность? Ответ Кеше: «В любое место, эти системы не имеют дальности, как обычные системы с двигателем».

- Как быстро она может летать? Ответ Кеше: «Скорость, превышающая скорость звука во много-много раз в условиях космоса».

- Масштабируется ли до большего размера? Ответ Кеше: «Масштаб зависит от напряжённости поля».

- Можно ли путешествовать до орбиты Земли либо за неё? Ответ Кеше: «Мы планируем использовать «тарелку» для полётов на Марс» (см. здесь, англ.).

- На что она похожа? Ответ Кеше: «На диск».

6) У вас есть какие-нибудь фотографии «тарелки»? Вы хотели бы поделиться такой фотографией с другими?

7) Существует ли какая-либо дополнительная информация об иранской тарелке, которую вы можете предоставить? Ответ Кеше: «Смотрите иранский пресс-релиз о космических программах. Я убеждён, что первой посадкой «тарелки» на Земле будет Иерусалим, как я вам раньше объяснял, и это адекватно прозвучит на политическом языке Ближнего востока».
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Страници: [1] 2 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални