Страници: 1 ... 12 13 [14] 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сатанизъм  (Прочетена 8688 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #195 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 00:58 »

Безнадежност не значи непременно отчаяние.Надеждата е една от бедите в кутията на Пандора.Ако човек се надява на нещо външно,това означава,че няма да се мобилизира напълно вътрешно.И така надеждата е зависимост.Беда.Ако човек изгуби надежда спрямо нещо външно,това може да го докара до отчаяние.

Ако остави надеждата,тогава има една степен на несвобода по-малко.Това може да се каже е активна безнадеждност.

Ню Ейджът подхранва надежди,защото така увеличава несвободата и пасивността.Сатанизъм.

Това,че не те е страх от нищо,възможно ли е да са неистинни думи,предпазна самозаблуда?

Истината освобождава,но само който(и когато) е готов да я понесе.Понякога защитните маневри на отбягване са точно узряването което е нужно,за да се подготви човек за посрещането на конкретна истина,преди това непоносима за него.

Юнг:
(Подчертавките са от мен)

"Не съществува терапевтична техника или учение,приложимо във всички случаи,тъй като всеки случай е отделен индивид в специфични условия.Спомням си един болен,когото трябваше да лекувам в продължение на девет години.Виждах го по няколко седмици всяка година,понеже живееше в чужбина.
Още отначало знаех какъв е неговият истински проблем,но също така виждах,че всеки опит да се доближим до истината се посрещаше с остра защитна реакция,която можеше да доведе до пълно скъсване между нас.

Независимо дали ми харесваше,аз трябваше да поддържам нашата връзка и да следвам неговата нагласа,която се поддържаше от сънищата му,и която отведе нашата дискусия далеч от корените на неговата невроза.Говорехме толкова пространно,че аз се обвинявах,че отклонявам пациента.
Единствено фактът,че неговото състояние постепенно се подобри,ме предпази от това да го конфронтирам грубо с истината.

На десетата година пациентът декларира,че е излекуван и освободен от всички симптоми.Бях изненадан,защото теоретически състоянието му беше нелечимо.Забелязвайки моето учудване той се усмихна и каза:

„И искам да ви благодаря за неизменния такт и търпение в помощта ви да заобикалям мъчителната причина на моята невроза.Сега съм готов да кажа всичко.Ако можех да говоря свободно за нея,щях да го направя още при първата консултация.Но това щеше да разстрои моята връзка с вас.Къде щях да бъда тогава?Щях да бъда морално съсипан.В продължение на десет години аз се учих да ви вярвам и с нарастването на доверието състоянието ми се подобряваше.Подобри се,защото този бавен процес възстанови вярата ми в себе си.Сега съм достатъчно силен,за да обсъждам проблема,който ме съсипваше.“

Тогава направи потресаващо искрено признание за своя проблем,което ми показа причините за особения *урс на лечение,който трябваше да следваме.Първичният шок беше такъв,че той не можеше сам да се справи с него.Нуждаеше се от нечия помощ и терапевтичната задача беше постепенно спечелване на доверие,а не демонстрация на една клинична теория.“

Цитатът е от "Подходът към несъзнаваното",частта написана от Юнг в книгата "Човекът и неговите символи".Другите четири части са написани от негови сътрудници.


Дано не ти звуча наставнически поучително.

Защото моето писане тук е част от моите маневри на отбягване.Но като ти пиша на теб това,всъщност го казвам на себе си."Чрез посредник",така да се каже.

Понеже думите от картинката по-горе биха могли да са верни в твоя случай.
Ако искаш да пробваш дали е така може да спреш цигарите.За ден-два или поне за един ден и една нощ.И деня след нощта.Когато нямаш наистина належащи външни ангажименти.И през това време да не ползваш телевизия,нет,срещи с приятели,радио.Нищо.

Тогава ще получиш възможност да опознаеш себе си и може да почувстваш нещото отвътре,което ти е трудно да приемеш.Не да го осъзнаеш,първо да го почувстваш.Може да почувстваш натрапливо желание да се захванеш с нещо външно от изброените неща.А зад това натрапливо желание може да откриеш паника,че ти се налага да погледнеш нещо,което ти е трудно да приемеш.

Нощната никотинова абстиненция е шанс за истинско самопознание.


Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #196 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 01:04 »

Много добре. Обаче не мисля, че ви имам доверие, за да задълбавам по-навътре. Не мисля, че си имам доверие, че ще издържа да се ровя по-навътре. Затова написах на Форум, че не искам да знам повече и искам да съм внимателна, за да се предпазя.

Какво трябва да променя в себе си Хоумър, според теб ?

И не се притеснявай, всеки говори и на себе си. Най-добре се оглеждам в коментарите си.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #197 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 01:18 »

Какво трябва да промениш Ти в себе си аз не мога да ти кажа.Да питаш някой друг ми се струва погрешно.Поне аз не не искам да рискувам да ти дам грешен отговор.Но мога да ти предложа да прочетеш тези цитати и после да си дадеш време на спокойствие да се вслушаш в усещанията си(които може и да не са от най-приятните).Много добре. Обаче не мисля, че ви имам доверие, за да задълбавам по-навътре. Не мисля, че си имам доверие, че ще издържа да се ровя по-навътре. Затова написах на Форум, че не искам да знам повече и искам да съм внимателна, за да се предпазя.
НЯМА случай и ситуация, когато незнанието да е предимство или добродетел. Незнанието не е неморално, но да не искаш да знаеш е неморално.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #198 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 01:27 »

Напротив, морално е да спестиш истина, за да предпазиш, точно както в по-горния пример, който даде. Аз си я самоспестявам, защото иначе бих била под по-голямо напрежение. Хигиена на мислите се нарича. Защото не искам да се превърна във фанатичен съдник.

След като не можеш да ми кажеш какво да променя в себе си, защо ме караш да се замислям дали съм осъзната или объркана? С какво показах, че съм объркана?
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #199 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 01:57 »

В днешно време енергийният вампиризъм/сатанизъм( не Ню Ейдж) е широко разпространен, защото хората са пълни със слаби места, които като пробойни в енергийното поле пропускат енергията да изтича неконтролируемо вън от тях. Това се случва с помощта на злото, което се възползва от нашите слаби места като ни провокира да излъчваме негативна енергия в пространството около нас. За да не допускате вашата лична енергия да изтича неконтролируемо от вас е необходимо да шлифовате себе си до съвършенство като се освободите от всички свои слабости и товари, които носите със себе си.

В своето ежедневие ние сме постоянни излъчватели на енергия, която пропускаме през себе си, насочвайки я с помощта на нашите мисли, действия и говор. Какво представлява всъщност енергийният вампиризъм? Нарича се вампиризъм, защото ние несъзнателно насочваме личната си енергия в посока, която не е доброволно избрана от нас. Как се случва това, хем да не изпращаме доброволно енергията си и въпреки това да го правим? Така наречените енергийни вампири са хора, които провокират нашите слаби места, обостряйки ги многократно. По този начин ние започваме да обвиняваме енергийния вампир за нашето страдание, без да съзнаваме дори, че раната се намира вътре в нас и от нас зависи кога тя ще се изцели.

Колкото повече мислим за хората, които се явяват като наши провокатори, толкова повече ги захранваме с нашата лична енергия. В повечето случаи ние я изпращаме с отрицателен заряд поради високата емоционалност, в която се намираме вследствие на обострените ни слабости. Когато това продължава дълго време, това неминуемо ще доведе до енергийно изтощение, което ще ни направи лениви и уязвими за злото. Затова е необходимо, когато хората усетят, че са станали жертва на енергиен вампиризъм да захранят себе си с положителна енергия.

В повечето случаи енергийните вампири дори не знаят, че са такива, те го правят неосъзнато. Когато усетите, че изпадате в подобна ситуация, ви съветвам да насочите вниманието си в друга посока. Спомнете си някой ваш красив спомен, когато сте били истински щастливи или си спомнете някоя ваша любима песен, или нещо друго, което предизвиква във вас чувство на щастие. Излъчването на любов ще ви подпомогне, образно казано, да отклоните атаката към своите слаби места и да опазите енергийното си състояние в цялост.

Знайте, че така наречените енергийни вампири могат много да ви подпомогнат, защото те ще насочват винаги вниманието ви към вашите слаби места, показвайки къде се намират те. По този начин вие целенасочено върху тях можете да работите и така по-бързо да ги изцелите. Веднъж изцелена рана, тя вече спира да е ваше слабо място. След това, колкото и провокатори в живота да имате, вие не бихте загубили хармонията и баланса вътре в себе си.

Не е приятно да станете жертва на енергиен вампиризъм, но знайте, че той колкото може да ви навреди, толкова може и да ви помогне. Съветът ми към вас е, вместо да се гневите на провокаторите, по-добре ги заобичайте, защото те се явяват като ваши учители, целящи да ви покажат вашите слаби места, които е нужно да шлифовате. По този начин, несъзнателно, енергийните вампири ви тласкат да напреднете в своето развитие. Знайте, че най-трудните моменти в живота ви се явяват и най-големите възможности да израснете скокообразно в своето духовно развитие.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #200 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 02:17 »

Познавам се добре.

Не мисля, че си имам доверие, че ще издържа да се ровя по-навътре.  

Как се съотнасят двете?
Нямаш си доверие,защото се познаваш добре или не си имаш доверие,защото всъщност не се познаваш добре?

Не е задължително да ми отговаряш на мен,както се казва - открий отговора в себе си.

А с предните цитати не исках да те поучавам наставнически,а да видиш какво ще почувстваш.Да предположим,че евентуално неприятно чувство може да покаже посоката,към която трябва да се обърнеш .Също така ги сложих и за свое лично ползване,точно със същата цел.
.....
Сега видях новия ти отговор.В примера който дадох спестяването/или временното заобикаляне на някаква истина е било начинът за приближаване към нея,а после и приемане.Може твоето присъствие тук да се окаже твоят начин за постепенно заобиколно приближаване към някаква истина,която засега си спестяваш.Така че това,което можеш да направиш е да продължаваш каквото правиш досега,докато евентуално ти омръзне и тогава може да си посъбрала сила да понамалиш спестяването на някаквата истина.И постепенно намаляйки дозите на "самоспестяването",да го оставиш.
.....
А сега видях още по-новия ти отговор.Някак ми е познат този текст.Принципно съм съгласен,но не се дават конкретни указания как да направим споменатото "шлифоване".Само че ми се обремени главата,затова ще си направя почивка.Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #201 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 02:21 »

Познавам се добре, че няма да издържа, защото ми се случва 3 пъти.

Винаги разчитам на чувствата си. Не усетих раздразнение, усетих познато ограничаване.

Почивай, аз съм нощна. Ще извадя повече инфо за шлифоването от същия български автор- Деян Раднев.

http://shirinan.com/knigi/218-da-otkriesh-shtastieto-vutre-v-sebe-si
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #202 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 02:28 »

Хората виждат реалността различно поради факта, че те самите се намират на различно ниво на развитие и осъзнаване. Човек е способен да се вгледа в живота дотолкова, доколкото собственото му съзнание позволява. И това си има своя замисъл, защото няма как да разбереш цялостната картина, ако преди това не си се вгледал в детайлите. Колкото повече съзнанието се разширява, толкова по-обширен поглед има човек върху цялостната картина. От различни гледни точки, картината изглежда по различен начин. Оттук идват многобройните различия във вярванията на хората, които често водят до противоречия помежду им. Всеки сам за себе си е прав, защото тълкува това, което самият той вижда. Когато си се вгледал в един от цветовете на картината, тогава ти виждаш и осъзнаваш само него, но когато разшириш погледа си и успееш да забележиш и останалите нюанси, тогава картината придобива корено различен смисъл. Именно затова не бива да се ядосвате от многобройните противоречия между хората, защото всяка една гледна точка е нужна. Тези, които виждат картината отвисоко, понякога им убягват детайлите и тези, които са се вгледали в тях, им помагат да ги забележат, докато тези, които са се вгледали в детайлите, им липсва по-обширен поглед върху цялостната картина. Един на друг, хората виждащи от различни гледни точки картината, могат да си бъдат много полезни, стига да се научат да споделят знанието си без да го налагат над останалите, защото едно знание може да бъде усвоено единствено със силата на свободния избор. Нищо насила не може да бъде разбрано и усвоено.

 След издаването на книгата “ДА ОТКРИЕШ ЩАСТИЕТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ”, където често споменавам за товарите, които всеки един от нас носи вътре в себе си, започнаха много хора да се свързват с мен и да ме питат по какъв начин могат да се освободят от тях. Когато човек чуе товар, го асоциира с нещо лошо, а докато самите ние си позволяваме да ги възприемаме така, тогава тяхното освобождение ще е много по-трудно. Това провокира в мен желанието да напиша тази книга, в която да споделя своя опит, който цели да провокира читателите да погледнат на своите товари по един нов начин, който да им помогне урока от тях да извлекат и така по пътя си освободени и обновени да продължат.

Всичко, което ни се случва в живота, не е подвластно на случайността, а на много прецизни вселенски закони, които с еднаква сила и тежест влияят на всеки един от нас. Енергията, която ни заобикаля и ежедневно използваме в делата си, е подвластна на тези закони. Колкото повече за тях се знае, толкова по-лесно е за хората да ги използват разумно, така, че последствията от всяко действие да провокират щастие и удовлетворение в нас самите. Всичко в живота ни зависи от нас, въпреки че хората често обичат да обвиняват другите за своето нещастие. Знайте, че никой не ни е виновен за нищо.

Когато бъдем наранени, тогава по навик обвиняваме хората, че са лоши, осъждайки техните действия, но не винаги сме в състояние да видим цялостната картина. Знайте, че тези хора се явяват като ваши учители, които целят да ви помогнат да се вгледате по-надълбоко в себе си. Те провокират да изплуват на повърхността стари спомени от отминали ваши животи, когато навярно вие самите сте постъпвали по същия начин, както сега с вас се отнасят. Така да се каже, всичко, което се случва в нашето ежедневие, е отражение на наши отминали действия, с които сме изградили своята реалност, тук и сега. Ние живеем живота си такъв, какъвто самите ние сме си го сътворили в нашето минало. Ако искате животът ви занапред да бъде по-добър, тогава е нужно да се научите осъзнато и целенасочено да използвате своята енергия, за да може животът ви занапред да е осеян с любов. В противен случай негативизмът, който масата от хора сега влагат в своето ежедневие, в бъдеще ще им изиграе лоша шега.

Бъдете разумни и не позволявайте на незнанието да ви тласка да повтаряте едни и същи ситуации, които не ви помагат, а точно обратното. Много хора искат да променят живота си, а в същото време не правят нищо, за да го направят. Не може да продължаваш да живееш по един и същ стереотип и в същото време да очакваш нещо да се промени в живота ти. Всяко събитие е отражение на нашето минало. Ако то не бъде променено няма как и бъдещето да се промени, те са взаимно свързани. Не бива да позволяваме на своето минало да робуваме. Много е важно да си изградим навика да анализираме пътя през който вече сме преминали и от него да се учим, за да не допускаме в бъдеще да пилеем енергията си за едни и същи изпитания, които целят да ни помогнат по-умело с енергията да си служим. Така всеки един ще има силата и умението да изгради своето бъдеще такова, каквото сърцето му копнее да бъде.

Понякога животът на хората минава толкова неусетно, сякаш преминава покрай тях. Докато това се случва, знайте, че всеки ден от вашия живот е изпълнен с толкова много божествен смисъл, че ако сте в състояние само един ден от него да изживеете пълноценно, имайки способността да осъзнаете замисъла на Отеца Създател, който е вложил в него, тогава вие ще се почувствате така, сякаш сте изживели цял един живот. Колкото повече човек работи със себе си, за своето духовно развитие, толкова повече неговото съзнание се разширява и има способността да съзре все по-ясно божествения смисъл на всичко, което го заобикаля.

Сега съзнанието на хората е забулено като в мъгла от многобройните товари, които със себе си носим. Негативната енергия, която те ни провокират да излъчваме, ни обгръща като в мъгла, пречейки ни да съзрем божествения замисъл на сътворението. Нужно е активно всеки със себе си да работи в посока прочистване и хармонизиране на своите енергийни центрове, за да придобие по-обширен поглед върху живота. Не всичко е такова, каквото изглежда. Материята е привидното, но енергията вложена в нея е много по-дълбока, отколкото моментното състояние на съзнанието ни, на когото и да е от нас, е в състояние да разбере.

Много е важно да осъзнаем, че там където са концентрирани нашите мисли и действия, е и мястото, към което насочваме своята енергия. През нас непрестанно протича енергия насочвана от нас самите, която посяваме като многобройни семенца, които рано или късно изникват, в зависимост от условията, в които сме ги поставили. Когато сме негативно настроени и фокусът ни е все насочен да търсим негативното в живота, тогава ние със своя енергиен потенциал ще наситим още повече енергийното поле около нас изградено от негативна енергия. Тази енергия се носи като море около нас, благодарение на всички негативно мислещи хора. Тя има способността да обостря слабите места в човека. Така тя дава сили на негативните хора и изтощава позитивните. Това е така благодарение на вселенския закон гласящ: “подобното привлича подобното”. Негативните хора, когато излъчват негативна енергия в пространството, получават енергийната подкрепа от вече наслоената такава енергия, докато позитивните хора срещат съпротивата на негативната енергия, защото взаимно те се отблъскват. Винаги позитивната енергия се стреми да трансформира и изглади несъвършенствата в негативния заряд. Но когато масово хората са негативно настроени, в такъв случай позитивно настроените трудно успяват да излъчат достатъчно количество позитивен заряд, за да успеят да неутрализират този с негативен заряд. В такава ситуация позитивните хора срещат непрестанно съпротивата на негативния заряд, който се носи в пространството около нас. Ако всички добронамерени хора с чисти сърца съумеем да се обединим с обща кауза и цел да прочистим енергийното поле около България и го наситим с чиста безусловна любов. Тогава заедно ще успеем да създадем условия, в които позитивните хора да се множат лавинообразно, а негативно мислещите хора да намаляват от напора на увеличаващата се положителна вълна, която се носи в пространството около нас.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #203 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 05:58 »

Напротив, морално е да спестиш истина, за да предпазиш, точно както в по-горния пример, който даде. Аз си я самоспестявам, защото иначе бих била под по-голямо напрежение. Хигиена на мислите се нарича. Защото не искам да се превърна във фанатичен съдник.

След като не можеш да ми кажеш какво да променя в себе си, защо ме караш да се замислям дали съм осъзната или объркана? С какво показах, че съм объркана?

Точно това казах, че е блокажа. Всичко това е лъжа.

1. Неморално е да спестяваш истина. При всички случаи.

2. Самоспестяване на истината е евфемизъм. Нарича се невежество.

3. Хигиена на мислите е също евфемизъм. Ти говориш за стерилност на мислите. Самопричинена стерилност.

4. Лъжа е, че ако не подтискаш и ограничаваш свободата си, ще се превърнеш в чудовище.


Излъгали са те, че си чудовище по природа и произход. Ти си повярвала на това. Излъгали са те, че не заслужаваш свобода. Излъгали са те, че е трябвало да предпазваш останалите от себе си.
Ти си повярвала на всичко това, и постоянно търсиш източници, които да ти препотвърждават лъжите, защото те постоянно отслабват.
Самопричиняваш си стерилизация на свободата на мислите и речта. Това е нещото, което потискаш.

И това води до безсмислени изблици - и по интернет, и явно и на живо. Целият проблем е, че си повярвала в лъжи. И ти го казвам още от първия ден, откакто се върнах - това са лъжите на Ню-ейдж.

Ти не си свободна. Вчера ми твърдеше, че си свободна. Ти не си позволяваш свобода на мислите и речта. Илюзия е, че си щастлива без свобода.
Активен

Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #204 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:02 »

Да аз съм чудовище, Форум.  Аз съм едно много лошо чудовище Smiley)))

Булшит!
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #205 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:06 »

Не е булшит - точно това каза: ако не си ограничаваш свободата, ще се превърнеш във фанатичен съдник.

Кой ти го каза това за първи път? Че трябва да си роб, за да предпазиш другите от себе си?
Активен

Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #206 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:09 »

Имам предвид тебе,  Форум,  под фанатичен съдник.  А от какво да предпазя другите?  Да не съм напаст Smiley))
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #207 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:11 »

Имам предвид тебе,  Форум,  под фанатичен съдник.  А от какво да предпазя другите?  Да не съм напаст Smiley))

Да и ти го казахме отдавна

Още щом започна да пишеш ти казах,че си болна и имаш.нужда от лечение,а форумът не е психиатрия.
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #208 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:14 »

А ти не си болна Психея, вообще. Ти си много по-болна от мен и е хубаво да се видиш отстрани. Виж си словото. Главата ти пуши от лоши мисли, ти на мен седнала да говориш.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #209 -: (Четвъртък) 01 Юни 2017, 06:14 »

Йоан 8:12-32

Познайте истината и истината ще ви направи свободни.


Аз си самоспестявам истината, защото иначе бих била под по-голямо напрежение.

В смисъл? Защо вече да не съм свободна? Никой и нищо не спира да правя каквото реша. Никой не ме ограничава. Издържам се сама. Имам идеални отношения с окръжаващите ме. Щастлива съм.


"Щастлива съм да съм роб".

"Да съм робиня е да съм свободна".

Бялото е черно, черното е бяло.

"Знанието е незнание, незнанието е знание".

"Хигиената на мислите е свобода. Да не можеш да съдиш е свобода."
Активен

Страници: 1 ... 12 13 [14] 15   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални