Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 43   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Любопитно  (Прочетена 31154 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен dido
Full Member
***
Публикации: 223
Пол: Мъж

« Отговор #390 -: (Вторник) 13 Март 2018, 13:06 »

Твърдиш, че "виждаш" от години и знаеш кое как стои, кой кой е и за какво се бори/търси/напира.

Това, което Мила се опитва да опише на стотици страници всъщност може да се обясни с едно изречение.
Избора за всички нас е между разделението и обединението - "ИЛИ" срещу "И".
Фрагментация срещу Интеграция.

Фрагментацията води до самокапсулиране в собствените си идеи и разсъждения, затваряне в самосътворена кутия, ограничаване на изявите само в едно направление. Защо човек трябва да се ограничава в изявите си само в един форум или блог, когато може да го прави във всички съществуващи форми.
Това води до фанатизъм. Отстояване на концепции, отричащи съществуването на други такива. Правилно срещу неправилно, лъжа срещу истина. Форум е отличен пример.
Ето и затова "Аз не мога волево да "влизам"/виждам" Ти се самоограничаваш.

Интеграцията води до разширяване на съзнанието, включващо всичко около нас, докато осъзнаеш че си едно с Източника (или Бог, но това понятие е толкова натоварено че не ми се пише). Не става дума, както мислиш ти Паци, да се върнеш в Източника и да се изгубиш в него, ти просто се разширяваш дотам че разбираш че ти си Източника/Твореца. Тук вече няма борба на лъжа срещу истина, ти разбираш че всичко е с различна степен на истинност. Дали ще го намериш в Библията, Корана, Пътеводител на Галактическия стопаджия или парче от вестник в селски нужник няма значение .

Извънземните какво дирят тука?
Ами те са се самокапсулирали чрез технология и са фрагментирани в най-голяма степен. Повечето искат да ни върнат на пътя на разделението, за да станем като тях.
Част от тях искат да видят другия път, интеграционния.
Ти два пъти си виждал кораби, досега съм виждал десетки, и какво от това?


Активен

Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #391 -: (Вторник) 13 Март 2018, 13:40 »

Интересен цитат, поне за мен, от Второто откровение на посветения. http://www.insiderrevelations.ru/index2.html
Цитат
ГДЕ и КАКИМ образом я могу ознакомиться с ПРИГОВОРОМ и ДЕЛОМ, по которому я был осужден и приговорен к Жизни в этой колонии, и на КАКОЙ срок?.. Хотя, понятно, если следовать логике - наличию Единого Божественного Закона - то, напрашивается, что мною этот закон был нарушен, верно?..
Посмотри на своё тело - оно твой приговор, его недостатки - это статьи. Посмотри на то, в какой семье ты родился - это строгость режима.
Но, все-таки, хотелось бы знать, в ЧЕМ ИМЕННО была моя провинность?.. Чтобы можно было принять меры к своему направленному скорейшему освобождению...
Изучай себя, очисти себя и наладь общение с ЕДИНЫМ источником, он тебе даст всю информацию именно так, как ты способен понять.
Существует ли текст, где официально и подробно изложен "Единый Божественный Закон", и как с ним ознакомиться? Скрижаль Гермеса содержит основные Божественные Принципы, они абстрактны.
В словах Божественный Закон непередаваем, его ощущение можно приобрести только через озарение.
Превод:
Цитат
Къде и по какъв начин мога да се запозная с Присъдата и Делото, по което бях осъден на живот в тази колония(Земята, б.пр.) и за какъв срок? Тъй като ако следваме логиката за наличието на Божествения закон, значи аз съм го нарушил по някакъв начин, нали?
- Погледни на тялото си – то е твоята присъда, недостатъците му са алинеи/точки от присъдата. Погледни върху това, в какво семейство си се родил – това е строгостта на режима.  
Но все пак бих искал да знам в какво точно съм обвинен? За да мога да взема мерки към своето освобождение…
- Изучавай себе си, пречисти се и възстанови общуването с Единствения източник, той ще ти даде цялата информация по такъв начин, по който си способен да я разбереш.
Съществува ли текст, където официално и подробно е изложен Божествения закон и как да го открием? Скрижалите на Хермес съдържат основните Божествени принципи, те са абстрактни.
- Чрез думи Божественият закон не може да се предаде, усещането му може да бъде постигнато само чрез прозрение.
За мен горното има връзка с следните цитати:
Цитат на dido:
Цитат
Не става дума, както мислиш ти Паци, да се върнеш в Източника и да се изгубиш в него, ти просто се разширяваш дотам че разбираш че ти си Източника/Твореца. Тук вече няма борба на лъжа срещу истина, ти разбираш че всичко е с различна степен на истинност. Дали ще го намериш в Библията, Корана, Пътеводител на Галактическия стопаджия или парче от вестник в селски нужник няма значение .

Цитат на Меандър:
Цитат
Чия е истината в библията? М?
Даже не си наясно че до истината се стига сам,не чрез някой друг.Но това е за мъж.А мъжа отваря чрез постигнатите си истини осъзнатоста на жената,а тя с нейната работа дига мощност и знае какво става в обсега на моженето си + други работи.

По добре е задавай въпросите на себе си и се оглеждай за отговорите
Тук във форума вече имаме тема за пречистване на тялото..Търсенето продължава... :Д
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #392 -: (Вторник) 13 Март 2018, 13:45 »

Мила, Хубуу де, едно само не мога да разбера. Твърдиш, че "виждаш" от години и знаеш кое как стои, кой кой е и за какво се бори/търси/напира. Като си виждаща, за какъв чеп адж*ба ти трябва да се ровичкаш из писанията? Не виждаш всичко или какво? Ей туй не мога да схвана. Има много дето разправят -  аз си влизам в астрала и си виждам каквото ми трябва да разбера, пък ей на висят по форумите и размахват фалшифицирани еврейски книги. Не ги разбирам, сигурно съм малоумен явно.
Случайно да си чувала, че виденията могат да бъдат и прожектирани, примерно както ни работят на сън?
Това знаеше ли го, или сега го чуваш/четеш?
Аз не мога волево да "влизам"/виждам, и заради това го карам малко по женския начин - с интуиция плюс усет. Разбира се вкарвам и бая разсъждения и анализи плюс лична опитност и доза личен пример(споделена опитност на друг човек). Както споменах вече, съм водолейче, и силата ми е да мисля.
Та мисълта ми беше, сигурна ли си че виждаш наистина? Ми ако всичко е прожекция? Кво правим?
Ония го могат, и заради това не се осланям на видения/сънища, и редовно им споменавам майките/несъгласие.
И аз имам подозрения, че сме нещо голямо(хората), обаче не разбирам съвсем защо някои дават мило и драго да не го разберем. Какво не трябва да разбираме и защо?  Ако толкова си наясно, и ако имаш желание, моля сподели и ние да знаем.
Това да се върнем от там, откъдето сме произлезли, за мен е все едно да се върнем на майка си в такъвото. Това ли е смисълът на битието? Логично погледнато в това няма никакъв смисъл. И не ми казвай, че причината е че Бог искал да се себепознае по тоя начин. Едва ли има жив човек, който да знае мотивите на Твореца.
При нас как е? Раждаме се, порастваме, женим се, имаме деца, и ги оставяме по-нататък те да си намерят пътя в живота. Не съм чувал някой да каже на детето си - като порастнеш, трябва да се върнеш на майка си....
Така че, наблюдавам живота и си правя изводите, а не го уча от библии и тем подобни. Направо съм като индианец. Grin
Ми тия "извънземните" къв го дирят тука?
На два пъти посред бял ден съм им виждал леталата/корабите.

п.п Малко се засякохме с отговорите с Меандъра, ма нищо, може да е за добро.


за какъв чеп адж*ба ти трябва да се ровичкаш из писанията? Не виждаш всичко или какво? Ей туй не мога да схвана. Има много дето разправят -  аз си влизам в астрала и си виждам каквото ми трябва да разбера, пък ей на висят по форумите и размахват фалшифицирани еврейски книги. Не ги разбирам, сигурно съм малоумен явно.


Не си малоумен. Нито аз съм малоумна. Не мисля, че някой от присъстващите тук е малоумен. Просто виждаме различно. И всеки има свой Път. Защо чета еврейски книги и какво правя е моя лична работа. И не мисля занапред да говоря за това. Не за друго, а защото за мен няма смисъл да обяснявам защо. Приеми, че имам свой личен мотив, който не желая да споделям с никой. Приемам и за напред Цялото отношение, което усещам, и това си е моя работа как ще се справям.
Върша нещо свое. Нещо, което не Ви засяга. Ако някой има интерес да коментира не мен, а темите, които ме вълнуват, ще имаме какво да си кажем.
Дали съм жена, или не съм; Дали съм малоумна; С кого съм и с кого не съм; Дали чета това или онова; Дали идвам от Алд*баран или от циганското гето; Дали съм безполова; Дали съм нещо или нищо; С кого си пиша; Къде присъствам и защо; Кой какъв ми е... и тъй нататък, не е ничия работа.
Ако беше нечия работа, такъв не би се питал, защото щеше да знае, и нямаше да се отнася към мен като с незряща, малоумна, и да твърди, при това, че вижда и разбира. Не, не разбира нищо освен своето си.

Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #393 -: (Вторник) 13 Март 2018, 13:57 »

Твърдиш, че "виждаш" от години и знаеш кое как стои, кой кой е и за какво се бори/търси/напира.

Това, което Мила се опитва да опише на стотици страници всъщност може да се обясни с едно изречение.
Избора за всички нас е между разделението и обединението - "ИЛИ" срещу "И".
Фрагментация срещу Интеграция.

Фрагментацията води до самокапсулиране в собствените си идеи и разсъждения, затваряне в самосътворена кутия, ограничаване на изявите само в едно направление. Защо човек трябва да се ограничава в изявите си само в един форум или блог, когато може да го прави във всички съществуващи форми.
Това води до фанатизъм. Отстояване на концепции, отричащи съществуването на други такива. Правилно срещу неправилно, лъжа срещу истина. Форум е отличен пример.
Ето и затова "Аз не мога волево да "влизам"/виждам" Ти се самоограничаваш.

Интеграцията води до разширяване на съзнанието, включващо всичко около нас, докато осъзнаеш че си едно с Източника (или Бог, но това понятие е толкова натоварено че не ми се пише). Не става дума, както мислиш ти Паци, да се върнеш в Източника и да се изгубиш в него, ти просто се разширяваш дотам че разбираш че ти си Източника/Твореца. Тук вече няма борба на лъжа срещу истина, ти разбираш че всичко е с различна степен на истинност. Дали ще го намериш в Библията, Корана, Пътеводител на Галактическия стопаджия или парче от вестник в селски нужник няма значение .

Извънземните какво дирят тука?
Ами те са се самокапсулирали чрез технология и са фрагментирани в най-голяма степен. Повечето искат да ни върнат на пътя на разделението, за да станем като тях.
Част от тях искат да видят другия път, интеграционния.
Ти два пъти си виждал кораби, досега съм виждал десетки, и какво от това?
 hi

Сега прочетох!
dido,  Физически усетих как тежест сякаш ми пада от плещите, докато прочитах поста ти!
Така на мен ми действа всяко лично прозрение, но сега четейки те ми олекна на душата.
Просто споделям въздействието от прочита. Уникално! И защо... защото идва изотвътре, неподправено, значи несравнимо. И точно тогава се разширява полето на възприятие.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #394 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:00 »

 Grin
Цитат
Върша нещо свое. Нещо, което не Ви засяга.
Ми щом не ни засяга, защо ни въвличаш в него?

Цитат
Не, не разбира нищо освен своето си.
Тъй де.Така трябва и това е ключа от бараката.А не да умувам кой какво бил написал,само дето не го може.И аз да му се водя по акъла,хеле заради тебе.
Не съм малък,мога и сам да си създавам проблеми.
От какъв зор да коментирам темите ти със моето знание а ти да ми отговаряш не със твоето а със цитат на някакъв изроД.
Мен не ми се приказва със такива а ти това правиш.Искаш от мене а насреща ми даващ изрод/ирод.
Ми не ща? Приказвай си сама,аз ще си смуча палеца и ми е през чурката при това положение,и ще мигам на парцали.Няма да ми навреди,но ако ти се вържа на акъла си вредя.Аз го знам, явно ти не, или, едва ли ти пука.Всеки гледа него си.
Дерзай,а аз мога да си псувам зад екрана даже и не го крия.
 Cool
П.п. И ще се въртиш тука белким получиш още нещо.Що? Щото тука го има.Само че насреща нищо,даже няма и лице.
Дидо който седи на два стола знаеш какво става.
« Последна редакция: (Вторник) 13 Март 2018, 14:07 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #395 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:03 »

Ако някой има интерес да коментира не мен, а темите, които ме вълнуват, ще имаме какво да си кажем.
Някой пък може да има нужда от социални контакти...или задоволяване на сърбежа между краката Grin
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #396 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:21 »

 Grin
dido
Цитат
Не става дума, както мислиш ти Паци, да се върнеш в Източника и да се изгубиш в него
Не искам да ти развалям настроението но явно не следиш или не можеш новините.
Маса народ тука ще се върне в на майката таковата( българите отдавна сме го казали).Т.е. ще се върнат в женското,там вече е и мястото където ще се оправят деянията.Само че има една кофти новина .Не се знае дали женското повече ще ги пусне в живота.
Защо? Ми явно има причини,и една е сегашното отношение към женското и гаврата с него.
Женското е бездънно и има място за всички мераклии.И тези които ще се докарат до самоизгаряне, пак там в печката на женското.
Тези които се докарат да напуснат живота пак оттам ма има една малка подробност която ще разберат на място.
Много неща се променят,само тука някои си я карат по старому,ма те си знаят.
А който знае характеристиката на женското ще се сети какво ги чака там.Най-хубавото,сега веднага, и колкото повече толкова повече.Това горе долу е докато свят светува.Честито на които се докарат до там.
А щом си нарушил правилата не може да се позоваваш на тях.Щото това срещу което си не можеш да ползваш нищо негово.Земята е в карантина от създаването си и присъствието на всички  които не са допуснати тука е нарушение,което си влече последствия.
А по правилото на живота щом си попаднал някъде в нарушение имаш право само на прехрана.Ориентираш се какви са правилата и трябва да напуснеш мястото щото не ти е родно и не трябва да има никакви енергийни следи от тебе.Щото замърсява мястото и нанасят огромна вреда.
Капиш?
И всичко това е на ниво Аз носител на живот.
 Cool
« Последна редакция: (Вторник) 13 Март 2018, 14:40 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #397 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:33 »

Това води до фанатизъм. Отстояване на концепции, отричащи съществуването на други такива. Правилно срещу неправилно, лъжа срещу истина. Форум е отличен пример.
Води до фанатизъм ако си податлив към фанатизъм или просто си неосъзнат такъв. Що се отнася до отстояване на догми също не виждам противоречие. Истината е закон и всяка лъжа или опит за изкривяване за истината се наказва съгласно закона.
Цитат
ти просто се разширяваш дотам че разбираш че ти си Източника/Твореца.
Тука също нещо не ми харесва... източник бил...на какво? Какъв източник би могъл да бъдеш ако другите не определят като такъв?
Представи си, че си се родил сам на самотен остров на който няма живот под никаква форма.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #398 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:48 »

 Grin
Цитат
Представи си, че си се родил сам на самотен остров на който няма живот под никаква форма.
А ако има жена бая напред.Първо ще тури китки,после някое хайванче да не са сами после нещо за ядене.
И ще се изпуфти и ще чака насреща да получи каквото трябва.
И това не е майтап.Нашите жени го могат.
Но са души златни.
 И не е се родил там а е попаднал на гол остров.
Другото е някоя жена му обяснява хавата.
Жената е като банкомат/източник.Слагаш в нея а после теглиш/ядеш.Иначе си ядеш голия *ъзззз.
Зимника също е източник,ама ако го напълниш и не минат мангалите да се сдобият със свободна енергия от, източника.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #399 -: (Вторник) 13 Март 2018, 14:58 »

И не е се родил там а е попаднал на гол остров.
Тъй де.

 Тогава за по нагледно да си представи, че са го пуснали в тъмно  и празно пространство без светлина и не помни кой го е пуснал там даже.  

Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #400 -: (Вторник) 13 Март 2018, 15:21 »

Grin
Цитат
Върша нещо свое. Нещо, което не Ви засяга.
Ми щом не ни засяга, защо ни въвличаш в него?

Цитат
Не, не разбира нищо освен своето си.
Тъй де.Така трябва и това е ключа от бараката.А не да умувам кой какво бил написал,само дето не го може.И аз да му се водя по акъла,хеле заради тебе.
Не съм малък,мога и сам да си създавам проблеми.
От какъв зор да коментирам темите ти със моето знание а ти да ми отговаряш не със твоето а със цитат на някакъв изроД.
Мен не ми се приказва със такива а ти това правиш.Искаш от мене а насреща ми даващ изрод/ирод.
Ми не ща? Приказвай си сама,аз ще си смуча палеца и ми е през чурката при това положение,и ще мигам на парцали.Няма да ми навреди,но ако ти се вържа на акъла си вредя.Аз го знам, явно ти не, или, едва ли ти пука.Всеки гледа него си.
Дерзай,а аз мога да си псувам зад екрана даже и не го крия.
 Cool
П.п. И ще се въртиш тука белким получиш още нещо.Що? Щото тука го има.Само че насреща нищо,даже няма и лице.
Дидо който седи на два стола знаеш какво става.


Никой никого не въвлича, meander! Всеки си има лична воля!

Ето ти нещо от "евреите". Имам абонамент към техни сайтове.
Нещо ново от там:
http://thetorah.com/newly-deciphered-qumran-scroll-revealed-to-be-megillat-esther/

По повод открития манускрипт 10QEsth, имащ отношение към книга Естир.

Сега, ако не изпитваше такива странни чувства, щях да ти кажа да хвърлиш едно, две, три, четири очи на работата на форум, та да прозреш, че когато се съчетаят усилията, би могло и да ни е по-интересно общуването. Защото тези дни, докато писах в АА, стана дума за това, че форум определя "виденията" на Йоан/ Откровение, познато от широката публика като Апокалипсис, кой знае защо с ужас възприета дума, значеща Откровение. Та форум изтъкна интересното становище (подробности в АА, който не мисли, че е опасно да надникне), че подобни вдения са отбелязани като плод на психеделичен транс, какъвто се постига и при употр*ба на наркотични средства.

И така, преглеждам си аз пощата всеки ден, преглеждам някои еврейски заглавия, други пропускам, но това го бях пропуснала, дори не го бях погледнала и реших, че преди да го изтрия днес, пнже съм по-свободна, ще го прочета. И пише следното по повод открития манускрипт и трудностите при разчитане на текста:

В същото време, изследователи в университета в Център Бар Камтза за Проучвания на Тора uMDMA [2], разглеждали последните научни изследвания върху способността на психеделични вещества за подобряване на визуализацията, и осъзнали, че  биха могли да се приложат в изследване на ръкописите. [3 ] Те открили, че микро дози на някои видове психеделични гъби, довеждат учените до това да четат и интерпретират по друг начин нечетливите древни текстове. Когато двата отбора се комбинирали в методите си в приложение към тозии нечетлив манускрипт, те били във възторг да открият, че това е фрагментарно копие от книга Естир, дълго смятана за единствената библейска книга не  включена в сектантската библиотека на Кумран. За близо 2000 години, тази книга е най-ранния известен текстови свидетел за Книгата на Естир. След традиционната система за именуване на свитъците, документът е бил определен от учени като 10QEsth


Аз намирам информацията за особенно интересна, по повод повода, да разискваме каква е полезността щом "си виждаме" пък и да четем отгоре на това еврейските писания.
Затова отговарям: Защото и евреите не си ги разчитат. Щото са си изгубили ключа. А за този, който го намери не са нужни нито "комбинирани методи", нито нищо, но такъв би могъл да разчете "липсващото звено" от информацията. Тези книги са писани, за да бъдат разчтени, когато и от когото трябва. Нищо случайно няма. А тези, които не ги четат не са нито по-незрящи, нито по необразовани. Те имат друга нагласа и интереса им ги повежда натам, където ще бъдат необходими, да разчетат нещо друго, не еврейски текст например, а нещо свое, към което ги тегли сърцето. Има място за всеки от нас под слънцето. И всеки е еднакво необходим. Работим съвместно, в Един цял Организъм... А спрямо Потока сме като скачени съдове. Всеки си тежи на мястото.И да не искаме да го признаем, проявеното в множество се разпространява точно както паразитиращите създания. И това е част от Проявата на Полето. От човека зависи дали ще избере да се простира извън, или да се събере в себе си, да изследва своя вътрешен свят, който постоянно подава късчета информация, обменно и в синхрон посредством  външните фактори, които нахлуват постоянно. И тази картина да я приведе в порядък, според областта на своя светоусет и външен изказ.
Активен
Неактивен dido
Full Member
***
Публикации: 223
Пол: Мъж

« Отговор #401 -: (Вторник) 13 Март 2018, 15:31 »

Дидо който седи на два стола знаеш какво става.

Който седи на два стола може да реши да се излегне на тях.
Точно това е метафора за разширяване на съзнанието. Ти приемаш че човек може само да седи на столовете, смяната на позицията на съзнанието позволява използването на цялата ситуация, която от предишното състояние на съзнанието е неизползваема.

Не само женското е бездънно, Всичко е бездънно, матрьошка в матрьошката.

Следя новините и то не избирателно. Всеки може да направи генералния извод за правилата.
Има всякакви ужаси и благородни постъпки. Всички те съществуват заедно, да игнорираш едните за сметка на другите е разделение, фрагментация. Всички събития имат място в тази реалност.
От моя гледна точка наистина предстои събитие, което да раздели хората на две - тези, които поддържат разделението, конфронтацията и кон*уренцията и тези способни да интегрират, поддържащи отношения на взаимопомощ. Реалността ще се раздели поне на два основни потока - паралелни реалности. Всъщност това е показано на скалата на индианците Хопи.

А Ето и основното правило в сегашната реалност - Всичко е позволено.
Няма правила, освен тези които сами сте си наложили. Правилата са създадени за да ограничават идеите зад тях.
Необходимо ли е правило, когато човек знае как да постъпи?

Напускаш мястото, щото не ти било родно...
Значи ако попаднеш в кочина не трябва да опиташ да изчистиш, щото не трябва да има никакви енергийни следи след тебе...


 Тогава за по нагледно да си представи, че са го пуснали в тъмно  и празно пространство без светлина и не помни кой го е пуснал там даже. 


Никой не може да те пусне никъде без твоето съгласие. А и дори ако присъстваш в празно пространство без светлина, забравяш че ти самия си светлината, която може да го изпълни. Просто трябва да си спомниш...
Активен

Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #402 -: (Вторник) 13 Март 2018, 15:46 »

Никой не може да те пусне никъде без твоето съгласие. А и дори ако присъстваш в празно пространство без светлина, забравяш че ти самия си светлината, която може да го изпълни. Просто трябва да си спомниш...

Уви Дидо, уви. Може много да ти се иска да е така, ама не е така. Сега няма да тръгна да те оборвам разбира се. Ще се убедиш във времето ако ти е писано.  
Абе в кои книжки ги четете тез бабини... Grin
Активен
Неактивен dido
Full Member
***
Публикации: 223
Пол: Мъж

« Отговор #403 -: (Вторник) 13 Март 2018, 16:10 »

Никой не може да те пусне никъде без твоето съгласие. А и дори ако присъстваш в празно пространство без светлина, забравяш че ти самия си светлината, която може да го изпълни. Просто трябва да си спомниш...

Уви Дидо, уви. Може много да ти се иска да е така, ама не е така. Сега няма да тръгна да те оборвам разбира се. Ще се убедиш във времето ако ти е писано.  
Абе в кои книжки ги четете тез бабини... Grin

Всичко, което пиша е от личен опит. Аз съм на 43 линейни години, така че знам за какво пиша.
Винаги имаш избор. ВИНАГИ!!! Всеки сам създава собствената си реалност.
Съжалявам че се чувстваш като затворник тук, но ключа  винаги е бил в теб. Дори вратата не е заключена...
Активен

Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #404 -: (Вторник) 13 Март 2018, 16:32 »

Радвам се, че си натрупал опит. Така вече по бива както го написа. Сега да кажа набързо и аз от моята камбанария...
1. Разбира се, че имаме избор. Ако нямахме то не бихме могли да се спасим или освободим ...както ти е по удобно.  
     а) Изборът ни приключва в деня на кончината на всеки един от нас..тез дето са се запътили към Минтака, първо трябва да изкарат една ваканция в ада, след което да се откажат от своето пътуване.
2.  Да, имаме правомощия и сили да създаваме реалности.
3. Вратата не е заключена, но обикновено е затворена и се налага да почукаш, а ще ти отворят ако си заслужил.
4. Всеки е затворник на собствените си грехове.
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 43   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални