Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как админа се справя с работата във форума - 2  (Прочетена 155 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 2926
xaumana@abv.bg

« -: (Петък) 16 Септември 2016, 21:59 »

Въпросът е:

Как админа се справя с работата във форума?

1. Не *бава да барне нищо
2. Почиства замърсяващи коментари
3. Банира вредители
4. Почиства коментари и банира вредители
5. Полага най-пълноценни грижи за форума


Аз не се сещам в какво друго се заключава работата по един форум, която изрично модериращия екип може да извърши и която не се споделя с никоя друга група участници. (техническата поддръжка е извън въпроса).

За да гласувате в анкетата, трябва да се логнете в профила си.
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 2926
xaumana@abv.bg

« Отговор #1 -: (Неделя) 18 Септември 2016, 19:35 »

Не знам кой е моралния изрод, който е гласувал точка 5, "Полага най-пълноценни грижи за форума" (всъщност знам, това може да е само Митко... Митко, не искам да вярвам, че си гласоподавател в родната ми държава)...
...но аз ясно забелязвам, как има целенасочена репресивна пропаганда срещу bojinkata.

Only USA - новата регистрация на баннатия "Гласът на Истината", заради чиито СПАМ се взе решението за затваряне на Анонимния раздел на 29ти февруари тази година - демонстрира целенасочено опозиционно поведение спрямо Божинката.Тук не става дума за това дали определен потребител има право да опонира на друг целенасочено. Става дума за това, че за разлика от социалното поведение на Божинката, което е легитимно, защото не вреди на никого, социалното поведение на Only USA е НЕлегитимно, защото в публикациите му не се съдържа никаква информация - нарича се безсъдържателност.

Безсъдържателността на коментарите ги дефинира като СПАМ. СПАМ е социално поведение, което нанася вреда върху качеството на общуване в социалната среда, и следователно е НЕЛЕГИТИМНО поведение.

Only USA просто се цели в цикличното коментиране на Божинката, който коментира в сравнително редовни часови диапазони от деня. Only USA, очевидно за всички, просто създава информационно замърсяване, СПАМейки в нарочно същите диапазони на логване на Божинката.

Безотговорно и нелегитимно поведение, защото демонстрира преследване на личния интерес на всяка цена, ВЪПРЕКИ факта, че причинява единствено ВРЕДА на околната информационна среда. Тоест не само нелегитимно, но и неморално поведение.

Неморално поведение, което единия морален изрод, гласувал за точка 5 от анкетата (Митко), е склонен да търпи. Аз казвам - не, той не е склонен да търпи, то просто не му прави впечатление, защото това е един задълбочено неморален човек и неморалното поведение е нормално за него.


Протестирам, admin, че вече дни наред БЕЗДЕЙСТВАШ по въпроса с едно очевидно НЕЛЕГИТИМНО поведение.

И ако си зает, няма те, и това те възпрепятства да изпълняваш административните си функции, то аз мисля, че е наложително наличието на Модератор или Модератори.

Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2016 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални