Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рецепта за лечение на РАК  (Прочетена 31549 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #75 -: (Сряда) 07 Февруари 2018, 10:04 »

GcMAF, преследваният универсален лек за рак, аутизъм и други заболявания, породени от имунна дисфункция

РАЗСЛЕДВАНЕ: Три дни преди д-р Брадстрийт да бъде открит убит в реката, служители на правителството на САЩ влязоха в изследователската му лаборатория, за да конфискуват революционно ново лечение на рака, наречено GcMAF, статия на NaturalNews от 27 юли 2015 година

(NaturalNews) Историята на потискане на медицинската наука в Америка е дълга, пълна с истински разкази за това как лекари и клиницисти пионери са застрашавани, заплашвани и дори убивани, за да се скрият изникващите лекове и да се поддържа контрола на индустрията, занимаваща се с „грижите за болните”.

През последните няколко дни научихме, че преди да бъде открит прострелян в гърдите и носещ се в реката, пионерът в медицинските изследвания д-р Брадстрийт е работел с малко позната молекула, която естествено се появява в човешкото тяло. Наречена „GcMAF”, тази молекула има потенциала да е универсален лек за рака за много хора. Тя също така бе доказано, че лекува признаците на аутизъм в огромна част от пациентите, подложени на това лечение.

(Представяме ви статията със съкращения. Без да навлизаме в макабарните подробности относно убийствата на шестима лекари, и изчезването на петима други лекари, занимавали се с изследвания по темата, нито с конфискацията на този продукт от лаборатории и производствени бази, ще ви покажем какво представлява това откритие. – Здрави всеки ден)

GcMAF (Глобулинов компонент на активиращият макрофагите фактор) е кръвен продукт, за който се твърди, че лекува редица заболявания, включително рак, ХИВ и аутизъм… Той се използва законно в около 30 страни в света.

Това са сайтове, на които GcMAF е била налична за купуване:

www.GcMAF.eu
www.immunobiotech.eu
www.immunocentre.eu
www.petgcmaf.com
www.firstimmune.fr
www.firstimmune.de
www.firstimmune.it
www.gcmaf.gr
www.gcmaf.se
www.gcmaf.es
www.gcmaf.ru
www.gcmaf.pl

GcMAF може да се намери в Япония като медицинско лечение: GcMAF is readily available as a medical treatment in Japan. Този сайт обяснява:

GcMAF (Глобулинов компонент на активиращият макрофагите фактор от Gc Protein derived Macrophage Activating Factor) – Лечението с Gc MAF е много ефикасна, активираща макрофагите терапия, използвана да стимулира имунната система и да активира макрофагите, така че те да унищожават раковите клетки и други анормални клетки в тялото.
На сайта също така се изброяват следните заболявания като лечими с GcMAF и молекулата се нарича субстанция, потенциален „универсален лек за рака”:

Gc-MAF и/или оралната Colostrum MAF активираща макрофагите терапия се посочва в лечението на всякакви заболявания при които има имунна дисфункция при която имунната система е компрометирана, като например:

Рак
Автоимунни заболявания
Епщайн-бар вирус
Хепатит В вирус
Херпес симплекс вирус
Цистит
Хепатит С вирус
Множествена склероза (МС)
Инфекция на уринарния тракт
Заболявания от спектъра на аутизма
Ревматоиден артрит
Ендометриоза
Синдром на хроничната умора (СХУ)
Лаймска болест (лаймска борелиоза)
Заболяване със селективен дефицит на имуноглобулин
Миалгичен енцефаломиелит (ME)
Микобактериални инфекции
Болестта на Паркинсон
Туберкулоза
Фибромиалгия
Човешки папиломен вирус (HPV)
Лупус (системен лупус ериматозус)
ХИВ СПИН
Треската Денга
Пневмония инфекция
Брадавици, причинени от вирусна инфекция
Норовирус
Вирус на малария
Херпес симплекс вирус
Ку треска (Coxiella burnetii)
Поликистозен синдром на яйчниците
Варицела (варицела зостер вирус)
Псориазис
Инфекции на дихателните пътища
Улцерозен колит, болестта на Крон
Диабет тип 1, инсулинозависим диабет
Диабет тип 1.5, латентен автоимунен диабет при възрастни

Виждате ли вече защо медицинското статукво се стреми да ПОТУЛИ GcMAF и да унищожи всичко известно за клиничните му приложения? Тази едничка субстанция крие потенциал да направи множество ваксини и фармацевтични лекарства напълно безполезни.

Протеинът GcMAF описан в сайта NaturalHealth365.com:

Изследователи и практикуващи лекари показват, че GcMAF може да премахва заболявания, които атакуват имунната система като: хроничното възпаление, бактериалните и вирусни инфекции, хроничен херпес, хронично акне, лаймска болест, фибромиалгия, остеопороза, болестта на Ходжкин, лупус, МС, болестта на Паркинсон и удивително – аутизъм.

Клинично изследване, проведено в Италия, включващо 94 деца с аутизъм показа, че 83 от тях са постигнали значително подобрение,  докато са били на GcMAF. Най-често срещаните подобрения включват:

• Познавателни способности, включващи внимание и фокус, учене и разбиране,  възприемчивост и осъзнатост за околната среда и както рецептивни, така и експресивни езикови подобрения.

• Социални умения, включително готовност за взаимодействие и комуникация с връстници.

• Поведение с по-малко хиперактивност, по-малко стереотипни поведения и подобрени сътрудничество и отстъпчивост.

В друго изследване на 1500 деца с аутизъм, 85% имали високи нива на вируси и отслабена имунна система. Всичките 1500 деца получавали седмични инжекции с GcMAF и 70% от децата откликнали на лечението със снижаване на симптомите, а други 15% от тях напълно се възстановили. Останалите 15% не се повлияли.

Отбелязва се, че снижаването на симптомите на аутизъм е перманентно, при положение че GcMAF се пие достатъчно дълго, за да произвежда тялото собствена GcMAF, което обикновено отнема 24 седмици.

Системното потискане на медицинската наука в защита на алчната индустрия за лечението на рака (химиотерапия, онкология, лъчетерапия и т.н.)

Вижте какво можем да прочетем на следния линк – ANH-EUROPE.org covers the systematic suppression of advanced cancer treatments and cures:

През далечната 1993 година, Нобуто Ямамото, който тогава работи в Медицинския факултет на Университета Темпл във Филаделфия, Пенсилвания, САЩ, за първи път описва удивителна молекула. В разработката си той съобщава за преобразуването на свързващ се с витамин D3 протеин – DBP, познат при хората като Gc(глобулинов компонент) в мощен, активиращ макрофагите фактор (MAF), или молекулата, позната като Gc-MAF. Макрофагите са ключова част от човешката имунна система с две роли: да обгръщат и унищожават патогени и клетъчни отломки и да привличат други имунни клетки за противодействие на съответния патоген.

Gc-MAF няма щастието да има един единствен собственик на патент – като естествена молекула, тя не може да бъде патентована без да бъде видоизменена – който да има волята и ресурсите да я узакони под носовете на обществените и здравни власти. Д-р Ямамото провежда малки изследвания с хора с рак на гърдата, простатата и с колоректален рак, с обещаващи резултати.

Дейвид Ноукс може би наистина е човекът, който ще вкара Gc-MAF в традиционната медицина. Той е главен изпълнителен директор на Immuno Biotech Ltd. и говорител на First Immune Gc-MAF, проект, който той описва като „биохимици и учени биомедици… както и външни лекари, онколози и учени, които добронамерено предоставяме съвети, и сме отдадени на това да предоставяме част от нарастващия брой публикувани, но относително неизползвани, медицински лекове на колкото се може повече хора”….

Доставчиците на GcMAF се борят за оцеляването си срещу глобалния медицински монопол, който печели от заболяванията

Има 142 видни учени, които са публикували изследвания за GcMAF в Националната библиотека за медицина на САЩ.

От страницата how GcMAF works page:

GcMAF в човешкото тяло му позволява да се самолекува. При здравите хора до момента са открити 11 действия на тяхното GcMAF, включващи две върху клетките, три отлични въздействия върху мозъка и 6 при наличието на рак. Сред тези действия, молекулата GcMAF действа като „директор” на човешката имунна система. Но вирусите и злокачествените клетки като рака, изпращат ензим, наречен нагалаза, който предотвратява производството на GcMAFв тялото ви: това спира 11-те полезни действия на молекулата и неутрализира имунната система. Така заболяванията стават хронични, а раковите клетки растат на воля.

Минути след получаването на доза GcMAF, 10 от споменатите по-горе дейности на тялото се задействат отново. След три седмици на приемане на по две дози GcMAF от по 0.25 мл на седмица, имунната система е изградена отново до над нормална сила. Човек се нуждае от две дози на седмица, обикновено в продължение на 24 седмици, при много заболявания и рак в ранен етап, до седем дози от по един мл на седмица и една година за случаите на рак в 4 фаза. Тялото след това побеждава заболяването без странични ефекти, и успешно в 80% от случаите – в зависимост от това колко добре човек следва лечебния протокола.

water drop
Какво е GcMAF?

Това е човешки протеин. Дозата GcMAF за една седмица изглежда като малка дъждовна капка. Ако е произведена както трябва, тя е идеално стерилна и най-етичния *урс за лекарите.

GcMAF е следователно заместваща терапия за хората, които не могат да произвеждат молекулата сами. Пиенето на GcMAF замества липсващата част в имунната система и също така действа като собствено вътрешно лекарство на тялото.

GcMAF се извлича и изолира; това е процес от 24 стъпки и в края му трябва да има тестове, които да доказват стерилността и действието на молекулата. (Ако не е придружена с напечатани тестове, това вероятно не е.) Истинската GcMAFе изследвана в университети, лаборатории и клиники, където, в резултат от изследването, винаги се откриват еднакви действие и стерилност, и тя е била предмет на 40 научни изследвания.
Какво прави GcMAF?

Конференцията за GcMAF от 2013 показа, че GcMAF е далеч по-мощна молекула, отколкото се смяташе, както по отношение на науката, така и що се отнася до резултатите на лекарите. При рак в 4 стадий някои лекари, които използват пълния протокол, посочен в „Лечебни стратегии”, спасяват всеки пациент (ако не е бил подлаган на химиотерапия).  Успех може да се постигне с всички туморни видове рак включително на гърдата, белите дробове, простатата, панкреаса и меланома. GcMAF може да премахва хроничното възпаление и вирусните инфекции. Тя е по-добра от антибиотиците в много области, и е на 25% успешна при аутизъм, на 50% или повече при хроничен херпес, хронично акне, хронична чернодробна цироза, хронично заболяване на бъбреците, хронична депресия, колит, болестта на Крон, фибромиалгия, хепатит, херпес, синдрома Лоренс-Мун-Бардел-Бидел, ME/СХУ, остеопороза, пародонтоза, псориазис и различни видове имунна дисфункция, включваща алергии. Изследванията показват, че GcMAF може да спре влошаването при Паркинсон, множествена склероза (МС), деменция и амиотрофична латерална склероза (АЛС), а в ролята си на регулатор на имунната система може да лекува заболявания, които атакуват имунната система като лупус и артрит. И е ефикасна при заздравяването на рани. Тя има успех при ракови тумори, и други.
Освен че изгражда наново потиснатата имунна система, GcMAF:

Спира ангиогенезата – спира притока на кръв към туморите Активира макрофагите – фагоцитоза и унищожаване на раковите клетки Апоптоза – самоубийство на раковите клетки Обръща фенотипа на раковата клетка в нормален (превръща раковите клетки в здрави клетки) Намалява метастазния потенциал в проби човешки ракови клетки. Повишава производството на енергия на митохондриално ниво – ME/СХУ Подобрява човешката неврална метаболитна дейност посредством AMP сигнализиране – аутизъм, ME/СХУ, МС, АЛС Противодейства на токсичните ефекти, включително от кадмий – ME/СХУ Тя премахва невропатичната болка, причинена от невро-оксидативен стрес (стрес, причинен от противораковото лекарство оксалиплатин) лабораторно  (невродегенеративни заболявания и аутизъм, при които оксидативният стрес е патогенетичен механизъм) Повишава невралната свързаност като стимулира диференциацията и формирането на дендрити и неврити (аутизъм и МЕ/СХУ, при които има липса на свързаност между невроните). Вижте 31 разработки публикувани най-вече в Бреша и 60-те публикувани от други, изброени в “The science”. 80% от пациентите с рак в терминален четвърти стадий могат да бъдат спасени (40% ако са преминали химиотерапия), но обикновено когато са наблюдавани отблизо, поради което са изградени Лечебни центрове в Швейцария. Ако им остават три месеца живот и не са се подлагали на химиотерапия, почти никой не трябва да умира. 180-те учени, които са публикували доклади за свои изследвания с GcMAF са избрали пациенти с ранен стадий на рак и ХИВ, и съобщават за почти 100% успеваемост без рецидив в продължение на много години. Те не са предприемали изпитания с хора с големи тумори. Нашите изпитания са различни: много хора са над 50-годишна възраст, някои са на повече от 80 в напреднал или терминален стадий на рак и със значителни по големина тумори. Повечето идват при нас след като лекарите им са им казали че не могат да направят повече за тях. Животът на молекулата GcMAF трае само шест дни – трябва да продължавате да я взимате докато заболяването ви изчезне (т.е. докато нагалазата ви падне под 0.65 nmol/min/mg), тогава още 8 седмици или имунната система отново спира да работи.
Колко дълго трябва да се приема GcMAF?

8 седмици за хронични херпес/акне, фибромиалгия, възпаление.
Отделете повече от 24 седмици за прием на GcMAF при: аутизъм (85% се подобряват, 25% излекуване), СХУ (70% излекуване), ХИВ, лаймска болест (8% се повлияват, при повечето пациенти изглежда е блокиран гена VDR и вирусите се крият в биофилми) и рак в 1 до 2 стадий, (80% се повлияват).
Рак в късен стадий, ако се следва „Лечебния протокол” отново 80% се повлияват, но е необходима година до 18 месеца, за да се освободите от рака.
Цироза на черния дроб: 16 месеца

Помнете, всеки пациент се повлиява различно. Ние не можем да кажем как ще се повлияете вие.

Колкото по-леко е заболяването, толкова по-лесно е за GcMAF да го излекува. GcMAF се нуждае от нормални нива на витамин D, за да действа силно взимайте по 10000 МЕ – 250 мкг – на ден. При хората, които се повлияват по-слабо са необходими по-високи дози.

Вероятно доказахме че GcMAF действа при хора до 90-годишна възраст и че може да унищожава големи тумори.

Като си направите изследвания на кръвта за моноцити, съответните маркери и нивата на витамин D, както и тест за нагалазата в началото, би следвало да видите при следващите изследвания след три седмици че имунната ви система напълно си е възвърнала силата, а след 8 седмици значително снижената нагалаза ще покаже, че заболяването отпуска хватката си върху вас. Не спирайте приема си на GcMAF преди нагалазата да падне под 0.65 nmol/min/mg, когато тя губи способността си да спира тялото ви от произвеждането на собствена GcMAF, след което вие повече няма да се нуждаете от нашата. Още по-добре е да си правите скенери.

Деца с аутизъм се подобряват за пет седмици като при 8 седмици подобренията са значителни. Но все пак всеки пациент е различен.

Красотата на използването на собствената имунна система за атакуване на заболяванията или рака е в това, че то след това помни как да ги побеждава през останалата част от живота си: заболяването не се връща. И за разлика от химиотерапията, страничните ефекти са незначителни.

Единственият начин да разберете дали GcMAF е истинска и активна е като се изследват живите клетки в лаборатория. Нека обобщим:

Ние слагаме живи клетки на макрофаги и MCF7 ракови клетки (рак на гърдата) на едно място; нищо не се случва. Тогава добавяме GcMAF; след 72 часа макрофагите изяждат всички MCF7 ракови клетки. След това смесваме само GcMAF и MCF7 и  GcMAF превръща раковите клетки отново в здрави клетки.

Източници:

http://www.naturalnews.com/050553_Dr_Bradstreet_GcMAF_cancer_therapy.html

GcMAF protein described at NaturalHealth365.com:

Снимки: myemail.constantcontact.com; krosswordy.net

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употр*бата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употр*ба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.


Здрави всеки ден

http://zdravivsekiden.com/gcmaf-presledvaniat-universalen-lek-za-rak-autism-i-drugi/
« Последна редакция: (Сряда) 07 Февруари 2018, 10:58 от Antistar » Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #76 -: (Понеделник) 30 Април 2018, 20:48 »

Как народната медицина / и алтернативните лекари / са улучили Ахилесовата пета на супергъбата,която ни разболява ?
автор: radostinalassa
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Не само Кузмина счита гъбите за възбудители на болестите на века.Акад.Болотов от Киев
също е достигнал до подобен извод - той смята рака за паразитизъм на растителните клетки върху животните и човека.Но растенията имат алкална среда,а животните - кисела.
Затова,за да се избавим от паразитите,ние трябва постоянно да подкисляваме своя органи
зъм /той има предвид,че РН на стомашният сок е кисела - около 0.5-1.5 при човека /.И така ще направим тяхното съществуване в нас непоносимо.Болотов ни съветва колкото можем повече да пием квас,да ядем повече солени и ферментирали туршии,също горчица,силни
подправки.На същото мнение е и Д-р Бутейко,автор на метода на недълбокото дишане,при
който се диша повърхностно,при което се натрупва СО2 в кръвта и от въглената киселина
като от огън се боят всички паразити и цялата слуз в организма ни се освобождава.
По-силен метод е разработил целителят от Симферопол В.В.Тищенко - той дава на болните да пият силна настойка от билката болиголов - бучиниш,не за да ги отрови,а да изведе от тях слизевика направо през кожата..За това се правят с  морковен или сок от цвекло компреси върху болния орган.
Когато без ухапване от насекомо ни излиза сърбяща пъпка с голямо зачервяване около нея
това е слизевик.Ефективни са компреси от такива сокове.
Кузмина смята ,че при рак с обширни метастази главното е,да не се позволи на слизевика
да отделя спори ,за да не се стигне до "черния стадий",а да се борим с него на "белия и сивия4стадий,както са правили арменските лекари в Средновековието.
Напр.как лекува ревматоидният артрит В.М.Лисяк - той използва *урс от17 вани с отвари на  целебни треви.Болните след *урса се освобождават от туморите по ставите им.Кузмина
смята,че слиземикът е излезнал във водата,понеже там му е по-приятно,отколкото в тялото,
където всеки ден го тровят с АБ,кортикостероиди и колхицин.Ако доминират болестите на
храносмилателният тракт,то отварите се пият.
Фитотерапевтът А.П Семенко изгонва слизевика от синусите с един сеанс.Пие се отвара от
картофено дърво паслен,в носа се накапва сок от луковица на циклама,след което носът се промива с настойка от лечебен ранилист.От отровата слизевикът започва да излиза към сладката настойка.Така излизат с корените полипит и даже кистите.Човекът започва силно да киха и плодните тела на гъбата изхвърчат и не трябва никаква операция.
Трябва навреме да извеждаме слузта от организма си,това е целта ни.Според Кузмина не
трябва да убиваме слизевика,а да го изтоним навън.Ако започнем да воюваме с него,то неизбежно ще загубим войната.При неблагоприятни за него условия /драстично лечение,а
не извеждане навън /слизевикът  се превръща в тлъста твърда маса,в която клетките му жи-
веят като в летаргичен сън много дълго време с десетилетия без храна и вода. / тази форма
се нарича склероций фулиго /.Затова кузмина счита за нецелесъобразно лечението на хла-
мидията с тетрациклин и др.,защото се получава склероций.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #77 -: (Сряда) 23 Май 2018, 10:08 »

Има лечение за рака което умишлено бива унищожено
Автор: modernotorobstvo

Имаме лечение на рака, което се нарича химиотерапия и за много хора процедурата е равносилна на самоубийство. Медицина от каменната ера. Химиотерапията е върхът на медицината и тя убива клетките. Не убива само раковите клетки, а всички клетки. Въпросът е, трябва ли да убием здравите клетки, за да убием пациента преди да убием раковите клетки и да спасим пациента? Някои хора се опитват да намерят медикамент или биомаркер, който да определи раковите клетки, но да не засяга здравите. Оказва се, че професор Дан Бърг от Англия установява, че раковите клетки вече имат биомаркер и винаги са имали. Нарича го CYP 1B1. Това е ензим, който се появява само в раковите клетки и липсва при здравите. След това се среща с професор Потър от университета в Лестър, който открива веществото в много плодове и зеленчуци, и го нарича салвестрол. Открива следното: Ензимът CYP 1B1, който се среща само в раковите клетки взаимодейства със салвестрола, който набавяме от плодове и зеленчуци, и го превръща в субстанция, която унищожава рака. Имаме естествена система за отговор към рака, докато се храним с много плодове и зеленчуци, които съдържат салвестрол. Когато имаме ракова клетка, ензимът CYP 1B1 в нея, създава химична реакция със салвестрола и я убива без да уврежда здравите клетки. Набавяте салвестрол от плодове и зеленчуци, които са обект на гъбична атака. Това е защитна реакция. Салвестролът действа срещу рака, както ще стане ясно, защото ракът е гъбична атака срещу организма. Ето какво имам предвид. През 50-те години на 20 век въвеждат химическото замеделие. От тогава насам наблюдаваме епидемия от рак на запад. Какъв е ефектът от това? Тъй като използват фунгициди при плодовете и зеленчуците, те убиват гъбичките изкуствено, което означава, че плодовете и зелечуците вече не произвеждат салвестрол, защото няма вредител. Но те знаят много добре какво правят. Най-използваните фунгициди в световен мащаб имат и друг ефект. Те неутрализират ефекта на CYP 1B1 ензимът в раковите клетки. Можете да набавяте салвестрол колкото си искате, но тялото задържа отровите от фунгицидите при консумацията на тези храни и няма да има никакво значение, защото салвестролът няма да се активира като агент, унищожаващ рака, защото ензимът в раковите клетки е неутрализиран. След 20 години изследвания, няма никакво съмнение, че тези хора са знаели какво правят. Ето защо в Америка е приет закон, който да забрани на хората да произвеждат органична храна, защото ако се храните с органични плодове и зеленчуци от този вид те са богати на салвестрол, за да се борят срещу гъбичната атака и не се използват фунгициди. 
Активен

bojinkata
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #78 -: (Сряда) 23 Май 2018, 11:45 »

При лечение на всякакви болести,  съм стигнала до това,  че първо трябва да се започне с Алое Вера,  обелено. След това се преминава към вегетарианство за определено време.  След това се прилага лечебно гладуване,  като има различни варианти. Стига се до 3 дневно водно прочистване и се започва отново плавно захранване. И всичко това трябва да бъде под лекарско наблюдение.
Не е тайна,  прилага се в определени клиники е Япония и Швейцария.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални