Страници: [1] 2 3 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рецепта за лечение на РАК  (Прочетена 31548 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« -: (Четвъртък) 21 Март 2013, 23:09 »

http://youtu.be/6g7ngkWOVME

Има и превод на български.

Ракът е гъбично заболяване и то е ЕЛЕМЕНТАРНО лечимо - при ДОМАШНИ условия.
РЕЦЕПТАТА:
Смесват се 3 части органичен (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий)!, разбърква се сместа (в неалуминиев съд)! на слаба температура (не повече от 45 С) в продължение на 5 минути.
След това се охлажда и съхранява задължително в стъкло (стъклено бурканче) не се правят дози за повече от седмица.Не е нужно да се съхранява в хладилник.
ПРИЕМАНЕ:
По 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.Или според зависи ДОЗА от 1 до 4 чаени лъжички дневно до достигане на рН 7,4

Лечението с бикарбонат+кленов сироп работи по следния начин:
Раковите клетки се ''нахвърлят'' на захарта, така че те се ''поощрява'' за приемането на захар в случая, същото като да изпратим троянски кон в раковите клетки. Тази захар няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие преди те да имат шанса да се размножат. Лечението е комбинация от чист 100% кленов сироп и готварска сода. Когато се смесят и загреят заедно, кленовия сироп и готварската сода образуват разтвор, който е устойчив. Кленовия сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива. ВАЖНО: Не е добре да се убиват наведнъж твърде много ракови клетки, понеже може да настъпи запушване на ''дренажната система'' на организма - лимфния поток - и да се стигне до нежелателни възпаления и отоци а това е основното, което трябва да се избягва при лечение на рак в терминална фаза.

ИЗТОЧНИЦИ:
Дейвид Айк www.davidicke.com
Д-р Tullio Simoncini www.cancerfungus.com

От тук http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-A... може да си поръчате сода без алуминий - пращат в цял свят

и ОЩЕ:
www.snaiper-bg.net :
Кой и защо крие, че ракът се лекува успешно още от 1969 година? http://snaiper-bg.net/2012/02/koj-i-z...
Рецептите за лечение на рак със сода бикарбонат на д-р Симончини http://snaiper-bg.net/2012/03/retsept...

''Няма тумор в Божият свят, който да не може с простия домашен лек да бъде заличен и да се спре и преобърне развитието на смъртоносните видове рак с малко готварска сода и кленов сироп''
- Джим Келмън
Активен
Неактивен Martin
Full Member
***
Публикации: 102
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Петък) 22 Март 2013, 06:32 »

Може би най-популарната рецепта и със сигурност върши работа поне в някои случаи. Smiley Ще споделя и аз още няколко рецепти и съвети, които съм срещал:
-Много високи дози витамин D (Най-добре всеки сам да проучи и да прецени какво количество да взима, ако му се налага, има различни теории)
-Сребърната вода също се твърди, че помага и за рак, и ако наистина е гъбично заболяване, няма как да не помага, тъй като е доказано ефективна при гъбични инфекции. Smiley
-Прием на алкализиращи храни:
http://www.svoizbor.com/2012/03/cancer-cure-yourself-with-food/
-MSM/Methyl-sulphonyl-methane (Безвредна хранителна добавка, която се намира във всяка аптека) и витамин C  : http://www.cancertutor.com/Other/MSM-Article.htm
-Есиак
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #2 -: (Петък) 22 Март 2013, 15:19 »

Ето една идея от мен. Ако на някой му се стори полезна, да си отбере.
Причината поради която клетките в човешкият организъм, губят информацията как да се размножават може да се раздели на три нива, образно казано:
- ментално (умствено) ниво
- емоционално ниво
- физическо ниво


Примери:
1. Проблеми на ментално ниво - негативни мисли, отмъщения, мъст и др., мисли които "изяждат" човека с години наред, рано или късно, водят до проява на рак във физическото тяло. Човек се изхабява - недостиг на енергия.

2. Проблеми на емоционално ниво - гняв, яд, злоба, ярост и др, чувства които "изяждат" човека с години наред, рано или късно водят до проява на рак във физическото тяло. Човек се изхабява - недостиг на енергия.

3. Отровна и замърсена храна, вода, въздух, електромагнитни излъчвания и др. водят до рак директно във физическото тяло.


Извод: При проблеми на ментално и емоционално ниво, лягане в операционната и изрязване/изгаряне на туморите е безпредметно. Корена на проблема си остава налице и рака се проявява отново.

Извод: При облъчване и поемане на голяма доза радиация, дори и менталното и емоционалното тяло да са балансирани, раковите образувания във физическото тяло се проявяват. От облъчването, клетките "губят" информацията как да се размножават правилно. Туморите, това са собствените ни клетки. Туморите не са чужди тела, а нашите органи и тъкани. Да атакуваш и да обезсилваш туморите е равнозначно на това да атакуваш и да обезсилваш тялото си.

Извод: Човек може да има проблеми и на трите нива едновременно. Докато не се отстранят проблемите и на трите нива, ракът няма да си отиде. С годините човек замърсява и трите си тела. Сегашната медицина лекува проблема единствено на физическо ниво. hi
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #3 -: (Петък) 22 Март 2013, 19:09 »

===
ТОЧНО така е, както си написал.  hi Единствено не съм съгласна, че медицината "лекува" проблема на физическо ниво. Тя не лекува, а само премахва последствията, изявата /симптома/, но както казваш: ако причината стои...  
Луиз Хей /както и много други хора успяли да се променят и детоксикират достатъчно ефективно и бързо за да се избавят от рака/, са написали книги. Луиз Хей е систематизирала в табличка връзката между определени мисловни модели и болестните проявления. Дала е и примери за противодействащите на болестта мисловни модели и утвърждения. Има книгите и в Спиралата - дайте си труда от любопитство, ако не от друго, да прегледате табличката с болестите...И се сетете за свои близки хора, чиито мисли и емоции познавате /а може и за себе си/ и ще останете изненадани от точността...

Според мен, Страшку, качеството на преминаването на жизнената енергия през нас зависи от степента на "проработване" на чакрите ни. А тя пък е пряко свързана с програмите, с които сме дошли в инкарнацията си.Т.е. чакрите са програмния софтуер и хардуер на инкарнацията ни. А физическите ни органи, намиращи се в непосредствена близост до съответните притворени чакри "гърмят" като страничен ефект във вид на физическа болест. Затова казват, че болестта е опита на душата ни да ни каже нещо важно.

Когато човек е с инфаркт, или със счупен крак, или със спукан апандесит, естествено, че най-доброто са лекарите и то - тези в спешното. Но на секундата в която спешността се преодолее, паралелно с действията на лекарите по разчистване на последстията, човека трябва да се впусне в емоционален, психологически и душевен анализ. И да е истински готов да промени нещо в себе си, нещо с което е живял дълго време. Защото както казваш, Страшку, болестите не се появяват от еднократна емоция, а от дълго практикувана негативност.

Погледнете списъка с болестите и с утвържденията на Луиз Хей.
 hi
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #4 -: (Петък) 22 Март 2013, 20:37 »

Страшку
Няма как да се храниш с боклуци и да си мислиш, че си супер. Мисленето е добре да се използва преди да се яде.
Защото в днешно време *ъз глава затрива.
Не сме научени да търсим първопричината. Аз лично от доста години се старая да я търся за всяко нещо.
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #5 -: (Петък) 22 Март 2013, 23:38 »

Страшку
Няма как да се храниш с боклуци и да си мислиш, че си супер. Мисленето е добре да се използва преди да се яде.
Защото в днешно време *ъз глава затрива.
Не сме научени да търсим първопричината. Аз лично от доста години се старая да я търся за всяко нещо.
hacko, друго имах предвид, а може и да не съм се изразил ясно. Както и да е.

Ето нещо доста интересно и стряскащо, що годе по темата с рака.
Само 27-милионни от 1-грам плутоний са достатъчни, за да предизвикат рак на белите дробове при вдишване.
Във света има около 1400 тона плутоний, резултат от работата на ядрените реактори.
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен Martin
Full Member
***
Публикации: 102
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Петък) 05 Април 2013, 17:51 »

Откриха (За кой ли път) средство за лечение на всеки вид рак.
Лекарството работи чрез блокиране на протеин, наречен CD47, който се произвежда от здравите кръвни клетки, но раковите клетки произвеждат прекомерно количество от него, подлъгвайки тялото да не ги унищожава:
http://news.sciencemag.org/sciencenow/2012/03/one-drug-to-shrink-all-tumors.html?ref=hp
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #7 -: (Събота) 06 Април 2013, 12:44 »

Сетих се за нещо интересно. В книгата на Хулда Кларк, тя казваше, че след аутопсията, там където е било раковото образование, даденият орган е бил пълен с паразити. Под паразити тя ги слагаше всичките - бактерии, метили, червеи и т.н. Единственото място на паразитите при здравият човек е в червата. От там чрез отделителната система човек ги изхвърля.
Т.е. нещо отваря вратата на паразитите и те се разнасят из целият организъм... hi
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #8 -: (Неделя) 07 Април 2013, 15:22 »

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697321.msg24831809#msg24831809
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #9 -: (Неделя) 07 Април 2013, 15:43 »

Природата го е "измислила". При смърт киселинността на тялото рязко се повишава и това е сигнал за паразити и бактерии да атакуват трупа. За да продължи кръговрата.
Активен

bojinkata
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #10 -: (Неделя) 07 Април 2013, 20:22 »

Наско, уцели десятката с този коментар за киселинно-алкалния баланс!  good

Злокачествен тумор поставен в киселинна среда, продължава да се развива. Обратното - поставен в алкална среда, загива.

Ето една табличка с pH показателите на различните храни:


Колкото е по-голямо числото, толкова храната е по-алкална. Ха сега познайте раково болния като яде месце какво се получава... hi
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен user
Hero Member
*****
Публикации: 723
Пол: Жена

« Отговор #11 -: (Неделя) 07 Април 2013, 21:25 »

Лимона също е много алкален. Аз от месец и нещо в топлатат вода сутрин и лимон слагам. Водата е също алкална и затова трябва да се пие.
То лошо няма да яде месо човек ако му се яде. Но е важно колко се яде и с какво. Аз рядко ям. А като го ям гледам да е със салата.
Обаче баща ми примерно яде за закуска, обед и вечеря. За него ако няма месо на масата все едно не ял горкия. Да не ви описвам здравословното състояние. Подразбира се. Но не иска да се осъзнае.
Всички плодове и зеленчуци са си алкални.
Активен
Неактивен alexxx39
Full Member
***
Публикации: 182
Пол: Мъж

« Отговор #12 -: (Неделя) 07 Април 2013, 21:30 »

Лимона също е много алкален. Аз от месец и нещо в топлатат вода сутрин и лимон слагам. Водата е също алкална и затова трябва да се пие.
То лошо няма да яде месо човек ако му се яде. Но е важно колко се яде и с какво. Аз рядко ям. А като го ям гледам да е със салата.
Обаче баща ми примерно яде за закуска, обед и вечеря. За него ако няма месо на масата все едно не ял горкия. Да не ви описвам здравословното състояние. Подразбира се. Но не иска да се осъзнае.
Всички плодове и зеленчуци са си алкални.
Не е точно така алкални са само зеленчуците ,плодовете са киселинни Smiley
Активен
Неактивен user
Hero Member
*****
Публикации: 723
Пол: Жена

« Отговор #13 -: (Неделя) 07 Април 2013, 21:37 »

Глупости. Моля те докажи го. Преди време четох достатъчно и ми стана ясно.
Активен
Неактивен alexxx39
Full Member
***
Публикации: 182
Пол: Мъж

« Отговор #14 -: (Неделя) 07 Април 2013, 22:04 »

Много е просто ,вземи си от аптеката индикаторна хартиика,най-добре  лакмус и капни по една капка от плодовете или зеленчуците които ще изследваш ,ако е киселинно лакмуса става розов ,ако е алкално става син
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални