Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Татяна Микушина - Послания от възнесените владици  (Прочетена 507 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« -: (Четвъртък) 14 Юни 2018, 11:07 »Рускоезичен сайт:
https://sirius-ru.net/

Превод на български език:
http://sirius1-bg.org/ (нов)
http://sirius1-bg.net/ (стар)

Коя е Татяна Микушина:
https://bg.wikipedia.org/wiki/Татяна_Микушина

От нея:
Скъпи приятели,
Приветствам ви на страниците на "Сириус"!

Основата на сайта "Сириус" е представена от послания или диктовки, приети от мен в продължение на 12 години - от 2005 до 2017 г.

Общо досега съм приела повече от 480 послания от повече от 50 космически същества. Тези същества са във висшите планове на битието и са призвани да помагат на човечеството в неговата еволюция. Посланията се дават под формата на разговори.

Съвкупността от всички послания оформя систематизирано учение, в основата на което е заложен Нравственият закон. Космическите същества методично обясняват и показват нагледно на нас, намиращите се още във въплъщение човеци, защо е желателно да се придържаме към нравствените принципи в своя живот, като за тази цел ни дават знанието на двата най-важни закона: Закона за Кармата и Закона за Реинкарнацията.

В съвременното ни общество, широко са застъпени принципите на консуматорство и потребление. Култивират се желания и след това се създават материални условия за тяхното насищане. Стремежът към притежание на пари е част от тези желания.

В посланията, логично и последователно, стъпка по стъпка са обяснени, други, нови принципи на нова идеология, основана на любов и вяра, на честност и искреност, на отказ от низши желания и некачествени състояния на съзнанието, на стремеж към общо благо, на грижата за ближния и за целия живот на Земята.

Ежедневното четене на посланията в хронологическата последователност в която са публикувани, изменя съзнанието на четящия и като резултат, чрез тази промяна се изменя и съществуващата около нас действителност.

Един от основните постулати на учението, гласи че външният свят представлява огледало в което се отразява нашето съзнание.

Съвършеното съзнание съответства на съвършен свят.

За да стане доминираща новата идеология, е необходимо 1 процент от населението на Земята, доброволно да измени своето съзнание, издигайки го до новото еволюционно ниво.

Преди да започнете да четете посланията, трябва да се запознаето с правилата за четене в раздел "Препоръки на владиците за четене или слушане на посланията".

В допълнение към четенето на посланията се препоръчва ежедневната духовна работа на всеки върху себе си и своите несъвършенства.

Като подпомагащи духовното развитие са създадени, розарии, филми, които могат да бъдат намерени в съответните раздели на сайта.

За да помогнем на духовно търсещите, ученията които се съдържат в посланията, се публикуват под формата на книги и дискове, които могат да бъдат закупени на интернет страницата на издателство "Сириус".

От 2008 г. сайтът "Сириус" веднъж седмично, всяка неделя в 15:00 московско време, предава в аудио формат, гласово текста на розариите. Информация за излъчването можете да намерите в раздел "Неделни интернет излъчвания".

За да се стимулира духовното развитие, са създадени уебсайтовете "Университет на етиката на живота" и "Групи основани на ученията на владиците на мъдростта".

В много градове са създадени Сириус центрове и книжни центрове. Повече за дейността им, може да бъде намерена на уебсайта: http://www.sirius-centers.net.

На сайта на "Сириус" има безплатен бюлетин. Можете да се абонирате за бюлетина тук.

Провеждат се ежедневни актуализации на новини в социалните мрежи:        

Други наши социални мрежи.

Желая ви успех в Духовния път!

Татяна Николаевна Микушина
Светлина и любов!


Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #1 -: (Четвъртък) 14 Юни 2018, 11:12 »

Това са диктовки, дадени от възнесените владици чрез посланика на Великото Бяло Братство Татяна Микушина.

Аз съм забелязал, че има едно схващане за борба между същества на светлината и същества на тъмнината, между бяла и черна ложа, между бяло и черно братство, между добро и зло и други подобни полюси, чрез които ние се припознаваме в единия и насочваме борбеността си срещу другия полюс. Или пък доброто, т.е. единият полюс се олицетворява като Бог, а злото, другият полюс се олицетворява като Дявол. Излиза, че дори Бог е въвлечен и пречупен в двуполюсното схващане.
Според мен Бог е самият живот, включващ добро и зло, светлина и тъмнина и другите полюси, които си създаваме. И ако Бог е олицетворение на самото съществуване, на възможността за съществуване, отвъд гореописаните двуполюсни сентенции - то това обезмисля и гореописаната борба между светли и тъмни, която се води. Учението от диктовните, мисля, че показва именно това. Поне аз така го схванах.
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални