Страници: [1] 2 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво е Джин?  (Прочетена 1806 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« -: (Понеделник) 23 Април 2018, 17:04 »

Какво е Джин?

Мисля, че във форума има доста хора, които не забелязват тия същества и не знаят кой им изпраща сънища  и видения?
Импланти?

Според Корана, сънищата и виденията могат да бъдат изпращани от Аллах, Сатана и джинове.  Психолозите твърдят, че сънищата и виденията са процес на неосъзнатото ни подсъзнание.

Кабалистът - Лъжец Михаел Лайтман, който преподава Кабала, говори лъжи за сънищата  и как ги получаваме - нищо Вярно не казва, ще видите по долу в линка....... ( И това е за Мила, да спре външно да се контролира) - с Клипоти и глупости.

http://www.michaellaitman.com/bg/2015/02/25/1197/

kaбалистка Лъжа за сънищата на Лайтман:
Цитат
Но науката кабала счита, че в съня мозъкът сумира цялата получена през деня информация и именно това ние възприемаме като сън. Тези данни, определени флуиди, възникващи в мозъка без всякаква връзка с реалната материя, получават особени форми, поради  което ние виждаме необичайни картини: хора, животни, странни събития. 

Как не го срам този Лъжец.. Smiley Кой ли джин го е обладал, като Юнг и Фройд да заблуждава сънуващото човечество.

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Затова малко информация - точна и ясна, по въпроса кой ни праща сънища и видения -  без  рзпъване на локуми.

  Джин от   арабски  в ислямската концепция е свръхестествено същество, което е създадено от бездимен огън,  - ЗАПОМНЕТЕ ТОВА !!!- " Бездимен огън, защото така се виждат "
 Трябва да го хванете в състояние  Рем,  между сън и будност, когато разполага над разума Ви !  Пуска ви сънища и програми , които трябва да изпълните през деня.
 Джиновете , населяват света до хората и ангелите с други Джинове (също Джин или Дзин) – Дзен. - от даото  Grin
 Само в изключителни ситуации Джин става видим за хората. Джинът идва от древните арабско-пред-ислямски в ислямските вярвания и се споменава няколко пъти в Корана

Думата джин идва от семитската дума корен GNN (арабски جن / جن, gann), за "невидим", "скрий" или "луд" и означава дух , демон или божество . ( Това за Мила и фараоните)

 Така че те са отговорни за природните явления и болестите, но също така и за защитата на хората, ако се молят за  тях. Като място за престой, джинът,  предпочита пустини, гори, храст и пейзажи, руини, гробници и змийски ями. Те също така обичат места, които са тъмни или влажни, като дупки в земята или хамами , особено през нощта. През деня те обикновено се движат във въздуха над човешката сфера. Те имат също  семейства   и деца..(в преданията  има много истории за хора, които са женени за джин - Рафик Шами например .

Пиша тия неща да се спре  с конспирацията, че някакви си илюминати управлявали света. Та  те самите не знаят кои са и са изпълнители, а не знаещи  - чакат помощ от отвъдното. Технологиите се управляват  също от Духа и няма как да стане , като са си продали душите за знание на Сатана, човек да ги освобождава ... Cool

 
« Последна редакция: (Понеделник) 23 Април 2018, 18:15 от galapagos » Активен
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Понеделник) 23 Април 2018, 19:56 »

galapagos, абсолютно те подържам за оня самозванец Михаел Лайтман. Добре си го нарекла лъжец. Той има издадена книга със заглавие "Зоар", за да обърква хората и те да си мислят, че кабалата се основава на тъпотии. Искам да кажа и няколко думи за илюминантите и другите масони. Създадено е впечатление, че те управляват светъ, защото това им е целта. Цялата пропаганда твърди, че масоните дърпат конците. Истината е, че масоните дърпат конците на пропагандата, за това и шумът е съответен. Те самите не са се справили с книгите, дето крият и за това се надяват наистина един ден да управляват светъ. Ако имаха представа кай управлява светъ, немаше да се занимават с тия глупости от които ще си испатят. Но съблазните естествено са от Сатаната, а както знаем той погубва всички, които му слугуват. Може само да им пожелаем - на добър час.  Evil
Активен
Неактивен Волквич
Newbie
*
Публикации: 28
Пол: Мъж

« Отговор #2 -: (Понеделник) 23 Април 2018, 23:28 »

Темата е екстра!Поздрави !Ако знаете Английски ще хванете много. Знам преди тези серии за какво става въпрос.Например за примера с джина . Този джин го наричат Иблис .В ютюб има цяла поредица. Много изчерпателно и интересно е представено абсолютно всичко за тях.Приятно гледане . Smiley Wink
https://www.youtube.com/watch?v=iYtc1KASfLg&list=PLyfPcUoivAtYLK6aIirYy65RieY1kCwBk
 Това са фактологии,но не забравяй,че сънищата не са само заради джиновете. Има пророци които са викани в свещенните поля точно чрез астрални проекции. Всички хора ,които се опитват да интерпретират тези кабалистични науки достъпни за всеки човек например също като Елифас Леви са шарлатани.За тях може да става метода ,но само за тях.Всеки човек е различен и има собствен път и мислене.Именно за това тези науки са забранени за преподаване.Тъй като не познават себе си,а слушат други образно казано риби се опитват да се катерят по дървета ,хората се самонараняват . Един войн преди да опитомява другите първо трябва да контролира себе си.Дори и само да обяснява ,пак никой няма да го разбере, освен той самия себе си.
« Последна редакция: (Понеделник) 23 Април 2018, 23:37 от Волквич » Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #3 -: (Вторник) 24 Април 2018, 10:23 »

Гал,
Цитат
   Мисля, че във форума има доста хора, които не забелязват тия същества и не знаят кой им изпраща сънища  и видения?
Импланти?    
Мба, не знаят. Недей подценява хората у форума.

Цитат
   Затова малко информация - точна и ясна, по въпроса кой ни праща сънища и видения -  без  рзпъване на локуми.    
Обичам локум. Може ли и едно локумче от мен?
А тоник какво е?
Ти българка ли си? На български е демон/мангал/бяс.
Ти колко имаш в тебе? А могат ли да се почистват от Тялото, и ако да - как?
Те ми пращат "сънища", ма сабалъм като се сетя, ги обаждам на майка им.  Grin
Тъй че при мен вече не "пеят".
Не че нещо, ма твоя човек - мангала къде се загуби?
 Wink

« Последна редакция: (Вторник) 24 Април 2018, 10:34 от paci1 » Активен
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #4 -: (Сряда) 25 Април 2018, 16:20 »

paci 1, повтаряш си въпросите към мен, някъде писах  за тези неща и ти ги обясних в Гюм.
Българка съм да  и по майчина и по бащина линия - дълбоко назад във времето, докъдето проследявам пра  бабите си и дядовците си и по двете линии. Хора с традиции, православни християни по вероизповедание и честни ги помня че бяха още от дете.
 Нямам евреи, юдеи, турци, цигани....в рода до там до където знам. Да вярно по бащина линия и от страна на майка му имам връзка  - много силна с Римската Империя и Рим с един Дух, контролиращ я,  както и с Египет и нейната последна фараонка. Но това са лични неща и  е било   преди хиляди години . Така, че не смятам да коментирам подробности.
* Също , когато са унищожили българското царство в Търново...дедите ми  бягат и  се заселват в Балкански села, където се крият от нашествието на турските орди. А, нали знаеш Балкана ражда хора, а полето тикви ( това за софийска област )
Дори едно от местата, които ми бе подарено преди 10 години от дедите ми, разбрах, че е било тракийско селище и българи - иманяри, са го ограбили и продали. ...(това, което са  намерили, след иманярските им страсти). Е, тия Българи ли са? 

Връщам се на темата.

Ти българка ли си? На български е демон/мангал/бяс.
Ти колко имаш в тебе? А могат ли да се почистват от Тялото, и ако да - как?
Те ми пращат "сънища", ма сабалъм като се сетя, ги обаждам на майка им.   


Могат да се почистват от тялото - Да! Но, няма ти хареса отговора ми.
Има три основни вида Джина...с много подточки  и внесени различия на всеки един от тях, ползвам тази дума (Джин), защото в българските речници и енциклопедии липсва разграничаване. И изводът, до който аз стигнах, е че в последните пророчества и знания на Мохамед има голяма истина, която се опитват Кабалистите , dzen -нацистите от небесния трол на джиновете  да скрият от Света и хората. Чуете ли, че някой говори за цялото Мироздание без конкретика, като онзи трол, то значи е под "дзин" - джин - въздействие.

Ето тук открих един превод на български в клип, където се говори за трите основни вида джина. Първите, летящи и огнени, подслушващи ангелите.
Вторите са тези, дето живеят между хората и им въздействат в живота - тотема на индианците животните и тук на някой от форума, които обичат да ти казват да се защитаваш с образ на животно - лъв, тигър, ....Любимото превъплащение на вторите е Куче и змей, Змия.. - това за дето меандър пита, за образа на кучеглавите.

(Пърите и вторите имат контрол и влияние над човека и цялата човешка цивилизация, без да го обсебят напълно )

За третите в този клип пропускат информацията, че за разлика от първите и вторите  - третите им е дадена сила да обитават в тялото на човека и напълно го обсебят.


https://islamio.com/bg/watch/serii-za-dzhinovete-razlichnite-vidove/


Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #5 -: (Сряда) 25 Април 2018, 18:58 »

 Grin
Цитат
Могат да се почистват от тялото - Да! Но, няма ти хареса отговора ми.
Ми защо тогава тия дето са под аллах са с най голям процент мътни очи.Да не бъда по конкретен.Както и жълтите(азиатците).
Щом толкова знаят защо очите им са такива.Аз гледам очите.Имаше период на черните очи при нас,но отстъпиха,защо?
Не смяташ ли че информацията прави точно обратното ,помага за обсебването.Щото на мен така ми се струва.
Видял съм бая видове в "астрала" малко ми се разминава видеото,имаш ли представа защо?
И най съм набрал на тея скритите дето ми бутат в устата разни мизерии,и на тези които ми бутат в главата пак мизерии.Ма ще ги мярна и ....  Има един проблем с енергийните мизерии,като се натрупат деяния мизерниците стават видими,това съм забелязал и търпеливо чакам да ги мярна и ........ + мама**.  Wink
Кажи нещо за кодовете дето ги спомена.Каква работа вършат и къде се слагат ако ми върже имаш благодарско.
Ако не ти *бат мама** де,не съм душманин на никого.Мила се осра, е не баш тя а фараона и контрольора(змията) и но проблема си е при нея аз съм добре.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #6 -: (Четвъртък) 26 Април 2018, 16:24 »

Цитат
Само в изключителни ситуации Джин става видим за хората. Джинът идва от древните арабско-пред-ислямски в ислямските вярвания и се споменава няколко пъти в КоранаДумата джин идва от семитската дума корен GNN (арабски جن / جن, gann), за "невидим", "скрий" или "луд" и означава дух , демон или божество . ( Това за Мила и фараоните) Така че те са отговорни за природните явления и болестите, но също така и за защитата на хората, ако се молят за  тях. Като място за престой, джинът,  предпочита пустини, гори, храст и пейзажи, руини, гробници и змийски ями. Те също така обичат места, които са тъмни или влажни, като дупки в земята или хамами , особено през нощта. През деня те обикновено се движат във въздуха над човешката сфера. Те имат също  семейства   и деца..(в преданията  има много истории за хора, които са женени за джин - Рафик Шами например .Пиша тия неща да се спре  с конспирацията, че някакви си илюминати управлявали света. Та  те самите не знаят кои са и са изпълнители, а не знаещи  - чакат помощ от отвъдното. Технологиите се управляват  също от Духа и няма как да стане , като са си продали душите за знание на Сатана, човек да ги освобождава ...  


... Влизам за малко и за друго, но набързо видях няколко коментара, ще отложа основното, за да отговоря.

galapagos,

Всред джиновете, освен Имхотеп, нека поставим и Асмодей, а що не и Яхве?! Та нали той се явява в храст. А, Яков с кого се бори, galaoagos?! - Да не би - нощен дух, или воден, какъвто го определя Дж.Фрейзър (Златната Клонка) , и аргументира обичаите при преход на водни площи, когато се налага пренощуване, каквото се случва на Яков. (запозната си с този момент). Освен всичко на Яков му се случва случката призори... - преди Изгрева на Слънцето.


Илюминати (?!). Вие няма да ме видите да нарека някого така насериозно. Това е глупост. Ще намеря цитата след време, защото не ми се занимава да се мъча в момента, чела към го доста отдавна, едно от изданията на страниците на Sacred texts, не помня кое е заглавието:

http://www.sacred-texts.com/

 Няма никакъв смисъл да си пиша, а после някой връз труда ми да сипе отровни безсмислици. Един от пионерите "илюминати" достойно обосновава твърдението, че никой човек не би могъл да се нарече илюминат, понеже човека не би могъл да осъществи "илюминиране" - т.е директно и самостойно да просвети някого. Разбира ли го някой това? - Съмнявам се дълбоко!Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #7 -: (Четвъртък) 26 Април 2018, 16:33 »

Grin
Цитат
Могат да се почистват от тялото - Да! Но, няма ти хареса отговора ми.
Ми защо тогава тия дето са под аллах са с най голям процент мътни очи.Да не бъда по конкретен.Както и жълтите(азиатците).
Щом толкова знаят защо очите им са такива.Аз гледам очите.Имаше период на черните очи при нас,но отстъпиха,защо?
Не смяташ ли че информацията прави точно обратното ,помага за обсебването.Щото на мен така ми се струва.
Видял съм бая видове в "астрала" малко ми се разминава видеото,имаш ли представа защо?
И най съм набрал на тея скритите дето ми бутат в устата разни мизерии,и на тези които ми бутат в главата пак мизерии.Ма ще ги мярна и ....  Има един проблем с енергийните мизерии,като се натрупат деяния мизерниците стават видими,това съм забелязал и търпеливо чакам да ги мярна и ........ + мама**.  Wink
Кажи нещо за кодовете дето ги спомена.Каква работа вършат и къде се слагат ако ми върже имаш благодарско.
Ако не ти *бат мама** де,не съм душманин на никого.Мила се осра, е не баш тя а фараона и контрольора(змията) и но проблема си е при нея аз съм добре.
 Cool
meander:
"Мила се осра, е не баш тя а фараона и контрольора(змията) и но проблема си е при нея аз съм добре."

Очакваш да не съм добре ли?
Ти лъжеш.
Човек, който твърди, че познава астрални битки не преде женски плетки. Не пилее енергия, не пали фитили.

Да се "осере" може простака, защото няма мяра и бебето, защото не познава мярката. На нас жените ни е по природа дадено да се справяме с осрани, затова ние не се осираме, а бършем осраните! Това го запомни, ако искаш мир с Майката Земя! Иначе оставаш в категорията "осрани" ти самия и няма кой да те по-забърши.


Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #8 -: (Четвъртък) 26 Април 2018, 18:36 »

 Grin

Цитат
Очакваш да не съм добре ли?
Ти лъжеш.
Мммм.
 Може и да се лъжа но не е нарочно,и имам опит с "демон" в жена.И знам когато демона възира неочаквано как се държи жената.При тебе симптомите бяха на лице.Сега си с друг контрольор и вече знам че е по твое желание както е и при гласа.Харесва ви това което ви дават като възможности но бас държа че не сте се пазарили.
А осрала ми се стори по звучно щото освежаване го знам като израз и чат пат закачам жените каде  да се освежа и те веднага ми показват каде е.  Wink
А и тая си я биваше мъж да са кахъри за осрания си *ъз.Ми нямам таквиз проблеми.
 Cool
П.п. А и изрично ти обърнах внимание че не съм по срещите щото някой искал.Ти си третия от този форум няма да си доволна,щото има едно нещо, да те видят.Което в далечен план не е много добре и затова в енергийното някой са крият, ама яко, щото знаят какво следва после.А магаретата ги пускат да ги видят и те са перят щото са голямата работа.Да знаеш видят ли те в енергийното гориш,още повече ако те видят и в материалното става 2/3. Въх.
Ми проблема си е ваш.
« Последна редакция: (Четвъртък) 26 Април 2018, 18:45 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #9 -: (Събота) 05 Май 2018, 13:29 »

meander
Цитат
Не смяташ ли че информацията прави точно обратното ,помага за обсебването.Щото на мен така ми се струва.

Влизам за малко за да отговоря. Това е абсолютно вярно. Обсебването на този етап на човечеството е именно  чрез интернета, замърсяващите форуми/сайтове и новини разпространени в мрежата, които  носят повече замърсяване на съзнанието и отварят канали  за тия джинове, отколкото изчистване. Причина да няма рай на Земята.

Влязох днес в АА,  и се изумих от объркването на съзнания, на един потребител от джинове. Изкопирал е целия сайт на Паралелна реалност  .Не знам дали сте чували, за Буда-същества, онези с издължени и  дръпнати уши от Изтока (гурута) - Буди, които контролират демоните. Те могат всяка ваша мисъл и желание да осъществят, но чрез джиновете.
""""""""

Затова не може да се върне рая на Земята, защото човека има влияние от джинове, които не вижда как му влият в сънища и видения и ОИТ - хипноза.
Забърква се с техните  виртуални програми, които го лишават от стойността да се чувства човек и изживее живота си като човек.

Или " ЧОВЕКА Е ЧОВЕК, КОГАТО Е НА ПЪТ И ИМА ЧЕК " -  Grin.
 А, не когато се рови в кокалите на мъртвите, гробници,  объркваща дезинформация в интернет мрежата...и т.н.....Джиновете го чакат с нетърпение  Smiley


А те са създадени, много преди нас, така че притежават способността да проникнат на всеки в съзнанието му и  го контролират - според техните цели.

Мила
Цитат
galapagos,

Всред джиновете, освен Имхотеп, нека поставим и Асмодей, а що не и Яхве?! Та нали той се явява в храст.  

Явява се не  Яхве , а негов Ангел.
Имхотеп е само един джин, дето е обсебил Холивуд и хора дето са обсебени от кости и черепи.Не е създател на нищо.

Изход 3:1-22
  Моисей стана пастир и пасеше стадото на мадиамския свещеник Йотор*,a на когото беше зет. Като водеше стадото към западната част на пустинята, накрая той стигна до планината на истинския Бог,c до Хорив. 2  Тогава един ангел на Йехова му се яви сред пламъците на един горящ трънлив храст  


Mила
Цитат
Няма никакъв смисъл да си пиша, а после някой връз труда ми да сипе отровни безсмислици. Един от пионерите "илюминати" достойно обосновава твърдението, че никой човек не би могъл да се нарече илюминат, понеже човека не би могъл да осъществи "илюминиране" - т.е директно и самостойно да просвети някого

Това е вярно , че няма хора илюминати и че тази глупост е измислена от блогъри.
Чувала ли си за такива дето виждат на хиляди километри и чуват? Четат мислите ти . Същества с двойна човешка сила - така ги знам. (нямам предвид  - RV, ..проект -Г. и технологии).

 
« Последна редакция: (Събота) 05 Май 2018, 14:07 от galapagos » Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #10 -: (Събота) 05 Май 2018, 19:36 »

 Grin
Цитат
Не знам дали сте чували, за Буда-същества, онези с издължени и  дръпнати уши от Изтока (гурута) - Буди, които контролират демоните. Те могат всяка ваша мисъл и желание да осъществят, но чрез джиновете.
Найш ли къва си ма.Фърли ма в тъча,евреите буда лиса? Нал те ги пуснаха тука?

Цитат
А те са създадени, много преди нас, така че притежават способността да проникнат на всеки в съзнанието му и  го контролират - според техните цели.
Хубу ама човека(тялото) е създаден заради тях.И ся какво правим?Аз също прониквам във съзнанията им,и пустота, само мераци.Да ама с мерак който не можеш да го сътвориш Земята се продъннва под краката им,и кво.
Вече на бая им се е продънила, и са пенкат още.
Кво стана със кодовете? Ши ма святкаш ли.Че на едни наиш ли как им съм се набрал.Ши им са види тясен астрала и квот има още,даже и джина ще им *ба.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #11 -: (Събота) 05 Май 2018, 20:46 »

meander
Цитат
Найш ли къва си ма.Фърли ма в тъча,евреите буда лиса? Нал те ги пуснаха тука?
 

Имаше един кореец на времето дето се бе обявил за Дарт Вейдър във вселената и Христос му се бе явил на Пасха в Корея.
Той ги докара в Европа и разби Източния Блок. Има в ООН корона на Мира..Той вмъкна гурута от Изтока и Китай по бойни изкуства в България и Източна Европа , сахаджа йога...и всичко свързано с Изтока. Беше се обявил за Христос от Изтока и има хиляди деца и внуци по света. Онзи Питър Мун и проекта му Монтоук е свързан с него и носи фамилията му.

meander
Цитат
Кво стана със кодовете? Ши ма святкаш ли.Че на едни наиш ли как им съм се набрал.Ши им са види тясен астрала и квот има още,даже и джина ще им *ба.

Това, което написах по горе е много лична информация и ако ти отговоря директно, аз ще го отнеса.
Като кодове визирам, информация която съвпада с моята на даден човек, предадена му чрез Дух или Джин - или сън, хипноза, видение.
Което ще рече, че този джин, се опитва да ми изясни нещо, което не е наред с другия.
Мога да дам и пример, но не знам дали Мила ще е съгласна да го споделя? Въпреки, че ми е позволила  да цитирам всичко от нейните писма.
Добре ще го напиша!
Въпреки, че инфото е много ще споделя само едно нейно важно видение и дано, не ми се сърди.  Когато и се бе явила една Богиня с рокля от звезди и тази Богиня поиска от нея да и подгъне роклята след седмица ми се изтърси на мен в стаята - същата, но с подаръци.
Погледнах я и  и казах да си свали маската . И веднага се разгради и си показа юдейските рога и лица  . Използва няколко лица - и мъжки и женски и такива на животни.
Ето за тази малоумнщина говоря. В исляма им знаят номерата, но кой да го обясни на онзи Сантори и останалите  ?!?
 
« Последна редакция: (Събота) 05 Май 2018, 22:09 от galapagos » Активен
Неактивен 13 Годеница на Принца
Newbie
*
Публикации: 21

« Отговор #12 -: (Неделя) 06 Май 2018, 17:26 »

От всички локуми, дето ги разтягате тука, с всякакви заплетено сложни, страховити имена, едно е абсолютно сигурно и доказуемо - ще умрете и то в повечето случаи - МЪЧИТЕЛНО! Това е единствената ви гарантирана 100% - ва реалност - нямате отговор на нито един жизнен въпрос.
 Всичко останало са кървави или словесни бълнувания, гарнирани с много страх, неудовлетворение (какво удовлетворение може да изпитва съзнание, което разбира, че всичко обкръжаващо го е внезапно смъртно) и болка. От незапомнени времена нищо не се е променило...
 Ни Мохамед, ни Христос ги е подминала смъртта, ако че единият бил възкръснал, ама на кукуво лято Smiley
Така че, дреме ли ви какво е ДЖИН?
 Според мен, това е любимото ми силно ароматно питие от студентстките години.Активен
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #13 -: (Неделя) 06 Май 2018, 20:31 »

От всички локуми, дето ги разтягате тука, с всякакви заплетено сложни, страховити имена, едно е абсолютно сигурно и доказуемо - ще умрете и то в повечето случаи - МЪЧИТЕЛНО! Това е единствената ви гарантирана 100% - ва реалност - нямате отговор на нито един жизнен въпрос.
 Всичко останало са кървави или словесни бълнувания, гарнирани с много страх, неудовлетворение (какво удовлетворение може да изпитва съзнание, което разбира, че всичко обкръжаващо го е внезапно смъртно) и болка. От незапомнени времена нищо не се е променило...
 Ни Мохамед, ни Христос ги е подминала смъртта, ако че единият бил възкръснал, ама на кукуво лято Smiley
Така че, дреме ли ви какво е ДЖИН?
 Според мен, това е любимото ми силно ароматно питие от студентстките години.


Не те знам какви ги търсиш все в мои теми и коментари? Но  е ясно, че не си в час с "езика"  на който си говорим, както и за нещата  които  говорим.  Подчертавам в червено репликите ти - за  да обърнеш внимание на джина, който
 ти въздейства да се чувстваш, точно по този начин некомфортно и неразбрано от самия себе си.

Цитат
Така че, дреме ли ви какво е ДЖИН?
 Според мен, това е любимото ми силно ароматно питие от студентстките години.  

п.п.
Думата "алкохол" идва от арабския "al-kuhl", който означава "дух на тялото" и дава коренния произход на английския термин "ghoul". Във фолклора в Близкия изток "ghoul" е зъл демон.
Алкохола, често се отнася до дестилирана течност, произлизаща от магически ритуали в алхимията на Близкия Изток.
В алхимията, алкохолът се използва за извличане на душевната същност на дадено същество и консумирането на алкохол в тялото,  извлича самата същност на душата, позволявайки на тялото да бъде по-податливо на съседни същества, повечето от които са с ниска честота - Защо например алкохолни напитки се наричат - "SPIRITS"?
Мисля, че този джин-спиритус , те кара да бълваш подобни словесни коментари, когато не разбираш тематиката за която става въпрос.

Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #14 -: (Вторник) 08 Май 2018, 18:27 »

От всички локуми, дето ги разтягате тука, с всякакви заплетено сложни, страховити имена, едно е абсолютно сигурно и доказуемо - ще умрете и то в повечето случаи - МЪЧИТЕЛНО! Това е единствената ви гарантирана 100% - ва реалност - нямате отговор на нито един жизнен въпрос.
 Всичко останало са кървави или словесни бълнувания, гарнирани с много страх, неудовлетворение (какво удовлетворение може да изпитва съзнание, което разбира, че всичко обкръжаващо го е внезапно смъртно) и болка. От незапомнени времена нищо не се е променило...
 Ни Мохамед, ни Христос ги е подминала смъртта, ако че единият бил възкръснал, ама на кукуво лято Smiley
Така че, дреме ли ви какво е ДЖИН?
 Според мен, това е любимото ми силно ароматно питие от студентстките години.

Древните вярвали, че боговете не се смесвали със смъртните. Затова имали митове за герои и мистерийни религии с посвещения. Това било преди евреина Йешуа бен Йосиф/Исус Христос и последователи. След Исус Христос/Йешуа бен Йосиф вече няма нито мистерии, нито митове за герои. Исус Христос/Йешуа бен Йосиф е сам мистерия, герой, посвещение, Месия, Граал, господар, овчар, цар, градинар, Господ, Светия Дух, Словото, Светлината, Алфата и Омегата, въплатен сред смъртните бог - ходещ в кръв и плът Кивот на Завета (земната обител на еврейското божество Яхве/Йехова).

Разтягат се локуми защото героите "слизащи" в "подземния свят" (или друго подобно "място") в търсене на отговори на жизнени въпроси вече ги няма. На тяхно място има Христос, Мохамед, джинове подслушващи ангели, джин-спиритус, осрани женски плетки, змии, кучета и паяци.

 Smiley

Не можем да умрем с материята, просто природата ни не го позволява.

Можем да приемем, че всички частици са безмасови, но взаимодействието им с Хигс генерира маса. Частиците, които взаимодействат по-силно с Хигс имат по-голяма маса, а частиците, които взаимодействат по-слабо с Хигс имат по-малка маса.

Фотонът, както знаем, няма маса и може да се очаква, че полето на Хигс не взаимодейства с фотони.

http://bgchaos.com/wp-content/uploads/spin/elektrons/Higgs-glay.jpg
Какво е Джин?


източник: http://bgchaos.com/782/


От Уикипедия:
Най-забележителният принцип в манихейското богословие е дуализмът. Вселената се разглежда като бойно поле между злия материален бог и добрия духовен бог.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Манихейство

Митичната борба между доброто и злото се превръща във вътрешна борба у всеки манихеец, който отделя светлината от мрака

https://bg.wikipedia.org/wiki/Манихейство

Манихейството е универсална дуалистична религия, съществувала до Средновековието. Значимостта ѝ за историята на България е, че оказва влияние на арменските павликяни, които на свой ред са сред източниците на богомилството — известна средновековна гностическа ерес, възникнала в югоизточните Балкани. Повечето оригинални произведения на основателя на манихейството Мани са изгубени.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Манихейство


Архимандрит Павел Стефанов за гностицизма:
Няма съмнение, че според гностиците духовният елемент в човека не може да загине и влизането му в плеромата е неизбежно, но над времето и начина на избавление виси въпросителна, която до голяма степен зависи от личното нравствено поведение. Гностикът трябва да живее в съгласие със своята природа и съдба, за да не бъде подложен в противен случай на мъчителен цикъл от прераждания. В по-старите изследвания се набляга, че гносисът е религия на самопознанието и самоизкуплението и че образите на изкупители в него са привнесени от християнството. Всъщност разглежданата религия не познава спасител от рода на Богочовека Христос, Който се жертва за човечеството и го спасява чрез изява на искрена вяра и добри дела. Гностическите „изкупители” са по-скоро „освободители” и „избавители”, които могат със същия успех да бъдат наречени „пратеници” или „носители на откровение”. Тази идея е съществена за гносиса. Човек може да осъзнае бедственото си положение, защото откровение свише го пробужда или отрезвява. Извънземният призив е синекдоха за изкупителя. Той може да се повтори в различни видове и в различно време, докато бъде чут.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Страници: [1] 2 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални