Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Благодарности"  (Прочетена 1261 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« -: (Вторник) 06 Февруари 2018, 14:34 »

   Тази тема е извън темите и е своегорода поле за изява на тези, които имат да кажат някому нещо от себе си. И вместо да го трупат из темите, ето тук на чисто могат да изразят своето отношение под съответната форма.

meander, Добре дошъл!
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Вторник) 06 Февруари 2018, 15:19 »

Мила, според мен четенето на еврейски писания като апокрифи, библии, антропософия, теософия и други подобни, води до задънена улица в мисленето и опитите за разбиране на Живота, тъй като създава погрешна база/основа. Трудно е в лъжата да откриеш Истина. За да те излъже някой, той ти пуска щипка истина за да "клъвнеш", инак лъжата става очебийна. В гореспоменатите писания е същото. На принципа сандвич. Лъжа/мъничко Истина за вкус/лъжа.
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #2 -: (Вторник) 06 Февруари 2018, 15:26 »

paci1:

Трудно е в лъжата да откриеш Истина.


Да, вярно е това.  Ала по-трудно е, когато видиш  истината всред лъжата, да подминеш,  все едно я няма.
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #3 -: (Вторник) 06 Февруари 2018, 16:30 »

Цитат
Ала по-трудно е, когато видиш  истината всред лъжата, да подминеш,  все едно я няма.   
Щипката Истина в писанието е сиренцето в капана за мишки. Те и затова се улавят. Не могат да го подминат. Предполагам не искаш да си мишката? Един непоискан съвет.  Бъди внимателна какво четеш. Първо узнай кой го е писал и не го вземай за база на първо четене. Претегляй го през чувствата/интуицията си.
 hi
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #4 -: (Вторник) 06 Февруари 2018, 18:35 »

 Grin
Цитат
meander, Добре дошъл!
Не разбирам темата ти и поканата ти.А и си само лапачка не даваш насреща нищо да стане приказка.За туй те ползвам като причина да информирам други.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 08 Февруари 2018, 16:20 »

Grin
Цитат
meander, Добре дошъл!
Не разбирам темата ти и поканата ти.А и си само лапачка не даваш насреща нищо да стане приказка.За туй те ползвам като причина да информирам други.
 Cool

meander, Когато решиш да ми отговориш в някоя тема не по съществото на въпроса, който обсъждаме, пиши тук,  благодарностите са от мен.
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #6 -: (Събота) 31 Март 2018, 16:48 »

Мила, ще ме прощаваш за прямотата, но религиозните ти представи са толкова широки, че на практика може да вземеш откъдето каквото си искаш и да го нагодиш спрямо собствените си разбирания, които по някаква причина ги ползваш за проповеди. unknown

Както ти може да вадиш библейски цитати в в подкрепа на своите виждания, така и всеки друг може да извади контра цитати - и после Библията била истината, а човеците били не знам какви си защото не разбирали "словото божие". Разбирам хората да се уповават на вяра в Бог или да са по някакъв начин религиозни, но не разбирам всичките тези проповеди и замерване с цитати. Поне аз така ги виждам нещата.

В това отношение позицията на galapagos ми се вижда по-честна, защото всеки който е чел нещо от Библията и го сравни с мненията и за някакъв зъл ВА, МК Ултра, Монарх програмиране и от този сорт, може да направи връзката например с библейската история за Авраам (патриарха), който щял да принесе в жертвоприношение сина си, защото така му наредил глас в главата. В интернет има достатъчно по темата какво е морален релативизъм и когнитивен дисонанс, така че всеки може да подложи на проверка (стига да иска) собствените си системи от убеждения.

Също и тезата, че Старият Завет нямал общо с евангелията. Ако нямат общо, тогава каква е ролята на месията Йешуа/Исус в цялата тази история с грехопадението на Адам и Ева, и кой е бога Отец за който проповядва Йешуа/Исус? Някъде да е казал, че не е старозаветния бог Йехова/Яхве? И защо има толкова много версии на християнството? И защо примерно твоята версия (каквато и да е тя) трябва да е вярната и истинната? На база на какво са претенциите на всички тези различни и противоречиви версии по отношение на библейските писания и Христос?
Може да се напишат и още въпроси, но не виждам смисъл след като все се повтарят някакви клишета от типа на "да се отсява плявата", евангелията били фалшифицирани от църквата и тем подобни. Хубаво, всеки който споделя подобни възгледи, защо не вземе да каже какво точно е плява, кое е фалшификат и т.н.? В това отношение е всеизвестен случая с Томас Джеферсън, останал в историята освен с факта, че е единственият американски президент построил университет, така също и със своята "Джеферсонова Библия".

Пиша тези неща за религиите защото имам чувството, че едва ли не очакваш хората тук във форума да разпознават настроенията ти и да се нагаждат към тях. Днес може да пишеш едно, а утре друго.

Ето например пишеш за Господ и за Светия Дух, а какво е Господ и Свят Дух, да речем според собствените ти представи? И тези представи отговарят ли на изискванията на любимите ти божии пророци? Или не отговарят на изискванията и същите тези божии пророци и божии апостоли са ти отредили място в Ада?

Също и въпросите от типа които пита galapagos. Примерно: след като държиш на Христос, защо искаш да го подмениш с някакви египетски мумии и ритуали? Или не искаш? Всъщност какво точно искаш?Господ Бог Ми отвори ухото, и Аз се не възпротивих, не отстъпих назад.
  Гърба Си подложих на биещите, и страните Си - на удрящите; лицето Си не скривах от поругание и заплюване.
  И Господ Бог Ми помага; затова не се срамувам, затова държа лицето Си като кремък, и зная, че няма да остана посрамен.
  Близо е Оня, Който Ме оправдава: кой иска да се надваря с Мене? Да застанем заедно. Кой иска да се съди с Мене? Нека пристъпи към Мене.
  Ето, Господ Бог Ми помага: кой ще Ме осъди? Ето, те всички като дреха ще овехтеят; молец ще ги изяде.
  Кой от вас се бои от Господа, слуша гласа на Неговия Раб? Който ходи в мрак, без светлина, да се уповава на името Господне и да се осланя на своя Бог.
  Ето, всички вие, които палите огън, които сте въоръжени със запалени стрели, - идете в пламъка на вашия огън и на стрелите, които сте нажежили! Това ще ви бъде от Моята ръка: в мъчение ще умрете.

http://xcombg.net/index.php?topic=700.msg50731#msg50731Каква например трябва да е поуката от горния цитат? Словото божие - мирише на МК Ултра? Или е някакъв супер таен "код" за "призвани"?
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Неделя) 01 Април 2018, 12:49 »

bg2, не че ми е работа да те критикувам, ама защо ти смяташ, че твоята работа е да критикуваш Мила. Не може ли да си излагаш вижданията и мирогледа, бе за ползваш за това нечий гръб. Ако не ти харесва какво пише Мила не дей да го четеш. Никой не те е задължил да четеш нещо. Тука не се изучава историята на БКП по принуда. Чети каквото ти харесва и остави хората да живеят според техните разбирания. И нема нужда да си мислиш, че ако си прочел Библията, вече можеш да пишеш трактати по теология. На форума требва да се отнасяме един към друг с уважение.
Активен
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #8 -: (Неделя) 01 Април 2018, 14:26 »

И аз да се прехвърля от темета за  " дядовата ръкавичка " и въпросите на Мила към мен тук, че трол -000..не оставя и една тема да потръгне или разговор.

Сега да попитам Мила, във връзка с въпросите й към мен, какво мисли за това:
Гавриил (архангел)
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Архангел Гавриил, худ. Пинтурикио (1501)

Гавриил (на иврит: גַּבְרִיאֵל, на гръцки: Γαβριήλ, на арабски: جبريل) е архангел, който в юдаизма, християнството и исляма открива посланията на Бога: той известява Дева Мария за предстоящото Рождение на Исус Христос и нейната смърт, а на Мохамед диктува Корана. Един от двамата архангели, посочени в Библията по име - вторият е Михаил. Гавриил е пратен да разтълкува видението на Даниил (Дан.8:16) и да му даде пророчеството за 70-те седмици (Дан.9:21). Според някои изследователи ангелът от Дан.10:5 и сл. също е Гавриил. Някои смятат, че той е превъплъщение на Ной. В Новия Завет Гавраил е пратен при Захария, за да му каже за предстоящото раждане на Йоан Кръстител (Лука 1:11-20), и при Мария, за да извести зачеването на Исус Христос в утробата ѝ чрез Светия Дух (Лука 1:26-38). Името му означава на иврит Божия сила. В 66-те канонични книги на Библията не е наречен нито веднъж архангел, а само ангел.

Архангел Гавриил често е изобразяван на северните порти на иконостаса. Гавриил е един от щитоносците на Герба на Руската империя. 


Да коментира това в червеното.Също и какво мисли DS, по този въпрос за ангел Гавраил или някоя реши да се представи от падналите за него?

Също да сподели относно клипа на божинката, за предаването на ковчега на завета от Саудитска Арабия на Путин и руснаците и занасянето му в антрактида.

https://www.youtube.com/watch?v=USaNZ_Ty-yY

И още един въпрос имам към Мила, за да си дам  окончателно мнението, по подробно, че не ми се връзват много неща. Ако ковчега на Завета беше, толкова лесен да се пренася като зарзават от саудитска Арабия до Антрактида от разни руски военни или тамплиери,...то какво мисли за това по долу?

Сега Мила, виж това:

Цитат
Какво представлява ковчегът на договора?
Отговорът на Библията
Ковчегът на договора (познат още като ковчег на завета или кивот) бил свещен сандък, който израилтяните направили според нареждането и указанията на Бога. В него било съхранявано и пазено „свидетелството“, Десетте Божи заповеди, написани на две каменни плочи. (Изход 25:8–10, 16; 31:18)

Изработка. Ковчегът бил с дължина два лакътя и половина, с ширина един лакът и половина и с височина един лакът и половина (111 х 67 х 67 см). Той бил направен от акациево дърво, бил обкован отвътре и отвън със злато и имал ивица от златна украса. В двата края на капака му, изработен от чисто злато, имало златни изображения на двама херувими. Те били обърнати с лице един към друг и лицата им гледали към капака, а крилата им били разперени нагоре и покривали капака. Ковчегът имал четири златни гривни над крачетата си. Прътове от акациево дърво, обковани със злато, били вкарани през гривните, за да може да бъде носен. (Изход 25:10–21; 37:6–9)

Местоположение. Първоначално ковчегът на договора се намирал в Най–святото отделение на светия шатър (скинията) — преносим шатър за поклонение, който бил направен по същото време, когато бил изработен и ковчегът. Най–святото отделение било скрито от погледа на свещениците и другите хора. (Изход 40:3, 21) Само първосвещеникът можел да влиза там веднъж годишно, в Деня на изкуплението, и можел да го види. (Левит 16:2; Евреи 9:7) По–късно ковчегът бил преместен в Най–святото отделение на Соломоновия храм. (3 Царе 6:14, 19)

Ковчегът на договора в Най–святото отделение в светия шатър
Предназначение. В него били съхранявани свещени предмети. Те напомняли на израилтяните за договора, който Бог сключил с тях на планината Синай. Също така ковчегът имал важна роля в обреда в Деня на изкуплението. (Левит 16:3, 13–17)

Съдържание. Първо в ковчега на договора били поставени каменните плочи с Десетте заповеди. (Изход 40:20) По–късно били добавени златният съд с манната и напъпилата тояга на Аарон. (Евреи 9:4; Изход 16:33, 34; Числа 17:10) Явно в някакъв момент златният съд и тоягата били извадени, защото ги нямало, когато ковчегът бил пренесен в храма. (3 Царе 8:9)

Пренасяне. Левитите пренасяли ковчега на раменете си, на прътовете от акациево дърво. (Числа 7:9; 1 Летописи 15:15) Прътовете били винаги на ковчега, така че левитите никога да не го докосват. (Изход 25:12–16) Когато го пренасяли, го покривали с „преграждащата завеса“, която отделяла Святото от Най–святото отделение. (Числа 4:5, 6) *

Символично значение. Ковчегът на договора се свързвал с присъствието на Бога. Например облакът, който се появявал върху капака на ковчега в Най–святото, както и сред стана на израилтяните, бил знак за присъствието и благословията на Йехова. (Левит 16:2; Числа 10:33–36) Също така, когато Библията посочва, че Бог „седи над херувимите“, има предвид двамата херувими върху капака на ковчега на договора. (1 Царе 4:4; Псалм 80:1) Тези херувими представяли „колесницата“ на Йехова. (1 Летописи 28:18) Тъй като ковчегът символизирал Божието присъствие, цар Давид записал, че Йехова „обитава Сион“, след като ковчегът бил преместен там. (Псалм 9:11)

Наименования. В Библията се използват различни наименования за този свят сандък например „ковчега на свидетелството“, „ковчега на договора“, „ковчега на Йехова“ и „ковчега на силата [на Йехова]“. (Числа 7:89; Исус Навиев 3:6, 13; 2 Летописи 6:41)

Капакът на ковчега бил наричан „капак на помирението“, или „умилостивилище“. (1 Летописи 28:11, „Ревизирано издание на Библията“, 2000 г.) Този израз се отнасял за специалното му предназначение в Деня на изкуплението, когато първосвещеникът на Израил поръсвал кръвта на животинските жертви по посока на капака и пред капака. Чрез тези действия той извършвал обред за помирение, или изкупление на греховете, „за себе си, за своя дом и за целия сбор на Израил“. (Левит 16:14–17)

Ковчегът на договора съществува ли днес?
Няма доказателства за това. Библията показва, че ковчегът вече не е нужен, тъй като договорът, с който бил свързан, бил заменен от „нов договор“, основан на Исусовата жертва. (Йеремия 31:31–33; Евреи 8:13; 12:24) Библията предсказала време, когато ковчегът на договора вече нямало да го има, но и на Божия народ нямало да им липсва. (Йеремия 3:16)

След като бил установен новият договор, апостол Йоан получил видение, в което ковчегът на договора се появил в небето. (Откровение 11:15, 19) Този символичен ковчег представял присъствието на Бога и неговата благословия над новия договор.

Дали ковчегът служел като талисман?
Не. Притежаването на ковчега само по себе си не носело успех. Например ковчегът бил в стана на израилтяните, когато нападнали град Гай, но те понесли поражение поради неверността на един израилтянин. (Исус Навиев 7:1–6) По–късно били победени от филистимците, въпреки че ковчегът бил с тях на бойното поле. Поражението им било заради злините на израилските свещеници Офни и Финеес. (1 Царе 2:12; 4:1–11) След битката филистимците взели ковчега на договора, но Бог ги поразявал с болести, докато не го върнали на израилтяните. (1 Царе 5:11 — 6:5)

 

И въпросът ми е може ли божинката да намаери клип, от цистерните, бункерите и камионите от клипа, когато руснаците принасят ковчега от Саудитска Арабаия- да видим какво има там? И да сравним информацията им с тази на описания с подробности шатър и ковчег описан в Библията?


Активен
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #9 -: (Неделя) 01 Април 2018, 14:56 »

galapagos, понеже въпроса ти е към Мила, аз нема да и преча да ти отговори. Само искам да отбележа, че Габриел (Габриил), от еврейски е по-правилно да се преведе като Бог-победител, а не като Божия сила. По-скоро трябва да е близък до св. Николай, който както знаем е символ на победата. А ковчега на завета трябва да се намира в Етиопия и да бъде донесен тържествено след построяването на третия храм в Йерусалим. Ковчега има двойно значение и символизира атомния реактор в Исраел, заради което е описан с такива магически свойства. Саудитска Арабия не може да закара ковчега на завета в Русия, понеже етиопците не го дават на никого, така че или при руснаците са закарали нещо друго, или информацията е измислена.
Активен
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #10 -: (Неделя) 01 Април 2018, 15:08 »

Vale :цитат
Саудитска Арабия не може да закара ковчега на завета в Русия, .........................., така че или при руснаците са закарали нещо друго, или информацията е измислена. 


И аз за това говоря  Grin

Чакай видим Мила и божинката кво ще извадят от бункерите.
Аз някога на Мила и говорих за пътя под Червено море за посветени от Етиопия до Израел, но не знам дали тогава ме разбра.
Активен
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #11 -: (Неделя) 01 Април 2018, 16:37 »

galapagos, тази история с ковчега в Саудитска Арабия най-много прилича на фалшификата на америкосите, че са убили Бен-Ладен в Пакистан. Много ме развеселиха. Понеже не могат да го убият в Пакистан, ако той живее в Иран. Да не говорим, че ако му е съдено да го бесят не може командо от америкосите да го застреля. Както е казал нашия човек - шопа, "такова животно нема". Laugh
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #12 -: (Неделя) 01 Април 2018, 18:23 »

Vale :цитат
Саудитска Арабия не може да закара ковчега на завета в Русия, .........................., така че или при руснаците са закарали нещо друго, или информацията е измислена.  


И аз за това говоря  Grin

Чакай видим Мила и божинката кво ще извадят от бункерите.
Аз някога на Мила и говорих за пътя под Червено море за посветени от Етиопия до Израел, но не знам дали тогава ме разбра.


Привет на Всички!

galapagos, Привет!

Помниш ли първото ни писмо. Изтрила съм много неща от кореспондинции, но пазя тези наши коментари. В момента ги изравям и ще ги обсъдя с теб едно по едно (по темата, което аз съм ти писала). Тогава ме попита, в темата която писах "От Адам до Бог" - в "Синия форум", попита ме защо се ровя в тези "хети" и изтъкна верния факт, че Ататюрк е искал да възобнови тази сила. Нормално. И сега към днешна дата се връщам към тази тема, към онзи момент, в който говорехме за Египет, за Моисей и по повод това ще поставя линк към един фирм, на руски език е, но е разбираемо, за теб напълно, защото ти познаваш местата лично и имаш специфични познания по въпросите, засегнати във видеото. Имам въппоси към теб, и видеото има допирни точки с въпросите ми към bojinkata.

https://m.youtube.com/watch?v=5NnmDaXNwuM
Только от одного вида волосы шевелятся.Священные ритуалы древнего Египта.Документальныйvale, Днес мислех и към теб да се обърна по темата за база 211, във въпросите си към bojinkata. Не за друго, а защото съм сигурна, че може да видиш нещо познато и да коментираш. И го казвам, за да е ясно за, който го интересува. Аз търся информация, която вече съм видяла, (потвърждение)търся отговори по нещо, което знам, че го има, случило се е, има връзка с бъдещето, но се случва и сега и в миналото, едновременно. Не мога да обясня повече. Ако bg2 не разбира, няма лошо, не съм успяла да обясня, проблема е мой!
galapagоs знае за какво точно става дума! Така че аз ги пиша тези неща, именно за да ги коментираме с galapagos и с, който има какво да каже.

galapagos,
Видеото, което поставям е информативно, за теб съм сигурна, че знаеш всяко от нещата, споменати в това видео, но те моля да го прегледаш, във връзка с последващите ни коментари, да имаш представа в каква посока ще говоря. Ако не ти се гледа, ще се опитам да обобща горе долу инфото, но се надявам да го прегледаш. С теб сме обходили всяка информация от присъстващата във видеото. Става въпрос за ритуалността, за задържане на Ка в гробниците. За общуването, посредством Ка със "силите" от "отвъдното". За ролята на въпросните съоръжения - "пирамидите". За Амарна, Ехнатон. За установката, която наричат Кивот... (това не е спомнато, но ще го видиш (!))..
Всъщност аз попаднах на това видео съвсем без да го търся. Гледах филмчето, което бе дал bojinkata и видях, че частично ми е отговорил точно на въпросите, видях и друго филмче и открих, че това, за което питам, картата, да аз съм виждала картата на Пери Рейс, но тя е малко по-различна и между другото я видях точно в деня, след като бях видяла картата, за която питам. Но именно във видеото, което прилагам сега е показана карта на северния полюс, във връзка със споменаването на Хиперборея и разселването на древните. ( по отношение произхода на древните...    В последие ариите, ... Пътя до Египет, т.е по пътя от Атлантида, което с galapagos всъщност обсъждахме и заради, което пиша сега (с теб, galapagos обсъждахме старата осморка египетски божества... ). Та тази карта на северната част на Земята напомня отрязъка, който търся, но аз видях карта на южния полюс и това ме обърква. Още повече пътя от Китай през севера не би отвел в посока Южна Америка, знам ли, картите на двата полюса, както аз ги видях неимоверно си приличат (аз видях отрязък от четири отрязъка на южния полюс, но по същия начин са изрисувани отрязъците от северния полюс в картата, спомената във видеото, което прилагам в настоящата тема. Допуском, че това е метод за картографиране.).
 Ето на какво обръщам внимание:
Произхода на тези древни. Връзката на ритуала с пристягане на черпа, (травмиране), белег за царствност, който присъства не само в Египет, но корените му ни отвеждат в Тракия.
Етиопските царе с кого извеждат родствени връзки?! (Царица Ш*ба, т.н южна царица (СЗ))
Та тази атлантска установка на Южния полюс е същата като Египетската и прочие.
Какъв е произхода на фараоните?
И каква и ролята на хетите в тази история?
Какво прави Моисеи в тази работа...

vale, С galapagos обсъждаме темата от пет години. Близка ми е като сестра.
Споделила съм някои видения, по които търся информация. Информацията е специфична и ми е много трудно да говоря за това общо. Специално теб, vale с радост бих те запознала, защото имам проблем с това, че намирам взаимовръзки помежду отделни видения и едва към днешна дата си давам сметка, че това не е някаква случайност. До сега не възприемах всичко това така сериозно, но откривайки все повече взаимовръзки си давам сметка, че едва сега започвам да разбирам, че в тези видения има някаква истина. До сега гледах на това като възможни архетипни вътрешни "разигравки" на някакво подсъзнателно ниво, не можех да приема всичко това като реалност, виждаше ми се налудно дори. В много от случаите съм искала да загърбя всшчко това. Истината е, че galapagos много пъти е била до мен в тези мои вътрешни терзания и искрено ми е помагала.
Получава се, че си говоря някакви несвързани неща, които натрапвам на другите, както разбирам от изказването на bg2. Аз вярвам, че поне galapagos би споделила повече от това, което сме коментирали, та да е понятно какво обсъждаме. От моя страна има доверието, ме може да спомене и цитира всяко, което съм споделила с нея, независимо какво. На мен лично ми е било изключително трудно да се доверя и да говоря за тези неща. Говорех за това на лични с някои съфорумници, но за да не се превръща в развален телфон аз реших, че ще е по-уместно да споделя и пред другите за какво става дума. Така мисля си, е по-вероятно да се разбере защо отварям тези определени теми, какво и защо цитирам и прочие.
Та затова помолих galapagos да коментира, защото знае за какво става въпрос. И колкото и странно да звучи уважавам вътрешните и познания и откровеност!

galapagos,
По отношение на коментара ти за картата, тук:

Да, Има логика да е въпросния остров, въпросът е, че е в лед, а аз никъде не видях лед. Правилно си отчела формата на острова, за което ти благодаря, на мен ми се наложи да се вгледам, заради леда!

 hi
« Последна редакция: (Неделя) 01 Април 2018, 18:28 от Мила » Активен
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Неделя) 01 Април 2018, 20:41 »

Мила, изгледах филма на РенТВ за Египет. Тази фирма требва да се въсприема с голяма доза скептицизъм. Имам в предвид, че се състезават с украинците в строителство на пирамидите. Говорят много афторитетно и показват експерти, но много неща не са им ясни. Например генетичния анализ, дето ни го предствят за връх на науката не може да обясни къде е информацията за построяване на тялото. Това което наричат 'енергиен поток' обикновено е информационен поток, на който носителят не е известен. Например астрологът Зараев беше видял бъдещето в пирамидата, но не намери за необходимо да ни каже какво е видял. Предназначението на пирамидите го обясняват правилно, което им прави чест. Предполагам че си запозната с концепцията, че нашата цивилизация се определя като пета раса. Преди нас са били атланти и гиперборейци. Ние се отличаваме от тях по това, че връзката ни със всевишния е отрезана. Получава се редко при отделни хора и се счита за дар от Господ. Обаче е известно, че всички животни дори имат такава връзка и за това например знаят кога ще стане земетресение. Предишните раси също са имали такава връзка и за това са се научили да правят много големи поразии. За това се е наложило да изчезнат напълно, а нашата раса е с ограничение. Известно е също и че в пирамидите (от долу под Свинкса) има запазена информация, която не е за нашата раса. Тази информация ще се открие след апокалипсиса и след като докарат шестата раса долу на Земята. На нас и това дето са ни дали ни е много. Шестата раса ще се отличава от нас по това че ще има връзка с Господ. Предвидено е да не ни истребват докрай, за да има някаква приемственост и да не се почва от камения век. За целта обаче събитията трябва да се развият, както е предвидено в предсказанията. Иначе ще ни затрият като атлантите и ще почват пак от начало. Въпросния фараон Ех Натон е опитал да направи религия каквато в последствие е докарана чрез еврейте. А жреците в Египет са затрили всички следи от неговото царуване. Остатъците от езичеството в Египет е в основата на масонството. Във филма го споменаха. Целта им е да попречат планът за апокалипсиса да протече, както е описан. Проблема им е, че са загубили по-голямата част от информацията от Египет и не им се получава. Освен това не са се научили да разчитат предсказанията, за да знаят на какво да пречат. Единственото, което знаят, е че требва да се борят с Русия и да я унищожат. И това както виждаме им е основно занимание. Картата, която показаха на филма е на Хиперборея. Но неправилно казаха, че земната ос минава през центъра между островите. Земната ос се мести 12 пъти за един цикъл от 25920 години. Така че описва кръг ако се продължи до небето във зодиакалните съзвездия. Има карта превена от Кейси с указание къде ще отиде северния полюс след апокалипсиса. По въпроса за базата на хитлеристите в Антарктида, мисля че пресилват информацията. Там очевидно има бази на извънземните (както и под водата и под земята) и не пускат наште простаци да си пъхът носъ, където не им е работа. Предполагам че и фашистите са получили подобно гостоприемство. Сега обаче е модерно да се раздухва нео-нацизма и за това говорят че фашистите са имали страхотна база. Колкото имат американците, толкова са имали и фашистите. За извънземните има един руснак - генерал Савин. Ако не си му гледала филмите е добре да ги видиш. Обяснява че са правили връзка с тях и са се срещали два пъти, но не са им дали технология. А например американците лъжът като цигани, че били правили договор с извънземните и им били давали технологий. Генерал Савин казва че са им отказали категорично на всички въпроси. Единственото което са им дали е подробно описание на сициалното устроиство, което се указало че мирише на комунизъм, заради което през 90-те години всичко са засекретили. Нали се занимават с изграждане на капитализъм. Например на въпроса от кога са на Земята са дали да се разбере че са тук повече от 300 мил. години. На въпроса къде имат бази са отговорили - навсякъде. Включително на територията на Москва са дали координатите на 5 бази по карта на Москва. Но КГБ нищо не е намерила. Разликата в нивото е колосална. Ние сме просто една зоологическа градина за тях.
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #14 -: (Вторник) 03 Април 2018, 20:56 »

bg2, не че ми е работа да те критикувам, ама защо ти смяташ, че твоята работа е да критикуваш Мила. Не може ли да си излагаш вижданията и мирогледа, бе за ползваш за това нечий гръб. Ако не ти харесва какво пише Мила не дей да го четеш. Никой не те е задължил да четеш нещо. Тука не се изучава историята на БКП по принуда. Чети каквото ти харесва и остави хората да живеят според техните разбирания. И нема нужда да си мислиш, че ако си прочел Библията, вече можеш да пишеш трактати по теология. На форума требва да се отнасяме един към друг с уважение.

Vale, като си чел (ако въобще си чел) Библията, защо не напишеш какво си разбрал от прочетеното? След като Библията се дава за някакъв пример и след като се слагат библейски препратки и цитати из темите, мисля че е редно да се каже на какво учи Библията и какъв трябва да е личният пример на "светите мъже"? Това питам. Защото "кода" за "призвани"  (виж цитата от горното мнение) както и да се чете си е история за някакъв човечец, който го мъчат и човечеца си фантазира как Господ ще убие мъчителите му.    Има и някакви неща за съдене и очистване. Затова и питам за какво трябва да са пример "светите мъже" и "словото божие", на какво учат и от този сорт. Защото се вижда, че има явен морален конфликт. Защо например толкова много хора са като обсебeни по темата за края на света? Искат да унищожат света за да дойде месията и да ги отърве от мъките им ли?

п.п.: ако нямаш мнение, нямаш, все ми е тая.
     
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални