Я да видим на кого му са направили впечатление последните събития в света.
Първо: "Падна" ни се през 2018-та председателство на ЕС.
Второ: Срив на американските индекси на борсата.
Трето: Предложението за отмяна на зимното/лятното часово време.(има някаква езотерична причина, поради която е предложението, свързана с края на времето.)
Четвърто: Прекалено топлата зима напоследък, и сняг където не му е мястото.
И пето да не забравя: опит за прокарване на Истанбулската Конвенция у нас.
п.п. Между другото, заглавието на темата според мен е сбъркано.
Трябва да е : Какво ги чака през новата 2018 година.

(те се знаят кои са, и дупе/тяло да им е яко!)
п.п.2:
За бай ти Кастанеда е писано премного тук. Айде да не ги викаме ония, като му четем писанията, щото каквото повикало/прочетено, такова се обадило/дошло на главите ви. Четеш Кастанеда - получаваш летачи/демони. Което е в пряка връзка с темата "В търсене на знания". Малкия почитател на бойните изкуства какво ли е чел?

От кога сте в тоя форум, а тъй и не разбрахте че писачи и гурута от сорта на Кастанеда, Дънов, Щайнер, Монро, Радуга, и други знайни и незнайни са били слуги/агенти на матрицата. Книга, неодобрена от Системата никога не е, и няма да види бял свят. Толкова ли сте наивни? Ако в библията или някой "писател/гуру" ви препоръчват да се хвърлите в Дунава, ще го направите ли?
Иска ми се да общувам с хора с нестандартно мислене, а не с хора изградили мирогледа си на базата на книги/писания/четено от съмнителни автори и със съмнително съдържание.
Пак ще повторя това, което споделих с Мила. Няма нищо лошо в четенето според мен(и аз чета доста и всякакви глупости), стига да не го взимате за база/основа на първо четене.
Тоя вид "послания" резонират по същият начин, по който резонира сиренето в капана за мишката.(личен опит)
Не бъдете мишката.
Бъдете Хора.

П.п.3
Ония акъли за създаване на мисъл - форми с цел защита въобще не са добра идея. Ще се обоснова защо.
Създавате го, за период от време ви върши работа, обаче след като вече не ви е необходим какво ще го правите? Ще го унищожите ли? Или ще го оставите да живее?
Не можете да го унищожите, и ще се наложи да го храните до живот(вашият). Обаче който папка - расте, и иска повече папу. Да не говорим, че почва да се налага. Какво правим тогава?
Ставате роб на собствената си глупост.
Умната!