Страници: 1 2 3 [4] 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Истината за Плоската Земя  (Прочетена 3378 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #45 -: (Вторник) 12 Декември 2017, 09:48 »

[/b]

ЧАСТ 11

Плоската Земя по Холандската Телевизия - Майк Кавану и Бастиан Сорал - СТАМАТ

Авторът смята, обаче, че най-важната част от Осъзнаването и Освобождението на Човека не се състои в това какво и как яде, а е мъдростта, която се постига по-нататък по пътя на Истината, а именно, че действителната сила и здраве не идват от количеството консумирана храна, нито дори от това, каква е храната. Факт е, че огромен брой Човеци се препитават с твърде оскъдно количество храна, но са много по-дейни, по-здрави, по-дълголетни и твърде по-щастливи от преяждащите с пържоли всяка вечер тесногръди „цивилизовани“ бюргери. Факт е, също така, че в Индия, Китай, Тибет и Тян-Шан са съществували, съществуват и днес и ще съществуват винаги, Духовно извисени Трансценденталисти, които или само пият вода, или поддържат физическото си тяло единствено и само с Божествените енергии, излъчвани от Създателя навсякъде из цялото Творение.

Знанието, което непременно ще добием, ако неотклонно следваме Истинния път е, че енергията на физическото Човешко тяло идва от правилното протичане на прана и от хармоничното й взаимодействие с чакрите във фините тела, а не от изядената от физическото тяло био-химична субстанция, наречена „храна“. Така че, истинската храна, всъщност, представляват енергиите на Творецът-Творение, с които Той създава и поддържа, както живота, така и неживото проявление, а не материалните био-химични съединения, които поглъща физическото ни тяло. От което следва, че тази Джива, която поддържа животрептяща и чиста връзката си със Свръх-Душата и със Създателя, никога не ще остане гладна и жадна, но винаги ще се усеща свръхдоволна и енергизирана до екстатичност. Тъкмо това е и Висшата мъдрост, втъкана в езотеричната Световна съкровищница на сакралното писмено наследие: този, който изчисти връзката си с Единния, не се нуждае от нищо.


Освобождаващо Трансцендентално Отключване на Истината


„Някои са ме питали за това и преди и аз винаги усещам, че те очакват да чуят драматичното описание на някакво внезапно чудо, посредством което аз изведнъж се превърнах в едно с Вселената. Разбира се, че нищо подобно не се случи. Моето вътрешно себеосъзнаване винаги е било там, въпреки че ми отне време, за да започна да го чувствам все по-ясно, и също толкова време ми отне, за да намеря думи, които изобщо биха го описали. Това не бе внезапен проблясък, но бавно и при все това постоянно изясняване на нещо, което винаги е било там. То не порастна, тъй както често хората си мислят. Нищо, което е от духовно значение, не може да порасте в нас. То трябва да бъде там в цялата си пълнота и единственото нещо, което се случва, е, че ние ставаме все по-наясно с него. Това, което се нуждае от време, е не друго, а нашият интелектуален отклик, за да стане той по-изразителен и по-категоричен.“
Джиду Кришнамурти, 1934 година

***

От езотеричните окултни знания, което означава скришните знания на вътрешния кръг посветени адепти, ние научихме, че Човешкото същество – Джива, е съставено от Седем тела: шест фини Трансцендентни тела, които пораждат седмото твърдо физикално тяло и които са взаимосвързани през целия живот, чрез енергията прана, протичаща през надите и чакрите, образуващи същинската енергийна матрица на Джива. Тази енергийна матрица в действителност поражда физикалността, а не обратното, като обуславя нейното функциониране, а именно: растежа, промяната, стареенето, разрухата и смъртта. Физическата телесна смърт, всъщност, не е края на Джива, която, поистина, е безсмъртна и вечна, тъй като е еманирана част от Творецът-Творение, завинаги свързана с Него на холографски принцип. След като фината телесност се отдели от физическото тяло, тя не престава да съществува. По време на смъртта, Висшите фини тела и комплексът Дух-Душа напускат веднага физическото тяло, като само Етерното тяло остава да съпровожда мъртвата плът в продължение на още четиридесет дни на нашето ниво на съществувание – материалния Свят. След този период Етерното тяло се разтваря във вечните енергии на Единния.

Комплексът Дух-Душа – същината на Джива, по време на смъртта се отделя от физическото тяло и го напуска през Брахмарандхра (ब्रह्मरन्ध्) – „Отвора на Създателя“, за да премине в Трансцендента – Висшите Светове на Извисените Освободени Личности. Когато Джива, в отминалия вече живот, не е постигнала Освобождение от кръговрата на Самсаара, тоест тя трябва да се въплоти отново във физическо тяло, за да има нов живот, през който да се радва, да страда, да се учи и да се усъвършенства, то тя среща отново, точно както след предишната смърт, своите Духовни Учители. Духовните Учители на Джива са Освободени Същности, вечно пребиваващи в Трансцендента, които вече не са кармично обусловени, тоест не са подвластни на Закона за поредните въплощения, а се въплотяват, само когато Човечеството на Земята изгуби Истината и има нужда от присъствието на Извисен Духовен Учител, който да покаже Правдивия път.
Отделните Дживи се въплощават на групи. Всяка Джива принадлежи към определена група, състояща се от вътрешно обкръжение – само няколко Дживи, среден кръг, наброяващ стотици Дживи, и външно обкръжение с численост около 17 000, но което може да достигне и десетки хиляди. Джива се въплощава винаги вътре в групата на външното си обкръжение, като всички Дживи на тази група се въплощават по едно и също време с разлика най-много от две-три поколения, така че Човеците, които Джива може да срещне, където и да е по Света, по време на едно въплощение, представляват нейния външен кръг. Средното обкръжение на Джива се състои от подобни на нея сродни Души, които се намират на почти еднакво ниво на Духовно развитие и именно от този кръг Джива, с помощта на Духовните си Учители, избира своите най-близки спътници и сътрудници за следващото си въплощение, които ще съставляват нейното вътрешно обкръжение на родители, роднини, любими, приятели, близки познати и, разбира се, врагове и неприятели.

В Трансцендента, Джива, заедно със своите Духовни Учители, прави преглед на отминалото въплощение. Целта на тази рекапитулация е да се определят силните и слабите моменти и постигнатите резултати в усъвършенстването на Джива по неизменния й път към завръщането в Дома на Творецът-Творение. Разглеждането на делата и деянията на Джива, носи поука за нея, тъй като тя разбира, къде е направила грешка, като не се е отнесла съпричастно към някого, например, или е направила някакво престъпление, като в същото време оценява добродетелните си дела и ощастливяването на онези, на които е отдала любовта си.

В никакъв случай, този двустранен процес на вглеждане в подробностите и оценка на взаимоотношенията и деянията по време на поредното въплощение на Джива, случващ се между нея и Духовните й Учители, не може да бъде наречен „съд“, а още по-малко „Страшния съд“, с който векове наред Християнството държи в страх и подчинение подвластната му част от Човечеството. Това не е „съд“, тъй като Трансценденталният Свят е изграден по законите на холографския принцип, който е основополагащ, както неговата структура, така и взаимовръзките, взаимодействията и взаимоотношенията между същностите навсякъде из него. Въпреки че непосредствената ни Вселена и Плоската Земя също са сътворени на холографски принцип, Илюминатите, за да държат в подчинение и за да налагат пълен контрол върху Човечеството, още от древността, са организирали всички цивилизации и общества, както и прослойките и групите в тях, на основата на йерархичните структури. И тъй като, обикновеният Човек не знае нищо, нито за съществуването на холографските структури, нито за законите на холографията, той приема наложените му от Масонската Образователна система йерархични модели, прилага ги в своите взаимоотношения и им се подчинява в рамките на социумното статукво.

След като Джива, заедно с Духовните си Учители, завършат Трансценденталната реминисценция на миналото въплощение, те, отново заедно, определят структурата и основните моменти, както и някои ключови случки и събития от следващото въплощение. По-напредналите в Духовния път Дживи избират от средния кръг своите родители, любими и деца, по такъв начин, че в следващия живот да бъдат противопоставени личности в обществената и семейна среда, като така се постига по-бързо Духовно израстване, благодарение на разширяването на спектъра на взаимовръзките, чувствата и емоциите, та да може Джива да преодолее низшите вибрации на Човешката първичност. Ако, например, в миналото въплощение определена Джива е имала лют враг, то в следващото този враг би могъл да бъде нейна майка или дете, или пък обратното – любимият Човек от миналото въплощение би могъл да се превърне в тиранин и враг в следващото, като чрез подобна размяна на ролите и взаимовръзките се цели крайното висше Просветление, че ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! Феноменът „дежа-вю“ представлява именно това: спомнянето в този живот на моменти от избора на жизнен път за следващото въплощение направени преди него, когато Джива е била в Трансцендента.

С избирането на жизнен път за следващото й въплощение приключва пребиваването на Джива в Трансцендента и тя е готова отново да се впусне в материалния Свят, за да участва в Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, което се осъществява с въплощаване на комплексът Дух-Душа в края на третата седмица от зачеването на плода в утробата.

На двадесет и първия ден от зачатието, Човешкият ембрион носи въплотен в себе си комплекс Дух-Душа и, следователно, аборт след този ден трябва да бъде квалифициран като предумишлено убийство!!!
Всичко, което Джива и Духовните й Учители са възнамерили и предначертали за живота и което способства Духовното й Просветление, при идеални условия би трябвало да се случи на Земята. Но, за съжаление, в нашия Свят, поради въздействието на твърде много фактори и периодичната промяна на много от условията, Джива непрекъснато и малко по малко бива отклонявана от плана, като по такъв начин възнамереният в Трансцендента жизнен път почти никога не се осъществява в реалността.
Ако Джива винаги, или поне често, биваше поставяна в благоприятни условия, способстващи Духовния й напредък, то завръщането й в Дома на Създателя, би било лесно осъществимо, но също така не би Му донесло тази неописуема палитра от разнообразни преживявания и опитност, която се постига, чрез поставянето на различни премеждия по пътя й. Но, ето, в това, именно, се състои най-интересната част от участието на Джива в Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, тя да съумее по такъв начин да преодолее препятствията положени на пътя й от обществената структура и статуквото, изградени от Илюминатите, та да не загуби верния път и да се Пробуди и Освободи, завръщайки се при Отца си, като трябва да се разбере, че най-трудният жизнен път дава най-висши Духовни резултати.

Хилядолетия наред Илюминатите, осъществяват на Земята, една друга, коренно различна игра! Авторът напоследък достигна до твърдото убеждение, че Световната Игра на Криптокрацията е създадена по аналогия на Трансценденталната Игра на Творецът-Творение, но в точно противоположна насока, а именно, с цел принизяване на моралните устои, погубване на Душата, както и материално и телесно заробване на цялото Човечество. Още от най-дълбока древност, Илюминатските владетелски родове са добили съкровеното знание за Трансценденталната Игра на Творецът-Творение и са започнали да я осъществяват в материално проявения Свят на Земята, но проектирана посредством определен принцип. Този принцип те нарекли „Каквото отгоре – такова и отдолу“ и го вплели във всичките езотерични разклонения на окултното знание – в Херметизма, в Кабалла, във Ведите дори и в Библията, като той е проповядван на нисшите степени в йерархията на посвещението.
 
За първи път този принцип открито е заявен в „Tabula Smaragdina Hermetis Trismegisti“, тоест „Смарагдовата плоча на Хермес Трисмегист“ или „Изумруденият скрижал на Тот“, която е обнародвана за първи път на Латински език от Хрисогон Полидор (Chrysogonus Polydorus) в неговия „Алхимичен сборник“, „De Alchemia“, през 1541 година, а на Английски език е преведен и публикуван от Херметичния Алхимик и Масон Сър Исаак Нютон няколко десетилетия по-късно. Вторият стих от скрижала на Латински гласи:

„Quod est inferius est sicut quod est superius, et quod est superius est sicut quod est inferius, ad perpetranda miracula rei unius.“
„Това, което е отдолу, е като това, което е отгоре, и това, което е отгоре, е като това, което е отдолу, за да се изпълнят чудесата (знаменията или великите дела – Бел. прев.) на Единният.“
 
„Каквото отгоре – такова отдолу!“, с много добре изразена огледална симетрия, при която не само отражението във водата, тоест нашата Вселена, е изкривено, замъглено и нехармонично, но и цветовете на формите са противоположни.

Илюминатската върхушка и нейните Масонски слуги упорито заблуждават адептите от нисшите степени в йерархията и не им казват истината за това, какво точно е значението на този закон. Те, обаче, разкриват поистинната му същност само на най-висшите степени, а именно, че този принцип е основан не на правата, а на огледалната симетрия. Заистина, това, което съществува в Трансцендента, е точно отразено, но по противоположен начин в проявената материална Вселена и респективно в изградените от Илюминатите обществени структури и социални взаимоотношения на нашата Плоска Земя. С други думи, крайната цел на Заговорниците, към която се стремят от векове, е точно противоположна на същността на Трансценденталната Игра на Творецът-Творение.

Крайната цел на Световната Игра на Криптокрацията е създаването на максимално неравномерна йерархична структура на международните и обществените взаимоотношения на Земята, посредством установяването на Новия Световен Ред. Което означава, че всички Държави-корпорации са подчинени на малобройно Единно Световно Правителство, като в основата на обществената пирамида се намират осем милиарда поробени Човека, Масонският верен, обслужващ Криптокрацията слугинаж ще наброява няколко стотици хиляди и ще представлява машата, с която се управлява Човечеството като се намира в съвсем тясната среда на пирамидата, а Криптокрацията, наброяваща около две хиляди, е нейният връх. Тази йерархична структура е точна противоположност на холографската структура, където цялото се състои от еднакви точни копия в умален размер на самото себе си, които го съставляват и които носят същите характеристики като него, освен характеристиката на цялостта, като такава. Холографската структура отразява Истината за Създателя, тъй като цялото Мироздание е основано върху нея, а Втория закон на Творецът-Творение – ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ, отразява холографския принцип: всяка частица е еманация на Единния и едновременно с това, Цялостта на Единния е всяка една частица, проявяваща себе си като част от Абсолютната Цялост.

Методите и начините, с които се осъществява поробването на Човека, като се управлява живота му в определена посока и се контролират ума, мисълта, желанията и целия му вътрешен мир, описвахме най-подробно в продължение на всички изследвания досега, но нека отново да ги повторим накратко.
Още от първите месеци на бременността, под претекст, че това са грижи за здравословното им състояние, плода и родилката биват подлагани на зловредни облъчвания и вибрации и се поставят на медикаментозно лечение, сякаш раждането представлява болестно състояние. Едновременно с това, бъдещите майки са убеждавани да променят из основи храненето си, като им е казвано, че трябва да си почиват и да ядат за двама, което довежда до залежаване и затлъстяване и, съвсем естествено, до влошаване здравето и на двамата.

Веднага след раждането, новодошлият на белия Свят Човек е инжектиран десетки пъти в продължение на много месеци с ваксини, представляващи смеси от смъртоносни отрови и мъртви животински клетки, което рязко влошава здравословното му състояние, заради което е тъпкан с антибиотици – широкоспектърни високопотентни отрови. От друга страна, противоестествената месоядна диета и изпъстреното с хранителни боклуци – „джънк фуудс“, меню предизвиква у децата затлъстяване и придобиване, още в младенческа възраст, на болести характерни за старите хора – костни и очни болести, диабет и други.
 
Въздействието върху психиката на децата и индоктринирането им в лъжовната Хелиоцентрична парадигма и във фалшивата ценностна система на Илюминатите – „Парите са Бог – уповавайте се на Властващия Елит“, започва още от първите месеци на живота им, като те са задължавани дълбоко да вярват на показаните на телевизионния екран, в компютърните игри и в книжките с картинки измислени въртящи се Земни топки, акробатични маймунджелъци на актьорите-астронавти, несъществували никога динозаври и същевременно с това са надлежно обучавани да се прекланят и обичат политиците, Холивудизма и неговите артисти и певци, които са положили тайна кръвна клетва пред демонични същности да мамят и поробват Човечеството.

Тези съвременни деца, които прекарват огромна част от времето си пред телевизионния екран, компютъра, смартфона или таблета, всъщност се намират постоянно в алфа състояние на мозъка – умствен транс, чийто последствия са: раздразнителност, капризност, липса на концентрация при отсъствието на облъчващ екран и незаинтересованост да общуват словесно с околните, като те проговарят много по-късно, отколкото децата, играещи на воля с другарчетата си всред Природата. Нарочното пристрастяване на децата и съвременната младеж към електронните устройства – смартфони, таблети и компютри, омагьосващи  умовете и поробващи Душите  им е най-демоничното престъпление на Илюминатската върхушка срещу бъдещето на Човечеството!


По време на така наречения Образователен процес, провеждан с активното съдействие на Масонските масмултимедии, децата и младежите са подложени на невиждан досега в историята психически стрес, психологически тероризъм, демоничен контрол над ума, интензивна дезинформация, въздесъща пропаганда и масова индоктринация в измислени, лъжовни, ненормални, безбожни, бездуховни, бездушни, безнравствени и нечовешки възгледи и в неморални междуличностни отношения, така че, когато станат работници, никога да не си и помислят, че могат дори да си зададат въпроса, дали това, което прави войнстващия Илюминатски елит е правилно или не!

Отвратителното експлоатиране, въздействието и промяната на вибрационните и циклични модели, замърсяването и отравянето на цялата Природа, чрез нарочни секретни операции, като например „химическите следи“ на „Операция Индиго Скайфолд“ (OPERATION INDIGO SKYFOLD) и H.A.A.R.P. или от ултра-свръх производството на Мега-индустриите, бълващи все повече и повече ненужна продукция и боклук, за да задоволят прищевките и желанията на промитите от рекламите мозъци, повишава заболеваемостта на Човечеството до пандемични размери, така че почти няма „цивилизован“ Човек, който да не боледува по няколко пъти годишно. Естествено, това е добре дошло за Мега-фармацията, произвеждаща милиони тонове химически отрови, за да ги натъпче в гърлата ни, с което ни докарва все повече болести и повече нещастия. Но, въпреки това, съвременникът ОБИЧА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, тъй като така е програмиран от подсъзнателните послания, излъчвани от телевизионния екран.

Властващата заговорническа клика осъществява поробването не само на физическо ниво, а също така на електро-магнитно и етерно-вибрационно, тоест на нивото на фината ни телесност, като по този начин се разстройват хармоничните вибрационни модели на протичането на енергията прана по надите и през чакрите, което води след себе си, както болести на физикалността, така и на Психиката, като например: стрес, истерия, нездрава безпричинна веселост, подтиснатост, самовглъбеност и волна или неволна склонност към самоубийство. Отслабването и разстройването на хармонията и синхрона в потоците на прана се осъществява, първо, чрез използването на физически методи, като например: нейонизиращата микровълнова радиация излъчвана от микровълновите печки, GSM-те, Wi-Fi, Bluetooth, секретните установки на Психотронните оръжия, както и йонизиращата радиация на Рентгеновите апарати и стотици пъти по-опасните от тях скенери на ядрено-магнитен резонанс. Вторият начин за отслабване и разстройване на енергийната матрица на Джива е по метода на психологическите способи, като най-използвани от тях са: когнитивният дисонанс, склонността за потвърждаване, пророческото програмиране и културата на войната.

След дългогодишни дирения върху естеството на методите за контрол, обаче, авторът откри, че Криптокрацията използва още едно твърде мощно оръжие за поробване на Човека, чието прилагане води до дисхармония и асинхрон в протичането на прана по надите и през чакрите. Този метод никъде не е описан, но неговото съществуване стана явно, благодарение на задълбочените изследвания върху моделите на поведение на огромни групи Човеци. Авторът нарече това оръжие: метод за злонамерено въздействието върху груповите поведенчески модели.

Авторът счита въздействието върху груповите поведенчески модели за едно от най-големите злодеяния на Илюминатската клика, тъй като едновременното повлияване върху установеното с десетилетия и столетия поведение на огромни множества от Човеци – цели общества, народи и култури, обуславя едновременното разстройване и дисхармонизиране на енергийните матрици на всички членове на тези множества, водещо до неправилно протичане на прана по надите и чакрите им, което не позволява събуждането на Кундалини и Освобождението на Душите им. Следователно, злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели на Човека има за пряка и непосредствена цел да го превърне във вечен заключеник на поробилата го Клика заговорници, като му отнеме завинаги възможността да се Пробуди и Освободи.


Злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели на Човека се осъществява и на трите нива на живота: на политическо ниво, на социално-културно и на религиозно ниво.

СЛЕДВА ПОСЛЕДНА ЧАСТ
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #46 -: (Вторник) 12 Декември 2017, 09:55 »

[/b]

ЧАСТ 12

ИСТИНАТА ЗА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ И ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СТАМАТ

На политическо ниво злонамереното въздействие върху груповите поведенчески модели се състои във възбуждането на размирици, износа на революции и разпалването на войни, като те съставляват и най-значимото перо от печалбите на Криптокрацията. Военният бизнес е най-крупния и най-доходоносния бизнес в историята на Света и трябва да е кристално ясно, че всички заводи от Световния военно-промишлен конгломерат, независимо в коя Държава-корпорация са разположени – на Изток или на Запад, са или пряко притежавани, или са владяни чрез подставени лица от някоя от Илюминатските фамилии, като всичките са свързани на върха на пирамидата на Световния контрол, което е съвсем ясно и логически доказуемо, тъй като по прицип всички Световни концерни са притежание на банкерските и Аристократичните династии. И понеже, относно методите за злонамерено въздействие върху груповите поведенчески модели с цел разпалването на войни и революции може да се направи отделно изследване, тук, авторът само ще спомене, че основен механизъм в тях естествено се явяват „средствата за масова информация” или, както в предишно наше изследване разтълкувахме това словосъчетание, „оръдията, осъществяващи ритуала на окултното жертвоприношение, с цел оформяне на ума, съгласно дадена инструкция, учение или доктрина.”

Злонамерените въздействия върху груповите поведенчески модели могат да бъдат и ежедневно прилагани в малък мащаб на социално-културно ниво, както е в следния пример. Транссексуален-лесбийски-гей-парад, финансиран и организиран от Тайните служби, по заповед на Войстващия елит, в центъра на голяма Европейска столнина, изважда на показ най-неморалните, безнравствени и бездуховни нарцисисти, които дефилират своите осакатени и обезобразени голи тела, гордо заявявайки нещо от сорта: „Всичко е любов“, което настройва, както пуританите, така и честните нравствени Човеци срещу парада. Участниците в парада, усещайки излъчената от околните нормални Човеци ниска вибрация на чувствата: ненавист, презрение, злоба, ожесточение и желание за саморазправа, настройват своите Дживи на същата вибрация и в резултат на този уж „Парад на любовта“ се появяват две настроени едно срещу друго множества, което дисхармонизира енергийните им матрици. Това активно мероприятие на Тайните служби постига едновременно поне две цели, първо, настройва две множества едно срещу друго, отвличайки вниманието им от истинските проблеми и лишавайки ги от яснотата на разбирането кой е техният същински враг и поробител и, второ, отнема възможността и на двете групи да хармонизират Джива, да се Пробудят и да се Освободят.

Съществуват, обаче, и шикоромащабни зловредни въздействия върху груповите поведенчески модели на социално ниво, като например: въвеждането на лятно и зимно часово време, чрез което се размества биологичния часовник, объркват се свръхсетивните възприятия у Човека, разкоординира се ума и се нарушава синхронизма между Седемте тела. Друго зловредно въздействие на социално ниво е въвеждането навсякъде по Света на девет или дванадесетчасово непрекъснато работно време – съвсем противоестествено за ритъма на работа на Джива, при който четирите часа активност трябва да се редуват с четири часа почивка.
 
Още при Сътворението, Природната цикличност синхронизирала Човешкия биоритъм, който в продължение на хилядолетия изглеждал така: ставане от сън преди изгрева на Слънцето, лека обща активност, закуска, четири часа трудова натовареност, продължаваща до около час преди пладне, почивка три-четири часа с обедно хранене, четири часа трудова натовареност до залеза на Слънцето, почивка с лека вечеря или само малко зеленчуци и сън в продължение на шест-седем часа. Човекът се ръководел от Слънцето, за да спазва този биоритъм, което от своя страна следвало дневното и нощното Вселенско дихание – в подробности изследвано в „Небеса и Земя“ от Гебриел Онриет. Фазата на вдишване на дневното Вселенско дихание отговаря на предобедната трудова натовареност, паузата между фазите и най-топлата част на фазата на издишването на дневното Вселенско дихание отговарят на обяда и следобедната дрямка – сиестата, фазата на студената част от издишването на дневното дихание и настъпването на студеното нощно Вселенско дихание отговарят на следобедната трудова натовареност и така нататък.

След като Илюминатите налагат на „цивилизованите“ Държави-корпорации всеобща девет или дванадесетчасова трудова повинност, наречена „работа“, този хилядолетен ритъм, излъчван от Творецът-Творение, приеман от Небесната Твърд и възпроизвеждан от непосредствената ни Вселена, за да настрои Джива в синхрон с енергиите на Създателя, е разбит напълно. Днес, нито един наемен работник не би могъл да живее в синхрон с Мирозданието, тъй като му се налага да работи непрекъснато по девет или дванадесет часа. Непрекъснатата работа на Човеците в поробените Държави-корпорации, разстройва също така и изградения в продължение на хилядолетия целогодишен цикъл, пряко отражение на цикъла на смяната на топлото (лятно) и студеното (зимно) Вселенско дихание, което в древността е следвано стриктно. При него, активният период на висока трудова натовареност и почивка през периода от пролетното Равноденствие до есенното Равноденствие е последван от период на ниска трудова натовареност и дълга почивка с много празници от есенното Равноденствие до пролетното. Животът на Джива извън тези цикли на Творението, произтичащи от енергиите на Създателя, разрушава връзката й завинаги с Него и тази взаимосвързаност може да бъде възстановена единствено, чрез спазването на биоритмите и хармонизирането на енергийната матрица. 

Ако си припомним увода на нашето изследване, където разгледахме как целенасочено и нарочно началото на Слънчевата година е изместено със седем дни назад и е обявено за начало на календарната година, докато в същото време Денят на Възраждащото се Слънце – началото на Слънчевата година, е узурпиран и представен като Рожден ден на Християнския Слънчев Бог – Иисус Христос, канонизиран за Единороден и Единосущен Син на Създателя, единствено чрез когото Човеците биха могли да се освободят от „първородния грях“ и да се завърнат в Дома на Отца си, ние ще открием метода на зловредното въздействие върху груповите поведенчески модели приложен едновременно на религиозно, социално-културно и политическо ниво и използван от Илюминатите, за да излъжат Човека по отношение на Истинската Същност на Единния и същевременно с това да объркат хармоничността и нарушат синхрона на енергийната матрица на Джива, като по този начин, действайки многопосочно, окончателно разбият и разрушат, като я изтръгнат из корен, изконната ни свързаност с Творецът-Творение, изразена във Втория Му Закон: ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ, който заистина свидетелствува, че всяка частица, включително и Джива, е еманация на Единния и едновременно с това, Цялостта на Единния е всяка една частица, включително и Джива, проявяваща себе си като част от Абсолютната Цялост.

В края на настоящето изследване, авторът иска още веднъж твърдо да подчертае, че за да Отключим Трансцендентално Истината в Душите си и за да следваме Пътя на Освобождение към Дома на Творецът-Творение, ние решително трябва да скъсаме веднъж завинаги умствените пранги, изковани от манипулациите на Масонските масмултимедии заключили Сърцата ни в омраза, злоба, ненавист, ожесточение, поквара и в смъртен страх от различните нам по раса, народност, вероизповедание или убеждения Човеци, тъй като ЕДИННИЯТ Е ВСИЧКИ И ВСИЧКИ СА ЕДИННИЯТ и не може да съществува никаква разлика между отделните Джива, освен в степента на осъзнаване на взаимовръзката й със Създателя!

И когато, най-накрая, един ден всеки от нас прекъсне ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и „ПРЕСА“, той непременно ще се вслуша в Душата си и тогава ще провиди Истината за нашата Вселена в думите на Творецът-Творение:

„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”

 
In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

СТАМАТ
[/b]

МИР и ЛЮБОВ!
16-ти Април 2017 година
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #47 -: (Събота) 16 Декември 2017, 07:43 »

[/b]
През последните месеци авторът се увери напълно, че постепенното Пробуждане на Човечеството, което ще доведе до неговото Освобождение от смъртния захват на войстващата Илюминатска върхушка настъпва. Малко по малко умът на изпадналите в коматозен транс цивилизовани Човеци се отваря и провижда Истината за Плоската Земя. Отрезвяването и възвръщането на сетивността, разсъдъка и логическото мислене, обаче, са неизбежно съпътствани в началото от осмиването и яростното отричане, породени от когнитивния дисонанс, като впоследствие за щастие винаги се достига до приемането на Истината за очевидна.

 
[/b]

Много важен инструмент за постигане на по-пълно разбиране на действителната същност на Света, който обитаваме, се явяват събиранията на единомишленици и обмяната на знания и факти, за да се достигне мъдростта на  Мирозданието. Такива инструменти са лекциите, беседите, видео-конференциите по Скайп и, разбира се, най-вече реалните конференции, провеждани вече през няколко месеца навсякъде по Света.
 
Проведената през Септември 2017 година в Холандия Конференция за Плоската Земя има широк и възторжен отзвук! Двама от лекторите – Майк Кавану и Бастиан Сорал, бяха поканени в предаване „ала Холивудски стил“ по Холандската телевизия, където изложиха Истинната парадигма за нашата Вселена.
 
Водещата на предаването, въпреки че прикриваше насмешката си, поради тежката индоктринация наложена й в Журналистическия факултет, не можа с нищо да смути Майк и Бастиан, които с лекота и красноречие описваха действителния Свят.

Авторът предлага видео-клип върху това интервю, с превод на Английските субтитри:

-   Следващият въпрос е за Маргриет. Категоричното заключение от една Международна конференция в Егмонд Аан Зее гласи, че Земята е плоска. Това, всъщност, новина ли е или лъжа?
-   Новина е. Мисля, че това е толкова странно,...
-   Какво, че Земята е плоска?
-   ... че е имало конференция в Егмонд Аан Зее международна, аха. И, че те са стигнали до заключението, че Земята е плоска. Така че, може би, това е истина.
-   Следователно, Вие казвате, че това е вярно? Обръщам се за отговор към моите гости...

(Водещата и гостите се поздравяват.)

-   ... Бастиан и Майк, отдясно на ляво. Ако двамата ви попитам, дали Земята е плоска, какво ще кажете?
-   ДА!!
-   Айде, бе!
(Всички са в шок!)
-   Откъде знаете това?
-   Като гледаме с очите си и правим изследвания, вместо да зяпаме Дискавъри Ченъл или винаги вярваме на всичко, което ни казва НАСА! Просто като я преценяваме самостоятелно!
-   Преди да започнете с обясненията, знаете ли как изглежда Земята?
-   Никой не знае.
-   О, не знаете, но имате ли представа как би трябвало да изглежда?
-   Да, плоска.
-   Да, но плоска като да можеш да изпаднеш от нея?
-   НЕ!
-   Не, така че това не е правилно.
-   Не е. Ние сме в една затворена система. Ние се намираме в нещо като централна система за отопление, която е под налягане.
-   А как стоят нещата с другите „планети“? Те кълба ли са?
-   Те изглеждат кръгли, но ние не знаем, дали това е твърда земя – терра фирма.
-   Следователно, те може да са плоски?
-   Теоретично, да!
-   Или не са веществени обекти!
-   Значи, са като илюзия..
-   Да!
-   ...другите „планети“?
-   Да, в действителност телевизията също е илюзия!
-   Следователно, вие казвате, че изследването на Вселената се явява прикритие.
-   Да. Повече прилича на ИЗМАМА, целяща да измъкне парите от джобовете на гражданите и да ни накара да повярваме, че съществуват „планети“, на които можем да отидем и живеем.
-   О, да, значи вие смятате, че това ни е обещано, а то е глупост.
-   Това са пълни глупости!
-   А, ако говорите с голяма авиокомпания, като KLM или Ер Франс, и кажете: ние смятаме, че Земята е плоска?
-   Тъй като те летят около нея, те ще кажат, че това не е истина, но инструментите в самолетите им показват, че те се движат над плоска повърхност. Затова са го нарекли аероплан (план – „plane“ – „равна повърхност“), а не аерокрива или аероизвивка.
-   Да, мисля, че сте прав.
-   Какво виждаме тук?
-   Това е нагледно представяне на плоския модел.
-   Това е, което вие действително виждате навън.
-   Плоската форма на Земята.
-   Едно добро предположение за това каква е.
-   Защото не можем да достигнем достатъчно високо, за да видим или да заснемем каква наистина изглежда.
-   Да, а кои сте вие? Когато казвате не можем да достигнем достатъчно високо.
-   Изследователите на Плоската Земя.
-   А колко сте?
-   Милиони!
-   Досега да, милиони!
-   Сериозно?!
-   Да! Да! И всеки ден се присъединяват хиляди!
-   А освен това съществуват и мълчаливите привърженици, които са твърде уплашени, за да признаят, че вярват в това... Защото, да, ако открито поддържате това становище...
-   Но нужни са много хора, които в продължение на десетилетия да заявяват, че Земята е кълбо, за да го повярват останалите.
-   Не! Не!
-   НЕ! Достатъчна ви е само ИНДОКТРИНАЦИЯТА! Постоянно казвате на Човеците една и съща ЛЪЖА! И когато продължавате да я повтаряте, вие я превръщате в истина за онези, които я слушат!
-   А къде започва тази ЛЪЖА?
-   От Коперник.
-   От Коперник.
-   Той мислел, че е направил откритие, но не. Значи, това е, тъй да се каже, първото фалшифицирано научно изследване?
-   Е, нека го кажа така: преди Човекът да може да провери, посредством балон с горещ въздух или с нещо друго, което да се издигне достатъчно високо, вече е имало ГЛОБУСИ във всяка класна стая! Преди да могат да го видят със собствените си очи, е било ПОВЯРВАНО, че е истина. Тази легенда продължила да се предава и се развила през вековете, та днес всички вярваме в нея.
-   И когато НАСА „отишла в космоса“, всичко се потвърдило по случайност!
-   Е, благодаря ви, че дойдохте!
-   Моля, за нищо!
-   Маргриет, вие сте права!

***
Авторът е напълно сигурен, че все повече търсачи на Истината за Плоската Земя и следовници на Трансцендента ще бъдат канени в телевизионни предавания и трябва да е съвсем ясно, че повечето от тях ще бъдат и сплашвани и подкупвани, та само най-искрените и честни Зететични изследователи няма да се изкушат пред сластта на парите и богатствата.

Тези, които са най-изчистени в Сърцата си, никога не биха се докоснали до мерзостта на масмултимедиите и винаги ще странят от тях, тъй като веднъж прекъснали свързаността си с ежеминутната кървава гадост и нечовешко безумие, изливано от Масонските телевизия, радио и ПРЕСА, те никога не биха си и помислили да се върнат отново в АДА. Живеейки истински в неизразимо щастие и възторг от Мирозданието, те постоянно поддържат жива връзката си със Създателя и се вслушват в Душата си, чувайки винаги думите на Творецът-Творение:

„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”

 
In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

СТАМАТ
МИР и ЛЮБОВ!
30-ти Септември 2017 година
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #48 -: (Понеделник) 18 Декември 2017, 19:39 »

Само дето земята е кръгла. Дължи формата си на въртенето около оста си.
Според всички митове и легенди, вкючително хиндуистки и будистки, планетата Земя е кръгла и се върти.
Единствено според "светата" инквизиция Тя била плоска и според папските закони всеки несъгласен бил изгарян като еретик. Джордано Бруно, Николай Коперник и много други светила на физиката и астрономията пострадали заради това. Галилей отървал кладата заради преклонната си възраст.

Явно вие сте католик-консерватор готов на всичко за да докаже, че Ватикана е прав, че земята е плоска и неподвижна тепсия, която вол крепи на рогата си.  Lips Sealed

Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #49 -: (Понеделник) 18 Декември 2017, 19:53 »

Да не забравяме за Архимед и Питагор, жреците от Мемфис и китайските мъдреци от преди ок. 3000 години. Ако сте ги чувал разбира се.  Grin
Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #50 -: (Понеделник) 18 Декември 2017, 20:01 »

Самата астрология се крепи на идеята за сферичната форма на Земята, планетите и светилата, които са сферични поради въртеливото движение. С твърденията си вие заставате едновременно срещу науката и езотериката, подкрепяйки религията горила на клади хора с по-различно мнение от нейното.
вие само доказвате, ЧЕ РЕЛИГИЯТА Е ОТРОВА ЗА РАЗУМА.  Tongue
Активен

Живота е свещен.
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #51 -: (Вторник) 19 Декември 2017, 18:09 »

[/b][/font]

ПЛОСКАТА ЗЕМЯ И ВЕГЕТАРИАНСТВОТО - СТАМАТ

„Ако един Човек каже една лъжа и успее дълго време да я поддържа, с времето сам започва да вярва в нея.“

Азис Несин

***

„Всяко редактиране е лъжа.“

Жан-Люк Годар

***

Всички промени в Обществените нагласи, настроения и Мироглед досега в Човешката история са били както индуцирани, насаждани и подклаждани, така и по-късно задължително въвеждани в структурата на Културната, Религиозна, Политическа и Образователна система изключително само от страна на войнстващата Илюминатска върхушка, посредством методологията, способите и инструментариума на психологическото въздействие, умствения контрол, психическото и социумното програмиране и идеологическата дезинформация, пропаганда и индоктринация, разработвани, владяни и внедрявани еднолично от самата нея. Никога досега в Човешката история, нито едно събитие променило Светогледа, Народопсихологията и съдбините на Народите и Обществата не е произлязло или осъществено от Независима група Човеци, нямаща връзка с властващите от хилядолетия династии, тъй като както финансовите инструменти, така и методите за управление на Човешкия ум, средствата за отнемането на само привидната „свобода“ и подчиняването на Човешкото тяло винаги са били в ръцете на Световния управляващ Елит, който по никакъв начин не би допуснал поробените Народи да започнат да се Пробуждат, вслушвайки се и следвайки вече Освободили се от измамната парадигма Личности.

Тъкмо напротив! Навсякъде по Света, всички така наречени освободителни или народоосвободителни движения и „революции“ винаги са били инспирирани, финансирани и привеждани в действие по предварително начертан план в най-удобното време, за да се осъществи синхрона и скритото постъпателно придвижване на „Великото дело през вековете” замислено от хилядолетия и натрапено на всички ни от Криптокрацията. Авторът подробно е разгледал методологията в изследването си „Действителният Свят, в който живеем, и Истинският Аз“.

Трябва да ни стане кристално ясен, обаче, и един друг факт – това, което се отнася за политическите манипулации, провеждани от Илюминатите е в пълна сила и на Културно, научно и интелектуално ниво. Тоест, нито едно от съществуващите днес поддържани от властващата парадигма и разпространявани от Образователната система и масмултимедиите Културно-интелектуални движения, нито една научна „революция“ и нито едно течение в Изкуството не е възникнало самостоятелно от само себе си, а е било подготвяно дълго време, насаждано, внимателно отглеждано и разпространявано, за да извърши своята работа и изпълни своята функция в строго определената йерархическа структура на планомерно придвижваното към крайната му цел „Велико дело през вековете“.

Авторът твърдо се е убедил в продължение на четвърт век, че обикновеният ежедневно работещ по девет или дванадесет часа Човек много трудно може да възприеме и разбере как действително е устроен Светът, понеже още в невинните си детски години е бил индоктриниран във фалшивата парадигма на Илюминатския Елит, разпространявана от Световното Масонство, като наред с това е програмиран никога да не й се противопоставя и дори да не се съмнява в непогрешимостта й. Имплантирането още в младенческа възраст на напълно недоказуемите, невъзможни, неправдоподобни и недействителни, но лъжовни идеи за Големия взрив и Еволюционизма с неотменните им качества: бездуховност, непредсказуемост, случайност, безредие и хаос, наред с укриването от Човеците на действащите Истински Закони на Творецът-Творение, управляващи непосредствената ни Вселена, спускат непрогледна тъма върху Човешкия ум.

Измамните и неистински качества, които Атеистите-Материалисти дават на Вселената биват пренесени от Образователната система и Масонските масмултимедии, по аналогия, и върху възникването, устройството и развитието на Цивилизацията, като те твърдят напълно безпочвено, че тя е възникнала без определена от никого цел, че не се развива планомерно, а хаотично, и че не съществува никаква определена заинтересована група Човеци, която да я управлява. Това наивно, глупаво и невежо твърдение, обаче, е в пълен разрез с установената йерархия и строго определен институциален ред на държавното устройство навсякъде по Света. Следователно, по този начин, от една страна, всички сме обучавани да разберем и осъзнаем управленската йерархия, като се подчиняваме на Държавните институции и съблюдаваме установения законов ред под заплахата от съдебно преследване, но от друга страна, Образователната система и Масонските масмултимедии непрекъснато и целенасочено провеждат прикриващи мероприятия, посредством методите на осмиването и подигравката срещу онези, които разпространяват знанието за Световния Заговор, и заставят Човешкият ум да повярва в лъжата, че събитията в Света са хаотични, не се контролират от никого, съдбините на Цивилизацията не се развиват планомерно и не се определят от хилядолетните властващи династии, наречени Криптокрация – собственик на Държавите-корпорации.

Този ярък когнитивен дисонанс хвърля дебела неразкъсваема пелена върху здравия разсъдък и изгражда яка непробиваема стена от неразбиране и незаинтересованост пред логическото мислене на отделната личност като я прави неспособна да провиди Истината за Света със своя разум! Авторът, въпреки че в книгата си „Истината за Плоската Земя и Освобождението на Човечеството, или Зететичните изследвания на СТАМАТ“ се е спрял подробно върху съществуването и плановете на Илюминатската върхушка, би дал следния разбираем от всекиго пример, за да доразясни фактическото положение на възникналата историческа необходимост от възникването й.

Ето, пример от живота. Така както на всеки кораб трябва да има капитан, както във всяко предприятие трябва да има директор, във всеки град трябва да има кмет и във всяко царство трябва да има господар, така, по същата причина, в тази Цивилизация преди хилядолетия е създаден йерархичен управителен орган от главите на властващите и до днес Световни царски династии, станал по-късно известен като Ордена на Илюминатите, или Криптокрацията. Ние, всички, в ежедневния си живот винаги се сприятеляваме и дружим със сродни нам Човеци – сродни по интереси, по мислене, по натюрел и най-вече по заможност! Абсолютно житейско правило навсякъде по Света е, че бедните дружат с бедни, средно заможните – със средно заможни, богатите – с богати, много богатите – с много богати.

Но с кого се сдружават супер свръх-богатите от векове и хилядолетия владетелски династии? Естествено, с другите супер свръх-богати от векове и хилядолетия владетелски династии, като по този начин са основали общо предприятие за себеобогатяване, ограбвайки безогледно всички намиращите се по-ниско от тях в йерархията! Този закон е неотменим и никой не може да го отрече! Никой, никъде по Света не е виждал Принцът и просякът да другаруват и да споделят трапеза – това го има само в детските приказки, които Масони-писатели [1] са написали, за да баламосват децата ни! През всичките векове, навсякъде по Света Принцът винаги е унижавал, ограбвал, измъчвал, поробвал, пращал на войни и убивал по заповед обикновения Човек и никога не е имало никаква свързаност между нас и хилядолетните владетелски династии. Тъкмо напротив, свръх-богатият Илюминатски Елит винаги и всякога е смятал обикновените Човеци за Гоим (Гой – ед. ч.), което на иврит означава „скотове“, „говеда“, тъй като, от тяхна гледна точка, всеки Човек, който не знае Истината за Плоската Земя и е невежа по отношение на Духовната и Трансценденталната свързаност на всичко съществуващо – живо и неживо, с Творецът-Творение е по-долен от безмълвните скотове, не заслужава никакво уважение и дори не заслужава да живее, защото е безполезен, или както Хенри Кисинджър нарича обикновените Човеци „useless eaters“, тоест „безполезни ядачи“!!!

Сега вече можем да разберем и оценим „по достойнство“ задачата на Образователна система! Първостепенна, най-съществена и дори единствена цел на Институцията на училищата и университетите е да обучават, индоктринират, програмират и дори хипнотизират децата в налудната, глупава, лъжовна, бездуховна, безсмислена, алогична, но Сатанинска и измамна парадигма, изфабрикувана от Масонския слугинаж за дългосрочните цели на Илюминатската върхушка. Атеистично-материалистическата идеология е нарочно създадена, за да хване в капана на лъжата и измама** възможно най-голяма част от нищо неподозиращото Човечество. Втората задача на Образователната система е, посредством осмиване, заклеймяване, отстраняване, остракиране и наказания, в никакъв случай да не позволи свободомислието и критичното отношение към насажданите от нея идеи и теории, да поистина, само фиктивни идеи и недоказани теории, а не факти и Истини, за да забрани и изтръгне из корен веднъж завинаги Истинното Духовно и Трансцендентално Знание, което би довело търсещият ум до Пробуждане и Освобождение! Ето, това е същинската цел и непосредствената задача на Образователната система – да ни остави невежи Гоим и бездуховно голи и безпомощни „безполезни ядачи“ в ръцете на Властващите династии, за да не можем никога да се Освободим!

Да! Такава беше безотрадната съдба на Човечеството само допреди няколко години – петнадесетина. Но на 11-ти Септември 2001 година се случи нещо немислимо допреди това! Считаната за „най-проспериращата“, „най-демократичната“ и „най-свободната“ нация на Света бе нападната в сърцето на своята столнина от СОБСТВЕНОТО СИ ПРАВИТЕЛСТВО! Последвалото извънредно мерзко, нечовешко, но Сатанинско нападение и завладяване на една от най-бедните Държави в Света – Афганистан, за да се осъществят петролните посегателства на Световната петролна клика и следващата война и завладяване на Ирак, посяха семената на бъдещото отрезвяване на Западните „демокрации“ по отношение на характера на Правителствата им. Това отрезвяване в следващите години прерастна в небивало дотогава брожение и Пробуждане на десетки милиони приспани от дълбокия летаргичен сън, индуциран от Образователната система и Масонските масмултимедии. И, ето, по този начин започна първото в Човешката история и единствено по своя характер съвсем самостоятелно възникнало движение за Пробуждане, Осъзнаване и отхвърляне на Илюминатската робия и за изследване на Истината за Плоската Земя.

Следващият етап от Пробуждането настъпи в средата на 2012 година – една наистина магично-трансцендентална година, когато носещите осъзнаване и мъдрост енергии на Творецът-Творение преминаха през Небесната Твърд и докоснаха Сърцата на подготвените за тях Човешки същества. 2012 и последвалите я две-три години се оказаха съдбовни за цялото Човечество! Човеците, които избраха Освобождението тръгнаха по нов път, изцяло загърбвайки лъжата и измама**, наложени от господарската клика на Илюминатите. Но онези, които нямаха достатъчно Любов, Светлина и Мъдрост в Душите си, се затвориха завинаги за тях, ставайки най-яростните поддръжници и пропагандатори на Новия Световен Ред и хулители срещу Истината за Плоската Земя и Трансценденталната същност на Творецът-Творение.

Това разделение днес е НЕОПРОВЕРЖИМА РЕАЛНОСТ, но удовлетворението в Сърцата на Следовниците на Истината и Търсачите на Трансцендента идва от това, че все повече Човеци отварят Сърцата си за Плоската Земя – СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДНЕВНО!!! СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЧОВЕЦИ са следовници на Истината и съвсем скоро ще станат МИЛИАРДИ!!!

В интернет пространството има стотици хиляди сайтове, а в Ю Тюб има хиляди канали и милиони качени видео-материали! Естествено, малка част от тях са на Истинните следовници на Истината, тъй като активните мероприятия за дезинформация, провеждани от Световните разузнавателни агенции са наместили много предвидливо на удобни места своите агент-провокатори, или както сега се казват „троли“, още много преди съдбовната 2012 година, понеже от столетия тази година е известна като начало на времената, носещи Освобождение на Човечеството! И в никакъв случай не трябва да забравяме мълчаливото мнозинство – Човеците, които дълбоко в Душите си са напълно убедени, че живеем върху плоска и неподвижна Земя, покрита от Небесния Свод, но поради страх от присмеха на околните или за да не навредят на близки и любими не го заявяват гласно – тези Човеци са СТОТИЦИ МИЛИОНИ!!!

Голяма част от сайтовете и Ю Тюб каналите, ангажирали се с Просветителска дейност относно Плоската Земя, излъчват твърде много негативизъм и ниски вибрации, което е вредно за израстването на комплекса Дух-Душа, и, уви, не носят никаква полза за Пробуждането и Освобождението на обикновения Човек. В този смисъл, авторът би препоръчал да не се посещават такива сайтове или канали, тъй като Пътят към Дома на Отца може да се следва само с лекото Сърце на щастието, единението, Любовта и съпричастността.

Неоценима полза, обаче, за Просвещаването на Човечеството носят хората на изкуството, които чрез творбите си най-бързо и умело докосват Сърцата ни. Организирането на конференции и лагери се оказва брилиантна идея. Авторът писа вече за организираните конференции в Холандия в средата на Септември.

През тази Събота и Неделя, на 4-ти и 5-ти Ноември, на ул. „Уелтън“ №2209 в Денвър, щат Колорадо се организира „Лагер на Музиката и Изкуствата на Плоската Земя“:


Чували сме максимата „Изкуството ще спаси Света“ и всички знаем, че най-въздействащото изкуство е музиката. Авторът, обаче, беше смаян от таланта на един млад изпълнител, чийто псевдоним е Conspiracy Music Guru – Музикалният гуру на Заговора.


Името му е Алекс и е Англичанин. Свири на китари, цигулка, клавир и изпълнява всички вокали, като много автентично имитира Американски акцент от Южните щати. В композициите си използва дръм-машина и семпли, но на останалите инструменти свири сам. Текстовете на песните му са запомнящи се, свежи и носят много радост – прекият път към Сърцата на тези, които сега откриват Истината за Плоската Земя. Поразително е, че, както споделя в интервюто си за GLOBEBUSTERS, той сам е режисирал и заснел тези клипове с почти нулев бюджет, използвайки само Айфон 6, безплатна версия на програмата iMovie, зелен екран и зелена пейка, на която да лежи. Непредубеденият Човек, гледайки тези клипове направени почти без пари, трябва добре да се замисли за милионите долари вземани от Масонските продуцентски компании за направата на клип на някоя „звезда“ и най-вече трезво да осмисли какви клипове прави НАСА с бюджета си от ПЕТДЕСЕТ И ТРИ МИЛИОНА ДОЛАРА ДНЕВНО или 19,5 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗА 2017 година!!!

***

Музикалният гуру на Заговора

„Човекът на Плоската Земя“

Публикувано на
4-ти Септември 2017 година

Е, срещнах оня ден един Човек и мислеше Земята той за плоска.
Рекох му, Човече, май си луд, къде ти е станиолената шапка?
Но говореше с твърда убеденост той и вярваше в своите слова,
че нещо вътре в мен разбра, че това не може да е шега.
Но защо би вярвал той в това и защо да вярва в тез неща,
щом знаят всички за топката въртяща, наречена Земя.

Доста луд си, щом Земята ти за плоска смяташ,
защото фактът прост, че кълбо е всички знаят.
И тъй, запитах: „За снимките какво ще кажеш,
които НАСА, знаеш, че от космоса правят?“
Усмихна се той многозначително и рече:
„Това са фалшифицирани неща, Човече!“
„Филмите, които гледал съм с очите свои?“
„За тях какво да ти кажа, той ми отговори,
не си чувал, май, за програмите за Си Джи Ай?“
(CGI – компютърно генерирани изображения – Бел. прев.)

О, в НАСА измислят всичко, което някога си гледал ти –
и полетите до Луната, дето никога не са били.
Приятелю, наистина, лъжлива измет те са, разбери,
време намери, проучи, Истината ще те Освободи!

Бях скептичен малко, но ум отворен имам аз,
каквото той ми каза бе доста интересно.

Та малко време аз намерих,
трева в лулата си натъпках –
видео-клипове загледах,
защото, ако НАСА лъжат,
и моите деца те лъжат.

Ядосах се, докато гледах, за измама** разбрах
и за Земята кълбовидна аз заблудата разкрих.
Бре, мамка му, ако е верно, че не сме върху кълбо?!
Все повече научавах и все повече копнеех –
всичко започнах да проучвам.
Нагоре преобърнах всяка ценна информация,
която можех да докопам.
И започнах истината за войната да отключвам,
срещу разума ми водена.

Имах хиляди въпроси – просто не можех да го разбера.
Пак трябваше да срещна този – Човекът на Плоската Земя.

О, в НАСА измислят всичко, което някога си гледал ти –
и полетите до Луната, дето никога не са били.
Приятелю, наистина, лъжлива измет те са, разбери,
време намери, проучи, Истината ще те Освободи!

Звъннах му една вечер, да се видим той се съгласи.
Гостоприемен бе, покани ме да седна, рече ми:
„Виждам, проучвал си, приятелю непредубедени.
Знам, въпроси имаш, до които накрая ще стигнем,
но, първо, разгледай какво има на моите стени.

На Земното кълбо въртящо се картини –
всяка от тях рисувал съм аз, не знаеш ли?
Виж сега, преди компютрите, навремето,
художник много търсен бях рисуващ всичко,
но Земята главно бе болното ми място.

Пейзажите бяха ми любими – ужасно бях добър в това,
та много Човеци все ми казваха: „Досущ като снимки са!“
Тогава, един ден наистина много важен пич ми звънна.
Попита ме, дали работа искам – падали много пари.
„Работата к’ва е?“ – попитах и зачаках да отговори.
„Кълбета за НАСА ще рисуваш.“ – после веднага затвори.

Положих клетва тайната да пазя, на жива душа да не казвам,
че получих работа в НАСА „глобусите“ Земни да издокарвам.
„Глобално“ във всяко списание печатани рисунките ми бяха,
народа да мамят за това къде живеем – същинска зла програма!
Виж, върху кълбо не живеем, а Земята е плоска наистина,
той рече, вътрешен Човек съм бил и зная, че това е истина!“

О, в НАСА измислят всичко, което някога си гледал ти –
и полетите до Луната, дето никога не са били.
Приятелю, наистина, лъжлива измет те са, разбери,
време намери, проучи, Истината ще те Освободи!

Говорихме, чак до изгрев Слънце, та ума ми се взе!
Този Човек постави под съмнение всяко нещо,
за което цял живот си мислех, че мисля, че зная!
Защо подлеците лъжат ми се изясни накрая –
всичките причини ми станаха ясни най-накрая.

Всичко е заради контрола, знаеш, за да влязат във главата ти!
А и заради парите също – те имат ужасно много пари!
ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА ДОЛАРА, Човече, какво би направил с тях,
това НАСА ВСЕКИ ДЕН от нас краде, ПЛОСКАТА ЗЕМЯ за да крие!

Ако могат да те накарат да повярваш, разбери,
че върху въртяща се вечно топка се намираш ти,
Творецът и Творението смисъл губят изобщо.
Всичко експлоадирало било от едното Нищо,
според теорията им за Големия взрив, нали.
Сатанински действителен контрол на ума е това,
провеждан от страна на Масонската Световна банда.
Само Масони, знаеш, успяват „в космоса да идат“ –
злите *опелета те са, дето в лицето ви лъжат!
Да, ГОЛЯМО ЗЛО са НАСА – те са върховна измама!
Причината едничка, заради която ги има,
е ЛЮБЯЩИЯ ТВОРЕЦ-ТВОРЕНИЕ от нас да крият!

О, в НАСА измислят всичко, което някога си гледал ти –
и полетите до Луната, дето никога не са били.
Приятелю, наистина, лъжлива измет те са, разбери,
време намери, проучи, Истината ще те Освободи!

ГОЛЯМО ЗЛО са НАСА, Човече!
Лъжливи долни отрепки са те!
Време намери и ги проучи!
Аз разследвах ги изцяло вече.
И направо акъла ми се взе!
Истината ще те Освободи!

„Няма фотографии на Земята“

Публикувано на
6-ти Септември 2017 година

Веднъж онлайн да потърся каза ми приятел:
„Виж снимки на Земята, ще останеш без акъл.“
И аз затърсих на Земята снимки в Гугъл.
Много излязоха – той рече: „Първата кликни,
известната „Син мрамор“ – всички сме я виждали.
Нея хиляди пъти сме гледали на Ти Ви екрана,
но за тази снимка прочута, нека нещо ти кажа–
изобщо не е фотография – с Фотошоп е правена!“

Щот’ снимки на Земята никакви няма,
защо така, дали ще ми каже някой,
всичките са Фотошоп анимации
и всички са на програми за Си Джи Ай!?
(CGI – компютърно генерирани изображения – Бел. прев.)
Никакви доказателства, че е кълбо,
не, въобще никакви няма, изобщо!
Но, по дяволите, защо
никой не снима туй Кълбо?!

Бе адски прав – главата ми бая тая глупост замота,
защото „Син мрамор“ за снимка мислех през цялото време.
„Доста странно е, не смяташ ли, той рече с подозрение,
че снимки няма, необичайно ми се струва на мене.

Искам да кажа, че най-важната снимка,
която Човек би могъл да заснеме –
тази фотография емблематична
просто се оказва измамно призрачна.“
Не можех никак да повярвам, Човече,
ама наистина потресен бях вече!
Нуждаех се от още доказателства,
че с Фотошоп тая снимка е правена.

„Кой е Робърт Симън потърси, той рече,
(Robert Simmon – “Mr. Blue Marble” – Бел. прев.)
топката анимационна той прави`,
ти него трябва да разследваш, Човече –
за НАСА и други подобни работи.
На всеослушание той си признава,
че просто всичко това е артистизъм –
самият той казва, аз само цитирам:
„Фотошоп е и трябва да бъде такава!“

Щот’ снимки на Земята никакви няма,
защо така, дали ще ми каже някой,
всичките са Фотошоп анимации
и всички са на програми за Си Джи Ай!?
(Maya, 3ds Max, Cinema 4D, E-on Vue, Poser и Blender – Бел. прев.)
Никакви доказателства, че е кълбо,
не, въобще никакви няма, изобщо!
Но, по дяволите, защо
никой не снима туй Кълбо?!

Всички фотографии на Земята
са само ХУДОЖЕСТВЕНА ИЗМАМА!
Всички снимки в Гугъл са, Човече,
ИЗМИСЛИЦА и нищо повече!
Фотографиите свали,
една до друга ги сложи
и континентите сравни –
по размери са различни!

На всяко Земно кълбо цветовете погледни – различни нюанси!
Трябва да изглеждат еднакви те, ако наистина са фотоси!
С последователността е най-лошо – изобщо никаква я няма!
Чифт анимационни „топки“ е всичко, което НАСА ни дава!

Щот’ снимки на Земята никакви няма,
защо така, дали ще ми каже някой,
всичките са Фотошоп анимации
и всички са на програми за Си Джи Ай!?
Никакви доказателства, че е кълбо,
не, въобще никакви няма, изобщо!
Но, по дяволите, защо
никой не снима туй Кълбо?!

Казват ни, техен телескоп лети сред всичките звезди,
който на Юпитер и Марс все красиви снимки прави!
Аз скромно ви предлагам, НАСА, нещо да направите:
към „планетата“ Земя го насочете и снимайте!
Понеже хиляди снимки трябва да има на това,
където живеем, но „Хъбъл“ не е правил ни една!
Не смятате ли за твърде необикновено това??!!
На въртящи се галактики има мними картинки,
но, за да видим Земята няма нито една снимка!

Щот’ снимки на Земята никакви няма,
защо така, дали ще ми каже някой,
всичките са Фотошоп анимации
и всички са на програми за Си Джи Ай!?
Никакви доказателства, че е кълбо,
не, въобще никакви няма, изобщо!
Но, по дяволите, защо
никой не снима туй Кълбо?!

************
СЛЕДВА

СТАМАТ
[/b]

МИР и ЛЮБОВ!
30-ти Октомври 2017 година

[1] Марк Твен – Самюъл Лангхорн Клеменс. Информация от Великия Секретар на Мисури: Самуел Л. Клеменс подава молба до Ложата „Полярна звезда № 79“ в Сейнт Луис на 26-ти Декември 1860 година, избран е да получи Синя степен на 13-ти Февруари 1861 година, иницииран е на 22-ри Май 1861 година, преминал във Втора степен „Калфа“ на 12-ти Юни 1861 година и издигнат до „Високата степен на Майстор Масон“ на 10-ти Юли 1861 година.
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #52 -: (Вторник) 19 Декември 2017, 18:25 »

[/b][/font]

ЧАСТ 2

ИСТИНАТА ЗА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ И ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - СТАМАТ


„Куклен театър“

Публикувано на
4-ти Октомври 2017 година

Сега, да ви разкажа за Космическата станция –
само във въображението е там наистина.
Тя е научна фантастика – не е действителна,
там е да храни космическата ви наркомания.
Тези „астро-не-та“ във космоса не са –
изписано е на тъпите им лица!

Виж, от сто километра аз надушвам лъжата
и както се хилят те разкривам измама**.
Не поумняхте ли от Лунните фалшиви мисии –
КУКЛЕНО ШОУ измислено от Президента Никсън?!
Е, чуйте, ясно е, че те отново го правят,
вижте хамутите и зелените екрани.

Работех дълго време в’ филмите и в Ти Ви-то
и зная туй-онуй за триковете в киното.
Илюзия да създадеш, че си там, където не си,
ще трябва доста да използваш зелените екрани
или, ако си сложиш хамут закачен на тавана,
на това, че във въздуха се носиш всеки ще вярва.

КУКЛЕНОТО ШОУ на НАСА вие гледате!
Да, целият Свят е една сцена, нали.
Актьори са, разбира се, „астро-не-тата“,
е, да, ами и те получават пари.
„Виж ме, мамо, свободно се нося из „космоса“!“
Не се носиш, а лъжеш ти Човешката раса!

Нека ви разкажа сега за самолета Зиро-Джи –
той стръмно излита, а после надолу лети
и странни неща стават, ако вътре в него си –
щом самолетът пикира във въздуха се носиш ти.
Просто добавяш актьор окачен за тавана
и „астронавт“ получаваш, или нещо такова.

Самолетът излита, после знак се подава:
„И, екшън, трябва малко заблуда да снимаме!“
Самолетът пикира – така всички разбират,
за шоуто „Космическа станция“ време е:
те се носят във въздуха в самолет Зиро-Джи,
а ти виждаш „астронавти“ на твоето Ти Ви.

КУКЛЕНОТО ШОУ на НАСА вие гледате!
Да, целият Свят е една сцена, нали.
Актьори са, разбира се, „астро-не-тата“,
е, да, ами и те получават пари.
„Виж ме, мамо, свободно се нося из „космоса“!“
Не се носиш, а лъжеш ти Човешката раса!

Гледайки тези шутове, още нещо забелязах,
че снимат всичките си „космически разходки“
в Лабораторията за Неутрална Плаваемост.
НАСА казва, че това са само тренировки –
за поддръжка на станцията да се упражнят.
Мислих над това, но, ако такъв е случаят,
как така във „космоса“ мехурчета се виждат?

Следващата „разходка“ сериозно погледни,
„космически“ мехурчета дали виждаш, кажи.
Гледай, Човече, обзалагам се на двайсет стотинки,
че под вода се снимат „космическите“ им разходки.
Мехурчета „космически“ виждам нався-къде,
мамицата ти, НАСА, как са стигнали там те?


КУКЛЕНОТО ШОУ на НАСА вие гледате!
Да, целият Свят е една сцена, нали.
Актьори са, разбира се, „астро-не-тата“,
е, да, ами и те получават пари.
„Виж ме, мамо, свободно се нося из „космоса“!“
Не се носиш, а лъжеш ти Човешката раса!

Щом на борда на „еМ-Ка-еС“ видиш астро-не-то,
ти в екрана си пак се вгледай по-внимателно.
Знаеш нали, те в измама** са много добри
така че главата си в телевизора наври –
виж начина, по който се носят актьорите.
Ако питаш мене, нулева гравитация не е,
а Холивудските ефекти от филмите гледаме.

Цялото проклето нещо внимателно следи –
тези лъжливи подлеци са КУКЛИ НА КОНЦИ.
ФАНТАСТИЧЕСКО КУКЛЕНО ШОУ всичко това е!
НАСО-дупки, шоуто свърши, вече знаеме!
За театъра благодариме, бомба беше!
Я сега, станцията фалшива си вземете
и дето не огрява Слънце си я наврете!

КУКЛЕНОТО ШОУ на НАСА вие гледате!
Да, целият Свят е една сцена, нали.
Актьори са, разбира се, „астро-не-тата“,
е, да, ами и те получават пари.
„Виж ме, мамо, свободно се нося из „космоса“!“
Не се носиш, а лъжеш ти Човешката раса!

КУКЛЕНОТО ШОУ на НАСА вие гледате!
Да, целият Свят е една сцена, нали.
Просто актьори са, разбира се, „астро-не-тата“,
е, да, ами и те получават пари.
„Виж ме, мамо, свободно се нося из „космоса“!“
Не се носиш, а лъжеш ти Човешката раса!

******

„Не вярвай в гравитацията“

Публикувано на
22-ри Октомври 2017 година

Спомням си, когато учехме в даскало, брато,
за гравитацията, беше толкова яко.
Учителка имах, която знаеше всичко.
Учеше ни как на топка се задържа вода,
как сградите се прилепват на долната страна
на топка, дето като въртележка се върти.
Цялата работа звучеше лудница, нали,
но за гравитацията да уча обичах.

На татко си да разкажа търпение нямах
за невероятния ден, който аз прекарах.
От гордост се пръсках, когато дойде с колата
и скочих аз вътре, щом ми отвори вратата.
Усмихна се и попита: „Как мина денят ти?“
Аз му отвърнах: „Направо побърках се, тати,
научих за оная магическа работа,
от която сякаш ми се завъртя главата.

За оня ми ти дъртофелник Нютон учихме.
Той си помислил, щом ябълка го ударила,
че една мнима сила надолу я дръпнала
и по този начин всичко Земята засмуква.
Сила, която всичко към топката прилепва –
Човеци и сгради, и океани, и всичко.
И така било записано в историята,
че тогава Нютон открил гравитацията.”

Татко само ме погледна и рече:
„Не вярвай в никакви гравитации,
и не вярвай в никакви фантазии,
‘щото това са само теории –
никога не са били доказвани,
но се преподават на децата ни.“

(Не вярвай в гравитацията!
Лъжа е гравитацията!)

Е, татко се натъжи и малко ме съжали,
щом само споменах думата гравитация.
Рече ми: „Я, самостоятелно малко мисли,
съмнявай се в това, което са те учили.
Имам предвид, по кой начин, мътните го взели,
може топка, която вечно безспир се върти,
да предизвика и сила толкова могъща,
че всичко наоколо навътре да засмука,
а на птички и на мушички да не влияе –
гравитацията избирателна ще да е!

Сине, добре си помисли за това логично,
защото на мене ми се струва безсмилено.
Съмнявай се, като проповядват пасторите!
Съмнявай се, като преподават даскалите!
Купища глупости е тая гравитация,
а оня измамник Нютон е просто палячо.
На хора като Нютон не трябва да се вярва,
лъжите им Масонски излязоха наяве.

Всъщност, това го прави ПЛЪТНОСТТА, момчето ми,
затова надолу падат нещата, виждаш ли?
Всички предмети падат винаги на Земята,
ако са по-тежки от въздуха наоколо,
но щом от въздуха са по-леки се издигат
и ще продължат да се носят към Небесата.
А това качество ПЛАВАЕМОСТ го наричат –
от гравитацията повече смисъл има!

Е, нека пак ти кажа, момчето ми:
Не вярвай в никакви гравитации,
и не вярвай в никакви фантазии,
‘щото това са само теории –
никога не са били доказвани,
но се преподават на децата ни.”

(Не вярвай в гравитацията!
Лъжа е гравитацията!)

„Извинявай, сине, спуках твоето балонче,
но това мислене ще ти докара белята.
Теориите, които ти вкарват в главата
са чисто и просто ПСЕВДОНАУКА, той рече.
Те да вярваш те карат във всякакви глупости –
абсурда гравитация хвърли на боклука.
Когато ти говоря, повярвай ми, моля те,
гравитации никакви няма, истина е!”

Татко ме накара да се замисля в оня ден
накара ме да мисля и по начин различен.
Самостоятелно вече мисля оттогава
и теории всякакви изхвърлих от рафта.
Глупостта гравитация е ИНДОКТРИНАЦИЯ,
а не истинна и сигурна информация!!!
Ей, Човеци, пробудете се и разберете,
няма такова нещо като гравитация!!!

Сега, още веднъж да ви чуя да пеете:
„Не вярвай в никакви гравитации,
и не вярвай в никакви фантазии,
‘щото това са само теории –
никога не са били доказвани,
но се преподават на децата ни.“

(Не вярвай в гравитацията!
Лъжа е гравитацията!)


***

За всеобща радост на всички Следовници на Истината и Търсачи на Трансцендента, Алекс в никакъв случай не представлява изключение, бидейки музикант, който се занимава с изследване на Плоската Земя, а е само един от най-талантливите творци в тази област. През последните две-три години цяла плеяда Човеци на изкуството се отдели, оформи се самостойно и съзря извън пагубното статукво на Масонската музикална и художествена продуцентска дейност. Без да се впуска в повече подробности, авторът би предложил на вниманието на Читателя дузина музикални клипове отразяващи търсенията на младите творци.

Музика за Плоската Земя - Ще оцелея - I Will Survive - Cover by Indiejestion - flat earth song

Музика за Плоската Земя - Нарисувай я плоска - Paint It Flat by Indiejestion - flat earth song

Музика за Плоската Земя - Ходя по Луната - Walking on the Moon - Cover by Indiejestion

Музика за Плоската Земя - Умствен Контрол вика майор Том - Mind Control to Major Tom-Indiejestion

Музика за Плоската Земя - Заговорът - Conspiracy by GOLLY

Музика за Плоската Земя - Земята е плоска - The Earth is Flat by Jaba & Friends

Музика за Плоската Земя - Кели и измама** МКС - Scott Kelly and the ISS Hoax - Flat Earth Asshole

Музика за Плоската Земя - Нямаме време - We Don't Have Time - Obama - Song by Flat Earth Asshole

Музика за Плоската Земя - Въртяща се синя топка - Spinning Blue Ball - A Flat Earth song

Музика за Плоската Земя - Повече от щастлива - More Than Happy By The Troot - flat earth music

Музика за Плоската Земя - Малката русалка - Little Mermaid By The Troot - flat earth music

Музика за Плоската Земя - Здравей, Плоска Земя! - Hello, Flat Earth! by Amber Plaster

Музика за Плоската Земя - Земя, а не кълбо! - Earth Not A Globe by Amber Plaster - flat earth music

Музика за Плоската Земя - Звездни следи - Star Trails by Amber Plaster - flat earth music

Особено силно и обаятелно впечатление прави Амбър Пластър, която притежава изключителен глас!

***

Авторът би споделил за сетен път, че е извънредно щастлив да изживее поредното си въплощение в това неповторимо време – време на дългоочакваното Пробуждане и Освобождение на Човечеството от дългия безпаметен сън на всеобщата заблуда, че живеем върху безспирно и бясно въртяща се топка. Трябва да знаем, че това Пробуждане съвсем няма да е леко, а по-скоро ще прилича на събуждането от пиянски сън, при което си припомняме колко лоши и недостойни неща сме натворили предната вечер. Затова е абсолютно наложително да пристъпим към Осъзнаването на Истината като загърбим арогантността си на „всичко знаещи висшисти“, като се отърсим от егоцентризма и нарцисизма, насаждан непрестанно от масмултимедиите и като изчистим Сърцата си от злобата и покварата на ежедневната гонитба за все повече пари и налагане над ближния. Вместо това, нека да изпълним Душите си с Любов, Светлина и Съпричастност към всички живи същества! И тогава, когато най-накрая всеки един от нас се пречисти от непрекъсната кървава гадна ярост и нечовешко безумие, изливано от масмултимедиите и ПРЕСАТА, тогава във всички случаи ще осъзнаем, че в Душите ни съществува частица от Творецът-Творение и ще се вслушаме в думите му:

„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”

In Veritate Victoria (В Истината е победата!)

СТАМАТ
[/b]

МИР и ЛЮБОВ!
30-ти Октомври 2017 година
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #53 -: (Сряда) 20 Декември 2017, 12:54 »

Хериън,
Цитат
  Явно вие сте католик-консерватор готов на всичко за да докаже, че Ватикана е прав, че земята е плоска и неподвижна тепсия, която вол крепи на рогата си.   
Тъй като е очевидно, че Стамат е доооооста многословен, а в същото време отказва да общува тук(форум е място за общуване, трибуна), това ме навежда на мисълта че има голяма вероятност да не пише той, а някой самозванец. Не е трудно да се направи. Копваш оттук-оттам снимки, текстове, правиш регистрация с чуждо име и си герой. Grin
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #54 -: (Сряда) 20 Декември 2017, 15:01 »

Земята е плоска тепсия, която лежи върху три слона, те от своя страна се крепят на три кита! Доказано от група английски учени! А, и се държи там благодарение на  конспирация на военните! Laugh
Активен

bojinkata
Неактивен stamat2015
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж
СТАМАТ - stamat2015 - Вечна Истина 2015

« Отговор #55 -: (Петък) 22 Декември 2017, 06:49 »

[/b][/font]


ИСТИНАТА ЗА ПЛОСКАТА ЗЕМЯ И ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО СТАМАТ


ПЛОСКАТА ЗЕМЯ И ВЕГЕТАРИАНСТВОТО - СТАМАТ


Земята е плоска и ракетите не отлитат в космоса СТАМАТ

Перспектива или как работи човешкото око СТАМАТ


Плоската Земя - Двеста доказателства че Земята не е въртящо се кълбо - Eric Dubay - СТАМАТ - Part1

След като завърши книгата „Истината за Плоската Земя и Освобождението на Човечеството, или Зететичните изследвания на СТАМАТ“, авторът започна да я отпечатва безплатно на близки и приятели, за да разпространи поистинното знание и древната мъдрост за същността на нашата Вселена, та да се осъществи и в България първата вълна на Пробуждането, така както става във всички останали Държави-корпорации в момента.

Още преди две години, когато се случи пълното провиждане на Истината за Света, който обитаваме и осъзнаваме с физикалното си тяло, както и докато пишеше различните изследвания, намерили място в книгата, и ги публикуваше в блоговете си и в Ю Тюб, авторът непрекъснато бе подложен на пренебрежение, присмех, подигравки, обидни забележки, оскърбления, ругатни и голословно невежо празнодумство в коментариите към публикациите и в личните си контакти с близки и приятели. Тъй като безсмисленото бръщолевене никога не е от полза за разпространяването на Истината и не облагодетелства израстването на Духа у Човека, на 28-ми Октомври 2016 година авторът забрани коментариите към видео-материалите в Ю Тюб, като публикува вече направените в тогавашните си блогове.

***

„Всяка истина преминава през три етапа. Първи, тя е осмивана. Втори, яростно й се противопоставят. Трети, приемат я за очевидна даденост.“

Артур Шопенхауер

***

Потвърдил в течение на годините верността на афоризма на Шопенхауер, авторът неотклонно вървеше и ще продължава да следва пътя, сочен му от вековното знание на Човечеството и откровенията на Духа, като осмиването, злобните подхвърляния и ругателното отношение, дори от страна на роднините, не биха могли да повлияят на намеренията му.

Към първия етап в мъдростта, изказана от Шопенхауер, се отнасят подигравателните поучения и забележки, на които авторът се наслуша твърде продължително време:

„Ако това бе истина, то ние трябваше да го учим в училище и да го дават по телевизията!“

„Не си внимавал в час и не си научил урока какво казва науката за това!“

„Та, ти ли се извъди най-умния, знаем те ние какъв беше!“

„Каква е тая книга, чете ли я въобще някой!“

И въпреки че авторът логически издържано опровергава нападките, това е съвсем ненужно, понеже негодуващите Човеци нито го слушат, нито биха прочели книгата, тъй като тя би им донесла знания коренно противоположни на лъжата, от която са били погълнати цял живот и възникналият от това психологически конфликт би ги довел до тежки психически разстройства. Колкото по-нависоко в йерархичната структура се намира отделната личност, толкова по-глуха, по-неразбираща, по-незаинтересована от Духовните дирения, Истината и Справедливостта става тя, тъй като има пряк интерес целенасочено да защитава Мирогледа, изграждан и защитаван през всичките години от живота й, и е абсолютно без всякакво значение за нея, дали този Светоглед е недоказан, измамен и изкуствено насаден от поробилата я клика заговорници!

И точно тук достигаме до втория етап от приемането на Истината! Тези, на които са дадени властови позиции в йерархическите стуктури, както и онези, които цял живот са драпали да се домогнат до „топлите местенца“, полагащи се на завършилите „Висше образование“, за да не трябва с усилна физическа работа да изкарват прехраната си, по всякакъв начин ще поддържат и защитават на всяка цена установеното статукво, колкото и погрешно, лъжовно и измамно да е то. Тези, на които е дадена каквато и да е власт над другите Човеци, включително Законодателна, Съдебна, Изпълнителна, Военна, Икономическа, Монетарна, Образователна, Масмултимедийна и Медицинска, ще се борят да запазят привилегиите си с всякакви средства и способи, не само защото са паразитната класа, изяждаща плодовете на труда на работещото Човечество, но и поради страха да погледнат в Душата си и да разберат изкорен лъжата в живота си. Както казва Юнг, Човек е способен на какви ли не зверства, само и само да не погледне в Душата си!

Вторият етап от пътя, който Истината извървява до Сърцата на Човеците, се посреща със злостно и яростно противопоставяне, заплахи, забрани и насилствени актове, явяващи се неизбежни инструменти от арсенала по защита на измамното статукво, установено от властващия Елит. Онези, които прилагат на практика „защитния“ инструментариум, освен че се чувстват лично заплашени от загубата на привилегиите и длъжностите си по установяването и поддържането на измамната парадигма, също така изпитват неистов страх от възможността децата им да излязат от съсловието на паразитната върхушка и да се изхранват с честен труд!

Трябва да стане съвсем ясно, че паразитната най-висша каста на Илюминатската върхушка и нейните верни слуги – Интернационалното Масонство, никога не ще признаят пред обикновените Човеци, че ги обучават и отглеждат, обграждайки ги и оплитайки ги изцяло в лъжи и измислици относно абсолютно всичко! Понеже не е възможно да се каже истината за едно обстоятелство или явление, а пък за произтичащото от него да се излъже, то е наложително измама** да е както конкретна, така и цялостно повсеместна! Именно Трансцендентално и Духовно обусловената сложна взаимообвързана съвкупност на явленията, обстоятелствата, събитията и фактите, както в манифестираната физическа Вселена, в Астралния, в Духовния и в Трансценденталния Свят, така и в Обществените и в междучовешките отношения налага парадигмата, натрапена на Човечеството, да е изцяло измамна.

ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА на езиците на ПРОБУЖДАЩОТО СЕ ЧОВЕЧЕСТВО

Но днешната ситуация има едно изключително предимство! Напълно невъзможно е да се укрупнява и усложнява до безкрай дадена система, чрез въвеждането на все повече и повече закони, правила и механизми за установяване на грешките, изчистването и избягването им, и в същото време дадената система да остане стабилна, тъй като заедно с усложняването й нараства и ентропията. Както е видно от изтекли към широката публика Строго секретни изследвания, като например „Безшумни оръжия за тихи войни“ (Silent Weapons for Quiet Wars), всички Закони от Електротехниката и Термодинамиката, действащи върху физичните системи, могат да се приложат и действат успешно и върху Обществата. Иначе казано, в горепосочения случай, при усложняващи се системи, такива със силно изразена и нарастваща йерархичност и отсъстващо равновесие, какъвто е случаят със съвременната цивилизация, процесите водещи до по-малка подреденост, или хаос, се засилват, като с течение на времето тези системи неизбежно се превръщат в равновесни, тоест йерархичността се срива.

Това е причината, например, съвременните сложни електронни машини да се повреждат все по-често и да имат къс живот в сравнение с простите механизми отпреди век-два или хилядолетия. Или, казано с други думи, колкото повече се усложнява измамната парадигма на властващия Елит, посредством която се измислят нови несъществуващи реално теории, за да обяснят предишните необосновани теории, появили се в подкрепа на още по-стари лъжливи теории, имали за цел да подведат Човечеството, толкова повече нарастват и набират мощ Духовните движения за Пробуждане и провиждане на Истината, като съвсем естествено се приближава неизбежният момент, когато кулата от карти на мистификациията и фалшификациите ще се срути! Ето, поради тази причина блюстителите на измамната парадигма винаги се противопоставят яростно, използвайки забрани и дори насилие, срещу всяка Истина застрашаваща Световното им господство.

С оглед изложените по-горе поистинни мъдрости, дефиниции и закони, авторът определя случилите се напоследък събития, като съвършено и абсолютно доказателство, че Зететичните изследвания, включени в книгата му, са заистинно Трансцендентално и Духовно неоспоримо верни факти!

На 31-ви Август авторът направи Фейсбук-акаунт, имащ за единствена цел да разпространява знанието за Плоската Земя. Известно е, че много Зететични изследователи са си правели акаунти, които бяха изтривани от администраторите на Фейсбук в рамките на месец. Например, Ерик Дубей има два изтрити акаунта, един блокиран уеб-сайт и един изтрит форум. Това е причината повече от година авторът да се въздържа и двоуми дали да си направи акаунт или не, знаейки че не е възможно той да просъществува дълго.

За десет дни на Фейсбук-акаунта бяха качени около сто публикации, както от блоговете, така и от Ю Тюб канала и той събра 1800 приятели! Уплашени и раздразнени от бързото разпространение на Истината и „страхувайки се за хляба си“, администраторите на Фейсбук изтриха акаунта на 11-ти Септември! Само каква дата!!!

Авторът още на два пъти си направи профили във Фейсбук, но докато вторият път профилът бе изтрит за 36 часа, то третият път администраторите надминаха себе си и го изтриха само за 30 минути!!!

Не е ли учудващо това!!! Ако всичките „глупости, драсканици, бърборения на луд и смехории“, публикувани в блоговете на автора, в Ю Тюб канала му и в книгата му, са наистина само „празни приказки, небивалици, суеверия и пълна простотия“, както ги определят „коментаторите“, тогава защо е нужно администраторите на Фейсбук, който е доказано активно мероприятие на ЦРУ, да се занимават с тези „детинщини“ и да ги забраняват??!!

Фейсбук е рожба на ЦРУ - re-upload

Във Фейсбук можете да откриете всичко: от политически и битови скандали до „извънземни“ и летящите им чинии и от снимки на пияни-заляни Човеци до срещи за секс и откровено порно. Как нищо от това не се забранява и изтрива, а се забранява и изтрива именно Истината за Плоската Земя?!

Естествено, забраните и изтриването се явяват един от инструментите за „защита“ на илюзорната поробваща парадигма за безсмислено въртящата се с 1666 км/ч около оста си и безцелно стрелкаща се с над 3,086,000 км/ч в пет различни направления в безкрайния бездуховен вакуум измислена Земна топка, породена от невъзможното Нищо на безсъзнателния Голям Взрив. И тази илюзорна парадигма се хвърля върху очите на заслепяваното Човечество, за да се скрие от него и то да не провиди извечната Истина и най-дълбоко пазената тайна – светая-светих на Властващия Елит, че Земята е плоска и неподвижна, покрита от Небесната Твърд и пазена от Творецът-Творение!!!

Но най-важното, днес, е да разберем, че без значение какво прави поробителската Илюминатска клика, не е във възможностите й да възпре и забрани Истината завинаги!!! Идните поколения ще се присмиват на нашите уж високо-технологични представи (да, „представи“, което означава „идеи, впечатления, схващания“, а не Истини и факти) за Света и ще се чудят, как сме се съгласили всичките вкупом да попаднем в техногенния транс на Постхуманизма – този святкащ, нашарен, нагримиран и напудрен, но убийствено сериозен цирк на Абсолютния Ужас, каквато е истинската същност на съвременната цивилизована общност!

Не, нека не се отчайваме, а да намерим време, за да изключим беснеещата страхова психоза по масмултимедиите и въпреки безумстващата суматоха на бездуховното ежедневно оцеляващо битувание да седнем насаме със Себе си и да се вгледаме съзерцателно и вслушаме спокойно в Душата си. Там, ние ще прогледнем и ще дочуем гласа на Творецът-Творение, който винаги и всякога ни е нашепвал:

„Ти си вечна Джива, което означава излъчена от Мен безсмъртна и безценна частица! Въплотен си отново, след поредната ти смърт, на тази Плоска Земя, пазена и защитавана от Мен, посредством Небесната Твърд, за да участваш в Моята Трансцендентална Игра, където да откриеш Пътя на Пробуждането и Осъзнаването, който, с помощта на Духовните си Учители, предварително сам избра, когато беше в Трансценденталния Свят, за да можеш да се Освободиш от вечния кръговрат на въплощенията и смъртта и да се завърнеш в Моя Дом, при Мен – Абсолютният Създател на Мирозданието.

Твоето призвание в материалната Вселена е да твориш добро, да жадуваш Просветление и Освобождение, винаги да помагаш на всички, за да успеят и те да открият Пътя към Дома Ми, като безстрашно и уверено довеждаш Истината до очите, ушите, умовете и Сърцата им, за да могат и те на свой ред да я разпространяват и за да съумеете накрая всички заедно да се избавите завинаги от душегубните измами и скверните лъжи, разпространявани от пребиваващите в самозаблуда Демони, които отричат Единния!”


In Veritate Victoria (В Истината е Победата!)

СТАМАТ
[/b]

https://stamat2015.blogspot.bg/ ; http://stamat2015.blog.bg/http://sthamanuviro.blog.bg/ и https://www.kaldata.com/forums/blogs/blog/1957-самат-вечна-истина-2015
You Tube: Stamen Georgiev

12-ти Септември 2017 година
Активен

СТАМАТ - ТРАНСЦЕНДЕНТАЛЕН ЗЕТЕТИЧЕН ИЗСЛЕДОВАТЕЛ
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #56 -: (Петък) 22 Декември 2017, 10:28 »

" - Дядо какво са звездите?
 - А...дупки в ямурлука на дяда ти Божи, проядени от молци. А земята е пита замесена от баба ти Божка, та като ходи да пасе овцете да има какво да хапне за обяд. Водата е винцето в бъклицата му, да прокара по-лесно залъците. Grin
 - А като изпие морето и изяде земята? Shocked
 - Баба ти Божка други ще приготви.
 - Ами ние?
 - Кой го е грижа за трохите?!"

 Grin

п.п. Здраво си се назобил. Рекламираш си писанията, оплаквайки се, че никъде не те взимат на сериозно, но същевременно казваш, че си забранил коментарите в канала си в тубата и в блога си. Тоест ти не приемаш противоречия, решил си, че си Гласът на Истината и няма дръга правда освен твоята. Простата истина е, че всеки има своя истина и има правото да я каже/напише.  Колкото до фейсбоклука достатъчно е да те докладват известен брой потребители за да те банне автоматично системата. Едва ли цру ще седнат да се занимават точно с тебе Grin, кой си ти че да го правят?
А и обърни внимание на темата wowboy за интернет, ще ти е от полза.

Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #57 -: (Петък) 22 Декември 2017, 11:21 »

http://www.az-deteto.bg/zashto-zemyata-e-kragla/13944/view.html

Защо Земята е кръгла и се връти. Физика му се вика.

А тая "джива" дето я срягаш е богиня на живота в хиндуизма, в някои писания е епитет на Деви Кали, като велика богиня на живота - Джива и смъртта - Мрита. Намирам и понятието джив-аатма = жива душа. Пуруша е първото дживатма. В буквален превод от санскрит  дживатма е животно.

Още от глава първа на Библията става ясно, че земята се върти и е кръгла : утро-вечер -ден първи. Кратко и ясно.
В любимия ти хиндуизъм : Шива и Кали се сливат в Ардханари и се ЗАВЪРТАТ в танца на сътворението на всъчки неща. В даоизма първичната частица се ЗАВЪРТА за да даде началото на вселената. В шинтоизма Идзанами и Идзанаги се ЗАВЪРТАТ в сватбен танц и така сътворяват вселената...
Панта Реи...Всичко тече, движи се, танцува, връти се...Навсякъде.
Ти си извън езотериката и екзотериката, защото твоите твърдения противоречат и на двете, които са едно, но не си дорасъл за да разбереш. А от горепосочените примери става ясно, че противоречиш и на световните религии.
« Последна редакция: (Петък) 22 Декември 2017, 11:42 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #58 -: (Петък) 22 Декември 2017, 12:59 »

Ех, стамате,
Цитат
 Още преди две години, когато се случи пълното провиждане на Истината за Света, който обитаваме и осъзнаваме с физикалното си тяло, както и докато пишеше различните изследвания, намерили място в книгата, и ги публикуваше в блоговете си и в Ю Тюб, авторът непрекъснато бе подложен на пренебрежение, присмех, подигравки, обидни забележки, оскърбления, ругатни и голословно невежо празнодумство в коментариите към публикациите и в личните си контакти с близки и приятели. Тъй като безсмисленото бръщолевене никога не е от полза за разпространяването на Истината и не облагодетелства израстването на Духа у Човека, на 28-ми Октомври 2016 година авторът забрани коментариите към видео-материалите в Ю Тюб, като публикува вече направените в тогавашните си блогове.
    
А бе ти да не си някой мизантроп(човекомразец), бре стамате? Бая ми мязаш на такъв.
Може би е време да се замислиш над текста в червено, защото ситуацията описана там се повтаря и тук.
Ако профилът е твой, де. Wink
Пък не дай си Боже да не е твой, дупе да ти е яко, ако ме разбираш какво ти намеквам. Tongue
« Последна редакция: (Петък) 22 Декември 2017, 13:08 от paci1 » Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #59 -: (Петък) 22 Декември 2017, 14:43 »

Хм...Незнам, обаче ми направи впечатление един от коментарите под клип в ютуб доказващ , че Земята е кръгла и се върти. Та човека смята, че идеята за плоската земя е на самите илюминати и има много общо със Син Лъч и плана им за световно господство.  Плоската земя е отговора на илюминати, насочен срещу всички стремящи се да ги изоблечат. Ползват типично масонски похвати за убеждаване на масите.

А на стаматчо му праснах минуси в ютуб, може да ми забрани да си кажа мнението( илюминати незачитат чуждото мнение), но неможе да ми забрани да гласувам.
А пишещият тук под това име имам чуството, че просто преписва без дори да разбира. Grin
Активен

Живота е свещен.
Страници: 1 2 3 [4] 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални