Страници: [1] 2 3 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Потопът - раждането на Бог, Сатана и Дявола  (Прочетена 12251 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Събота) 16 Март 2013, 08:32 »

Тази тема изисква от читателя по-радикална проява на волята за мислене, и повече смелост за изправяне срещу собствените предразсъдъци от обиконвено. Дори и за форум от този тип.
Истината е, че повечето от нас са на мнение, че наистина е имало Потоп в миналото на тази планета. Колко от нас обаче се замислят какво означава този факт? Обикновено се съгласяваме с това като голо твърдение. Звучи логично... звучи възможно... всички по света твърдят нещо такова... Тогава защо не.
Но ние рядко осъзнаваме, че ако нещо някога е имало смисъл за нас, то това е Потопът. Всичко, което днес взимаме за даденост, всичко, което познаваме, цялата ни съдба и предназначение, се концентрират и осмислят в един единствен отрязък от нашето минало - времената и случките около Потопа.

Мислим, че звучи логично, и в същото време си нямаме представа. Мислим, че звучи възможно, когато е напълно невъзможно. И въпреки това се е случило.

Завръзката

AN-U [ан-у] - цар на сирианското крило на Империята в Деветия сектор от галактиката - назначил двата си сина, принц ЕА [еа] (Майстор на Науката по Произхода) и принц AN-EN [ан-ен] (престолонаследникът на трона), да се грижат за Ериду.

С времето, принц EN-KI EA [ен-ки еа] (което означава Майсторът на Науката по Произхода ЕА) тераформирал Ериду (Земята) след взрива на Тиамат и я превърнал в градина на живота. Възсатновил естествената решетка от силови линии, възстановил естествения кръговрат на веществата, пресъздал атмосферата. Внесъл от всички краища на Империята растителни видове и създал равновесие между тях. Представил в новата среда животински видове от повечето познати светове в имперските владения и ги пригодил за живот и възпроизвеждане на това ново място.

Принц EN-LIL AN-EN [ен-лил ан-ен] (което означава Главнокомандващият Господар АН-ЕН) се грижел за администрацията, приходите и разходите, пътищата, властовото управление, законодателството и сигурността на новата колония на Ериду и предвождал флотилиите от кръстосвачи през космическите пространства на звездната система BADU [баду] (защото Слънцето се казва BAD[бад]).
Поради обстоятелства, на които няма да се спирам тук, възникнала нуждата от разработването на създание, което да извършва работа в служба на Господарите.

Възникналите трудности в колонията на Ериду били значителни. Братята принцове взаимно си съперничели за престола на това ново владение - всеки искал да стане пълноправен господар на ценната система Баду, която била критичната позиция в целия Девети коридор (това е ключов космически път-свръзка между важни галактически пространства). Всеки се опитвал да изгони другия и да не дели властта.
За това обаче била нужна царската воля на баща им АН-У.

Принц ЕА имал план. В неговата визия, всички проблеми на Ериду можело да се разрешат с разработването на нов хибриден звяр, който да изпълнява работнически функции, и така да прекрати социалната криза. ЕА разчитал с тази си далновидност да впечатли баща си АН-У и той да го направи пълноправе ннамесник на Ериду, връщайки брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обратно в двореца.

На царствена среща, на която трябвало да се обсъждят точно тези въпроси, принц ЕА представил своята теза. Той показал на присъстващите един ужасяващ за тях звяр, наричан APA [апа] и известен със своя голям размер,  ярост, сила и жестокост. За учудване на всичко обаче, представеният АПА-индивид бил напълно покорен, и изпълнявал всяка заповед на принц ЕА.
С това принцът впечатлил баща си и му било разрешено да продължи с по-нататъшното хибридизиране на зверовете АПА, като намерението било да се развият в едни силни зверове с ограничен ум, пригодени за работа на Ериду.

АН-У обаче заповядал брат му, ЕН-ЛИЛът, да остане фактическият владетел на Ериду, поради облекчената ситуация. Принц ЕА щя лда продължи да бъде главният тераформатор и Майсторът на Науката по Произхода за колонията.


Така звярът АПА се превърнал в ябълката на раздора между двамата братя.


Двамата братя се държали различно със звяра. ЕН-ЛИЛът го тормозел, измъчвал, експлоатирал и изтощавал от работа. Принц ЕА обаче съжалявал своето създание, виждайки мъките му. Затова решил да направи мръсно на брат си, като създаде хаос в експеримента, за да може брат му да изпусне нещата от контрол и да се заформи очернящ го скандал.
Дотогава програмата по хибридизирането и размножаването на АПА била изключително стриктна. Принц ЕА нарочно влязал в отделенията, които АПА обитавал, и показал на зверовете как да се наслаждават на безпричинен, спонтанен секс, заради удоволствието от този акт.

Символът на отдела на учените по Науката по Произхода (който бил и отличителният знак на ресора на принц ЕА, който той носел на униформата си) били две преплетени змии.


Това провалило целия напредък по хибридизирането на зверовете АПА и създало пълен хаос в делата на колонията на Ериду. Зверовете спрели да се подчиняват и започнали да мислят само за удоволствие. Размножавали се безразборно. Станали агресивни и своенравни. На всичкото отгоре досега винаги били познати като опасни и единствено уверенията на принц ЕА ги спасявали от сигурните окови.


Открита и люта вражда се разпалила между двамата братя.
Принц АН-ЕН взел крути мерки: абсолютно всички зверове АПА трябвало да му се подчиняват; всеки звяр, произнасящ лоши и заплашителни звучи към принц АН-ЕН, се наказвал; всеки звяр задължително трябвало да посещава урок по подчинение всеки седми ден; всяко едно чифтосване трябвало да бъде одобрено от принца; забранено било обвързването по двойки, което не разполагало с одобрение от ЕН-ЛИЛа.


Ако зверовете се подчинявали, принц АН-ЕН им позволявал да останат в Градините, където да се ползват от грижите на техните господари. Тези зверове щели да се наричат ADAPA [адапа] (защото DA означава баща, тоест "бащините АПА").
Всеки звяр, който нарушавал тези заповеди, щял да бъде изгонен в дивата пустош на развиващата се планета, без помощ и да бъде оставен на произвола без грижите на господарите му. Тези зверове щели да бъдат наречени "чудовища" - MUS [мус].

Така се образували двете групи хибридизирани зверове - ADAPA [адапа] и ADAMUS [адамус].Принц ЕА също бил бесен. Той нямало просто така да се откаже от своето създание. Той искал да го използва, за да отмъсти на всички, които го предали - баща му, брат му, и цялата система, в която той, като принц на сирианския трон, бил израснал. И щял да превърне своя ADA-MUS [ада-мус] в инструмента на своето отмъщене.
Искал да направи от него експеримент - въплъщение едновременно на брутална сила и разум. Въплъщение едновременно на изоставеността, която самият ЕА чувствал в сърцето си, и на свободата, която самият ЕА никога не е имал.

Той се свързвал с отделни групи АДАМУС зверове, взимал единици от тях и ги обучавал как да оцеляват в дивата пустош без подкрепата на своите господари, като същевременно продължавал развитието на генетичната програма. След това той връщал тези АДАМУС зверове и те започвали да обучават останалите на наученото. Те били наречени от останалите EA-SU [еа-су] (защото SU е учител, тоест "Учителите на мъдростта на ЕА").Принц ЕН-ЛИЛ АН-ЕН обаче не бил доволен. АДАПА му служели вярно и ползотворно, но зверовете АДАМУС започнали да се развиват дори в пустоща. Те увеличавали броя си поради зловредните напътствия на завистливия му брат. АН-ЕН решил да не се бави и да действа, докато е време.

Флагманският кораб на Сирианското крило на Империята скоро щял да пристигне на посещение. Името на този кораб е АR [ар]. Този флагмански кораб представлява изкуствена планета. Изцяло синтетична и пригодена за всякакъв вид война - най-внушителната гледка, с която Империята разполага.
Сега няма да се спирам на устройството на АР корабите, това ще е в друга тема. Всеки е виждал как изглежда Флагманския кораб на Империята - това е звездата на смъртта на Дарт Вейдър от Междузвездни войни.
Точно такъв кораб е бил сразен във войната на Зевс (ZUZU AL-AL-GAR) и разбит в тялото на Тиамат. Сега за втори път АРът изиграва критична роля в съдбата на новата Земя.


И да - точно това представлява Нибиру. Тя е кораб.
ЕН-ЛИЛът приближил АРа по такъв начин, че да предизвика много силни гравитационни изменения, които да доведат до планетарен Потоп.  АДА-МУС нямало да може да оцелее сам. Само АДАПА щял да се спаси, и цялата история щяла да приключи.
Ако помогнел на звяра АДАМУС, принц ЕА щял да извърши предателство към Империята. Ако не му помогне лобаче, той щял да извърши предателство към себе си.
Решил да го направи тайно, и чрез наставления на места, и чрез директна намеса на други, ЕА подсигурил оцеляването на малки групи АДАМУС.

Когато АН-ЕН разбрал за деянията на брат си, спорът между тях бил жесток. И двамата били извършили предателство към Трона - към баща си АН-У. ЕН-ЛИЛ АН-ЕН саботирал развитието и хибридизационната програма на Ериду, а принц ЕН-КИ ЕА саботирал изпълнението на имперската заповед на брат си. Работата била там обаче, че ЕА никога нямало да седне на трона на Сирианския клон на Империята и не губел нищо, докато брат му АН-ЕН бил посоченият престолонаследник и той можело да загуби всичко.
Поради това се споразумели и в името на споделената власт решили да направят компромис. АН-ЕН щял да разреши себецивилизоването на АДАМУС зверовете и да и мосигури селсскостопански сечива, а ЕА щял да подобри генетичните линии на АДАПА зверовете и да засили умствените им способности, пригаждайки ги за административна работа в управлението на Ериду и в по-добра помощ на брат си.Историята... разбира се... продължава.
Но какво означава всичко това? Кои са тези персонажи? Какви са подробностите в действията им? Как всичко останало, което знаем, се вписва в този разказ? И какво наистина означава Потопът за нас?
Атлантида... континентът и цивилизацията на Му... Ведите... и всички останали цивилизации от Предпотопното време, са съществували ЕДНОВРЕМЕННО. Те са били различни една от друга, паралелно съществуващи цивилизации, в един и същи времеви период, представляващи различни политически лагери на току що колонизираната Ериду.
Не съм се задълбочавал коя от тези цивилизации на кои политически интереси е отговаряла, защото няма значение. Това също така може да са били различни населени места върху развиващата се планета, под един и същ, или под повече флагове.

Личното ми мнение обаче е, че Атлантида първоначално е центърът на операции на принц ЕА, защото той е правил много хибриди, включително и SEMT-UR [семт-ур] - полу-кон, полу-сирианец и MENT-UR [мент-ур] - полу-бик, полу-сирианец, както и много други, още преди звярът АПА да бъде представен на политическата сцена. Атлантида е известна със своите генно-инженерни експерименти.
Навярно след първия сблъсък между двамата братя, когато хибридната линия на АПА е била разделена на покорни и непокорни, непокорните са били изгонени в земята, наречена на тяхно име - Му, като МUS - "чудовище".Много интересен факт е, че Виктор Шаубергер също има своя теория за потъването на Атлантида.
Според него, Атлантида е била цивилизация, която е обръщала изключително внимание на градивното, полезното, повдигащото потенциала и качеството за сметка на количеството. Както ние сега сме отровили водите, почвите и атмосферата на планетата, точно така атлантите са били наситили водите, почвите и атмосферата на планетата с "възходящи етерни потенциали", както казва Шаубергер. Той нарича тези сили "етери" - те са много подобни по описание на Ин и Ян от изтока.

Когато се действа единствено от позиция на създаване на качество и развитие, във водите и в почвата се трупат сили, които Шаубергер нарича "левитационни етеристи/етерни потенциали". Тези елементални потенциали водят до левитационни ефекти, докато в даден момент чашата не е преляла, и водите от земните недра не са започнали да извират неконтролируемо, и земните тектонични плочи спонтанно са се разместили и пренаредили, докато се изтощят възходящите етерни потенциали, натрупани в екологичния кръговрат. Това според него е довело до Потопа и до изчезването на Атлантида.

Не искам да мисля кое от двете е по-достоверно - теорията на Шаубергер, или историята за извънземните интереси. Мисля, че и двете са верни.
Шаубергеровите "етеристи левитационни потенциали" в кръговрата на Ериду навярно наистина са били завишени. Това е разбираемо, защото планетата е била в процес на тераформиране и ревитализиране, след като е била опустошен къс от взривената Тиамат. АН-ЕН явно първо е помислил за няколко варианта на действие - и разбира се е избрал най-рационалния подход: да използва слабите места на ситуацията и острите крайности, които са били във все още деликатен баланс. АРът (звездата на смъртта от Междузвездни войни) е бил подходящ инструмент, с който АН-ЕН да прелее чашата - именно като представи непреодолимо и дисбалансиращо увеличение на левитационните потенциали, които да извадят еко-равновесието от контрол.


Нещо повече - АН-ЕН се е учел от историята и е взимал пример от нея. Ричард Хугланд (Richard Hoagland) е един от най-известните лектори на тема НАСА и руините на Марс и Луната и наистина всеки трябва да знае кой е той. Можете да се поинтересувате от неговите материали и от неговата доказателствена база, чрез която твърди, че на Марс много отдавна е имало планетарен потоп.

Както знаем от историята на Марс (ДАК-МУ), той е бил опустошен по време на войната на АЛ-АЛ-ГАР, когато е въстанал срещу АН-У. Планетата е била атакувана по всички възможни начини. Флагманският АР-кораб на АН-У е бил сразен от АЛ-АЛ-ГАР, и се е разбил в Тиамат, унищожавайки я. Това обаче означава, че АР кораб е бил около Марс два пъти - веднъж при тази битка, и втори път, когато АН-У се връща и окончателно затрива въстаниците. Това съвпада с версията на Хугланд, че на Марс е имало потоп, защото звучи възможно.

Ако това е било така, то това означава, че АН-ЕН е решил да използва същия метод за наводняването на Ериду, както е бил използван за наводняването на ДАКМУ (Марс) в скорошната история.А сега по същество.
Активен

Неактивен user3
Full Member
***
Публикации: 163

« Отговор #1 -: (Събота) 16 Март 2013, 09:34 »

 форум, прочетох внимателно темата, дано я продължиш.
   Това, което писа за Виктор Шаубергер и неговата теория ми се вижда напълно правдоподобно.
Древните наистина са смятали, че техните богове/шумеро-акадска митология/ идват от Звездите. Писах за Сириус, че за тях символизира представата за небесната колесница, т.е, за метода и на движение, като скачени съдове, зъбчати колела и.т.н асоциации. Сириус остава като 'центъра на движение'. Както и да е.
Име един момент, който обаче винаги ще присъства и той е: Кой създаде Всемира? Как? И дали след като това се е случило би могло да бъде претворено  напълно от дадена цивилизация. Т.е това, което се казва, че Бог движи водите и звездите и създава планетите и т.н, може ли да твърдим, че е по възможностите на една отделна цивилизация? Или има Бог - за някои Абсолют и този абсолют  не е равен на който и да е извънземен...
  Още нещо. какво мислиш за Луната, каква е нейната роля в твоя разказ, кога започва нейното присъствие на небесната ни сцена? - След 'потопа ли'... Луната според теб изкуствено поставена ли е, изкуствено тяло ли е, отломък, или какво?
Кои ползват Марс в древни времена, преди потопа на Земята - Според теб?
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Събота) 16 Март 2013, 10:00 »

форум, прочетох внимателно темата, дано я продължиш.
   Това, което писа за Виктор Шаубергер и неговата теория ми се вижда напълно правдоподобно.
Древните наистина са смятали, че техните богове/шумеро-акадска митология/ идват от Звездите. Писах за Сириус, че за тях символизира представата за небесната колесница, т.е, за метода и на движение, като скачени съдове, зъбчати колела и.т.н асоциации. Сириус остава като 'центъра на движение'. Както и да е.
Име един момент, който обаче винаги ще присъства и той е: Кой създаде Всемира? Как? И дали след като това се е случило би могло да бъде претворено  напълно от дадена цивилизация. Т.е това, което се казва, че Бог движи водите и звездите и създава планетите и т.н, може ли да твърдим, че е по възможностите на една отделна цивилизация? Или има Бог - за някои Абсолют и този абсолют  не е равен на който и да е извънземен...
  Още нещо. какво мислиш за Луната, каква е нейната роля в твоя разказ, кога започва нейното присъствие на небесната ни сцена? - След 'потопа ли'... Луната според теб изкуствено поставена ли е, изкуствено тяло ли е, отломък, или какво?
Кои ползват Марс в древни времена, преди потопа на Земята - Според теб?


В момента продължавам темата, да.Както казах, ние познаваме само цивилизацията от Тип 2, която ни е създала. Те са нашите богове (но още не съм говорил за това). Всичко, което знаем като теология, се отнася за тях - те движат водите и тн.
Идеята за абсолют е продукт на нашите собствени заключения, и такъв има. Но ние не познаваме пряко цивилизации от Тип 3 и Тип 4, за да знаем дали те се доближават до тази наша философия или не. Ако се доближават, това ще означава, че философската ни идея за Абсолют не е абсолютна, и над тях трябва да има по-абсолютен Абсолют. Дано ме разбираш.


Никой не е ползвал Марс след унищожението на АЛ-АЛ-ГАР. АН-У е наредил руините и разрушението да останат като паметник на назиданието за всички, които оспорват господството му, наредил е само останките от Тиамат да бъдат върнати към живота, за прослава на името му и отново - за назидание и напомняне, че волята му не може да бъде оспорвана.

Контролът над територията се извършва от АРове с различни размери - из слънчевата ни система гъмжи от изкуствени спътници - от изкуствени луни до изкуствени астероиди. Някои са естествени - издълбани като кратуни и напълно волево направлявани, а други са изцяло синтетични. И НАСА знае за всички тях, информация също така е била пускана контролирано по този въпрос и човек може да я намери.


Да, Луната е АР-кораб. И не винаги е била тук. Северно-американските индианци ясно посочват в своите легенди, че е имало времена, когато Луната не е била на небето.
А в легендите на южно-американските индианци се казва, че на Земята не винаги е имало светлина. Било е пълен мрак, когато те ИЗМОЛИЛИ своите богове за светлина, и тогава те създали слънцето. Но за това ще говоря в темата за слънцето, която някои хора нахъсано чакат.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Събота) 16 Март 2013, 12:02 »

ПОТОПЪТ
изложението е основано на разработките на James Nienhuis
На първо място трябва да се занимаем с времето. Кои събития кога са се случили и преди колко време. Знаем всичко, което се е случило като факти, само че подредбата на събитията е онова, което ни дава ясната представа... това осигурява смисловите връзки. Историята в момента представлява една купчина от нахвърляна информация без никакви смислови връзки... тоест хаос, незнание и тъмнина, в която се ориентираме слепешката.


Знаем, че преди нас е имало динозаври - това, слава богу, е неоспорим факт, защото ако имаше дори малко съмнение, НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВА НА НЕЩО ТАКОВА.

Официалното становище на науката е, че динозаврите са отмрели преди 65 милиона години (65 000 000). За сравнение, египетските фараонски династии се простират 4000 години назад във времето преди Христа. Преди тях е имало, да кажем, Вавилон, Шумер и други неща. Нека е общо 10 000 години, плюс две прави 12 000 години човешка история.
Становището на науката е, че ние съществуваме като умни от 12 000 години, съотнесено към времето, преди което динозаврите са изчезнали - 65 000 000. Давате ли си сметка каква абсурдна дупка е това?


Камъните от Ика са артефакти, намерени в областта на Перу. Те представляват гравирани андезитни (андезитът е вид скала) полирани камъчета, на които са изобразени динозаври.
Тези камъчета са много - малко повече от 11 000 открити парчета. Учените казват, че ако не са номер и ако са автентични, това би означавало, че човешкият вид е поне на 405 милиона години. Това е 405 000 000... отнесено към 12 000 години. Защото би означавало, че е имало свидетели на динозаврите. Но някои камъчета не изобразяват просто свидетели. Някои камъчета изобразяват как човек е изяждан от динозавър... а други - как човек язди динозавър (тук слагам само малоразмерните картинки из нета, за да е по-прегледно).

Дали обаче това наистина се е случило преди 405 милиона години, и динозаврите са спрели да съществуват преди 65 милиона години?

В "Историята на Британските Крале" (History of The British Kings) се разказва на древен Уелски език, че крал Мардивус (Mardivus), който управлявал около година 330 преди Христа, е бил погълнат от едро рептилоидно чудовище. В тази история се казва, че чудовището "глътнало Мордивус цял, както голяма риба гълта по-малка риба". В този исторически извор животното било наречено белуа (belua).

Но това звучи твърде отдавна. По-нов доклад - в хроника от Берийс в Съфолк (Buries in Suffolk), Англия, от 1405 година пише следното:
Близо до град Берийс, близо до Съдбъри, в последно време се е появил, за голямо съжаление на провинцията, дракон, с обширно тяло, със закачулена глава, зъби като трион, и опашка простираща се на огромна дължина. След като убил овчаря на едно стадо, той изял много овце. След като стрелците не са успели да го убият, поради дебелата му кожа, хрониката продължава (в сегашно историческо време): ...за да бъде унищожен, всички провинциални жители на околността са привикани. Когато драконът вижда, че отново ще бъде засипан със стрели, той побягва към заблатено езеро, където се скрива между тръстиката и повече не е видян.


В архивите на Британското правителство се пази доклад от 1793та година, в който се казва следното:
В края на ноември и началото на декември, много от провинциалните граждани забелязали... дракони, появяващи се на север и стремително летящи на изток, от което заключили, и заключенията им бяха верни, че... идва буреносно време.

Близо 100 градски управи в средновековна Англия са докладвали динозаври от същестувването на своята административна история.Аполоний от Тиана (Apollonius of Tyana), римски пътешественик и историк, живял горе-долу преди 2000 години, разказва, че цялата територия на Индия е опасана с огромни дракони, обитаващи блата и планини.
Римският историк Плиний Стари казва, че в Индия слоновете са в постоянна война с драконите, и описва техните битки.

Марко Поло, при завръщането си от Азия, докладва за семейства, които отглеждали дракони, за да бъдат впрягани в императорските колесници или за да бъдат ползвани органите им за медицински цели.

Херодот, живял през 400та година преди Христа, казва, че летящи дракони кръстосват небесата над Арабия.

Сиукските американски индианци разказват как две момчета видели светкавица да удря голям летящ гущер, който паднал мъртъв на земята, и фотографирали този гущер. Това интересно съвпада с легендите за Thinder Birds (Гръмотевичните птици) от различни континенти и вярването на средновековните британци, че мигриращи дракони предвижда буреносно време.

Два американски каубоя от Аризона убили голямо летящо влечуго през 1890та (Вестник "Надгробен надпис" - The Tombstone Epitaph). Влечугото имало алигаторска глава, дълга два метра и половина, пълна със зъби.


Всеизвестното езеро Лох Нес:

http://amazingnotes.com/wp-content/uploads/2011/02/loch-ness-monster-attack.jpg
Потопът - раждането на Бог, Сатана и ДяволаСписъкът е много... МНОГО... дълъг. Но сега сме все пак 2013та година. Дали днес динозаврите са най-сетне измрели? Има ли все още места, където се срещат?

http://www.rareresource.com/photos/dinosaur-gallery/stegosaurus.jpg
Потопът - раждането на Бог, Сатана и Дявола


Мбуелю-Мбуелю-Мбуелю е същество, подобно на динозавър, описано от шепа свидетели от две съседни села в отдалечените гори на Конго (демократична република в централна Африка). Според описанията това е голямо същество с дъски, които растат от гърба му. Съществото се чувства удобно както на сухо, така и във водата (подобно на хипопотам) и е тревопасно.

Съседната снимка е каменна гравюра върху древен храм в Камбоджа.

Мухуру е същество, за което говорят местните жители на Кения. Според описанията им то е грамадно влечуго, тежко бронирано и с опашка като бухалка.

Емела-Нтоунка е същество, което местните пигмеи в централна Африка описват като голямо същество с рога, което е полу-водно, полу-сухоземно, като хипопотама. Възможно е това е да непознат вид носорог. Работата е там обаче, че местните пигмеи не са глупаци - те знаят много повече за видовете в заобикалящата ги среда от който и да е бял човек. Те ЗНАЯТ кога са видели носорог и "СЪЩЕСТВО".

Буруньор е същество, описвано от туземците на Австралия. Нека не забравяме, че човешки крак все още, в 21ви век, не е стъпвал в централните области на Австралийския континент. Техните разкази специално са уникални, защото за свидетелствата им има и доказателства. В месните пещери има рисунки на тиранозавъро-подобни същества, и също така са намирали трипръсти следи в областта около тези пещери. НЕ ВКАМЕНЕЛИ следи.
Според описанията това е гущероподобно същество, дълго между 7 и 8 метра, оставящо двукраки, трипръсти следи. Най-пресните доклади за това същество към Австралийското правителство датират от 1950та.

Всеки може да потърси например за разказа на Рекс и Хедър Гилрой (Rex and Heather Gilroy).

Всеки може да потърси в нето информация за всички тези същества, както и за Конгамато и много, МНОГО други.Но за масовия човек динозаврите са отживелица и нещо, което не съществува на тази планета от 65 000 000 години. Всъщност, колко от планетата е изследвана в нашия модерен 21ви век?

Модерният човек активно обикаля 55% от сушата на планетата, и живее в много по-малък процент от зоната, която обитава, по-малко от половината. Това оставя 45% от планетата където ни е НЕ СТЪПВАМЕ. Това са 45% от планетата, където всеки може свободно да се засели, без никога да ни среща. Никога.

Ние живеем в пустини. Ние обитаваме територии, които са предимно полета, степи, равнини. В които няма нищо, в които има минимален брой растителни и животински видове. Колкото по-пустинен е районът, който обитаваме, толкова по-добре върви цивилизацията ни.

Обратното важи за оставащите 45%. Там има ВСИЧКО. Там има непроходимо, невъобразимо разнообразие от растителни видове, които растат на всеки квадратен сантиметър. И буквално гъмжи от животински видове.


Причината, поради която се сблъскваме с динозаври, бигфут и саскуоч, извънземни и непознати животни е, че намаляме обитаемия им ареал. Преди около 500 години за нас е имало 45% пустини и 55% място за всички тях. Поради това, че обезлесяваме планетата като обезумели, в момента има 55% пустош на планетата, където се намираме ние, и 45% място за обитание за всички останали тук. Поради това срещите и контактите с други видове и раси се случват предимно в райони, които подлежат на обезлесяване или в отдалечени индустриални зони за добив на дървесина, руди или други ресурси, дълбоко в изобилието (където на нас не ни е мястото).Динозаврите не са изчезвали. Те все още съществуват сред нас - просто ние сме станали твърде многобройни. И това с онези 65 милиона години е една грамадна глупост.

Някои обаче ще споменат за датирането на фосилите.Може би малко от вас знаят, че органичната материя изчезва напълно и не оставя следи. Ако аз умра на полето, след няколко седмици от мен няма да има нищо, ще има само кости. Само след няколко години няма да има и кости! Ще изчезна без следа, и освен ако за мен няма някакъв вековечен надпис на върха на някоя скалиста планина, или ако не оцелеят няколко човека, които да ме споменават в приказките си, никой няма да знае, че някога е имало "форум". Ще изчезна без следа, и без доказателства, които да навеждат на мисълта, че ме е имало. Защото костите се разграждат.

Не сте ли чували, че костите се разграждат? Ако това не беше така, сега щяхме да сме затрупани с костите на всяка една гадна твар, която някога е съществувала - нямаше да можеш да си намериш пръст за саксията вкъщи, всичко щеше да е само кости.

Някой чувал ли е от къде произлиза маята за хляб? Термофилните бактерии?
През Втората Световна война е имало много трупове по бойните полета. В случай, че Германия не бъде победена, Руснаците изолирали определена линия бактерии, които се развивали върху костите на жертвите на войната по бойните полета - термофилните дрожди. Ако Германия не паднела, Русия щяла да разпространи тези дрожди, за да срине нацистите с вълна от епидемии и нелечими болести.

След като Хитлерова Германия паднала обаче, това биологично оръжие останало неизползвано. Някои умни глави забелязали, че термофилните дрожди били много издръжливи и при изсушаване можели да останат живи много дни. Това им дало идеята, че от тях може да се изолира нещо полезно и след серия от хибридизации с други бактерии направили маята за хляб. Първоначално тя била в армейския арсенал - като част от продоволствията в раниците на редниците, които да използват за изхранването на войските на самия фронт.

По-късно, поради успеха на тази бактериална линия, термофилните дрожди навлезли и в индустрията. Тогава хлябът започва да става вреден - няма нищо общо с това, че е бял или черен. Работата е там, че маята за хляб е изолирана от трупни бактерии, които по принцип разграждат минералите в костите на мършата.Как тогава са останали фосили на динозаври? И то през всичките тези "65 милиона години"?

За да може да има фосил - кокалеста, органична вкаменелост - животното трябва да е умряло в БЛАТО. И не какво да е блато. Животното трябва да е умряло в доста кално блато, и да е умряло по такъв начин, че някакси трупът му да се озове зарит в ГЛИНА.

/Знаете ли какво ползвали в миналото бабите вместо хладилници? Глинени делви. На дъното слагали вар, над нея - слама, над нея - още вар, и в нея подреждали колкото яйца можели, и ги заливали с вар. Над това нещо слагали още един слой натъпкана слама, и запечатвали глинената делва. Това запазвало яйцата с години пресни/


Любопитно е, че рядко се открива самостоятелен фосил. Обикновено се откриват фосилни находища - много видове динозаври, умрели на едно място. Затова обикновено е проблем кои кости на кой вид принадлежат. Често има смешни версии, като например, че няколко хищника от различни видове натръшкали цяло стадо тревопасни, след което минал друт хищник и натръшкал и останалите живи, и предните различни хищници, и затова всички са умрели на това място в странни пози.
Въобще... има идеални обяснения за всичко.

Единственото странно нещо остават динозаврите, които са открити вертикално, с опашката нагоре. По този начин преминавайки през няколко многомилионни земни слоя. Понеже не е ясно как точно един динозавър може да умре така, че трупът му да присъства във всички земни слоеве в рамките на няколко стотици милиона години, и понеже е ясно, че той трябва да е умрял само в един от тези слоеве, за сега дилемата се състои в това в кой от всичките е умрял. Някои приемат, че е по-правилно да е умрял в земния пласт, в който се намира главата, докато други предпочитат да е умрял в средния - който горе-долу да разполовява дължината му.

Съвсем друг е въпросът с дървесните вкаменелости. Няма никакво място за съмнение, че възрастта на дървото е в онзи геодезичен слой, в който са корените. А животът на това вкаменело дърво е бил, да кажем, 300 милиона години.
От друга страна... ако разполагаме с един планетарен Потоп като историческо събитие... нещата изглеждат по съвсем различен начин.

Прииждащата вода ще помете всичко по пътя си. Растения и дървета, животински видове - всичко. Всичко живо ще бяга от водата, колкото може, но когато бъде застигнато, то ще бъде пометено. Може да бъде влачено със стотици километри от калната стихия.
В зависимост от мястото на извиране на водата, тя ще става все по-кална, гъста и тежка, колкото по-дълъг път изминава. Цялата органична маса, която въргаля в себе си, рано или късно ще стигне до някакъв особен релеф, до някаква дупка, или промяна на наклона.
Там тази маса от всичко удавено, изкоренено и завлачено, ще се утаи и ще се нагнете в една голяма топка, циментирана да ферментира под тонове кал, тиня и глина за да се превърне във фосилен басейн.
/точно върху каквото се приземи и копа Кюриосити на Марс/

Ако някой не е виждал потоп, може да гледа сборния материал от цунамито през 2004та и да си представи това в няколко десеки пъти мащаб, и навсякъде по планетата (не само при бреговете, защото водата е извирала от всякакви места).


Представете си това на планетарен мащаб. Представете си го, случващо се в един и същи интервал от време, на всички места по планетата. Опитайте се да си представите всички тези съдби... и всички тези кончини... На хора, динозаври, животни, растения...
И нито едно извънземно.
Всеки, който е чел Библията, има някаква представа долу-горе кога е бил Потопа. Откъде обаче идва тази малоумна безумица за "65 милиона години", и "405 милиона години" и "стотици милиони години"?

От идиотското датиране. И точно сега ще се задълбочим в тези методи.
« Последна редакция: (Събота) 16 Март 2013, 12:10 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Събота) 16 Март 2013, 13:28 »

Както стана ясно от това, което споменах до сега, земните геодезични пластове не се образуват за милиони години. Това няка как да стане, защото костите ще се разпаднат на елементи след години - въобще няма да чакат калта около тях да се вкаменява милиони години. Доказателствата против това твърдение са наистина много, и няма да се задълбочавам в тях сега - всеки може да се поинтересува сам.
Ще спомена, само като пример, един от интересните случаи, в които във вкаменели динозавърски яйца е открит съвсем непокътнат протеин.
Друг такъв пример идва от "Държавния Монтански университет", в щата Монтана, САЩ. Те открили червени кръвни телца в кост, принадлежаща на тиранозавър. Направили серия тестове, за да докажат, че това не са червени кръвни телца, и всички тестове, доказали, че това са именно червени кръвни телца.

65 милиона години ли? Или горе-долу вчера?

Поредният любопитен факт е, че според настоящия темп на корозия на скалите (под влияние на водата), който науката дава, континентите ще бъдат корозирани и изядени до морското равнище само след 15 милиона години.

Как по дяволите континентите, които познаваме, може да съществуват на планетата от стотици милиони години? Да, преди е имало Пангея, но Пангея се е разделила на същите тези части, които са били на повърхността тогава, и са на повърхността сега, само че в различен ред върху глобуса. Как е възможно това с настоящата степен на корозия, ако това се е случвало в рамките на стотици милиони години?Всъщност... грешка... науката твърди, че възрастта на Земята е 5 МИЛИАРДА (пет милиарда) години.Очевидно има нещо много много сбъркано. И грешката е именно в настоящите методи на датиране.
Въпросът, че има толкова много тъпаци, които не могат да си дадат сметка за тази грешка, е друга тема... и дали наистина има толкова много тъпаци, или вместо това има няколко умника, също е друга тема.
Радиогенното датиране на скалите измерва количеството радиация в тях в момента на тяхното формиране, и количеството радиация в момента на тяхното изследване. Други имена са "калийно-аргонно" датиране (potassium-argon) или "уранно-оловно" датиране (uranium-lead). Тоест - мери се съдържанието на радиоактивния материал в скалата, съотнесено към съдържанието на стабилния материал в скалата, за да се каже от колко време този материал преминава в стабилен (радиактивният уран с времето става на стабилно олово например). И това ще да е възрастта на самата скала.

Научното име на въглеродното датиране е РАДИОВЪГЛЕРОДНО ДАТИРАНЕ.

Първо: никой от тъпаците не си дава сметка, че не може да се каже колко олово първоначално е участвало във формирането на скалата. Ако оловото, присъстващо в началото, е било дори малко количество, разминаването в калкулациите а грандиозно, защото те считат, че в началото не е имало никакво олово - всичкото олово представлява стабилизирал се уран.

Второ: никой от тъпаците не се сеща, че степента на стабилизиране на радиоактивните вещества отдавна може да се увеличава и намаля в обикновена лаборатория и това е известно на науката. Те считат, че сега измерваните степени на радиоактивно стареене са били така абсолютно винаги, и никога не се е случвало нещо в природата, което да ги забави или забърза (иначе те съдят за въртенето на полюсите по ориентирането на залежите от магнетит в геодезичните слоеве и много добре знаят, че условията в геодезията се сменят твърде често и това личи навсякъде). Грешката в калкулациите в следствие на това недоглеждане, както се вижда, е в пропорционален геометричен размер.

Трето: всяка скала е водо-промукаема. Известен факт е, че ако водата е съвсем леко киселинна, тя отнася радиоактивния материал от скалите, защото тези материали имат предпочитание към водата. Радиогенното датиране НЕ отчита водното влияние нито на подпочвените води, нито на попиващата дъждовна вода - нищо. Ако само няколко десетки години водата преминава през даден геодезичен слой (а няма такъв, през който тя да не преминава) разминаването се уголемява с милиони години.


Примери?

Връх Св.Елена във Вашингтон изригва през 1980та. Купол от лава се надигнал и изстинал по време на тази случка. Радиогенните датировчици гордо обявили, че възрастта на този магмен купол е... един милион години.

В Хаваи има поток от изстинала лава и е местна забележителност. В историята на местните се помни, че това е било формирано при изригване преди 200 години (вулканът там е активен и наскоро направи още такива пътеки, може да се намери в ютуб). Радиогенното датиране обаче оценява тази пътека на възраст един и половина милиона години.

И много други примери.
Всеки разумен интересуващ се би трябвало да бяга надалече, веднага щом чуе "въглеродно датиране" или каквото и да е друго датиране (всичките са радиогенни). Когато чуете за миниатюрни златни винтчета и чукове, намерени в Урал, и датирани на еди колко си милиона години... когато чуете за метални плочи и записи на еди какво си, датирани на еди колко си милиона години... просто.... Бягайте надалече. Багйате надалече, отправете проклятие към медията или автора и се погрижете останалия свят да разбере за този лъже-информатор.
След това просто влезте по уфологичните форуми за мистика и прочие и се опитайте да обясните на масата профани вътре (чудесно място за това е хнет)  че това, от което разбират, е псевдо-конспирации, псевдо-мистика, псевдо-уфология и псевдо-езотерика (да, дори и това).


А какво датиране е било използвано преди радиогенното? Бил е използван "здрав" разум.

Например пирамидите. Отишли двама чичаци да изследват и да се опитат да датират пирамидите в Египет. Не могли, естествено, защото имали нужда от референтна точка. Затова почнали да копаят наоколо.
Изкопали скелет, и до скелета - вкаменяло огнище. И скелетът и огнището били някакси небрежно разположени, така че това била чудесна референтна точка. Чичаците се върнали откъдето са били (не помня сега, но май-бяха французи) и обявили, че когато тоя скелет е палил огън, пирамидите не ги е имало там. Това означава, че пирамидите са максимум на възрастта на вкаменялото огнище!

Чиста работа!

Разбира се, това в момента е официалната възраст на пирамидите и е приета за стандарта, по който се печатат учебниците по история... кога се учеше за пирамидите там... май преди седми клас. Ако някой иска подробности за този абсурд, може да сърфира за първите двама датировчици на пирамидите (както казах, именно тяхното изследване се пише в учебниците). Аз не мога да се занимавам с такива глупости в момента.


Естествено, в научните среди все пак има някаква свян, и по някое време някакви решават да датират пирамидите радиогенно. И ги датирали радиогенно и казали някаква глупост.
Значи не само, че се опряли на Грешка Първа, Грешка Втора и Грешка Трета (които споменах по-горе), ами сега датират камъните на пирамидите? Камъните на пирамидите? Датират кога е била формирана планината, а не кога тези камъни са били изсечени от нея и подредени в пирамида?
Това, само по себе си, е много типичната Грешка Четири, която се прави при всяко едно датиране на артефакти - датира се сформирането на материала, а не оформянето му в артефакт. ПЛЮС винаги наличните стандартни Грешки Едно, Две и Три, които си вървят с метода.Но сега отново на въпроса.
« Последна редакция: (Събота) 16 Март 2013, 13:45 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Събота) 16 Март 2013, 16:53 »

Надявам се, някои от читателите вече са си дали сметка за много важния извод, че е невъзможно да разбереш миналото.


В момента ние не разполагаме с никакви средства, чрез които да разберем онези неща в миналото, които не са оставили доказателства след себе си (например всичко онова, което не е имало късмета да умре под тонове глина, за да стигне до нас). Нямаме начини. Нито можем да кажем на колко години е света, или колко години дадено нещо е съществувало.
Както ще говорим по-долу, нямаме начин да знаем как е изглеждала планетта преди Потопа. Тя е била неузнаваема. Никой от нас не може да я познае, ако има възможността да я види в миналия й вид.

В позицията, в която се намираме в момента, на нас ни е толкова невъзможно да разберем миналото, колкото ни е невъзможно да разберем бъдещето си. Или по-точно обратното - доколкото можем да разберем бъдещето си, точно дотолкова можем да разберем и миналото си.


Плочите, върху които се намира познатата ни суша, не се местят бавно, с милиони години. Те могат да се местят доста бързо и спонтанно. Доказателствата за това са също многобройни, но нямам сили да обръщам внимание на всичко. Аз съм все пак само един. Мога само да насоча читателя към два начина - естествен и неестествен. Естественият начин се описва косвено в книгите, сглобени от извадките на изказванията на Шаубергер в съвременни за него научни списания и вестници. Неестественият начин е чрез технология, която нашите създатели (по-скоро отговорниците за настоящия ни вид) имат, и за нея става дума в "Румънския Сфинкс" на Раду Чинамар - Паралелна Реалност преведе и издаде книгата на български.

Читателят може сам да се поинтересува за подземните океани. За океаните, които се намират ПОД тектоничните плочи. Които се намират ПОД познатите ни открити океани.
В земните недра има в пъти повече вода, отколкото на повърхността. Ако тектоничните плочи се разместят така, че да отворят големи пролуки, вътрешното налягане в планетарния геод изкарва голяма част от тази вода на повърхността. Което представлява и случилият се тук Потоп.Ако сте виждали - например на село - обширна циментова беседка... или широка пътека от цимент или плочки, разцепваща двора на бабите и дядовците ви, сигурно сте забелязали, че след силен пороен дъжд, върху тези чисти места има кални вади. РЕЛЕФНИ кални вади.

Когато тези кални вади изсъхнат на слънцето, преди старците ви да се организират да люснат една вода, тези вади вече са купчини от суха пръст.

Релефни, набраздени купчини от суха пръст.
http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/04/21/265556-nasa-celebrates-2012-earth-day-with-spectacular-satellite-images.jpg
Потопът - раждането на Бог, Сатана и Дявола
Едната снимка е на сушата, където водата се е оттеглила. Другата снимка е на морсоко дъно, където водата все още се движи.


Никоя от познатите ни планини не е съществувала преди Потопа. Нито една. Има единствено съмнения за две-три планински вериги, че са по-стари от Потопа, но нищо сигурно за сега.
Всички те са се появили като наноси на грандиозната кал и отиващата си вода, след като планетата се е успокоила - като при това са зазидали много морски същества в себе си, много раковини и черупки и всичко възможно, животни и растения от всички области на планетата могат да се открият зазидани по върховете на всички планини на Земята.

Всички каньони на планетата са създадени от внезапно отприщила се вода, която е оглозгала сушата в познатите форми. Специално в случая с каньоните обаче (и с някои други видове образувания на сушата) не се е случило по време на Потопа, а по време на Ледниковата епоха веднага след него.ХАОСЪТ СЛЕД ПОТОПА

Преди да има хора на земята, имаше два бога.
Точапа на добротата, и Хокомата на злото.
Точапа имаше дъщеря на име Пу-ке-йе и се надяваше тя да стане майката на всичко живо.
Хокомата Злият се закле, че няма да се случи нищо такова, и покри целия свят с Велик Потоп.
Точапа Добрият повали Голямо дърво и издълба вътрешността му.
Той постави Пу-ке-йе в него и когато водата се надигна и покри света, тя беше в безопасност в измислената си лодка.
Накрая водите спаднаха и разголиха върховете на планини.
Реки бяха създадени, и една от тях издълба с необуздана сила Великият Каньон.
Пу-ке-йе спря лодката си в новата земя.
Тя стъпи на нея, и се загледа в един празен свят.
легенда на индианците от племето Хавасупи, Северна Америка


Според Шаубергер - лошото състояние на коритата на реките е пагубно за ЦЕЛИЯ КЛИМАТ НА ПЛАНЕТАТА.
- Ако реката се осмърти и убие, коритото умира с нея - коритото на реката е част от нея.
- Водата ненавижда слънце. Обръщам внимание на всички онези измамени хора, които си мислят, че "зареждат" водата на слънце - правите я само по-отровна. Основният начин за убиване на една река е като се изсече растителността по бреговете й, която й прави сянка. Друг метод е вкарването на реката в изкуствени канали през населени места, които са некадърни, и тя излиза съвсем мъртва.
- Когато коритото започне да умира, то става по-плитко (защото реката губи от подемната си сила колкото по-мъртва е и не може да се вкопава). Когато коритото е твърде плитко, реката започва да изяжда бреговете си, защото те са твърде ниски.
- Рано или късно бреговете се срутват. Реката се запушва и прелива, наводнявайки всичко, което може и за което й стигнат силите.
- Всичко в почвата се удавя и измира. Започва разложение, натрупване на тиня, отделяне на отровни газове и ферментиране на гниещите материали.
- Започва ГОЛЯМО ИЗПАРЕНИЕ. Живата вода не се изпарява лесно. Колкото по-мъртва е, толкова по-лесно се изпарява. За това помага обширната площ на наводнението.
- След като наводнението пресъхне, следва период на ДЪЛГО ЗАСУШАВАНЕ. Цялата еко-система в околността застива в развитието си или умира.
- След засушаването, на същото място на разлива, пада СИЛЕН ПОРОЙ, който прави ново наводнение. Това се случва, защото колкото по-топла е почвата, толкова по-трудно водата попива в нея. Премахвайки зеленината, която да охлажда почвата, дъждовната вода попива в нея трудно (колкото по-топъл е котлонът, толкова повече водата се търкаля по него без да го мокри). Дъждовната вода на пороя, образуван от голямото изпарение от предното наводнение, не може да попие в почвата поради високата й температура в резултат на засушаването, което води до ново наводнение. Ново изпарение. И затворен цикъл на суша и наводнение, докато не остане нищо живо.Можете ли да си представите засушаването, след като Потопът се е отдръпнал?

Сушата и жегата са били неописуеми. Земята е представлявала гола, изпръхнала кал, без растителен живот, с обширни области от изсъхнала тиня и разложения. Не е имало почти никаква храна (поне за сложните организми) и не е имало нищо мърдащо на целия хоризонт.
Единственият живот са били няколкото малобройни човешки групи, спасени от принц ЕА по различни начини - повечето били на самоделни лодки и кораби и други съдове. Защото, както читателят помни, спасяването на АПА зверовете е щяло да се счита за предателство към Ипремията, принц ЕА не е могъл да използва технологичните преимущества на силите, които представлява (или поне не официално). Той е можел само да им предаде навреме нужните знания и инструкции, за да могат да се спасят сами.
Част от сивите - расата HEN-T [хен-т], която, точно както АПА зверовете, е плод на генното инженерство, за да се занимава с цялата административна работа и бюрокрация в Империята, както АПА се е занимавал с най-черните и тежки работи в открирата среда - са помогнали за запазването на АПА вида, като скривали определени групи индивиди в свои подземни инсталации.

Малките групи от АПА (най-вероятно предимно АДА-МУСи но може и да е имало и малки части АДАПА) са били единствените живи същества в огромен радиус. По една такава група във всички краища на планетата.

Континентите били наредени по съвършено различен начин. НИЩО не било същото, и всичко представлявало пустош.
Земята била чисто нова, като след пускане на водата в тоалетната чиния.

След това е последвала Ледниковата Епоха.
- Колкото повече изпарение има през годината, толкова повече валежи ще има.
- Колкото по-топла е зимата, толкова повече сняг ще падне.
- Редуването на суша и наводнение създава затворен температурен цикъл в планетарния климат. Затопляния се редуват със застудявания.
- По време на затоплянето зимата, вали много сняг. В последващото застудяване той няма възможност да се стопи. В следващото затопляне има нов силен снеговалеж. Следващото застудяване не позволява на покривката да изчезне, и тя се натрупва върху предното натрупване.
- Когато зимата свърши, топящият се сняг е толкова много, че изпарението е в огромни размери.
- Топенето на снега отнема все повече време с годините, и снегът изчезва все по-късно през лятото, защото с всяка следваща зима има по-голяма и по-голяма снежна покривка, и все по-голямо изпарение.
- В един момент снежната покривка от предната зима заварва следващата зима.


Потопът е бил само едно кратко, яростно събитие, участващо в един дълъг процес на разрушено, възстановяващо се равновесие.
С всяка следваща година снежната покривка се увеличава.


На планетата са се образували гигантски полярни шапки, поглъщащи повече и повече територия. Единствено една тясна ивица, опасваща екватора, е запазила в малка степен кръговрата на сезоните си. Има много доказателства за това, естествено, но нека не се спираме на тях. Читателят вече знае какво да търси.
Междудругото можете да откриете и отдавна подавана ни информация, в една чудесна анимация за възрастни - "Огън и Лед".


Защо ни се пуска информация, и как ни се подава тази информация, съм обяснил в тази тема - Подсъзнателно обучение.

Информацията за тези времена е пускана предимно чрез героя Конан Варварина.В централните региони на онази запазила се екваториална ивица с нормален климат, са се развили и градовете. Там също е била значителна и суха пустош, заради критичните засушавания непосредствено след Потопа. Това е именно областта на всички стари цивилизации от Следпотопното време.

Спасените АПА зверове помнели знанията от отишлия си свят. Там имало метали, развили отново рудодобива, имало ковачество, правели се оръжия. Строяли се големи сгради и удобства - имало земеделие, имало градини, имало скотовъдство, имало е водопроводна мрежа и познания за материалите. Имало е остатъчна култура от предния свят. Имало е и завърнали се богове.
Както писах в тази тема обаче -  Подсъзнателно обучение - тази култура и градове са били обречени на регресиране. Цивилизацията е била изтрита. Атлантида, Му, Ведите и останалите са били напълно унищожени, вече само спомен, който сякаш бил вчера (и наиситна бил вчера). Оцелелите Потопа напривили всичко възможно, за да предадат колкото се може повече от спомените и знанието си на родилите се след Потопа, но забравата била неизбежна. Това вече бил един Нов свят.

Помнещите Потопа умрели. Поколенията се сменяли, и със сигурен и непоколебим темп цялото познание се забравяло. Капчицата останала култура от Стария свят изсъхвала и цивилизацията поемала последните си дихания на тази ивица-остров от този Нов свят.
Живеещите там хора били здрави, и в добра форма. Били и красиви. Били направлявани и от своите богове - както обясних в темата "Подсъзнателно обучение", това били нефилимите, предшествениците на илюминати.На север и на юг обаче, Ледниковият период настъпвал. Ледовете все повече се разширявали и поглъщали географските ширини. Там нямало цивилизация. Там имало само бавна и мъчителна смърт.
Оцелелите АПА, които били хванати в ледения капан, били безпросветни, забравящи, без морални или духовни устои, постепено връщащи се към примитивизма. Поради липсата на храна, телата им се израждали - появявали се все повече болести, свързани с липсата на светлина, премръзването, твърде екстремните условия... Те се израждали в гърбави, слаби, беззъби и изкривени хора, чиито брой постоянно се смалявал. На всичкото отгоре те били диви, агресивни и оглупяващи.

Онези, които не искали да бъдат погълнати от разрастващите се полярни шапки, които все повече стеснявали екваториалната ивица на остатъчната цивилизация, били принудени да бягат към лоното на градовете. Но онези от цивилизацията не ги харесвали - те били глупави, болни, неморални и многобройни (защото прииждали отвсякъде).


Имало много сблъсъци и войни. Войни между онези, пазещи топлото и онези, идващи от студеното. Войни между цивилизованите и озверелите. Войни между красивите и грозните, между здравите и болните, между помнещите и забравящите.Войни между центъра и покрайнините.
Това завинаги оформило психиката на бъдещите поколения АПА.

Най-силните били най в центъра на равновесната екваториална ивица - в градовете. Най-слабите умирали в хватката на гигантските полярни шапки. Онези, които не били нито силни, нито слаби, си намирали място по средата на този конфликт.

РАЗВИТИЕТО СЕ РАЗДЕЛИЛО НА ПРЪСТЕНИ

Разслоението било много силно. Каменната Ера, Бронзовата Епоха, Желязната Епоха и Златният Век съществували едновременно и били пръстеновидно разположени на географската карта. Онези, хванати в ледовете, си служели с пособията, характерни за Каменната Ера. Колкото по-навътре към центъра се движел човек, толкова повече се увеличавала цивилизацията, а живеещите в градовете се ползвали от знанието и способностите на Златния Век.


Ако един пътешественик решил да обиколи света (Конан Варварина), той щял да преминава през много развити и гъсто населени региони. През градове на магьосници (цивилизацията), през градове на робовладелци. Щял да мине през цели пиратски села (средните райони), където единственият закон бил законът на меча, и където единствената печалба е кражбата от себеподобните и лова на хора-животни от зимната пустош за роби в градовете.

Това била земя, в която се срещали големи армии. Остър примитивизъм и силно развита, магическа, наука. Земя, в която има както хора, така и хора-животни. Както обикновени животни, така и големи змейове и летящи дракони.Ако един Конан се озовял в град на някой велик магьосник, то най-вероятно истинската форма на магьосника е била гигантска змия. Тези магьосници живеели в каменни крепости-лабиринти, а около тях живеели техните човешки роби.
Тези крепости се наричат зигурати и има малко останали от тях, защото са по-стари от Потопа*.. Най-известните от тях се намират в Иран и Ирак.
Колкото повече хората се множили, толкова повече знания забравяли. Колкото повече се множили, толкова повече господарите им магьосници осъзнавали, че робите са твърде много, за да продължат да се показват пред тях открито. Колкото повече хората се множили, толкова повече драконите от стария свят, които преди години били навсякъде, били принудени да се скрият в недостъпните райони на планетата и да изчезнат от сцената.
Следва да обсъдим края на този Хаос, как са възникнали религиите и как всичко е довело до настоящето ни.


П.П.
* Много сгради били наново населени, след като оцелели Потопа:
- Циклопските крепости, които инките използвали, били просто реставрирани с подръчни материали от тях. Грамадните каменни блокове били строени от цивилизациите от Стария свят.
- Пирамидите в египет оцелели, само че Потопът отнесъл цялата им външна гланцирана облицовка, както и златните върхове, оголвайки ги до каменната им арматура.
- Сфинксът е бил цял лъв, но главата се е отчупила по време на Потопа. Във времената след това била завършена от АПА под формата на човешка глава - новите намесници на планетата, на които принадлежал Новия свят.

И още интересни факти за това. Думата за "господар" на Имперски език е LE [ле]. Принци ЕА е бил Господарят на Зверовете (господарят на човека) - ЕL-EA [ел-еа].

Оттам идва думата LEO [лео] - лъв. Затова лъвът е пазителят на знанието. Винаги, където има лъв, той е в качеството си на страж на знанието. В Азия например лъвът е сложил лапата си върху сфера, изобразяваща цветето на живота. Това е стилизирана форма на Ериду (сферата), а геометрията на цветето на живота изобразява основният принцип, чрез който принц ЕА е тераформирал планетата обратно към живота /ще обсъдим това в друга тема/.
/да, змията също е пазител на знанието, защото емблемата на учените на Науката по Произхода, чиито Велик Майстор е бил принц ЕА, е била две преплетени змии /

Там, където е сфинксът сега, има помещения с много знание и библиотеки - заровени точно под сфинкса. Но информацията за това е оскъдна... а и отдавна са обърнати наопаки от претарашване от нацистите, руснаците, модерните сили и всички останали.

А защо лъв? Защо ЕА е бил изобразяван като лъв? Ще има тема и за това... Но за сега на читателя му е ясно, че RRR съществата - преди да се нарекат сирианци (живеещи в името на империята) и да слеят културата си с тази на Империята, която води началото си от Орион - произлизат от еволюирали хищни бозайници. Средна форма между едри котки и вълци.
« Последна редакция: (Събота) 16 Март 2013, 16:59 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Неделя) 17 Март 2013, 00:11 »

Принц ЕН-КИ ЕА и брат му ЕН-ЛИЛ АН-ЕН се били помирили по въпроса със звяра. И двамата били решили да запазят и малкото власт, която имали, докато баща им АН-У все още седи на престола на Сирианския клон от Империята на Деветия сектор от галактиката.


Те спрели да враждуват помежду си, но не престанали да се предизвикват. Принц АН-ЕН щял да предизвика принц ЕА, като нахъса тълпи от неговите АПА зверове към зверовете на брат си. Великият Майстор на Науката по Произхода, създателят и бащата на звяра, щял да му отвърне по същия начин.

АПА звярът пораснал на ум. Голямата му физическа сила и вродената му страст (точно както принц ЕА го бил направил) му спечелили интеграцията в самия битов живот на Господарите. Той чистел къщите им, той им слугувал, на него се поверявало управлението на малки територии, той ходел сред боговете като техен роб. Звярът АПА станал втори единствено след своите господари.
MARDUK [мардук] бил син на принц ЕА. Тронът на АН-У щял да му бъде отказан, защото е бил отказан и на баща му, но МАРДУК искал да се качи на него на всяка цена. МАРДУК бил много опитен DAK [дак] войн.

DAK [дак] е името на бойните сили на Сирианското крило на Империята в Деветия сектор. Думата идва от звука на тракащи челюсти (защото сирианците произлизат от хищни бозайници) и означава "зъби". Думата също така означава и "разрушение", "смърт", "жестокост"... На английски dog [дог] означава "куче". На английски думата dark означава "мрак" и "тъмнина". Буквата R се появява от старинното име на сирианците - RRR [ррр].

Поради лексиката на Имперския език, думата объртана на обратно, означава обратното. KAD [кад] означава "сътворявам", "създавам", "лекувам". Една от титлите на принц ЕА била KAD [кад]. Оттам идва думата God на английски, която означава "господ", "бог", и също представлява думата куче, обърната на обратно.

KAD [кад] произлиза от DAK [дак], защото сирианците първо се научили на разрушение и убийство, и по-късно се научили да създават нови неща.
Като опитен DAK [дак], МАРДУК предизвиквал всички по йерархичната стълбица над себе си, преследвайки повече и повече власт. Той щял да предизвика и собствения си баща и чичо, ако не се случило така, че братът на МАРДУК - DUMUZZI [думузи], бил убит. МАРДУК веднага бил нарочен за убийството му (това може и да е вярно, и да не е вярно... възможно е също така някой негов висшестоящ да се е опитвал да запази позицията си по този начин).
Да убиеш някого без да си го предизвикал, е престъпление в Империята, и МАРДУК побягнал и се скрил в свой зигурат (в предния коментар дадох линк към това какво представляват зигуратите). Тъй като не искал да излезе, присъдата му била променена и той трябвало да бъде зазидан в този зигурат.

Негови подчинени и доверени АПА обаче му помогнали да избяга, като прокопали тунел под постройката, и МАРДУК избягал в космоса.

Той не разглеждал това като изгнание, а като възможност. Свързал се със съществата SSA-TA и станал съюзник с тях.

Както споменавам в тази тема - Историята на Земята, и по-подробно в тази тема - Цивилизацията на Земята, прадедите на Орион първо били земноводни насекоми, и преминали през рептилоидна фаза, преди да достигнат изчистената хуманоидна форма.
В този период, били познати като SSS [ссс]. ЖЕНСКИТЕ обаче разполагали с отрова, която плюели в лицето на своята жертва или противник. Мъжките нямали такова нещо. Затова женските били известни като SSS-T [ссс-т] - звукът от изплюването на отровата, когато атакували.
Тъй като царицата на Орионското крило на Империята в Деветия сектор е и върховния владетел на Империята, думата SSS-T [ссс-т] започнала да се свързва и със самия трон.
Думата АN [ан] означава "небе", а само А се прибавя към думи, чието значение трябва да стане по-висшо.

Съществата, с които МАРДУК се свързал, също били рептилоподобни, но те били с много по-животинска форма, отколкото жителите на Империята. Те все още имали зъби, рога, опашки и люспи. Те са върли противници на Империята и се крият в подземия из всички нейни светове. Ангажират себе си с подривни дейности, саботажи, атентати, убийства и всякаква подривна дейност. В Империята те са считани за терористично ориентирана раса, подлещажа на избиване и залавяне и открита война.
Стига те някога да се покажат наяве, защото са майстори в измамите, театъра, манипулирането и контрола, прикриването, конспирациите и всякакви видове тайни.

Те наричат себе си SSA-TA [сса-та], за да подчертаят, че са по-достойни за трона на Империята и са по-могъщите управници на Деветия галактически сектор.Сангома лечителят и шаман Кредо Мутуа е виждал как изглеждат SSA-TA - на езика на зулусите те са наричани "Читаури" - и твърди, че е виждал буквално изображение на SSA-TA мъжки по телевизията, във филм на белите хора. Според твърдението му, този мъжки има оцветката на кожата, характерна за царствените линии на SSA-TA.
Според Кредо Мутуа изображението е съвсем истинско, и щяло да бъде напълно истинско, ако не било на филм. Става дума за този персонаж:
Във филма има много сцени, изобразяващи типични сблъсъци между ARI-AN [ари-ан] (Орионското крило на Империята) и SSA-TA. Рептилите от Орион изглеждат точно така, както изглеждат известните джедаи от Междузвуздни войни: пример за бойна сцена

SSA-TA били доволни от сделката с МАРДУК и щели да го подкрепят. Те винаги са готови да нанесат удар по двете крила на Империята - Орион и Сириус. Един евентуален удар по безценната Ериду би парализирал пътищата през Деветия коридор и би принудило царицата да преговаря с тях, докато ситуацията задкулисно подсилвала бунтовете им в сърцевината на ипреските територии. МАРДУК им обещавал богатство, власт и пълно участие в неговата империя. Ако пък не успеел, можели много доходно да изтъргуват смъртта му на своите врагове.

Само че цар АН-У никога нямало да позволи нов изблик на размирици в региона. Той твърде добре се бил погрижил за назиданието от бунта на племенника си АЛ-АЛ-ГАР преди няколко хиляди години. Затова, преди на нахлуят, SSA-TA искали да има и вътрешно участие. Тъй като принц ЕА не развивал хибридите HEN-T [хен-т] (това са добре познатите сиви извънземни, за които говоря тук - Сивите) по-нататък, те били интелигентни, но останали сервилни, за разлика от непокорния, размирен и труден за контролиране звяр АПА. На тях била поверена бюрокрацията, а и първоначално били хибридизирани от клетки на гущери. Би могло SSA-TA да ги убедят, че имат родствени връзки и с още обещания да ги спечелят на тяхна страна.


На HEN-T [хен-т] също така било обещано, че те ще станат господари на АПА (който до момента, въпреки мимолетната си история в сравнение с тях, се ползвал с много по-голямо благоразположение), и ще бъдат втори само след принца - МАРДУК, и неговите войски от Майстори на Измама**, осигурени от бунтовниците SSA-TA. След доста усилия, някои HEN-T [хен-т] групи се съгласили, и те били внедрени на ключови бюрократични и административни позиции.

Друго име, което HEN-T имали в организацията на ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, било T-CHET [т-чет] или SHET [шет] (думата означава "заповед", в смисъла, че те били Думата на ЕН-ЛИЛа). Когато SHET [шет] се присъединили към заговорническите сили, те били назовани SHET-I [шет-и] ("потайните", или "тайната заповед").


Нахлуването било тотален успех. SSA-TA саботирали всички възможни техники за самоотбрана и въоръжаването на армиите DAK на Ериду. SHET-I [шет-и] (новото име на сивите HEN-T) разстроили, преиначили или съвсем отрязали всички комуникации, и комуникационният фон над Ериду замлъкнал. Майсторите на Измама**, осигурени от терористите SSA-TA, свършили останалото, а МАРДУК взел ситуацията под контрол с авторитета си, и с факта, че е син на принц ЕА, и внук на цар АН-У.

ЕН-ЛИЛ АН-ЕН бил отстранен и избягал в далечните светове на Сирианските владения на Империята.

ЕН-КИ ЕА взел колкото може повече АДАМУС зверове със себе си и се спасил в своите собствени светове, наречени BAAL-EA-DAUS [баал-еа-даус] (Плеяди). BAAL [баал] за "господар", ЕА неговото име, DA [да] за "баща", U [у] е наставка за притежание към нещо и S [с] е за прослава на Империята. "Онова, което принадлежи на бащиния господар ЕА, в името на Империята". "Бащиният господар" означава "принц".МАРДУК обаче не бил приключил със завладяването на Ериду. Той искал да се погрижи, че това владение завинаги ще остане негово.
Всички паметници, писмени документи или каквито и да е записи, които говорели за героични деяния или заслуги, трябвало да бъдат унищожени или преправени така, че да се припишат на него.
Всички археологически находки и паметници от Стария свят трябвало да бъдат намерени и унищожени. Всякакви писмени документи или доказателства, споменаващи, че е имало Стар Свят, трябвало да бъдат унищожени.
Всички исторически извори, споменаващи други велики личности и същества, трябвало да бъдат заличени или преправени така, че да говорят само и единствено за него.


Не съществувал никой друг, освен МАРДУК. Не е имало никой друг, преди МАРДУК. МАРДУК е началото на всички неща, и всичко тръгва от него. Светът започва да съществува по негова воля. МАРДУК бил първопричината за всичко.
МАРДУК бил началото и края. Той бил единият и единствен Бог-Слънце. Той бил RR-A [рр-а] - най-висшият.Учените от SSA-TA [сса-та] използвали своите технологии за ре-програмиране на съзнанието. Всички спомени трябавло да бъдат заличени. Били направени специални сгради и инсталации, където SSA-TA създали поточни линии на ре-програмиране, където спомените да бъдат заличени, съзнанието - ограничено и блокирано, а в паметта трябвало да бъдат внедрени нови, изкуствени спомени и визуални картини и поставени на фона на заглушаването на паметта.
Всяко едно същество на Ериду било задължено, по заповед на единия и единствен бог RR-A [рр-а], да премине през тунелите на светлината
. Онези, които не желаели, били подмамвани с обещания за власт, притежания, сексуални услуги (защото сексът винаги е бил любимото занимание на АПА), за да мине през тунелите.

Онези, които не се подчинявани, били вкарвани там насила. Някои от EA-SU [еа-су] (оттам идва титлата jeasus, или исус) на принц ЕА успели да избягат надалеч в дивото, в недостъпни територии и по високи планини, където започнали да създават нови записи, свидетелстващи за "Превземането", които да могат да останат и някой да ги намери. Но рано или късно те също били изловени и насилствено ре-програмирани.Ре-програмирането на населението било завършено. Въпреки, че всеки изпитвал дълбоко смущение и чувство за несъответствие, всеки помнел единствено бог RR-A - началото и края. Единственото смущаващо нещо били мъгляви спомени за насилие, несигурност и безсмислие. Всичко това обаче щяло да трае само едно поколение. Децата на тогава живите щели да имат наследени спомени, но те щели да бъдат достатъчно слаби, за да не изплуват никога на повърхността.

Останал само спомена за един светъл тунел... в който всеки трябвало да влезе... защото там се намирала върховната награда.SSA-TA [сса-та] взели една последна предпазна мярка.
Били конструирани големи кули, излъчващи електронно поле, което да притисне вродената страст, ярост и непримиримост на звяра АПА. Това електронно поле трябвало да замъглява генетичното наследство, което ЕА бил вложил в своето създание, и трябвало да направи зверовете покорни и със замъглено съзнание. Това електическо поле трябвало да служи и като защитна завеса за комуникациите - нито ЕА, нито ЕН-ЛИЛ АН-ЕН, нито самите царици от ARI-AN [ари-ан] (Орион) и сърцето на Империята щели да се свържат със звяра.


Миналото на Ериду било изфабрикувано.

Навикът на зверовете АПА да ходят на уроци по подчинение на ЕН-ЛИЛа всеки седми ден бил поет от SSA-TA.
Законите на досегашната цивилизация били превърнати в мистериозни какони и догми.
Съветите на принц ЕА се превърнали в съветите, изкушенията и подлостите на зъл демон, който звярът трябвало да мрази и ненавижда. DA-EA-BA-EL [да-еа-ба-ел] (DA, за бащата, ЕА името му, BA за господар и EL за знание, означаващо "Бащата и Господарят на Знанието ЕА") бил най-злото нещо на света. Той бил ДЯВОЛът.
Единият Единствен Бог бил началото и края, създателят на всичко, господарят на всички, най-свещеното от всички неща.


/нека си спомним, че според богомилите, светът и човекът са създадени от дявола/
Но записките на онези EA-SU [еа-су], които успели да избягат и да създадат нови паметници, в комбинация с разяждащото чувство на смут и безсмислие, не останали без резултати.

Сивите предатели SHET-I [шет-и], се превърнали в бог Сет - египетският бог на тъмнината, злото и смъртта.
SSA-TA били също толкова черни, колкото и Дявола, и за звяра АПА, двете били едно и също. Те били САТАНА.
Никой никога не повярвал напълно в Единия и Единствен Бог-Слънце. Звярът АПА, дълбоко в сърцето си, останал верен на егоизма си и съмнението станало негов постоянен спътник.

Отначало едър звяр, с огромна и необуздана сила и лош нрав... после по-рафиниран и пригоден за участие в Империята... след това разделен на покорен и непокорен вариант АДАПА и АДАМУС... след това отново слят в единен вид поради стечението на историческите обстоятелства... звярът АПА се превърнал в едно измамено, излъгано и объркано същество - ограбено от своето минало, разделено от своето космическо семейсто и превърнато в слуга на чужди извънземни интереси.

"Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. Числото му е шестстонин шейсет и шест"
С това историята продължава, но е вече изчерпана за контекста на тази тема.

А сега предстои да обсъдим последиците от Потопа върху цивилизацията на ден днешен такава, каквато си мислим, че я познаваме. Как Потопът диктува екологичните и климатичните ни реалности сега. Как той диктува облика на културата ни, как диктува и мирогледа ни.
П.П.
SSA-TA в последствие стават изключително богата и мощна раса в деветия сектор, благодарение на владението си Ериду.

В последствие те се опитват да убият МАРДУК, защото вече нямат нужда от него, но той успява още веднъж да избяга в космоса.

До ден днешен, Ериду - Земята - е владение на гущероподобните хуманоиди SSA-TA и звярът АПА е тяхна собственост.

Най-силната империя в тази част на галактиката - Двукрилата Империя на Деветия сектор ARI-AN - ASA-RRR (Орион-Сириус) - продължава активно и открито да воюва със SSA-TA узурпаторите, за да възстанови владенията си върху Ериду и звяра АПА, който "законно" й принадлежи.
Активен

Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #7 -: (Неделя) 17 Март 2013, 00:25 »

И да - точно това представлява Нибиру. Тя е кораб.
Потресаващо...Това е единственото разумно обяснение на безумната невъзможна "орбита" на Нибиру...
Аз съм най-големият фен на филма "STAR WARS" и съм потресена от твоето прозрение за Нибиру....
 hi
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #8 -: (Неделя) 17 Март 2013, 00:35 »

Говори се, че капитана на кораба го е хванала липсата. Някой знае ли нещо по въпроса?  Undecided
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен stella
Restricted
*
Публикации: 87

« Отговор #9 -: (Неделя) 17 Март 2013, 10:07 »


Не знам, защо си мисля, разбира се  това си е мое лично мнение че придържайки се eдностранчево към информацията в  " Документите Тера " губим връзката си  с истинския създател и се вплитаме пак в нечия игра.

 Според мен животът се е зародил именно във водата и от там трябва да тръгнем, а не от Сириус и Орион.
Ще си позволя отново да цитирам и Библията.


Битие:
1 В начало Бог създаде небето и земята.
 
2 А земята беше пуста и неустроена; и тъмнина покриваше бездната; и Божият Дух се носеше над водата.

  3 И Бог каза: Да бъде светлина. И стана светлина.

16 Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, а по-малкото светило, за да владее нощта; създаде и звездите.

  17 И Бог ги постави на небесния простор, за да осветляват земята,

18 да владеят деня и нощта, и да разделят светлината от тъмнината; и Бог видя, че беше добро.

  19 И стана вечер, и стана утро, ден четвърти. 

20 И Бог каза: Да произведе водата изобилно множества одушевени влечуги, и птици да хвърчат над земята по небесния простор.

21 И Бог създаде големите морски чудовища и всяко одушевено същество, което се движи, които водата произведе изобилно, според видовете им, и всяка крилата птица според вида й; и Бог видя, че беше добро.

  22 И благослови ги Бог, казвайки: Плодете се, размножавайте се и напълнете водите в моретата; нека се размножават и птиците по земята.

  23 И стана вечер, и стана утро, ден пети.

 24 И Бог каза: Да произведе земята одушевени животни, според видовете им: добитък, влечуги и земни зверове, според видовете им; и стана така.

 25 Бог създаде земните зверове според видовете им, добитъка - според видовете му, и всичко което пълзи по земята, според видовете му; и Бог видя, че беше добро.

 26 И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята.

****В някой легенди също се казва,че ЕА или Енки живее на дъното на океана, там от където излиза всичко живо. Имах една позната етиопка, преди време която сподели с мен, че знае от нейния дядо че има таен път, който минава под Червено море и е бил известен само на посветени.Знаете преди Египет и Етиопия са били едно. Когато  прочетох "Документите Тера " ми изникна точно този факт, че не от Сириус, а от  океана се е разделило Червено море.

****Ериду се е наричала местност в Месопотамия, където са творили.
В къщи имам една книга на Хайдемар Кох - немски иранист/археолог - 20 г е изследвала  Eлам и културата на елимите, предшественици на елинизма.Eлам е град в Месопотамия, където се предполага, че е била Едемската градина. Наименувана е на Елам (Elam ,( /ˈiː.ləm; עֵילָם) в Еврейската Библия (Битие: 10:22, Ездра 4:9) е първият син на Сим и внук на Ной.
Баща му Сим е първороден син на Ной. Елам има четири братя. Той е прародител на еламитите. Той създава древното царство Елам в днешен южен Иран на устието на Ефрат и Тигър със столицата Суза. Сим се смята за баща на всички евреи. В Елам в действителност са открити артефакти при разкопки, че някой животни са притежажали човешки способности. Има една намерена плоча, на която са изобразени животни които, работят в работилница, като хора.
Ето и малко повече информация  за еламите произлезли от първия син на НОЙ -Сим.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8

 
Активен
Неактивен old4
Hero Member
*****
Публикации: 1105
Пол: Мъж

« Отговор #10 -: (Неделя) 17 Март 2013, 10:30 »

Говори се, че капитана на кораба го е хванала липсата. Някой знае ли нещо по въпроса?  Undecided

Тук съм, въпроси ли имаш към мен  Grin.

Ще си позволя отново да цитирам и Библията.

Колкото са автентични документите Тера толкова и Библията  Wink, едното е ню ейдж измислица, другото юдейска.
« Последна редакция: (Неделя) 17 Март 2013, 12:35 от old4 » Активен
Неактивен stella
Restricted
*
Публикации: 87

« Отговор #11 -: (Неделя) 17 Март 2013, 12:33 »

Преди потопът не е имало хищници и всички са се хранили с трева и плодове.. След падението на човека се появяват хищните животни. Нещо, като протест срещу човека - унищожаващ тяхната среда колонизирайки естествената им фауна.Имаше даже един филм не си спомням точно името му, но там се разказваше за два лъва в които са се вселили душите на шамани, които упорито се бореха срещу човека. Ставаше въпрос за колонизирането на Африка от французите и цивилизоването и. Французите си бяха изградили лагер и проектът и бе да изградят мост, който да свърже двата свята. Всяка нощ двата лъва изяждаха повече от 30 човека и никой не бе в състояние да ги спре. Тогава извикаха на помощ едно племе -майори, които се отказаха да воюват с тях, защото казаха, че те не виждат лъвове, а дяволи.

Ето пак цитирам Битие: 1:29-30, като доказателство че месоядството и хищничеството е било непознато.

29 И Бог рече: Вижте, давам ви всяка семеносна трева, която е по лицето на цялата земя и всяко дърво, което има в себе си плод на семеносно дърво; те ще ви бъдат за храна. 
30 А на всичките земни зверове, на всичките въздушни птици, и на всичко, което пълзи по земята, в което има живот, давам, всяка зелена трева за храна; и стана така.
Активен
Неактивен stella
Restricted
*
Публикации: 87

« Отговор #12 -: (Неделя) 17 Март 2013, 13:13 »

[
Ще си позволя отново да цитирам и Библията.

Колкото са автентични документите Тера толкова и Библията  Wink, едното е ню ейдж измислица, другото юдейска.

old4, празни приказки не ми се четат. Ти май нито Тера, нито Библията си чел, както и да е.....давай твои доказателства за сравнение. Наблягам на Библията, защото събитията в бъдеще ще се случват точно по описаното в нея - не че ще сме живи да ги видим. Ако си изследвал по подробно нещата ще забележиш че това, което е казано в Стария Завет е потвърдено в Новия....само, че това е друга тема за размисъл. Рано или късно, въпрос на време и познание всеки ще го разбере.

Активен
Неактивен old4
Hero Member
*****
Публикации: 1105
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Неделя) 17 Март 2013, 13:35 »

1.old4, празни приказки не ми се четат.
2.Ти май нито Тера, нито Библията си чел, както и да е.....давай твои доказателства за сравнение.
3.Наблягам на Библията, защото събитията в бъдеще ще се случват точно по описаното в нея - не че ще сме живи да ги видим.
4.Ако си изследвал по подробно нещата ще забележиш че това, което е казано в Стария Завет е потвърдено в Новия....само, че това е друга тема за размисъл. Рано или късно, въпрос на време и познание всеки ще го разбере.

1.За теб празни, за мен не Wink.
2.Умница  Grin, в голяма грешка си за разлика от измислицата тера с Библията доста съм си чесал главата и съм стигнал до тези заключения.
3.Твоя воля наблягай на каквото си искаш не те спирам нито ти преча, нито пиша че не ми се четат глупости Wink, предпочитам да чета това което пише Форум а не цитати от Библията Wink.
4.Оххх ами те едни и същи са го стъкмисвали .... безмислено е да убеждаваш предубеден човек.

Поздрави и по полечка като не познаваш човека отсреща  Wink!

« Последна редакция: (Неделя) 17 Март 2013, 13:42 от old4 » Активен
Неактивен stella
Restricted
*
Публикации: 87

« Отговор #14 -: (Неделя) 17 Март 2013, 14:07 »

Хайде да не те отчайвам oldq  толкова за събитията  , които предстоят  Wink Ще ти напиша директно каква е крайната цел на всичко написано в нея след като се избият народите по между си.Moже да не ти се чете, но аз отново ще си позволя да цитирам, защото са важни нещата, а по преценка на админите да ги изтрият, също и ако форум прецени да не намесвам Библията, да помоли админите да изтрият.


Псалм:46:9
Той прекратява войните до краищата на земята,
счупва лъковете, строшава копията
и изгаря с огън колесниците.
Исая:
2:4 Бог ще съди между народите, И ще решава между много племена; И те ще изковат ножовете си на палешници, И копията си на сърпове; Народ против народ няма да дигне нож, Нито ще се учат вече на война.

35:1 Пустото и безводното място ще се развеселят, И пустинята ще се възрадва и ще цъфне като крем.

35:2 Ще цъфти изобилно, и ще се развесели дори с радост и песни; Ще се даде на нея славата на Ливан, Превъзходството на Кармил и Сарод; Те ще видят славата Господна, Величието на нашия Бог.

35:3 Укрепете немощните ръце, И утвърдете ослабналите колена.

35:4 Кажете на ония, които са с уплашено сърце; Укрепете се! не бойте се! Ето вашият Бог! Възмездието ще дойде с Божие въздаяние: Той ще дойде и ще ви избави.

35:5 Тогава очите на слепите ще се отворят, И ушите на глухите ще се отпушат,
35:6 Тогава куцият ще скача като елен, И езикът на немия ще пее; Защото в пустата земя ще избликнат води, И потоци в пустинята.
35:7 Нажеженият пясък ще стане езеро, И жадната земя водни извори; В заселището, гдето лежаха чакалите, Ще има зеленина с тръстика и рогоз.
35:8 И там ще има друм и път, Който ще се нарече път на светостта; Нечистият няма да мине през него, но ще бъде само за тях; Пътниците - даже и глупавите - няма да се заблуждават по него.
35:9 Лъв не ще има там, Нито ще се качи по него хищен звяр; Такъв не ще се намери там; Но изкупените ще ходят по него.
35:10 Изкупените от Господа ще се върнат, И ще дойдат с възклицание в Сион; Вечно веселие ще бъде на главата им; Ще придобият радост и веселие; А скръб и въздишане ще побягнат.
11:6 Вълкът ще живее с агнето, Рисът ще си почива с ярето, Телето, лъвчето и угоените ще бъдат заедно; И малко дете ще ги води.
11:7 Кравата и мечката ще пасат заедно; Малките им ще си почиват задружно; И лъвът ще яде слама както вола.
11:8 Сучещо дете ще играе над дупката на аспида; И отбито дете ще туря ръката си в гнездото на ехидна.


П.П. Тоест целта е обединение на цялото човечество в една раса и един народ с един Бог. Ще отпаднат всички граници и националнисти.....Монархии......човечеството ще бъде едно цяло, когато се изчисти от пошлостта си напълно и съзнанието му съвпадне с това на твореца. Преди обаче това да се случи народ срещу народ ще възстава и брат брата си ще убива...няма повече олдч да те занимавам, като си я чел...  Wink
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални