Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)  (Прочетена 2674 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Сряда) 02 Декември 2015, 12:17 »

Aкадемични технологии
Освен обсъждане на стандартните научни технологии, тук е мястото и за Браун газ, Оргонити, Пирамидални структури, Електрически устройства и всякакви други неща използващи настоящия научен подход за направата им, но не можещи да бъдат обяснени с него.POE-намотка
вариант на Родиновата намотка


РОЕ-намотка вляво и класическа Родинова намотка вдясноТемата малко се забави, понеже времената са такива. Трябваше да обясня тези неща, когато ги репликирам и тествам, но това се отложи във времето, така че поне ще обясня за какво става дума.
(Причината за отлагането е, че съм поръчал хардуер, който обаче се забави заради усложнения покрай атентатите в Париж. Без този хардуер мога да проведа само ограничен брой експерименти и не мога да имам тотална увереност в данните.)Марко Родин вече съм обяснил кой е. На същото място съм обяснил и за неговата Вортексна математика, и за основния му ученик Ранди Пауъл.
Въобще, цялата тема МАГНЕТИЗЪМ може би ще се окаже критична, за да разберете това устройство. А може би не. Но все пак е добре да сте наясно със съдържанието й.


Класическата намотка на Марко Родин се прави по следния начин:
https://www.youtube.com/watch?v=_ntN1JdIF9U

Оригиналното име на този инструмент, което самият Родин му дава, е Flux Thruster Atom Pulsar, в превод - Потоко-нагнитащ атомо-пулсировач. Друг възможен превод е Потоко-избутващ атомен пулсар. Естествено, Родин не е ходил съвсем по земята по онова време (и е бил на 20 години), така че хората бързо кръщават инструмента "Родинова намотка".
ВАЖНОТО е, че в началното име, дадено от изобретателя, се набляга на две неща:
- първо, това е инструмент, който създава вид тяга
- второ, това е инструмент, който борави със / манипулира принципите на... атомите, "пулсарите", или с други думи въобще действа на ниво елементарни частици и силите помежду им.

И такива ефекти трябва да се очакват.


Едни от най-известните ефекти на Родиновата намотка, са следните:

1. Демонстрира завишен ефект на безжичен трансфер на мощности (wireless power transfer), и има необичайно голямо поле около себе си, което понякога се държи като магнитно, понякога по-скоро като електро-статично, в зависимост от провеждания експеримент всъщност - тези неща винаги са били малко табу и неразбрани в ортодоксалната наука, и стандартните измервателин уреди имат проблем със зрението.

2. Има особен афинитет към резонанса, като явление и принцип, и има навика да влиза в някакво резонансно отношение с нещата, с които влиза в контакт, при което се наблюдава продължаваща силова връзка (електрическа, магнитна, или подобна) между намотката и консуматора й за известно време, след като захранването към намотката се преустанови, както и когато консуматора и намотката значително се раздалечат. Понякога се наблюдават двете едновременно - консуматорът продължава да работи, на безжичен режим, въпреки че се намира много извън обхвана на безжичното поле, и при положение, че намотката вече не се захранва с електричество. Понякога тази "резонансна връзка" се запазва близо 15 минути.

3. Демонстрира се монополно поведение. Ще рече, че магнитните датчици откриват Южен полюс на едното лице на намотката, и НИКАКЪВ полюс на другото й лице. За сега, този феномен се наблюдава единствено с Южен полюс и все още не е изяснено дали това зависи от Земното полукълбо, в което се провежда експеримента, или не.
Трябва да се отбележи, че аз поне нямам информация дали това се случва с ВСИЧКИ начини за засичане на полюс, например с компас. Фактът е, че ЕЛЕКТРОННИТЕ ДАТЧИЦИ за магнитно поле отчитат това положение Южен-Никакъв полюс, не е изяснено дали нещо се случва в тях самите.
За да се проведе този конкретен експеримент, Родиновата намотка трябва да бъде свързана по специален начин, който ще опиша.
Към това трябва да се добави фактът, че намагнитването посредством индукция се държи по същия начин. Когато намотката се ползва за създаването на феритен магнит от някакъв феритен материал, в действителност феритното ядро се намагнитва с Южен полюс от едната си страна, и с Никакъв полюс от другата си страна. Отново - виждал съм това да се проверява единствено с електронни датчици, нямам информация как се държи компаса.

4. ЯВНО се наблюдава и тяга, защото Родин е имал сключен договор с НАСА за известен период от време, относно разработване на тягови двигатели за космоса, но АЗ не съм добре информиран за този ефект и не мога, за сега, да ви насоча към нещо полезно.
 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/15/1d/23/151d2374cd7f66b8fd684800a731c648.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
 http://2.bp.blogspot.com/-xuQ9v7HXzKw/UU3fd3bXFMI/AAAAAAAALUk/t5RcEbQK3To/s1600/ABHA+coil+rewired+-+Daniel+and+Erica+Nunez.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)Сега... хората не помнят добре... но първите нови разработки по Родиновата намотка бяха направени от Ранди Пауъл. И тези първи разработки той ги нарече АБХА-намотки, това име идва от онази островна, Хавайска религия, в която се твърди, че "Абха" е истинското име на Бог (звук, имитираш вдишване и издишване), защото тази именно Хавайска религия е вдъхновила Родин за Вортексната математика и в последствие за Родиновата намотка. И тези ранни АБХА-намотки имаха дизайн като на първите две снимки.

След време, в дизайна се включи втори проводник, и той беше вътрешен за първия - две отделни намотки една в друга, както се вижда на третото изображение. Забележете как са нещата - две отделни намотки, два отделни канала, единия външен, другия вътрешен.

Но тези прототипи не изкараха дълго.

Защото скоро се измисли по-устойчив вариант, и този вариант беше наречен РОЕ-намотка, или от английски Peace On Earth Coil - "Мир на Земята"-намотка. И този РОЕ-прототип беше хрумване на Даниел Нунез.

Даниел Нунез е британски индиец, или британец с гени на британски индиец, и беше никой - актьор и модел - но откакто с жена му започват да се занимават с експериментиране с Родиновата намотка и стигат до този вариант, който виждате като заглавното изображение и на долната снимка, вече е някой.

Сега е най-големия хобист и експериментатор относно Родиновата намотка, и неговия модел РОЕ-намотка вече се смята за основната Родинова намотка, и при сърфиране за Родинова намотка и за АБХА-намотка, излизат неговите неща.


http://3.bp.blogspot.com/-7Iyt0K7Pt1g/UYQGqK4QdgI/AAAAAAAACfY/DhxgDW8p43Y/s1600/DSC06437.JPG
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


Това е сайтът на Даниел Нунез и жена му

1 STOP ENERGIES . COMРазликата между Родиновата намотка и АБХА-намотката е в траекторията на жиците. Както виждате, при оригиналната Родинова намотка жиците спазват доста прави лъчи, и завоите им са по-скоро "отсечени". При АБХА-намотката идеята на Ранди Пауъл е архитектурата да стане по-истинска, жицата действително да следва плавна и истински спирална траектория, както е и според числовите диаграми на Вортексната математика.

Разликата между АБХА-намотката и РОЕ-намотката са каналите. Докато при АБХА-прототипа има два отделни канала, един вътрешен и един външен, в различин посоки, то при РОЕ-намотката също има два канала, но първо - и двата опасват първо вътрешното и после външното лице, и второ - и двата са в една и съща посока, един до друг. Всеки от двата канала сменя посоките респективно на самия себе си. Така и двата канала участват поравно в двете посоки, и поравно в двете лица (отвън и отвътре). Ще обясня подробно после.


Важно е да се знае, че Марко Родин в момента е предъртял, а Ранди Пауъл и Даниел Нунез са младоци, има организирана фондация, като и тримата са водещи фигури вътре, и Марко Родин е жив и е наясно с всичко, което се случва и е в час с настоящите развития, така че всички тези прототипи до сега са одобрени от него и понастоящем е съгласен с формата на Родиновата намотка, която се ползва днес.РОЕ-намотката демонстрира всички неща, изброени и за оригиналната Родинова намотка, но поради по-изчерпателното тестване, и повечето хобисти, които си играят с това, и повечето на брой провеждани експерименти на ден днешен, има открити и някои нови неща (които навярно важат и за оригиналната Родинова намотка):

5. Наблюдава се стимулиране на биологичното развитие на растенията, които са в близост до захранена "жива" РОЕ-намотка. Експериментите за сега представляват следното:
Подреждат се в редица чинийки с покълващи треви, като всяка чинийка се отдалечава от РОЕ-намотката. Тези, които са най-близо, порастват най-бързо, а най-далечните почти "не се развиват" (тоест развиват се нормално). Колкото по-близо са чинийките, толкова по-голям е ъгъла на наклона на тревните стебла към намотката. Нямам информация дали някой е поставял чинийка отгоре, и дали се наблюдава завихряне на стеблата като при житните кръгове. Но възнамерявам да експериментирам с моята реплика.
Но стимулиране на биологичното развитие означава различни неща. Дали означава по-бързо покълване, дали пък означава по-бърз растеж на размер, или по-бързо физиологично развитие, и дали ако означава последното също ще означава и по-бърза смърт на растителния оргънизъм? Всички тези въпроси явно въобще не интересуват експериментаторите, защото никой явно не възнамерява да яде каквото отгледа. Но АЗ възнамерявам... така че, ако не се отровя с нещо радиоактивно, ще ви споделя наблюденията си след време.

6. Наблюдават се много интересни аномалии при възпроизвеждането на звук. ТВЪРДИ СЕ, че ако РОЕ-намотката се ползва за генериране на звук, като просто топче магнит се залепи за метална кухненска купа и цялата купа се постави върху намотката, се генерира някакси особен 3D-звук, както го описват. Но човек трябва да е там намясто, за да го чуе, защото камерите, с които се снима, естествено, не могат да го предадат. Хората го описват като много особен звуков ефект, но аз самия съм бос в тази област и не разбирам достатъчно, така че относно звука - мога да го опиша само с термините на лаик. Но ще експериментирам.
Тук важи същата липса на уточнение като при растенията - защото звук значи много, не е ясно дали говорим за особено генериране на звук, или особено възприемане на звук, защото е възможно ефектът да се поражда в органа на човешкия мозък, където да се кръстосват полетата, а не отвън. Това следва да се уточнява.

7. За първи път в атмосферни условия (не космически) може да се наблюдава тяговия ефект на намотката. Експериментът е следния:
Пали се индийска пръчица, ароматна пръчица. Знаете, че пушекът от нея е някак си гъст, фин и постоянен. Той се ВИЕ и играе из въздуха, издигайки се нагоре. Когато се поднесе към центъра на намотката обаче, той се изтегля в дълга до тавана вталена тънка струйка дим, и започва да се издига с бърза скорост. Това НЕ Е топлинен ефект, и се доказва с всякакви уреди за измерване на температурата дали намотката е загряла - дори обикновен мултицет може да има такава функция. Виждал съм едно единствено доказателство, че става дума за гравитационно изменение - има някакво приложение за iPhone, което мери атмосферното налягане, и има друго приложение за iPhone, което мери гравитацията. ЕДНО ОТ ДВЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ (не съм сигурен кое, защото не съм добре информиран в момента), измерва значително по-ниско налягане (атмосферно или гравитационно) в центъра на намотката, и значително по-високо налягане по външния екватор на намотката.
Отново, тук има неща да се изясняват - дали се получава влияние върху ПРАХОВИТЕ фини микро-частици, или дали те са просто индикатор, който се увлича в променените гравитационни условия.


8. Възможно е генериране на озон. Това се получава при точно определена честота на тока (в десетки килохерци, което варира при всяка намотка), в центъра на намотката. Чува се шум като от кошер оси, което СЯКАШ идва от микро-искри, получаващи се в мъничките и в микро-промеждутъците между отделните жици от кабела. За сега това е теорията... Но се наблюдава натрупване на непознато чисто бяло прахово вещество по вътрешната част в центъра, когато се генерира озон. Още не е уточнено какво е. Озонът като количество е много, и може да нарани човек при непроветрена стая в рамките на 15тина минути.

9. И други неща... с които съм слабо запознат, защото засягат конкретни изменения в електрическите случвания.
В тази точка влизат поне НЯКОЛКО електрически феномена, свързани с необяснима (за сега) манипулация на волтажа, ампеража и другите качества на електричеството. За сега, всичко това се смята за обяснимо чрез резонанс между енергоизточника и консуматора, като ПОСРЕДНИК за този резонанс е намотката. Но това е теория за сега.

След малко ще направя разбивка и обобщение на експериментите на Нунез и ще линкна някои добри видия...

По-късно ще обясня как на практика се репликира намотката и ще покажа снимки от това, което аз съм се опитал да свърша, до сега...

Скоро ще започна да повтарям простите експерименти, и ще проведа някои мои! - за моите съм особено нетърпелив. И ще пиша какво се е случило.

А по-натам, когато най-накрая ми дойде необходимия хардуер (по-мощен от обичайно моноканален усилвател за суб-буфер, генератор на вълни и честоти, и подобни неща), ще се опитам да повторя електрическите експерименти.
« Последна редакция: (Сряда) 02 Декември 2015, 12:30 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Сряда) 02 Декември 2015, 14:17 »

Превеждам от блога на Нунез: http://1stopenergies.blogspot.bg/?view=flipcard


Постижения, направени през 06.2012г - 06.2013г

...

- Държахме двудневна презентация на живо в хотел Ню Йорк, на среща на Научна фондация Тесла и получихме сертификат за демонстрацията.

- Появихме се на кратко представяне за документалния филм Сириус на Стивън Гриър и Neverending Light Productions.

...

- Постигнахме възбуждане на плазма през центъра на Вортекс-намотката; по този начин демонстрирайки нов подход към създаването на плазма.
Възможна е връзка с Кеше оттук

- Направихме и изпробвахме намотка с дебела жица, за да демонстрираме спад в консумацията на енергия с 10%-15%.

- Документирахме подсилено израстване при растенията, просто като ги поставихме до високоволтова Вортексна намотка, използвана за собственото им UV-осветление

- Чрез Вортексна намотка успяхме да осветим 576 LED-лампички, на цената на 1 ват от 12v батерия (акумулатор)

- Преживяхме болкоуспокояващ ефект след като облъчвахме наранявания с полето на различни Вортексни намотки, както и успокояване на мигрени

- Проведохме "Три-полярния" експеримент, демонстрирайки три Южни полюса без Северни полюси

- Доказахме възникването на озон във Вортексната намотка със сертифициран тестер за засичане на озон.

- Пресъздадохме Тесловия безжичен трансфер на мощности през органични материали.

- Открихме, че електрифицираната почва произвежда 10 пъти повече гъби от обикновената почва.
Което, за мен поне, не е тайна... но не знаех пропорциите. Който се интересува - първите експерименти за насърчаване на растежа на гъбите с кратки високоволтови импулси са през 20те години във Франция, и после 70те в Япония.

- Демонстрирахме спиралните магнитни силови линии чрез зелено проявително фолио.

- Живи демонстрации на способността на Вортексната намотка да върти магнитни ротори от разстояние.

Това е много важно, както с времето ще разгледаме, защото е елементарна демонстрация на енергийна функционалност. С една намотка, и едно неизменно захранване, се въртят толкова магнитни ротори, колкото е възможно да се разположат около нея без да си пречат.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 03 Декември 2015, 12:56 »

http://s29.postimg.org/wsdkz6547/nunez1.png
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s29.postimg.org/9049nn33b/nunez2.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=2dmSOUpX1kM
- по никой начин такова изображение не може да се докара на зеленото проявително фолио... доколкото на мен ми е известно. За фолиото съм писал тук.

http://s24.postimg.org/w7dtvfz5x/nunez3.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s3.postimg.org/ahampsfb7/nunez4.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=93dMwH6R9M0
- във видеото става дума за резонанса между захранването и консуматора.
- Подлежащата намотка е свързана със захранване, и го излъчва в околното пространство безжично. Лявата намотка приема захранване безжично и го подава към малко електромоторче, което се чува. Горната намотка приема безжично захранване и захранва LED-крушка. Ефектът от нея е, че забавя електромоторчето - и това се очаква, защото изсмуква мощност от полето и сега двете намотки си го разделят. Намотката вдясно също захранва LED-крушка - тоест консумира мощност от безжичното поле. Но, когато навлезе в обсега на другата, моторчето се ускорява - и това може ясно да се чуе - което НЕ Е логично и не е очаквано. Демонстрацията показва положение, при което добавянето на нов консуматор към безжичното поле всъщност увеличава мощността на първия консуматор, БЕЗ токът да се променя. Както Нунез казва - "Чрез тази конфигурация ИЗПОЛЗВАМЕ ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО, БЕЗ ДА ДОБАВЯМЕ КЪМ КОНСУМАЦИЯТА НА СИСТЕМАТА"
- Това демонстрира ОБРАТЕН закон на Ленц


http://s24.postimg.org/fx15f7mit/nunez4_1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)

- специално за да може подлежащата намотка от това конкретно видео да започне да провежда ток БЕЗ жиците й да затварят верига по който и да е начин, подаваният сигнал трябва да е изрично с честота 23 900 Hz.
- това означава, че за да експериментирате отворени вериги с намотки от този размер, трябва да си намерите генератор на честоти ПОНЕ НАД 20 kHz, като най-желателно е да има фина настройка от сегменти по 1 Hz


http://s30.postimg.org/mf7szkjyp/nunez6_1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s30.postimg.org/b455b7d3l/nunez6.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=sJqm6M8HaPY
- демонстрация на горните неща при отворена верига
- за отворена верига: (+) на тока се подава в единия край на канал А, като другия край на канал А остава отворен, а (-) на тока се подава в единия край на канал В, като другия край на канал В остава отворен
- освен генерирането на озон (което се чува), индукционното нагряване и безжичния трансфер на мощности, се демонстрира и прекарването на енергия ПО ЕДНА ЖИЦА, открито от Тесла
- бялото е тефлонов емайл за висок волтаж
- захранва се със 70W, при честота на сигнала 15 200 Hzhttp://s4.postimg.org/jwid6zy71/nunez5_2.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s4.postimg.org/hp9j5c3j1/nunez5_1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


http://s4.postimg.org/neud3dz31/nunez5.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s4.postimg.org/pgq93w7od/nunez5_3.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=hFqHeI6hNy4
- принципна демонстрация на това как се извлича енергия от размяната на енергии между Небето и Земята (трябва да използвате токоизправителна верига за радио-сигнали)
- демонстрацията е, че с помощта на намотката може да се съхранява повече енергия в кондензаторчетата от веригата, тоест завишена ефикасност. Ако имате на разположение значителна разлика в надморските височини, и достатъчно тлъста намотка, и ако комбинирате останалите ефекти - например Обратния Ленцов закон при безжичния трасфер на мощности в комбинация с генератор на честоти, за да ползвате отворена верига, можете наистина да извлечете адекватна практическа полза от достъпната потенциална разлика в надморските височини.
http://s27.postimg.org/472kbd8pf/nunez7.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=KJyb9tnlcaw
- представлява демонстрация на различни случаи на КПД>1 или "Over Unity" (Свръх Единство), както се е наложило като термин
- изрично се подчертава, че резонансната честота на намотката ЗАВИСИ ОТ ВСЕКИ РАЗЛИЧЕН КОНСУМАТОР, който се свързв с нея - тоест резонансната честота не е само на намотката, а винаги се отнася до цялата система
- някои замервания, например при входящи 1.6 W на изхода са 2.7 W, и други...
- "Ако разкача онзи LED-панел и просто оставя отоврена, пулсираща верига, намотката ще започне да създава голямо количество озон, който се разпръсква директно от средата, не съм сигурен защо се получава това, но май е свързано с искрите между жиците най-вече в центъра на намотката..."
- "Всичко това означава, че независимо дали можем да получим Свободна Енергия или не, то със сигурност можем да започнем да произвеждаме много по-ефикасни системи от сегашните..."

http://s10.postimg.org/8zdh5f2y1/nunez8.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://www.youtube.com/watch?v=5XV9Z1GG0fY
- демонстрация на 3D-звука (който разбира се не се предава достоверно от микрофона на камерата), както и демонстрация, че се създава звук не само в центъра, но там е най-адекватен разбира се
- демонстрация на Тройния Южен полюс (измерен чрез електронен детектор)
- визуализация на вортесното поле чрез безжичен енергиен трансфер

http://s3.postimg.org/7h3w3hgn7/nunez8_1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


- въртене на МНОЖЕСТВО магнитни ротори
- захранване с мощности
Аномалии, открити по време на дизайна, направата и тестването:

1. Нисковолтово производство на озон
2. Засичане на магнитен монопол
3. Енергийни добиви при употр*ба на намотки с коефициент на параметрите 1:1
4. Намотката е чувствителна към Земното магнитно поле
5. Възможна био-електрична комуникация с намотките
6. Изстудяващи феномени при работа на висок волтаж
7. Намаляне на енергията при зареждане на батерии или въртене на магнитни ротори
8. Синхронизация на множество ротори на различни оси
9. Възбуждане на плазма през центъра на Вортексната намотка
10. Подсилен растеж на растения около намотката
11. Подобряване на цялостното добруване и концентрация

и много други...

Ние сме нормални хора, които просто се вдъхновиха да създадат истинска промяна и да открият решения на проблеми, с които милиони хора се борят по лицето на Земята. Заради това вдъхновение открихме всеобхватен метод за истинско ефективно изобилие за всички.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Четвъртък) 03 Декември 2015, 13:18 »

http://s15.postimg.org/ddvfbzzmz/smoke1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s15.postimg.org/idsvjy59n/smoke2.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


https://youtu.be/UOSLV2SbcTg?t=3m46s
- експериментът с пушека
- открил го е без да иска, докато си играел с намотката в задимения от цигарен дим гараж
http://s15.postimg.org/av9qbbdwr/smoke3.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)

"Поставих пръчиците в центъра на намотката, за да премахна трептенето от ръцете ми"
Активен

Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #4 -: (Петък) 04 Декември 2015, 09:28 »

Както вече казах, не търсете СЕ при конвенционалната наука, защото ще ви подведе. Не гледам сериозно на вякакви клипове с експерименти на хора, които са се оплели в намотките и си вярват че са открили топлата вода, а не са потърсили отговора от учените. Тези клипове са толкоз загадъчни, колкото загадъчна е и еротиката, но когато я осветим с прожекторите, тя се превръща в порнография, която вече има практическо приложение и големите атлетични герои на финала ни показват каква е нейната функцията, да ама не, за един е романтика, а за друг физкултура. Когато се правят фокуси, осветлението задължително трябва да е мижаво и да има много ненужи предмети, които да отвличат вниманието ни. Това не означава че всички експерименти, проведени дори от големи имена са фалшификати, те просто несъэнателно са вкарали по някой трик, точно защото им е тъмно, заради енергоспестяващите крушки, мързи ги да учат и затова ги пускат в народната мрежа и чакат други любознателни младежи да им го обяснят. Всеки който е практикувал в дадена сфера и има нужната теория, то практиката му ще е равна на теорията, защото е неин плод. Така и в този експеримент техника не си направил труда да потърси обяснението, а се нахвърлил направо върху сложната машина, без да знае как работи простата. Но след като не видяхме очаквания ефект от родиновата намотка, а видяхме същата работа, която може да бъде извършена и от обикновена намотка. Както винаги във всички експерименти не беше отчетена входната енергия и изходната, а пак безучастно наблюдаваме повишаването на КПД<1 на машината. Още едно уточнение, товара върху намотките не бяха LED крушки, а обикновени такива, защото консумацията им беше голяма щом повлияха на съседните намотки, а и светодиода работи само с полувълните и противопотока и  ще бъде отрязан наполовина и в моторчето би се получило резонанс или биене. Не е чудно че РОЕ намотката успява да завърти магнитни ротори, та нали по неин модел е навит всеки един ротор в бързоскоростните мотори, като прахосмукачки, бормашини и др. Но за да се завърти такъв магнитен ротор от такава намотка, трябва всяка една секция да се захранва от ток, който закъснява, спрямо предната намотка. Когато тази намотка представлява ротор, това дефазиране се осъществява механично чрез колетор, но когато тя е статор, тъй като е неподвижна, вместо колетор се прави сложна електрона схема за дефазиране. Това е, по-просто не може и да бъде.
« Последна редакция: (Петък) 04 Декември 2015, 09:48 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Петък) 04 Декември 2015, 11:15 »

Знаеш ли, peppone1. Бях тръгнал цивилизовано и аргументирано да коментирам някои неща, по които се изказваш в началото на публикацията си...

(Нека използвам момента да подчертая ужасния начин, по който пишеш, като не използваш никога нови редове и абзаци. Това се води за неграмотност по принцип, защото новата мисъл е винаги на нов ред, и мен са ме учили, че новите редове не са по прищявка.)

Само че, когато прочетох останалата част от публикацията ти, си дадох сметка, че тя цялата е един пълен абсурд. Логически абсурд, писан от психопат. Говоря абсолютно сериозно в момента, не се опитвам да бъда ироничен. Наблюдавам те от доста време все пак - приятелският ми съвет е все пак да минеш един психотест, понеже може да имаш състояние. Много неща се водят за състояния, което е неизвестно на повечето хора. Най-лошо е, когато стане известно в неподходящия момент, кандидатстване за работа например и тн, така че ходи се виж профилактично.
Активен

Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Петък) 04 Декември 2015, 17:02 »

В такъв случай търси си отговорите сам. Продължавай да се учиш от всякакви клипчета, това със сигурност ще ти спести опит и теория, но трябва и някоя книжка да се прочете, поне за грамотност. Аз дадох моето обяснение, но знания с фуния не се наливат.
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Събота) 05 Декември 2015, 11:10 »

Водните турбини са генератори, които произвеждат електричество, ползвайки потока на течащата вода.


http://img12.deviantart.net/5695/i/2007/207/c/d/watermill_by_selator.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)

Самоделна Теслова водна турбина и как работи с вода (работи и с въздух).

http://s14.postimg.org/w6c48wb1t/turbine1.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s14.postimg.org/zbwpz3to1/turbine2.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s14.postimg.org/wgjms8po1/turbine3.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)Турбина на Шаубергер (вортекс-турбина) и как работи.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e8/Gravitationswasserwirbelkraftwerk_mit_Zotl%C3%B6terer_Turbine_in_Obergrafendorf_%28AUSTRIA%29.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)


Ами ако тази концепция беше възможна, като се използва електрически поток, протичащ по изцяло електрически проводници, вместо воден поток, протичащ по корито?

Представете си Вртекс-турбини, направени да генерират мощност, ползвайки електричество, което вече е приведено в движение. Не се изисква допълнително вложение на външна сила! Този потенциал би ни предоставил възможност да запазваме и да произвеждаме електричество чрез подход, който в днешно време не се използва никъде! Това е едно от многото приложения на РОЕ-намотката; и сме щастливи да споделим тези прозрения с вас, за да достигнем едно по-изобилно бъдеще!


http://s29.postimg.org/wsdkz6547/nunez1.png
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)
http://s18.postimg.org/nb57brpnd/014.jpg
РОЕ-намотка (вариант на Родинова намотка)Превод от блога на Нунез, допълнителните материали са от мен
« Последна редакция: (Събота) 05 Декември 2015, 11:16 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 22:55 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални