Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Внушение/Вдъхновение  (Прочетена 184 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« -: (Вторник) 03 Октомври 2017, 03:11 »Ще кажете, че човек не трябва да живее с внушение, но да бъде самостоятелен, независим.
Мислите ли, че можете да бъдете абсолютно независими и свободни? Вие не подозирате даже, че
всички ваши разбирания, всички възгледи, които носите в себе си, са придобивки на миналото
именно чрез закона на внушението.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #1 -: (Вторник) 03 Октомври 2017, 09:35 »

Първо и най-важно нещо е да не ни е страх! След като има зле влияещи духове и същества, значи има и добри. Не вярвам само зло да ни преследва, колкото и да сме замъглени, има и добро, което ни съхранява!

Дънов, от книгата по-горе:

Трябва да бъдете смели, от нищо да не се безпокоите.

За да се предпазва от лошите влияния, човек трябва да спазва закона за хигиената, закона за психическата охрана. Вечер, като си ляга, човек трябва да се огради добре: къщата си, леглото си, тялото си, както и всички удове на организма си. Това са правили хората и от най-старите времена, било с молитви, било с песни.

Силата на човека се крие в неговата симпатична нервна система. Като знаете това, не я оставайте отворена, да влизат и излизат през нея, кой как мине. Затваряйте я с девет ключа, но прекарайте през нея девет крана, да пият от тях всички жадни. Никой няма право да влиза вътре без позволение.

Силата е там, да се чувстваш господар на лошите духове, да им кажеш да те слушат, това или онова да направят... Силата на човека е вътре в него, там той трябва да обърне своето внимание. Всеки от вас трябва да се заеме да контролира тия духове... Не можете да станете господар на своя живот, докато не се научите да управлявате тия духове.

Ако искате и вие да се запазите от влиянието на лошите мисли и чувства, оградете се... Няма по-здрава ограда от положителните мисли и чувства на човека.

Има същества, които са заинтересувани от човека. Едни имат желание да го спъват, а други - да го повдигат. Тия, които го спъват, имат желание да го оберат, да изсмучат жизнените му енергии и по този начин да го демагнетизират. Това наричаме „духовен вампиризъм”, или ограбване на духовните енергии на човека. За пример, дойде ви някаква Божествена идея, която трябва да реализирате. Тъкмо се готвите да реализирате, нещо вътре във вас ви казва: Не бързай, не е дошло още времето за тази идея. Щом чуете този глас, вие се отказвате от намерението си. Щом се откажете, веднага идат същества, служители на духовния вампиризъм, и ви ограбват. За да не губите духовните си сили, щом дойде в ума ви някоя светла идея, веднага пристъпвайте към реализирането й. Ако при първия опит не сполучите, направете няколко опити, докато я реализирате.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални