Страници: 1 [2] 3 4 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Енергийни импланти  (Прочетена 2973 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #15 -: (Вторник) 26 Септември 2017, 18:25 »

След сеансите (около 10) и след всеки сеанс изграждане на енергиен щит не съм усещала атаки. Дори започнаха да ми се случват чудни неща и то скоростно. Чувствам се,как да кажа, олекотена някак, с повдигната вибрация. Общувам с водата когато се сетя, трябва да се стегна,но пък съм си наложила поне да не зареждам средата около мен с отрицателни мисли.

Следя си мислите,преди ме тормозеха минали неща, недовършени спомени, сега ме вълнува само каквото е в момента.

Много помага също фън шуй, като пласибо ефект, за да държи вниманието концентрирано в положителното. Да се чистим едновременно и отвътре и отвън.

Като стана дума най-много атаки съм забелязвала докато съм на ябълкобера в Италия, южен Тирол. И в момента съм тук и се надявам да не ме налази нещо...                           

 ....очаквайте продължение...

Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #16 -: (Сряда) 27 Септември 2017, 07:18 »

The Dark Lord
Цитат
След като почнах да гледам тези сеанси и малко по-малко да практикувам метода с водата, снощи сънувах че са ме налазили някакви буболечки, които все едно пиеха кръвта ми.
Скарабеи,кучета,котета,какво ли няма да те хапе,за да те откажат.Устискаш ли ще почнеш да натрупваш лична енергия и ще ти се струва че само те почесват.
И не си сънувал а си в енергийното,щото те призовават там за да та опаткат.Ако пазиш треда и правилата ги обаждаш и си таковат майката.Нищо че са бая милиарди все ще се свършат,щото повече няма откъде да попълват редиците си.Те винаги са група когато атакуват,и заминават групово като се справиш.
Тъй че как беше-Напред и по пет на нож. Wink
 Cool
П.п. Мисля че водното почистване много помага,щото заземиш ли се и Земята ти помага да поемаш и отразяваш лайната им.Плюс това си проводим,  и женската и мъжката енергии при нужда си минават през тебе служебно ,но  помагат и на тебе.
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #17 -: (Сряда) 27 Септември 2017, 07:25 »

 Grin
Бубулечки не са ме гризали. На два пъти изкачат от тъмно място някакви сенки и ми се нахвърлят. Имаше и един бабанка дето ми посегна, но го фраснах здраво и едва ли ще се пробва пак.
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #18 -: (Четвъртък) 28 Септември 2017, 03:17 »

Тези същности паразитират върху човешкото биополе и имат разрушителна програма.

Те така се и наричат – енергийни паразити. Атакувайки волята на индивида, те се опитват да го извадят от равновесие, наслаждавайки се на своята власт, и му натрапват мрачни мисли, депресия и тъга. Подсъзнателно такива хора като че ли усещат, че се движат към някаква „мъртва зона”. Най-уязвимите изпадат в апатия, енергийният им енергообмен се нарушава почти моментално.

Във Вселената действа законът за съхранение на информацията: никакво събитие не може да се случи, ако за него няма информация (тоест, ако не знаем, че е нещо е станало, за нас това нещо всъщност не е станало). От научна гледна точка доказателство за реалността на каквото и да е събитие е неговата повторяемост, а също така и свидетелствата на очевидците. Това се отнася и до областта на непознатите енергии, в това число и на феномена „разрушаване на биополето”

Времето вече потвърди верността на идеята на руския учен К. Е. Циолковски, че заедно с нас живеят невидими ефирни същества. Така например, изследвания, извършени от италианския учен Лучано Боконе, показват зашеметяващи резултати. По време на експериментите му уреди с инфрачервено и ултравиолетово излъчване фиксирали в тъмните часове на денонощието реално съществуващи, но невидими за очите ни, живи субекти. Оказва се, че ние живеем рамо до рамо с множество невидими форми, наречени от Боконе „критери” (същества). Човешките енергийни полета са изследвани и от академик Анатолий Охатрин. На направените от него фотоснимки се виждат отделяните от хора с натрапчиви мисли и силни преживявания снопове енергия, наречени „кластъри” (от англ. cluster - грозд, чепка, кичур, китка, храст). На снимките могат да се видят и финоенергийните паразити, привлечени от енергийните спадове и стремящи се да се внедрят в човешкото тяло.

Нашето биополе, енергийният ни запас е нещо, което интересува същности от ниско ниво – енергийни паразити. Поглъщайки енергия през дупки и пробиви в биополето,

те ни натрапват чужди мисли, манипулират ни с емоции,

предлагат ни да решим проблемите си в общуването с околния свят за сметка на „мними любими” ни хора. Те нахлуват в нечий енергиен свят, без да се интересуват дали го желае или не притежателят му.

Или може би не вярвате, че има енергийна връзка между света на хората и царството на тъмнината? Ако е така, би било жалко. Защото мисията на енергийните паразити е да получават, да се хранят с енергия „за чужда сметка“. И не е случайно, че самото словосъчетание носи в себе си емоционално негативна оценка.

Енергийните паразити (енергопаразитите) не са абстрактно понятие, откъснато от живота, и съвсем не са някаква мистична разрушаваща сила, която преследва неудачниците и слабите духом. Едва ли единствената мисия на „тъмните сенки” е да нарушават енергийното поле на човека и да провалят живота му. Но обикновено те наистина присъстват в живота на човек в не особено добри за него периоди. Тогава

по биополето на човека се появяват „тъмни петна”.

Съществува, освен това, мнение, че енергопаразитите са особени биоенергийни фунии, през които по един особен начин енергията ви се сгъстява и изтича в тях. Има още една любопитна парапсихологична теория, според която енергопаразитът на финото ниво на тялото ни е сивият кардинал, който може да превърне човека в свой роб, в своя лична енергийна батерия, дори в свой слуга, който му доставя енергия, източвайки я от други хора. В този случай подвластният на енергопаразита може да причини болка на околните или да стане за тях източник на необясними страхове.

Езотериците твърдят, че единственият начин „да се изтрият тъмните петна” е осъзнатото вътрешно очистване. Освобождаването от всичко, което ни лишава от радостта да живеем.

Като начало трябва да направим всичко възможно финото ни тяло да спре да бъде гостоприемник на „неканени гости”. Настанилите се на „яслата ни” същности не само живеят за сметка на енергията ни, но и тровят биополето ни с вредните остатъци от собствената си жизнена дейност. Така че, спасявайки се от тях, ние решаваме проблема с екологичната чистота на тялото и душата си.

Тук трябва да спазваме едно просто правило –

не нахлувайте в чуждото психично пространство и не допускайте други да навлизат във вашето.

Има още един начин – да се настроите на максимално висока честота и тогава за паразита ще бъде изключително трудно да влезе в енергиен контакт с вас, той няма да може да се възползва от енергията ви, защото тя просто ще го отблъсква. Ако успеете да направите това, ще можете да се докоснете и до други канали във висшето тяло на същността ви, откъдето ще получите нова, допълнителна защита, както и очистваща енергия.

 
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #19 -: (Четвъртък) 28 Септември 2017, 03:44 »

От САЩ ми се обаждат обикновено хора, които се интересуват от работата на талантливи руски учени, които са герои на мои публикации. Но този път ми се обади човек, който поиска сам да разкаже  за своите открития. София Бланк беше емигрирала от Русия в САЩ преди осем години и бе направила поразяващи изследвания, обясняващи много загадъчни неща в човешкия живот. Тя ме помоли да разкажа в Родината за резултатите от нейната работа и да помогна в тези тежки години на жителите на нашата страна.

- Ръководя Научно-изследователски център на фирмата “Бион” с отдели в Казахстан и САЩ. Нас ни ръководи казахстанския биофизик, професор Виктор Михайлович Инюшин. Основавайки се на кирлианова фотокамера той създава прибор – плазмограф. В Америка си набавих обикновен кирлианов апарат с един добавъчен детайл, който го прави свръхчувствителен. Този апарат ми позволи да направя удивителни за мен открития.

Кирлиановата снимка става за части от секундата. Моята камера фиксира не само аурата, но и други енергийни структури: успоредни, пресичащи се с физическия свят форми на живот, които непрекъснато взаимодействат с нас. Обективът ми не е голям, и обикновено фиксирам полето около пръстите. Но и тук може да се видят много странни неща. Винаги съм се интересувала, за сметка на какво става излекуването с молитва, с полагане на ръце, с пламък на свещ и други методи, които се практикуват от древни времена. И кирлиановата снимка показва, че болния човек преди всичко има отворено поле, пробиви в аурата, през които изтича енергията. А когато вярващ чете над болния молитва при горяща свещ, енергията се увеличава, разкъсванията се затварят и човек оздравява.

- Толкова ли е просто?

- Това е най-достъпното обяснение. Но в действителност всичко е доста по-сложно, кирлиановите снимки показват, че до човешката аура и вътре в нея има огромно количество енергийни структури. Някои от тях са много естетични, приличат на снежинки, цветя, пеперуди, калинки, слончета. Има много птици на снимките. Условно, тези позитивни структури нарекох ангели.

- Извинявайте, но защо решихте, че те са позитивни?

- Аз и други специалисти определихме това с биолокационна рамка. След това проверихме и с други прибори, които изключват субективния фактор. По подобен начин определихме, че другите структури имат негативен характер. Даже външния им вид предизвиква неприязън: те се фиксират на снимките като змии, понякога двуглави, различни чудовища или части от техните тела, аморфни същества, които предизвикват неприятни чувства. Условно нарекох тези структури демони.

Непрекъснато се страхувам, че има неща, които само ми се струват, и постоянно препроверявам. Опасявайки се от самозаблуждения, се обръщам към други хора, които владеят биолокационната рамка. Резултатите при техните тествания бяха аналогични. Разбирам, че това не е окончателно доказателство, а само повод за размисъл и по-нататъшни изследвания – още по-обективни.

Така например, американският телескоп “Хабъл” направи снимки на космически същества от разредена материя, и астрофизиците ги нарекоха ангели. И аз видях, че те са съвършено идентични на тези структури, които са фиксирани при мен на кирлиановите снимки.

- Извинявайте, но тези космически обекти (или субекти) са по десет метра в диаметър. А на вашите снимки до аурата на пръстите са фиксирани структури по няколко сантиметра, т.е. хиляди пъти по-малки от космическите ангели. Защо говорите тогава, че са съвършено идентични?

-Да, но какво са в същността си тези изображения? Имам впечатлението, че ангелите са холограмни, те присъстват там и тук, могат да се появяват на снимките като големи и малки.

И има неща, които не могат да бъдат тълкувани двояко. Например, изследванията показаха, че свещените религиозни атрибути: християнския Кръст, юдейския Магендовид (звездата на Давид), мюсюлманските Звезда и Полумесец – са източници на колосална енергия. Когато биват държани в ръце, се намаляват разкъсванията в аурата, подобрява се здравето.

А когато човек се моли, до неговата аура се фиксират удивително хармонични, красиви енергийни структури – ангели. Нима молитвите могат да привличат демони?

- Но по някога те се появяват на вашите снимки. Смятате ли, че кирлиановия апарат показва, как хора биват обсебвани?

- Кирлиановата снимка потвърждава, че обсебването и заселването на демонични същества във физическото поле на човека са съвършено реални неща. Близо до пръстите или вътре в тях много често се фиксират лица на хора или демонични структури. Даже понякога се виждат просто рогати глави. Представата ни за демоните като за рогати хора  намира потвърждение на кирлиановите снимки. И което е интересно: демоничните структури се появяват в разкъсаните полета. А ако човек има плътен аурен кръг, то в него отсъстват негативни структури.

Стана ясно, че молитвите създават около човек плътна преграда от позитивна енергия, която е неприемлива от демоните. Тези вампирни същности не се стремят към плътната аура, тъй като са нужни усилия, за да бъде пробита, а наоколо е пълно с пробити полета, в които може леко да се внедрят. Когато човек не е защитен, той е свободен за проникване и удобен за демонски въздействия.

- За какво се изразходва енергията от физическото поле на човека?

- За физиологическите процеси. Храносмилателната система, кръвоносната система, нервната система – нищо в човешкия организъм не работи без енергия. Но ние я получаваме не толкова от храната, колкото от енергийното поле, на същата тази окръжаваща ни аура.

- Науката потвърждава, че човек не живее само от единия хляб, така ли?

- Абсолютно вярно. Човек действително може да се храни с енергията на молитвите, с думите Божи. Чрез молитвите в полето на човек се появяват тези удивително хармонични, ангелски структури, които му действат благотворно.

Разбира се, не претендирам като последна инстанция за истинност. Но вече са направени хиляди изследвания, които свидетелствуват в полза на моята концепция.

- Защо тези ангели навлизат в нашето поле?

- Те са нашите енергийни донори. Когато ангелите се появяват в полето на човека, светенето на неговата аура се усилва и нейните пробиви се затварят. При това, при едни – тези позитивни структури се фиксират във вид на кълба, а при други хора – във вид на звездички.

- Оказва се, че не случайно казват, че човек преживява своя звезден час?

- Може би. При това, изследваните хора, в които влизат звездички, са много добри, честни, чисти хора – истински източници на светла енергия.

- Може би, вашите ангели и демони не са самостоятелни същества от друг свят, а породени от човешката мисъл: така наречените мисъл форми? Нали много съвременни физици смятат, че нашите мисли са материални и те са “изтъкани” от тънка материя  и в съвсем буквален смисъл витаят във въздуха и влияят на другите хора.

- Знаете ли, работя с хора, които нямат представа за мисъл форма. А за знаещите, те представляват някаква невидима абстракция. Но кирлианова снимка показва, че това не е само тяхна представа, а е и още някаква материя, която се фиксира с прибор. Не толкова психологически проблем, който е изработен от интелекта, колкото енергийна даденост, която силно влияе на хората.

Изследванията показват, че във физическите полета почти на всички болни присъстват демонични структури. Най-страшна картина представляват полетата на хора които са прокълнати: те са изпълнени с кълба от змии!

- Тези структури само приличат на змии или наистина са някакви гадини на финия свят?

- Ние ги виждаме енергийно: на снимките те са фиксирани като кобри или смоци. Освен това, на поредица от снимки се вижда в динамика, как “кобрата” преминава през полето на човек.

- Виждал съм средновековна литография на която са изобразени “вътрешностите” на грешника: той буквално е изпълнен с жаби, раци, змии и различни други гадини. Праведникът се е изчистил чрез молитви и пост и вътре в него всичко е чисто, вижда се само един голям кръст, там, където той винаги прокарва ръка по време на кръстене. Съдейки по вашите снимки, това не е фантазия на художника, а картина нарисувана от натура, видяна в друг диапазон на честотата, където се фиксират обектите на финия свят?

- По всяка вероятност, този художник е бил ясновидец и е различавал енергийните структури, които ние фиксираме с кирлиановия апарат. Например, по някога на  снимката на онкоболен се вижда рак.

Подобни обекти имат реално сходство с материалните ракообразни. Снимките на тези енергийни структури могат да станат много ефективен и евтин метод за най-ранна диагностика в онкологията. Та такава снимка струва едва един долар, а за обикновените тестове са нужни огромни пари.

- София Михайлова, разкажете, моля ви, кои са причините, които предизвикват разкъсването на физическите полета и проникването на демонски структури в тях?

- При мен често водят деца със силен уплах. Снимката показва, че при тях има не просто разкъсване, а е деформирано полето. При дете  в нормално състояние се виждат дактилоскопичните линии на всеки пръст и равномерното светене около него, а при изплашените деца се виждат само неголеми фрагменти от тази аура, а понякога тя  отсъства съвсем. И много често до тези ужасни полета се фиксират обекти, които приличат на кобри или глави на дракони.

Такива химерни структури в полетата на изплашените хора напомнят за известни персонажи от древните митове и приказки. Тук се налага и интересния извод: страшните персонажи не са нещо измислено, а реални жители на невидимия с физическо зрение свят. Но е имало хора, които са били надарени със способността да виждат тези структури. Своите виждания те отразявали в приказки и рисунки. Или казано по друг начин, те са предавали не плодовете на своята фантазия, а резултата от визуални наблюдения.

- Психиатри ще ви кажат, че при тях е пълно с пациенти, които виждат около тях рогати, опашати, змееподобни и различни твари...

- Много интересно е, че на кирлиановите снимки се документират подобни картини. Преди се предполагаше, че това е плод на фантазията, но при физическия прибор не можем да говорим за халюцинации - той фиксира това, което е.

- Кое разкъсва аурата на човека?

- Ругателствата, и особено псувните, деформират мощно аурата. Чела съм у богословите, че използваните при псуване думи са имена на демони и бесове. Ако човек ги произнася, те тутакси нападат него и този, когото ругае. Кирлиановата снимка потвърждава тази гледна точка.

На енергийно ниво около нас постоянно има демонски структури в огромни количества. Обикновено те не могат да ни причинят вреда. Но, произнасяйки нецензурна дума, ние подхранваме с енергия демона, който носи това име и той ще се постарае да се внедри в нашето поле или в полето на човека, когото сме “отправили” към този бяс.

Демоните са вампирни същества и те не могат да живеят без енергийно подхранване. Необразованите хора им оказват голяма услуга като ругаят на майка. Демоните обичат да предизвикват у хората негативните чувства: тъга, униние, страх, ужас. Те се хранят с енергията на тези преживявания. Това се вижда много добре по разкъсванията на аурата и внедряването на негативни структури там.

Техният предпочитан подход е да предизвикат у човека алкохолно влечение. Та нали алкохолизма е също така заселване: зелената змия, която излиза от бутилка, и я изобразяват на плакати и карикатури, не е нещо абстрактно, а конкретна “змия”, която прониква в човешкото тяло и изисква алкохол, е вампирно същество, което се храни с енергията на винените пари и отрицателните емоции на алкохолика.

- Но на една от снимките, която ми изпратихте се вижда, че до пияния човек има не змия, а глава на рогато същество...

- Да, там вместо аура има някакъв козел, който частично наподобява зелена змия. Вие знаете как се нарича рогатия човек.

- Знам, но няма да го кажа. Мъдрата ми  баба често ми повтаряше: ”Не ругайте с груби думи”. Тъй като, при теб ще дойде рогатия.

- Тази народна мъдрост сега намира научно потвърждение: литературното име на рогатото същество (черна-груба дума) действа подобно на псувня и прави човека уязвим пред нечистата сила. Впрочем, това може да потвърди всеки пияница. “Ей ти, козел!” – казва той на събутилника си, в чието поле фиксираме рогатото същество. И много други прозвища имат конкретни образи, които се виждат на кирлиановите снимки.

Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 28 Септември 2017, 03:44 »

- Доколкото ви разбрах, ругателствата са като молитвен призив към бесовете?

- Ако вие произнасяте името на рогатия или друг бяс, то той веднага се отделя от мръсотията, която буквално кипи около нас. На вашия призив той се явява пред вас в цялата си прелест. И му трябва само едно – да получи човешка енергия. Най-страшното е, че я губят не само тези, които използват тези думи, но и хората, които го слушат, особено тези, на които полето е разкъсано. От ругатните най-много от всички страдат децата, та нали техните полета едва се оформят и са много уязвими.

Човек, който произнася псувни и вулгарни думи, е източник на вампиризма, чрез него изтича енергията от тази маса хора, която се намира около него. Той наказва жестоко близките си и  особено своите деца.

- Каква роля играе тук роднинската връзка?

- Нашите деца се намират в нашите полета и за тях, ние сме източник на енергия. Ако бащата или майката използват безкрайно ругателства, то техните полета са населени с демони. И с тези демони те хранят децата си.

- По-скоро обратното: хранят демоните с децата си?

- И това е вярно. Такива деца не могат да се развиват нормално: те нямат вътрешно равновесие, изпитват непрекъсната тревога, избухливи и агресивни са.

- Децата на тези, които непрекъснато ругаят изостават в умственото си развитие?

- Да, доста често, но не винаги. За някои деца живота с такива родители е своеобразно наказание, вразумяване. Но във всички случаи, децата са нещастни в семейството на хора, които ругаят непрекъснато.

Изпратих ви снимка на момче, чийто баща непрекъснато използва ругателства. В полето на това дете изобщо няма светене на аурата му, а вместо това има само кобри! Детето е сякаш мъртво, нечистата сила изсмуква цялата му енергия.

- София Михайлова, в последните години в Русия започнаха  да си служат повече  с ругателства, отколкото преди. Средствата за масова информация внушават, че в употр*бата на вулгарни думи има особен шик и може да се говори всичко, каквото си поискате и няма никаква забрана. Псуването е на мода. И като резултат, на улицата, в транспорта, в театрите, по естрадите, по телевизията, в училищата звучат отвратителни думи. Възрастните хора се притесняват, а младежите мислят,  че правят много добре, когато говорят гадости... Но, доколкото разбирам от вашия разказ, псувнята травмира не само обкръжението, но и тези, които употребяват тези думи: извършвайки словесно престъпление, те наказват самите себе си, така ли?

- От снимките се вижда, че полето на хората, които псуват,  частично, или изобщо отсъства. Те доброволно стават арена на действие на демонските сили. Оттук идва и наркоманията, оттук е и алкохолизма.

- Искате да кажете, че причината за тези заболявания е псуването?

- Полето на псуващия човек става отворено и няма защита срещу демонските същности. Те са много умни, хитри и се нахвърлят на всеки, от когото могат да живеят. А псуващият ги вика сам и им дава полето си да го разкъсат. Даже и да се разболее, той продължава да ги храни с енергията си.

- Ако възрастните със своя пример карат децата да псуват, то по този начин ги тласкат към наркомания и алкохолизъм, така ли?

- Абсолютно вярно. Та нали, правейки себе си беззащитен пред демонските същности, човек се подчинява на  волята им. Същността прониква в него през разтворената, пробита аура и живее в нея. Но това не е аморфна частица: тя има интелект, съзнание, воля, която много често е по-силна от волята на човека. Демонската същност му налага желанията си.

Получава се насилие над личността, което не се вижда физически, но е напълно реално. Забелязваме, че човек става неадекватен, губи волята си и самообладанието. Прибира се в къщи пиян, чистосърдечно се разкайва пред жена си и децата си, а на следващия ден отново се напива. Роднините са недоволни – как така, та нали вече ни обеща! Но той не може да го спази.

Седящата в него демонска същност е свикнала да се храни с енергията на алкохолните пари и тя насилва жертвата си, като я кара да пие. Казано с други думи, алкохоликът пие физически, а неговия господар – енергийно. Тази същност се наслаждава на ефирните излъчвания на алкохола. Подобен механизъм има и наркоманията.

- Понижавайки духовното ниво и развращавайки хората, организаторите на информационната война ги обричат на израждане, така ли?

- Отлъчването на жителите на Русия от религията е истински геноцид. Та нали молитвата е енергия, а енергията е здраве: не само духовно, но и физическо. Отвиквайки хората да се молят, им отнеха здравето, накараха ги да псуват, направиха ги алкохолици и наркомани.

- Класическият въпрос: какво трябва да се направи?

- Настанилите се демонски същности в полевото пространство на неуравновесените и психично болни хора говори за това, че те трябва да бъдат не само да бъдат лекувани и даже не толкова с лекарства, колкото с изчистване на полето. За съжаление, у нашите психиатри   отсъства това разбиране. Като резултат на това, човек, който е станал жертва на демонските сили, не е способен да им противостои: сам не знае как да се бори с тях и лекарите не могат да му подскажат.

Съвременната наука потвърждава ефективността на религиозните методи. Най- простата форма за лечение и защита е молитвата.

Трудно ни е дори да си представим, колко тясно взаимодействаме с другите светове. Но кирлианова снимка ни дава   възможност да видим това: на нея се виждат обективни закономерности, които са отразени в митове и приказки, в религиозни представи. Това е безценен уред, който е способен да убеди всеки Тома неверни, в това, какво става в другите светове и как работят тези закономерности, които са ни предадени с вярата от дедите ни.

Допускам, че може да грешим в обясненията на някои явления. Но има съвършено очевидни неща, които не допускат друго тълкуване. Именно те и лежат в основата на нашата концепция.

Например, в Християнството има такъв ритуал – помазване, когато по време на молитва мазват човек с четчица, потопена в миро. Направила са потресаващи изследвания, които показаха, как  работи това.

Както знаете, мирото е маслена течност, която се стича от някои икони. Тези икони може да са от дърво или даже хартия, там няма нищо, което да смуче влагата. И от това нищо тече масло с необикновено приятна миризма и колосална енергия – вещество от друг свят.

В Мичиган има икона на Николай Чудотворец, от която се стича миро от 1096 година. Разнасят я из цяла Америка. През 1998 година иконата е била в църквата Александър Невски в град Лейквуд в щата Ню Джърси. Заведох там делегация от християни и евреи. Като при това, някои от тях много се съпротивляваха: казваха, че това е християнска светиня и ние, юдеите, не трябва да се прекланяме пред нея. Уговорих ги да направят това пътуване в рамките на научно изследване.

Бяхме на място, на около тридесет метра от църквата и аз направих снимка на полетата на всички участващи в експеримента. При това в много неудобни условия: кирлиановата камера беше в багажника на колата. Учудващо бе, че въпреки уморителното пътуване, всички имахме полета по-добри отколкото бяха в Ню Йорк. Но това, което се случи после надмина всички очаквания.

И християните и юдеите бяха на литургия, която заедно с помазването продължи четири часа. Всички останаха на службата до край, макар, че доста хора бяха на възраст над седемдесетте. Предполага се, че толкова дълго стоене трябваше да ни умори доста физически, и това ще бъде показано на кирлиановите снимки. Какво беше нашето учудване, когато се оказа, че всички участващи в експеримента  имат светещ ореол около пръстите, няколко пъти по-ярък и по-широк, от преди литургията. Като при това една еврейка седя до края на литургията, но се отказа от миропомазването. Макар, че беше в храма против волята си, и в душата и е имало бунт, но все едно – нейното поле се оказа много по-мощно, от преди службата.

Разбирате ли? Това не е психологически фактор, а енергиен. Искаш или не искаш – светите места те зареждат с енергия, която е благотворна за здравето. Това е съвършено очевиден факт, който не може да бъде изтълкуван по друг начин.

- Е, скептиците и тук могат да намерят повод за съмнение. Ще кажат, че трябва да се докаже, че усилването на ореола около пръстите подобрява здравето.

- Тези съмнения се разпръсват от други изследвания.

Жената, която се отказа от миропомазване е с домашен доктор – натуропат, който има диагностичен компютър. Решихме да тестваме на него, как действа мирото на хората. Донесох миро от това пътуване, но много малко и се наложи да го разредим.  Въпреки нищожната концентрация в разтвора, мирото действаше благотворно.

Разредихме мирото до 1 г на 100 000! Това са хомеопатични, информационни дози, но тяхното въздействие се оказа също толкова силно. Във всяка концентрация мирото изравняваше и довеждаше до нормални всички човешки функции. Нека допуснем, че до експеримента сърцето  работи на 60 процента, черния дроб – на 40, а мозъка на 70 и т.н. Но когато човек държи в ръката си памук, потопен в разредено миро, диагностичния компютър показва, че всички параметри са на 100 процента.

В хода на тези експерименти стана ясно, че по лечебно въздействие мирото просто няма аналог в света на натуропатията и фармацевтиката. Когато човек преминава помазване, той се зарежда с енергия с помощта на носителя на висши светли енергии – мирото. За сравнение, проведохме експерименти с най-различни ароматни масла, но нито едно от тях не можеше да се сравни с ефекта на мирото.

Нашите изследвания показаха, че лечебното въздействие на светлите сили върху човек чрез миро, молитва, светини е доста по-силно от всяко медицинско въздействие.

Разбирате ли, колко сме невежи и колко не разбираме това, което става около нас? Не знаем, какво може да е полезно за нашето здраве и се нахвърляме на дефицитни чуждестранни препарати, а те не могат да ни помогнат до като ни е отворено полето. Докато не се запълнят дупките в аурата, нищо не може да ни помогне.

Още преди хиляди години на човечеството са били дадени формите за реална помощ и лекуване – това е молитвата и други тайнства на църквата.

- Благодаря ви, София Михайлова, убедихте ме. Но нека да погледнем проблема от друга страна: как действат на човека разрушителните методи – хулите и проклятията?

- Проклятието разрушава изцяло полето на  човек. Светенето около пръстите изчезва и се появяват змиеподобни структури.

Защо прокълнатите хора не живеят дълго или живеят мъчейки се? Защото, те нямат жизнени сили. Тяхната аура е толкова разрушена, че не може да задържа енергията, която изтича от нея като през решето.

Както се казва, каквото излъчваш, това и получаваш. Излъчвайки егоистично желание да отнемеш енергията – ще получиш нейната загуба: някой ще ти я отнеме.

А защо не може да се пробие енергийната защита на истински вярващия? Неговото поле е толкова позитивно заредено, че негативните енергии отскачат от него и се удрят в този, който ги е изпратил

- Но истинския вярващ не се моли за себе си – той моли Бог да помогне на другите, нали?

- Наистина е така. Нашите изследвания показват, че алтруистичната позиция е най-благотворната от енергийна гледна точка.

Направих снимка на полето на хора преди и след различни молитви. Да допуснем, че на даден човек аурата около пръста поначало има ширина 2-3 мм. Когато се моли за себе си, тя се увеличава 1,5 пъти. Но когато го молех, да се помоли за другите, то буквално за минута аурата се увеличаваше 2-4 пъти. Когато се молим за себе си, имаме едно енергийно ниво. Когато се молим за другите, в това число за тези, които не разбират, че трябва да се молят не само за себе си, енергийното ни ниво става 2-3 пъти по-високо. Или казано по друг начин – хуманизма и алтруизма се възнаграждават.

- А добре ли прави за себе си закостенелия користолюбец, който се старае да вземе колкото се може повече от другите, като не дава нищо в замяна?

- Той не може да направи нищо по-лошо от това, даже и да смята себе си за добър и правилно постъпващ.

- Доколкото разбирам, вашата “корист” се състои в това, колкото е възможно  на повече хора да бъдат предадени знания, които биха им помогнали да натрупат енергия, да си оправят здравето и да се подготвят за вечен живот. Такава алтруистична позиция предизвиква благосклонност от висшите сили, които ви дават нови знания необходими на много хора?

- Моята цел е да дам на хората разбирането за това, какво става в действителност с тях в невидимия свят. И кирлиановите снимки ми помагат в това.

- Но това е психологическо състояние. Защо олигарсите са физически болни, макар, че дават безумни пари за лечение?

- Те не са в състояние да се излекуват, тъй като енергийното им поле не може да бъде здраво. Извършвайки зло, те са “разчетени” на ниво поле и не могат да получат тези енергии, които носят здраве – физическо и душевно. Тези хора стават беззащитни пред демонските сили.

Ако си излъгал поне един човек, ти не можеш да бъдеш изцяло здрав и щастлив. Когато един човек е навредил на друг и изпитва от това наслаждение, напразно си мисли, че му е станало добре. Преди всичко това е лошо за него, и после – на неговите близки и особено за децата.

Вие знаете, че за да победиш врага и да имаш приятели, трябва да знаеш тяхната философия. Ето, аз се занимавам с изучаването на философията на враговете и приятелите и тяхното взаимодействие с нас. Правя обективни тези знания, за да могат хората да си направят правилните изводи, които ще им помогнат в живота.

Храмът е в човека. Ето защо не е важно, къде се моли – в църквата, на полето, или в къщи. Когато полетата ни започнат да вибрират с честотата на молитвата, ние сме навсякъде и видени, и чути и познати.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 28 Септември 2017, 11:05 »

 Grin
Понеже в темата се подредиха постове с правилна насоченост според мен, не закъсняха и постове целящи дезинформация. Или известните нам сандвичи лъжа -Истина -лъжа.
Ще се постарая  до колкото мога, да отделя Истината/зърното от лъжата/плявата, гледайки от моята си "камбанария"/Истина.
"Плявата" ще е във форма на цитат, изваден от контекста, а отдолу ще е мнението ми за нея.
Цитат
  Но в действителност всичко е доста по-сложно, кирлиановите снимки показват, че до човешката аура и вътре в нея има огромно количество енергийни структури. Някои от тях са много естетични, приличат на снежинки, цветя, пеперуди, калинки, слончета. Има много птици на снимките. Условно, тези позитивни структури нарекох ангели.  
Позитивни структури? Ангели? Ами правилото за ненамеса в живота/аурата къде отива?  На сметището?

Цитат
  И има неща, които не могат да бъдат тълкувани двояко. Например, изследванията показаха, че свещените религиозни атрибути: християнския Кръст, юдейския Магендовид (звездата на Давид), мюсюлманските Звезда и Полумесец – са източници на колосална енергия. Когато биват държани в ръце, се намаляват разкъсванията в аурата, подобрява се здравето.  
Според мен е обратното. Разкъсват и вредят на здравето.

Цитат
  А когато човек се моли, до неговата аура се фиксират удивително хармонични, красиви енергийни структури – ангели. Нима молитвите могат да привличат демони?

Стана ясно, че молитвите създават около човек плътна преграда от позитивна енергия, която е неприемлива от демоните. Тези вампирни същности не се стремят към плътната аура, тъй като са нужни усилия, за да бъде пробита
  
Когато се молиш, призоваваш някой и си съгласен. Щото видиш ли бил убавец.  Grin И не правиш плътна преграда за демоните, а ги каниш/пускаш в тялото. Що им трябва да се бъхтят да пробиват и да са хабят енергийно, щом ти ги пускаш доброволно?

Цитат
  - Науката потвърждава, че човек не живее само от единия хляб, така ли?

- Абсолютно вярно. Човек действително може да се храни с енергията на молитвите, с думите Божи. Чрез молитвите в полето на човек се появяват тези удивително хармонични, ангелски структури, които му действат благотворно.
    
Чак се просълзих от умиление.  Cry  Да ама май се оказва че някой друг се храни чрез молитвите и се изляга със кеф. Даже хранещият го му завива краченцата да не настине, да не би оня да спре да му действа благотворно. Grin

Цитат
   - Защо тези ангели навлизат в нашето поле?

- Те са нашите енергийни донори. Когато ангелите се появяват в полето на човека, светенето на неговата аура се усилва и нейните пробиви се затварят. При това, при едни – тези позитивни структури се фиксират във вид на кълба, а при други хора – във вид на звездички.
  

Басси, сега се оказа че са ни и донори. Въх!
Май е обратното. Когато "ангелите" се появят в полето на човека, аурата му отслабва и пробивите стават по-големи. Фиксирали се във вид на кълба и звездички? Който няма тяло се фиксира/изглежда по този начин. Ние имаме тела, пък тия нямат. Що тъй? Нали бяха по-висши от нас? А случайно на някой да му светва? М?

Цитат
   - Оказва се, че не случайно казват, че човек преживява своя звезден час?

- Може би. При това, изследваните хора, в които влизат звездички, са много добри, честни, чисти хора – истински източници на светла енергия.  
Честните и чистите се оказват "истински източници на светла енергия". Ми нали заради това звездичките си търсят такива. Да папат на корем.

Цитат
  - София Михайлова, разкажете, моля ви, кои са причините, които предизвикват разкъсването на физическите полета и проникването на демонски структури в тях?

- При мен често водят деца със силен уплах. Снимката показва, че при тях има не просто разкъсване, а е деформирано полето.
    
Силен уплах? Причиняване на болка и силен шок? А случайно да прилича на МК - ултра?

Цитат
 - Кое разкъсва аурата на човека?

- Ругателствата, и особено псувните, деформират мощно аурата. Чела съм у богословите, че използваните при псуване думи са имена на демони и бесове. Ако човек ги произнася, те тутакси нападат него и този, когото ругае. Кирлиановата снимка потвърждава тази гледна точка.
На енергийно ниво около нас постоянно има демонски структури в огромни количества. Обикновено те не могат да ни причинят вреда. Но, произнасяйки нецензурна дума, ние подхранваме с енергия демона, който носи това име и той ще се постарае да се внедри в нашето поле или в полето на човека, когото сме “отправили” към този бяс.
  
Да де, но аз съм чувал друго. Че псувните създават мощно защитно поле около псуващият. И демона го духа трайно. Българско знание.

Цитат
Демоните са вампирни същества и те не могат да живеят без енергийно подхранване. Необразованите хора им оказват голяма услуга като ругаят на майка.  
Напротив, бъркат им някъде. Grin

Цитат
   Техният предпочитан подход е да предизвикат у човека алкохолно влечение. Та нали алкохолизма е също така заселване: зелената змия, която излиза от бутилка, и я изобразяват на плакати и карикатури, не е нещо абстрактно, а конкретна “змия”, която прониква в човешкото тяло и изисква алкохол, е вампирно същество, което се храни с енергията на винените пари и отрицателните емоции на алкохолика.    
Подобно на псувните, алкохола им създава проблеми/неудобство.

Цитат
   - Доколкото ви разбрах, ругателствата са като молитвен призив към бесовете?- Отлъчването на жителите на Русия от религията е истински геноцид. Та нали молитвата е енергия, а енергията е здраве: не само духовно, но и физическо. Отвиквайки хората да се молят, им отнеха здравето, накараха ги да псуват, направиха ги алкохолици и наркомани.
    
Май пак е обратното. На някои хора им е просветнало, че чрез религията са подложени на геноцид, и всеки се спасява/пази както може.

Цитат
 Съвременната наука потвърждава ефективността на религиозните методи. Най- простата форма за лечение и защита е молитвата.    
Точно заради това на учените им споменавам майките. С любов. Kiss
Те пък кога станаха вярващи? Undecided

Цитат
   В Мичиган има икона на Николай Чудотворец, от която се стича миро от 1096 година. Разнасят я из цяла Америка. През 1998 година иконата е била в църквата Александър Невски в град Лейквуд в щата Ню Джърси. Заведох там делегация от християни и евреи. Като при това, някои от тях много се съпротивляваха: казваха, че това е християнска светиня и ние, юдеите, не трябва да се прекланяме пред нея. Уговорих ги да направят това пътуване в рамките на научно изследване.
  
Интересно защо юдите не искат от това "благо"? Дали щото го познават и не искат да се самопрецакат? М?

Цитат
   И християните и юдеите бяха на литургия, която заедно с помазването продължи четири часа. Всички останаха на службата до край, макар, че доста хора бяха на възраст над седемдесетте. Предполага се, че толкова дълго стоене трябваше да ни умори доста физически, и това ще бъде показано на кирлиановите снимки. Какво беше нашето учудване, когато се оказа, че всички участващи в експеримента  имат светещ ореол около пръстите, няколко пъти по-ярък и по-широк, от преди литургията. Като при това една еврейка седя до края на литургията, но се отказа от миропомазването. Макар, че беше в храма против волята си, и в душата и е имало бунт, но все едно – нейното поле се оказа много по-мощно, от преди службата.    
Каква стана тя? Единствено еврейката отказала помазване има здрава аура. На останалите май им се е случила случка?

Цитат
  Разбирате ли? Това не е психологически фактор, а енергиен. Искаш или не искаш – светите места те зареждат с енергия, която е благотворна за здравето. Това е съвършено очевиден факт, който не може да бъде изтълкуван по друг начин.    
Фактора вече не бил психически а енергиен? Моля?
Светите места те зареждат против волята ти? Моля? Кво? Аз ли не разбрах, или някой се изказа неподготвен?

Цитат
   В хода на тези експерименти стана ясно, че по лечебно въздействие мирото просто няма аналог в света на натуропатията и фармацевтиката. Когато човек преминава помазване, той се зарежда с енергия с помощта на носителя на висши светли енергии – мирото. За сравнение, проведохме експерименти с най-различни ароматни масла, но нито едно от тях не можеше да се сравни с ефекта на мирото.  
В хода на експеримента се оказва, че мирото пробива без проблем човешката аура. И няма искам, не искам.

Цитат
   Още преди хиляди години на човечеството са били дадени формите за реална помощ и лекуване – това е молитвата и други тайнства на църквата.  
Още от преди хиляди години е намерен начина човечеството да бъде поробено.

Цитат
 - Доколкото разбирам, вашата “корист” се състои в това, колкото е възможно  на повече хора да бъдат предадени знания, които биха им помогнали да натрупат енергия, да си оправят здравето и да се подготвят за вечен живот. Такава алтруистична позиция предизвиква благосклонност от висшите сили, които ви дават нови знания необходими на много хора?

- Моята цел е да дам на хората разбирането за това, какво става в действителност с тях в невидимия свят. И кирлиановите снимки ми помагат в това.    
Доколкото разбрах и аз, неговата 'корист' се състои в това, колкото е възможно повече хора да попаднат под енергиен контрол от "висшите сили".

Цитат
Вие знаете, че за да победиш врага и да имаш приятели, трябва да знаеш тяхната философия. Ето, аз се занимавам с изучаването на философията на враговете и приятелите и тяхното взаимодействие с нас. Правя обективни тези знания, за да могат хората да си направят правилните изводи, които ще им помогнат в живота.

Храмът е в човека. Ето защо не е важно, къде се моли – в църквата, на полето, или в къщи. Когато полетата ни започнат да вибрират с честотата на молитвата, ние сме навсякъде и видени, и чути и познати.

    
Знаем, че за да победиш врага си трябва да го опознаеш. Врага им сме ние, и учени като тоя изучават слабите ни места за да ни победят/поробят.
Тая тяхната няма да я бъде!
Казах!


« Последна редакция: (Четвъртък) 28 Септември 2017, 12:08 от paci1 » Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #22 -: (Петък) 29 Септември 2017, 04:45 »

Що е молитва? Как да се молим? и на кого? 

Това са въпроси, на които от край време различните философски и религиозни течения са търсели отговор. Ето че в наше време науата все повече започва да се интересува от този уникален феномен. Наскоро четох някъде научно-статистическо изследване направено в една болница. Преразказвам по памет... Изследват се две групи болни при приблизитено еднакви условия. Група от хора всеки ден се моли за едната група от болни. Статистиката показва, че хората за които се молят оздравяват много по-бързо от другата група болни. Интересно нали!

За мен молитвата е силна концентрация на мисълта (с чувство по-добре) в положителното за повдигането на собствената ни вибрация. Има различни формули и съчетания, но аз лично предпочитам да се съсредоточавам върху най-силно заредените думи в света- Хоопонопоно.

 В едно село от дълго време не било валяло дъжд. Селяните се събрали и решили всички да направят молитва за дъжд по домоветете си, даже децата. Баща и малко момиченце започнали да се молят. Молили се дълго и пламенно. Молитвата свършила и решили да излязат да се поразходят. На излизане детето взело чадър. Бащата попитал: - Защо вземаш чадър. Вънка пече ярко слънце. Естественият отговор на момиченцето бил: - Ами нали се молихме за дъжд?! Ще вали.

Мисля че това е много символична притча.

Както думите са магически заклинания и трябва да боравим с тях правилно, така и чистите мисли съсредоточени в нещо или себе, ни кодират също.

По памет цитирам една мисъл на майка Тереза :"Всички пролети сълзи на този свят са от сбъднати молитви"

А и в крайна сметка, каквото допуснеш, това се случва. И каквато мисъл пропуснеш в тебе, това ти влияе. Ние задържаме мислите, вместо да ги трансформираме. И това не е проблем на мислите, а на пропускливостта ни. Докато мислиш,че си обсебен, така ще е! Докато не ти се случи нещо, което да ти покаже, че така не става.

Още един пример. Когато Хю Лен се разхождал с една ученичка, видели обрасъл извор. Тя казала- Леле колко е грозно и занемарено! А той и върнал - Сега усети ли какво направи!

Съжалявам, че не е по темата, но мисля, че трябва да се изясни.

Ако си преценил да псуваш и да си пиеш алкохол, то си е за теб. После не се чуди...
« Последна редакция: (Петък) 29 Септември 2017, 05:46 от Dora » Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #23 -: (Петък) 29 Септември 2017, 08:57 »

 Grin
Дора, упорита си. Но и аз не си оставям магарето в калта. Undecided
Цитат
   Що е молитва? Как да се молим? и на кого?

Това са въпроси, на които от край време различните философски и религиозни течения са търсели отговор. Ето че в наше време науата все повече започва да се интересува от този уникален феномен. Наскоро четох някъде научно-статистическо изследване направено в една болница. Преразказвам по памет... Изследват се две групи болни при приблизитено еднакви условия. Група от хора всеки ден се моли за едната група от болни. Статистиката показва, че хората за които се молят оздравяват много по-бързо от другата група болни. Интересно нали!  
Учените откога станаха вярващи? Или зорът им е друг? Сега за болните дето ги вкарвали в експерименти. Предполагам си била на място и говориш каквото си видяла? Или си го чела някъде и написаното за теб е факт?
Айде по-сериозно, мислех те за по-умна.

Цитат
  За мен молитвата е силна концентрация на мисълта (с чувство по-добре) в положителното за повдигането на собствената ни вибрация. Има различни формули и съчетания, но аз лично предпочитам да се съсредоточавам върху най-силно заредените думи в света- Хоопонопоно.      
За мен молитвата е насилие/искане. Внимавай какво си пожелаваш/молиш. Между другото какво стана с дънов, нали му беше фенка? Виждам че си се отдала на хавайски чупки. Wink Що тъй ги менкаш гуротата? Сърбежи?

Цитат
   Както думите са магически заклинания и трябва да боравим с тях правилно, така и чистите мисли съсредоточени в нещо или себе, ни кодират също.    
Тук ми се стори че почна да изплюваш камъчето. Думите били магии, начини на боравене, кодиране. Басси, вкара ме в размисъл. Huh?

Цитат
  По памет цитирам една мисъл на майка Тереза :"Всички пролети сълзи на този свят са от сбъднати молитви"    
Сега ако ми кажеш че всички проляти сълзи са от щастие, е много вероятно да си помисля нещо за теб. Ти да видиш, оказва се сълзите били следствие на молитвата/искането. Ако искаш това оцветеното го прочети пак, ама бавно, белким ти светне. Тази е била умна жена.

Цитат
  А и в крайна сметка, каквото допуснеш, това се случва. И каквато мисъл пропуснеш в тебе, това ти влияе. Ние задържаме мислите, вместо да ги трансформираме. И това не е проблем на мислите, а на пропускливостта ни. Докато мислиш,че си обсебен, така ще е! Докато не ти се случи нещо, което да ти покаже, че така не става.    
Къде видя да казвам че съм обсебен? Опитваш да вменяваш неща които не са верни. Това сама ли се научи да го правиш, или е следствие на "молитвена" кодировка/програма? М? Huh?

Цитат
  Ако си преценил да псуваш и да си пиеш алкохол, то си е за теб. После не се чуди...    
Предпочитам да пазя традициите на Българите. Хапка, пийка ей тия три неща.  Wink А ако се случи някой да ме дърпа за такъвото без причина, до девето коляно. Laugh

п.п. Оня номер с чашата през деня май има ефект. Засега се спряха с атаките, ма не се знае. Явно това което идва нощем го гласят през деня и им бърка работата.
« Последна редакция: (Петък) 29 Септември 2017, 09:10 от paci1 » Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #24 -: (Петък) 29 Септември 2017, 09:08 »

Ех, че си краен. Е аз не съм и затова се отказвам да бистря, без да има желание от другата страна. Не съм оставила Дънов, защото мироглед не се оставя, съчетавам и синхронизирам нещата. Хиляди години опит ми е по-сигурно да слушам, а за това дето говориш не е вообще българско, защото да псуваш не е за доброто на никого освен теб, а да пиеш разваля черния дроб и ето от къде идват лошите идеи и страхове Smiley))  Успех, исках само да помогна с моето мислене.

Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #25 -: (Петък) 29 Септември 2017, 09:16 »

Цитат
     Ех, че си краен. Е аз не съм и затова се отказвам да бистря, без да има желание от другата страна.   
Ми в крайните времена са нужни и крайни мерки. На мен ми върши работа.
Активен
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #26 -: (Петък) 29 Септември 2017, 09:27 »

Сега малко по темата... Понеже ме гризеше любопитство, реших да пиша на Калоджеро във фейсбук дали е запознат със материалите на Робърт Морнинг Скай. Отговори ми, че никога не е чувал за него. Склонен съм да му вярвам, тъй като досега в сеансите той само "развежда" хората в енергийното и ги кара да разказват какво виждат. Доста си приличат разказите, особено когато накара съществата да приемат форма, най-вече рептили. Специално за мен в тези негови видеа се крият доста парченца от цялостния пъзел. Хайде да пробваме да ги извадим тях? Мисля да преведа някои сеанси от руски на български и да ги прикача в темата като текстов файл. Предполагам, че има хора във форума, които не разбират нито италиански или испански, нито руски, а проявяват интерес към темата? Не се ангажирам със срокове или някаква последователност за превода, но ЩЕ СЕ ОПИТАМ в почивните ми дни да превеждам нещо. Ако няма възражения, разбира се.  Smiley
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #27 -: (Петък) 29 Септември 2017, 09:33 »

Аз съм за. Гледам руските преводи, но не всеки е на "ти" с езиците. Мисля, че идеята ти е добра!
п.п. Тук съм качил една книжка с някакъв ченълинг. Има доста за пресяване според мен. Wink
 http://dox.bg/files/dw?a=c2d0496b89
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #28 -: (Петък) 29 Септември 2017, 09:52 »

Ще направя превод на видео номер 1453 "Разобличаване на дух -наставник". Той май Митака имаше такива. Че даже два. Паула и Хоол. Помните ли го?
Когато съм готов, ще го постна тук.
Активен
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #29 -: (Петък) 29 Септември 2017, 10:43 »

Започвам  №1378-RU Гризел, Инсектоиди, Влечугоподбни, Фелиноиди и Духове.
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални