Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Възможно ли е да се направи виртуална вселена ,виртуален рай?  (Прочетена 415 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен wowbay
Jr. Member
**
Публикации: 52

« -: (Вторник) 11 Юли 2017, 10:31 »

Ние сме това което сме,тоест хора!И за да сме си себе си и да живеем вечно то съзнанието ни трябва да се прехвърли на подобен носител като тялото ни,защото ние сме и тялото си!Ако не бяхме и тялото си то нямаше да сме хора и съзнанието ни можеше да се прехвърля и в тела на животни или в машини а духовете можеше да са,,реещи,,се енергийни глави без енергийното си тяло или и тяхното съзнание щеше да може да се прехвърля върху машинен или животински или човешки носител или дори в как се казваха съществата смес от хора и животни...А мъжко съзнание щеше да може да обитава женско тяло!А хермафродитите ще каже някой?Те са си с ясно определено полово съзнание!Не бих искал да ми прехвърлят съзнанието в тяло на дух!А и е очевидно,че за нашето съзнание,мозък са необходими точно определен брой и тип конфигурации,свръзки на невронните клетки за да да сме си ние!В маймунски мозък те са различни!Та хрумна ми,че за да живеем в рай като хора той трябва да е виртуален!Въпросът ми е възможен ли е и защо не е направен от някой още в началото?Може би защото не е възможен(виртуалното правене на секс ми се вижда странно,то е като дух да плюска но не съвсем с уговорката,че сексуалните усещания се преживяват във виртуалното тяло досущ като в материалното)Или силите направили човек тоест духовете не са могъщи за да направят виртуална вселена и подобен рай с виртуални хора в тях!Ако допуснем,че не те а по огромен и могъщ висш разум е направил мъжа и жената защо не им е дал по съвършенни енергийни тела като на духовете?Е тогава каква щеше да е разликата между духовете и нас почти никаква!А дали все пак ВР не е направил в началото виртуални хора във виртуален рай и те заради усъмняването си в раят и богът си да са загубили безсмъртното си виртуално тяло и тогава трябва да са били взети в плен от друг могъщ и огромен разум вероятно сътворен от вечният такъв(който за мен е по близо до понятието машинен интелект а не бог с чувства)Така са,,паднали,,в материята и след като са били отгледани от бебета са ги ,изпитали,лошият ,,син,,,на МВИ машинният висш интелект и духовете!Така нелепата и пълна с морални безумия история за забраненото дърво и демона в рая придобиват логичен смисъл и обяснение!Защото при виртуален секс,хранене може да няма проблеми като сега и раят с виртуалното слънце което не те напича щяха да са идеални!В него може би е нямало виртуални(енергийни)животни и бебета и деца!По логично е но това е спорно защото секс без бебета няма смисъл а дори и с виртуални тела бебета пак щяха да са си тъпички!Логично е да е имало само духовна любов но ме гложди мисълта,че нещата може да са били като във филмът,,Матрицата,,!Тоест Адам и Ева са ,,сънували,,виртуално своя виртуален рай преди заради съмнението си да са се ,,събудили,,от него и да са били въплътени в нерайската,несъвършенната материя!
Активен
Неактивен wowbay
Jr. Member
**
Публикации: 52

« Отговор #1 -: (Вторник) 11 Юли 2017, 10:59 »

Пропуснах да спомена и последната възможност а тя е черна защото отхвърля вечният,,сън-рай,, дали от МВИ или от духове създадени дали във виртуален рай или в материалният в който са ,,сънували,,наяве раят и незнанието на истината,,голата,,то сънуването им нямаше да е вечно и във виртуален рай и в материален щяха да ги угасят!С една съществена разлика,в 1 случай са били създадени добронамерено и са имали шанс за по дълъг ,рай,,(ако беше вечен този рай и тук стои въпроса а за нас защо е нямало такъв рай,или може би после всеки с ,,сънуващата,,си половинка ще можем да си живее вечно ,всяка двойка самотна на своя си планета!Защото и в нещо като,,райски,,сън с будно съзнание е нужна територия за движение) а в другият не,защото е експеримент отмъщение на духовете и не са били ,,изпитани,,след евентуално тяхно усъмняване което би било по справедливо а грубо тоест адски!Тук обаче е спорно това са само хипотези, догадки!
Активен
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #2 -: (Неделя) 23 Юли 2017, 00:58 »

Възможен е виртуалният рай, за тези които вярват в него. Всеки който се отдава на страховете си, те ще го спохождат. не приемай филма Матрицата буквално, в него се разбира за "непознатите" хора, които управляват света и няма общо с никакви машини. Машините не могат сами да взимат решения и да правят каквото си искат. Но има душа която може да се всели в машината и тя да изпълнява своеволно командите си, но не  може да направи повече от това за което е програмирана. Всеки техник, експериментатор и ли учен се е сблъсквал с необясними явления в експериментите си, дължащи се на чужд разум, който решавал края на експеримента. Някои го наричат Господ, други случайност, късмет и т.н. Само който се занимава с творческа дейност или каквато и да е друга дейност, ако има очи и уши ще го види, но не и този който бездейства, пуши цигари, яде сланина и зяпа телевизора. Специално пристрастените към алкохол, цигари или наркотици, което съм забелязал най-вече сред пушачите защото са най-многобройни, колкото и да са добри и човечни, имат някакво лошо излъчване, което интуитивно ме отблъсква от тях, без видима причина, без те да го осъзнават. Имат безизразен поглед, изглеждат мързеливи, прекалено спокойни и колкото и да се опитват да бъдат мили и любезни, не се получава. Тези хора изгубват вярата си в Бога и ангелите, но те не виждат че губят и вярата на хората около тях.

Бях свидетел как един възрастен човек, леко пиян, но не му личеше, се качи в автобуса и искаше да седне, но нямаше места и тъкмо да се таксува при кондуктора, тогава шофьора стана и го изгони, бутайки го от автобуса. Пътниците се скараха на шофьора, че се държа просташки, но все пак, какво е предизвикало агресията му, ние не разбрахме че е пил, а именно това лошо излъчване, изписано е и на лицето му.

Отказването и на най-малкия порок на човека, какъвто и да е, го изкачва нагоре, тогава ти вече ставаш интересен за Бога, тогава той ще ти прати и други изпитания, да израстнеш още по-високо и за всеки твой успех ще получаваш щедър дар, за който не си и сънувал. Никой ли не си е задавал въпроса, как монасите, вегетарианците и др. отказали се от земните блага издържат да водят такъв живот, те неизчерпаема сила ли имат или получават нещо по-добро, което не познаваме, а народа да ги мисли за мъченици.

Хората не смеят да се откажат от вредните си навици, заради страха че ще изгубят едничкото си удоволствие което им е останало. Но точно тук е заблудата, защото удоволствието е вътре в човека и опиатите, секса, лакомията са просто инструменти с които да отключат това удоволствие, което не може да бъде изгубено, ще се намерят други инструменти за  достигането му в по-висока степен, вместо да живеят цял живот като свине.

И оттук се връщам отново към темата, когато аз самият имах вредни и срамни навици и се отказах от тях, постепенно интересът ми към фантастиката и безплодните мечти намаля и се засили към битовите ми занимания, а мечтите си по малко започнах да ги проектирам в реалността и някои успяват да се реализират, компютърните игри също вече са ми безинтересни, защото видях че действителността е много по-интересна и тайна и че заслужава да се играе в нея. Случвало ми се е и да се заигравам с хората, за което по-рано се страхувах, например непознати жени съм ги заговарял с  цел интимно запознанство, за което аз все още не съм бил готов, но усещането е неописуемо и за двамата, когато за момент прекрачиш границите на нормалното общуване и в същото време да запазиш възпитанието си, накрая разбира се съм съжалявал и съм се извинявал по някакъв начин. Защото непознат човек може да заподозре престъпни намерения. Отчасти това ми дадоха и форумите, това което пиша някак се смесва с реалността и ми позволява да го изкажа пред хората.

Ето как виртуалната Вселена се превръща в реална и виртуалният Рай или Ад може да се осъществи и на Земята. И това е така защото базата на разбиранията и мечтите ни се основава от житейския ни опит и всичко виртуално е произлязло от реалното.
« Последна редакция: (Неделя) 23 Юли 2017, 01:41 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални