Страници: 1 ... 9 10 [11] 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Битие 2017  (Прочетена 3593 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #150 -: (Неделя) 11 Юни 2017, 14:45 »

Открих каква била сексуалната ориентация на meander
https://www.youtube.com/watch?v=E8hdnBApGcc ;D
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #151 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 05:20 »

Антистар(каквото и да ти значи ника), Май наскоро споменах че от конфронтации няма файда?
Една шепа народ пишем тук, и предпочитам да се информирам за живота вместо да се джавкам подобно улично псе със себеподобните си.Големи хора сме и не ни отива подобно поведение (не че не съм го правил и аз, но вече не предпочитам да го правя). Пък и деца надничт тъдява, така че сещайте се!
Та да си дойда на темата.
Снощи пак сънувах някакви небивалици и все ми се иска да разбера какво всъщност става когато тялото заспи и защо не откривам разлика между битието тук, и преживяването "там"? Имам предвид въпреки нелогичното развитие на събитията в съня не мога да се "усетя" че сънувам. Измислил съм си "маркер", който да ме подсети че сънувам, и въпреки че почти винаги го виждам на сън, пак не се "усещам".
Реално "отделя" ли се астралното тяло от физическото, или съзнанието, Аза или там каквото е "пътува" между различните ни тела?
Не разбирам механизма по който се случва, ако въобще има някакъв механизъм.
Има теория, че и тук сме в нещо като сън, но има и теория че сме всъщност в истината(каквото и да значи това).
Предполагам и за други темата е интересна, така че.... Wink
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #152 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 08:15 »

Антистар(каквото и да ти значи ника), Май наскоро споменах че от конфронтации няма файда?Paci1, а не забелязваш ли, когато meander създава напрежение и хвърля кал? Всеки 2ри пост съдържа думата "безполов", като обръщение към някой друг или Земята какво била искала, и кого раждала, и времето на кои митични животни било изтичало, и гордото посочване или загатване кой от кои е. Това в сравнение с неговите обиди, включително към мен, е доста мил отговор от моя страна. Последно беше казал, че си "ям лайната" и предупреждаваше Дора, че съм я наблюдавала, да се пази от мен. И не каза директно, че става въпрос за мен, но нямаше за кой друг точно по това време. Но това не ти прави впечатление, нали?

Снощи пак сънувах някакви небивалици и все ми се иска да разбера какво всъщност става когато тялото заспи и защо не откривам разлика между битието тук, и преживяването "там"?

Ако започнеш сутрин да си записваш това, което помниш от сънищата, с времето ще започнеш да си спомняш все по-големи и подробни картини, и може би ще започнеш да ги разграничаваш.
За начинаещи, а и за някои напреднали, не е уместно измислянето на подсещащи знаци, чак по някое време на нощния сън. По-добре е след нощен сън, когато се чувстваш наспан и в кондиция, примерно следобед или сутринта ако ти се спи още малко, преди да заспиш, да докосваш с ръка, крака си примерно, в някакво ритмично движение или да се съсредоточиш в някаква светлина, която произвеждаш съзнателно. Това е от някои книги.
Аз имам рядко осъзнати сънища, още от преди да съм чела и чувала за тях.Случвало ми се е само със съсредоточаване преди сън, когато съм мислила за по-сериозни неща преди да заспя, без изобщо да съм търсила подобен ефект. При мен се е случвало със светлина плюс желанието ми да бъда съзнателна през цялото време, по принцип, не в самия сън. И не искам да се занимавам с това.
Хубаво е да имаш енергиен щит, ако смяташ да се занимаваш сериозно. Dorssay, преди време беше казвал за книгите на Монро и Радуга, погледни ги и двамата пишат много разбрано.
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #153 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 08:32 »

Не ме разбра. Не искам да практикувам, а да си изясня механизма на сънищата. Информативно.
Относно Меандъра, той също е от фитилджиите тук. Старая се да "меря" с един аршин.
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #154 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 08:53 »

 Искаш да се разграничиш в съня си, което си е един вид практикуване. Прочети книгите, ще си обясниш много неща.

В ученията за Дао и даоския чи гун, сънищата се разделят на два основни типа - пасивни и активни. Пасивни са тези които ежедневно сънуваме. Ние обикновенно нямаме власт над тях, много често те се развиват хаотично и накрая помним много малка част от тях. За разлика от пасивните, активните много се доближават до това което за нас представлява реалността. Имаме пълен контрол над себеси в тях и можем да си ги спомним до най-малката подробност, след като се събудим. Даосите, а и други последователи на древни учения, дори приемат този тип сънища, като начин да се пренесем в другата реалност, тази която съществува паралено, на ежедневната и напълно целенасочено се стремят към съзнателното им предизвикване, за целите на лечителството, гадаенето, духовното издигане и самоусъвършенстване.

Древноегипетската дума за сънуване е етимологично свързана с дума, означаваща "да бъдеш буден". Интересно е да се отбележи, че сънуването при древните египтяни се е записвало със символ, представляващ отворено око. Те са разбирали, че чрез сънищата могат да се докоснат до знанието, което им е принадлежало преди да навлязат в този живот. Напреднали осъзнато сънуващи са практикували телепатия, пътуване във времето, изследване на реалността отвъд смъртта, ясновиждане, дистанционно наблюдение и ментална комуникация с други храмове или административни центрове. От фараона, при навършване на тридесет години, се е изисквало да докаже своето право на управление, извършвайки пътуване отвъд смъртта. Воден от Анубис, черното куче и пазач на Сириус, фараонът е трябвало да слезе в подземния свят, да "докосне четирите страни на земята", да се превърне в Озирис и да се върне с нови дрехи - робата и духовното тяло на трансформацията. Египтяните са знаели, че чрез сънуването търсещият може да достигне звездите, особено Сириус. Това е звездата, смятана от египетските посветени за източника на космично съзнание, крайната точка на напредналите души след смъртта и място на високо напреднали същества, които особено се интересуват от Земята.

http://daoin.com/dreams.php

Относно Меандъра, той също е от фитилджиите тук. Старая се да "меря" с един аршин.


 good2 Радвам се, че го разбра.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #155 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:07 »

 Grin
Paci
Чай да ти пална едно фитилче.
Цитат
п.п.
Цитат
  Пръскането "ускорява" влиянието на Земята върху двукраките  
Искаш да кажеш, че "помагат" на Земята да ни зачисти ли? Баси!
Ей ти снимано същото-
http://nepoznato.energetika-bg.com/2017/06/misteriozni-apokaliptichni-oblatsi-sa-zasneti-v-sasht-video/
Това е ефекта от пръскането макар да им са ще друго.Има и още един проблем когато пуснеш ток във земята от нея излизат червеи.Какво ли ще излезе от земята ако продължат със пръскането.Не знам но на пръскачите няма да им хареса хич.
А и усилването на работата на долния реотан прави безмислени подземните им бази и подводни такива.Казана ще загаря отдолу,и тея във базите са първите загорели,ние отгоре ще ходим като нестинари.Е който може.

Сънуването и ходенето във енергийното почти не се различават.Писал съм.
Антистар сложи едно сурово яйце във микровълнова и я пусни на по силничко.Това ще се случи на тея със щитовете.Пръскането вдига и уплътняваа енергията на Земята,като тези през които не минава енергията свободно ще са яйцата във микровълновата.И също тези които не отговорят със вдигане на вътрешната си енергия.Енергията във нас трябва да е под някакво налягане,като аурата е тази която следи и подържа необходимото налягане.
А и вътрешното налягане не се подържа със крадена енергия,щото тапата на шампанското ще излети.На главите сме затапени умишлено.
 Cool

« Последна редакция: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:17 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #156 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:19 »

Цитат
    Пръскането вдига и уплътняваа енергията на Земята,като тези през които не минава енергията свободно ще са яйцата във микровълновата.    
Тоест Земята "отговаря" на въздействието, ако съм разбрал правилно, и ще "зачисти" всички, които не са на нейната честота?
Искат да ни избият ли? Или пак нещо не разбрах?

п.п. Ползват Земята като оръжие срещу нас? Или в опит да намалят тока от Земята пръскат, но резултатът е още по-голям ток? Undecided
« Последна редакция: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:24 от paci1 » Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #157 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:28 »

 Grin
Ползват оръжие срещу Земята.Видя ли втория кадър какво става със оръжието и накаде хукнаха облаците.Но всичко това прави енергията на Земята по чиста а със това вече става проблем за нечистите.Има и друго но паниката не е добро нещо.Да са чешат главоците.Всяка смърт на тяло е на *ъза им,така че загубилите живота са на кяр заради деянията им.
Вероятно  ще се прояви черната дупка,която мели и чисти енергиите.А от нея до черното слънце е близо.
Ще видим зависи от безполовите докъде ще се докарат.
Земята ги има и трите върховни Женски проявления,като най накрая ще е слънчевото,и слънчвия вятър на промяната ще ги отвеее там където им е мястото.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #158 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:38 »

Вътрешната проститутка


http://m.zoopla.co.uk/to-rent/details/44092143?search_identifier=6dc0a665d0f8846bca192ee3263040ed
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #159 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:40 »

Горе-долу ми се изясни ситуациата. Като видях облаците се сетих за нещо дето си го споменавал.
Става вече на няколко пъти следобеда да се зададе буря. Казваме си нещо с нея и тя си заминава по пътя. Само вали малко и погърмява, но без буря. Това по правилата ли е, или правя нарушение? Undecided
Друг пример:
Облачно е, похортуваме си и хоп, грейва слънце. Wink
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #160 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:48 »

 Grin
Ми отдавна ви обърнах вниманието  към времето и да си го пазите така както си го спомняте като деца.
Аурата на България реагира на мислите ни,аурата на Земята  чрез на държавата ни реагира на мислите ни,аурата на слънчевата система също реагира на мислите ни.всичко ни влияе и ние влияем на всичко.Като при нас *ура е най голям щото имаме държава във духа и държавата ни е със аура.
Аз съм по фитилите,пък който са фане, е, той си отговаря.
 Cool
Оня ден дадоха във щатите как се изсипва небето.Каквото дадеш това ти се връща.
И който пази има.
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #161 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 10:50 »

 good drinks
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #162 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 11:08 »

Цитат
  А и усилването на работата на долния реотан прави безмислени подземните им бази и подводни такива.
Оня ден до плажа стана сакатлък. Сигурно  са си играли на прескочи кобила. Undecided
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #163 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 11:26 »

А тези дето не помнят сънища къде да търсят проблема?  За целия си живот досега помня само няколко..
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #164 -: (Понеделник) 12 Юни 2017, 14:32 »


Антистар сложи едно сурово яйце във микровълнова и я пусни на по силничко.Това ще се случи на тея със щитовете.Пръскането вдига и уплътняваа енергията на Земята,като тези през които не минава енергията свободно ще са яйцата във микровълновата.И също тези които не отговорят със вдигане на вътрешната си енергия.Енергията във нас трябва да е под някакво налягане,като аурата е тази която следи и подържа необходимото налягане.
А и вътрешното налягане не се подържа със крадена енергия,щото тапата на шампанското ще излети.На главите сме затапени умишлено.
 CoolЗдравия човек има "Щит", който не е направен от никаква крадена енергия, това е естествената, сгъстена обвивка на аурата, която защитава човека от външни нежелани и зловредни вмешателства и е добре съзнателно да бъде управлявана. Всеки трябва да се пази и сам да избира кои енергии да допусне. Кой, къде няма да бъде допуснат - това са пълни глупости, ала ню ейдж, няма нищо по-важно от здравето, а ако ще да не те допусне и майка ти.
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални