Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предстоящи положителни промени които ще разширят съзнанието на човечеството  (Прочетена 1870 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #30 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:04 »

Духа е човека тялото е материалната му обвивка. Аз мисля,  значи Аз съм си Аз - Духа в обвивката.  Smiley

Под духовно имам предвид мисълта,  под материално - действието. Smiley
Активен

Живота е свещен.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #31 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:07 »

Цитат
  За да променим нещо трябва  да станем Писатели,  Автори на света . Да напишем бъдещето в умовете си,  използвайки силата на духа си.  

Нещо пак не мога да го смеля тва. Примерно влизаш в хоремага, и си поръчваш питие. Носят ти поръчката.
Ма тва питие аз съм го поръчал и аз ше си го пия. Другите каква файда имат от цялата работа? Оня номер с двата хляба и рибата ли трябва да направя?  Т. е. да си делна питието с другите ли?  Хм!? Undecided


Хериан, готин аватар Smiley
Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #32 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:14 »

Благодаря Smiley

За  Измислянето... Създаване на положителни егрегори,  нещо такова.  Човек сам си създава демоните. Щом може да създава "демони " в ума си значи може и "ангели".
Активен

Живота е свещен.
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #33 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:37 »

admin, а как виждаш "управлението" на процесите?

Изглежда много "щастливо и безметежно"...направо - мечта:)
Все пак някаква регулация трябва да има - кой ще я осъществява? Аз съм поет, още 4 милиарда ще се обявят за такива, 2- за музиканти (примерно),  кой ще произвежда материалните блага?
Не казвам, че и сега нямаме технологиите да решим тотално и веднъж-завинаги проблемите с недоимъка/изхранване/битови потребности на цялото население, в съзнанието е проблема...но все пак би било нужно "управление" някакво?
Кошерно съзнание?
Робинзон, може би това е част от отговора. Както сам казваш, да използваме енергията по друг начин различен от сегашните, за да преодолеем недоимъка в който са по-голямата част от човечеството.

Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #34 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:38 »

- Ще започнем да използваме енергията която се намира в атома по нов начин. Сегашните източници на енергия са основно от нефт, твърди горива, енергия на ядрените централи и опити за преобразуване на вятърна и слънчева енергия, чрез турбини и слънчеви панели. По време на втората световна война, начините да се използва енергията на атома се свеждат до опити за направа на т.нар. атомни и водородни бомби от слаборазвити същества, неосъзнаващи последствията на маниакалните си стремежи. Ние в момента като човечество използваме енергията на атома по мирен начин в ядрените централи като делим тежките ядра на урана, чрез контролирана верижна реакция използвайки освободената енергия. Но по подобен начин както ядреното делене на тежките ядра е съпроводено с освобождаване на голямо количество енергия, така и ядрения синтез на леките ядра отделя голямо количество енергия. На този принцип функционира или може би по-правилно е да се каже живее нашето Слънце - сливайки леките ядра на водорода в хелиеви. Въпреки че Слънцето е на разстояние около 150 млн. километра от Земята, всеки един човек при безоблачно време усеща топлината и светлината на достигащата енергия от ядрения синтез на материята на Слънцето.
Като човечество навлизайки и осъзнавайки по-финните сфери на живота, ще видим материята по един нов начин и принципът по който тя се образува ще бъде разбираем. От водата като енергиен източник и водорода който е в нея, ще придобием умението да сливаме водородните ядра в естествена среда при температура на околната среда в която съществуваме по начин който може да се опише като студен ядрен синтез. Това знание няма да се използва от психично неуравновесени същества за направа на водородни бомби, а във всеки един дом, символично казано ще има живо слънце преобразуващо водородните ядра в хелиеви, а отделената енергия ще се използва като източник на топлина и светлина, като източник за задвижване на механични апарати за извършване на определена работа, като източник на електричество и другите насъщни битови нужди на земното съществуване, които са ни необходими, за да се развиваме като човечество.

----------------------------------------------------------------------
Имам една молба - нека тази тема що-годе да се придържа в посока, където всеки да сподели една негова идея за бъдещето и пречупвайки я през неговата гледна точка да я развие в положителна посока. Словесни спорове за нещата които няма да се случат, нека да останат на заден план или да се обсъдят в нова подходяща тема.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #35 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:48 »

Духовно и материално вървят заедно. То елити и множество,  което няма нищо и сега има.  Индивидуално самоуправление ще трябва при което всеки индивид сам ще си е цар,  свещенник,  съдия и т.н. на самият себе си. За да пребориш елита трябва да докажеш че си по-добър. Ама с какво? Поредното стани да седна?  За 50 000  години история всичко опира до това Стани да Седна. Wink
Писателите казват,  че дарбата им да съчиняват и измислят иде от Духовния свят. Нещата,  които виждат в умовете си идват от Духа вътре в тялото. За да променим нещо трябва  да станем Писатели,  Автори на света . Да напишем бъдещето в умовете си,  използвайки силата на духа си.  Smiley
Айде да видим кой е следващият Жул Верн или Леонардо Да Винчи. Smiley

Какво бе казал Айнщайн за знанието?Че фантазията е по-важна.

Но аз мисля,че няма фантазия,има само способност да боравиш със спомени/информация

Пробвал ли си да създадеш в ума си нещо което според теб не съществува?
пробвай,много е трудно,на мен ми е невъзможно,защото винаги,винаги построенията ми се базират на познати(т.е.съществуващи)елементи

Онова което наричаме фантазия,не е нищо друго освен спомени на духа,извлечени  през човешкия мозък..

Всичко което описвате като бъдеще на планетата..То вече е било,за голяма част от нас..
За мен е толкова близко и познато,както и комунистическия строй в който се родих..

Щом пишете за него,значи сте го преживели..Не можеш да знаеш какво е едно нещо,ако не си минал през него..И когато ние като човеци,разпознаваме нещо,или го разбираме,осъзнаваме,то значи,че някога,някъде,това нещо е вече идентифицирано и отработено..
Много хора знаят,че следват промени,но малцина могат да осъзнаят какво точно се случва..Щото то е като...Да бе знам,че има звезди..Ама какво действително представляват звездите?Иначе нали..Всяка вечер си ги гледаме на небето..
п.п.Същото е и с Исус..И той милия...Народа го възприема като звиздЪ..Зяпат си го по олтарите,ама в действителност кой е/какво е..Мъгла..Важното е,че са се обзавели с телескоп и наблюдават..кво наблюдават..подробности..
Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #36 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 18:59 »

Ти го обясни по-добре от мен. Smiley
Черпим информация от там,  от където сме дошли.   Разчитаме на спомени. Smiley
Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #37 -: (Вторник) 05 Януари 2016, 10:07 »

Водата,  като универсален источник на енергия,  ще замени много храни,  лекарства и горива.  
Хаарп може да се ползва и за подобряване на климата в пустините. Ако в Сахара,  да речем,  през зимата продължава да вали сняг и дъжд то след ок. две три  хиляди години тя ще се възроди. Подобно е положението и с останалите пустинни райони. Тогава хората няма да бягат от там. Smiley  Това може да стане и с изкарване на подземни води на повърхността,  посредством изкуствени извори и реки, дори езера. В пустините водата е долу , трябва само някой да я изкара да тече горе. Wink
« Последна редакция: (Вторник) 05 Януари 2016, 10:35 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #38 -: (Събота) 16 Януари 2016, 16:39 »

Ето още нещо.
Картите са крачка към премахването на кеша. След отпадането на тоалетната хартия в брой постепенно ще отпадне и наркотичната зависимост от пари. С какво ще ги заменим?  
Още немога да измисля еквивалент,  но щом веднъж сме се отървали защо пак да се вкарваме в ярема на паричното иго.
Ако изходим от това,  че един ден хората ще влязат в правия път и ще си поемат задълженията към планетата то тя  сама ще осигурява необходимоато на всеки,  поради което търговията ще изчезне. А няма ли търговия парите стават излишни.
« Последна редакция: (Събота) 16 Януари 2016, 16:45 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #39 -: (Събота) 16 Януари 2016, 22:46 »

Парите са ... само МИСЪЛ!
 Точно мисълта те кара да си продаваш труда за хартийки, мисълта кара хората да ти ДАВАТ разни неща срещу...хартийки!
Натрапената мисъл, че ТАКА ТРЯБВА и ТАКА СЕ ПРАВИ!
Ако същата тази МИСЪЛ замести числата по банките и трансферите с тези хартийки, разлика НЯМА да има, повярвай!
Та...по този начин няма да отпадне "наркотичната зависимост" от пари, само ще си смени понятийната матрица в мозъците ни!
Колкото до новия алтернативен начин на живот, споменаван от неколцина от вас...АЛЕЛУЯ!!!
А дано...ама надали...http://vbox7.com/play:360d3da20b

И отговорът е прост - всеки съзнава, че това е ДЕЛО НА ВСЕКИ, но същият ВСЕКИ, смята, че той е достатъчно малка брънка, за да бъде решаващ фактор за събития от глобален мащаб...или това поне му е оправданието пред себе си.
 
Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #40 -: (Понеделник) 22 Август 2016, 19:13 »

Расовите белези ще изчезнат. Още преди раждането родителите ще могат да влизат във връзка с бъдещото си дете и то само ще определя външния си вид и дори пол.  Wink
Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #41 -: (Петък) 05 Май 2017, 08:50 »

Всички форми на търговия ще изчезнат заедно с парите. Никой няма да има нужда да купува каквото и да било, а така и продажбата ще се обезмисли.

ООН ще бъде заменено от по-ефективна организация, с по-малко служители. Седем ще са достатъчни, колкото са континентите. Тези седем ще бъдат върховните представители на планетата Земя, а по-късно и на Слънчевата система.
Активен

Живота е свещен.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #42 -: (Петък) 05 Май 2017, 08:55 »

Това предполагам,  говориш за много далечно бъдеще.  А прехода е доста важен,  в момента сме в преход,  водещ незнайно къде, към нещо ново...  По добре за него да си говорим,  за да го насочим правилно.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #43 -: (Петък) 05 Май 2017, 11:20 »

Преходът е вечен като вселената, вечно движение и развитие. По-важен е самият резултат.
Активен

Живота е свещен.
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални