Тъй.
Споделих че съм изкарал от всяка чакра до шията демон и антураж + змията кундалини и още една която беше се увила около сърцето ми и го беше захапала като ябълката от картинката със дървото и змията.Няма как да стане това ако не е прецакано женското.А в него намерих демон.Приказката - Дядовата ръкавичка, не е само приказка,а запазена информация за какво става въпрос.
Вместо регресия следи си мисли чуства ,приказки и ги оценявай.Аз така ги хващам като ми се бъркат във живота.Другото съм го споделил.И в главата има паразит който ни контролира мислите.Същия е от старгате 1,само че е по малък.Колкото копърка е.
Споделих че са постигнали 100% контрол на тялото,но АЗа за тях е непреодолим.Така че като жена трябва да имаш някакъв аз макар и служебен.
Остава да си почистиш тялото от тея паразити и си таман.
Ма Ти,не някакви които им помагат,Отговорността за тялото в което си и живота ти е твоя и другите нямат работа във тебе.
Ще ти пречат максимално щото жената е най страшното нещо за тях.Има за какво.Успеееш ли ще разбереш че целият живот те подкрепя.И мъжко и женско,а това е огромно нещо като енергия знание и можене.
Но зависи само от тебе ЛИЧНО.
Господ помага но в кошарата не вкарва.
Женското страх няма ,само се притеснява.
Получи бая помощ.И?