Страници: 1 2 3 [4]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно новият ни сайт  (Прочетена 2518 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #45 -: (Петък) 23 Юни 2017, 21:08 »

Абе джафкайте колкото си щете,дребни пинчери..
Гроздето все ще си ви киселее!

Пък..нека сме "данайско"творение,тъпанари и ненам си още кви..  Tongue
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #46 -: (Петък) 23 Юни 2017, 21:41 »

Бая си рошава че и бъхлясала. Обадих ва на Мама и на Баба за направеното.  Wink
Следва огледалце, огледалце и т.н.    Берете си кахърите. Sad
Активен
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #47 -: (Петък) 23 Юни 2017, 21:44 »

Джаф,джаф,джаф..
Я бегай лягай по гръб,за друго не ставаш,стара мома в панталони!
Можеш да се оплачеш и на арменския поп.
Току виж ти постлал нещо мекичко да не ти ръби на дупенцето.. Tongue
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #48 -: (Петък) 23 Юни 2017, 22:41 »

Цитат
Заглавието направо кърти.Не стига че има остри ръбове,не стига че мяза на данайско,ами и острото на академията е влязла нейде на апокрифа и то в началото.Да е, който търси намира.   
Верно логото прилича на стилизирани рога.
Активен
Неактивен Рамбо Силек
Newbie
*
Публикации: 18

« Отговор #49 -: (Събота) 24 Юни 2017, 11:54 »

Поздравления за новия сайт. Успех.
Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #50 -: (Петък) 14 Юли 2017, 17:23 »

Пиша по интернет форумите от 14-годишен. Феномените и необяснимите неща в света ме грабнаха още от дете и скоро след като в България се пойви интернет през модемите и БТК, това бяха първите неща, за които сърфирах в интернет.
Отначало интересът ме заведе в националистическите и патриотично настроените среди, където за първи път се запознах с "народностната" форма на скритото и нестандартно знание. След време добих убеждението, че разковничето беше другаде, "народностното" скрито знание се оказваше част от много по-голямото световно скрито знание, което наричаме езотерика или окултизъм. Това доведе до смяна на информационните интернет среди, които обитавах. Увеличавайки информираността си, узнах, че езотериката и окултизмът вървят ръка за ръка и пораждат онзи тип исторически събития, които наричаме световна конспирация. Увеличавайки информираността си още повече, разбрах, че световната конспирация беше необяснима и необоснована без причинните връзки с материята на всичко онова, което наричаме "НЛО" и извънземно присъствие.

Имаше само един елемент, който ми липсваше, и заради който не успявах да сглобя този гигантски пъзел в по-завършен вид - това бях аз самият. Цялата ми осведоменост до онзи етап беше прочетена и цялата ми вяра представляваше вяра в доказателства, дошли от други хора. Аз самият трябваше да поема по пътя на своето лично приключение, и този ден не закъсня. Един ден попаднах на информация, която ме плени за цял живот, и посветих всичко от себе си, за да постигна нещата, за които съм мечтал.

Мечтите, обаче, са способни често да ни разочароват. Чрез разочарованието научих много за себе си и за света.

Но разочарованието също така поставя хората пред изпитание, доказвайки истинската им стойност. През годините се сближих с отбрани съратници в пътешествието през тези вселени от информация и чрез тях открих смисъл за собственото си съществуване, който никога не бях осъзнавал.


Така днес се роди нашият нов сайт, който нарекохме "Апокрифна Академия"!
АПОКРИФНА АКАДЕМИЯ
              http://apocryphal-academy.com               


Целта на нашия сайт се различава от целта на повечето интернет-сайтове и форуми. Ние сме на мнение, че начинът, по който се реализират повечето от познатите ни интернет форуми, по-скоро обслужва потулването на ифромация и изопачаването на общуването между хората, вместо да ни води до следващото стъпало. "Апокрифна Академия" не се опитва да замества който и да е форум или сайт, но ние се опитахме да направим сайта си така, че той действително да отговори на нашите всеобщи търсения - изваждането на съществуващата информация наяве, и укрепването на междучовешките общуване и взаимоотношения в нашите среди. Опитахме се тези ни усилия да доведат цялото ни средише до едно по-горно стъпало и само времето и всеобщите ни усилия и принос може да определи дали ще успеем накрая.

"Апокрифна Академия" не е последното стъпало, нито крайната цел. Но ние сме уверени, че за онези от Вас, които чувстват допълнителен личен потенциал, който повечето интернет форуми и сайтове не удовлетворяват, "Апокрифна Академия" ще бъде не само платформа, но и инструмент, чиито пълен капацитет дори и ние, неговите създатели, все още не сме открили.

Погрижи ли сме се да променим някои неща! Надяваме се и Вие да се присъедините към нашата аудитория, и смело да прецените промените! Ще се видим на http://apocryphal-academy.com/index.php!

Благополучно развитие пожелавам и да има интересни неща за четене и обсъждане.
Активен
Неактивен galapagos
Jr. Member
**
Публикации: 90

« Отговор #51 -: (Събота) 10 Март 2018, 02:11 »

Цитат: Апокрифна Академия

Цитат
След като Адолф Хитлер се издигнал до поста канцлер през 1933г, спонсориран от много от хората, които жадували за Нов Световен Ред, психиатричните институти, контролирани от Ернст Рудин, били интегрирани в нацистката машина. Рудин оглавил Обществото за Расова Хигиена, и Рудин и екипът му, като част от Изпълнителния Отдел по Наследствеността, на който директор бил шефа на SS Химлер, прокарали германския закон за стерилизацията, основаващ се на съществуващите американски закони на щатна република Вирджиния.

Далеч от това да са някаква аномалия на нацисткия режим, ужасяващите евгенни и психиатрични програми, институционализирани в Германия през онова време, били само отражение на проучванията и предложенията, които били на мода в Европа и Америка. Едва наскоро беше разкрито, че след Втората Световна война се продължило със стерилизирането на хиляди хора, счетени за физически или морално негодни – това продължило до средата на 70-те – в Швеция, Франция, Дания, Финландия, и други европейски държави. Райхът на Хитлер, обаче, осигурил политически климат, в който евгенните планове можели да постигнат особено противни плодове.

Отмар Фершуер, асистент на Ернст Рудин и директор на Кайзер Вилхелмовия институт по антропология, евгеника и човешка наследственост в Берлин, на свой ред получавал асистенция от едно име, което на нас ни е по-познато: Джоузеф Менгеле (Josef Mengele). Фершуер намирал финансиране за нечовешките програми на Менгеле в Аушвиц. Там, много от пристигащите в лагера попълвали въпросници и лексикони от института Кайзер Вилхелм, преди върху тях да се извършат разнообразни франкенщайнови експерименти. Хиляди били измъчвани и убити, като частите от телата им се пращали във финансирания от Рокфелер институт Кайзер Вилхелм.

Менгеле бил заловен и идентифициран в един Съюзнически лагер за военнопленници през 1945г, и въпреки че заловилите го знаели от какво естество били престъпленията му в Аушвиц, той бил освободен. Неговият старши организатор Фершуер също избегнал наказанието; той просто бил нает от финансираната от Рокфелер евгенна организация Бюро по Човешка Наследственост в Дания. Асистентът на Рудин Калман дал показания от името на Рудин в де-нацистиращите процедури, и по-късно двамата взели участие в създаването на Американското Общество за Човешка Генетика, което по-късно организирало високоприоритетния и силно разслоен проект по Човешкия Геном, който може да превърне човешкото нарицателно “овце” в нещо повече от метафора.
 

Не се притеснявай за това, тези паразити - геноми/ геноциди  ги предадох преди седмица  на Аллах., заедно с онзи дето диктува на Тръмп . Юдею - християнския мистицизъм.Гола вода са и няма смисъл да си губиш времето за да превеждаш  подобна информация.
 Ню - ейджа , Змията го създаде за да ви пробва, докъде може да ви ползва.
Всъщност, целта им е да ви подобрят контрола и генома .
Тоест само единици, разбраха какво се случи в енергийното, преди няколко дни и за како ще става на въпрос за напред.
Но да те осведомя, и за юдейските демони на Данте Сантори, дето съсипаха Мила съм наясно от всякъде.
И тях предадох на Всевишния и нямат място във Вселената.
Активен
Неактивен Sht000
Newbie
*
Публикации: 40

« Отговор #52 -: (Събота) 10 Март 2018, 12:50 »


И тях предадох на Всевишния и нямат място във Вселената.


Тоз Всевишен,сам не вижда ли,че има нужда от шпиончета да му докладват, къде какво става?
Да му купим един бинокъл?
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #53 -: (Неделя) 11 Март 2018, 17:21 »

Гал, това:
Цитат
   Тоест само единици, разбраха какво се случи в енергийното, преди няколко дни и за како ще става на въпрос за напред.   
ми напомня на това:
http://atiearth.com/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D1%84%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-140-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-27-%D1%84/
 Wink
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #54 -: (Понеделник) 12 Март 2018, 13:05 »

Гал, това:
Цитат
  Тоест само единици, разбраха какво се случи в енергийното, преди няколко дни и за како ще става на въпрос за напред.    
ми напомня на това:
http://atiearth.com/%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80-%D1%84%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-140-%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B4-27-%D1%84/
 Wink


При един от разговорите ни с Гонзалес той ми каза, че суперпорталите са нещо специално и че има един такъв непосредствено извън нашата звездна система.Противно на космическите закони е на някое същество да бъде забранено да ползва един суперпортал.ДУ: Хм!КГ: Те не могат да забранят на Рептилите да ползват суперпортала, но могат да направят звездната ни система отровна за тях, така че те повече да не се появят в нашата Слънчева система. Те ще могат да преминават в двете посоки през този суперпортал, но няма да имат достъп дотук в продължение на хиляда години.Когато Гонзалес ми каза това, аз придобих странно изражение на лицето си, а той добави: „Звучи библейско, нали?”ДУ: Хм. Галактическата федерация има ли нещо общо с отравянето на атмосферата за Драко?КГ: Пазителите са, които управляват тези енергии. Те обаче не правят това, за да отблъснат Драко. Те го правят като естествена част от космическата прогресия.ДУ: Кори, интересно е да отбележим, че в Закона за Единството се говори много за Възнесението. Там използват като метафора думата „жътва”, която както съм описал в предаването Мъдри учения, се среща доста често в Новия завет. Те използват метафора, при която ни сравняват с плод, който трябва да … Цялото дърво трябва да узрее, ако щеш.И след това там се казва, че Пазителите ще се появят, за да е сигурно, че „плодът ще бъде ожънат без нараняване или поражения”.Тогава мислиш ли, че случилото се на това събрание има нещо общо с това те да са сигурни, че ние няма да бъдем наранени, докато преминаваме през този процес на Възнесение?КГ: Изглежда, че в миналото, когато Супер федерацията е била достигнала един естествен момент, в който съществата, обединени в нея, е трябвало да си отидат, те са отказали да го направят.Ха! И нали затова писахме!
galapagos, paci1, Прегледайте Четивото: "Откровение на Йоан", може би ще намерите нещо съществено относно периода от "Хиляда години", за който се споменава в информацията от статията за Федерацията. Може би ще разберете, че е дошло времето, очаквано  като Пришествието на Христос. Може би ще разберете, че Господ си върши работата, и кой от където идва там отива.

paci1, Поздрави за статията! С теб и да не ме понасяш "прихващаме" в синхрон. Удоволствието е мое:

 hi
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #55 -: (Понеделник) 12 Март 2018, 17:25 »

 Grin
Цитат
paci1, Поздрави за статията! С теб и да не ме понасяш "прихващаме" в синхрон. Удоволствието е мое:
Типично закачане на паразит.
Който седи на два стола, сяда на земята.
Не те пъдя но гледай си новия сайт,бая усилия вложиха да те замъкнат там.Знаеш ли защо?
Иначе кажи кои са ти приятелите да та разбера какъв си.
Жалка си.
Но пък си е твоя работа.
Нищо от това което са писали евреите няма да стане.Сети са защо.
Айде късмет в новия сайт.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #56 -: (Понеделник) 12 Март 2018, 17:46 »

meander, това, дето е достигнало до нас през еврейте е много по-старо и е известно на много народи. Включително и на американските индианци, които немат нищо общо с еврейте. Проблема е човек да разбере какво пише в тези стари книги, а твърденията, че това няма да стане ще бъдът опровергани много скоро. Между другото, къде слагаш Нострадамус, той има еврейски произход, но родителите му са се покръстили. А сам пише, че книгата му напълно съвпада със Библията. Него ще го признаем ли за покръстен или ще го пишем прикрит евреин.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #57 -: (Вторник) 13 Март 2018, 12:33 »

Vale
Цитат
Него ще го признаем ли за покръстен или ще го пишем прикрит евреин.
Яаа, ти си бил и француз акънлия.
Ми всяко нещо е такова каквото е.
Какво е общото между,български цигани,български турци,български еврей,български арменци и т.н.
М?
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Vale
Jr. Member
**
Публикации: 98
Пол: Мъж

« Отговор #58 -: (Сряда) 14 Март 2018, 14:03 »

meander, в целия куп, както си ги изредил, само 'българските' турци са си повече турци, и то се дължи на ония 500г. дето са ни владели. Ама говорехме за старите книги и за това дето там го пише и никой не го разбира. А ти ловко извъртя темата. Искаш да кажеш, че Нострадамус е французин. Добре, ама това не му пречи да бъде испански евреин. Не го знам какво е чел, за да може така да пише, но има текст в книгата му, който после го намерих в шумерската митология и в Корана. За Корана е ясно, че са преписвали от шумерите, ама се появява същото и при Нострадамус. Той самия си пише, че е имал много стари книги и след като ги е прочел, ги е изгорил, да не ги четът други хора. Не казва на какъв език са били тия книги. Но явно може да се намери много общо между всичките предсказания. И още нещо искам да кажа: точно по тази причина всички религии забраняват да се четът книгите на другите религии. Защо. За да не схващаме че е ползван един източник. Това имах в предвид.
Активен
Неактивен m0rpheus
Newbie
*
Публикации: 40
Пол: Мъж
КАКВО ВИЖДАШ КАТО СИ ЗАТВОРИШ ОЧИТЕ ?

« Отговор #59 -: (Вторник) 27 Март 2018, 16:34 »

След 4 годишно мълчание, искам да кажа  едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за усилията по изграждането,поддържането и участието ви, с нетърпение очаквам одобрението си, никът ми остава непроменен, а за отсъствието си през тези години ще се постарая да се реванширам Smiley ДА НИ Е ЧЕСТИТ !
Активен

< Live, Die , REPEAT >
Страници: 1 2 3 [4]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални