Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сливането на човешките раси - Алхимията на Сатанизма  (Прочетена 1471 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #15 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 13:34 »

Съвършено вярно.

А как тогава наричаш делото на човечеството за обединение по своя воля чрез постепен (макар и негарнтирано успешен) процес на осъзнаване на тази необходимост?

И искаш ли да кажеш, че нито загорелите монахини, нито загорелите бежанци са осъзнавали необходимостта си да се слеят?
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #16 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 13:57 »

Не съобразяваш, че НСР на илюминати не желае сливане на расите. НСР на естественото развитие на човечеството, така да го нарека, изисква сливане на расите, но за илюминати това означава тотален провал на плановете.

Ти възприемаш масовите изнасилвания от бежанци в Европа като илюминатския начин за сливане на расите? Това е абсурдно. Очевидно е, че това е механизъм за задълбочаване на разединението.
Не съобразяваш, че в плана на илюминати няма сливане на расите. Те имат нужда от противопоставяне и страх. Страхът и противопоставянето са техният начин за налагане на контрол.
Когато имаш налице единна раса, тя се самоконтролира, тя не може да бъде експлоатирана. Илюминати искат да ОГЛАВЯТ НСР. Така че те имат нужда от едно обединение на човечеството, което да им предостави лост за експлоатиране на расата ни. Това не може да стане, ако всички раси се слеят.

НСР на илюминати представлява единно правителство БЕЗ сливане на расите. Различните раси са им нужни, за да може вътре в НСР да има вътрешно противоборство и противопоставяне. НСР на илюминати е един Световен Ред на нестихващи граждански вйни, само така илюминати биха могли да опазят абсолютния си контрол.Не съобразяваш, че илюминати искат МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ. Това е точно обратното на Единна планетарна култура. Илюминати искат ОМЕШВАНЕ на културите, а не сливането им. Те искат културите да се разбъркат една с друга като пясък. Само тогава в техния НСР може да има вътрешни противоборства и страх, което ще им гарантира контрола. Илюминати в никакъв случай не бива да допускат сливането на културите в една, не бива да допускат окрупняването на култури, така да се каже, емулсирането им.
Това, което илюминати правят по света, винаги води до все повече напрежение, разделение, противоборство, противопоставяне и страх.

Да си помислиш, че внасянето на бежанци в Европа е с цел принудително смесване на расите, е толкова плитко и първосигнално разсъждаване, че не може да се нарече разсъждаване, а е по-скоро една животинска реакция, стимулирана от скандалността.

Илюминати правят това, за да се задълбочи междулуктурната пропаст и за да се подсигури, че различните култури и раси ще продължат да са в противоборство и противопоставяне. Това геополитическо действие единствено ПРЕДЕФИНИРА културните бариери, а не ги събаря.Ето къде е твоя сатанизъм. Така че, както казах, заглавието на темата е сатанинско, защото обслужва поддържането на мултикултурализма. Ако ще се обявяваш срещу сатанизма, започни от заглавието.

И престани да насочваш агресия към хора от различни раси, които по своя воля и предвид обстоятелствата са решили да се на*бат.
Активен

Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #17 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 14:34 »

"Не съобразяваш, че илюминати искат МУЛТИКУЛТУРАЛИЗЪМ. Това е точно обратното на Единна планетарна култура. Илюминати искат ОМЕШВАНЕ на културите, а не сливането им. Те искат културите да се разбъркат една с друга като пясък."

А аз съм написал това:

"Но това,което виждам е натрапваният(според мен умишлено от заинтересовани среди) т.нар. „мултикултурализъм“,при който нерешилите вътрешните си противоречия култури,например Западната и Ислямската се сблъскват и частично взаимно се „разлагат“.
И тази смес се разбърква,за да коагулира в някаква нова „субстанция“ - тази на НСР."


"И престани да насочваш агресия към хора от различни раси, които по своя воля и предвид обстоятелствата са решили да се на*бат."

Това,което ги тласка да се *бат не е воля,а животински инстинкт,набрал сила в килера на религиозните им догми.

Не ми се ще да вменявам на другите думата "дълг', но бих казал,че обединението на човечеството ми изглежда като трагично невъзможен дълг,произтичащ от повелята "Оцелявай",която бих нарекъл Естествен Закон.
Чифтосването м/у монахините и бежанците ми изглежда като неосъзнато следване на стремежа към възпроизводство,произтичащ от/съдържащ се във повелята "Оцелявай".


Напомням моя Отговор 13.
Аз не съм Авторитетът Който Знае най-Добре.

Как мислиш ти да дадеш своя принос към идеята,която считаш за правилна?
Тук е Родос,тук скачай/отговори (ако искаш).

Даже допускам,че е възможно да се окажеш прав,а аз да съм недоразбрал.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #18 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 14:49 »

Великолепното е, че нагоните унищожават културните прегради.

Трагичното е, че плодовете на тези нагони са най-уязвими към културните прегради.

И верни неща да си написал, не ги разпознаваш в ситуациите на практика. Правилно разбираш написаното, но не го прилагаш в собствените думи. Изучил си правото, отсъдил си грешно.


Думи по-прости ли искаш?
Активен

Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 14:58 »

Прочети отново последното ми изречение от предишния ми отговор.
Ще отговориш ли на горния ми въпрос?
Това евентуално може да подпомогне сбъдването на споменатото ми изречение.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #20 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 15:07 »

По адрес на мъртвите имам време само за кратки възпоменания, ако ме разбираш. Редно е в един мъртъв форум човек да влиза само понякога, за да почерпи с жито и мед. Инвестиции тук вече нямат възвръщаемост.
Активен

Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #21 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 17:02 »

Отбягваш отговора на конкретен мой въпрос.
Не  е първият случай.
Мисля да си спечеля предварителен БАН от Вашия форум.
Ти ще ми го дадеш.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #22 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 17:10 »

         Поживём — увидим !!
          Не  плюй  в  кладенеца  преди  да  изкопаеш  друг!  Още  повече,  че  си  пил  от  него,  но  какво  да  ти  говоря,  ти  и  благодарност.
 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #23 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 19:21 »

"И престани да насочваш агресия към хора от различни раси..."Ми да я бяха пребили. Нали така и така ще се мре? Каква е разликата дали ще гръмне докато се престрашаваш да звъннеш по телефона или докато я биеш?

Разликата е, че сега щеше да бъде пребита.

Ейй, ама овчи народ. Ей затова го мразя.А шофьорите ги мразя най-много. От тях винаги идват най-неадекватните реакции.


П.П.
Аз бия мангали за това че слушат "българска музика" в градския транспорт, камо ли ако някой почне да крещи на арабски в телефона докато се возя... той тръгнал да набира 112.


Струва ми се,че си склонен към агресия спрямо хора от различни раси,само защото слушат музика,която им харесва или крещят на родния си език.Защо не пробваш да ги приобщиш към идеята за сливането на расите в името на Ssветлото( та чак Илюминирано) Бъдеще?
А може да не е била арабка,но да е крещяла на техния език,защото по своему се е опитвала да даде своя принос за сливането на расите.
Може би малко недодялано,но от сърце.

За да не пропуснеш въпроса ми,подчертах го.
С думи прости ще отговориш ли?

Не оставяй липсващият ти отговор да се умирише на плъх.
« Последна редакция: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 20:01 от HomerCat » Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #24 -: (Петък) 17 Февруари 2017, 10:38 »

  За всичко що е материя е свойствено разнообразието, както за  Духа единството. Това проличава дори в най-простите въглеродни съединения. В плът сме различни, а в Дух единни. Не може да се търси единение между хората, които изповядват религията на "Аз имам" и тези, чийто вътрешен стремеж е "Аз съм". Тези, които се вълнуват "плътски" нямат общо с другите, които живеят в Дух. За първите нищо никога не стига, а вторите разбират, че всичко е естествено взаимосвързано и не бива да теглим чергата на ближния, защото така сами ще паднем. Хората на Духа говорят различен език от хората на плътта. Дори и от една раса те си остават чужденци един за друг, независимо каква религия твърдят че изповядват и какъв език говорят.
 
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални