Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Даосистка йога за акумулиане на вътрешната сила у човека  (Прочетена 274 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« -: (Неделя) 22 Януари 2017, 13:46 »

Здравейте, реших да прехвъля поста си в отделна тема, макар знаейки че неграмотостта у нас е голяма, а и хората трудно сменят привичките си и са неспобни и на минимлна жертва, в името на учението. Повечето от вас могат да се шокират каква истина се крие под носа на човечеството, като в същото време се дава прекалена свобода на утоляването на животинските инстинкти у човека, успокоявайки го че развратът е една естствена нужда (както храната и водата), човек да се "освободи" от напрежението, което е натрупал през тежкият и дълъг работен ден. Но какво ще стане, когато свободим напрежението от един акумулатор, той моментално ще се скапе. Какво ще стане с дървото, ако редовно му изяждаме най-зрелите и големи подове, тогава то ще ражда по-малки и сухи плодчета, докато не изсъхне. Човекът не е по-различен от природата.
Китайският учител по даосистка йога Мантак Чиа ни учи как да умножим нашата вътрешна жизнена, сексуална сила, така че тази енергия да циркулира вътре в тялото. Но това е тайна, която психолозите няма да ни разкрият, а напротив гледат да ни обезограмотят. Няма отговор, как монасите успяват да разбият бетонна плоча с ръка. Известно е че и най здравият бетон е крехък при мигновена вибрация с много голяма сила или скорост. Кога човек може да отдели такова количество сила? Ето как протича оглупяваето на народа в три стъпки:

Мързела насочва цялата жизнена сила на човек, също както ел. енергията към най-близките места, а именно към най-чувствителните (проводими) зони на собственото си тяло.
Пилеенето на тази енергия поради мързел, тя като че като защита, удря точно там където ще изтощи организма, така че той да оправдае своят мързел.

Управляващите отдавна познават слабостите на човешката психика и за да подчинят народа да стане послушен роб, най-напред го атакуват чрез образованието. За целта като професори се подбират неграмотни хора, които пишат учебниците на иначе любознателните малчугани по неграмотен начин, максимално сбит и кратък текст, толкова компресиран че от него нищо не се разбира, а който има акъл да го разбере ще види че най-важната информация отсъства. В науччните предмети дори и при висшистите най-важните неща се пропускат и се набляга на математическите изчисления. За щастие поне математиката не могат да ни отнемат, щото както казах 1+1 винаги трябва да е равно на 2, ако нещо се извади, всичко останало ще се обърка.

Вторият метод за дезинформация са забавленията, натрапвани със всякакви шоута, концерти и т.н. и не на последно място чрез разврата, като гей движения, порнография, удрящи най-чувсвителното място на човек -инстинктът за размножаване. Църквата не напразно осъди Мадона че посрами най-светлият празник Велик ден, с голотата си. Да, някои ще кажат едно невинно момиче което си пее, но защо точно на този празник тя пожелала да се пропява разголена?

Никой не смее да погледне конспирацията от тази страна, а търсиоправдание в извънземни, демони, ангели и т.н. чужди същности, а не се вгледа как мъчи собственото си тяло чрез преяждане, опиване, пушене ине напоследно място секса. Доказано е че спортист, ако се люби в нощта преди мача, силите му отслабват. Но още по-вредно изтощително е самозадоволяването, когато мъжът няма партньор и или прави безразборен секс, той не може
да обмени своята енергия с тази на жената и след време душата му се поболява. Може би всеки е срещал по улицата невъзпитани, разсеяни тийнейджъри, с бледи лица, необичайно спокойни и много разсеяни, правещи се на много смели, но в момента когато се изправят пред някакво предизвикателство се стъписват, дори от най-малкото повишаване на тон те сякаш се плашат.
И да, те не се плашат от този който им се кара, а по-скоро от самите себе си, те са загубили вярата в себе си и приемат общоприетите вярвания и модели на обществото. И неизбежно ще изпростеят, ще изпаднат в депресия, ще изгубят желание за работа и учене, ще посегнат към наркотици, цигари и в най-лошият случай до самоубийство. Доказано е че най-жестоките убийства се извършват непосредствено след полов акт.

А природата ни наказва, изхвърляме ли семето от което се заражда живота, бавно ще умираме, така както търтеят умира след като оплоди пчелата. Не случайно всички духовни школи, както и църквата учат техните служители на полово въздържание. Колко е ужасно човек да робува на собственото си тяло, но не тялото щото както се уточни единствено човека няма инстинкти, а едно вечно недоволно и гладно его, един звяр, който се храни от тялото ни,докато не успеем да го опитомим. Човек който не може да се пребори със собствените си демони, на помощ ще му дойдат, други, а заради тях ще се намесят и ангелите хранители, ще започне да се увлича по по окултното, астрала, фантастиката и т.н. извън нашата реалност места. Любовта и романтиката ще я търси все на необичайни, фантастични места, а класическата вечеря на свещи, разходки в парка, в ресторанти ще му се струват като места за стари баби, а той нито ще отлети в космоса, нито ще ходи по Земята.
Когато като ученик за пръв път познах тялото си, усетих че нещо странно се случва с мен и по- късно се появиха странни неистински проблеми, които много ме стресираха, но те траеха за кратко и бързо отминаха, докато не дойде след време обичайната тийнейджърска злоба, която присъстваше сред всичките ми съученици и това ме успокояваше че съм напълно нормален, а преди това ме приемаха като различен и като че ли се страхуваха да ме предизвикат. Но ето че първите безобидни симптоми са били известия за това какво ще дойде после. Един такъв симптом бях описал в темата "Болестни симптоми чрез самовнушение или игра на съзнанието". Тогава когато го споделих с моят приятел и той също го усети, и аз си виках, "Но как е възможно, мисълта няма контрол върху нервната система", това което сме учили по биология, че пулсът на сърцето няма не е подвластно на съзнанието, а тогава един съученик се опита да оспори учителя.
http://xcombg.net/index.php?topic=1129.0

Препоръчвам на всеки да прочете книжката на Матак Чиа "Култивиране на мъжката сексуална енергия"
http://zamunda.net/bananas?search=%CC%E0%ED%F2%E0%EA+%F7%E8%E0&incldead=&field=name

Така че не СЕС, а СЕКС. Това е демонът довел до упадъка на днешното общество, след Сексуалната революция в 60-те.
« Последна редакция: (Неделя) 22 Януари 2017, 14:11 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални