Страници: [1] 2 3 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Съзнание – Етер – Астрал – Интернет Модел  (Прочетена 2035 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« -: (Неделя) 15 Януари 2017, 11:18 »

                                              (Свързаност по Хоризонтала,Вертикала и Спирала...или както там е Всъщност)  


            Наскоро сънувах сън,нищо особено,но се събудих с чувството,че трябва да си запиша една мисъл.Ето я:

  "Езотерика без признаване съществуването и разбиране природата на етера е лъжа и (само)заблуда."

   Погледнах я.Не ми се вярваше да съм направил прозрението на века.Реших,че това е резултат от подсъзнателно сглобяване на неща, за които съм чел,включително писани от Форум,и мои любителски размисли по свързани с това теми.
*****
Мой въпрос от друга тема:

"Форум,а възможно ли е астралът да е резултат от взаимодействието на психиката на човек и етера?
Може и ти да си споменавал нещо или да съм го чел другаде."


Отговорът на Форум/няма да го пускам като цитат,така ми се струва по-прегледно/:

Прекрасен въпрос. Съмнявам се да си го чел някъде, защото аз поне до сега не съм срещал някъде да се говори за това по директен начин. Но логиката на нещата твърдо сочи в тази посока. Това ще е много силно твърдение, защото ако е така, всички лични интерпретации на можещи и не можещи отпадат, а авторитетните източници (например Сефиротическата традиция) се сдобиват с чисто нов, научен прочит. Затова не бързам да го твърдя, преди да съм готов за ответната простотия на всякакви можещи и не можещи.

Но да. Би трябвало да е точно така. Би трябвало астралът да е резултат между взаимодействието на етера със съзнанието.

Всички сме виждали как кристализира един наситен разтвор (освен онези, които не гледат клипове).

https://www.youtube.com/watch?v=3Qasw7lb2UM

Когато условията са критични/кризисни, средата има нужда единствено от стес-вълна, за да кристализира. Това се случва в ПРЕнаситените разтвори, които насилствено се поддържат в течно състояние чрез някакъв друг фактор. В случая с бутилката от горния клип, водата отдавна е под 0 градуса Целзий, но не може да замръзне заради твърде високото или твърде ниското налягане в бутилката.

Водата мигновено кристализира, когато през нея пробяга стрес-вълна.Много е вероятно това да се случва с астрала. Най-вероятно астралът е пренаситена среда, в безформено състояние (в безхарактерно състояние). Ще рече, някаква част от етера, нещо като етер, или самия етер всъщност.

Навлизането на Будното съзнание в тази среда създава стрес-вълна, и етерът мигновено развива локална кристализация (с център Будното съзнание), тоест развива подреденост, закони и характеристики, НАПОДОБЯВАЩИ, но разминаващи се, с истинските (имам предвид от триизмерната реалност). И този кристализирал етер вероятно е астралът.

Когато Будното съзнание се оттегли от тази среда, тя се връща в безхарактерно, "течно" състояние.Но Хомър, обърни внимание колко опасни са тези спекулации. Да се твърди това, означава, че астралът е пряко свързан с обективната действителност.Така че онзи, който отива по-далеч от спекулациите и застава зад това като твърдение, трябва да е готов да го защитава с всякакви аргументи и доводи.За сега, аз се придържам към тоталното уеднаквяване на астрала с интернет и всички типични за интернет неща, сървъри, шардове, адреси и съотмветните физически носители (именно планети, аз имам убеждението, че планетите са физическите носители за сървъра, който астралът представлява, с което визирам най-вече Сатурн и Луната).
Колкото и да ме привличат горните спекулации, тезата за интернет е много по-стабилна за момента, защото характеристиките и поведението на интернет съвпадат абсолютно на 100% с характеристиките и онова, което знаем за астрала.


ИНТУИЦИЯТА обаче, която също се намесва наред с останалите неща в разговора, според мен е друго. Според мен (според научни парадигми, с които съм абсолютно съгласен) интуицията идва от действителността, тоест от друга измерност на действителността. Действителност аз наричам само и единствено 3Д. Останалите измерения не съществуват - не са веществени - и спадат в спектъра на Небитието.

Аз мисля, че Сефиротическата традиция съдържа а*уратна информация. Но, както е във всички случаи, разбирането им за астрал се различава от разбирането на останалите школи за астрал.

Проблемът с астрала е, че пред-Платоническото разбиране за него е загубено. Разирането за астрал, което е разпространено на ден днешен, е разпространено от, познай кой - от Теософията, най-голямата езотерична боза, съществувала някога (свързана с широка магистрала към Дъновизма)... както и от по-късните поколения на Розенкройцерите, една изначално илюминатска организация, която става толкова по-покварена колкото повече време минава. Така че нищо чудно, че за астрала се шири такава чудовищна дезинформация.
*****

П.П.:

Форум,позволих си( По силата на Самодаденото си Право на Самоовластяване) да модерирам останалото,но не мисли,че не го оценявам.

Харесвам Ироничности,Сарказми и подобни но бихме(ли?) могли да минем без тях в тази тема.

Ако обаче имаш такива пориви,можеш да утолиш поне част от тях в моя Дневник.(Самозванец,разбира се)
*****

П.П.2:

"Прекрасен въпрос".
Признавам,че наистина ми стана драго от тази оценка.
Мислил съм си го този въпрос отпреди.Бих го нарекъл Уместен.
Както и тази тема.
(Е,ако я намираш за уместна,можеш  да я доразвиеш.Аз съм само любознателен профан,който се чуди кое как е всъщност.)

« Последна редакция: (Неделя) 15 Януари 2017, 11:38 от HomerCat » Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 12:12 »

===== Да се твърди това, означава, че астралът е пряко свързан с обективната действителност.======

Тук има една доста интересна подробност обаче ....

Когато Съзнанието се намира в Астралното тяло и възприема измерението на Астрала , то т.н."обективна действителност" се явява самия Астрал (пето измерение) , а триизмерния физически Свят е абстрактен.

Винаги трябва да държим под внимание обстоятелството , че възприемането на Астрала е просто способността на Съзнанието да възприема две степени повече измерения. т.е. Астралния Свят не се намира някъде там - горе на небето , или долу под земята. Той си присъства постоянно около нас , ПАРАЛЕЛНО с нашата "обективна реалност" и само след като повишим възможността на Съзнанието си и започваме да го възприемаме , като заобикаляме петте стандартни сетива.

В тази връзка преди време прочетох един подобен пример и ще го преразкажа с две думи:

Нека хипотетично си представим един ДВУ-измерен Свят. Нещо като бял лист на маса. Този Свят е населен с човечета , които със Съзнанието си възприемат две измерения - дължина и широчина.

Нека сега си представим , че върху белия лист (въпросния Свят) каца най-обикновенна муха. Но нашите дву-измерни човечета ще видят само крачетата на мухата (не могат да възприемат 3-то измерение - височина). От тяхна гледна точка , в техния Свят ще се появят (материализират от нищото) 6 точки (крачетата на мухата). 
И ОООО -Чудо !!!
Точките се движат в някакъв синхрон !!! Значи притежават Разум !!!???
Мухата излита - точките изчезват.

Веднага човечетата ще се раделят на два лагера - такива които са видяли точките и ВЯРВАТ в друг Разум и такива които не са ги видяли и НЕ ВЯРВАТ.

Нещо подобно се получава и в нашия случай сега  , като дискутираме тази тема.


Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #2 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 12:34 »

 Grin
Цитат
Вмъкни цитат
===== Да се твърди това, означава, че астралът е пряко свързан с обективната действителност.
Ми да речем че енергийното и тези слоеве във които участвуваме са реалност,при наличие на време имаме и минало сега и вероятно бъдеще.Зависи от условията във които сме.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 12:36 »

В тази тема - Свещената война - за първи път пиша по-подробно за интернет интерпретацията на астрала.

По-точно в тези два, по-напреднали коментара по нея:

http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23588#msg23588

http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23591#msg23591


Този следващ коментар обяснява за разликата в това какво означава "време", тоест какъв е законът на времето, при различните видео-игри:

http://xcombg.net/index.php?topic=1058.msg23608#msg23608
Причината да говоря за видео-игри е следната.

Видео-игрите, компютърните игри като цяло са се зародили много преди появата на компютрите. Тогава, те са се наричали "настолни игри" и вместо компютър, който да генерира реалността на играта, те са разчитали на мозъка да върши тази работа.

(Затова е всеобщо известен факт, че настолните игри развиват въображението и са много полезни за развитието на мозъка, но компютърните игри не - защото машината на компютъра отнемат този труд от търеце на мозъка и вършейки го вместо него всъщност деградира креативните способности на въображението му, което атрофира.)

Настолните игри представляват един Разказвач, или Гейм-Мастър, Господар, и играчи.

Господарят разполага с енциклопедиите. Енциклопедиите съдържат всички понятия, свързани с играта. Има енциклопедия с всички възможни същества в еграта, енциклопедия с всички възможни обекти и географски места в играта, енциклопедия с всички възможни Герои (играчите), енциклопедия с всички правила на играта - как се изчислява дължината на хода, палитрата от действия на Героите, и тн. Освен това, естествено, има и енциклопедия с точно определени правила за това как да се измисли нов герой, ново същество, нова карта, и прочие.

Господарят, или Разказвачът, измисля контекста на играта. Той измисля сюжета, местността, където ще се разиграва действието, измисля завръзката и антагонистите.

Играчите избират какви Герои да бъдат, и Разказвачът им раздава уникалните им способности.

Ходът на играта се развива от Разказвача, който казва какво се случва - той говори като типичен разказвач и стимулира въображението на играчите, за да визуализират в умовете си случващото се.

Играчите мятат зарове, за да се определи как се случва всичко. Това са сложни зарове - някои имат 49 лица, а други са съставени само от букви, други от специална кодировка между букви и цифри. Всеки зар си има предназначение и определя строго определена функция от формулите на играта.

Когато играта свърши, Господарят прибира всички енциклопедии, сгъва картата, прибира пешките и фитурките, и край. Следващият път, когато групата седне да играе, на практика играят съвсем друга игра... но основана на същите енциклопедии със съдържание.Най-известната система настолна игра е Змейове и Зандани, или Dungeons and Dragons.

В днешно време има редица компютърни игри, които спазват този важен аспект от настолните игри - аспектът на временно генерираната реалност, временно измисления съвсем законов свят от правила и принципи, който обаче просъществува само за краткото време, през което е осъзнаван от възприятието на играча.

Астралът действа на абсолютно същия принцип.

Компютърни игри, които препоръчвам, за да проумеете този принцип (като поиграете на него), са сагата Elder Scrolls и Neverwinter - това е ММО вариант на класическото RPG Neverwinter Nights. И това е изключително важно, защото в ММО вариант системата Змейове и Зандани за първи път съвършено онагледява това, което астралните пътешественици докладват като преживявания.

Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 12:40 »

Тук има една доста интересна подробност обаче ....

Когато Съзнанието се намира в Астралното тяло и възприема измерението на Астрала , то т.н."обективна действителност" се явява самия Астрал (пето измерение) , а триизмерния физически Свят е абстрактен.

Именно за тази интересна подробност говоря. На пръв поглед има противоречие. Аз, за себе си, знам че няма, но все още не съм се опитвал да се обоснова, така че все още не знам дали ще мога да се обоснова въобще. С което не съм способен да докажа, че няма противоречие. Поради това, просто не заставам с името си зад това като твърдение, а само като спекулация. За сега.
Активен

Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #5 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 12:59 »

Dorssay ,

Докато се канех да отговоря във връзка със синия цитат от Форум,виждам,че той го е направил.

Относно предпоследното ти изречение - "ВЯРВАТ" и "НЕ ВЯРВАТ" - това разделяне ми е интересно,но от тук може да се издърпат нишки за тема за Знанието и Вярата(в психологически аспект),което би поразводнило малко темата,може би.
Тук ми се струва,че е нужен по-технически подход.А аз не съм достатъчно подготвен.
Но ще ми е интересно,ако се получи развитие на темата между участниците.

*****
Истината не се ражда в спора.
Неродена и неунищожима тя Е.
В спора,предпочитам думата "дискусия" се ражда шансът(без да е гарантиран успехът му),един или повече от участниците да открият пътя към Истината.


Това не е цитат,от мен е...макар че и друг може да го е казал преди мен.

*****
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 13:23 »

*****
Истината не се ражда в спора.
Неродена и неунищожима тя Е.
В спора,предпочитам думата "дискусия" се ражда шансът(без да е гарантиран успехът му),един или повече от участниците да открият пътя към Истината.

*****

Добре казано, Хомър.

Аз пък ще споделя един цитат от играта The Witcher 3 (направена по едноименната сага на полския писател Андрей Сапковски):

Вещерът: Под въпрос е дали има някаква истина в тези предсказания.

Гадателят: Предсказанията не се нуждаят от твоята вяра, за да бъдат верни. Ти си този, който има нужда от предсказанията, за да го отведат до истината.


П.П.
Препоръчвам книгата, между другото, осем книги са, които си заслужават четенето, има доста езотерична информация в тях: https://chitanka.info/book/2408-poslednoto-zhelanie

Също може да е любопитно, че когато Обама е на визита в Полша преди три-четири години, полския президент му подарява именно копие на играта Вещерът 2.
Активен

Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #7 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 14:31 »

"Форум,а възможно ли е астралът да е резултат от взаимодействието на психиката на човек и етера?
Може и ти да си споменавал нещо или да съм го чел другаде."

Астралът не може да е резултат!
Резултат от взаимодействието на психиката на човек и етера може да е пътят/начинът (причината) за "посещение" на астрала.
Астралът е "място" (не е точен термина) извън времето и пространството, което познаваме! Точката, от която може да се тръгне към друго време, реалност и измерение. Точката, в която могат да се пресекат времена, реалности, измерения и състояния!
Най-близката аналогия в Библията е чистилище, макар и да е твърде повърхностна.
Точката, в която могат да се създават реалности и дори същества.
Представата е близка до фоайе, от което "тръгват" безброй коридори, но това "фоайе" просто няма локация, понеже не принадлежи на определени координати от познатите ни пространствени метрики!
До него се достига чрез състояние на съзнанието.

Цялото това схващане е лично мое, макар и не дотам изчерпателно и не ангажирам никого с него!
Придобил съм го благодарение на вашите описани преживявания(имам и лични, но няма да ги споделям) и анализи .
Може и да греша, разбира се...

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 14:55 »

Робинзон, това, което описваш, според мен не отговаря на онова, което повечето форумци разбират под "Астрал". Аз поне разбирам за какво говориш, но това, доколкото съм запознат с разните му школи и традиции, е Небитието, "равнината на Несъществуване", която е отвъд Астрала.

Искам да кажа, че това, което повечето форумци разбират под "Астрал", е частен случай на нещо, за което като цяло не се говори във форума. Просто защото този форум няма капацитета да обсъжда нещо друго, освен малките аркани. Аудиторията не е достатъчно... "опитна".
Активен

Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #9 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 14:59 »

Цитат
    Всичко е енергия,да ползваме думата енергийно.Аз си го представям като лучена глава.Между всяка обелка има ципа която ги отделя.
Имаме 13 основни чакри или така поне разправят.Тогава лучената глава има 13 енергийни пласта.Можем да мърдаме във  -/+ едно.По нататъка да речеме е нарушение.
Само че доколкото схващам сега сме във сухата пюспа на лучената глава,и движението не е навън а навътре към сочното и зеленото филизче.Ако някакъв червей е нагризал лучената глава и се е настанил  някъде из лучената глава и контролира сочната ни енергийна част,и от време на време или по наш мерак ни пуска да поджиткаме ,ма ни държи на синджир/сребърна нишка.И за да ни задоволи мерака ни подава всякакви практики със които да си пълним очите.А реалноста да е друга.Бъди сигурен че няма да го видиш като човек който държи балон за конеца.Аз така я виждам тая ситуация.
Иначе енергийното ми се струва че е лично,на общност към която си и планетарно.В зависимост от положението ти във енергийното и е достъпа ти.Положението ни във енергийното е на база налична енергия,чистота и мощност.
Като гледам нощно време какви филми ни прожектират какъв е проблема да си във такъв и то на връвчица а реално да стават други работи.За тебе филм и пуканки,за тоя дето държи връвчицата други работи.      

Та значи, идеята е следната според мен. Който контролира Земята, контролира и астрала, че и по-нагоре. Това е причината да не се тикаме където не ни е работа. Там/енергийното е нещо като проектантски отдел за събития/случки, които в последствие се материализират/проявяват тук в материалното. Ако човек влиза там и не е наясно какво прави, може да си докара беля в последствие в материалното и без да иска да си пренапише бъдещето.(болести, проблеми и пр.) Контролират ни по този начин, като предизвикват планирани енергийно събития.
Или казано другояче пишат бъдещето. Остава да намерят балами да им захранят проекта. Иначе -нъцки! Захранването става или с помощта на религиозните общества(колективни молитви и пр.), разните му там медитации колективни, или през кръвта чрез ритуал. Пресен пример - Хитрино(избиха маса народ турци да си захранят порталчето около гарата.) Влакът е за прикритие на деянието, щото ако нямаше влак, баси кво гръмна?!
После друго
Меандър спомена за сбор от тела, които съставляват човешкото тяло. Интересното в случая е, че всяко от тия тела притежава или е собствен АЗ/знание. Тоест има СЪСзнание или съвкупност от знанието на всичките Азове оформящи тялото.
Изводът е, че съзнанието не преминава по време сън, ОИТ или каквото друго там в различните люспи на лука/плътностите, а се случва нещо друго, тъй като се оказва че астралното тяло притежава свой собствен Аз.
Парадокс?
Според вас какво се случва всъщност? (ако приемем тезата на Меандър за вярна).
Някакви идеи? Undecided

« Последна редакция: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:09 от paci1 » Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:14 »

Та значи, идеята е следната. Който контролира Земята, контролира и астрала, че и по-нагоре.

Факт. Това е вярно от тезата на Меандър.НО!!! с едно уточнение, Паци, защото знам какво си мислиш:

Не. Земята не е единствения съществуващ свят. Който контролира дадена планета, на практика контролира местната астрална география. Че и по-нагоре.


Там/енергийното е нещо като проектантски отдел за събития/случки, които в последствие се материализират/проявяват тук в материалното. Контролират ни по този начин, като предизвикват планирани енергийно събития.

Факт.


Или казано другояче пишат бъдещето. Остава да намерят балами да им захранят проекта. Иначе -нъцки! Захранването става или с помощта на религиозните общества(колективни молитви и пр.), разните му там медитации колективни, или през кръвта чрез ритуал.

Факт. Точно така - използват местните същества (нас), като проекции на родната си планета, за да управляват индиректно местната астрална география... за да се материализират тези промени на по-късен етап, първо в нас, и на още по-късен етап и в самата планета.

Меандър спомена за сбор от тела, които съставляват човешкото тяло. Интересното в случая е, че всяко от тия тела притежава или е собствен АЗ. Тоест има СЪСзнание или съвкупност от знанието на всичките Азове оформящи тялото.

Не.

Меандър просто открай време е натъпкан с кой знае какви паразити (които той нарича "троянски коне"). От някои от тях твърди, че се е отървал, а други явно припознава като "отделни азове за определени тела".Според вас какво се случва всъщност? (ако приемем тезата на Меандър за вярна).
Някакви идеи? Undecided

Според мен астралът е НЕСЪЩЕСТВУВАЩО място. НЕ Е външна равнина, а е ВЪТРЕШНА равнина.

Хората се свързват един с друг по същия начин, както отделни потребители на интернет се свързват със сървър.

Различните хора споделят подобни преживявани в астрала по същия начин, по който различни потребители преживяват подобни преживявания, споделяйки данните си през медиаторството на сървъра, което създава илюзията за една дигитална реалност.

Затова астралът не се свързва с пространство и местонахождение. Той е дигитална реалност.

По-точно, МИТКО би казал - той е една ИНФОРМАЦИОННА реалност. Но не съществува. Все едно да кажеш, че филма, който си си записал на флашката, съществува някъде като лента.


Родната планета е сървъра.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #11 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:32 »

За да можеш да играеш една игра в интернет, и да я играеш заедно с твой приятел, и двамата трябва да си инсталирате играта на компютрите.

И ти и приятеля ти трябва да имате една и съща програма. Схващаш ли?

И когато си инсталирате една и съща програма на компютрите, вие ще можете да си намерите адресите, ще можете да си отидете на гости.

И заради това, че имате една и съща програма, и двамата ще интерпретирате информацията по един и същи начин. Ще облечете информацията с едни и същи образи. Тоест, ще имате споделено преживяване. Нали разбираш...Затова вярванията са толкова важни. Затова културата е толкова важна, и за това се водят културни и религиозни войни и сблъсъци.

Има и друг вид игри.

При този друг вид игри, програмата е качена на сървъра. Тоест никой от вас не си инсталира програмата, тя е там - на сървъра.

Вие само си слагате на компютрите по един клиент.

Кликваш върху клиента, и играете на играта, и пак имате взаимно преживяване, защото пак сте на една и съща територия. В първия случай, и двамата носехте копие от територията в главите си, а във втория случай отивате на една и съща територия, следвайки едни и същи опътвания как да стигнете до там.В първия случай информацията от играенето и срещата ви се пази на личните ви компютри.

Във втория случай, информацията не се пази на личните ви компютри. Тя остава на сървъра. Остава в интернет.

ТОВА Меандър нарича "да те ползват за разузнавателен балон". Негова собствена интерпретация, понеже се отнася към нещата като невидял, като дълбок провинциалист, стъпил за първи път в голям град. Толкоз му е акъла просто.

Клиентите той нарича "троянски коне". Схващаш ли? ...Просто не разбира от програмиране.

Но е абсолютен ФАКТ - колкото по-малко вярвания и колкото по-малко клиенти имаш инсталирани на личния си компютър, толкова по-необременен и толкова по-свободен си.

Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #12 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:36 »

Това е и причината защо на някои хора тук съм им "мъгла", а пък други просто не могат да ми изпратят посланията, които се опитват да ми изпратят, и ме мислят за "робот"....

Просто не осъзнават, че съм изтрил програмите и игрите, които те все още джиткат.
Активен

Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:40 »

Цитат
 Той е дигитална реалност.  
Понякога и аз си мисля същото. Че всичко е една свръхразвита и модерна технология.
Но е жива и разумна, нещо подобно на самообучаваща се програма.
Свръхразум!
Активен
Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #14 -: (Неделя) 15 Януари 2017, 15:46 »

Вещичка е зодия риби, занимава се с астрология- ето защо имаме Нептун като "място" за среща. А Митко мълчи...
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални