Страници: 1 2 [3] 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: АЗ НЕ ПРАЗНУВАМ  (Прочетена 1564 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #30 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 18:10 »

==== за тънките светове, точно роднините ще те нагласят/, хората са тъпунгери  99,00 %  / роднини не роднини , такива са/ всеки контакт с тях е натоварване==

Възможно е и да е така. Може ли да споделите основанията си за това твърдение?
Може би сте опитали и сте "нагласяни" от роднини ?
Естествено , в бързината да дадете характеристика на моето писане пропускате обстоятелството , че никъде не съм споменал да съм контактьор , или да правя "контакти" с починали роднини. Не го умея това , а няколкото пъти когато ми се е случвало докато си врях носа където не ми е работа  не съм убеден , че бяха именно ТЕ (поне не и във вида , който ги зная)

Споменах за практики с "Родовия" канал" , но това се прави и при живи (баща , майка , баба , дядо) , както и по-назад , там не се търси контакт , а нещо нещо друго. На мен ми е от полза.


Дори не съм си помислил, че си контактьор / два реда ми стигат..../.
Няма да ти обяснявам / за пореден път, на поредния заблуден/, каквото и да било. Не писах на теб, а заради теб.

Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #31 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 18:21 »

Дорсай, пишеш глупости / за тънките светове, точно роднините ще те нагласят/, хората са тъпунгери  99,00 %  / роднини не роднини , такива са/ всеки контакт с тях е натоварване. А по празниците става и задължителен. Както и да е .. подкрепям форум на 100% и дори смятам, че някакъв глобален катаклизъм много добре ще ни се отрази / визирам човешкия род, че Митко пак няма да е разбрал/.

Митко, човече, защо не направиш поне едно добро дело през живота си!!! / знам удивителните са ти патент/  Grin спри да пишеш и ни занимаваш с разбиранията си.

   


       А  не,  не  става.  Съгласен  съм  с  Дорсай,  един  човек  който  не  може  да  уважава  родителите  си  трупа  кармични  проблеми  и  то  какви.   Най-тежкият  грях  е  неблагодарността  
     
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #32 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 18:38 »

Точно обратното е, родителите се водят от най-долни инстинкти. Неграмотни катили, създават уроди по техен образ и подобие.
Да си родител е отговорност, по силите на малцина, друг е въпроса за цената коята плащат същите.

И най-важното тези деца не са ваши и никога не са били.
Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #33 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 18:51 »

  Сигурно   споделяш  от  личен  опит.  Звучиш  много  сигурно  и  категорично. 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #34 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 19:08 »

Аз съм съгласен с теб, Dorssay, като идея за нещата. Не бих постъпил като теб, когато вече се опира до действията, както Веско казва, но ти си си ти в крайна сметка, въпросът е, че не си приел нещата за някаква даденст, която е вписана в камък и на която трябва да робуваш до смъртта си - заровил си се, опитал си се нещо да направиш, разритал си проклетия кошер, по своя си начин.


Но моята гледна точка е доста различна и атакувам проблема от съвсем друг ъгъл.

Да - счита се, че човек не избира родителите си... избира ги, но не тук.  - Аз казвам КАК ПЪК НЕ!!

Счита се, че човек дължи на родителите си всичко... хем го дължи, хем нищо не им дължи, но им дължи поне благодарност. - Аз казвам КАК ЛИ ПЪК НЕ!!!

АЗ СЪМ ТОЗИ, КОЙТО НОСИ ТОПКИТЕ !!!

От мен и единствено от мен зависи дали съюза на майка ми и баща ми ще бъде легитимен или не и от мен и само от мен зависи дали съюза на майка ми с баща ми ще има продължение или не! В мен е цялата власт да ОТСЪДЯ съдбата на този съюз! Съдбата така е направила нещата, че няма никой освен мен - няма вуйчовци, няма чичовци, няма братя, няма сестри, няма братовчеди - единствено МОЯ хуй е способен да продължи фамилното име и ничий друг. Ако аз нямам деца, цялата тази родова линия отива по дяволите.

Така че АЗ държа съдбоносния чеп, който управлява този род!

Сети се какво казва Джордж Оруел:

Който владее миналото, владее бъдещето. Който владее настоящето, владее миналото.
Настоящето на този род го владея аз - то виси между моите крака. Следователно АЗ УПРАВЛЯВАМ МИНАЛОТО НА ТОВА РОДОСЛОВНО КОЛЯНО. Това е много различна позиция в сравнение с твойта, че човек не избирал родителите си.

АЗ избирам родителите си! СЕГА, в този живот, приживе.

Ако родителите ми искаха това да е иначе - нека да заповядат, нека да си направят второ дете. Нека, ако са способни на това. Аз никога не съм отричал правото им да се освободят от моята власт - АКО МОГАТ, НЕКА ГО НАПРАВЯТ. Но те не могат. И не защото са физиологически неспособни, съвсем не... пречките пред тях са други, те са психологическо-кармични, така че те сами се поставят под моя вездесъщ родословен контрол, и докато това е така, аз ще се ползвам от ролята си с пълен размах.Според мен, когато човек узрее до пълнолетие и стане способен на независим ментален и физически живот, той трябва ДА РЕВИЗИРА СЪДБАТА СИ. В неговите възможности вече е да упражни ревизия на онези коловози, по които до този момент е бил бутан, и да вземе живота си в свои ръце, ако нещо не му харесва.

Така направих и аз. Избягах от вкъщи веднага щом бях готов за това психически и физически и щом обстоятелствата ми обещаваха шанс за самостоятелност. Избягах, и на това бягство те се опитаха ДА ПОПРЕЧАТ! Кой бяга от хубавото? Кой се опитва да пречи на някой, който иска да се освободи от другите? Така че това си беше една война - с война и с бой аз се откъснах от родителите си, като при това ги ограбих! Защото аз не просто исках да избягам, о, не - аз исках отмъщение! Защото това не беше просто мое бягство - това си беше война, в която аз бях едната страна.

И те изгубиха тази война. И докато бях сам и докато живеех в неизвестност, в търсене на истинския себе си открих смъртта няколко пъти по пътя на гладуването, но тя не успя да ме раздели с този свят.

След като намерих истинския себе си... аз открих на какво съм господар. Открих онова, на което единствено аз съм господар и на което никога никой друг няма да може да бъде господар. "Само ако знаеш как да победиш себе си, ще можеш да победиш всеки враг." Затова тогава аз осъзнах виновните, осъзнах вината им, бях осъзнал Правото си и бях влязъл във Владението си... затова се върнах при родителите си като завоевател!

Единствено майка ми беше припозната като мой родител и майка - всички останали уведомих, че всяко основание да се наричат мои родители им е отнето - нито бях нечий внук, нито признавах баща си за мой баща. Тези хора бяха НИКОЙ за мен. И такива си остават и до ден днешен.

И до ден днешен аз владея миналото и бъдещето на родовото си коляно, защото до ден днешен аз владея настоящето му.И нека това, че човек е завинаги обречен с родителите, които не е избирал приживе, да е философия на невежите и на онези, които не са осъзнали Владението си.

И след като Коледа и останалите глупави и малоумни (нелогични и необосновани) празници са СЕМЕЙНИ празници, това означава че АЗ владея коледата в рози род! И че в рамките на моето родово коляно, АЗ определям дали ще има такива празници или не, а всеки от родословието ми е свободен да си фантазира всякакви други неща на тези дати от изфабрикувания Грегориански календар.Аз гледам по този начин на обществения натиск - мисля, че човек е напълно способен да го диктува според волята си и съвсем не е принуден да отстъпва каквато и да е територия от живота си, който е Дар от Господа и който не може да бъде отнет или ограничен от никой друг, освен от същия този Господ... Но преди да има тази Власт, той трябва да я разпознае - човек трябва да възприеме и да осъзнае истинската светлина на този Дар, да осъзнае какво е дадено в неговите ръце Даром от Всевишния, за да се ползва с пълната сила на Владението си.

Оттам насетне никой, никъде и никога не може да оказва натиск на свободния човек и да му внушава за даденост неща, които той не бил способен да избира съзнателно приживе.
« Последна редакция: (Неделя) 25 Декември 2016, 19:25 от форум » Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #35 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 19:35 »

       След  тоя  пост  бих  направил  анкета  -  Кой  би желал  такъв  зет??   Този  пост  ще  го  приветстват  някои  от   форума ,  но  ми  е  интересно  само  мнението  на  Боби.   
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #36 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 20:04 »

Всъщност, Митко... щом си толкова любопитен към интимния ми живот, ще ти споделя все пак - по принцип си падам само по омъжени и отношенията ми са главно с жените на другите.

Благодаря ти за проявения интерес... но бабички все пак не *ба. Ще трябва да намериш някой друг.
Активен

Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #37 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 21:07 »

Веско
==== Няма да ти обяснявам / за пореден път, на поредния заблуден/, каквото и да било. Не писах на теб, а заради теб.====

Не виждам причина за подобна агресия от Ваша страна.
Ако се хванем за думата "заблуден" , то ще трябва да дадем и дефиниция на това определение.... или състояние. Що е то заблуда и спрямо какво е заблуда. Спрямо Вашия мироглед и възпитание и спрямо обективната Реалност? Но Реалността е индивидуална и ние възприемаме околния Свят единствено въз основа на личните си възприятия.
Пример:
Ако мен ме стяга ишиас , или лумбаго , или имам бъбречна криза , то тогава това състояние по нервен път се отразява върху менталното ми "Аз". В този смисъл възприятието на Вашия "Аз" (здравия и щастливия) никога няма да съвпадне с възприятието на моя "Аз". Какво обяснение можете да ми дадете което да ми е полезно? Естествено същото се отнася и за моите обяснения.

Но може би имате предвид "по-просветен" относно познанията Ви за "Тънките Светове" ?

Тогава  би трябвало да приема репликата Ви в смисъл , че Вие - "просветления" , отказвате да давате обяснения на мен - "заблудения" по отношение на нещо за което нямате никаква представа? Но ако е така , то вие ще сте първата подобна просветена Личност , която стои във Форум. Други не познавам а и не съм чул да има.

Ако да сме точни , обяснения не са ми нужни. Надявах се някой да сподели някакъв опит , личен опит и Форум донякъде го прави въпреки , че до тук акцентира само върху собствените си мотиви. Лично аз вървя по друг път и не считам , че неговия метод ми подхожда. Но имам претенциите да съм не по-малък .... "Егоист".... от него и дори в някои отношения и повече.

И все пак , ако разговора ще продължи да се върти около личностните ни характеристики , то смятам да прекратя участието си в темата ..това не води до никъде , Вие естествено ще победите и ще поставите на мястото  му  (в кучи *ъз) поредния "заблуден"  Cool

Форум
За някои неща те разбирам напълно и имаме сходно мнение.
Други са против моята Картина на Света в която съм позициониран в момента. Но това не значи , че бих те осъдил не за друго , а защото нямам право да съдя. Моята муцунка също не е розова ... в някои други сфери Smiley Понятията за "добро" и "зло" са също субективни понятия и нямат нищо общо със замисъла на Системата.

Самият факт , че съществуваш означава , че си и необходим за нещо ... за "провокации" ако щеш.
Лично от моя гледна точка това твое АЗ дето го вреш в очите е досадно. И ще ти изиграе лоша шега някой ден ... но и шегата ще си е за тебе и мен не ме касае.


Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #38 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 21:13 »

        Ето  това  се  казва  изпълнена  перфектно  провокация  -  не  да  съблечеш  до  голо  опонента,  а  да  го  манипулираш  така,  че  той  сам  да  демонстрира  с  гордост  кирливите  си  ризи. Няма  да  се  учудя,  ако  се  похвалиш  и  с  успех  при  някоя  форумна  дама.
        Няма  как  да  добавя  нещо  към  автопортрета   ти.  
        Лично  аз  бих  се  срамувал  да  имам  такъв  екземпляр  между  познатите  си,  просто  не  е  възможно.
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #39 -: (Неделя) 25 Декември 2016, 22:02 »

        Ето  това  се  казва  изпълнена  перфектно  провокация  -  не  да  съблечеш  до  голо  опонента,  а  да  го  манипулираш  така,  че  той  сам  да  демонстрира  с  гордост  кирливите  си  ризи. Няма  да  се  учудя,  ако  се  похвалиш  и  с  успех  при  някоя  форумна  дама.
        Няма  как  да  добавя  нещо  към  автопортрета   ти.   
        Лично  аз  бих  се  срамувал  да  имам  такъв  екземпляр  между  познатите  си,  просто  не  е  възможно.

"Бедни, бедни Македонски... Защо не умря при Гредетин?"
Активен

Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #40 -: (Понеделник) 26 Декември 2016, 02:44 »

Фоумееее, млад и зелен си още...има доста трева да пасеш...
Сега и да се пениш - все тая, доста годинки ще извъртиш, докато го разбереш. Не ти е по силите да риташ по кармичната си обвързаност (ако и да си я преценил).
Разбери едно - не си по-мъдър от живота, самонадеяността не компенсира това! Най-много един ден да се събудиш, осъзнавайки, че си супер ерудиран глупак...
И понеже си падаш по психопрофилирането - имаш адски комплекс, момче (нищо лично), няма да те осветлявам, понеже си толкова предсказуем, че на всички ни е ясно как ще реагираш, изненадай ни, ако можеш (егото ти няма да го позволи обаче)!

Митак, все по- симпатичен ми ставаш...и Dorssay също...
« Последна редакция: (Понеделник) 26 Декември 2016, 03:09 от Робинзон » Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #41 -: (Понеделник) 26 Декември 2016, 08:18 »

Чудесно. И на мене този нов колектив повече ми харесва, повече може да се работи с него. Окрупнявайте се...
Активен

Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #42 -: (Понеделник) 26 Декември 2016, 09:29 »

Нямате представа на какво е способен човек,който е разбрал ,че няма друг избор :Д не съм от секта,просто празнувам :Д
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #43 -: (Понеделник) 26 Декември 2016, 09:47 »

Какво значи за вас да празнуваш? Да ядеш умрели животни и да се наливаш с алкохол?  Или да се радваш на благородни постъпки? Подаръци?
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #44 -: (Понеделник) 26 Декември 2016, 11:07 »

Цитат на: МИТКО link=topic=2400.msg41924#msg41924
   


       А  не,  не  става.  Съгласен  съм  с  Дорсай,  един  човек  който  не  може  да  уважава  родителите  си  трупа  кармични  проблеми  и  то  какви.   Най-тежкият  грях  е  неблагодарността  
     
Това може да го каже само или робот или много просто и ограничено същество.
Защото,Димитре, благодарността идва от сърцето,а на сърцето не можеш да даваш команди и заповеди!
Активен
Страници: 1 2 [3] 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални