Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да се научим на ОИТ и на ОС  (Прочетена 1616 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #15 -: (Вторник) 27 Декември 2016, 13:27 »

      Дорсай  
    

       Просто  няма  начин  да  не  е  индивидуално,  например  ти  споменаваш  иглички,  какви  иглички  бе  човече,  при  мен  е  разтърсване  като  от  ток,  ама  аз  съм  си  дебелокож.
       1/  Тялото  ми  спи  в  поза  мъртвец  -  съзнанието  е  напълно  будно
       2/  Винаги  го  правя  завит  да  ми  е топло.  Това  е  признак на  дълбока  медитивна  отпуснатост.
       3/  Аз  го  правя  като  просто  се  обръщам  астрално  по  корем  и  готово  над  физическото  тяло  съм.
       4/  Не  изпитвам  никакъв  студ  
    Когато  излезеш  виждаш  ли  сребристата  нишка,  при  мен  излиза  от  основата  на  главата
    Аз  съм  засичал  това  време  приблизително  5-10  астрални  минути  е  равно  на  около  30 минути  реално  време
    Да  забавиш  дишането  значи  бавно  да  поемаш  въздух  и  бавно  да  го  изпускаш  без  задържане,  и  това  трябва  да  стане  без  никакво  напрежение.
    Когато  се  връщаш  не  по  твоя  воля  значи  те  вика  тялото.    
    Направи  следният  опит  -  извади  астралните  си  ръце  и  погали  с  тях  органите  си,  не  ги  хващай  само  ги  погали  и  им  кажи  че  ги  обичаш,  ако  го  направиш  непременно  задръж  малко  повече  на  дробовете  си,  ще  ми  бъде  интересно  какво  си  видял.
« Последна редакция: (Вторник) 27 Декември 2016, 13:36 от МИТКО » Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #16 -: (Вторник) 27 Декември 2016, 13:46 »

Митко

Ми като "иглички" ми хрумва сравнението ..може и като ток да е , но не е чак да имам чувстото да се треса.
За положението на тялото ... при всякакво положение ми се получава. Сега като се замисля , само по корем не съм пробвал , но аз и не спя по корем (щото съм дебел и корема ми пречи), иначе странично в ляво в дясно и по гръб - няма значение.

Ако имаш предвид "сребриста нишка" ... нещо като сива мъгла във форма сега като казваш "на нишка" излиза от лежащото тяло като се гледам отстрани , но е от областта на корема.

Това с ръцете ще го пробвам , аз ги разглеждам понякога , но са безформени  , като с възли по тях.

А какво значи , че "те вика тялото" ? Нещо подсъзнателен страх , или ...?
« Последна редакция: (Вторник) 27 Декември 2016, 13:56 от Dorssay » Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #17 -: (Сряда) 28 Декември 2016, 11:20 »

        Всичко  което  предизвиква  и  най-малкият  дискомфорт  на  тялото  е  сигнал  за  връщане.  При  мен  има  подсъзнателен  страх  от  скъсване  на  нишката.   
         Нишката  може  да  излиза  от  всяка  една  част  на  тялото. 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #18 -: (Сряда) 04 Януари 2017, 23:03 »

http://colorsofmagic.net/
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #19 -: (Сряда) 04 Януари 2017, 23:46 »

Кристали...  под възглавницата  Smiley

Хризоберил (котешко око) – за мен най-върши работа има и други/ чичко гоогле/.
Създава способността да виждаме като котка - нещата, които убягват на хората; извиква видения от други светове, измерения и планети; развива психичното зрение. Подпомага сънуването и осъзнатите сънища. Улеснява извънтелесните пътувания.

Изчистване на кристала
Това е важна част, особено ако сте си купили сега кристала- пипан е от различни хора, стоял е на едно място с (обикновено) изнервените продавачки и т.н. и т.н. и е попил тези наслоявания.

Моя метод  Smiley  Достатъчно е кристала да преседи 10тина часа в чаша със студена вода с една две лъжици обикновена сол, след това изплакваме със студен вода, не топла!
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 05 Януари 2017, 07:45 »

За Нишката- Времето, никога няма да спре. Можем да оплетем нишката, да стане хаус, можем и да я освободим от мрежата и да сме свободни електрони(но сме прекалено легитимни вече и ни следят, затова трябва ОБЩА МИСИЯ).


Мога да ви насоча към формулата на Болцман, както и към ентропия, което значи "пренасям отвътре".
« Последна редакция: (Четвъртък) 05 Януари 2017, 09:12 от Dora » Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 05 Януари 2017, 09:22 »

Цитат
    да стане хаус   
Май че това е стил в поп-музиката.
Може би имаше предвид хаос? Undecided
Активен
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #22 -: (Четвъртък) 05 Януари 2017, 09:30 »

Да. Като хаос и хаус имат различен смисъл. У-то е удара. 0 е Свободата. Като хаус музиката.

Хаусът изиграва роля за предаването на политически послания към хората, смятани за аутсайдери в обществото. Той се обръщал към тези, които не се вписвали в комерсиалното американско общество и по тази причина се радвал на особена популярност сред мъжката част от чернокожото население. Франки Нъкълс сравнява хаус музиката с „църква за грешници“. Маршал Джеферсън го описва като „религия от дните, когато вярващите просто изпадат в екстаз и започват да викат от щастие“. Дийп хауса съдържал много от посланията на свободата на черната общност. И двата хаус диска на Джо Гладки, „Обетованата земя“ и Гб „Имам една мечта“ изпращат послания, подобни на тези в речта на Мартин Лутър Кинг „Имам една мечта“. „Някой ден“ на Кенет Джеси Роджърс придвижва хауса по-близо до евангелския поток, по-късно озаглавен „госпел хаус“. Хаус музиката е свързана и с мистичното. Тя стига дотам, че придобива характер на „ерото-мистичен делириум“. Парчето на Джейми Принцип „Baby Wants to Ride“ започва с молитва, но изненадващо се оказва за жена доминатор, която съблазнява мъж, който я „язди“ през останалата част от песента.
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #23 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 22:57 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #24 -: (Събота) 13 Януари 2018, 16:25 »

3 диви билки за осъзнато сънуване


 Помните ли какво сънувахте снощи? А миналата вечер?

 В продължение на хиляди години, ние, хората придаваме стойност на съдържанието на тези нощни послания, извличащи вътрешната ни мъдрост и дори предчувствия. Сънищата са като рождено право, с допълнително усещане, което ни позволява да обработим рационалното и духовното, докато тялото ни почива.

 Те са една от най-големите загадки на поведенческата наука, без единна теория за техния произход и конкретна цел. За някои сънищата се случват всяка нощ, но други никога не ги изпитват изобщо.

 Едно е сигурно - много хора, които не сънуват, го желаят.

 Когато бях млад, сънувах редовно, но винаги съм знаел, че има по-дълбоки места в това състояние на съзнанието. Търсено от мнозина е постигането на осъзнат сън или "знанието, че сънуваме" вътре в съня.


 Осъзнатите сънувачи, които познавам, са склонни да се ориентират в сънищата си със събуден ум, питайки персонажите, които срещат, за духовния си път. Те могат да бягат, да скачат и да летят по желание, придобивайки дълбока вътрешна мъдрост от преживяното.


 Ако желаете да сънувате повече през нощта, и може би да имате осъзнат сън, има три диви билки, които са били използвани през цялото време за постигане точно на това.

 Билките по-долу са 100% легални, и е лесно да се сдобиете с тях. Въпреки това, моля направете собствено проучване - билките са лекарства и трябва да се използват с необходимото внимание. Всяко от тези растения имат множество медицински употреби, но ние се фокусираме само върху техните насърчаващи сънуването ефекти. Китайската дума за корен от Аспаргус е "Тиан Мен Донг", или "билка на небесния дух". В продължение на хилядолетия, тя е била почитана от шаманите, монасите и йогите заради "отварящите сърцето" ефекти.

 Също известен като "летящото растение", вярва се, че коренът от див Аспаргус помага на човек да лети през вселената през нощта, достигайки великолепни сънища. Училището по мъдрост на древен Китай придавало голяма стойност на работата над сънищата, а именно яснота им.

 В китайската народна медицина се смята, че тази конкретна билка има пряк и положителен ефект върху енергията на сърцето, разтваряйки двойнстеностите, които идват с нашето физическо въплъщение - черно-бяло, ляво и дясно, отвътре и отвън. Това позволява на нашето съзнание да разцъфти в безкрайното пространство, докато спим.

 Подготовка: най-добрият начин да използвате Аспаргус за тази конкретна цел е да приготвите чай от пресния или изсушен корен. Имайте предвид, че свежият корен ще бъде много по-мощен.


Корен от валериан

 Тази билка е била използвана в народната медицина в продължение на векове като успокоително средство, мускулен релаксант и за насърчаване на дълбокия сън. Тъй като ясното сънуване обикновено изисква повишено състояние на покой, то е станало често съобщаван страничен ефект, от корена на валериана.

 Мнозина съобщават, че са подобрили способността си да запомнят сънищата си. Робърт Монро, известен специалист в опитностите извън тялото, казва: "Повечето от нас сънуват, а тези, които не - просто не си спомнят."

Представете си билка, която не само насърчава дълбоките сънни състояния, които са плодородна почва за живи сънища, но и засилва способността ни да помним, какво се е случило сутринта след това. Валерианът може да бъде точно това.

 Предупреждение: Тъй като няма достатъчно информация за ефектите по време на бременност, жените, които очакват дете, е по-добре да го избягват напълно.


  Имайте предвид: Ако вече изпитвате екстремни състояния на съня, можете да помислите два пъти, преди да опитате валериана. Той може да усили вашите нощни приключения малко - което е чудесно, когато имате добър сън, но не толкова страхотно, ако имате кошмар.

 Подготовка: Валерианът най-често се приготвя като чай с гореща вода - но не кипяща, за да се запазят деликатните масла в корена. Някои също приготвят тинктура от сухия или свеж корен (които обикновено се намират в магазините за здравословни храни).


Див пелин

 Много често срещан в Северна и Южна Америка, Европа(и в България) и Азия, пелинът има богата история на употр*ба, както като медицински, така и като метафизичен съюзник.

 В Средновековието, бил познат като Санчи Йоханис Сингулум, защото светият Йоан Кръстител великолепно носил колан от него, когато пътувал през горите. Често се споменава в келтската и норвежката митология като магическо растение, което може да предотврати злото, и се окачвал на вратите; и се прикадявало, за да се пречисти застоелият въздух и предотвратяват заболяванията.

 Дивият пелин е известен като "Молуш" от индианците "Чумаш" в Калифорния, а коренните индианци го превеждат буквално като "растението на съновидението". Често се пуши в местни церемонии и интересното е, че е приветствано от различните племена заради силата му да отблъсква злото, лошите духове и болестите.

 Известен с предизвикването на сънища, много хора съобщават, че увеличава великолепието на цвета и общата продължителност на пътуванията си в средата на съня.

 Дивият пелин расте почти навсякъде. Често го намирате под краката си, независимо дали в гората или в красива градска среда. Дали е съвсем случайно, че където покълне тази свещена билка, се съобщава за повишаване на съзнанието навсякъде около нас?

 Подготовка:Пелинът често се приема като чай, но може да се пуши и в лула. Листата на растението съдържат активни химически съставки.


Ник Полици
http://www.thesacredscience.com/3-wild-herbs-for-lucid-dreaming/?inf_contact_key=3406615ea1b9f2ccc191b838e4e6859b94f6c2c0e22e86f958e1937750fbc85c

Причина: правописни грешки
« Последна редакция: (Понеделник) 15 Януари 2018, 13:48 от admin » Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални